Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ναι, απλώς καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να έχεις τις 3 αγάπες σου σε χωριστά σπίτια... Μία συμβίωση θα ήταν ιδανική, αρκεί να μην έπεφτε ξύλο...
Και πριν ηταν δυσκολο. Εμεις ειμαστε υπευθυνοι για την ιατρικη του περιθαλψη και το φαγητο του. Ημουν συνεχεια πηγελα για να τσεκαρω ιδιατερα τον πρωτο καιρο. Οποτε ετσι τελικα ειναι καλυτερα. Για τρεις γατες και μαλιστα με ασχημη σχεση μεσα στο σπιτι δεν το συζητω. Μονο εαν προκυψει αναγκη (δηλαδη βρω μπροστα μου ενα γατακι οπως η Ασπασια σημερα...). Μακαρι να ειχα μεγαλυτερο σπιτι και με κηπο, αλλα τωρα το 2 ειναι το μαξιμουμ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ενταξει, εστω στο μαγαζι και με αγαπη..... Ειναι ενα σπιτακι για τον καημενουλι!!!!
Αν δεν τα πανε καλα μεταξυ τους ειναι θεμα η συμβιωση. Εμενα τουλαχιστον τα δικα μου 3 δεν τσακωνονται ιδιαιτερα.
Παντως κι εγω ελεγα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ τριτο στο σπιτι!!!
:whistle: :whistle: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αφου θα τον κρατησετε παλι εσεις παλι καλα....
Γιατι ειναι ελαχιστοι αυτοι που θελουν μεγαλο γατι για το σπιτι, ποσο μαλλον τωρα με τοσα πολλα που χαριζονται!

Ποναει το κεφαλι μου παρα πολυ, που μυαλο για διαβασμα?:P

Καλημέρα :up:! Πριν λίγο γύρισα από τα ιταλικά, τα θέματα μου φάνηκαν πολύ εύκολα αν σκεφτεί κανείς το διάβασμα που έκανα (ποιο :redface::blink::whistle:?). Ισμήνη κρίμα που ξαναμετακομίζει ο Βαλεντίνο αλλά τι να γίνει, τουλάχιστον είναι μόνιμο. Εμείς παλιά πέρναμε στο μαγαζί την Μίτσυ κάθε πάσχα και χριστούγεννα όταν κάναμε βιτρίνα. Είχε γίνει κάτι σαν παράδοση. Την παίρναμε για γούρι, είχε πολύ πλάκα γύρω γύρω της τρελής από πράγματα και στη μέση η γάτα! Ωραίες εποχές.

Καλά αποτελέσματα Αναστασία!:up:

Καλησπερα παιδια. Ηρθαμε για λιγο στο δωματιο πριν κατεβουμε για την ξεναγηση. Απο το πρωι με κοσμο..... Τελικα μονο ξεκουραση δεν καταφερνει κανεις.....
Sardela περαστικα με το πονοκεφαλο.
anabu καλα αποτελεσματα. Ποιο πιστοποιητικο εδωσες;
Αντε και αυριο επιστρεφω με πληρες προγραμμα. καλε, θελω διακοπες!!! Καπου που να μη ξερουμε κανεναν!!!!

Τα νευρα μου! Πάει το σίδερο....Παίζαν με το καλώδιο, το ρίξαν κάτω και έσπασε. Ευτυχώς δεν χτύπησαν τα βλαμένα. Το τι άκουσαν βέβαια δεν λέγετε...

Τα νευρα μου! Πάει το σίδερο....Παίζαν με το καλώδιο, το ρίξαν κάτω και έσπασε. Ευτυχώς δεν χτύπησαν τα βλαμένα. Το τι άκουσαν βέβαια δεν λέγετε...

Το ειχε κανει και η σαρδελα αυτο....
Αλλα ευτυχως δεν χαλασε το σιδερο...

Σου εδωσαν μια καλη ευκαιρια για μην σιδερωσεις και εσυ τα μαλωνεις!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Το ειχε κανει και η σαρδελα αυτο....
Αλλα ευτυχως δεν χαλασε το σιδερο...

Σου εδωσαν μια καλη ευκαιρια για μην σιδερωσεις και εσυ τα μαλωνεις!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πίστεψέ με σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα ήμουν πανευτυχής. Ομως την Πέμπτη φεύγουμε για Μονεμβάσια για το γάμο της αδερφής του φίλου μου και πρέπει να σιδερώσω διάφορα ρούχα με κυριότερο το πουκάμισο του καλού μου. Και τώρα θα τρέχω στη μάνα μου αγκαλιά με τα ρούχα μας τελευταία στιγμή την Τετάρτη να σιδερώσω (γιατί Δευτέρα-Τρίτη έχω κανονίσει άλλες δουλειές)!!! Θα τα πνίξω!!!!! :mad:

Μονεμβασια?
Ειναι μια πολυ καλη φιλη απο το πανεπιστημιο απο εκει!;)

γεια σας κορίτσια, μετά από ένα μικρό διάλλειμα, είχε μπλοκάρει η adsl απο την παρασκεύη και αφού τους έβρισα πάλι, γίνεται αυτο συχνά πυκνά- μου το έφτιαξαν σήμερα που δούλευα!!!

τώρα γύρισα και είμαι πτώμα!

πόπι δέξου τα χρόνια πολλά έστω και καθυστερημένα!:)
Σαρδελίτσα καλά να πάς-Αναστασία καλά αποτελέσματα

Ασπασία τι είδα ?? δεν έχω δεί το θέμα ακόμη!:up:

Ευχαριστώ πολύ όλες! Χριστίνα δεν δίνω πιστοποιητικό. Ακόμα στον πρώτο χρόνο είμαι είναι απλώς οι εξετάσεις για να περάσω την χρονιά.

Α μαλιστα..... Δεν το ειχα καταλαβει
:redface: :redface: :redface:
ΚΑλα αποτελεσματα και να πανε ολα καλα!!!!
Παιδια εδω εβρεχε επι ωρες. Μουσκεμα γιναμε.... Παειαι η κομμωση
:( :( :(
Αντε να λουζομαι και να τα ισωνω παλι.... Βαριεμαι θανασιμα

Γυρισα απο μια εβδομαδα διακοπες και ανακαλυψα 2.645 νεα μηνυματα. :blink: :blink: :blink::blink: :blink: :blink:. Αντε να σας προλαβω παλι! Θα θέλω παλι διακοπες μετα:lol:

καλημέρα!:)

Μουσκεμα γιναμε.... Παειαι η κομμωση
:( :( :(
Αντε να λουζομαι και να τα ισωνω παλι.... Βαριεμαι θανασιμα

Χριστινα και μένα το χειρότερο μου είναι αυτό!! ειδικά με την υγρασία ακόμη και αν δεν βραχούν γίνονται σαν θάμνος και εγώ μοιάζω με τον michael jackson στα νιάτα του!!!:P :P

Γυρισα απο μια εβδομαδα διακοπες και ανακαλυψα 2.645 νεα μηνυματα. :blink: :blink: :blink::blink: :blink: :blink:. Αντε να σας προλαβω παλι! Θα θέλω παλι διακοπες μετα:lol:

και παραπονιόμουν εγώ που βρήκα χθές 680 μηνύματα!!:lol: :lol:
αντε καλή μελέτη!!:P

Kαλημέρα! Βαρέθηκα να πάω σήμερα στην σχολή και το ανέβαλα για τετάρτη! Κείρα καλή μελέτη εύχομαι!

Ασπασία, ελπίζω όλα καλά με την επεμβασούλα.:) . Αντε και μοιάζει άδειο το φόρουμ σήμερα που δεν είσαι!:redface:

Ασπασία περαστικά, καλή αναρρωση!
Σήμερα βαριέμαι αφάνταστα. Εχω άπειρη δουλειά αλλά δεν με βλέπω να την κάνω...

mimikaki μην ανησυχείς τα χρόνια πολλά σου γίνοντε δεκτά και σαν καθυστερημένα και σαν προώρα:P :P :P στις 24 έχω και γεννέθλεια και μην δω καμιά ανοησία κάτω από το όνομα μου δίπλα γιατί θα δηλώσω 16:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ασπασία μου περαστικά και γρήγορα.:up: :up: :up:
Η Νερίνα πάλι εξαφανίστηκε;
Παιδιά αφού σας γράφω σήμερα δεν με σκότωσαν :) :) ευτυχώς διάβασαν το site αι κατάλαβαν ότι δεν έφταιγα μόνο εγώ για το ''Γέρο Νέγρο Τζιμ'''οχι Τζιν:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μια πολύ καλή μέρα σε όλους και μια ακόμα καλύτερη εβδομάδα.

Πόπι αφού ζεις όλα οκ :P!
Ασπασία καλή ανάρρωση από την επέμβαση!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back