Αγαπητή Αλίκη τα καλύτερα δικά σου!
Ασπασία για να έχεις παρέα:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευτυχως πηγα καλα χθες.εχεις δικιο χριστινα πολυ χαζο μαθημα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επίσης Ασπασία μέχρι να τελειώσει ο λόξυγκας σε παρακαλώ και χωρίς παρεξήγηση μη γράφεις στο φόρουμ. Χοροπηδάει η οθόνη!!

mimikaki
Διάσημο μέλος
Τώρα γιατί εμένα αυτός ο γάτος μου φαίνεται ότι τα έχει πάρει στο κρανίο;;;![]()
απλά είναι γάτος με ύφος!!!
που του κοτσαρανε το καπελο
πάντος έχει γιορτινό θέμα!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κακιάάάάά!!!! Τώρα σταμάτησε? Γιατί ο λόξυγκας σταμάτησε πριν από 5' από μόνος του αφού δοκίμασα τα πάντα και αφού με ταλαιπώρησε για πάνω από μία ώρα....Επίσης Ασπασία μέχρι να τελειώσει ο λόξυγκας σε παρακαλώ και χωρίς παρεξήγηση μη γράφεις στο φόρουμ. Χοροπηδάει η οθόνη!!![]()
Ismini
Διάσημο μέλος
Μια απο τα ιδια...(Αν κι εγω κοντεύω να πάρω βραβείοΚαλέέέέ! Τώρα μόλις είδα ότι ξεπέρασα τα 2000 μηνύματα!!!![]()
![]()
![]()
Μπράβο μου! Καλά τα κατάφερα!!! Είναι που μου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον η δουλειά μου ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βαριέμαι αφάνταστα και είμαι συνέχεια συνδεδεμένη με το MyCat!![]()
)Καλημέρα!!!
Χρονια Πολλά Aretha!!!!!

Κατεβηκα στην Αθηνα για 5 ολοκληρα λεπτα να παραδωσω μια εργασια και εφυγα!
Ξεχασα να παρω τα παπουτσια για να ρωτουσα τον τσαγκαρη αν φτιαχνονται...
Αλικη χρονια πολλα!!!!!

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
)Αλικη Χρονια Πολλα
!!!!Ο,τι επιθυμεις!!!!Χριστινα καλη επιτυχια με τις εξετασεις των Ισπανικων!εδωσα κι εγω Inicial
Ασπασια,φανταζομαι εσυ να'χεις τα νευρα σου με τον λοξυγγα κι οι αλλοι να σε κοροιδευουν,τελειως εκνευριστικο
Ισμηνη,απο ο,τι καταλαβα πηρες καινουργια γατουλα(αν και εχασα το που τη βρηκες και πως).να σου ζησει!
!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Να τα εκατονταχιλιασεις τα μυνηματα Ασπασια και συ Ισμηνη
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
την καλησπερα μου σε ολους..αντε αλλη μια παρασκευη τελειωνει...[για οσους ειναι στην δουλεια ..και για οσες εχουν παιδια που πηγαινουν σχολειο]προσωπικα εγω τελειωνω σημερα γυρω στις 5,30....και μετα καλη τριτη παλι στο γραφειο//ευχομαι σε ολους στην παρεα καλο σαββατοκυριακο ..και χρονια πολλα σε οσες\οσους γιορταζουν την δευτερα μιας και εγω μονο απο το γραφειο μπορω να μπω στην παρεα σας...εμενα παντως γιορταζει ο γιος μου ο μεγαλος την δευτερα
αντε να φευγωωωωω να παω να ακουσω λιγο depeche mode στο σπιτι,γιατι πολυ πεσμενη με βρισκω σημερα...
:kiss: :kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ασπασία μου θυμησες το εξης με το λόξυγγα... Μια από τις πρωτες μου φορες που μπηκα σε ταξη (ευτυχως σε άλλο φροντιστήριο) ενα κοριτσακι ειχε λόξυγγα που δεν της περναγε με τίποτα.....
Ειχα την καταπληκτικη ιδεα να τη τρομαξω για να της περασει. Την κοιταξα "θυμωμενη" και τη ρωτησα τι εκανε και τι πράγματα ειναι αυτα (δεν ειχε κανει κατι η καημενη). Αποτελεσμα:
Ο λοξυγγας της πέρασε κι αρχισε να κλαιει.....
Ούπς! Κι όσο κι αν της ειπα πως όλα ειναι καλα και απλα για να περασει ο λοξυγγας το εκανα δεν της πέρασε..... Στο δικό μου μαθημα δεν ηρθε για κανενα 2μηνο μετα...... Πρεπει να με μισησε.
Από τοτε εγηνω να περασει μόνος ο λοξυγγας πάντως!!!
Παιδια, Παρασκευή!!!!
Εκανα σημερα δουλίτσες για να αράξω λίγο το Σ/Κ.
Να περνατε καλα!!!!
Νερινα, μπορει να ειχε κι άλλος λόξυγγα και να μη το μαρτυρησε. Γι' ευτο χοροπηδούσε η οθόνη σου.....

ladycat
Διάσημο μέλος

Νομίζατε ότι χοροπήδαγε το φόρουμ απο τον λόξυγγα των κοριτσιών;
Εγώ ήμουν που χοροπήδαγα, χόρευα δηλαδή!!!!!!!!
Δαιμονία με βρίσκω!!!!!
Ομπρέλλα κανείς;;;;;;;;;;;;
Ελπίζω να μην μαζέψατε και τα αδιάβροχα;

georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατρός?Δικηγόρος?
![]()
![]()
Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό...
![]()
καλήμεραααααα....οχι δεν ειναι σοβαρο καταστασεις που φτιαχνονται ...ο γιατρος στις 28 μαρτη εκανα εγχειρηση αλλα ειχα καποια αιμμοραγια πηγα μου εδωσε χαπια που θα σταματηση (ελπιζω σημερα -αυριο θα ξερω)..ο δικηγορος για ανανεωση της πρασινης καρτας ...
χρονια πολλα στην Αλικη

χριστινα
Διάσημο μέλος
Παιδια, μου εφεραν το λαπτοπ!!! Γιούπι!!!! Να κανω και καμια συνδεση τωρα να τα λεμε από το σπίτι!!!
Εδω βρέχει!!!!
Νερίνα, σε κανενα 2ωρο να κόψει, να πάω σπίτι μη βραχω (και πού να ισιωνω πάλι τα μαλλια μου!!!). Μετα ότι θες, δεν με πειραζει

aretha
Περιβόητο μέλος
Νερίνα, επειδή απ' ό,τι κατάλαβα είσαι η αρμόδια επί των μετεωρολογικών φαινομένων,
κανόνισε σε παρακαλώ να μη μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σήμερα το βράδυ, που περιμένω ένα σωρό κόσμο και τους έχω τάξει μπάρμπεκιου στη βεράντα! (Από Κυριακή και πέρα δε με νοιάζει, ό,τι βρέξει ας κατεβάσει) 
Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του)

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Καλημέρα κι από μένα! Αχ! Πόπη μου! Σε καταλαβαίνω... Έχω ξυπνήσει από τα μαύρα χαράματα μόνο και μόνο για να δω τον Γιαννάκη μου πριν φύγει και να του ευχηθώ καλή επιτυχία και τελικά με πήρε ο ύπνος μετά τις 07:00 και όταν ξύπνησα 8:10 είχε φυσικά φύγει. Είμαι να σκάσω! Στα μαθήματικά δεν τον φοβάμαι γιατί είναι πολύ καλός, αλλά στην Έκθεση σήμερα τον ψιλοφοβάμαι.... Άντε να δούμε τι θα κάνει....![]()
![]()
Καλή σας μέρα.Καλή επιτυχία στα παιδά που γράφουν Πανελλήνιες.(καθένας με τον καημό του)
![]()
![]()
![]()

mimikaki
Διάσημο μέλος
και επείσης να μην έχουν μαζευτει 10000 μηνύματα!
φιλάκια!!!
Επείσης ελπίζω να μην βρέχει( Νερίνα)
, γιατι έχω πάρει και μαγιο μαζί μου...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool