Και η Χιος ηταν, πριν καψουνε(κατι, αντε μην το πω) τα 2/3 του νησιου!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πρωινη πρωινη σημερα......
Αντε να κατεβω Αθηνα τωρα, και τρεις(!)ωρες μαθημα.....
Αχχχ.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Και μενα αυτο κυριως: H κακογουστια!Eμένα αυτό που με χαλάει στις ελληνικές πόλεις δεν είναι τόσο η έλειψη πρασίνου αλλά τα άσκημα κτήρια, η ανομοιομορφία τους ή η έλλειψη χαρακτήρα.
Υσ. Καλημερα (ξεχασα)
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο γραφείο και πάλι με αρκετή δουλεία αλλά ο εθισμός μου στην παρέα σας με κάνει να βρω 5 λεπτά να σας καλημερίσω . Ξυπνήσαμε και βρήκαμε ένα σπίτι τι να σας λέω
!! 2 ρολά χαρτί υγείας ξετυλιγμένο παντού!! Φρούτα στο πάτωμα, κάτι κάλτσες πήρε το μάτι μου δίπλα στο ψυγείο (δε θυμάμαι να τις πέταξα εκεί) ότι πρόλαβα μάζεψα γιατί είχα ήδη αργήσει, τι θα βρω στην επιστροφή άγνωστο
, σκέφτομαι θετικά όμως !!!Περαστικά στους αρρώστους γρίπη είναι θα περάσει (σουπίτσες , τσαγάκια)
ΝΕΡΙΝΑ: μαθαίνουν τα ζωάκια και τα παιδιά επίσης να προσέχουν στο τζάκι λίγη προσοχή στην αρχή θέλει απλά, εμείς το ανάβουμε, μια φορά πήγε κοντά η lady κάτι κατάλαβε και δεν πλησίασε ξανά άλλωστε ποτέ δε καίει ενώ λείπουμε. Είναι λύση το τζάκι φθινόπωρο – άνοιξη.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρε Νερίνα, καλοριφερ από τώρα? Εγώ μια χαρά τη βγάζω...Το απόγευμα που γυρνάω σπίτι αράζω καναπέ με κουβερτούλα και από πάνω δυο γατιά....η απόλυτη ζέστη! (Αν χουρχουρίζουν κιόλας είναι ακόμα καλύτερα!!!!
). Το βράδυ με το παπλωματάκι μου είμαι τέλεια!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δουλειά σήμερα και κρυώνω και πάρα πολύ....
Και έξω έχει μια μουντάδα άλλο πράγμα...
anabou
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
για να ειμαι ειλικρινης κι εγω κρυωνω,αλλα οι υπολοιποι εδω διαμαρτυρονται,οποτε καλοριφερ ακομα γιοκ...
ακομαπροσπαθω να ανανηψω απο το σοκ των εκλογων της κυριακης.ημουν εφορευτικη και γυρισα σπιτι μου στις 4 παρα
κλεισαμε εκει σχεδον ενα 24ωρο.βεβαια οι περισσοτεροι που επρεπε να ερθουν εξαφανιστηκαν,εμεις τα κοροιδα εκει...παρουσιασα και τη διπλωματικη μου και ξεμπερδεψα
ο αδερφος μου καθεται σπιτι λογω καταληψης(των καθηγητων ομως,οχι των μαθητων,ομολογω οτι κατι τετοιο δεν το'χα ξανακουσει...)
παντως ο καιρος σημερα ειναι πολυ καταθλιπτικος...
ladycat
Διάσημο μέλος
Nobodys_Wife
Νεοφερμένο μέλος

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
**
ακομαπροσπαθω να ανανηψω απο το σοκ των εκλογων της κυριακης.ημουν εφορευτικη και γυρισα σπιτι μου στις 4 παρακλεισαμε εκει σχεδον ενα 24ωρο.βεβαια οι περισσοτεροι που επρεπε να ερθουν εξαφανιστηκαν,εμεις τα κοροιδα εκει...
**
Οχ!!!
**
παρουσιασα και τη διπλωματικη μου και ξεμπερδεψα![]()
**
Άντε, καλό πτυχίο!!!
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
** Έκανα και τη κουταμάρα να μην βάλω τζάκι, γιατί θεωρούσα ότι είναι επικίνδυνο για παιδιά και ζώα και ακόμα το θεωρώ, **
Τζάκι κακώς δεν έβαλες... Εμείς αυτό θα ανάψουμε απόψε και θα περάσουμε υπέροχη χιεμωνιάτικη βραδιά με τα τσίπουρα κ.λ.π.
Επικίνδυνο δεν είναι. Αν φοβόσουν τόσο, έπρεπε να σκεφτείς το ενεργειακό, με τη γυάλινη πόρτα που κλείνει (ερμητικά) και είναι ελεγχόμενο... Γίνεται τίποτα τώρα;
Περαστικά!
"Καλημέρα.. Κι εδώ έχει τρομερό αέρα!! Άσε που σήμερα ήρθε ο λογαριασμός του ΟΤΕ κι αν δεν κάνω έρανο βλέπω να πεινάω .. Χάλια μέρα..!"
Δεν ξέρω σε ποια φάση είσαι αλλά κάποιες φορές μου λείπει αυτό. Να είμαι 21 και να έχω ζόρι να πληρώσω τον ΟΤΕ
Για Αθανασία:
"Τζάκι κακώς δεν έβαλες... Εμείς αυτό θα ανάψουμε απόψε και θα περάσουμε υπέροχη χιεμωνιάτικη βραδιά με τα τσίπουρα κ.λ.π.
Επικίνδυνο δεν είναι. Αν φοβόσουν τόσο, έπρεπε να σκεφτείς το ενεργειακό, με τη γυάλινη πόρτα που κλείνει (ερμητικά) και είναι ελεγχόμενο... Γίνεται τίποτα τώρα;"
Για να είμαι ειλικρινής το τζάκι το συνδέω με το στερεότυπο εξοχικό. ένα καθιστικό αλάνα και αυτό στη μέση. Σε 130 τετραγωνικά και διαμέρισμα δεν λέει για εμένα. Παρόλα αυτά υπάρχει πρόβλεψη, αφού το σχέδιο είναι όταν φύγουν τα παιδιά να γκρεμιστούν όλοι οι τοίχοι και το σπίτι να γίνει αλάνα (κάτι σαν λοφτ ένα πράγμα), ένας χώρος όλο, έτσι απλά το προβλέψαμε σαν εγκατάσταση (καμινάδα).

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
**
Για να είμαι ειλικρινής το τζάκι το συνδέω με το στερεότυπο εξοχικό. ένα καθιστικό αλάνα και αυτό στη μέση. Σε 130 τετραγωνικά και διαμέρισμα δεν λέει για εμένα. **
130 είναι καλά....
Το διαμέρισμα που μένουμε (μέχρι να χτιστεί το σπίτι μας) είναι 80τ.μ. και το τζάκι μια χαρά στο σαλόνι (στην άκρη, όχι στη μέση!).
Σπίτι χωρίς τζάκι δε λέει για μένα!
Και αφού έχετε την καμινάδα, με το καλό να βάλετε όταν θελήσετε!
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατά τα άλλα, παιδιά σχολείο, ο σύζυγος γύρισε και πήγε για δουλειά, σκυλιά κυνηγιούντε, ψιψί ανακάλυψε μια καινούργια χρησιμότητά μου, αυτή του του ονυχοδρόμειου. Ναι...χώρια που ξύνει τα νυχάκια της στα πατζάκια του τζίν μου (μόνο στο δικό μου), σκαρφαλώνει μέχρι το κεφάλι μου. Κάπου εκεί στα πλευρά μου φωνάζω και πολύ το ευχαριστιέται
. Κουρνιαζει στη κορφή του κεφαλιού μου, πάλι καλά που δεν βάζει και σημαία σαν τους ορειβάτες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool