Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter mimikaki
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Λέτε να έπιανε κάτι τέτοιο εδώ? Μπορεί ως λαός να μην συμπαθούμε τα μεταχειρισμένα αλλά όταν πρόκειται να μαζευτούν λεφτά για καλό σκοπό (φιλανθρωπία) κάτι μπορεί να γίνει:hmm: :hmm: :hmm:

δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... στην Αγγλία πάντως ψωνίζαν περισσότερο οι ηλικιωμένοι και φοιτητές απο αυτά τα μαγαζιά...εγώ πάλι μέχρι και σετ ποτήρια και πιάτα είχα παρει με 15 ευρω και μέτα που έφυγα τα έδωσα πάλι έκει!!
και βιβλία πολυ ώραια είχε είχα πάρει και ένα μεγάλο με τα πάντα για τίς γάτες...
αυτο που κατάλαβα είναι οτι λόγο των πολλών φοιτητών υπάρχει και πολυ ζήτηση αλλα και όταν φεύγουν τα δίνουν εκει τα υπάρχοντα τους!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς τα μου. Έχω δουλειά για αυτό χάθηκα. Το γράφω για να μην νομίσετε ότι σας "γράφω":rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ σημερα ειμαι χαλια εχω πυρετο 39,9 κ δουλευα παω να την πεσω μπας κ συνελθω

αχ σημερα ειμαι χαλια εχω πυρετο 39,9 κ δουλευα παω να την πεσω μπας κ συνελθω

περαστικουλια φροσο:)

Περαστικα Φροσω....
Λογω της απεργιας, δεν θα παω στη σχολη, αλλα θα παω για μπανιο!!!!!!!!!!:P

Τρία τινά θα συμβούν: ή θα τα δώσουν σε κάποιον που τα έχει ανάγκη, ή θα τα πουλήσουν στο Μοναστηράκι και τα λεφτά θα τα δώσουν σε κάποιον που τα έχει ανάγκη, ή θα τα πουλήσουν στο Μοναστηράκι και τα λεφτά θα τα βάλουν στη τσέπη τους.
Εσείς ποιο τινό νομίζεται ότι θα συμβεί;
:lol: :lol: :lol: :lol:
Πάντως πρόπερσυ που ηταν στο νοσοκομειο η πεθερα μου Χριστούγεννα, εκανε ενα περασμα ο Χριστοδουλος και μοιρασε "δωρα". Της ειχε δωσει ενα ζευγαρι χιλιοφορεμένες παντόφλες. Αρα τα ανακυκλωνουν και οι παπάδες...

Περαστικά Φρόσω! Κι εγω αυριο θα απεργήσω! (και δεν πειράζει αν μου βάλουν απουσία στη δουλειά)

Φροσω περαστικουλια!:)
Ελενιτσα ζηλεύωωωωωωω
δυστυχώς εγώ εχω δουλεία στο κέντρο στο γκάζι...οι τρελαρες σήμερα βρήκαν να κάνουν μια φωτογράφιση και θα φαω στη μουρη ολη την κινηση και τον χαμό....

καλημέρα, έτσι για να ξορκίσω την γκαντεμιά μου!:P

Καλημερα σας!:)

Δεν σας λεω που θα παω σε λιγο....:whistle: :whistle: :rolleyes:

Καλημέρα. Είμαι στη δουλειά και βαριέμαι αφάνταστα. Δεν απεργούσα καλύτερα......
Είδα και τα χτεσινά σκηνικά με τον Μπομπο-Ρουφ-Πετρο. Μα καλά που τα πιάνετε όλα? Εγώ είμαι πολύ ζώον, δεν θα το καταλάβαινα ποτέ...:blink:

ΥΓ: Η Μάριελ που έχει χαθεί???!!!

Καλημέρα :up:! Φρόσω περαστικά! Σαρδέλα το πόσο σε ζηλεύω δεν περιγράφεται :redface:!!! Εντός ολίγου πάω να πέσω με τα μούτρα στο διάβασμα αν και όπως καταλαβαίνεις θα προτιμούσα να πέσω στη θάλασσα για μπάνιο :cool:! Ρίξε και καμμιά βουτιά για όλες εμάς εδώ που δεν μπορούμε να πάμε για μπάνιο :/:!

Καλημέρα. Εγώ μόλις ήρθα γραφείο! Ήμουν στο λεωφορείο από τις 08:10 και έφτασα 09:55. Η Συγγρού εντελώς ακινητοποιημένη. Με τα πόδια να ερχόμουν θα είχα φτάσει πιο γρήγορα!!! Ευτυχώς καθόμουν και άκουγα Love Radio και την έβγαλα πιο χαλαρά από άλλους που ήταν όρθιοι και στριμωγμένοι....
Ελένη ρίξε καμιά βουτιά και για μας που δεν μπορέσαμε να κάνουμε κοπάνα και ψηνόμαστε στο κέντρο.:(

Ωχ! Anabou τα ίδια γράψαμε!!!:lol:

Ελλενηηηηηη να μας σκεφτεσαι οταν θα βουτας!!!
εγω σε λιγο ξεκιναω και απο οτι ακουσα απο Ασπα θα φαω τρελλη κινηση!!!ουφ!:down: :down:

Μιμικάκι καλή υπομονή-κουράγιο-δύναμη εύχομαι!

Όσοι μπορούν να αποφύγουν το κέντρο ας το κάνουν. Έχει συγκέντρωση το ΠΑΜΕ στην Πλ.Κοτζιά στις 10:30 και η ΑΔΕΔΥ και η ΓΕΣΕΕ στο Πεδίον του Άρεως στις 11:00 και μετά πορεία στη Βουλή. Θα γίνει της κακομοίρας στην Αθήνα ... :/: :down: :down:

Εγώ δήλωσα ότι απεργώ, χε-χε! Τις κανονικές μέρες κάνω 1,5 ώρα να φτάσω στη δουλειά (χρησιμοποιώ αμάξι μέχρις ενός σημείου, μετά ηλεκτρικό, μετά μετρό και μετά λεωφορείο), οπότε σήμερα θα ήταν σκέτη κόλαση.
Έτσι τώρα, αραχτή στο σπίτι... χαλλλαρά... με το λάπτοπ αγκαλιά κι ένα αιλουροειδές στα πόδια... αααχ... μικρές καθημερινές στιγμές ευτυχίας!:P

Μιμικάκι καλή υπομονή-κουράγιο-δύναμη εύχομαι!

ευχαριστώ!!! θα μου χρειαστεί!!! :up: φιλάκια!

Άλιμος-Κολωνάκι 2:20.... ΧΛΙΔΑΑΑΑ!!!

Άλιμος-Κολωνάκι 2:20.... ΧΛΙΔΑΑΑΑ!!!
Μπράβο μου έριξες! Εγώ μόλις 1:45' Ν.Σμύρνη(σύνορα με Παλ.Φάληρο)-Κολωνάκι . :down:
Κάτι τέτοιες μέρες που η Λεωφ.Αμφιθέας και η Συγγρού είναι εντελώς κλειστές, νομίζω ότι είναι καλύτερα Βικτώρια εμείς που είμαστε πιο νότια να κανονίζουνε για καφέ ή μπάνιο ;) :P :D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back