nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 12:05 Η nena έγραψε: #4.481 18-05-07 12:05 Τώρα γιατί εμένα αυτός ο γάτος μου φαίνεται ότι τα έχει πάρει στο κρανίο;;; Αγαπητή Αλίκη τα καλύτερα δικά σου! Ασπασία για να έχεις παρέα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 12:11 Η nefeli έγραψε: #4.482 18-05-07 12:11 καλημερα!χρονια πολλα αλικη και οτι επιθυμεις να το εχεις! ευτυχως πηγα καλα χθες.εχεις δικιο χριστινα πολυ χαζο μαθημα.και εγω δεν το εδινα τοσο καιρο γιατι δεν ειχα καμια διαθεση να παπαγαλιζω κατεβατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 12:12 Η nena έγραψε: #4.483 18-05-07 12:12 Για Ασπασία Επίσης Ασπασία μέχρι να τελειώσει ο λόξυγκας σε παρακαλώ και χωρίς παρεξήγηση μη γράφεις στο φόρουμ. Χοροπηδάει η οθόνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 12:14 Η mimikaki έγραψε: #4.484 18-05-07 12:14 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Τώρα γιατί εμένα αυτός ο γάτος μου φαίνεται ότι τα έχει πάρει στο κρανίο;;; Click για ανάπτυξη... απλά είναι γάτος με ύφος!!! που του κοτσαρανε το καπελο πάντος έχει γιορτινό θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 12:21 Η aspasiapef: #4.485 18-05-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Επίσης Ασπασία μέχρι να τελειώσει ο λόξυγκας σε παρακαλώ και χωρίς παρεξήγηση μη γράφεις στο φόρουμ. Χοροπηδάει η οθόνη!! Click για ανάπτυξη... Κακιάάάάά!!!! Τώρα σταμάτησε? Γιατί ο λόξυγκας σταμάτησε πριν από 5' από μόνος του αφού δοκίμασα τα πάντα και αφού με ταλαιπώρησε για πάνω από μία ώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 13:35 Η Ismini έγραψε: #4.486 18-05-07 13:35 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλέέέέ! Τώρα μόλις είδα ότι ξεπέρασα τα 2000 μηνύματα!!! Μπράβο μου! Καλά τα κατάφερα!!! Είναι που μου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον η δουλειά μου .... Βαριέμαι αφάνταστα και είμαι συνέχεια συνδεδεμένη με το MyCat! Click για ανάπτυξη... Μια απο τα ιδια...(Αν κι εγω κοντεύω να πάρω βραβείο ) Καλημέρα!!! Χρονια Πολλά Aretha!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 13:40 Η sardela έγραψε: #4.487 18-05-07 13:40 Καλημερα! Κατεβηκα στην Αθηνα για 5 ολοκληρα λεπτα να παραδωσω μια εργασια και εφυγα! Ξεχασα να παρω τα παπουτσια για να ρωτουσα τον τσαγκαρη αν φτιαχνονται... Αλικη χρονια πολλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 14:13 Η Mariel έγραψε: #4.488 18-05-07 14:13 καλημερα!!επιτελους ανεβηκε λιγο η ταχυτητα του ιντερνετ και καταφερα να στειλω μηνυμα!εχει κοπει το adsl μεχρι ν'αλλαξουμε συνδεση,κι η ταχυτητα μας ειναι εξαιρετικα χαμηλη(21,6,τωρα ευτυχως που βγαλαμε τη συσκευη του ΟΤΕ 52 ) Αλικη Χρονια Πολλα !!!!Ο,τι επιθυμεις!!!! Χριστινα καλη επιτυχια με τις εξετασεις των Ισπανικων!εδωσα κι εγω Inicial Ασπασια,φανταζομαι εσυ να'χεις τα νευρα σου με τον λοξυγγα κι οι αλλοι να σε κοροιδευουν,τελειως εκνευριστικο Ισμηνη,απο ο,τι καταλαβα πηρες καινουργια γατουλα(αν και εχασα το που τη βρηκες και πως).να σου ζησει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 14:47 Η Ismini έγραψε: #4.489 18-05-07 14:47 Που εισαι βρε Mariel????? Ναι πηρα ενα μικρο απο εδω. Οταν σου ερθει το adsl μπες στη gallery κι εδω. Εχω τρελαθει με τα δυο τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 15:15 Η giota έγραψε: #4.490 18-05-07 15:15 Καλησπερα Χρονια πολλα Αλικη Να τα εκατονταχιλιασεις τα μυνηματα Ασπασια και συ Ισμηνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 15:33 Η LIFE έγραψε: #4.491 18-05-07 15:33 την καλησπερα μου σε ολους..αντε αλλη μια παρασκευη τελειωνει...[για οσους ειναι στην δουλεια ..και για οσες εχουν παιδια που πηγαινουν σχολειο]προσωπικα εγω τελειωνω σημερα γυρω στις 5,30....και μετα καλη τριτη παλι στο γραφειο//ευχομαι σε ολους στην παρεα καλο σαββατοκυριακο ..και χρονια πολλα σε οσες\οσους γιορταζουν την δευτερα μιας και εγω μονο απο το γραφειο μπορω να μπω στην παρεα σας...εμενα παντως γιορταζει ο γιος μου ο μεγαλος την δευτερα αντε να φευγωωωωω να παω να ακουσω λιγο depeche mode στο σπιτι,γιατι πολυ πεσμενη με βρισκω σημερα... :kiss: :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 16:38 Η χριστινα έγραψε: #4.492 18-05-07 16:38 Αλίκη χρόνια πολλά!!!!! Τα καλύτερα σου ευχομαι!!!! Ολα να ειναι χαρούμενα στη ζωή σου!!!!! Ασπασία μου θυμησες το εξης με το λόξυγγα... Μια από τις πρωτες μου φορες που μπηκα σε ταξη (ευτυχως σε άλλο φροντιστήριο) ενα κοριτσακι ειχε λόξυγγα που δεν της περναγε με τίποτα..... Ειχα την καταπληκτικη ιδεα να τη τρομαξω για να της περασει. Την κοιταξα "θυμωμενη" και τη ρωτησα τι εκανε και τι πράγματα ειναι αυτα (δεν ειχε κανει κατι η καημενη). Αποτελεσμα: Ο λοξυγγας της πέρασε κι αρχισε να κλαιει..... Ούπς! Κι όσο κι αν της ειπα πως όλα ειναι καλα και απλα για να περασει ο λοξυγγας το εκανα δεν της πέρασε..... Στο δικό μου μαθημα δεν ηρθε για κανενα 2μηνο μετα...... Πρεπει να με μισησε. Από τοτε εγηνω να περασει μόνος ο λοξυγγας πάντως!!! Παιδια, Παρασκευή!!!! Εκανα σημερα δουλίτσες για να αράξω λίγο το Σ/Κ. Να περνατε καλα!!!! Νερινα, μπορει να ειχε κι άλλος λόξυγγα και να μη το μαρτυρησε. Γι' ευτο χοροπηδούσε η οθόνη σου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 16:53 Η ladycat έγραψε: #4.493 18-05-07 16:53 νερινα εαν βρεξει σημερα κ δεν παμε για καφε θα με βαλεις σε υποψιες οτι χορευεις το χορο της βροχης χμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 17:19 Η nena έγραψε: #4.494 18-05-07 17:19 Με ανακαλύψατε!!!!!! Νομίζατε ότι χοροπήδαγε το φόρουμ απο τον λόξυγγα των κοριτσιών; Εγώ ήμουν που χοροπήδαγα, χόρευα δηλαδή!!!!!!!! Δαιμονία με βρίσκω!!!!! Ομπρέλλα κανείς;;;;;;;;;;;; Ελπίζω να μην μαζέψατε και τα αδιάβροχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia-odysseas Εκκολαπτόμενο μέλος Η georgia-odysseas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 253 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 18:07 Η georgia-odysseas: #4.495 18-05-07 18:07 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Γιατρός? Δικηγόρος? Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό... Click για ανάπτυξη... καλήμεραααααα....οχι δεν ειναι σοβαρο καταστασεις που φτιαχνονται ...ο γιατρος στις 28 μαρτη εκανα εγχειρηση αλλα ειχα καποια αιμμοραγια πηγα μου εδωσε χαπια που θα σταματηση (ελπιζω σημερα -αυριο θα ξερω)..ο δικηγορος για ανανεωση της πρασινης καρτας ... χρονια πολλα στην Αλικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 18:49 Η χριστινα έγραψε: #4.496 18-05-07 18:49 Περαστικά σου και γρήγορα εύχομαι!!! Παιδια, μου εφεραν το λαπτοπ!!! Γιούπι!!!! Να κανω και καμια συνδεση τωρα να τα λεμε από το σπίτι!!! Εδω βρέχει!!!! Νερίνα, σε κανενα 2ωρο να κόψει, να πάω σπίτι μη βραχω (και πού να ισιωνω πάλι τα μαλλια μου!!!). Μετα ότι θες, δεν με πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:42 Η aretha έγραψε: #4.497 19-05-07 09:42 Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές! Νερίνα, επειδή απ' ό,τι κατάλαβα είσαι η αρμόδια επί των μετεωρολογικών φαινομένων, κανόνισε σε παρακαλώ να μη μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σήμερα το βράδυ, που περιμένω ένα σωρό κόσμο και τους έχω τάξει μπάρμπεκιου στη βεράντα! (Από Κυριακή και πέρα δε με νοιάζει, ό,τι βρέξει ας κατεβάσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:45 Η popi έγραψε: #4.498 19-05-07 09:45 Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:54 Η aspasiapef: #4.499 19-05-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κι από μένα! Αχ! Πόπη μου! Σε καταλαβαίνω... Έχω ξυπνήσει από τα μαύρα χαράματα μόνο και μόνο για να δω τον Γιαννάκη μου πριν φύγει και να του ευχηθώ καλή επιτυχία και τελικά με πήρε ο ύπνος μετά τις 07:00 και όταν ξύπνησα 8:10 είχε φυσικά φύγει. Είμαι να σκάσω! Στα μαθήματικά δεν τον φοβάμαι γιατί είναι πολύ καλός, αλλά στην Έκθεση σήμερα τον ψιλοφοβάμαι.... Άντε να δούμε τι θα κάνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η mimikaki έγραψε: #4.500 19-05-07 09:56 kαλημέρα! ετοιμάζομαι να φύγω για θεσ/νίκη! τελικα δεν θα πάρω το λαπτοπ μαζι οπότε θα σας βρω πάλι δευτέρα! ελπίζω να μην γίνει κατι συνταρακτικο και το χάσω! και επείσης να μην έχουν μαζευτει 10000 μηνύματα! φιλάκια!!! Επείσης ελπίζω να μην βρέχει( Νερίνα) , γιατι έχω πάρει και μαγιο μαζί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα γιατί εμένα αυτός ο γάτος μου φαίνεται ότι τα έχει πάρει στο κρανίο;;; Αγαπητή Αλίκη τα καλύτερα δικά σου! Ασπασία για να έχεις παρέα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 207 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 12:11 Η nefeli έγραψε: #4.482 18-05-07 12:11 καλημερα!χρονια πολλα αλικη και οτι επιθυμεις να το εχεις! ευτυχως πηγα καλα χθες.εχεις δικιο χριστινα πολυ χαζο μαθημα.και εγω δεν το εδινα τοσο καιρο γιατι δεν ειχα καμια διαθεση να παπαγαλιζω κατεβατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 12:12 Η nena έγραψε: #4.483 18-05-07 12:12 Για Ασπασία Επίσης Ασπασία μέχρι να τελειώσει ο λόξυγκας σε παρακαλώ και χωρίς παρεξήγηση μη γράφεις στο φόρουμ. Χοροπηδάει η οθόνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 12:14 Η mimikaki έγραψε: #4.484 18-05-07 12:14 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Τώρα γιατί εμένα αυτός ο γάτος μου φαίνεται ότι τα έχει πάρει στο κρανίο;;; Click για ανάπτυξη... απλά είναι γάτος με ύφος!!! που του κοτσαρανε το καπελο πάντος έχει γιορτινό θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 12:21 Η aspasiapef: #4.485 18-05-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Επίσης Ασπασία μέχρι να τελειώσει ο λόξυγκας σε παρακαλώ και χωρίς παρεξήγηση μη γράφεις στο φόρουμ. Χοροπηδάει η οθόνη!! Click για ανάπτυξη... Κακιάάάάά!!!! Τώρα σταμάτησε? Γιατί ο λόξυγκας σταμάτησε πριν από 5' από μόνος του αφού δοκίμασα τα πάντα και αφού με ταλαιπώρησε για πάνω από μία ώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 13:35 Η Ismini έγραψε: #4.486 18-05-07 13:35 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλέέέέ! Τώρα μόλις είδα ότι ξεπέρασα τα 2000 μηνύματα!!! Μπράβο μου! Καλά τα κατάφερα!!! Είναι που μου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον η δουλειά μου .... Βαριέμαι αφάνταστα και είμαι συνέχεια συνδεδεμένη με το MyCat! Click για ανάπτυξη... Μια απο τα ιδια...(Αν κι εγω κοντεύω να πάρω βραβείο ) Καλημέρα!!! Χρονια Πολλά Aretha!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 13:40 Η sardela έγραψε: #4.487 18-05-07 13:40 Καλημερα! Κατεβηκα στην Αθηνα για 5 ολοκληρα λεπτα να παραδωσω μια εργασια και εφυγα! Ξεχασα να παρω τα παπουτσια για να ρωτουσα τον τσαγκαρη αν φτιαχνονται... Αλικη χρονια πολλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 14:13 Η Mariel έγραψε: #4.488 18-05-07 14:13 καλημερα!!επιτελους ανεβηκε λιγο η ταχυτητα του ιντερνετ και καταφερα να στειλω μηνυμα!εχει κοπει το adsl μεχρι ν'αλλαξουμε συνδεση,κι η ταχυτητα μας ειναι εξαιρετικα χαμηλη(21,6,τωρα ευτυχως που βγαλαμε τη συσκευη του ΟΤΕ 52 ) Αλικη Χρονια Πολλα !!!!Ο,τι επιθυμεις!!!! Χριστινα καλη επιτυχια με τις εξετασεις των Ισπανικων!εδωσα κι εγω Inicial Ασπασια,φανταζομαι εσυ να'χεις τα νευρα σου με τον λοξυγγα κι οι αλλοι να σε κοροιδευουν,τελειως εκνευριστικο Ισμηνη,απο ο,τι καταλαβα πηρες καινουργια γατουλα(αν και εχασα το που τη βρηκες και πως).να σου ζησει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 14:47 Η Ismini έγραψε: #4.489 18-05-07 14:47 Που εισαι βρε Mariel????? Ναι πηρα ενα μικρο απο εδω. Οταν σου ερθει το adsl μπες στη gallery κι εδω. Εχω τρελαθει με τα δυο τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 15:15 Η giota έγραψε: #4.490 18-05-07 15:15 Καλησπερα Χρονια πολλα Αλικη Να τα εκατονταχιλιασεις τα μυνηματα Ασπασια και συ Ισμηνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 15:33 Η LIFE έγραψε: #4.491 18-05-07 15:33 την καλησπερα μου σε ολους..αντε αλλη μια παρασκευη τελειωνει...[για οσους ειναι στην δουλεια ..και για οσες εχουν παιδια που πηγαινουν σχολειο]προσωπικα εγω τελειωνω σημερα γυρω στις 5,30....και μετα καλη τριτη παλι στο γραφειο//ευχομαι σε ολους στην παρεα καλο σαββατοκυριακο ..και χρονια πολλα σε οσες\οσους γιορταζουν την δευτερα μιας και εγω μονο απο το γραφειο μπορω να μπω στην παρεα σας...εμενα παντως γιορταζει ο γιος μου ο μεγαλος την δευτερα αντε να φευγωωωωω να παω να ακουσω λιγο depeche mode στο σπιτι,γιατι πολυ πεσμενη με βρισκω σημερα... :kiss: :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 16:38 Η χριστινα έγραψε: #4.492 18-05-07 16:38 Αλίκη χρόνια πολλά!!!!! Τα καλύτερα σου ευχομαι!!!! Ολα να ειναι χαρούμενα στη ζωή σου!!!!! Ασπασία μου θυμησες το εξης με το λόξυγγα... Μια από τις πρωτες μου φορες που μπηκα σε ταξη (ευτυχως σε άλλο φροντιστήριο) ενα κοριτσακι ειχε λόξυγγα που δεν της περναγε με τίποτα..... Ειχα την καταπληκτικη ιδεα να τη τρομαξω για να της περασει. Την κοιταξα "θυμωμενη" και τη ρωτησα τι εκανε και τι πράγματα ειναι αυτα (δεν ειχε κανει κατι η καημενη). Αποτελεσμα: Ο λοξυγγας της πέρασε κι αρχισε να κλαιει..... Ούπς! Κι όσο κι αν της ειπα πως όλα ειναι καλα και απλα για να περασει ο λοξυγγας το εκανα δεν της πέρασε..... Στο δικό μου μαθημα δεν ηρθε για κανενα 2μηνο μετα...... Πρεπει να με μισησε. Από τοτε εγηνω να περασει μόνος ο λοξυγγας πάντως!!! Παιδια, Παρασκευή!!!! Εκανα σημερα δουλίτσες για να αράξω λίγο το Σ/Κ. Να περνατε καλα!!!! Νερινα, μπορει να ειχε κι άλλος λόξυγγα και να μη το μαρτυρησε. Γι' ευτο χοροπηδούσε η οθόνη σου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 16:53 Η ladycat έγραψε: #4.493 18-05-07 16:53 νερινα εαν βρεξει σημερα κ δεν παμε για καφε θα με βαλεις σε υποψιες οτι χορευεις το χορο της βροχης χμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 17:19 Η nena έγραψε: #4.494 18-05-07 17:19 Με ανακαλύψατε!!!!!! Νομίζατε ότι χοροπήδαγε το φόρουμ απο τον λόξυγγα των κοριτσιών; Εγώ ήμουν που χοροπήδαγα, χόρευα δηλαδή!!!!!!!! Δαιμονία με βρίσκω!!!!! Ομπρέλλα κανείς;;;;;;;;;;;; Ελπίζω να μην μαζέψατε και τα αδιάβροχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia-odysseas Εκκολαπτόμενο μέλος Η georgia-odysseas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 253 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 18:07 Η georgia-odysseas: #4.495 18-05-07 18:07 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Γιατρός? Δικηγόρος? Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό... Click για ανάπτυξη... καλήμεραααααα....οχι δεν ειναι σοβαρο καταστασεις που φτιαχνονται ...ο γιατρος στις 28 μαρτη εκανα εγχειρηση αλλα ειχα καποια αιμμοραγια πηγα μου εδωσε χαπια που θα σταματηση (ελπιζω σημερα -αυριο θα ξερω)..ο δικηγορος για ανανεωση της πρασινης καρτας ... χρονια πολλα στην Αλικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 18:49 Η χριστινα έγραψε: #4.496 18-05-07 18:49 Περαστικά σου και γρήγορα εύχομαι!!! Παιδια, μου εφεραν το λαπτοπ!!! Γιούπι!!!! Να κανω και καμια συνδεση τωρα να τα λεμε από το σπίτι!!! Εδω βρέχει!!!! Νερίνα, σε κανενα 2ωρο να κόψει, να πάω σπίτι μη βραχω (και πού να ισιωνω πάλι τα μαλλια μου!!!). Μετα ότι θες, δεν με πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:42 Η aretha έγραψε: #4.497 19-05-07 09:42 Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές! Νερίνα, επειδή απ' ό,τι κατάλαβα είσαι η αρμόδια επί των μετεωρολογικών φαινομένων, κανόνισε σε παρακαλώ να μη μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σήμερα το βράδυ, που περιμένω ένα σωρό κόσμο και τους έχω τάξει μπάρμπεκιου στη βεράντα! (Από Κυριακή και πέρα δε με νοιάζει, ό,τι βρέξει ας κατεβάσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:45 Η popi έγραψε: #4.498 19-05-07 09:45 Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:54 Η aspasiapef: #4.499 19-05-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κι από μένα! Αχ! Πόπη μου! Σε καταλαβαίνω... Έχω ξυπνήσει από τα μαύρα χαράματα μόνο και μόνο για να δω τον Γιαννάκη μου πριν φύγει και να του ευχηθώ καλή επιτυχία και τελικά με πήρε ο ύπνος μετά τις 07:00 και όταν ξύπνησα 8:10 είχε φυσικά φύγει. Είμαι να σκάσω! Στα μαθήματικά δεν τον φοβάμαι γιατί είναι πολύ καλός, αλλά στην Έκθεση σήμερα τον ψιλοφοβάμαι.... Άντε να δούμε τι θα κάνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η mimikaki έγραψε: #4.500 19-05-07 09:56 kαλημέρα! ετοιμάζομαι να φύγω για θεσ/νίκη! τελικα δεν θα πάρω το λαπτοπ μαζι οπότε θα σας βρω πάλι δευτέρα! ελπίζω να μην γίνει κατι συνταρακτικο και το χάσω! και επείσης να μην έχουν μαζευτει 10000 μηνύματα! φιλάκια!!! Επείσης ελπίζω να μην βρέχει( Νερίνα) , γιατι έχω πάρει και μαγιο μαζί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα!χρονια πολλα αλικη και οτι επιθυμεις να το εχεις! ευτυχως πηγα καλα χθες.εχεις δικιο χριστινα πολυ χαζο μαθημα.και εγω δεν το εδινα τοσο καιρο γιατι δεν ειχα καμια διαθεση να παπαγαλιζω κατεβατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 12:12 Η nena έγραψε: #4.483 18-05-07 12:12 Για Ασπασία Επίσης Ασπασία μέχρι να τελειώσει ο λόξυγκας σε παρακαλώ και χωρίς παρεξήγηση μη γράφεις στο φόρουμ. Χοροπηδάει η οθόνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 12:14 Η mimikaki έγραψε: #4.484 18-05-07 12:14 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Τώρα γιατί εμένα αυτός ο γάτος μου φαίνεται ότι τα έχει πάρει στο κρανίο;;; Click για ανάπτυξη... απλά είναι γάτος με ύφος!!! που του κοτσαρανε το καπελο πάντος έχει γιορτινό θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 12:21 Η aspasiapef: #4.485 18-05-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Επίσης Ασπασία μέχρι να τελειώσει ο λόξυγκας σε παρακαλώ και χωρίς παρεξήγηση μη γράφεις στο φόρουμ. Χοροπηδάει η οθόνη!! Click για ανάπτυξη... Κακιάάάάά!!!! Τώρα σταμάτησε? Γιατί ο λόξυγκας σταμάτησε πριν από 5' από μόνος του αφού δοκίμασα τα πάντα και αφού με ταλαιπώρησε για πάνω από μία ώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 13:35 Η Ismini έγραψε: #4.486 18-05-07 13:35 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλέέέέ! Τώρα μόλις είδα ότι ξεπέρασα τα 2000 μηνύματα!!! Μπράβο μου! Καλά τα κατάφερα!!! Είναι που μου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον η δουλειά μου .... Βαριέμαι αφάνταστα και είμαι συνέχεια συνδεδεμένη με το MyCat! Click για ανάπτυξη... Μια απο τα ιδια...(Αν κι εγω κοντεύω να πάρω βραβείο ) Καλημέρα!!! Χρονια Πολλά Aretha!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 13:40 Η sardela έγραψε: #4.487 18-05-07 13:40 Καλημερα! Κατεβηκα στην Αθηνα για 5 ολοκληρα λεπτα να παραδωσω μια εργασια και εφυγα! Ξεχασα να παρω τα παπουτσια για να ρωτουσα τον τσαγκαρη αν φτιαχνονται... Αλικη χρονια πολλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 14:13 Η Mariel έγραψε: #4.488 18-05-07 14:13 καλημερα!!επιτελους ανεβηκε λιγο η ταχυτητα του ιντερνετ και καταφερα να στειλω μηνυμα!εχει κοπει το adsl μεχρι ν'αλλαξουμε συνδεση,κι η ταχυτητα μας ειναι εξαιρετικα χαμηλη(21,6,τωρα ευτυχως που βγαλαμε τη συσκευη του ΟΤΕ 52 ) Αλικη Χρονια Πολλα !!!!Ο,τι επιθυμεις!!!! Χριστινα καλη επιτυχια με τις εξετασεις των Ισπανικων!εδωσα κι εγω Inicial Ασπασια,φανταζομαι εσυ να'χεις τα νευρα σου με τον λοξυγγα κι οι αλλοι να σε κοροιδευουν,τελειως εκνευριστικο Ισμηνη,απο ο,τι καταλαβα πηρες καινουργια γατουλα(αν και εχασα το που τη βρηκες και πως).να σου ζησει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 14:47 Η Ismini έγραψε: #4.489 18-05-07 14:47 Που εισαι βρε Mariel????? Ναι πηρα ενα μικρο απο εδω. Οταν σου ερθει το adsl μπες στη gallery κι εδω. Εχω τρελαθει με τα δυο τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 15:15 Η giota έγραψε: #4.490 18-05-07 15:15 Καλησπερα Χρονια πολλα Αλικη Να τα εκατονταχιλιασεις τα μυνηματα Ασπασια και συ Ισμηνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 15:33 Η LIFE έγραψε: #4.491 18-05-07 15:33 την καλησπερα μου σε ολους..αντε αλλη μια παρασκευη τελειωνει...[για οσους ειναι στην δουλεια ..και για οσες εχουν παιδια που πηγαινουν σχολειο]προσωπικα εγω τελειωνω σημερα γυρω στις 5,30....και μετα καλη τριτη παλι στο γραφειο//ευχομαι σε ολους στην παρεα καλο σαββατοκυριακο ..και χρονια πολλα σε οσες\οσους γιορταζουν την δευτερα μιας και εγω μονο απο το γραφειο μπορω να μπω στην παρεα σας...εμενα παντως γιορταζει ο γιος μου ο μεγαλος την δευτερα αντε να φευγωωωωω να παω να ακουσω λιγο depeche mode στο σπιτι,γιατι πολυ πεσμενη με βρισκω σημερα... :kiss: :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 16:38 Η χριστινα έγραψε: #4.492 18-05-07 16:38 Αλίκη χρόνια πολλά!!!!! Τα καλύτερα σου ευχομαι!!!! Ολα να ειναι χαρούμενα στη ζωή σου!!!!! Ασπασία μου θυμησες το εξης με το λόξυγγα... Μια από τις πρωτες μου φορες που μπηκα σε ταξη (ευτυχως σε άλλο φροντιστήριο) ενα κοριτσακι ειχε λόξυγγα που δεν της περναγε με τίποτα..... Ειχα την καταπληκτικη ιδεα να τη τρομαξω για να της περασει. Την κοιταξα "θυμωμενη" και τη ρωτησα τι εκανε και τι πράγματα ειναι αυτα (δεν ειχε κανει κατι η καημενη). Αποτελεσμα: Ο λοξυγγας της πέρασε κι αρχισε να κλαιει..... Ούπς! Κι όσο κι αν της ειπα πως όλα ειναι καλα και απλα για να περασει ο λοξυγγας το εκανα δεν της πέρασε..... Στο δικό μου μαθημα δεν ηρθε για κανενα 2μηνο μετα...... Πρεπει να με μισησε. Από τοτε εγηνω να περασει μόνος ο λοξυγγας πάντως!!! Παιδια, Παρασκευή!!!! Εκανα σημερα δουλίτσες για να αράξω λίγο το Σ/Κ. Να περνατε καλα!!!! Νερινα, μπορει να ειχε κι άλλος λόξυγγα και να μη το μαρτυρησε. Γι' ευτο χοροπηδούσε η οθόνη σου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 16:53 Η ladycat έγραψε: #4.493 18-05-07 16:53 νερινα εαν βρεξει σημερα κ δεν παμε για καφε θα με βαλεις σε υποψιες οτι χορευεις το χορο της βροχης χμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 17:19 Η nena έγραψε: #4.494 18-05-07 17:19 Με ανακαλύψατε!!!!!! Νομίζατε ότι χοροπήδαγε το φόρουμ απο τον λόξυγγα των κοριτσιών; Εγώ ήμουν που χοροπήδαγα, χόρευα δηλαδή!!!!!!!! Δαιμονία με βρίσκω!!!!! Ομπρέλλα κανείς;;;;;;;;;;;; Ελπίζω να μην μαζέψατε και τα αδιάβροχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia-odysseas Εκκολαπτόμενο μέλος Η georgia-odysseas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 253 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 18:07 Η georgia-odysseas: #4.495 18-05-07 18:07 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Γιατρός? Δικηγόρος? Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό... Click για ανάπτυξη... καλήμεραααααα....οχι δεν ειναι σοβαρο καταστασεις που φτιαχνονται ...ο γιατρος στις 28 μαρτη εκανα εγχειρηση αλλα ειχα καποια αιμμοραγια πηγα μου εδωσε χαπια που θα σταματηση (ελπιζω σημερα -αυριο θα ξερω)..ο δικηγορος για ανανεωση της πρασινης καρτας ... χρονια πολλα στην Αλικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 18:49 Η χριστινα έγραψε: #4.496 18-05-07 18:49 Περαστικά σου και γρήγορα εύχομαι!!! Παιδια, μου εφεραν το λαπτοπ!!! Γιούπι!!!! Να κανω και καμια συνδεση τωρα να τα λεμε από το σπίτι!!! Εδω βρέχει!!!! Νερίνα, σε κανενα 2ωρο να κόψει, να πάω σπίτι μη βραχω (και πού να ισιωνω πάλι τα μαλλια μου!!!). Μετα ότι θες, δεν με πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:42 Η aretha έγραψε: #4.497 19-05-07 09:42 Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές! Νερίνα, επειδή απ' ό,τι κατάλαβα είσαι η αρμόδια επί των μετεωρολογικών φαινομένων, κανόνισε σε παρακαλώ να μη μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σήμερα το βράδυ, που περιμένω ένα σωρό κόσμο και τους έχω τάξει μπάρμπεκιου στη βεράντα! (Από Κυριακή και πέρα δε με νοιάζει, ό,τι βρέξει ας κατεβάσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:45 Η popi έγραψε: #4.498 19-05-07 09:45 Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:54 Η aspasiapef: #4.499 19-05-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κι από μένα! Αχ! Πόπη μου! Σε καταλαβαίνω... Έχω ξυπνήσει από τα μαύρα χαράματα μόνο και μόνο για να δω τον Γιαννάκη μου πριν φύγει και να του ευχηθώ καλή επιτυχία και τελικά με πήρε ο ύπνος μετά τις 07:00 και όταν ξύπνησα 8:10 είχε φυσικά φύγει. Είμαι να σκάσω! Στα μαθήματικά δεν τον φοβάμαι γιατί είναι πολύ καλός, αλλά στην Έκθεση σήμερα τον ψιλοφοβάμαι.... Άντε να δούμε τι θα κάνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η mimikaki έγραψε: #4.500 19-05-07 09:56 kαλημέρα! ετοιμάζομαι να φύγω για θεσ/νίκη! τελικα δεν θα πάρω το λαπτοπ μαζι οπότε θα σας βρω πάλι δευτέρα! ελπίζω να μην γίνει κατι συνταρακτικο και το χάσω! και επείσης να μην έχουν μαζευτει 10000 μηνύματα! φιλάκια!!! Επείσης ελπίζω να μην βρέχει( Νερίνα) , γιατι έχω πάρει και μαγιο μαζί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για Ασπασία Επίσης Ασπασία μέχρι να τελειώσει ο λόξυγκας σε παρακαλώ και χωρίς παρεξήγηση μη γράφεις στο φόρουμ. Χοροπηδάει η οθόνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 12:14 Η mimikaki έγραψε: #4.484 18-05-07 12:14 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Τώρα γιατί εμένα αυτός ο γάτος μου φαίνεται ότι τα έχει πάρει στο κρανίο;;; Click για ανάπτυξη... απλά είναι γάτος με ύφος!!! που του κοτσαρανε το καπελο πάντος έχει γιορτινό θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 12:21 Η aspasiapef: #4.485 18-05-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Επίσης Ασπασία μέχρι να τελειώσει ο λόξυγκας σε παρακαλώ και χωρίς παρεξήγηση μη γράφεις στο φόρουμ. Χοροπηδάει η οθόνη!! Click για ανάπτυξη... Κακιάάάάά!!!! Τώρα σταμάτησε? Γιατί ο λόξυγκας σταμάτησε πριν από 5' από μόνος του αφού δοκίμασα τα πάντα και αφού με ταλαιπώρησε για πάνω από μία ώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 13:35 Η Ismini έγραψε: #4.486 18-05-07 13:35 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλέέέέ! Τώρα μόλις είδα ότι ξεπέρασα τα 2000 μηνύματα!!! Μπράβο μου! Καλά τα κατάφερα!!! Είναι που μου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον η δουλειά μου .... Βαριέμαι αφάνταστα και είμαι συνέχεια συνδεδεμένη με το MyCat! Click για ανάπτυξη... Μια απο τα ιδια...(Αν κι εγω κοντεύω να πάρω βραβείο ) Καλημέρα!!! Χρονια Πολλά Aretha!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 13:40 Η sardela έγραψε: #4.487 18-05-07 13:40 Καλημερα! Κατεβηκα στην Αθηνα για 5 ολοκληρα λεπτα να παραδωσω μια εργασια και εφυγα! Ξεχασα να παρω τα παπουτσια για να ρωτουσα τον τσαγκαρη αν φτιαχνονται... Αλικη χρονια πολλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 14:13 Η Mariel έγραψε: #4.488 18-05-07 14:13 καλημερα!!επιτελους ανεβηκε λιγο η ταχυτητα του ιντερνετ και καταφερα να στειλω μηνυμα!εχει κοπει το adsl μεχρι ν'αλλαξουμε συνδεση,κι η ταχυτητα μας ειναι εξαιρετικα χαμηλη(21,6,τωρα ευτυχως που βγαλαμε τη συσκευη του ΟΤΕ 52 ) Αλικη Χρονια Πολλα !!!!Ο,τι επιθυμεις!!!! Χριστινα καλη επιτυχια με τις εξετασεις των Ισπανικων!εδωσα κι εγω Inicial Ασπασια,φανταζομαι εσυ να'χεις τα νευρα σου με τον λοξυγγα κι οι αλλοι να σε κοροιδευουν,τελειως εκνευριστικο Ισμηνη,απο ο,τι καταλαβα πηρες καινουργια γατουλα(αν και εχασα το που τη βρηκες και πως).να σου ζησει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 14:47 Η Ismini έγραψε: #4.489 18-05-07 14:47 Που εισαι βρε Mariel????? Ναι πηρα ενα μικρο απο εδω. Οταν σου ερθει το adsl μπες στη gallery κι εδω. Εχω τρελαθει με τα δυο τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 15:15 Η giota έγραψε: #4.490 18-05-07 15:15 Καλησπερα Χρονια πολλα Αλικη Να τα εκατονταχιλιασεις τα μυνηματα Ασπασια και συ Ισμηνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 15:33 Η LIFE έγραψε: #4.491 18-05-07 15:33 την καλησπερα μου σε ολους..αντε αλλη μια παρασκευη τελειωνει...[για οσους ειναι στην δουλεια ..και για οσες εχουν παιδια που πηγαινουν σχολειο]προσωπικα εγω τελειωνω σημερα γυρω στις 5,30....και μετα καλη τριτη παλι στο γραφειο//ευχομαι σε ολους στην παρεα καλο σαββατοκυριακο ..και χρονια πολλα σε οσες\οσους γιορταζουν την δευτερα μιας και εγω μονο απο το γραφειο μπορω να μπω στην παρεα σας...εμενα παντως γιορταζει ο γιος μου ο μεγαλος την δευτερα αντε να φευγωωωωω να παω να ακουσω λιγο depeche mode στο σπιτι,γιατι πολυ πεσμενη με βρισκω σημερα... :kiss: :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 16:38 Η χριστινα έγραψε: #4.492 18-05-07 16:38 Αλίκη χρόνια πολλά!!!!! Τα καλύτερα σου ευχομαι!!!! Ολα να ειναι χαρούμενα στη ζωή σου!!!!! Ασπασία μου θυμησες το εξης με το λόξυγγα... Μια από τις πρωτες μου φορες που μπηκα σε ταξη (ευτυχως σε άλλο φροντιστήριο) ενα κοριτσακι ειχε λόξυγγα που δεν της περναγε με τίποτα..... Ειχα την καταπληκτικη ιδεα να τη τρομαξω για να της περασει. Την κοιταξα "θυμωμενη" και τη ρωτησα τι εκανε και τι πράγματα ειναι αυτα (δεν ειχε κανει κατι η καημενη). Αποτελεσμα: Ο λοξυγγας της πέρασε κι αρχισε να κλαιει..... Ούπς! Κι όσο κι αν της ειπα πως όλα ειναι καλα και απλα για να περασει ο λοξυγγας το εκανα δεν της πέρασε..... Στο δικό μου μαθημα δεν ηρθε για κανενα 2μηνο μετα...... Πρεπει να με μισησε. Από τοτε εγηνω να περασει μόνος ο λοξυγγας πάντως!!! Παιδια, Παρασκευή!!!! Εκανα σημερα δουλίτσες για να αράξω λίγο το Σ/Κ. Να περνατε καλα!!!! Νερινα, μπορει να ειχε κι άλλος λόξυγγα και να μη το μαρτυρησε. Γι' ευτο χοροπηδούσε η οθόνη σου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 16:53 Η ladycat έγραψε: #4.493 18-05-07 16:53 νερινα εαν βρεξει σημερα κ δεν παμε για καφε θα με βαλεις σε υποψιες οτι χορευεις το χορο της βροχης χμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 17:19 Η nena έγραψε: #4.494 18-05-07 17:19 Με ανακαλύψατε!!!!!! Νομίζατε ότι χοροπήδαγε το φόρουμ απο τον λόξυγγα των κοριτσιών; Εγώ ήμουν που χοροπήδαγα, χόρευα δηλαδή!!!!!!!! Δαιμονία με βρίσκω!!!!! Ομπρέλλα κανείς;;;;;;;;;;;; Ελπίζω να μην μαζέψατε και τα αδιάβροχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia-odysseas Εκκολαπτόμενο μέλος Η georgia-odysseas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 253 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 18:07 Η georgia-odysseas: #4.495 18-05-07 18:07 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Γιατρός? Δικηγόρος? Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό... Click για ανάπτυξη... καλήμεραααααα....οχι δεν ειναι σοβαρο καταστασεις που φτιαχνονται ...ο γιατρος στις 28 μαρτη εκανα εγχειρηση αλλα ειχα καποια αιμμοραγια πηγα μου εδωσε χαπια που θα σταματηση (ελπιζω σημερα -αυριο θα ξερω)..ο δικηγορος για ανανεωση της πρασινης καρτας ... χρονια πολλα στην Αλικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 18:49 Η χριστινα έγραψε: #4.496 18-05-07 18:49 Περαστικά σου και γρήγορα εύχομαι!!! Παιδια, μου εφεραν το λαπτοπ!!! Γιούπι!!!! Να κανω και καμια συνδεση τωρα να τα λεμε από το σπίτι!!! Εδω βρέχει!!!! Νερίνα, σε κανενα 2ωρο να κόψει, να πάω σπίτι μη βραχω (και πού να ισιωνω πάλι τα μαλλια μου!!!). Μετα ότι θες, δεν με πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:42 Η aretha έγραψε: #4.497 19-05-07 09:42 Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές! Νερίνα, επειδή απ' ό,τι κατάλαβα είσαι η αρμόδια επί των μετεωρολογικών φαινομένων, κανόνισε σε παρακαλώ να μη μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σήμερα το βράδυ, που περιμένω ένα σωρό κόσμο και τους έχω τάξει μπάρμπεκιου στη βεράντα! (Από Κυριακή και πέρα δε με νοιάζει, ό,τι βρέξει ας κατεβάσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:45 Η popi έγραψε: #4.498 19-05-07 09:45 Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:54 Η aspasiapef: #4.499 19-05-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κι από μένα! Αχ! Πόπη μου! Σε καταλαβαίνω... Έχω ξυπνήσει από τα μαύρα χαράματα μόνο και μόνο για να δω τον Γιαννάκη μου πριν φύγει και να του ευχηθώ καλή επιτυχία και τελικά με πήρε ο ύπνος μετά τις 07:00 και όταν ξύπνησα 8:10 είχε φυσικά φύγει. Είμαι να σκάσω! Στα μαθήματικά δεν τον φοβάμαι γιατί είναι πολύ καλός, αλλά στην Έκθεση σήμερα τον ψιλοφοβάμαι.... Άντε να δούμε τι θα κάνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η mimikaki έγραψε: #4.500 19-05-07 09:56 kαλημέρα! ετοιμάζομαι να φύγω για θεσ/νίκη! τελικα δεν θα πάρω το λαπτοπ μαζι οπότε θα σας βρω πάλι δευτέρα! ελπίζω να μην γίνει κατι συνταρακτικο και το χάσω! και επείσης να μην έχουν μαζευτει 10000 μηνύματα! φιλάκια!!! Επείσης ελπίζω να μην βρέχει( Νερίνα) , γιατι έχω πάρει και μαγιο μαζί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Τώρα γιατί εμένα αυτός ο γάτος μου φαίνεται ότι τα έχει πάρει στο κρανίο;;; Click για ανάπτυξη... απλά είναι γάτος με ύφος!!! που του κοτσαρανε το καπελο πάντος έχει γιορτινό θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 12:21 Η aspasiapef: #4.485 18-05-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Επίσης Ασπασία μέχρι να τελειώσει ο λόξυγκας σε παρακαλώ και χωρίς παρεξήγηση μη γράφεις στο φόρουμ. Χοροπηδάει η οθόνη!! Click για ανάπτυξη... Κακιάάάάά!!!! Τώρα σταμάτησε? Γιατί ο λόξυγκας σταμάτησε πριν από 5' από μόνος του αφού δοκίμασα τα πάντα και αφού με ταλαιπώρησε για πάνω από μία ώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 13:35 Η Ismini έγραψε: #4.486 18-05-07 13:35 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλέέέέ! Τώρα μόλις είδα ότι ξεπέρασα τα 2000 μηνύματα!!! Μπράβο μου! Καλά τα κατάφερα!!! Είναι που μου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον η δουλειά μου .... Βαριέμαι αφάνταστα και είμαι συνέχεια συνδεδεμένη με το MyCat! Click για ανάπτυξη... Μια απο τα ιδια...(Αν κι εγω κοντεύω να πάρω βραβείο ) Καλημέρα!!! Χρονια Πολλά Aretha!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 13:40 Η sardela έγραψε: #4.487 18-05-07 13:40 Καλημερα! Κατεβηκα στην Αθηνα για 5 ολοκληρα λεπτα να παραδωσω μια εργασια και εφυγα! Ξεχασα να παρω τα παπουτσια για να ρωτουσα τον τσαγκαρη αν φτιαχνονται... Αλικη χρονια πολλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 14:13 Η Mariel έγραψε: #4.488 18-05-07 14:13 καλημερα!!επιτελους ανεβηκε λιγο η ταχυτητα του ιντερνετ και καταφερα να στειλω μηνυμα!εχει κοπει το adsl μεχρι ν'αλλαξουμε συνδεση,κι η ταχυτητα μας ειναι εξαιρετικα χαμηλη(21,6,τωρα ευτυχως που βγαλαμε τη συσκευη του ΟΤΕ 52 ) Αλικη Χρονια Πολλα !!!!Ο,τι επιθυμεις!!!! Χριστινα καλη επιτυχια με τις εξετασεις των Ισπανικων!εδωσα κι εγω Inicial Ασπασια,φανταζομαι εσυ να'χεις τα νευρα σου με τον λοξυγγα κι οι αλλοι να σε κοροιδευουν,τελειως εκνευριστικο Ισμηνη,απο ο,τι καταλαβα πηρες καινουργια γατουλα(αν και εχασα το που τη βρηκες και πως).να σου ζησει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 14:47 Η Ismini έγραψε: #4.489 18-05-07 14:47 Που εισαι βρε Mariel????? Ναι πηρα ενα μικρο απο εδω. Οταν σου ερθει το adsl μπες στη gallery κι εδω. Εχω τρελαθει με τα δυο τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 15:15 Η giota έγραψε: #4.490 18-05-07 15:15 Καλησπερα Χρονια πολλα Αλικη Να τα εκατονταχιλιασεις τα μυνηματα Ασπασια και συ Ισμηνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 15:33 Η LIFE έγραψε: #4.491 18-05-07 15:33 την καλησπερα μου σε ολους..αντε αλλη μια παρασκευη τελειωνει...[για οσους ειναι στην δουλεια ..και για οσες εχουν παιδια που πηγαινουν σχολειο]προσωπικα εγω τελειωνω σημερα γυρω στις 5,30....και μετα καλη τριτη παλι στο γραφειο//ευχομαι σε ολους στην παρεα καλο σαββατοκυριακο ..και χρονια πολλα σε οσες\οσους γιορταζουν την δευτερα μιας και εγω μονο απο το γραφειο μπορω να μπω στην παρεα σας...εμενα παντως γιορταζει ο γιος μου ο μεγαλος την δευτερα αντε να φευγωωωωω να παω να ακουσω λιγο depeche mode στο σπιτι,γιατι πολυ πεσμενη με βρισκω σημερα... :kiss: :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 16:38 Η χριστινα έγραψε: #4.492 18-05-07 16:38 Αλίκη χρόνια πολλά!!!!! Τα καλύτερα σου ευχομαι!!!! Ολα να ειναι χαρούμενα στη ζωή σου!!!!! Ασπασία μου θυμησες το εξης με το λόξυγγα... Μια από τις πρωτες μου φορες που μπηκα σε ταξη (ευτυχως σε άλλο φροντιστήριο) ενα κοριτσακι ειχε λόξυγγα που δεν της περναγε με τίποτα..... Ειχα την καταπληκτικη ιδεα να τη τρομαξω για να της περασει. Την κοιταξα "θυμωμενη" και τη ρωτησα τι εκανε και τι πράγματα ειναι αυτα (δεν ειχε κανει κατι η καημενη). Αποτελεσμα: Ο λοξυγγας της πέρασε κι αρχισε να κλαιει..... Ούπς! Κι όσο κι αν της ειπα πως όλα ειναι καλα και απλα για να περασει ο λοξυγγας το εκανα δεν της πέρασε..... Στο δικό μου μαθημα δεν ηρθε για κανενα 2μηνο μετα...... Πρεπει να με μισησε. Από τοτε εγηνω να περασει μόνος ο λοξυγγας πάντως!!! Παιδια, Παρασκευή!!!! Εκανα σημερα δουλίτσες για να αράξω λίγο το Σ/Κ. Να περνατε καλα!!!! Νερινα, μπορει να ειχε κι άλλος λόξυγγα και να μη το μαρτυρησε. Γι' ευτο χοροπηδούσε η οθόνη σου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 16:53 Η ladycat έγραψε: #4.493 18-05-07 16:53 νερινα εαν βρεξει σημερα κ δεν παμε για καφε θα με βαλεις σε υποψιες οτι χορευεις το χορο της βροχης χμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 17:19 Η nena έγραψε: #4.494 18-05-07 17:19 Με ανακαλύψατε!!!!!! Νομίζατε ότι χοροπήδαγε το φόρουμ απο τον λόξυγγα των κοριτσιών; Εγώ ήμουν που χοροπήδαγα, χόρευα δηλαδή!!!!!!!! Δαιμονία με βρίσκω!!!!! Ομπρέλλα κανείς;;;;;;;;;;;; Ελπίζω να μην μαζέψατε και τα αδιάβροχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia-odysseas Εκκολαπτόμενο μέλος Η georgia-odysseas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 253 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 18:07 Η georgia-odysseas: #4.495 18-05-07 18:07 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Γιατρός? Δικηγόρος? Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό... Click για ανάπτυξη... καλήμεραααααα....οχι δεν ειναι σοβαρο καταστασεις που φτιαχνονται ...ο γιατρος στις 28 μαρτη εκανα εγχειρηση αλλα ειχα καποια αιμμοραγια πηγα μου εδωσε χαπια που θα σταματηση (ελπιζω σημερα -αυριο θα ξερω)..ο δικηγορος για ανανεωση της πρασινης καρτας ... χρονια πολλα στην Αλικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 18:49 Η χριστινα έγραψε: #4.496 18-05-07 18:49 Περαστικά σου και γρήγορα εύχομαι!!! Παιδια, μου εφεραν το λαπτοπ!!! Γιούπι!!!! Να κανω και καμια συνδεση τωρα να τα λεμε από το σπίτι!!! Εδω βρέχει!!!! Νερίνα, σε κανενα 2ωρο να κόψει, να πάω σπίτι μη βραχω (και πού να ισιωνω πάλι τα μαλλια μου!!!). Μετα ότι θες, δεν με πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:42 Η aretha έγραψε: #4.497 19-05-07 09:42 Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές! Νερίνα, επειδή απ' ό,τι κατάλαβα είσαι η αρμόδια επί των μετεωρολογικών φαινομένων, κανόνισε σε παρακαλώ να μη μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σήμερα το βράδυ, που περιμένω ένα σωρό κόσμο και τους έχω τάξει μπάρμπεκιου στη βεράντα! (Από Κυριακή και πέρα δε με νοιάζει, ό,τι βρέξει ας κατεβάσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:45 Η popi έγραψε: #4.498 19-05-07 09:45 Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:54 Η aspasiapef: #4.499 19-05-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κι από μένα! Αχ! Πόπη μου! Σε καταλαβαίνω... Έχω ξυπνήσει από τα μαύρα χαράματα μόνο και μόνο για να δω τον Γιαννάκη μου πριν φύγει και να του ευχηθώ καλή επιτυχία και τελικά με πήρε ο ύπνος μετά τις 07:00 και όταν ξύπνησα 8:10 είχε φυσικά φύγει. Είμαι να σκάσω! Στα μαθήματικά δεν τον φοβάμαι γιατί είναι πολύ καλός, αλλά στην Έκθεση σήμερα τον ψιλοφοβάμαι.... Άντε να δούμε τι θα κάνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η mimikaki έγραψε: #4.500 19-05-07 09:56 kαλημέρα! ετοιμάζομαι να φύγω για θεσ/νίκη! τελικα δεν θα πάρω το λαπτοπ μαζι οπότε θα σας βρω πάλι δευτέρα! ελπίζω να μην γίνει κατι συνταρακτικο και το χάσω! και επείσης να μην έχουν μαζευτει 10000 μηνύματα! φιλάκια!!! Επείσης ελπίζω να μην βρέχει( Νερίνα) , γιατι έχω πάρει και μαγιο μαζί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Επίσης Ασπασία μέχρι να τελειώσει ο λόξυγκας σε παρακαλώ και χωρίς παρεξήγηση μη γράφεις στο φόρουμ. Χοροπηδάει η οθόνη!! Click για ανάπτυξη... Κακιάάάάά!!!! Τώρα σταμάτησε? Γιατί ο λόξυγκας σταμάτησε πριν από 5' από μόνος του αφού δοκίμασα τα πάντα και αφού με ταλαιπώρησε για πάνω από μία ώρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 13:35 Η Ismini έγραψε: #4.486 18-05-07 13:35 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλέέέέ! Τώρα μόλις είδα ότι ξεπέρασα τα 2000 μηνύματα!!! Μπράβο μου! Καλά τα κατάφερα!!! Είναι που μου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον η δουλειά μου .... Βαριέμαι αφάνταστα και είμαι συνέχεια συνδεδεμένη με το MyCat! Click για ανάπτυξη... Μια απο τα ιδια...(Αν κι εγω κοντεύω να πάρω βραβείο ) Καλημέρα!!! Χρονια Πολλά Aretha!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 13:40 Η sardela έγραψε: #4.487 18-05-07 13:40 Καλημερα! Κατεβηκα στην Αθηνα για 5 ολοκληρα λεπτα να παραδωσω μια εργασια και εφυγα! Ξεχασα να παρω τα παπουτσια για να ρωτουσα τον τσαγκαρη αν φτιαχνονται... Αλικη χρονια πολλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 14:13 Η Mariel έγραψε: #4.488 18-05-07 14:13 καλημερα!!επιτελους ανεβηκε λιγο η ταχυτητα του ιντερνετ και καταφερα να στειλω μηνυμα!εχει κοπει το adsl μεχρι ν'αλλαξουμε συνδεση,κι η ταχυτητα μας ειναι εξαιρετικα χαμηλη(21,6,τωρα ευτυχως που βγαλαμε τη συσκευη του ΟΤΕ 52 ) Αλικη Χρονια Πολλα !!!!Ο,τι επιθυμεις!!!! Χριστινα καλη επιτυχια με τις εξετασεις των Ισπανικων!εδωσα κι εγω Inicial Ασπασια,φανταζομαι εσυ να'χεις τα νευρα σου με τον λοξυγγα κι οι αλλοι να σε κοροιδευουν,τελειως εκνευριστικο Ισμηνη,απο ο,τι καταλαβα πηρες καινουργια γατουλα(αν και εχασα το που τη βρηκες και πως).να σου ζησει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 14:47 Η Ismini έγραψε: #4.489 18-05-07 14:47 Που εισαι βρε Mariel????? Ναι πηρα ενα μικρο απο εδω. Οταν σου ερθει το adsl μπες στη gallery κι εδω. Εχω τρελαθει με τα δυο τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 15:15 Η giota έγραψε: #4.490 18-05-07 15:15 Καλησπερα Χρονια πολλα Αλικη Να τα εκατονταχιλιασεις τα μυνηματα Ασπασια και συ Ισμηνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 15:33 Η LIFE έγραψε: #4.491 18-05-07 15:33 την καλησπερα μου σε ολους..αντε αλλη μια παρασκευη τελειωνει...[για οσους ειναι στην δουλεια ..και για οσες εχουν παιδια που πηγαινουν σχολειο]προσωπικα εγω τελειωνω σημερα γυρω στις 5,30....και μετα καλη τριτη παλι στο γραφειο//ευχομαι σε ολους στην παρεα καλο σαββατοκυριακο ..και χρονια πολλα σε οσες\οσους γιορταζουν την δευτερα μιας και εγω μονο απο το γραφειο μπορω να μπω στην παρεα σας...εμενα παντως γιορταζει ο γιος μου ο μεγαλος την δευτερα αντε να φευγωωωωω να παω να ακουσω λιγο depeche mode στο σπιτι,γιατι πολυ πεσμενη με βρισκω σημερα... :kiss: :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 16:38 Η χριστινα έγραψε: #4.492 18-05-07 16:38 Αλίκη χρόνια πολλά!!!!! Τα καλύτερα σου ευχομαι!!!! Ολα να ειναι χαρούμενα στη ζωή σου!!!!! Ασπασία μου θυμησες το εξης με το λόξυγγα... Μια από τις πρωτες μου φορες που μπηκα σε ταξη (ευτυχως σε άλλο φροντιστήριο) ενα κοριτσακι ειχε λόξυγγα που δεν της περναγε με τίποτα..... Ειχα την καταπληκτικη ιδεα να τη τρομαξω για να της περασει. Την κοιταξα "θυμωμενη" και τη ρωτησα τι εκανε και τι πράγματα ειναι αυτα (δεν ειχε κανει κατι η καημενη). Αποτελεσμα: Ο λοξυγγας της πέρασε κι αρχισε να κλαιει..... Ούπς! Κι όσο κι αν της ειπα πως όλα ειναι καλα και απλα για να περασει ο λοξυγγας το εκανα δεν της πέρασε..... Στο δικό μου μαθημα δεν ηρθε για κανενα 2μηνο μετα...... Πρεπει να με μισησε. Από τοτε εγηνω να περασει μόνος ο λοξυγγας πάντως!!! Παιδια, Παρασκευή!!!! Εκανα σημερα δουλίτσες για να αράξω λίγο το Σ/Κ. Να περνατε καλα!!!! Νερινα, μπορει να ειχε κι άλλος λόξυγγα και να μη το μαρτυρησε. Γι' ευτο χοροπηδούσε η οθόνη σου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 16:53 Η ladycat έγραψε: #4.493 18-05-07 16:53 νερινα εαν βρεξει σημερα κ δεν παμε για καφε θα με βαλεις σε υποψιες οτι χορευεις το χορο της βροχης χμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 17:19 Η nena έγραψε: #4.494 18-05-07 17:19 Με ανακαλύψατε!!!!!! Νομίζατε ότι χοροπήδαγε το φόρουμ απο τον λόξυγγα των κοριτσιών; Εγώ ήμουν που χοροπήδαγα, χόρευα δηλαδή!!!!!!!! Δαιμονία με βρίσκω!!!!! Ομπρέλλα κανείς;;;;;;;;;;;; Ελπίζω να μην μαζέψατε και τα αδιάβροχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia-odysseas Εκκολαπτόμενο μέλος Η georgia-odysseas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 253 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 18:07 Η georgia-odysseas: #4.495 18-05-07 18:07 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Γιατρός? Δικηγόρος? Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό... Click για ανάπτυξη... καλήμεραααααα....οχι δεν ειναι σοβαρο καταστασεις που φτιαχνονται ...ο γιατρος στις 28 μαρτη εκανα εγχειρηση αλλα ειχα καποια αιμμοραγια πηγα μου εδωσε χαπια που θα σταματηση (ελπιζω σημερα -αυριο θα ξερω)..ο δικηγορος για ανανεωση της πρασινης καρτας ... χρονια πολλα στην Αλικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 18:49 Η χριστινα έγραψε: #4.496 18-05-07 18:49 Περαστικά σου και γρήγορα εύχομαι!!! Παιδια, μου εφεραν το λαπτοπ!!! Γιούπι!!!! Να κανω και καμια συνδεση τωρα να τα λεμε από το σπίτι!!! Εδω βρέχει!!!! Νερίνα, σε κανενα 2ωρο να κόψει, να πάω σπίτι μη βραχω (και πού να ισιωνω πάλι τα μαλλια μου!!!). Μετα ότι θες, δεν με πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:42 Η aretha έγραψε: #4.497 19-05-07 09:42 Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές! Νερίνα, επειδή απ' ό,τι κατάλαβα είσαι η αρμόδια επί των μετεωρολογικών φαινομένων, κανόνισε σε παρακαλώ να μη μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σήμερα το βράδυ, που περιμένω ένα σωρό κόσμο και τους έχω τάξει μπάρμπεκιου στη βεράντα! (Από Κυριακή και πέρα δε με νοιάζει, ό,τι βρέξει ας κατεβάσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:45 Η popi έγραψε: #4.498 19-05-07 09:45 Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:54 Η aspasiapef: #4.499 19-05-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κι από μένα! Αχ! Πόπη μου! Σε καταλαβαίνω... Έχω ξυπνήσει από τα μαύρα χαράματα μόνο και μόνο για να δω τον Γιαννάκη μου πριν φύγει και να του ευχηθώ καλή επιτυχία και τελικά με πήρε ο ύπνος μετά τις 07:00 και όταν ξύπνησα 8:10 είχε φυσικά φύγει. Είμαι να σκάσω! Στα μαθήματικά δεν τον φοβάμαι γιατί είναι πολύ καλός, αλλά στην Έκθεση σήμερα τον ψιλοφοβάμαι.... Άντε να δούμε τι θα κάνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η mimikaki έγραψε: #4.500 19-05-07 09:56 kαλημέρα! ετοιμάζομαι να φύγω για θεσ/νίκη! τελικα δεν θα πάρω το λαπτοπ μαζι οπότε θα σας βρω πάλι δευτέρα! ελπίζω να μην γίνει κατι συνταρακτικο και το χάσω! και επείσης να μην έχουν μαζευτει 10000 μηνύματα! φιλάκια!!! Επείσης ελπίζω να μην βρέχει( Νερίνα) , γιατι έχω πάρει και μαγιο μαζί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλέέέέ! Τώρα μόλις είδα ότι ξεπέρασα τα 2000 μηνύματα!!! Μπράβο μου! Καλά τα κατάφερα!!! Είναι που μου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον η δουλειά μου .... Βαριέμαι αφάνταστα και είμαι συνέχεια συνδεδεμένη με το MyCat! Click για ανάπτυξη... Μια απο τα ιδια...(Αν κι εγω κοντεύω να πάρω βραβείο ) Καλημέρα!!! Χρονια Πολλά Aretha!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 13:40 Η sardela έγραψε: #4.487 18-05-07 13:40 Καλημερα! Κατεβηκα στην Αθηνα για 5 ολοκληρα λεπτα να παραδωσω μια εργασια και εφυγα! Ξεχασα να παρω τα παπουτσια για να ρωτουσα τον τσαγκαρη αν φτιαχνονται... Αλικη χρονια πολλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 14:13 Η Mariel έγραψε: #4.488 18-05-07 14:13 καλημερα!!επιτελους ανεβηκε λιγο η ταχυτητα του ιντερνετ και καταφερα να στειλω μηνυμα!εχει κοπει το adsl μεχρι ν'αλλαξουμε συνδεση,κι η ταχυτητα μας ειναι εξαιρετικα χαμηλη(21,6,τωρα ευτυχως που βγαλαμε τη συσκευη του ΟΤΕ 52 ) Αλικη Χρονια Πολλα !!!!Ο,τι επιθυμεις!!!! Χριστινα καλη επιτυχια με τις εξετασεις των Ισπανικων!εδωσα κι εγω Inicial Ασπασια,φανταζομαι εσυ να'χεις τα νευρα σου με τον λοξυγγα κι οι αλλοι να σε κοροιδευουν,τελειως εκνευριστικο Ισμηνη,απο ο,τι καταλαβα πηρες καινουργια γατουλα(αν και εχασα το που τη βρηκες και πως).να σου ζησει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 14:47 Η Ismini έγραψε: #4.489 18-05-07 14:47 Που εισαι βρε Mariel????? Ναι πηρα ενα μικρο απο εδω. Οταν σου ερθει το adsl μπες στη gallery κι εδω. Εχω τρελαθει με τα δυο τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 15:15 Η giota έγραψε: #4.490 18-05-07 15:15 Καλησπερα Χρονια πολλα Αλικη Να τα εκατονταχιλιασεις τα μυνηματα Ασπασια και συ Ισμηνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 15:33 Η LIFE έγραψε: #4.491 18-05-07 15:33 την καλησπερα μου σε ολους..αντε αλλη μια παρασκευη τελειωνει...[για οσους ειναι στην δουλεια ..και για οσες εχουν παιδια που πηγαινουν σχολειο]προσωπικα εγω τελειωνω σημερα γυρω στις 5,30....και μετα καλη τριτη παλι στο γραφειο//ευχομαι σε ολους στην παρεα καλο σαββατοκυριακο ..και χρονια πολλα σε οσες\οσους γιορταζουν την δευτερα μιας και εγω μονο απο το γραφειο μπορω να μπω στην παρεα σας...εμενα παντως γιορταζει ο γιος μου ο μεγαλος την δευτερα αντε να φευγωωωωω να παω να ακουσω λιγο depeche mode στο σπιτι,γιατι πολυ πεσμενη με βρισκω σημερα... :kiss: :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 16:38 Η χριστινα έγραψε: #4.492 18-05-07 16:38 Αλίκη χρόνια πολλά!!!!! Τα καλύτερα σου ευχομαι!!!! Ολα να ειναι χαρούμενα στη ζωή σου!!!!! Ασπασία μου θυμησες το εξης με το λόξυγγα... Μια από τις πρωτες μου φορες που μπηκα σε ταξη (ευτυχως σε άλλο φροντιστήριο) ενα κοριτσακι ειχε λόξυγγα που δεν της περναγε με τίποτα..... Ειχα την καταπληκτικη ιδεα να τη τρομαξω για να της περασει. Την κοιταξα "θυμωμενη" και τη ρωτησα τι εκανε και τι πράγματα ειναι αυτα (δεν ειχε κανει κατι η καημενη). Αποτελεσμα: Ο λοξυγγας της πέρασε κι αρχισε να κλαιει..... Ούπς! Κι όσο κι αν της ειπα πως όλα ειναι καλα και απλα για να περασει ο λοξυγγας το εκανα δεν της πέρασε..... Στο δικό μου μαθημα δεν ηρθε για κανενα 2μηνο μετα...... Πρεπει να με μισησε. Από τοτε εγηνω να περασει μόνος ο λοξυγγας πάντως!!! Παιδια, Παρασκευή!!!! Εκανα σημερα δουλίτσες για να αράξω λίγο το Σ/Κ. Να περνατε καλα!!!! Νερινα, μπορει να ειχε κι άλλος λόξυγγα και να μη το μαρτυρησε. Γι' ευτο χοροπηδούσε η οθόνη σου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 16:53 Η ladycat έγραψε: #4.493 18-05-07 16:53 νερινα εαν βρεξει σημερα κ δεν παμε για καφε θα με βαλεις σε υποψιες οτι χορευεις το χορο της βροχης χμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 17:19 Η nena έγραψε: #4.494 18-05-07 17:19 Με ανακαλύψατε!!!!!! Νομίζατε ότι χοροπήδαγε το φόρουμ απο τον λόξυγγα των κοριτσιών; Εγώ ήμουν που χοροπήδαγα, χόρευα δηλαδή!!!!!!!! Δαιμονία με βρίσκω!!!!! Ομπρέλλα κανείς;;;;;;;;;;;; Ελπίζω να μην μαζέψατε και τα αδιάβροχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia-odysseas Εκκολαπτόμενο μέλος Η georgia-odysseas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 253 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 18:07 Η georgia-odysseas: #4.495 18-05-07 18:07 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Γιατρός? Δικηγόρος? Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό... Click για ανάπτυξη... καλήμεραααααα....οχι δεν ειναι σοβαρο καταστασεις που φτιαχνονται ...ο γιατρος στις 28 μαρτη εκανα εγχειρηση αλλα ειχα καποια αιμμοραγια πηγα μου εδωσε χαπια που θα σταματηση (ελπιζω σημερα -αυριο θα ξερω)..ο δικηγορος για ανανεωση της πρασινης καρτας ... χρονια πολλα στην Αλικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 18:49 Η χριστινα έγραψε: #4.496 18-05-07 18:49 Περαστικά σου και γρήγορα εύχομαι!!! Παιδια, μου εφεραν το λαπτοπ!!! Γιούπι!!!! Να κανω και καμια συνδεση τωρα να τα λεμε από το σπίτι!!! Εδω βρέχει!!!! Νερίνα, σε κανενα 2ωρο να κόψει, να πάω σπίτι μη βραχω (και πού να ισιωνω πάλι τα μαλλια μου!!!). Μετα ότι θες, δεν με πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:42 Η aretha έγραψε: #4.497 19-05-07 09:42 Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές! Νερίνα, επειδή απ' ό,τι κατάλαβα είσαι η αρμόδια επί των μετεωρολογικών φαινομένων, κανόνισε σε παρακαλώ να μη μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σήμερα το βράδυ, που περιμένω ένα σωρό κόσμο και τους έχω τάξει μπάρμπεκιου στη βεράντα! (Από Κυριακή και πέρα δε με νοιάζει, ό,τι βρέξει ας κατεβάσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:45 Η popi έγραψε: #4.498 19-05-07 09:45 Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:54 Η aspasiapef: #4.499 19-05-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κι από μένα! Αχ! Πόπη μου! Σε καταλαβαίνω... Έχω ξυπνήσει από τα μαύρα χαράματα μόνο και μόνο για να δω τον Γιαννάκη μου πριν φύγει και να του ευχηθώ καλή επιτυχία και τελικά με πήρε ο ύπνος μετά τις 07:00 και όταν ξύπνησα 8:10 είχε φυσικά φύγει. Είμαι να σκάσω! Στα μαθήματικά δεν τον φοβάμαι γιατί είναι πολύ καλός, αλλά στην Έκθεση σήμερα τον ψιλοφοβάμαι.... Άντε να δούμε τι θα κάνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η mimikaki έγραψε: #4.500 19-05-07 09:56 kαλημέρα! ετοιμάζομαι να φύγω για θεσ/νίκη! τελικα δεν θα πάρω το λαπτοπ μαζι οπότε θα σας βρω πάλι δευτέρα! ελπίζω να μην γίνει κατι συνταρακτικο και το χάσω! και επείσης να μην έχουν μαζευτει 10000 μηνύματα! φιλάκια!!! Επείσης ελπίζω να μην βρέχει( Νερίνα) , γιατι έχω πάρει και μαγιο μαζί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα! Κατεβηκα στην Αθηνα για 5 ολοκληρα λεπτα να παραδωσω μια εργασια και εφυγα! Ξεχασα να παρω τα παπουτσια για να ρωτουσα τον τσαγκαρη αν φτιαχνονται... Αλικη χρονια πολλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 14:13 Η Mariel έγραψε: #4.488 18-05-07 14:13 καλημερα!!επιτελους ανεβηκε λιγο η ταχυτητα του ιντερνετ και καταφερα να στειλω μηνυμα!εχει κοπει το adsl μεχρι ν'αλλαξουμε συνδεση,κι η ταχυτητα μας ειναι εξαιρετικα χαμηλη(21,6,τωρα ευτυχως που βγαλαμε τη συσκευη του ΟΤΕ 52 ) Αλικη Χρονια Πολλα !!!!Ο,τι επιθυμεις!!!! Χριστινα καλη επιτυχια με τις εξετασεις των Ισπανικων!εδωσα κι εγω Inicial Ασπασια,φανταζομαι εσυ να'χεις τα νευρα σου με τον λοξυγγα κι οι αλλοι να σε κοροιδευουν,τελειως εκνευριστικο Ισμηνη,απο ο,τι καταλαβα πηρες καινουργια γατουλα(αν και εχασα το που τη βρηκες και πως).να σου ζησει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 14:47 Η Ismini έγραψε: #4.489 18-05-07 14:47 Που εισαι βρε Mariel????? Ναι πηρα ενα μικρο απο εδω. Οταν σου ερθει το adsl μπες στη gallery κι εδω. Εχω τρελαθει με τα δυο τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 15:15 Η giota έγραψε: #4.490 18-05-07 15:15 Καλησπερα Χρονια πολλα Αλικη Να τα εκατονταχιλιασεις τα μυνηματα Ασπασια και συ Ισμηνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 15:33 Η LIFE έγραψε: #4.491 18-05-07 15:33 την καλησπερα μου σε ολους..αντε αλλη μια παρασκευη τελειωνει...[για οσους ειναι στην δουλεια ..και για οσες εχουν παιδια που πηγαινουν σχολειο]προσωπικα εγω τελειωνω σημερα γυρω στις 5,30....και μετα καλη τριτη παλι στο γραφειο//ευχομαι σε ολους στην παρεα καλο σαββατοκυριακο ..και χρονια πολλα σε οσες\οσους γιορταζουν την δευτερα μιας και εγω μονο απο το γραφειο μπορω να μπω στην παρεα σας...εμενα παντως γιορταζει ο γιος μου ο μεγαλος την δευτερα αντε να φευγωωωωω να παω να ακουσω λιγο depeche mode στο σπιτι,γιατι πολυ πεσμενη με βρισκω σημερα... :kiss: :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 16:38 Η χριστινα έγραψε: #4.492 18-05-07 16:38 Αλίκη χρόνια πολλά!!!!! Τα καλύτερα σου ευχομαι!!!! Ολα να ειναι χαρούμενα στη ζωή σου!!!!! Ασπασία μου θυμησες το εξης με το λόξυγγα... Μια από τις πρωτες μου φορες που μπηκα σε ταξη (ευτυχως σε άλλο φροντιστήριο) ενα κοριτσακι ειχε λόξυγγα που δεν της περναγε με τίποτα..... Ειχα την καταπληκτικη ιδεα να τη τρομαξω για να της περασει. Την κοιταξα "θυμωμενη" και τη ρωτησα τι εκανε και τι πράγματα ειναι αυτα (δεν ειχε κανει κατι η καημενη). Αποτελεσμα: Ο λοξυγγας της πέρασε κι αρχισε να κλαιει..... Ούπς! Κι όσο κι αν της ειπα πως όλα ειναι καλα και απλα για να περασει ο λοξυγγας το εκανα δεν της πέρασε..... Στο δικό μου μαθημα δεν ηρθε για κανενα 2μηνο μετα...... Πρεπει να με μισησε. Από τοτε εγηνω να περασει μόνος ο λοξυγγας πάντως!!! Παιδια, Παρασκευή!!!! Εκανα σημερα δουλίτσες για να αράξω λίγο το Σ/Κ. Να περνατε καλα!!!! Νερινα, μπορει να ειχε κι άλλος λόξυγγα και να μη το μαρτυρησε. Γι' ευτο χοροπηδούσε η οθόνη σου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 16:53 Η ladycat έγραψε: #4.493 18-05-07 16:53 νερινα εαν βρεξει σημερα κ δεν παμε για καφε θα με βαλεις σε υποψιες οτι χορευεις το χορο της βροχης χμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 17:19 Η nena έγραψε: #4.494 18-05-07 17:19 Με ανακαλύψατε!!!!!! Νομίζατε ότι χοροπήδαγε το φόρουμ απο τον λόξυγγα των κοριτσιών; Εγώ ήμουν που χοροπήδαγα, χόρευα δηλαδή!!!!!!!! Δαιμονία με βρίσκω!!!!! Ομπρέλλα κανείς;;;;;;;;;;;; Ελπίζω να μην μαζέψατε και τα αδιάβροχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia-odysseas Εκκολαπτόμενο μέλος Η georgia-odysseas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 253 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 18:07 Η georgia-odysseas: #4.495 18-05-07 18:07 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Γιατρός? Δικηγόρος? Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό... Click για ανάπτυξη... καλήμεραααααα....οχι δεν ειναι σοβαρο καταστασεις που φτιαχνονται ...ο γιατρος στις 28 μαρτη εκανα εγχειρηση αλλα ειχα καποια αιμμοραγια πηγα μου εδωσε χαπια που θα σταματηση (ελπιζω σημερα -αυριο θα ξερω)..ο δικηγορος για ανανεωση της πρασινης καρτας ... χρονια πολλα στην Αλικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 18:49 Η χριστινα έγραψε: #4.496 18-05-07 18:49 Περαστικά σου και γρήγορα εύχομαι!!! Παιδια, μου εφεραν το λαπτοπ!!! Γιούπι!!!! Να κανω και καμια συνδεση τωρα να τα λεμε από το σπίτι!!! Εδω βρέχει!!!! Νερίνα, σε κανενα 2ωρο να κόψει, να πάω σπίτι μη βραχω (και πού να ισιωνω πάλι τα μαλλια μου!!!). Μετα ότι θες, δεν με πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:42 Η aretha έγραψε: #4.497 19-05-07 09:42 Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές! Νερίνα, επειδή απ' ό,τι κατάλαβα είσαι η αρμόδια επί των μετεωρολογικών φαινομένων, κανόνισε σε παρακαλώ να μη μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σήμερα το βράδυ, που περιμένω ένα σωρό κόσμο και τους έχω τάξει μπάρμπεκιου στη βεράντα! (Από Κυριακή και πέρα δε με νοιάζει, ό,τι βρέξει ας κατεβάσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:45 Η popi έγραψε: #4.498 19-05-07 09:45 Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:54 Η aspasiapef: #4.499 19-05-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κι από μένα! Αχ! Πόπη μου! Σε καταλαβαίνω... Έχω ξυπνήσει από τα μαύρα χαράματα μόνο και μόνο για να δω τον Γιαννάκη μου πριν φύγει και να του ευχηθώ καλή επιτυχία και τελικά με πήρε ο ύπνος μετά τις 07:00 και όταν ξύπνησα 8:10 είχε φυσικά φύγει. Είμαι να σκάσω! Στα μαθήματικά δεν τον φοβάμαι γιατί είναι πολύ καλός, αλλά στην Έκθεση σήμερα τον ψιλοφοβάμαι.... Άντε να δούμε τι θα κάνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η mimikaki έγραψε: #4.500 19-05-07 09:56 kαλημέρα! ετοιμάζομαι να φύγω για θεσ/νίκη! τελικα δεν θα πάρω το λαπτοπ μαζι οπότε θα σας βρω πάλι δευτέρα! ελπίζω να μην γίνει κατι συνταρακτικο και το χάσω! και επείσης να μην έχουν μαζευτει 10000 μηνύματα! φιλάκια!!! Επείσης ελπίζω να μην βρέχει( Νερίνα) , γιατι έχω πάρει και μαγιο μαζί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα!!επιτελους ανεβηκε λιγο η ταχυτητα του ιντερνετ και καταφερα να στειλω μηνυμα!εχει κοπει το adsl μεχρι ν'αλλαξουμε συνδεση,κι η ταχυτητα μας ειναι εξαιρετικα χαμηλη(21,6,τωρα ευτυχως που βγαλαμε τη συσκευη του ΟΤΕ 52 ) Αλικη Χρονια Πολλα !!!!Ο,τι επιθυμεις!!!! Χριστινα καλη επιτυχια με τις εξετασεις των Ισπανικων!εδωσα κι εγω Inicial Ασπασια,φανταζομαι εσυ να'χεις τα νευρα σου με τον λοξυγγα κι οι αλλοι να σε κοροιδευουν,τελειως εκνευριστικο Ισμηνη,απο ο,τι καταλαβα πηρες καινουργια γατουλα(αν και εχασα το που τη βρηκες και πως).να σου ζησει!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 14:47 Η Ismini έγραψε: #4.489 18-05-07 14:47 Που εισαι βρε Mariel????? Ναι πηρα ενα μικρο απο εδω. Οταν σου ερθει το adsl μπες στη gallery κι εδω. Εχω τρελαθει με τα δυο τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 15:15 Η giota έγραψε: #4.490 18-05-07 15:15 Καλησπερα Χρονια πολλα Αλικη Να τα εκατονταχιλιασεις τα μυνηματα Ασπασια και συ Ισμηνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 15:33 Η LIFE έγραψε: #4.491 18-05-07 15:33 την καλησπερα μου σε ολους..αντε αλλη μια παρασκευη τελειωνει...[για οσους ειναι στην δουλεια ..και για οσες εχουν παιδια που πηγαινουν σχολειο]προσωπικα εγω τελειωνω σημερα γυρω στις 5,30....και μετα καλη τριτη παλι στο γραφειο//ευχομαι σε ολους στην παρεα καλο σαββατοκυριακο ..και χρονια πολλα σε οσες\οσους γιορταζουν την δευτερα μιας και εγω μονο απο το γραφειο μπορω να μπω στην παρεα σας...εμενα παντως γιορταζει ο γιος μου ο μεγαλος την δευτερα αντε να φευγωωωωω να παω να ακουσω λιγο depeche mode στο σπιτι,γιατι πολυ πεσμενη με βρισκω σημερα... :kiss: :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 16:38 Η χριστινα έγραψε: #4.492 18-05-07 16:38 Αλίκη χρόνια πολλά!!!!! Τα καλύτερα σου ευχομαι!!!! Ολα να ειναι χαρούμενα στη ζωή σου!!!!! Ασπασία μου θυμησες το εξης με το λόξυγγα... Μια από τις πρωτες μου φορες που μπηκα σε ταξη (ευτυχως σε άλλο φροντιστήριο) ενα κοριτσακι ειχε λόξυγγα που δεν της περναγε με τίποτα..... Ειχα την καταπληκτικη ιδεα να τη τρομαξω για να της περασει. Την κοιταξα "θυμωμενη" και τη ρωτησα τι εκανε και τι πράγματα ειναι αυτα (δεν ειχε κανει κατι η καημενη). Αποτελεσμα: Ο λοξυγγας της πέρασε κι αρχισε να κλαιει..... Ούπς! Κι όσο κι αν της ειπα πως όλα ειναι καλα και απλα για να περασει ο λοξυγγας το εκανα δεν της πέρασε..... Στο δικό μου μαθημα δεν ηρθε για κανενα 2μηνο μετα...... Πρεπει να με μισησε. Από τοτε εγηνω να περασει μόνος ο λοξυγγας πάντως!!! Παιδια, Παρασκευή!!!! Εκανα σημερα δουλίτσες για να αράξω λίγο το Σ/Κ. Να περνατε καλα!!!! Νερινα, μπορει να ειχε κι άλλος λόξυγγα και να μη το μαρτυρησε. Γι' ευτο χοροπηδούσε η οθόνη σου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 16:53 Η ladycat έγραψε: #4.493 18-05-07 16:53 νερινα εαν βρεξει σημερα κ δεν παμε για καφε θα με βαλεις σε υποψιες οτι χορευεις το χορο της βροχης χμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 17:19 Η nena έγραψε: #4.494 18-05-07 17:19 Με ανακαλύψατε!!!!!! Νομίζατε ότι χοροπήδαγε το φόρουμ απο τον λόξυγγα των κοριτσιών; Εγώ ήμουν που χοροπήδαγα, χόρευα δηλαδή!!!!!!!! Δαιμονία με βρίσκω!!!!! Ομπρέλλα κανείς;;;;;;;;;;;; Ελπίζω να μην μαζέψατε και τα αδιάβροχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia-odysseas Εκκολαπτόμενο μέλος Η georgia-odysseas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 253 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 18:07 Η georgia-odysseas: #4.495 18-05-07 18:07 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Γιατρός? Δικηγόρος? Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό... Click για ανάπτυξη... καλήμεραααααα....οχι δεν ειναι σοβαρο καταστασεις που φτιαχνονται ...ο γιατρος στις 28 μαρτη εκανα εγχειρηση αλλα ειχα καποια αιμμοραγια πηγα μου εδωσε χαπια που θα σταματηση (ελπιζω σημερα -αυριο θα ξερω)..ο δικηγορος για ανανεωση της πρασινης καρτας ... χρονια πολλα στην Αλικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 18:49 Η χριστινα έγραψε: #4.496 18-05-07 18:49 Περαστικά σου και γρήγορα εύχομαι!!! Παιδια, μου εφεραν το λαπτοπ!!! Γιούπι!!!! Να κανω και καμια συνδεση τωρα να τα λεμε από το σπίτι!!! Εδω βρέχει!!!! Νερίνα, σε κανενα 2ωρο να κόψει, να πάω σπίτι μη βραχω (και πού να ισιωνω πάλι τα μαλλια μου!!!). Μετα ότι θες, δεν με πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:42 Η aretha έγραψε: #4.497 19-05-07 09:42 Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές! Νερίνα, επειδή απ' ό,τι κατάλαβα είσαι η αρμόδια επί των μετεωρολογικών φαινομένων, κανόνισε σε παρακαλώ να μη μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σήμερα το βράδυ, που περιμένω ένα σωρό κόσμο και τους έχω τάξει μπάρμπεκιου στη βεράντα! (Από Κυριακή και πέρα δε με νοιάζει, ό,τι βρέξει ας κατεβάσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:45 Η popi έγραψε: #4.498 19-05-07 09:45 Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:54 Η aspasiapef: #4.499 19-05-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κι από μένα! Αχ! Πόπη μου! Σε καταλαβαίνω... Έχω ξυπνήσει από τα μαύρα χαράματα μόνο και μόνο για να δω τον Γιαννάκη μου πριν φύγει και να του ευχηθώ καλή επιτυχία και τελικά με πήρε ο ύπνος μετά τις 07:00 και όταν ξύπνησα 8:10 είχε φυσικά φύγει. Είμαι να σκάσω! Στα μαθήματικά δεν τον φοβάμαι γιατί είναι πολύ καλός, αλλά στην Έκθεση σήμερα τον ψιλοφοβάμαι.... Άντε να δούμε τι θα κάνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η mimikaki έγραψε: #4.500 19-05-07 09:56 kαλημέρα! ετοιμάζομαι να φύγω για θεσ/νίκη! τελικα δεν θα πάρω το λαπτοπ μαζι οπότε θα σας βρω πάλι δευτέρα! ελπίζω να μην γίνει κατι συνταρακτικο και το χάσω! και επείσης να μην έχουν μαζευτει 10000 μηνύματα! φιλάκια!!! Επείσης ελπίζω να μην βρέχει( Νερίνα) , γιατι έχω πάρει και μαγιο μαζί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Που εισαι βρε Mariel????? Ναι πηρα ενα μικρο απο εδω. Οταν σου ερθει το adsl μπες στη gallery κι εδω. Εχω τρελαθει με τα δυο τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 15:15 Η giota έγραψε: #4.490 18-05-07 15:15 Καλησπερα Χρονια πολλα Αλικη Να τα εκατονταχιλιασεις τα μυνηματα Ασπασια και συ Ισμηνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 15:33 Η LIFE έγραψε: #4.491 18-05-07 15:33 την καλησπερα μου σε ολους..αντε αλλη μια παρασκευη τελειωνει...[για οσους ειναι στην δουλεια ..και για οσες εχουν παιδια που πηγαινουν σχολειο]προσωπικα εγω τελειωνω σημερα γυρω στις 5,30....και μετα καλη τριτη παλι στο γραφειο//ευχομαι σε ολους στην παρεα καλο σαββατοκυριακο ..και χρονια πολλα σε οσες\οσους γιορταζουν την δευτερα μιας και εγω μονο απο το γραφειο μπορω να μπω στην παρεα σας...εμενα παντως γιορταζει ο γιος μου ο μεγαλος την δευτερα αντε να φευγωωωωω να παω να ακουσω λιγο depeche mode στο σπιτι,γιατι πολυ πεσμενη με βρισκω σημερα... :kiss: :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 16:38 Η χριστινα έγραψε: #4.492 18-05-07 16:38 Αλίκη χρόνια πολλά!!!!! Τα καλύτερα σου ευχομαι!!!! Ολα να ειναι χαρούμενα στη ζωή σου!!!!! Ασπασία μου θυμησες το εξης με το λόξυγγα... Μια από τις πρωτες μου φορες που μπηκα σε ταξη (ευτυχως σε άλλο φροντιστήριο) ενα κοριτσακι ειχε λόξυγγα που δεν της περναγε με τίποτα..... Ειχα την καταπληκτικη ιδεα να τη τρομαξω για να της περασει. Την κοιταξα "θυμωμενη" και τη ρωτησα τι εκανε και τι πράγματα ειναι αυτα (δεν ειχε κανει κατι η καημενη). Αποτελεσμα: Ο λοξυγγας της πέρασε κι αρχισε να κλαιει..... Ούπς! Κι όσο κι αν της ειπα πως όλα ειναι καλα και απλα για να περασει ο λοξυγγας το εκανα δεν της πέρασε..... Στο δικό μου μαθημα δεν ηρθε για κανενα 2μηνο μετα...... Πρεπει να με μισησε. Από τοτε εγηνω να περασει μόνος ο λοξυγγας πάντως!!! Παιδια, Παρασκευή!!!! Εκανα σημερα δουλίτσες για να αράξω λίγο το Σ/Κ. Να περνατε καλα!!!! Νερινα, μπορει να ειχε κι άλλος λόξυγγα και να μη το μαρτυρησε. Γι' ευτο χοροπηδούσε η οθόνη σου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 16:53 Η ladycat έγραψε: #4.493 18-05-07 16:53 νερινα εαν βρεξει σημερα κ δεν παμε για καφε θα με βαλεις σε υποψιες οτι χορευεις το χορο της βροχης χμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 17:19 Η nena έγραψε: #4.494 18-05-07 17:19 Με ανακαλύψατε!!!!!! Νομίζατε ότι χοροπήδαγε το φόρουμ απο τον λόξυγγα των κοριτσιών; Εγώ ήμουν που χοροπήδαγα, χόρευα δηλαδή!!!!!!!! Δαιμονία με βρίσκω!!!!! Ομπρέλλα κανείς;;;;;;;;;;;; Ελπίζω να μην μαζέψατε και τα αδιάβροχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia-odysseas Εκκολαπτόμενο μέλος Η georgia-odysseas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 253 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 18:07 Η georgia-odysseas: #4.495 18-05-07 18:07 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Γιατρός? Δικηγόρος? Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό... Click για ανάπτυξη... καλήμεραααααα....οχι δεν ειναι σοβαρο καταστασεις που φτιαχνονται ...ο γιατρος στις 28 μαρτη εκανα εγχειρηση αλλα ειχα καποια αιμμοραγια πηγα μου εδωσε χαπια που θα σταματηση (ελπιζω σημερα -αυριο θα ξερω)..ο δικηγορος για ανανεωση της πρασινης καρτας ... χρονια πολλα στην Αλικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 18:49 Η χριστινα έγραψε: #4.496 18-05-07 18:49 Περαστικά σου και γρήγορα εύχομαι!!! Παιδια, μου εφεραν το λαπτοπ!!! Γιούπι!!!! Να κανω και καμια συνδεση τωρα να τα λεμε από το σπίτι!!! Εδω βρέχει!!!! Νερίνα, σε κανενα 2ωρο να κόψει, να πάω σπίτι μη βραχω (και πού να ισιωνω πάλι τα μαλλια μου!!!). Μετα ότι θες, δεν με πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:42 Η aretha έγραψε: #4.497 19-05-07 09:42 Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές! Νερίνα, επειδή απ' ό,τι κατάλαβα είσαι η αρμόδια επί των μετεωρολογικών φαινομένων, κανόνισε σε παρακαλώ να μη μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σήμερα το βράδυ, που περιμένω ένα σωρό κόσμο και τους έχω τάξει μπάρμπεκιου στη βεράντα! (Από Κυριακή και πέρα δε με νοιάζει, ό,τι βρέξει ας κατεβάσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:45 Η popi έγραψε: #4.498 19-05-07 09:45 Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:54 Η aspasiapef: #4.499 19-05-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κι από μένα! Αχ! Πόπη μου! Σε καταλαβαίνω... Έχω ξυπνήσει από τα μαύρα χαράματα μόνο και μόνο για να δω τον Γιαννάκη μου πριν φύγει και να του ευχηθώ καλή επιτυχία και τελικά με πήρε ο ύπνος μετά τις 07:00 και όταν ξύπνησα 8:10 είχε φυσικά φύγει. Είμαι να σκάσω! Στα μαθήματικά δεν τον φοβάμαι γιατί είναι πολύ καλός, αλλά στην Έκθεση σήμερα τον ψιλοφοβάμαι.... Άντε να δούμε τι θα κάνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η mimikaki έγραψε: #4.500 19-05-07 09:56 kαλημέρα! ετοιμάζομαι να φύγω για θεσ/νίκη! τελικα δεν θα πάρω το λαπτοπ μαζι οπότε θα σας βρω πάλι δευτέρα! ελπίζω να μην γίνει κατι συνταρακτικο και το χάσω! και επείσης να μην έχουν μαζευτει 10000 μηνύματα! φιλάκια!!! Επείσης ελπίζω να μην βρέχει( Νερίνα) , γιατι έχω πάρει και μαγιο μαζί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα Χρονια πολλα Αλικη Να τα εκατονταχιλιασεις τα μυνηματα Ασπασια και συ Ισμηνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 15:33 Η LIFE έγραψε: #4.491 18-05-07 15:33 την καλησπερα μου σε ολους..αντε αλλη μια παρασκευη τελειωνει...[για οσους ειναι στην δουλεια ..και για οσες εχουν παιδια που πηγαινουν σχολειο]προσωπικα εγω τελειωνω σημερα γυρω στις 5,30....και μετα καλη τριτη παλι στο γραφειο//ευχομαι σε ολους στην παρεα καλο σαββατοκυριακο ..και χρονια πολλα σε οσες\οσους γιορταζουν την δευτερα μιας και εγω μονο απο το γραφειο μπορω να μπω στην παρεα σας...εμενα παντως γιορταζει ο γιος μου ο μεγαλος την δευτερα αντε να φευγωωωωω να παω να ακουσω λιγο depeche mode στο σπιτι,γιατι πολυ πεσμενη με βρισκω σημερα... :kiss: :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 16:38 Η χριστινα έγραψε: #4.492 18-05-07 16:38 Αλίκη χρόνια πολλά!!!!! Τα καλύτερα σου ευχομαι!!!! Ολα να ειναι χαρούμενα στη ζωή σου!!!!! Ασπασία μου θυμησες το εξης με το λόξυγγα... Μια από τις πρωτες μου φορες που μπηκα σε ταξη (ευτυχως σε άλλο φροντιστήριο) ενα κοριτσακι ειχε λόξυγγα που δεν της περναγε με τίποτα..... Ειχα την καταπληκτικη ιδεα να τη τρομαξω για να της περασει. Την κοιταξα "θυμωμενη" και τη ρωτησα τι εκανε και τι πράγματα ειναι αυτα (δεν ειχε κανει κατι η καημενη). Αποτελεσμα: Ο λοξυγγας της πέρασε κι αρχισε να κλαιει..... Ούπς! Κι όσο κι αν της ειπα πως όλα ειναι καλα και απλα για να περασει ο λοξυγγας το εκανα δεν της πέρασε..... Στο δικό μου μαθημα δεν ηρθε για κανενα 2μηνο μετα...... Πρεπει να με μισησε. Από τοτε εγηνω να περασει μόνος ο λοξυγγας πάντως!!! Παιδια, Παρασκευή!!!! Εκανα σημερα δουλίτσες για να αράξω λίγο το Σ/Κ. Να περνατε καλα!!!! Νερινα, μπορει να ειχε κι άλλος λόξυγγα και να μη το μαρτυρησε. Γι' ευτο χοροπηδούσε η οθόνη σου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 16:53 Η ladycat έγραψε: #4.493 18-05-07 16:53 νερινα εαν βρεξει σημερα κ δεν παμε για καφε θα με βαλεις σε υποψιες οτι χορευεις το χορο της βροχης χμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 17:19 Η nena έγραψε: #4.494 18-05-07 17:19 Με ανακαλύψατε!!!!!! Νομίζατε ότι χοροπήδαγε το φόρουμ απο τον λόξυγγα των κοριτσιών; Εγώ ήμουν που χοροπήδαγα, χόρευα δηλαδή!!!!!!!! Δαιμονία με βρίσκω!!!!! Ομπρέλλα κανείς;;;;;;;;;;;; Ελπίζω να μην μαζέψατε και τα αδιάβροχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia-odysseas Εκκολαπτόμενο μέλος Η georgia-odysseas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 253 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 18:07 Η georgia-odysseas: #4.495 18-05-07 18:07 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Γιατρός? Δικηγόρος? Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό... Click για ανάπτυξη... καλήμεραααααα....οχι δεν ειναι σοβαρο καταστασεις που φτιαχνονται ...ο γιατρος στις 28 μαρτη εκανα εγχειρηση αλλα ειχα καποια αιμμοραγια πηγα μου εδωσε χαπια που θα σταματηση (ελπιζω σημερα -αυριο θα ξερω)..ο δικηγορος για ανανεωση της πρασινης καρτας ... χρονια πολλα στην Αλικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 18:49 Η χριστινα έγραψε: #4.496 18-05-07 18:49 Περαστικά σου και γρήγορα εύχομαι!!! Παιδια, μου εφεραν το λαπτοπ!!! Γιούπι!!!! Να κανω και καμια συνδεση τωρα να τα λεμε από το σπίτι!!! Εδω βρέχει!!!! Νερίνα, σε κανενα 2ωρο να κόψει, να πάω σπίτι μη βραχω (και πού να ισιωνω πάλι τα μαλλια μου!!!). Μετα ότι θες, δεν με πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:42 Η aretha έγραψε: #4.497 19-05-07 09:42 Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές! Νερίνα, επειδή απ' ό,τι κατάλαβα είσαι η αρμόδια επί των μετεωρολογικών φαινομένων, κανόνισε σε παρακαλώ να μη μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σήμερα το βράδυ, που περιμένω ένα σωρό κόσμο και τους έχω τάξει μπάρμπεκιου στη βεράντα! (Από Κυριακή και πέρα δε με νοιάζει, ό,τι βρέξει ας κατεβάσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:45 Η popi έγραψε: #4.498 19-05-07 09:45 Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:54 Η aspasiapef: #4.499 19-05-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κι από μένα! Αχ! Πόπη μου! Σε καταλαβαίνω... Έχω ξυπνήσει από τα μαύρα χαράματα μόνο και μόνο για να δω τον Γιαννάκη μου πριν φύγει και να του ευχηθώ καλή επιτυχία και τελικά με πήρε ο ύπνος μετά τις 07:00 και όταν ξύπνησα 8:10 είχε φυσικά φύγει. Είμαι να σκάσω! Στα μαθήματικά δεν τον φοβάμαι γιατί είναι πολύ καλός, αλλά στην Έκθεση σήμερα τον ψιλοφοβάμαι.... Άντε να δούμε τι θα κάνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η mimikaki έγραψε: #4.500 19-05-07 09:56 kαλημέρα! ετοιμάζομαι να φύγω για θεσ/νίκη! τελικα δεν θα πάρω το λαπτοπ μαζι οπότε θα σας βρω πάλι δευτέρα! ελπίζω να μην γίνει κατι συνταρακτικο και το χάσω! και επείσης να μην έχουν μαζευτει 10000 μηνύματα! φιλάκια!!! Επείσης ελπίζω να μην βρέχει( Νερίνα) , γιατι έχω πάρει και μαγιο μαζί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
την καλησπερα μου σε ολους..αντε αλλη μια παρασκευη τελειωνει...[για οσους ειναι στην δουλεια ..και για οσες εχουν παιδια που πηγαινουν σχολειο]προσωπικα εγω τελειωνω σημερα γυρω στις 5,30....και μετα καλη τριτη παλι στο γραφειο//ευχομαι σε ολους στην παρεα καλο σαββατοκυριακο ..και χρονια πολλα σε οσες\οσους γιορταζουν την δευτερα μιας και εγω μονο απο το γραφειο μπορω να μπω στην παρεα σας...εμενα παντως γιορταζει ο γιος μου ο μεγαλος την δευτερα αντε να φευγωωωωω να παω να ακουσω λιγο depeche mode στο σπιτι,γιατι πολυ πεσμενη με βρισκω σημερα... :kiss: :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 16:38 Η χριστινα έγραψε: #4.492 18-05-07 16:38 Αλίκη χρόνια πολλά!!!!! Τα καλύτερα σου ευχομαι!!!! Ολα να ειναι χαρούμενα στη ζωή σου!!!!! Ασπασία μου θυμησες το εξης με το λόξυγγα... Μια από τις πρωτες μου φορες που μπηκα σε ταξη (ευτυχως σε άλλο φροντιστήριο) ενα κοριτσακι ειχε λόξυγγα που δεν της περναγε με τίποτα..... Ειχα την καταπληκτικη ιδεα να τη τρομαξω για να της περασει. Την κοιταξα "θυμωμενη" και τη ρωτησα τι εκανε και τι πράγματα ειναι αυτα (δεν ειχε κανει κατι η καημενη). Αποτελεσμα: Ο λοξυγγας της πέρασε κι αρχισε να κλαιει..... Ούπς! Κι όσο κι αν της ειπα πως όλα ειναι καλα και απλα για να περασει ο λοξυγγας το εκανα δεν της πέρασε..... Στο δικό μου μαθημα δεν ηρθε για κανενα 2μηνο μετα...... Πρεπει να με μισησε. Από τοτε εγηνω να περασει μόνος ο λοξυγγας πάντως!!! Παιδια, Παρασκευή!!!! Εκανα σημερα δουλίτσες για να αράξω λίγο το Σ/Κ. Να περνατε καλα!!!! Νερινα, μπορει να ειχε κι άλλος λόξυγγα και να μη το μαρτυρησε. Γι' ευτο χοροπηδούσε η οθόνη σου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 16:53 Η ladycat έγραψε: #4.493 18-05-07 16:53 νερινα εαν βρεξει σημερα κ δεν παμε για καφε θα με βαλεις σε υποψιες οτι χορευεις το χορο της βροχης χμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 17:19 Η nena έγραψε: #4.494 18-05-07 17:19 Με ανακαλύψατε!!!!!! Νομίζατε ότι χοροπήδαγε το φόρουμ απο τον λόξυγγα των κοριτσιών; Εγώ ήμουν που χοροπήδαγα, χόρευα δηλαδή!!!!!!!! Δαιμονία με βρίσκω!!!!! Ομπρέλλα κανείς;;;;;;;;;;;; Ελπίζω να μην μαζέψατε και τα αδιάβροχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia-odysseas Εκκολαπτόμενο μέλος Η georgia-odysseas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 253 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 18:07 Η georgia-odysseas: #4.495 18-05-07 18:07 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Γιατρός? Δικηγόρος? Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό... Click για ανάπτυξη... καλήμεραααααα....οχι δεν ειναι σοβαρο καταστασεις που φτιαχνονται ...ο γιατρος στις 28 μαρτη εκανα εγχειρηση αλλα ειχα καποια αιμμοραγια πηγα μου εδωσε χαπια που θα σταματηση (ελπιζω σημερα -αυριο θα ξερω)..ο δικηγορος για ανανεωση της πρασινης καρτας ... χρονια πολλα στην Αλικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 18:49 Η χριστινα έγραψε: #4.496 18-05-07 18:49 Περαστικά σου και γρήγορα εύχομαι!!! Παιδια, μου εφεραν το λαπτοπ!!! Γιούπι!!!! Να κανω και καμια συνδεση τωρα να τα λεμε από το σπίτι!!! Εδω βρέχει!!!! Νερίνα, σε κανενα 2ωρο να κόψει, να πάω σπίτι μη βραχω (και πού να ισιωνω πάλι τα μαλλια μου!!!). Μετα ότι θες, δεν με πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:42 Η aretha έγραψε: #4.497 19-05-07 09:42 Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές! Νερίνα, επειδή απ' ό,τι κατάλαβα είσαι η αρμόδια επί των μετεωρολογικών φαινομένων, κανόνισε σε παρακαλώ να μη μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σήμερα το βράδυ, που περιμένω ένα σωρό κόσμο και τους έχω τάξει μπάρμπεκιου στη βεράντα! (Από Κυριακή και πέρα δε με νοιάζει, ό,τι βρέξει ας κατεβάσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:45 Η popi έγραψε: #4.498 19-05-07 09:45 Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:54 Η aspasiapef: #4.499 19-05-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κι από μένα! Αχ! Πόπη μου! Σε καταλαβαίνω... Έχω ξυπνήσει από τα μαύρα χαράματα μόνο και μόνο για να δω τον Γιαννάκη μου πριν φύγει και να του ευχηθώ καλή επιτυχία και τελικά με πήρε ο ύπνος μετά τις 07:00 και όταν ξύπνησα 8:10 είχε φυσικά φύγει. Είμαι να σκάσω! Στα μαθήματικά δεν τον φοβάμαι γιατί είναι πολύ καλός, αλλά στην Έκθεση σήμερα τον ψιλοφοβάμαι.... Άντε να δούμε τι θα κάνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η mimikaki έγραψε: #4.500 19-05-07 09:56 kαλημέρα! ετοιμάζομαι να φύγω για θεσ/νίκη! τελικα δεν θα πάρω το λαπτοπ μαζι οπότε θα σας βρω πάλι δευτέρα! ελπίζω να μην γίνει κατι συνταρακτικο και το χάσω! και επείσης να μην έχουν μαζευτει 10000 μηνύματα! φιλάκια!!! Επείσης ελπίζω να μην βρέχει( Νερίνα) , γιατι έχω πάρει και μαγιο μαζί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αλίκη χρόνια πολλά!!!!! Τα καλύτερα σου ευχομαι!!!! Ολα να ειναι χαρούμενα στη ζωή σου!!!!! Ασπασία μου θυμησες το εξης με το λόξυγγα... Μια από τις πρωτες μου φορες που μπηκα σε ταξη (ευτυχως σε άλλο φροντιστήριο) ενα κοριτσακι ειχε λόξυγγα που δεν της περναγε με τίποτα..... Ειχα την καταπληκτικη ιδεα να τη τρομαξω για να της περασει. Την κοιταξα "θυμωμενη" και τη ρωτησα τι εκανε και τι πράγματα ειναι αυτα (δεν ειχε κανει κατι η καημενη). Αποτελεσμα: Ο λοξυγγας της πέρασε κι αρχισε να κλαιει..... Ούπς! Κι όσο κι αν της ειπα πως όλα ειναι καλα και απλα για να περασει ο λοξυγγας το εκανα δεν της πέρασε..... Στο δικό μου μαθημα δεν ηρθε για κανενα 2μηνο μετα...... Πρεπει να με μισησε. Από τοτε εγηνω να περασει μόνος ο λοξυγγας πάντως!!! Παιδια, Παρασκευή!!!! Εκανα σημερα δουλίτσες για να αράξω λίγο το Σ/Κ. Να περνατε καλα!!!! Νερινα, μπορει να ειχε κι άλλος λόξυγγα και να μη το μαρτυρησε. Γι' ευτο χοροπηδούσε η οθόνη σου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 16:53 Η ladycat έγραψε: #4.493 18-05-07 16:53 νερινα εαν βρεξει σημερα κ δεν παμε για καφε θα με βαλεις σε υποψιες οτι χορευεις το χορο της βροχης χμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 17:19 Η nena έγραψε: #4.494 18-05-07 17:19 Με ανακαλύψατε!!!!!! Νομίζατε ότι χοροπήδαγε το φόρουμ απο τον λόξυγγα των κοριτσιών; Εγώ ήμουν που χοροπήδαγα, χόρευα δηλαδή!!!!!!!! Δαιμονία με βρίσκω!!!!! Ομπρέλλα κανείς;;;;;;;;;;;; Ελπίζω να μην μαζέψατε και τα αδιάβροχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia-odysseas Εκκολαπτόμενο μέλος Η georgia-odysseas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 253 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 18:07 Η georgia-odysseas: #4.495 18-05-07 18:07 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Γιατρός? Δικηγόρος? Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό... Click για ανάπτυξη... καλήμεραααααα....οχι δεν ειναι σοβαρο καταστασεις που φτιαχνονται ...ο γιατρος στις 28 μαρτη εκανα εγχειρηση αλλα ειχα καποια αιμμοραγια πηγα μου εδωσε χαπια που θα σταματηση (ελπιζω σημερα -αυριο θα ξερω)..ο δικηγορος για ανανεωση της πρασινης καρτας ... χρονια πολλα στην Αλικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 18:49 Η χριστινα έγραψε: #4.496 18-05-07 18:49 Περαστικά σου και γρήγορα εύχομαι!!! Παιδια, μου εφεραν το λαπτοπ!!! Γιούπι!!!! Να κανω και καμια συνδεση τωρα να τα λεμε από το σπίτι!!! Εδω βρέχει!!!! Νερίνα, σε κανενα 2ωρο να κόψει, να πάω σπίτι μη βραχω (και πού να ισιωνω πάλι τα μαλλια μου!!!). Μετα ότι θες, δεν με πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:42 Η aretha έγραψε: #4.497 19-05-07 09:42 Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές! Νερίνα, επειδή απ' ό,τι κατάλαβα είσαι η αρμόδια επί των μετεωρολογικών φαινομένων, κανόνισε σε παρακαλώ να μη μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σήμερα το βράδυ, που περιμένω ένα σωρό κόσμο και τους έχω τάξει μπάρμπεκιου στη βεράντα! (Από Κυριακή και πέρα δε με νοιάζει, ό,τι βρέξει ας κατεβάσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:45 Η popi έγραψε: #4.498 19-05-07 09:45 Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:54 Η aspasiapef: #4.499 19-05-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κι από μένα! Αχ! Πόπη μου! Σε καταλαβαίνω... Έχω ξυπνήσει από τα μαύρα χαράματα μόνο και μόνο για να δω τον Γιαννάκη μου πριν φύγει και να του ευχηθώ καλή επιτυχία και τελικά με πήρε ο ύπνος μετά τις 07:00 και όταν ξύπνησα 8:10 είχε φυσικά φύγει. Είμαι να σκάσω! Στα μαθήματικά δεν τον φοβάμαι γιατί είναι πολύ καλός, αλλά στην Έκθεση σήμερα τον ψιλοφοβάμαι.... Άντε να δούμε τι θα κάνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η mimikaki έγραψε: #4.500 19-05-07 09:56 kαλημέρα! ετοιμάζομαι να φύγω για θεσ/νίκη! τελικα δεν θα πάρω το λαπτοπ μαζι οπότε θα σας βρω πάλι δευτέρα! ελπίζω να μην γίνει κατι συνταρακτικο και το χάσω! και επείσης να μην έχουν μαζευτει 10000 μηνύματα! φιλάκια!!! Επείσης ελπίζω να μην βρέχει( Νερίνα) , γιατι έχω πάρει και μαγιο μαζί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
νερινα εαν βρεξει σημερα κ δεν παμε για καφε θα με βαλεις σε υποψιες οτι χορευεις το χορο της βροχης χμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 17:19 Η nena έγραψε: #4.494 18-05-07 17:19 Με ανακαλύψατε!!!!!! Νομίζατε ότι χοροπήδαγε το φόρουμ απο τον λόξυγγα των κοριτσιών; Εγώ ήμουν που χοροπήδαγα, χόρευα δηλαδή!!!!!!!! Δαιμονία με βρίσκω!!!!! Ομπρέλλα κανείς;;;;;;;;;;;; Ελπίζω να μην μαζέψατε και τα αδιάβροχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia-odysseas Εκκολαπτόμενο μέλος Η georgia-odysseas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 253 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 18:07 Η georgia-odysseas: #4.495 18-05-07 18:07 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Γιατρός? Δικηγόρος? Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό... Click για ανάπτυξη... καλήμεραααααα....οχι δεν ειναι σοβαρο καταστασεις που φτιαχνονται ...ο γιατρος στις 28 μαρτη εκανα εγχειρηση αλλα ειχα καποια αιμμοραγια πηγα μου εδωσε χαπια που θα σταματηση (ελπιζω σημερα -αυριο θα ξερω)..ο δικηγορος για ανανεωση της πρασινης καρτας ... χρονια πολλα στην Αλικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 18:49 Η χριστινα έγραψε: #4.496 18-05-07 18:49 Περαστικά σου και γρήγορα εύχομαι!!! Παιδια, μου εφεραν το λαπτοπ!!! Γιούπι!!!! Να κανω και καμια συνδεση τωρα να τα λεμε από το σπίτι!!! Εδω βρέχει!!!! Νερίνα, σε κανενα 2ωρο να κόψει, να πάω σπίτι μη βραχω (και πού να ισιωνω πάλι τα μαλλια μου!!!). Μετα ότι θες, δεν με πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:42 Η aretha έγραψε: #4.497 19-05-07 09:42 Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές! Νερίνα, επειδή απ' ό,τι κατάλαβα είσαι η αρμόδια επί των μετεωρολογικών φαινομένων, κανόνισε σε παρακαλώ να μη μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σήμερα το βράδυ, που περιμένω ένα σωρό κόσμο και τους έχω τάξει μπάρμπεκιου στη βεράντα! (Από Κυριακή και πέρα δε με νοιάζει, ό,τι βρέξει ας κατεβάσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:45 Η popi έγραψε: #4.498 19-05-07 09:45 Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:54 Η aspasiapef: #4.499 19-05-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κι από μένα! Αχ! Πόπη μου! Σε καταλαβαίνω... Έχω ξυπνήσει από τα μαύρα χαράματα μόνο και μόνο για να δω τον Γιαννάκη μου πριν φύγει και να του ευχηθώ καλή επιτυχία και τελικά με πήρε ο ύπνος μετά τις 07:00 και όταν ξύπνησα 8:10 είχε φυσικά φύγει. Είμαι να σκάσω! Στα μαθήματικά δεν τον φοβάμαι γιατί είναι πολύ καλός, αλλά στην Έκθεση σήμερα τον ψιλοφοβάμαι.... Άντε να δούμε τι θα κάνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η mimikaki έγραψε: #4.500 19-05-07 09:56 kαλημέρα! ετοιμάζομαι να φύγω για θεσ/νίκη! τελικα δεν θα πάρω το λαπτοπ μαζι οπότε θα σας βρω πάλι δευτέρα! ελπίζω να μην γίνει κατι συνταρακτικο και το χάσω! και επείσης να μην έχουν μαζευτει 10000 μηνύματα! φιλάκια!!! Επείσης ελπίζω να μην βρέχει( Νερίνα) , γιατι έχω πάρει και μαγιο μαζί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με ανακαλύψατε!!!!!! Νομίζατε ότι χοροπήδαγε το φόρουμ απο τον λόξυγγα των κοριτσιών; Εγώ ήμουν που χοροπήδαγα, χόρευα δηλαδή!!!!!!!! Δαιμονία με βρίσκω!!!!! Ομπρέλλα κανείς;;;;;;;;;;;; Ελπίζω να μην μαζέψατε και τα αδιάβροχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia-odysseas Εκκολαπτόμενο μέλος Η georgia-odysseas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 253 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 18:07 Η georgia-odysseas: #4.495 18-05-07 18:07 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Γιατρός? Δικηγόρος? Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό... Click για ανάπτυξη... καλήμεραααααα....οχι δεν ειναι σοβαρο καταστασεις που φτιαχνονται ...ο γιατρος στις 28 μαρτη εκανα εγχειρηση αλλα ειχα καποια αιμμοραγια πηγα μου εδωσε χαπια που θα σταματηση (ελπιζω σημερα -αυριο θα ξερω)..ο δικηγορος για ανανεωση της πρασινης καρτας ... χρονια πολλα στην Αλικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 18:49 Η χριστινα έγραψε: #4.496 18-05-07 18:49 Περαστικά σου και γρήγορα εύχομαι!!! Παιδια, μου εφεραν το λαπτοπ!!! Γιούπι!!!! Να κανω και καμια συνδεση τωρα να τα λεμε από το σπίτι!!! Εδω βρέχει!!!! Νερίνα, σε κανενα 2ωρο να κόψει, να πάω σπίτι μη βραχω (και πού να ισιωνω πάλι τα μαλλια μου!!!). Μετα ότι θες, δεν με πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:42 Η aretha έγραψε: #4.497 19-05-07 09:42 Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές! Νερίνα, επειδή απ' ό,τι κατάλαβα είσαι η αρμόδια επί των μετεωρολογικών φαινομένων, κανόνισε σε παρακαλώ να μη μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σήμερα το βράδυ, που περιμένω ένα σωρό κόσμο και τους έχω τάξει μπάρμπεκιου στη βεράντα! (Από Κυριακή και πέρα δε με νοιάζει, ό,τι βρέξει ας κατεβάσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:45 Η popi έγραψε: #4.498 19-05-07 09:45 Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:54 Η aspasiapef: #4.499 19-05-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κι από μένα! Αχ! Πόπη μου! Σε καταλαβαίνω... Έχω ξυπνήσει από τα μαύρα χαράματα μόνο και μόνο για να δω τον Γιαννάκη μου πριν φύγει και να του ευχηθώ καλή επιτυχία και τελικά με πήρε ο ύπνος μετά τις 07:00 και όταν ξύπνησα 8:10 είχε φυσικά φύγει. Είμαι να σκάσω! Στα μαθήματικά δεν τον φοβάμαι γιατί είναι πολύ καλός, αλλά στην Έκθεση σήμερα τον ψιλοφοβάμαι.... Άντε να δούμε τι θα κάνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η mimikaki έγραψε: #4.500 19-05-07 09:56 kαλημέρα! ετοιμάζομαι να φύγω για θεσ/νίκη! τελικα δεν θα πάρω το λαπτοπ μαζι οπότε θα σας βρω πάλι δευτέρα! ελπίζω να μην γίνει κατι συνταρακτικο και το χάσω! και επείσης να μην έχουν μαζευτει 10000 μηνύματα! φιλάκια!!! Επείσης ελπίζω να μην βρέχει( Νερίνα) , γιατι έχω πάρει και μαγιο μαζί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Γιατρός? Δικηγόρος? Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό... Click για ανάπτυξη... καλήμεραααααα....οχι δεν ειναι σοβαρο καταστασεις που φτιαχνονται ...ο γιατρος στις 28 μαρτη εκανα εγχειρηση αλλα ειχα καποια αιμμοραγια πηγα μου εδωσε χαπια που θα σταματηση (ελπιζω σημερα -αυριο θα ξερω)..ο δικηγορος για ανανεωση της πρασινης καρτας ... χρονια πολλα στην Αλικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 18 Μαΐου 2007 στις 18:49 Η χριστινα έγραψε: #4.496 18-05-07 18:49 Περαστικά σου και γρήγορα εύχομαι!!! Παιδια, μου εφεραν το λαπτοπ!!! Γιούπι!!!! Να κανω και καμια συνδεση τωρα να τα λεμε από το σπίτι!!! Εδω βρέχει!!!! Νερίνα, σε κανενα 2ωρο να κόψει, να πάω σπίτι μη βραχω (και πού να ισιωνω πάλι τα μαλλια μου!!!). Μετα ότι θες, δεν με πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:42 Η aretha έγραψε: #4.497 19-05-07 09:42 Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές! Νερίνα, επειδή απ' ό,τι κατάλαβα είσαι η αρμόδια επί των μετεωρολογικών φαινομένων, κανόνισε σε παρακαλώ να μη μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σήμερα το βράδυ, που περιμένω ένα σωρό κόσμο και τους έχω τάξει μπάρμπεκιου στη βεράντα! (Από Κυριακή και πέρα δε με νοιάζει, ό,τι βρέξει ας κατεβάσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:45 Η popi έγραψε: #4.498 19-05-07 09:45 Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:54 Η aspasiapef: #4.499 19-05-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κι από μένα! Αχ! Πόπη μου! Σε καταλαβαίνω... Έχω ξυπνήσει από τα μαύρα χαράματα μόνο και μόνο για να δω τον Γιαννάκη μου πριν φύγει και να του ευχηθώ καλή επιτυχία και τελικά με πήρε ο ύπνος μετά τις 07:00 και όταν ξύπνησα 8:10 είχε φυσικά φύγει. Είμαι να σκάσω! Στα μαθήματικά δεν τον φοβάμαι γιατί είναι πολύ καλός, αλλά στην Έκθεση σήμερα τον ψιλοφοβάμαι.... Άντε να δούμε τι θα κάνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η mimikaki έγραψε: #4.500 19-05-07 09:56 kαλημέρα! ετοιμάζομαι να φύγω για θεσ/νίκη! τελικα δεν θα πάρω το λαπτοπ μαζι οπότε θα σας βρω πάλι δευτέρα! ελπίζω να μην γίνει κατι συνταρακτικο και το χάσω! και επείσης να μην έχουν μαζευτει 10000 μηνύματα! φιλάκια!!! Επείσης ελπίζω να μην βρέχει( Νερίνα) , γιατι έχω πάρει και μαγιο μαζί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Περαστικά σου και γρήγορα εύχομαι!!! Παιδια, μου εφεραν το λαπτοπ!!! Γιούπι!!!! Να κανω και καμια συνδεση τωρα να τα λεμε από το σπίτι!!! Εδω βρέχει!!!! Νερίνα, σε κανενα 2ωρο να κόψει, να πάω σπίτι μη βραχω (και πού να ισιωνω πάλι τα μαλλια μου!!!). Μετα ότι θες, δεν με πειραζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:42 Η aretha έγραψε: #4.497 19-05-07 09:42 Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές! Νερίνα, επειδή απ' ό,τι κατάλαβα είσαι η αρμόδια επί των μετεωρολογικών φαινομένων, κανόνισε σε παρακαλώ να μη μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σήμερα το βράδυ, που περιμένω ένα σωρό κόσμο και τους έχω τάξει μπάρμπεκιου στη βεράντα! (Από Κυριακή και πέρα δε με νοιάζει, ό,τι βρέξει ας κατεβάσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:45 Η popi έγραψε: #4.498 19-05-07 09:45 Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:54 Η aspasiapef: #4.499 19-05-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κι από μένα! Αχ! Πόπη μου! Σε καταλαβαίνω... Έχω ξυπνήσει από τα μαύρα χαράματα μόνο και μόνο για να δω τον Γιαννάκη μου πριν φύγει και να του ευχηθώ καλή επιτυχία και τελικά με πήρε ο ύπνος μετά τις 07:00 και όταν ξύπνησα 8:10 είχε φυσικά φύγει. Είμαι να σκάσω! Στα μαθήματικά δεν τον φοβάμαι γιατί είναι πολύ καλός, αλλά στην Έκθεση σήμερα τον ψιλοφοβάμαι.... Άντε να δούμε τι θα κάνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η mimikaki έγραψε: #4.500 19-05-07 09:56 kαλημέρα! ετοιμάζομαι να φύγω για θεσ/νίκη! τελικα δεν θα πάρω το λαπτοπ μαζι οπότε θα σας βρω πάλι δευτέρα! ελπίζω να μην γίνει κατι συνταρακτικο και το χάσω! και επείσης να μην έχουν μαζευτει 10000 μηνύματα! φιλάκια!!! Επείσης ελπίζω να μην βρέχει( Νερίνα) , γιατι έχω πάρει και μαγιο μαζί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές! Νερίνα, επειδή απ' ό,τι κατάλαβα είσαι η αρμόδια επί των μετεωρολογικών φαινομένων, κανόνισε σε παρακαλώ να μη μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σήμερα το βράδυ, που περιμένω ένα σωρό κόσμο και τους έχω τάξει μπάρμπεκιου στη βεράντα! (Από Κυριακή και πέρα δε με νοιάζει, ό,τι βρέξει ας κατεβάσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:45 Η popi έγραψε: #4.498 19-05-07 09:45 Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:54 Η aspasiapef: #4.499 19-05-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κι από μένα! Αχ! Πόπη μου! Σε καταλαβαίνω... Έχω ξυπνήσει από τα μαύρα χαράματα μόνο και μόνο για να δω τον Γιαννάκη μου πριν φύγει και να του ευχηθώ καλή επιτυχία και τελικά με πήρε ο ύπνος μετά τις 07:00 και όταν ξύπνησα 8:10 είχε φυσικά φύγει. Είμαι να σκάσω! Στα μαθήματικά δεν τον φοβάμαι γιατί είναι πολύ καλός, αλλά στην Έκθεση σήμερα τον ψιλοφοβάμαι.... Άντε να δούμε τι θα κάνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η mimikaki έγραψε: #4.500 19-05-07 09:56 kαλημέρα! ετοιμάζομαι να φύγω για θεσ/νίκη! τελικα δεν θα πάρω το λαπτοπ μαζι οπότε θα σας βρω πάλι δευτέρα! ελπίζω να μην γίνει κατι συνταρακτικο και το χάσω! και επείσης να μην έχουν μαζευτει 10000 μηνύματα! φιλάκια!!! Επείσης ελπίζω να μην βρέχει( Νερίνα) , γιατι έχω πάρει και μαγιο μαζί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:54 Η aspasiapef: #4.499 19-05-07 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κι από μένα! Αχ! Πόπη μου! Σε καταλαβαίνω... Έχω ξυπνήσει από τα μαύρα χαράματα μόνο και μόνο για να δω τον Γιαννάκη μου πριν φύγει και να του ευχηθώ καλή επιτυχία και τελικά με πήρε ο ύπνος μετά τις 07:00 και όταν ξύπνησα 8:10 είχε φυσικά φύγει. Είμαι να σκάσω! Στα μαθήματικά δεν τον φοβάμαι γιατί είναι πολύ καλός, αλλά στην Έκθεση σήμερα τον ψιλοφοβάμαι.... Άντε να δούμε τι θα κάνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η mimikaki έγραψε: #4.500 19-05-07 09:56 kαλημέρα! ετοιμάζομαι να φύγω για θεσ/νίκη! τελικα δεν θα πάρω το λαπτοπ μαζι οπότε θα σας βρω πάλι δευτέρα! ελπίζω να μην γίνει κατι συνταρακτικο και το χάσω! και επείσης να μην έχουν μαζευτει 10000 μηνύματα! φιλάκια!!! Επείσης ελπίζω να μην βρέχει( Νερίνα) , γιατι έχω πάρει και μαγιο μαζί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 223 224 225 226 227 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 225 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του) Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κι από μένα! Αχ! Πόπη μου! Σε καταλαβαίνω... Έχω ξυπνήσει από τα μαύρα χαράματα μόνο και μόνο για να δω τον Γιαννάκη μου πριν φύγει και να του ευχηθώ καλή επιτυχία και τελικά με πήρε ο ύπνος μετά τις 07:00 και όταν ξύπνησα 8:10 είχε φυσικά φύγει. Είμαι να σκάσω! Στα μαθήματικά δεν τον φοβάμαι γιατί είναι πολύ καλός, αλλά στην Έκθεση σήμερα τον ψιλοφοβάμαι.... Άντε να δούμε τι θα κάνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 09:56 Η mimikaki έγραψε: #4.500 19-05-07 09:56 kαλημέρα! ετοιμάζομαι να φύγω για θεσ/νίκη! τελικα δεν θα πάρω το λαπτοπ μαζι οπότε θα σας βρω πάλι δευτέρα! ελπίζω να μην γίνει κατι συνταρακτικο και το χάσω! και επείσης να μην έχουν μαζευτει 10000 μηνύματα! φιλάκια!!! Επείσης ελπίζω να μην βρέχει( Νερίνα) , γιατι έχω πάρει και μαγιο μαζί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kαλημέρα! ετοιμάζομαι να φύγω για θεσ/νίκη! τελικα δεν θα πάρω το λαπτοπ μαζι οπότε θα σας βρω πάλι δευτέρα! ελπίζω να μην γίνει κατι συνταρακτικο και το χάσω! και επείσης να μην έχουν μαζευτει 10000 μηνύματα! φιλάκια!!! Επείσης ελπίζω να μην βρέχει( Νερίνα) , γιατι έχω πάρει και μαγιο μαζί μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.