mimikaki
Διάσημο μέλος
Λέτε να έπιανε κάτι τέτοιο εδώ? Μπορεί ως λαός να μην συμπαθούμε τα μεταχειρισμένα αλλά όταν πρόκειται να μαζευτούν λεφτά για καλό σκοπό (φιλανθρωπία) κάτι μπορεί να γίνει![]()
![]()
![]()
δεν ξέρω πως να το εξηγήσω... στην Αγγλία πάντως ψωνίζαν περισσότερο οι ηλικιωμένοι και φοιτητές απο αυτά τα μαγαζιά...εγώ πάλι μέχρι και σετ ποτήρια και πιάτα είχα παρει με 15 ευρω και μέτα που έφυγα τα έδωσα πάλι έκει!!
και βιβλία πολυ ώραια είχε είχα πάρει και ένα μεγάλο με τα πάντα για τίς γάτες...
αυτο που κατάλαβα είναι οτι λόγο των πολλών φοιτητών υπάρχει και πολυ ζήτηση αλλα και όταν φεύγουν τα δίνουν εκει τα υπάρχοντα τους!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
αχ σημερα ειμαι χαλια εχω πυρετο 39,9 κ δουλευα παω να την πεσω μπας κ συνελθω
περαστικουλια φροσο

Λογω της απεργιας, δεν θα παω στη σχολη, αλλα θα παω για μπανιο!!!!!!!!!!

Ismini
Διάσημο μέλος
Τρία τινά θα συμβούν: ή θα τα δώσουν σε κάποιον που τα έχει ανάγκη, ή θα τα πουλήσουν στο Μοναστηράκι και τα λεφτά θα τα δώσουν σε κάποιον που τα έχει ανάγκη, ή θα τα πουλήσουν στο Μοναστηράκι και τα λεφτά θα τα βάλουν στη τσέπη τους.
Εσείς ποιο τινό νομίζεται ότι θα συμβεί;
Πάντως πρόπερσυ που ηταν στο νοσοκομειο η πεθερα μου Χριστούγεννα, εκανε ενα περασμα ο Χριστοδουλος και μοιρασε "δωρα". Της ειχε δωσει ενα ζευγαρι χιλιοφορεμένες παντόφλες. Αρα τα ανακυκλωνουν και οι παπάδες...
Περαστικά Φρόσω! Κι εγω αυριο θα απεργήσω! (και δεν πειράζει αν μου βάλουν απουσία στη δουλειά)
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ελενιτσα ζηλεύωωωωωωω
δυστυχώς εγώ εχω δουλεία στο κέντρο στο γκάζι...οι τρελαρες σήμερα βρήκαν να κάνουν μια φωτογράφιση και θα φαω στη μουρη ολη την κινηση και τον χαμό....
καλημέρα, έτσι για να ξορκίσω την γκαντεμιά μου!

Δεν σας λεω που θα παω σε λιγο....

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Είδα και τα χτεσινά σκηνικά με τον Μπομπο-Ρουφ-Πετρο. Μα καλά που τα πιάνετε όλα? Εγώ είμαι πολύ ζώον, δεν θα το καταλάβαινα ποτέ...
ΥΓ: Η Μάριελ που έχει χαθεί???!!!
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Ζηλευωωωωω!!!Καλημερα σας!![]()
Δεν σας λεω που θα παω σε λιγο....![]()
![]()
![]()
anabou
Διάσημο μέλος
! Φρόσω περαστικά! Σαρδέλα το πόσο σε ζηλεύω δεν περιγράφεται
!!! Εντός ολίγου πάω να πέσω με τα μούτρα στο διάβασμα αν και όπως καταλαβαίνεις θα προτιμούσα να πέσω στη θάλασσα για μπάνιο
! Ρίξε και καμμιά βουτιά για όλες εμάς εδώ που δεν μπορούμε να πάμε για μπάνιο
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ελένη ρίξε καμιά βουτιά και για μας που δεν μπορέσαμε να κάνουμε κοπάνα και ψηνόμαστε στο κέντρο.

aspasiapef
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
εγω σε λιγο ξεκιναω και απο οτι ακουσα απο Ασπα θα φαω τρελλη κινηση!!!ουφ!
anabou
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
rotonda
Δραστήριο μέλος
Έτσι τώρα, αραχτή στο σπίτι... χαλλλαρά... με το λάπτοπ αγκαλιά κι ένα αιλουροειδές στα πόδια... αααχ... μικρές καθημερινές στιγμές ευτυχίας!

mimikaki
Διάσημο μέλος
Μιμικάκι καλή υπομονή-κουράγιο-δύναμη εύχομαι!
ευχαριστώ!!! θα μου χρειαστεί!!!
φιλάκια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μπράβο μου έριξες! Εγώ μόλις 1:45' Ν.Σμύρνη(σύνορα με Παλ.Φάληρο)-Κολωνάκι .Άλιμος-Κολωνάκι 2:20.... ΧΛΙΔΑΑΑΑ!!!
Κάτι τέτοιες μέρες που η Λεωφ.Αμφιθέας και η Συγγρού είναι εντελώς κλειστές, νομίζω ότι είναι καλύτερα Βικτώρια εμείς που είμαστε πιο νότια να κανονίζουνε για καφέ ή μπάνιο

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool