chrisidor
Δραστήριο μέλος
, μεγάλη κοτσάνα δεν σας το συνιστώ!Σε λίγο πάω και εγώ για διάβασμα.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Και εσύ το ίδιο, ότι χρειαστείς μου λες!chrisidor οτι θες απο βοηθεια η σημειωσεις εδω ειμαι!
Τι διαβάζεις τώρα; Εγώ θα αρχίσω Διοικητική Δικονομία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Που το θυμήθηκες αυτό?το ξενύχτησα πάλι χθες...είδα και το Rocky 4, μεγάλη κοτσάνα δεν σας το συνιστώ!
Το είχα δει όταν ήμουν 15 χρονών!!! Ο καλός Αμερικάνος που κερδίζει τον κακό Ρώσο εν μέσω Ψυχρού Πολέμου.... Μεγάλη πατάτα! Το μόνο καλό ήταν το κομμάτι των τίτλων το Eye of the tiger μεγάλο σουξέ τον νεανικών μου χρόνων....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
κλαλημερα κοριτσιααα τα νετρα μου τσαταλια εφυγε ο κυριακος κ με κλειδωσε μεσα στο σπιτι γιατι ξεχασε οτι η πορτα μας δεν ξεκλειδωνει απο μεσα να δω ποτε θα ερθει να βγω εξω σαν φυλακισμενη νιωθω![]()
Βρε τι παθαινει κανεις!!!! Βρε μηπως το εκανε επιτηδες; Ασε το αλλο..
"Γεια σας... Κυριε διευθυντα δεν μπορω να ερθω σημερα. Με κλειδωσε ο αντρας μου μεσα!!!"
Ελπιζω να ελευθερωθηκες
Ολη τη βδομαδα που δεν προλαβαινω λεω θα κανω δουλειες τη Τεταρτη που δεν εχω μαθημα. Και οταν ερχεται η Τεταρτη, λεω μια μερα εχω κι εγω να ξεουραστω μη ψοφισω!!! Ενταξει, κατι εκανα. Αλλα λιγοτερα απο οσα ηθελα
Καλα να ειστε και τα λεμε αργοτερα. Δευτερος γυρος εργασιων...
(Παιρνω κ μια αντιβιωση που με εχει διαλυσει. Αντε να τελειωσει να συνελθω κι εγω!!!)
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι διαβάζεις τώρα; Εγώ θα αρχίσω Διοικητική Δικονομία
[/quoteσε καταλαβαινω χαλια η διοικητικη
ουτε που ξερω πως την περασα.εγω διαβαζω πολιτικη δικονομια 2(εχω περασει συνθεση με την μια και πολιτικη 1 με τη μια και με 8 μαλλιστα και εχω κολλησει εδω)τουλαχιστον ειναι συμπαθητικουλι σαν μαθημαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τα δινει και ο φιλος μου(ειναι στη σχολη αστυφυλακων)και μια φορα εκατσα να τον βοηθισω και δεν καταλαβαινα τιποτα!
Αφου μπορειτε και τα διαβαζετε, παλι καλα!

chrisidor
Δραστήριο μέλος
Που το θυμήθηκες αυτό?Το είχα δει όταν ήμουν 15 χρονών!!! Ο καλός Αμερικάνος που κερδίζει τον κακό Ρώσο εν μέσω Ψυχρού Πολέμου.... Μεγάλη πατάτα! Το μόνο καλό ήταν το κομμάτι των τίτλων το Eye of the tiger μεγάλο σουξέ τον νεανικών μου χρόνων....
![]()
Όχι Ασπασία, δεν είναι αυτό που λες. Είναι το καινούριο που γυρίστηκε τώρα και παιζόταν και στους κινηματογράφους. Ο Rocky είναι παππούς και αποφασίζει να αγωνιστεί για μια φορά ακόμα με τον πρωταθλητή βαρέων βαρών που έχει τα μισά του χρόνια! Τρελή μούφα...και παρεμπιπτόντως που πάει ο καημένος με το βυζί μέχρι το πάτωμα!

Το ήξερα ότι θα ήταν βλακεία, αλλά χθες βαριόμουν και ήθελα να δω κάτι ανάλαφρο και λέω ''δεν βάζω να δω τον γερορόκυ;''
chrisidor
Δραστήριο μέλος
σε καταλαβαινω χαλια η διοικητικη
ουτε που ξερω πως την περασα.εγω διαβαζω πολιτικη δικονομια 2(εχω περασει συνθεση με την μια και πολιτικη 1 με τη μια και με 8 μαλλιστα και εχω κολλησει εδω)τουλαχιστον ειναι συμπαθητικουλι σαν μαθημα[/quote]Ωχ, κατάλαβα! Καλό κουράγιο! Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτό το μάθημα, αλλά ευτυχώς το πέρασα με την πρώτη και με πολύ τύχη!
Την Διοικητική Δικονομία πρώτη φορά θα τη δώσω τώρα....ήταν τόσο τεράστιο το βιβλίο που δεν είχα το κουράγιο πέρσι. Φέτος άλλαξε και είναι μόνο 300 σελίδες ευτυχώς! Με μαύρη καρδιά διαβάζω πάντως!
Ελένη πίστεψε με...τα μαθήματά μας είναι απαίσια και άκρως βαρετά! Το μόνο που μου δίνει κουράγιο είναι ότι όταν τελειώσω αυτή σχολή θα πάω επιτέλους Αγγλία να κάνω αυτό που μου αρέσει!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ε, τότε δεν είναι το Ροκυ 4 αλλά 6 και βάλε! Ούτε που ξέρω πόσα έχουν γυριστεί εν τω μεταξύ!!! Είπα κι εγώ, πως σου ήρθε να βάλεις να δεις αυτή την ταινία!Όχι Ασπασία, δεν είναι αυτό που λες. Είναι το καινούριο που γυρίστηκε τώρα και παιζόταν και στους κινηματογράφους. Ο Rocky είναι παππούς και αποφασίζει να αγωνιστεί για μια φορά ακόμα με τον πρωταθλητή βαρέων βαρών που έχει τα μισά του χρόνια!
Είναι μουσειακό είδος πλέον....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Ε, τότε δεν είναι το Ροκυ 4 αλλά 6 και βάλε! Ούτε που ξέρω πόσα έχουν γυριστεί εν τω μεταξύ!!! Είπα κι εγώ, πως σου ήρθε να βάλεις να δεις αυτή την ταινία!Είναι μουσειακό είδος πλέον....
Μπορεί, δεν είμαι και εγώ σίγουρη γιατί ο τίτλος είναι Rocky Balboa σκέτο.
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
η σχολη ειναι οντως δυσκολη και οι καθηγητες μας ως επι το πλειστον ψωνια, αλλα παρολο που στο πρωτο ετος ηθελα να την εγκαταλειψω και να παω να δωσω στο εθνικο θεατρο την αγαπησα με το καιρο.ειναι σπουδαια επιστημη και μπορεις να κανεις πολλα πραγματα μετα.αληθεια αν δεν ειμαι αδιακριτη τι θες να κανεις μετα?
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Ζωολογία

nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
ο μονος λογος που εμεινα στη σχολη ειναι οτι δινει πολλες επιλογες για δουλεια.βαριεμαι να κανω συνεχεια τα ιδια.αυτο που πραγματικα θελω να κανω ειναι να διδαξω,ειναι δυσκολο ομως να χωθεις στην ακαδημαικη κοινοτητα χωρις γνωριμιες
Ανυπομονω να περασει ο επομενος χρονος και να αρχισουν οι πρακτικες στα νηπιαγωγεια!!!

chrisidor
Δραστήριο μέλος
Είναι όντως δύσκολο αυτό που θέλεις αλλά να το κυνηγήσεις!
Είμαι της άποψης ότι όταν κάποιος θέλει κάτι πολύ την βρίσκει την άκρη!
Γι'αυτό και αποφάσισα να φύγω. Θα το κυνηγήσω όσο δεν πάει! Στην τελική μικρή είμαι ακόμα! Δεν θέλω να έρθει μια στιγμή στη ζωή μου που θα το μετανιώσω που συμβιβάστηκα. Θέλω η δουλειά μου να είναι κάτι που αγαπώ και όχι κάτι που κάνω αναγκαστικά. Και παρ'ολο που όλοι μου λένε "που θα βρεις δουλειά;" αυτή τη στιγμή είναι το τελευταίο που με απασχολεί. Και στην τελική δεν με ενδιαφέρει να ζήσω μόνιμα στην Ελλάδα.
rotonda
Δραστήριο μέλος
Ευτυχως με την σχολη μου ειμαι πολυ ευχαριστημενη!
Ανυπομονω να περασει ο επομενος χρονος και να αρχισουν οι πρακτικες στα νηπιαγωγεια!!!![]()
Και... η σχολή σου σίγουρα θα είναι πολύ ευχαριστημένη από σένα, sardela! Πιστεύω πως σου ταιριάζει πολύ το επάγγελμα που διάλεξες.
anabou
Διάσημο μέλος
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
rotonda
Δραστήριο μέλος
χρστινα μην ακους κανενα κανε αυτο που ονειρευεσαι!και πανω απο ολα σπουδασε αυτο που αγαπας.και εγω ετσι σκεφτομαι θα κανω μεταπτυχιακο,διδακτορικο και αν μπορεσω να γινω δεκτη σε καποιο πανεπιστημιο καλως αλλιως θα συνεχισω να προσπαθω.
Μπράβο! Έτσι σας θέλω, εσάς τη νέα γενιά!
Άλλωστε, όπως λένε και οι Άγγλοι (μια και διακρίνω μια τάση φυγής προς Αγγλία στο mycat), "Nothing ventured, nothing gained"...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και... η σχολή σου σίγουρα θα είναι πολύ ευχαριστημένη από σένα, sardela! Πιστεύω πως σου ταιριάζει πολύ το επάγγελμα που διάλεξες.
Eυχαριστω πολυ!
Για δασκαλα πηγαινα, αλλα με κερδισαν τα νηπια!
Μου φαινεται(επειδη η κολλητη μου ειναι στο παιδαγωγικο) οτι ειναι πολυ καλυτερα οι νηπιαγωγοι!

Eυχαριστω πολυ!![]()
Για δασκαλα πηγαινα, αλλα με κερδισαν τα νηπια!
Μου φαινεται(επειδη η κολλητη μου ειναι στο παιδαγωγικο) οτι ειναι πολυ καλυτερα οι νηπιαγωγοι!![]()
![]()
![]()
![]()
Αχ!τι μου θυμίζεις Ελενάκι
δεν ξέρω πως είναι τώρα έχουν περάσει και 20 χρόνια,αλλά εγώ κόλλησα στα βρέφη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool