Δεστε και αυτό που βρήκα χθες βράδυ και μου άρεσε:
https://rvoulgari.blogspot.com/2006/10/my-feline-paradise-8_12.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
"Και όχι μόνο αυτό στην προσπάθειά μου να τον βρω άκουσα από συμπάσχοντες φοιτητές ιστορίες απείρου κάλους με πρωταγωνιστή τον εν λόγω καθηγητή. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω... να πάω να τον βρω μήπως και γίνει κάτι ή να περιμένω μέχρι τον φλεβάρη και να το ξαναδώσω"
Κατ' αρχή λυπάμαι που δεν το πέρασες. Ξέχνα το και πήγαινε παρακάτω. Τώρα στο ερώτημα τι θα κάνεις. Το τι θα έκανα εγώ δεν βοηθάει. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να κάνεις αυτό που θα σε κάνει εσένα να νοιώθεις καλά. Όσο πιο γρήγορα το απαντήσεις τόσο πιο γρήγορα θα προχωρήσεις πάντως, ή έτσι τουλάχιστον νομίζω

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
. Πωπω με έπιασε η χειμωνιάτικη γκρίνια μου.
@Nerina: Ο γάτος είναι κούκλος!
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
. Τελικά τα βόλεψα. Αρκεί να τα φοράμε με σειρά προτεραιοτητας (δεν κουνιουνται οι κρεμάστρες, δεν έχει χώρο), να μη μας πειράζει που είναι τσαλακωμένα (πρειπει να τα ζουλίξω παρα πολύ για να χωρέσω κάτι μέσα) και να σκαρφαλώνω στο πατάρι για να διαλέξω παλτό ή μπυφάν γιατί δεν εχω ακόμη σκάλα(η αλλη λύση ήταν η βεράντα). Ας είναι καλά οι καρέκλες!! Και το φυλλο της ντουλάπας που πλέον δεν έκλεινε, το κόλλησα με σελοτέιπ στο διπλανό του και τώρα δείχνει κλειστό
. Αν θέλουμε ρούχα, πρέπει να έχουμε το σελοτέιπ έτοιμο. Ωραία κατάστασηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
(το θυμήθηκα γιατι τα έχω στην αποθήκη).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απολαμβάνω ένα πιάτο ψητά κυδώνια μιαμ μιαμ
τρέλα είναι δίνω συνταγή σε όποιον θέλει. Εγώ που λέτε φρόντισα σχετικά νωρίς να στρώσω χαλιά και να ετοιμάσω τα χοντρά μου ρούχα στον Έβρο ζω βλέπετε !!!!
ΝΕΡΙΝΑ: κούκλος ο Madu λίγο κοντά να ήμασταν θα συμπεθεριάζαμε !!!
Κατερίνα: κουράγιο, μην μελαγχολείς έχουμε Χριστούγεννα μπροστά μας δεν είναι μακριά !!

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα παιδιά σκορπισμένα,ο μεγάλος φροντηστήριο,ύστερα γυμναστήριο μετά στίβο(ας είναι καλά οι στρατιωτικές σχολές)ο δεύτερος πάει να βοηθήσει τον πατέρα μου στα ψώνια(το παίζουμε άντρας του σπιτιού),ο μικρόςπάει για μπάλλα(τι πρωτότυπο).Τα μωρά ταισμένα και ήσυχα η Μπέμπα ξεκουράζετε και εγώ πρέπει να αρχίσω να κάνω τηλέφωνα για δουλειά.Μην σας τύχει κορίτσια στα 40 να ψάχνετε για δουλειά σε κοιτούν σαν εξωγήινη και σου λένε όπως σε μια παλιά διαφίμησα ''με 3 παιδιά''

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
! Στο σπίτι περιμένουν μπόλικες δουλειές αλλά αυτό το Σ/Κ έχω δώσει ρεπό στον εαυτό μου. Θα τα κάνω όλα από Δευτέρα!!! πόπη καλή τυχη σου εύχομαι.
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο κρεβάτι εγώ με «ψύξη» (δεν ξέρω αν το γράφω σωστά ) δε μπορώ ούτε δεξιά ούτε αριστερά , κόφτο όλο ευθεία που λέμε!!! ένα τέτοιο πράμα!! Lady και μπέμπα τον χαβά τους, πάνω κάτω γύρω γύρω . πρώτη μέρα σήμερα που για πρωινό τους έδωσα αυγό καλά βρασμένο δεν έμεινε τίποτα ούτε το πιάτο τους θα χρειαστεί να πλύνω. Καλημέρα και πάλι και πείτε μου αν ξέρετε κανένα γιατροσόφι για το κακό που με βρήκε
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool