Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα! Εγώ είμαι στό γραφείο και βαριέέέέμαιαιαια ως συνήθως...:( :( :(
:) :) :) Καλημέρα σε όλους σας:) Είπα πριν φύγω για τη δουλεία να στείλω ένα Χρόνια Πολλά στο γιό μου το Μάριο να το δει όταν μπει:redface: Να τα εκατοστήσεις γλυκέ μου:kiss: :kiss:
Πόπη κι εμένα έχει γεννέθλια ο άνδρας μου σήμερα! :confused: Να τους χαιρόμαστε!!!:up: :up: :up:
Εγώ ξύπνησα πρωί πρωί σήμερα, γιατί το βράδυ στις 9 δίνω προφορικά στα Ισπανικά και είπα να διαβάσω λιγουλάκι. Να σκεφτώ τι να πω δηλαδή γιατί πάνω κάτω τα θέματα είναι λίγο περίεργα πχ πυρηνική ενέργεια, εναλλακτικές θεραπείες και κάτι τέτοια.
Που πάω Θεέ μου;
Μη φοβάσαι Χριστινάκι! Χθες έδινε προφορικά Ισπανικά η συνάδελφός μου στο γραφείο και μου είπε ότι ήταν πολύ εύκολα. Λίγο πρόβλημα είχαν στο listening το Σάββατο. Κι εσύ τότε έδωσες γραπτά?
Καλή επιτυχία!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα. Νυστάζω και βαριέμαι. Οι γάτοι μου, παρά τη ζέστη, κάνουν πάρτυ κάθε βράδυ! 2η μέρα άυπνη.

Εγώ βαριέμαι χωρίς να νυστάζω! Τα δικά μου τα γατιά είναι εντελώς ζαβλακωμένα από τη ζέστη. Έχουν κόψει και το φαϊ ακόμα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα, ακόμα και ο Τσόκο, μια σταλιά μωρό, μόλις 6 εβδομάδων, έχει πέσει απο την πολύ ζέστη..!!!!!!! τα υπόλοιπα στην κυριολεξία σέρνονται..!!!!!...αλλά το φαί...φαί..!!!!!!!
σήμερα δουλειά....μπλιέχ...μπλιέχ!!!!!!:P

Εγώ βαριέμαι χωρίς να νυστάζω! Τα δικά μου τα γατιά είναι εντελώς ζαβλακωμένα από τη ζέστη. Έχουν κόψει και το φαϊ ακόμα...
Του δικού μου δεν του κόβεται η όρεξη με τίποτα κι έχει (παρα)κρεμμάσει κοιλίτσα. Όλο λέω να του κάνω δίαιτα αλλά τελικά τον λυπάμαι τον δόλιο...:/:

Καλημερα!:)
Χρονια πολλα στο γιο σου το μαριο ποπη να τα εκατοστησει.
Να ρωτησω και κατι οι γρατζουνιες φευγουν?Με εχει κανει ριγε το ντινακι και τωρα που καλοκαιριαζει θα φενεται πολι ασχημο.

Χρόνια Πολλά Πόπή για τον μικρούλη σου!!!!!!:)

Ευχαριστώ πολύ!
Ασπασία να χαίρεσαι και τον άντρα σου!
Ναι και εγώ το Σάββατο έδινα τα γραπτά. Υπάρχουν όμως διάφορα επίπεδα. Εγώ είμαι Ιntermedio, αλλά μάλλον και η συνάδελφος σου το ίδιο γιατί όντως πολλοί παραπονέθηκαν για το listening. Ήταν λίγο περίεργο.

Του δικού μου δεν του κόβεται η όρεξη με τίποτα κι έχει (παρα)κρεμμάσει κοιλίτσα. Όλο λέω να του κάνω δίαιτα αλλά τελικά τον λυπάμαι τον δόλιο...:/:

Η κοιλιά κρεμάει και σε αδύνατα γατιά... Πόσα κιλά είναι ο νέος;

Με εχει κανει ριγε το ντινακι και τωρα που καλοκαιριαζει θα φενεται πολι ασχημο.

Δεν είναι και της μόδας το ριγέ...:lol:

Εγώ είμαι Ιntermedio, αλλά μάλλον και η συνάδελφος σου το ίδιο γιατί όντως πολλοί παραπονέθηκαν για το listening. Ήταν λίγο περίεργο.
Και η Σοφία Intermedio έδινε και μου είπε ότι δεν ακουγόταν καθαρά...
Η κοιλιά κρεμάει και σε αδύνατα γατιά... Πόσα κιλά είναι ο νέος;
Την τελευταία φορά που τον ζυγίσε ο γιατρός είχε φτάσει 5.300. Τώρα μου φαίνεται σαν να έχει πάρει λίγο...:hmm: Πάντως γενικά δεν είναι παχύς, μόνο κοιλίτσα έχει!:)

Πόπη και Ασπασία να τους χαίρεστε!!!!

Oυπς.....Ασπασία επίσης Χρόνια Πολλά....σόρρυ, τώρα το είδα!!!!!:)

Ευχαριστώ!!!:P :D :D

καλημερααα περα για περα εδω τα πραματα χαλαρα χρονια πολλα να τους χαιρεστε κοριτσια κ δουλεια δουλεια δουλεια αχχχχχχχχχχ δεν αντεχω θελω αδεια αοριτου χρονου

Πόπι και Ασπασία να τους χαίρεστε και να ειναι ευτυχισμένοι!!!
Ladycat και πάλι περαστικα. Μιας και πηγες δουλεια, κόλλησέ τους να εκδικηθείς....
Καλή επιτυχία στους εξεταζόμενους. Καλά "ξεκολλήματα" στους έχοντες λαπτοπ με καφε!!!
Καλημέρα σε όλους!!!
Τελικα δεν πηρα φλοκάτη, αν και μπηκα σε πειρασμό γιατί αλήθεια ειδα ενα πολύ ωραίο χαλάκι....
Βασικά την τελευταία μερα, πηρα αναμνηστικα σε όλους αλλά εμενα με επιασε το τσιφούτικό μου και όλα μου φαίνονταν ακριβα.... Τελικά με "αναγκασαν" να πάω παρω κατι ο αντρας μου με τον συνάδελφό του και πηρα μια τσαντα.... Εγώ προσφέρθηκα να κάνω οικονομία, αλλά αφού επέμειναν.....
:P :P :P
Πολύ όμορφη πολη η Ρωμη. Πολλά αγάλματα, πανεμορφα κτίρια, πράσινο...... Με τα Αγγλικά ειχαν μια κακή σχέση, μόνο ο ξενοδόχος μιλούσε αγγλικά και εξασκήθηκα στη νοηματική. Αλλά τα κατάφερα.
Πλέον πίσω στα ίδια, μεχρι τον Ιουνιο που εχουμε να πάμε ενα τριημερο Γιάννενα....
Κατα τ' άλλα όλα καλά!!! Και τα γατακια μου που μου ελειψαν αφάνταστα, μια χαρά

Καλημερα...
Ποπι και Ασπασια, να τους χαιρεστε, να τα εκατοστησουν!:)

Σημερσ δυστυχως δεν θα παω για μπανιο(:P ), αλλα θα παω στην γιαγια μου να μου ραψει ενα φουστανι!

Καλημέρα! Ασπασία και Πόπη να τους χαίρεστε!!!
Φρόσω με τέτοιο πυρετό πήγες δουλειά???!!!!!:(
Χριστίνα και Νερίνα Welcome back!
Kι εμένα με έχει κάνει ριγέ η Αργυρώ, και όλοι με ρωτάνε από τι ειναι.....;)
Ειμαι πολύ χαρούμενη με αυτό το μικρό πάντως και τον τρόπο που εξελίσεται η σχέση της με το Σίβα. Εχω κολλήσει να τα χαζεύω συνέχεια και μέχρι και την τηλεόραση έχω κόψει! Αλλα ταυτόχρονα με αγχώνει το γεγονός οτι υπάρχουν τόσα νέα γατάκια που δίνονται (Οχι μόνο εδω στο mycat...).
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?:|

Καλημέρα :greycat:! Είμαι πολύ κοντά στο να σαλτάρω :mad: αν και θα προτιμούσα να σαλπάρω για μέρη μακρυνά και ονειρεμένα :cool:! Χτες πάτησα κατά λάθος τον σκύλο της θείας μου και με δάγκωσε :mad:! Έχει παραγίνει το κακό του τώρα τελευταία! Με το παραμικρό δαγκώνει, παλιά δεν ήταν έτσι! Οπότε τώρα δεν μου φτάνουν όλα τα υπόλοιπα έχω και δαγκωμένο πόδι :redface:! Στο μεταξύ τώρα που σκέφτομαι το όλο σκηνικό την θεία μου λυπάμαι, από τα νεύρα μου έβαλα τα κλάματα και η καημένη νόμιζε ότι πονούσα ή ότι κάτι έπαθα :redface:! Φορούσα και σαγιονάρες και έτρεχε αίμα το πόδι... μεγάλες στιγμές πάλι :cry:!

Mα τοσο πολυ σε δάγκωσε Αnabou? :(
Στριμένος ακουγεται.... Μηπως ειναι γερος?
Περαστικά σου!

Ασπασία και πόπι να τους χαίρεστε!

Χριστίνα καλωσήρθες από τη Ρώμη!

Chrisidor καλή επιτυχία με τα ισπανικά! Εγώ να δεις που θα πάω τη δευτέρα ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω!

Φρόσω περαστικά. Χαρά στο κουράγιο σου που μπορείς και δουλεύεις με 39 πυρετό! Εγώ να κουνηθώ δεν μπορούσα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back