LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
οχι μωρε εσεις-μια κτηνιατρος,,τελος παντων σε λιγο θα το γραψω στην αλλη ενοτητα που γραφει βοηθεια για μικρα γατακια που βρηκα..να μη γραφω ασχετα εδω.Παιδί μου ποίος σε πείραξε να τον μαλώσωή τι ήταν αυτό που σε θυμωσε εδώ είμαστε εμείς για να βοηθάμε
στην ανάγκη στειλε πμ.
ευχαριστω παντως για το ενδιαφερονΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Kαλημέρα! Κακοφωνίξ ακούω, μήπως με φώναξε κανείς;
Κακοφωνίξ ε? Χα! Αν δεν έχετε ακούσει την αδελφή μου, δεν έχετε ακούσει τίποτα!!!! Αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτα! Αμα της έρθει να τραγουδήσει τραγουδάει!!! Από που πήρε αυτή η κοπέλα δεν ξέρω. Και η μητέρα μου και ο πατέρας μου κι εγώ με καλές φωνές, εκείνη σαν να κράζουν βατράχια...Σε παρακαλώ πολύ λόγω ηλικίας προηγούμε![]()
![]()
![]()
Αντε πήραν και τα μωρά αέρα
![]()
Αφού ώρες-ώρες πιστεύω ότι το κάνει επίτηδες....Α! και Πόπη, είναι πιό μεγάλη από εσένα άρα τον διακιούται τον τίτλο του Κακοφωνίξ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Δεν νομίζω... Τον τίτλο τον έχει εδώ και πολλά χρόνια ο μπαμπάς μου. Να σκεφτείτε ότι ειναι τόσο παράφωνος, που μια φορά, πολύ παλιά, ο αδελφός μου μόλις είχε αρχίσει να περπατάει, πήγε και του κοπάνησε ένα τηγάνι στο κεφάλι για να σταματήσει το "τραγούδι"!Α! και Πόπη, είναι πιό μεγάλη από εσένα άρα τον διακιούται τον τίτλο του Κακοφωνίξ!![]()
Καλημέρα κι από μενα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Να σκεφτείτε ότι ειναι τόσο παράφωνος, που μια φορά, πολύ παλιά, ο αδελφός μου μόλις είχε αρχίσει να περπατάει, πήγε και του κοπάνησε ένα τηγάνι στο κεφάλι για να σταματήσει το "τραγούδι"!![]()

Ismini
Διάσημο μέλος

Δεν νομίζω... Τον τίτλο τον έχει εδώ και πολλά χρόνια ο μπαμπάς μου. Να σκεφτείτε ότι ειναι τόσο παράφωνος, που μια φορά, πολύ παλιά, ο αδελφός μου μόλις είχε αρχίσει να περπατάει, πήγε και του κοπάνησε ένα τηγάνι στο κεφάλι για να σταματήσει το "τραγούδι"!![]()
Καλημέρα κι από μενα![]()
Αμα ο μπαμπας δεν εναι στο sit δεν πιάνετε!πειτε δεν έχω δίκιο;
Ismini
Διάσημο μέλος
Δεν είναι! Αλλα αγαπάει τις γάτες. Πιάνεται?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αμα ο μπαμπας δεν εναι στο sit δεν πιάνετε!πειτε δεν έχω δίκιο;
Δεν είναι! Αλλα αγαπάει τις γάτες. Πιάνεται?
Το σκέφτηκα,αφού αγαπαει τις γάτες και επειδή το παιδί του επισης αγαπάει τις γάτες,ναι του παραχωρώ τον τίτλο του Κακοφωνιξ.
Κι εγώ τώρα χωρις τίτλο πως θα ζήσω;μου λέτε;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Δεν νομίζω... Τον τίτλο τον έχει εδώ και πολλά χρόνια ο μπαμπάς μου. Να σκεφτείτε ότι ειναι τόσο παράφωνος, που μια φορά, πολύ παλιά, ο αδελφός μου μόλις είχε αρχίσει να περπατάει, πήγε και του κοπάνησε ένα τηγάνι στο κεφάλι για να σταματήσει το "τραγούδι"!![]()
Καλημέρα κι από μενα![]()

Ismini
Διάσημο μέλος
Χμμμ αυτό ειναι όντως πρόβλημα...![]()
![]()
![]()
![]()
Κι εγώ τώρα χωρις τίτλο πως θα ζήσω;μου λέτε;
Αλλα θα σκεφτούμε κάτι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος

κλαλημερα κοριτσιααα τα νετρα μου τσαταλια εφυγε ο κυριακος κ με κλειδωσε μεσα στο σπιτι γιατι ξεχασε οτι η πορτα μας δεν ξεκλειδωνει απο μεσα να δω ποτε θα ερθει να βγω εξω σαν φυλακισμενη νιωθω![]()
Θες παιδί μου να τον πάρει καμιά μας τηλέφωνοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Μακάρι να'μουνα κι εγώ στο σπίτι με την Αρηθούλα τώρα... 
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
).. Κι εμένα με έχει κλειδώσει μέσα ο Δημήτρης 2 φορές την τελευταία βδομάδα..βέβαια εγώ κλειδιά είχα, αλλά τα είχε εξαφανίσει το διαβολογατάκι μου
Η σαρδελα εχει πολυ πλακα γιατι ζηλευει που ασχολουμε με τον μικρο και μου κραταει μουτρα.
Μονο για φαγητο ερχεται και μετα παει στην αδελφη μου!

rotonda
Δραστήριο μέλος
κλαλημερα κοριτσιααα τα νετρα μου τσαταλια εφυγε ο κυριακος κ με κλειδωσε μεσα στο σπιτι γιατι ξεχασε οτι η πορτα μας δεν ξεκλειδωνει απο μεσα να δω ποτε θα ερθει να βγω εξω σαν φυλακισμενη νιωθω![]()
Για να δεις δηλαδή πώς νιώθανε άλλοτε οι γυναίκες που τις κλειδώνανε οι άντρες στα σπίτια τους!!!

nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
chrisidor οτι θες απο βοηθεια η σημειωσεις εδω ειμαι!η αδερφη μου εχει μια γατουλα στο σπιτι της γιαγιας που την ταιζει και ειναι παλι εγκυος,θα την παμε το σαββατο στο κυριο πανο να τη δει.ελπιζω να μπορεσουμε να την πιασουμε.γενικα ειναι πολυ ηρεμο γατι.περισι τετοια εποχη εκανε δυο κουκλια γατακια και τα μεγαλωσε η αδερφη μου και μολις πηγαν 5 μηνων μας τα φολιασαν.το καημενο το μελινακι δεν μπορουσε να συνελθει.λεω να την παρουμε στο δικο μας σπιτι μεχρι να γεννησει για σιγουρια και μετα στειρωσηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εγώ πάλι κάνω το εντελώς ανάποδο. Κλειδώνω τον Κώστα μονίμως έξω!!! Επειδή έχω το άγχος με τις διαρρήξεις που γίνονται συνέχεια Ν.Σμύρνη-Παλ.Φάληρο κλειδώνω την πόρτα ασφαλείας και από τις 2 κλειδαριές και την αλύσίδα και αν καμιά φορά αργήσει να έρθει και κοιμάμαι παίρνει τηλέφωνο να τουα νοίξω γιατί δεν ακούω ούτε κοδούνι ούτε τίποτα!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool