cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 12:11 Η cloud έγραψε: #5.081 09-06-07 12:11 Kαλό κουράγιο σαρδελίτσα.. Σε ποια σχολή είσαι? Πρώτο έτος ακόμα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 12:16 Η popi έγραψε: #5.082 09-06-07 12:16 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Διαβασμα? Ειπε κανεις για διαβασμα???? Αυτη την εβδομαδα δινω 4 μαθηματα σε 3 μερες! Click για ανάπτυξη... Οχι Ελενάκι μου ηρέμησε δεν είπε κανείς απαγορευμένες λέξεις,είναι όλα τους καλά παιδιά και αποφεύγουν να λένε λέξεις που αρχίζουν από δια και τελειώνουν σε σμα,όπως και τις λέξεις που αρχίζουν από σι και τελειώνουν σε μα πιπέρι στο στόμα θα τους βάλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 12:38 Η sardela έγραψε: #5.083 09-06-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Οχι Ελενάκι μου ηρέμησε δεν είπε κανείς απαγορευμένες λέξεις,είναι όλα τους καλά παιδιά και αποφεύγουν να λένε λέξεις που αρχίζουν από δια και τελειώνουν σε σμα,όπως και τις λέξεις που αρχίζουν από σι και τελειώνουν σε μα πιπέρι στο στόμα θα τους βάλω. Click για ανάπτυξη... Tωρα θα παω για προβα στο σπιτι μιας φιλης μου για το κουκλοθεατρο που δινω την Δευτερα. Αρχική Δημοσίευση από cloud: Kαλό κουράγιο σαρδελίτσα.. Σε ποια σχολή είσαι? Πρώτο έτος ακόμα ε? Click για ανάπτυξη... Ναι πρωτο ετος στο νηπιαγωγων ! Εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 13:20 Η Κατερίνα έγραψε: #5.084 09-06-07 13:20 Μόλις τελείωσα τις δουλειές του σπιτιού. Πάω να πάρω δώρο για τα αυριανά βαφτίσια και μετά φαί και καφεδάκι έξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 13:26 Η cloud έγραψε: #5.085 09-06-07 13:26 Εγώ είμαι 4ο έτος (τελειώνω δηλαδή) στην Αγγλική Φιλολογία. Και έχω μία φουλ εξεταστική τον Ιούλιο, με όλα τα μαθήματα του 4ου έτους μαζί (γιατί χειμερινή εξεταστική δεν εγινε λόγω καταλήψεων) 8 στο σύνολο και Σεπτέμβρη φεύγω Αγγλία για μεταπτυχιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 20:27 Η χριστινα έγραψε: #5.086 09-06-07 20:27 cloud θα ειμαστε συναδελφοι στο μελλον!!!! Να σου πανε ολα καλα και καλη δυναμη με τα μαθηματα (ομολογω πως ειμαι επαρκειουχος, αν και καθετα υπερ της καταργησης του θεσμου!!!! Ειναι τραγικο θεμα αυτο και απαραδεκτη κατασταση) Πρεπει να ντυθω να κατεβω. Εχει ηπειρωτικη βραδια αποψε Παρακολουθησα ολο το Συνεδριο αν κι ομολογω πως στη μεση αρχισα να νυσταζω αφορητα. Αλλα ντροπη να φυγω.... Κατι τετοιες στιγμες ηθελα να μη με ηξερε κανεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:15 Η Ismini έγραψε: #5.087 10-06-07 00:15 Oυφ γύρισα κι εγω! 1816 μηνύματα βλεπω αδιάβαστα! Εχω πολύ δουλεια! Ασπασία το δικό σου πρόλαβα και το διάβασα! Σε βλέπω με 2ο παιδί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:17 Η aspasiapef: #5.088 10-06-07 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ασπασία το δικό σου πρόλαβα και το διάβασα! Σε βλέπω με 2ο παιδί! Click για ανάπτυξη... Λες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:21 Η Ismini έγραψε: #5.089 10-06-07 00:21 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Λες??? Click για ανάπτυξη... Ναι! Εμεις παραλίγο να γινουμε τρεις.... Η πεθερα δεν ηθελε το Βαλεντινο πισω. Αστα να πανε... Εχω νευριάσει απίστευτα! Ευτυχως λύση βρεθηκε, αλλα μας πετυχε σε ακαταλληλη περιοδο το σκηνικο με τα τρια στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:22 Η chouzouris: #5.090 10-06-07 00:22 Ασπασία έψαχνες υποσυνείδητα εδώ και καιρό. Και βρέθηκε το γατούλι που σε υιοθέτησε. Εγώ το λέω κισμέτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:23 Η chouzouris: #5.091 10-06-07 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ναι! Εμεις παραλίγο να γινουμε τρεις.... Η πεθερα δεν ηθελε το Βαλεντινο πισω. Αστα να πανε... Εχω νευριάσει απίστευτα! Ευτυχως λύση βρεθηκε, αλλα μας πετυχε σε ακαταλληλη περιοδο το σκηνικο με τα τρια στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν τον ήθελε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:30 Η Ismini έγραψε: #5.092 10-06-07 00:30 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γιατί δεν τον ήθελε??? Click για ανάπτυξη... Μάλλον επειδη τον πηρε για να μας κανει το χατηρι...και στην πρωτη δυσκολια δεν τον θελει. Τεσπα (που λεει και η Φροσω...).... Ο Βαλεντινάκος βρηκε σπιτακι παλι. Η τριτη αλλαγη! Ευτυχως ειναι καλοβολο και ησυχο πλασμα...Και αυτη θα ειναι και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ! Υσ. Πάντως πιστευω στη θεωρία που λέει ότι εάν μια ζωή κάποιος δεν έχει γάτες (π.χ.) δεν γινεται ξαφνικά να τις αγαπησει σε μεγαλη ηλικία. Και η πεθερα μου ηταν τετοια περιπτωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:31 Η aspasiapef: #5.093 10-06-07 00:31 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γιατί δεν τον ήθελε??? Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ετοιμαζόμουν να ρωτήσω κι εγώ. Γιατί, αλήθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:33 Η chouzouris: #5.094 10-06-07 00:33 Ποιό σπίτι βρήκε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:39 Η Ismini έγραψε: #5.095 10-06-07 00:39 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ποιό σπίτι βρήκε;;;; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί! Τον πήρε ο Δήμος. 100 τμ. νομιζω καλα θα ειναι, αλλα θα πρεπει να προσεχει πολυ να μην βγει στο δρομο. Πάντως γενικα ο Βαλεντινο δεν εδειξε ποτε, ακομα και αστειρωτος, τασεις φυγης. Τωρα θα εχει κλειστη την πορτα μεχρι να συνηθισει το χωρο. Πάντως εδειξε καλα. Δηλαδη εκανε τα συνηθισμενα του. Γυρισε γυρω γυρω και μυρισε το χωρο και μετα Τσουπ! αγκαλια στο Δήμο, με γουργουρητά και σάλια... Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:43 Η aspasiapef: #5.096 10-06-07 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να είναι με κάποιον που τον αγαπάει και τον φροντίζει όλη την εβδομάδα και την Κυριακή μόνος του, παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:49 Η Ismini έγραψε: #5.097 10-06-07 00:49 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Click για ανάπτυξη... Οντως... Και ειναι τοσο καλο γατι γμτ! Τοσο καιρο που τον ειχαμε σπιτι απομονωμένο δεν παραπονέθηκε καθόλου... Πάντως η σταση του απο την αρχη που τον βρηκα δηλωνει: Θελω σπιτι! Δεν ειναι ολες οι γατες ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η chouzouris: #5.098 10-06-07 01:02 Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:12 Η Ismini έγραψε: #5.099 10-06-07 01:12 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά εμείς τον κρατήσαμε, αλλά όχι στο σπίτι. Ο Σιβα τον αντιμετωπίζει όπως και στη αρχή που τον εφερα. Επιθετικά. Αλλα ο Βαλεντίνο ειναι πιο επιθετικός . Με την Αργυρώ εδειξε μια ανοχή (ή αυτο κατάλαβα εγω...), αν και γενικά δεν τους πολυέφερα σε επαφη λόγω του οτι κι εγω ελειπα απο το σπιτι μια εβδομάδα σχεδον, και δεν ημουν κοντα για να ελεγχω (το ιδιο και ο Δημος). Σημερα αποχωρησε ο Βαλεντινάκος. Δευτερα θα κατεβω κι εγω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:14 Η chouzouris: #5.100 10-06-07 01:14 Ναι, απλώς καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να έχεις τις 3 αγάπες σου σε χωριστά σπίτια... Μία συμβίωση θα ήταν ιδανική, αρκεί να μην έπεφτε ξύλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλό κουράγιο σαρδελίτσα.. Σε ποια σχολή είσαι? Πρώτο έτος ακόμα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 12:16 Η popi έγραψε: #5.082 09-06-07 12:16 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Διαβασμα? Ειπε κανεις για διαβασμα???? Αυτη την εβδομαδα δινω 4 μαθηματα σε 3 μερες! Click για ανάπτυξη... Οχι Ελενάκι μου ηρέμησε δεν είπε κανείς απαγορευμένες λέξεις,είναι όλα τους καλά παιδιά και αποφεύγουν να λένε λέξεις που αρχίζουν από δια και τελειώνουν σε σμα,όπως και τις λέξεις που αρχίζουν από σι και τελειώνουν σε μα πιπέρι στο στόμα θα τους βάλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 12:38 Η sardela έγραψε: #5.083 09-06-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Οχι Ελενάκι μου ηρέμησε δεν είπε κανείς απαγορευμένες λέξεις,είναι όλα τους καλά παιδιά και αποφεύγουν να λένε λέξεις που αρχίζουν από δια και τελειώνουν σε σμα,όπως και τις λέξεις που αρχίζουν από σι και τελειώνουν σε μα πιπέρι στο στόμα θα τους βάλω. Click για ανάπτυξη... Tωρα θα παω για προβα στο σπιτι μιας φιλης μου για το κουκλοθεατρο που δινω την Δευτερα. Αρχική Δημοσίευση από cloud: Kαλό κουράγιο σαρδελίτσα.. Σε ποια σχολή είσαι? Πρώτο έτος ακόμα ε? Click για ανάπτυξη... Ναι πρωτο ετος στο νηπιαγωγων ! Εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 13:20 Η Κατερίνα έγραψε: #5.084 09-06-07 13:20 Μόλις τελείωσα τις δουλειές του σπιτιού. Πάω να πάρω δώρο για τα αυριανά βαφτίσια και μετά φαί και καφεδάκι έξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 13:26 Η cloud έγραψε: #5.085 09-06-07 13:26 Εγώ είμαι 4ο έτος (τελειώνω δηλαδή) στην Αγγλική Φιλολογία. Και έχω μία φουλ εξεταστική τον Ιούλιο, με όλα τα μαθήματα του 4ου έτους μαζί (γιατί χειμερινή εξεταστική δεν εγινε λόγω καταλήψεων) 8 στο σύνολο και Σεπτέμβρη φεύγω Αγγλία για μεταπτυχιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 20:27 Η χριστινα έγραψε: #5.086 09-06-07 20:27 cloud θα ειμαστε συναδελφοι στο μελλον!!!! Να σου πανε ολα καλα και καλη δυναμη με τα μαθηματα (ομολογω πως ειμαι επαρκειουχος, αν και καθετα υπερ της καταργησης του θεσμου!!!! Ειναι τραγικο θεμα αυτο και απαραδεκτη κατασταση) Πρεπει να ντυθω να κατεβω. Εχει ηπειρωτικη βραδια αποψε Παρακολουθησα ολο το Συνεδριο αν κι ομολογω πως στη μεση αρχισα να νυσταζω αφορητα. Αλλα ντροπη να φυγω.... Κατι τετοιες στιγμες ηθελα να μη με ηξερε κανεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:15 Η Ismini έγραψε: #5.087 10-06-07 00:15 Oυφ γύρισα κι εγω! 1816 μηνύματα βλεπω αδιάβαστα! Εχω πολύ δουλεια! Ασπασία το δικό σου πρόλαβα και το διάβασα! Σε βλέπω με 2ο παιδί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:17 Η aspasiapef: #5.088 10-06-07 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ασπασία το δικό σου πρόλαβα και το διάβασα! Σε βλέπω με 2ο παιδί! Click για ανάπτυξη... Λες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:21 Η Ismini έγραψε: #5.089 10-06-07 00:21 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Λες??? Click για ανάπτυξη... Ναι! Εμεις παραλίγο να γινουμε τρεις.... Η πεθερα δεν ηθελε το Βαλεντινο πισω. Αστα να πανε... Εχω νευριάσει απίστευτα! Ευτυχως λύση βρεθηκε, αλλα μας πετυχε σε ακαταλληλη περιοδο το σκηνικο με τα τρια στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:22 Η chouzouris: #5.090 10-06-07 00:22 Ασπασία έψαχνες υποσυνείδητα εδώ και καιρό. Και βρέθηκε το γατούλι που σε υιοθέτησε. Εγώ το λέω κισμέτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:23 Η chouzouris: #5.091 10-06-07 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ναι! Εμεις παραλίγο να γινουμε τρεις.... Η πεθερα δεν ηθελε το Βαλεντινο πισω. Αστα να πανε... Εχω νευριάσει απίστευτα! Ευτυχως λύση βρεθηκε, αλλα μας πετυχε σε ακαταλληλη περιοδο το σκηνικο με τα τρια στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν τον ήθελε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:30 Η Ismini έγραψε: #5.092 10-06-07 00:30 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γιατί δεν τον ήθελε??? Click για ανάπτυξη... Μάλλον επειδη τον πηρε για να μας κανει το χατηρι...και στην πρωτη δυσκολια δεν τον θελει. Τεσπα (που λεει και η Φροσω...).... Ο Βαλεντινάκος βρηκε σπιτακι παλι. Η τριτη αλλαγη! Ευτυχως ειναι καλοβολο και ησυχο πλασμα...Και αυτη θα ειναι και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ! Υσ. Πάντως πιστευω στη θεωρία που λέει ότι εάν μια ζωή κάποιος δεν έχει γάτες (π.χ.) δεν γινεται ξαφνικά να τις αγαπησει σε μεγαλη ηλικία. Και η πεθερα μου ηταν τετοια περιπτωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:31 Η aspasiapef: #5.093 10-06-07 00:31 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γιατί δεν τον ήθελε??? Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ετοιμαζόμουν να ρωτήσω κι εγώ. Γιατί, αλήθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:33 Η chouzouris: #5.094 10-06-07 00:33 Ποιό σπίτι βρήκε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:39 Η Ismini έγραψε: #5.095 10-06-07 00:39 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ποιό σπίτι βρήκε;;;; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί! Τον πήρε ο Δήμος. 100 τμ. νομιζω καλα θα ειναι, αλλα θα πρεπει να προσεχει πολυ να μην βγει στο δρομο. Πάντως γενικα ο Βαλεντινο δεν εδειξε ποτε, ακομα και αστειρωτος, τασεις φυγης. Τωρα θα εχει κλειστη την πορτα μεχρι να συνηθισει το χωρο. Πάντως εδειξε καλα. Δηλαδη εκανε τα συνηθισμενα του. Γυρισε γυρω γυρω και μυρισε το χωρο και μετα Τσουπ! αγκαλια στο Δήμο, με γουργουρητά και σάλια... Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:43 Η aspasiapef: #5.096 10-06-07 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να είναι με κάποιον που τον αγαπάει και τον φροντίζει όλη την εβδομάδα και την Κυριακή μόνος του, παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:49 Η Ismini έγραψε: #5.097 10-06-07 00:49 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Click για ανάπτυξη... Οντως... Και ειναι τοσο καλο γατι γμτ! Τοσο καιρο που τον ειχαμε σπιτι απομονωμένο δεν παραπονέθηκε καθόλου... Πάντως η σταση του απο την αρχη που τον βρηκα δηλωνει: Θελω σπιτι! Δεν ειναι ολες οι γατες ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η chouzouris: #5.098 10-06-07 01:02 Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:12 Η Ismini έγραψε: #5.099 10-06-07 01:12 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά εμείς τον κρατήσαμε, αλλά όχι στο σπίτι. Ο Σιβα τον αντιμετωπίζει όπως και στη αρχή που τον εφερα. Επιθετικά. Αλλα ο Βαλεντίνο ειναι πιο επιθετικός . Με την Αργυρώ εδειξε μια ανοχή (ή αυτο κατάλαβα εγω...), αν και γενικά δεν τους πολυέφερα σε επαφη λόγω του οτι κι εγω ελειπα απο το σπιτι μια εβδομάδα σχεδον, και δεν ημουν κοντα για να ελεγχω (το ιδιο και ο Δημος). Σημερα αποχωρησε ο Βαλεντινάκος. Δευτερα θα κατεβω κι εγω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:14 Η chouzouris: #5.100 10-06-07 01:14 Ναι, απλώς καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να έχεις τις 3 αγάπες σου σε χωριστά σπίτια... Μία συμβίωση θα ήταν ιδανική, αρκεί να μην έπεφτε ξύλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sardela: Διαβασμα? Ειπε κανεις για διαβασμα???? Αυτη την εβδομαδα δινω 4 μαθηματα σε 3 μερες! Click για ανάπτυξη... Οχι Ελενάκι μου ηρέμησε δεν είπε κανείς απαγορευμένες λέξεις,είναι όλα τους καλά παιδιά και αποφεύγουν να λένε λέξεις που αρχίζουν από δια και τελειώνουν σε σμα,όπως και τις λέξεις που αρχίζουν από σι και τελειώνουν σε μα πιπέρι στο στόμα θα τους βάλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 12:38 Η sardela έγραψε: #5.083 09-06-07 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Οχι Ελενάκι μου ηρέμησε δεν είπε κανείς απαγορευμένες λέξεις,είναι όλα τους καλά παιδιά και αποφεύγουν να λένε λέξεις που αρχίζουν από δια και τελειώνουν σε σμα,όπως και τις λέξεις που αρχίζουν από σι και τελειώνουν σε μα πιπέρι στο στόμα θα τους βάλω. Click για ανάπτυξη... Tωρα θα παω για προβα στο σπιτι μιας φιλης μου για το κουκλοθεατρο που δινω την Δευτερα. Αρχική Δημοσίευση από cloud: Kαλό κουράγιο σαρδελίτσα.. Σε ποια σχολή είσαι? Πρώτο έτος ακόμα ε? Click για ανάπτυξη... Ναι πρωτο ετος στο νηπιαγωγων ! Εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 13:20 Η Κατερίνα έγραψε: #5.084 09-06-07 13:20 Μόλις τελείωσα τις δουλειές του σπιτιού. Πάω να πάρω δώρο για τα αυριανά βαφτίσια και μετά φαί και καφεδάκι έξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 13:26 Η cloud έγραψε: #5.085 09-06-07 13:26 Εγώ είμαι 4ο έτος (τελειώνω δηλαδή) στην Αγγλική Φιλολογία. Και έχω μία φουλ εξεταστική τον Ιούλιο, με όλα τα μαθήματα του 4ου έτους μαζί (γιατί χειμερινή εξεταστική δεν εγινε λόγω καταλήψεων) 8 στο σύνολο και Σεπτέμβρη φεύγω Αγγλία για μεταπτυχιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 20:27 Η χριστινα έγραψε: #5.086 09-06-07 20:27 cloud θα ειμαστε συναδελφοι στο μελλον!!!! Να σου πανε ολα καλα και καλη δυναμη με τα μαθηματα (ομολογω πως ειμαι επαρκειουχος, αν και καθετα υπερ της καταργησης του θεσμου!!!! Ειναι τραγικο θεμα αυτο και απαραδεκτη κατασταση) Πρεπει να ντυθω να κατεβω. Εχει ηπειρωτικη βραδια αποψε Παρακολουθησα ολο το Συνεδριο αν κι ομολογω πως στη μεση αρχισα να νυσταζω αφορητα. Αλλα ντροπη να φυγω.... Κατι τετοιες στιγμες ηθελα να μη με ηξερε κανεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:15 Η Ismini έγραψε: #5.087 10-06-07 00:15 Oυφ γύρισα κι εγω! 1816 μηνύματα βλεπω αδιάβαστα! Εχω πολύ δουλεια! Ασπασία το δικό σου πρόλαβα και το διάβασα! Σε βλέπω με 2ο παιδί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:17 Η aspasiapef: #5.088 10-06-07 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ασπασία το δικό σου πρόλαβα και το διάβασα! Σε βλέπω με 2ο παιδί! Click για ανάπτυξη... Λες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:21 Η Ismini έγραψε: #5.089 10-06-07 00:21 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Λες??? Click για ανάπτυξη... Ναι! Εμεις παραλίγο να γινουμε τρεις.... Η πεθερα δεν ηθελε το Βαλεντινο πισω. Αστα να πανε... Εχω νευριάσει απίστευτα! Ευτυχως λύση βρεθηκε, αλλα μας πετυχε σε ακαταλληλη περιοδο το σκηνικο με τα τρια στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:22 Η chouzouris: #5.090 10-06-07 00:22 Ασπασία έψαχνες υποσυνείδητα εδώ και καιρό. Και βρέθηκε το γατούλι που σε υιοθέτησε. Εγώ το λέω κισμέτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:23 Η chouzouris: #5.091 10-06-07 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ναι! Εμεις παραλίγο να γινουμε τρεις.... Η πεθερα δεν ηθελε το Βαλεντινο πισω. Αστα να πανε... Εχω νευριάσει απίστευτα! Ευτυχως λύση βρεθηκε, αλλα μας πετυχε σε ακαταλληλη περιοδο το σκηνικο με τα τρια στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν τον ήθελε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:30 Η Ismini έγραψε: #5.092 10-06-07 00:30 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γιατί δεν τον ήθελε??? Click για ανάπτυξη... Μάλλον επειδη τον πηρε για να μας κανει το χατηρι...και στην πρωτη δυσκολια δεν τον θελει. Τεσπα (που λεει και η Φροσω...).... Ο Βαλεντινάκος βρηκε σπιτακι παλι. Η τριτη αλλαγη! Ευτυχως ειναι καλοβολο και ησυχο πλασμα...Και αυτη θα ειναι και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ! Υσ. Πάντως πιστευω στη θεωρία που λέει ότι εάν μια ζωή κάποιος δεν έχει γάτες (π.χ.) δεν γινεται ξαφνικά να τις αγαπησει σε μεγαλη ηλικία. Και η πεθερα μου ηταν τετοια περιπτωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:31 Η aspasiapef: #5.093 10-06-07 00:31 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γιατί δεν τον ήθελε??? Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ετοιμαζόμουν να ρωτήσω κι εγώ. Γιατί, αλήθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:33 Η chouzouris: #5.094 10-06-07 00:33 Ποιό σπίτι βρήκε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:39 Η Ismini έγραψε: #5.095 10-06-07 00:39 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ποιό σπίτι βρήκε;;;; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί! Τον πήρε ο Δήμος. 100 τμ. νομιζω καλα θα ειναι, αλλα θα πρεπει να προσεχει πολυ να μην βγει στο δρομο. Πάντως γενικα ο Βαλεντινο δεν εδειξε ποτε, ακομα και αστειρωτος, τασεις φυγης. Τωρα θα εχει κλειστη την πορτα μεχρι να συνηθισει το χωρο. Πάντως εδειξε καλα. Δηλαδη εκανε τα συνηθισμενα του. Γυρισε γυρω γυρω και μυρισε το χωρο και μετα Τσουπ! αγκαλια στο Δήμο, με γουργουρητά και σάλια... Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:43 Η aspasiapef: #5.096 10-06-07 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να είναι με κάποιον που τον αγαπάει και τον φροντίζει όλη την εβδομάδα και την Κυριακή μόνος του, παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:49 Η Ismini έγραψε: #5.097 10-06-07 00:49 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Click για ανάπτυξη... Οντως... Και ειναι τοσο καλο γατι γμτ! Τοσο καιρο που τον ειχαμε σπιτι απομονωμένο δεν παραπονέθηκε καθόλου... Πάντως η σταση του απο την αρχη που τον βρηκα δηλωνει: Θελω σπιτι! Δεν ειναι ολες οι γατες ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η chouzouris: #5.098 10-06-07 01:02 Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:12 Η Ismini έγραψε: #5.099 10-06-07 01:12 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά εμείς τον κρατήσαμε, αλλά όχι στο σπίτι. Ο Σιβα τον αντιμετωπίζει όπως και στη αρχή που τον εφερα. Επιθετικά. Αλλα ο Βαλεντίνο ειναι πιο επιθετικός . Με την Αργυρώ εδειξε μια ανοχή (ή αυτο κατάλαβα εγω...), αν και γενικά δεν τους πολυέφερα σε επαφη λόγω του οτι κι εγω ελειπα απο το σπιτι μια εβδομάδα σχεδον, και δεν ημουν κοντα για να ελεγχω (το ιδιο και ο Δημος). Σημερα αποχωρησε ο Βαλεντινάκος. Δευτερα θα κατεβω κι εγω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:14 Η chouzouris: #5.100 10-06-07 01:14 Ναι, απλώς καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να έχεις τις 3 αγάπες σου σε χωριστά σπίτια... Μία συμβίωση θα ήταν ιδανική, αρκεί να μην έπεφτε ξύλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Οχι Ελενάκι μου ηρέμησε δεν είπε κανείς απαγορευμένες λέξεις,είναι όλα τους καλά παιδιά και αποφεύγουν να λένε λέξεις που αρχίζουν από δια και τελειώνουν σε σμα,όπως και τις λέξεις που αρχίζουν από σι και τελειώνουν σε μα πιπέρι στο στόμα θα τους βάλω. Click για ανάπτυξη... Tωρα θα παω για προβα στο σπιτι μιας φιλης μου για το κουκλοθεατρο που δινω την Δευτερα. Αρχική Δημοσίευση από cloud: Kαλό κουράγιο σαρδελίτσα.. Σε ποια σχολή είσαι? Πρώτο έτος ακόμα ε? Click για ανάπτυξη... Ναι πρωτο ετος στο νηπιαγωγων ! Εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 13:20 Η Κατερίνα έγραψε: #5.084 09-06-07 13:20 Μόλις τελείωσα τις δουλειές του σπιτιού. Πάω να πάρω δώρο για τα αυριανά βαφτίσια και μετά φαί και καφεδάκι έξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 13:26 Η cloud έγραψε: #5.085 09-06-07 13:26 Εγώ είμαι 4ο έτος (τελειώνω δηλαδή) στην Αγγλική Φιλολογία. Και έχω μία φουλ εξεταστική τον Ιούλιο, με όλα τα μαθήματα του 4ου έτους μαζί (γιατί χειμερινή εξεταστική δεν εγινε λόγω καταλήψεων) 8 στο σύνολο και Σεπτέμβρη φεύγω Αγγλία για μεταπτυχιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 20:27 Η χριστινα έγραψε: #5.086 09-06-07 20:27 cloud θα ειμαστε συναδελφοι στο μελλον!!!! Να σου πανε ολα καλα και καλη δυναμη με τα μαθηματα (ομολογω πως ειμαι επαρκειουχος, αν και καθετα υπερ της καταργησης του θεσμου!!!! Ειναι τραγικο θεμα αυτο και απαραδεκτη κατασταση) Πρεπει να ντυθω να κατεβω. Εχει ηπειρωτικη βραδια αποψε Παρακολουθησα ολο το Συνεδριο αν κι ομολογω πως στη μεση αρχισα να νυσταζω αφορητα. Αλλα ντροπη να φυγω.... Κατι τετοιες στιγμες ηθελα να μη με ηξερε κανεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:15 Η Ismini έγραψε: #5.087 10-06-07 00:15 Oυφ γύρισα κι εγω! 1816 μηνύματα βλεπω αδιάβαστα! Εχω πολύ δουλεια! Ασπασία το δικό σου πρόλαβα και το διάβασα! Σε βλέπω με 2ο παιδί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:17 Η aspasiapef: #5.088 10-06-07 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ασπασία το δικό σου πρόλαβα και το διάβασα! Σε βλέπω με 2ο παιδί! Click για ανάπτυξη... Λες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:21 Η Ismini έγραψε: #5.089 10-06-07 00:21 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Λες??? Click για ανάπτυξη... Ναι! Εμεις παραλίγο να γινουμε τρεις.... Η πεθερα δεν ηθελε το Βαλεντινο πισω. Αστα να πανε... Εχω νευριάσει απίστευτα! Ευτυχως λύση βρεθηκε, αλλα μας πετυχε σε ακαταλληλη περιοδο το σκηνικο με τα τρια στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:22 Η chouzouris: #5.090 10-06-07 00:22 Ασπασία έψαχνες υποσυνείδητα εδώ και καιρό. Και βρέθηκε το γατούλι που σε υιοθέτησε. Εγώ το λέω κισμέτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:23 Η chouzouris: #5.091 10-06-07 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ναι! Εμεις παραλίγο να γινουμε τρεις.... Η πεθερα δεν ηθελε το Βαλεντινο πισω. Αστα να πανε... Εχω νευριάσει απίστευτα! Ευτυχως λύση βρεθηκε, αλλα μας πετυχε σε ακαταλληλη περιοδο το σκηνικο με τα τρια στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν τον ήθελε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:30 Η Ismini έγραψε: #5.092 10-06-07 00:30 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γιατί δεν τον ήθελε??? Click για ανάπτυξη... Μάλλον επειδη τον πηρε για να μας κανει το χατηρι...και στην πρωτη δυσκολια δεν τον θελει. Τεσπα (που λεει και η Φροσω...).... Ο Βαλεντινάκος βρηκε σπιτακι παλι. Η τριτη αλλαγη! Ευτυχως ειναι καλοβολο και ησυχο πλασμα...Και αυτη θα ειναι και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ! Υσ. Πάντως πιστευω στη θεωρία που λέει ότι εάν μια ζωή κάποιος δεν έχει γάτες (π.χ.) δεν γινεται ξαφνικά να τις αγαπησει σε μεγαλη ηλικία. Και η πεθερα μου ηταν τετοια περιπτωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:31 Η aspasiapef: #5.093 10-06-07 00:31 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γιατί δεν τον ήθελε??? Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ετοιμαζόμουν να ρωτήσω κι εγώ. Γιατί, αλήθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:33 Η chouzouris: #5.094 10-06-07 00:33 Ποιό σπίτι βρήκε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:39 Η Ismini έγραψε: #5.095 10-06-07 00:39 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ποιό σπίτι βρήκε;;;; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί! Τον πήρε ο Δήμος. 100 τμ. νομιζω καλα θα ειναι, αλλα θα πρεπει να προσεχει πολυ να μην βγει στο δρομο. Πάντως γενικα ο Βαλεντινο δεν εδειξε ποτε, ακομα και αστειρωτος, τασεις φυγης. Τωρα θα εχει κλειστη την πορτα μεχρι να συνηθισει το χωρο. Πάντως εδειξε καλα. Δηλαδη εκανε τα συνηθισμενα του. Γυρισε γυρω γυρω και μυρισε το χωρο και μετα Τσουπ! αγκαλια στο Δήμο, με γουργουρητά και σάλια... Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:43 Η aspasiapef: #5.096 10-06-07 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να είναι με κάποιον που τον αγαπάει και τον φροντίζει όλη την εβδομάδα και την Κυριακή μόνος του, παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:49 Η Ismini έγραψε: #5.097 10-06-07 00:49 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Click για ανάπτυξη... Οντως... Και ειναι τοσο καλο γατι γμτ! Τοσο καιρο που τον ειχαμε σπιτι απομονωμένο δεν παραπονέθηκε καθόλου... Πάντως η σταση του απο την αρχη που τον βρηκα δηλωνει: Θελω σπιτι! Δεν ειναι ολες οι γατες ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η chouzouris: #5.098 10-06-07 01:02 Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:12 Η Ismini έγραψε: #5.099 10-06-07 01:12 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά εμείς τον κρατήσαμε, αλλά όχι στο σπίτι. Ο Σιβα τον αντιμετωπίζει όπως και στη αρχή που τον εφερα. Επιθετικά. Αλλα ο Βαλεντίνο ειναι πιο επιθετικός . Με την Αργυρώ εδειξε μια ανοχή (ή αυτο κατάλαβα εγω...), αν και γενικά δεν τους πολυέφερα σε επαφη λόγω του οτι κι εγω ελειπα απο το σπιτι μια εβδομάδα σχεδον, και δεν ημουν κοντα για να ελεγχω (το ιδιο και ο Δημος). Σημερα αποχωρησε ο Βαλεντινάκος. Δευτερα θα κατεβω κι εγω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:14 Η chouzouris: #5.100 10-06-07 01:14 Ναι, απλώς καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να έχεις τις 3 αγάπες σου σε χωριστά σπίτια... Μία συμβίωση θα ήταν ιδανική, αρκεί να μην έπεφτε ξύλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόλις τελείωσα τις δουλειές του σπιτιού. Πάω να πάρω δώρο για τα αυριανά βαφτίσια και μετά φαί και καφεδάκι έξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η cloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 209 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 13:26 Η cloud έγραψε: #5.085 09-06-07 13:26 Εγώ είμαι 4ο έτος (τελειώνω δηλαδή) στην Αγγλική Φιλολογία. Και έχω μία φουλ εξεταστική τον Ιούλιο, με όλα τα μαθήματα του 4ου έτους μαζί (γιατί χειμερινή εξεταστική δεν εγινε λόγω καταλήψεων) 8 στο σύνολο και Σεπτέμβρη φεύγω Αγγλία για μεταπτυχιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 20:27 Η χριστινα έγραψε: #5.086 09-06-07 20:27 cloud θα ειμαστε συναδελφοι στο μελλον!!!! Να σου πανε ολα καλα και καλη δυναμη με τα μαθηματα (ομολογω πως ειμαι επαρκειουχος, αν και καθετα υπερ της καταργησης του θεσμου!!!! Ειναι τραγικο θεμα αυτο και απαραδεκτη κατασταση) Πρεπει να ντυθω να κατεβω. Εχει ηπειρωτικη βραδια αποψε Παρακολουθησα ολο το Συνεδριο αν κι ομολογω πως στη μεση αρχισα να νυσταζω αφορητα. Αλλα ντροπη να φυγω.... Κατι τετοιες στιγμες ηθελα να μη με ηξερε κανεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:15 Η Ismini έγραψε: #5.087 10-06-07 00:15 Oυφ γύρισα κι εγω! 1816 μηνύματα βλεπω αδιάβαστα! Εχω πολύ δουλεια! Ασπασία το δικό σου πρόλαβα και το διάβασα! Σε βλέπω με 2ο παιδί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:17 Η aspasiapef: #5.088 10-06-07 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ασπασία το δικό σου πρόλαβα και το διάβασα! Σε βλέπω με 2ο παιδί! Click για ανάπτυξη... Λες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:21 Η Ismini έγραψε: #5.089 10-06-07 00:21 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Λες??? Click για ανάπτυξη... Ναι! Εμεις παραλίγο να γινουμε τρεις.... Η πεθερα δεν ηθελε το Βαλεντινο πισω. Αστα να πανε... Εχω νευριάσει απίστευτα! Ευτυχως λύση βρεθηκε, αλλα μας πετυχε σε ακαταλληλη περιοδο το σκηνικο με τα τρια στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:22 Η chouzouris: #5.090 10-06-07 00:22 Ασπασία έψαχνες υποσυνείδητα εδώ και καιρό. Και βρέθηκε το γατούλι που σε υιοθέτησε. Εγώ το λέω κισμέτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:23 Η chouzouris: #5.091 10-06-07 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ναι! Εμεις παραλίγο να γινουμε τρεις.... Η πεθερα δεν ηθελε το Βαλεντινο πισω. Αστα να πανε... Εχω νευριάσει απίστευτα! Ευτυχως λύση βρεθηκε, αλλα μας πετυχε σε ακαταλληλη περιοδο το σκηνικο με τα τρια στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν τον ήθελε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:30 Η Ismini έγραψε: #5.092 10-06-07 00:30 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γιατί δεν τον ήθελε??? Click για ανάπτυξη... Μάλλον επειδη τον πηρε για να μας κανει το χατηρι...και στην πρωτη δυσκολια δεν τον θελει. Τεσπα (που λεει και η Φροσω...).... Ο Βαλεντινάκος βρηκε σπιτακι παλι. Η τριτη αλλαγη! Ευτυχως ειναι καλοβολο και ησυχο πλασμα...Και αυτη θα ειναι και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ! Υσ. Πάντως πιστευω στη θεωρία που λέει ότι εάν μια ζωή κάποιος δεν έχει γάτες (π.χ.) δεν γινεται ξαφνικά να τις αγαπησει σε μεγαλη ηλικία. Και η πεθερα μου ηταν τετοια περιπτωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:31 Η aspasiapef: #5.093 10-06-07 00:31 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γιατί δεν τον ήθελε??? Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ετοιμαζόμουν να ρωτήσω κι εγώ. Γιατί, αλήθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:33 Η chouzouris: #5.094 10-06-07 00:33 Ποιό σπίτι βρήκε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:39 Η Ismini έγραψε: #5.095 10-06-07 00:39 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ποιό σπίτι βρήκε;;;; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί! Τον πήρε ο Δήμος. 100 τμ. νομιζω καλα θα ειναι, αλλα θα πρεπει να προσεχει πολυ να μην βγει στο δρομο. Πάντως γενικα ο Βαλεντινο δεν εδειξε ποτε, ακομα και αστειρωτος, τασεις φυγης. Τωρα θα εχει κλειστη την πορτα μεχρι να συνηθισει το χωρο. Πάντως εδειξε καλα. Δηλαδη εκανε τα συνηθισμενα του. Γυρισε γυρω γυρω και μυρισε το χωρο και μετα Τσουπ! αγκαλια στο Δήμο, με γουργουρητά και σάλια... Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:43 Η aspasiapef: #5.096 10-06-07 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να είναι με κάποιον που τον αγαπάει και τον φροντίζει όλη την εβδομάδα και την Κυριακή μόνος του, παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:49 Η Ismini έγραψε: #5.097 10-06-07 00:49 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Click για ανάπτυξη... Οντως... Και ειναι τοσο καλο γατι γμτ! Τοσο καιρο που τον ειχαμε σπιτι απομονωμένο δεν παραπονέθηκε καθόλου... Πάντως η σταση του απο την αρχη που τον βρηκα δηλωνει: Θελω σπιτι! Δεν ειναι ολες οι γατες ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η chouzouris: #5.098 10-06-07 01:02 Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:12 Η Ismini έγραψε: #5.099 10-06-07 01:12 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά εμείς τον κρατήσαμε, αλλά όχι στο σπίτι. Ο Σιβα τον αντιμετωπίζει όπως και στη αρχή που τον εφερα. Επιθετικά. Αλλα ο Βαλεντίνο ειναι πιο επιθετικός . Με την Αργυρώ εδειξε μια ανοχή (ή αυτο κατάλαβα εγω...), αν και γενικά δεν τους πολυέφερα σε επαφη λόγω του οτι κι εγω ελειπα απο το σπιτι μια εβδομάδα σχεδον, και δεν ημουν κοντα για να ελεγχω (το ιδιο και ο Δημος). Σημερα αποχωρησε ο Βαλεντινάκος. Δευτερα θα κατεβω κι εγω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:14 Η chouzouris: #5.100 10-06-07 01:14 Ναι, απλώς καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να έχεις τις 3 αγάπες σου σε χωριστά σπίτια... Μία συμβίωση θα ήταν ιδανική, αρκεί να μην έπεφτε ξύλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ είμαι 4ο έτος (τελειώνω δηλαδή) στην Αγγλική Φιλολογία. Και έχω μία φουλ εξεταστική τον Ιούλιο, με όλα τα μαθήματα του 4ου έτους μαζί (γιατί χειμερινή εξεταστική δεν εγινε λόγω καταλήψεων) 8 στο σύνολο και Σεπτέμβρη φεύγω Αγγλία για μεταπτυχιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 20:27 Η χριστινα έγραψε: #5.086 09-06-07 20:27 cloud θα ειμαστε συναδελφοι στο μελλον!!!! Να σου πανε ολα καλα και καλη δυναμη με τα μαθηματα (ομολογω πως ειμαι επαρκειουχος, αν και καθετα υπερ της καταργησης του θεσμου!!!! Ειναι τραγικο θεμα αυτο και απαραδεκτη κατασταση) Πρεπει να ντυθω να κατεβω. Εχει ηπειρωτικη βραδια αποψε Παρακολουθησα ολο το Συνεδριο αν κι ομολογω πως στη μεση αρχισα να νυσταζω αφορητα. Αλλα ντροπη να φυγω.... Κατι τετοιες στιγμες ηθελα να μη με ηξερε κανεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:15 Η Ismini έγραψε: #5.087 10-06-07 00:15 Oυφ γύρισα κι εγω! 1816 μηνύματα βλεπω αδιάβαστα! Εχω πολύ δουλεια! Ασπασία το δικό σου πρόλαβα και το διάβασα! Σε βλέπω με 2ο παιδί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:17 Η aspasiapef: #5.088 10-06-07 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ασπασία το δικό σου πρόλαβα και το διάβασα! Σε βλέπω με 2ο παιδί! Click για ανάπτυξη... Λες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:21 Η Ismini έγραψε: #5.089 10-06-07 00:21 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Λες??? Click για ανάπτυξη... Ναι! Εμεις παραλίγο να γινουμε τρεις.... Η πεθερα δεν ηθελε το Βαλεντινο πισω. Αστα να πανε... Εχω νευριάσει απίστευτα! Ευτυχως λύση βρεθηκε, αλλα μας πετυχε σε ακαταλληλη περιοδο το σκηνικο με τα τρια στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:22 Η chouzouris: #5.090 10-06-07 00:22 Ασπασία έψαχνες υποσυνείδητα εδώ και καιρό. Και βρέθηκε το γατούλι που σε υιοθέτησε. Εγώ το λέω κισμέτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:23 Η chouzouris: #5.091 10-06-07 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ναι! Εμεις παραλίγο να γινουμε τρεις.... Η πεθερα δεν ηθελε το Βαλεντινο πισω. Αστα να πανε... Εχω νευριάσει απίστευτα! Ευτυχως λύση βρεθηκε, αλλα μας πετυχε σε ακαταλληλη περιοδο το σκηνικο με τα τρια στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν τον ήθελε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:30 Η Ismini έγραψε: #5.092 10-06-07 00:30 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γιατί δεν τον ήθελε??? Click για ανάπτυξη... Μάλλον επειδη τον πηρε για να μας κανει το χατηρι...και στην πρωτη δυσκολια δεν τον θελει. Τεσπα (που λεει και η Φροσω...).... Ο Βαλεντινάκος βρηκε σπιτακι παλι. Η τριτη αλλαγη! Ευτυχως ειναι καλοβολο και ησυχο πλασμα...Και αυτη θα ειναι και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ! Υσ. Πάντως πιστευω στη θεωρία που λέει ότι εάν μια ζωή κάποιος δεν έχει γάτες (π.χ.) δεν γινεται ξαφνικά να τις αγαπησει σε μεγαλη ηλικία. Και η πεθερα μου ηταν τετοια περιπτωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:31 Η aspasiapef: #5.093 10-06-07 00:31 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γιατί δεν τον ήθελε??? Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ετοιμαζόμουν να ρωτήσω κι εγώ. Γιατί, αλήθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:33 Η chouzouris: #5.094 10-06-07 00:33 Ποιό σπίτι βρήκε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:39 Η Ismini έγραψε: #5.095 10-06-07 00:39 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ποιό σπίτι βρήκε;;;; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί! Τον πήρε ο Δήμος. 100 τμ. νομιζω καλα θα ειναι, αλλα θα πρεπει να προσεχει πολυ να μην βγει στο δρομο. Πάντως γενικα ο Βαλεντινο δεν εδειξε ποτε, ακομα και αστειρωτος, τασεις φυγης. Τωρα θα εχει κλειστη την πορτα μεχρι να συνηθισει το χωρο. Πάντως εδειξε καλα. Δηλαδη εκανε τα συνηθισμενα του. Γυρισε γυρω γυρω και μυρισε το χωρο και μετα Τσουπ! αγκαλια στο Δήμο, με γουργουρητά και σάλια... Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:43 Η aspasiapef: #5.096 10-06-07 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να είναι με κάποιον που τον αγαπάει και τον φροντίζει όλη την εβδομάδα και την Κυριακή μόνος του, παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:49 Η Ismini έγραψε: #5.097 10-06-07 00:49 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Click για ανάπτυξη... Οντως... Και ειναι τοσο καλο γατι γμτ! Τοσο καιρο που τον ειχαμε σπιτι απομονωμένο δεν παραπονέθηκε καθόλου... Πάντως η σταση του απο την αρχη που τον βρηκα δηλωνει: Θελω σπιτι! Δεν ειναι ολες οι γατες ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η chouzouris: #5.098 10-06-07 01:02 Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:12 Η Ismini έγραψε: #5.099 10-06-07 01:12 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά εμείς τον κρατήσαμε, αλλά όχι στο σπίτι. Ο Σιβα τον αντιμετωπίζει όπως και στη αρχή που τον εφερα. Επιθετικά. Αλλα ο Βαλεντίνο ειναι πιο επιθετικός . Με την Αργυρώ εδειξε μια ανοχή (ή αυτο κατάλαβα εγω...), αν και γενικά δεν τους πολυέφερα σε επαφη λόγω του οτι κι εγω ελειπα απο το σπιτι μια εβδομάδα σχεδον, και δεν ημουν κοντα για να ελεγχω (το ιδιο και ο Δημος). Σημερα αποχωρησε ο Βαλεντινάκος. Δευτερα θα κατεβω κι εγω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:14 Η chouzouris: #5.100 10-06-07 01:14 Ναι, απλώς καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να έχεις τις 3 αγάπες σου σε χωριστά σπίτια... Μία συμβίωση θα ήταν ιδανική, αρκεί να μην έπεφτε ξύλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
cloud θα ειμαστε συναδελφοι στο μελλον!!!! Να σου πανε ολα καλα και καλη δυναμη με τα μαθηματα (ομολογω πως ειμαι επαρκειουχος, αν και καθετα υπερ της καταργησης του θεσμου!!!! Ειναι τραγικο θεμα αυτο και απαραδεκτη κατασταση) Πρεπει να ντυθω να κατεβω. Εχει ηπειρωτικη βραδια αποψε Παρακολουθησα ολο το Συνεδριο αν κι ομολογω πως στη μεση αρχισα να νυσταζω αφορητα. Αλλα ντροπη να φυγω.... Κατι τετοιες στιγμες ηθελα να μη με ηξερε κανεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:15 Η Ismini έγραψε: #5.087 10-06-07 00:15 Oυφ γύρισα κι εγω! 1816 μηνύματα βλεπω αδιάβαστα! Εχω πολύ δουλεια! Ασπασία το δικό σου πρόλαβα και το διάβασα! Σε βλέπω με 2ο παιδί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:17 Η aspasiapef: #5.088 10-06-07 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ασπασία το δικό σου πρόλαβα και το διάβασα! Σε βλέπω με 2ο παιδί! Click για ανάπτυξη... Λες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:21 Η Ismini έγραψε: #5.089 10-06-07 00:21 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Λες??? Click για ανάπτυξη... Ναι! Εμεις παραλίγο να γινουμε τρεις.... Η πεθερα δεν ηθελε το Βαλεντινο πισω. Αστα να πανε... Εχω νευριάσει απίστευτα! Ευτυχως λύση βρεθηκε, αλλα μας πετυχε σε ακαταλληλη περιοδο το σκηνικο με τα τρια στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:22 Η chouzouris: #5.090 10-06-07 00:22 Ασπασία έψαχνες υποσυνείδητα εδώ και καιρό. Και βρέθηκε το γατούλι που σε υιοθέτησε. Εγώ το λέω κισμέτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:23 Η chouzouris: #5.091 10-06-07 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ναι! Εμεις παραλίγο να γινουμε τρεις.... Η πεθερα δεν ηθελε το Βαλεντινο πισω. Αστα να πανε... Εχω νευριάσει απίστευτα! Ευτυχως λύση βρεθηκε, αλλα μας πετυχε σε ακαταλληλη περιοδο το σκηνικο με τα τρια στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν τον ήθελε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:30 Η Ismini έγραψε: #5.092 10-06-07 00:30 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γιατί δεν τον ήθελε??? Click για ανάπτυξη... Μάλλον επειδη τον πηρε για να μας κανει το χατηρι...και στην πρωτη δυσκολια δεν τον θελει. Τεσπα (που λεει και η Φροσω...).... Ο Βαλεντινάκος βρηκε σπιτακι παλι. Η τριτη αλλαγη! Ευτυχως ειναι καλοβολο και ησυχο πλασμα...Και αυτη θα ειναι και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ! Υσ. Πάντως πιστευω στη θεωρία που λέει ότι εάν μια ζωή κάποιος δεν έχει γάτες (π.χ.) δεν γινεται ξαφνικά να τις αγαπησει σε μεγαλη ηλικία. Και η πεθερα μου ηταν τετοια περιπτωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:31 Η aspasiapef: #5.093 10-06-07 00:31 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γιατί δεν τον ήθελε??? Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ετοιμαζόμουν να ρωτήσω κι εγώ. Γιατί, αλήθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:33 Η chouzouris: #5.094 10-06-07 00:33 Ποιό σπίτι βρήκε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:39 Η Ismini έγραψε: #5.095 10-06-07 00:39 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ποιό σπίτι βρήκε;;;; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί! Τον πήρε ο Δήμος. 100 τμ. νομιζω καλα θα ειναι, αλλα θα πρεπει να προσεχει πολυ να μην βγει στο δρομο. Πάντως γενικα ο Βαλεντινο δεν εδειξε ποτε, ακομα και αστειρωτος, τασεις φυγης. Τωρα θα εχει κλειστη την πορτα μεχρι να συνηθισει το χωρο. Πάντως εδειξε καλα. Δηλαδη εκανε τα συνηθισμενα του. Γυρισε γυρω γυρω και μυρισε το χωρο και μετα Τσουπ! αγκαλια στο Δήμο, με γουργουρητά και σάλια... Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:43 Η aspasiapef: #5.096 10-06-07 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να είναι με κάποιον που τον αγαπάει και τον φροντίζει όλη την εβδομάδα και την Κυριακή μόνος του, παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:49 Η Ismini έγραψε: #5.097 10-06-07 00:49 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Click για ανάπτυξη... Οντως... Και ειναι τοσο καλο γατι γμτ! Τοσο καιρο που τον ειχαμε σπιτι απομονωμένο δεν παραπονέθηκε καθόλου... Πάντως η σταση του απο την αρχη που τον βρηκα δηλωνει: Θελω σπιτι! Δεν ειναι ολες οι γατες ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η chouzouris: #5.098 10-06-07 01:02 Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:12 Η Ismini έγραψε: #5.099 10-06-07 01:12 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά εμείς τον κρατήσαμε, αλλά όχι στο σπίτι. Ο Σιβα τον αντιμετωπίζει όπως και στη αρχή που τον εφερα. Επιθετικά. Αλλα ο Βαλεντίνο ειναι πιο επιθετικός . Με την Αργυρώ εδειξε μια ανοχή (ή αυτο κατάλαβα εγω...), αν και γενικά δεν τους πολυέφερα σε επαφη λόγω του οτι κι εγω ελειπα απο το σπιτι μια εβδομάδα σχεδον, και δεν ημουν κοντα για να ελεγχω (το ιδιο και ο Δημος). Σημερα αποχωρησε ο Βαλεντινάκος. Δευτερα θα κατεβω κι εγω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:14 Η chouzouris: #5.100 10-06-07 01:14 Ναι, απλώς καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να έχεις τις 3 αγάπες σου σε χωριστά σπίτια... Μία συμβίωση θα ήταν ιδανική, αρκεί να μην έπεφτε ξύλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Oυφ γύρισα κι εγω! 1816 μηνύματα βλεπω αδιάβαστα! Εχω πολύ δουλεια! Ασπασία το δικό σου πρόλαβα και το διάβασα! Σε βλέπω με 2ο παιδί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:17 Η aspasiapef: #5.088 10-06-07 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ασπασία το δικό σου πρόλαβα και το διάβασα! Σε βλέπω με 2ο παιδί! Click για ανάπτυξη... Λες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:21 Η Ismini έγραψε: #5.089 10-06-07 00:21 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Λες??? Click για ανάπτυξη... Ναι! Εμεις παραλίγο να γινουμε τρεις.... Η πεθερα δεν ηθελε το Βαλεντινο πισω. Αστα να πανε... Εχω νευριάσει απίστευτα! Ευτυχως λύση βρεθηκε, αλλα μας πετυχε σε ακαταλληλη περιοδο το σκηνικο με τα τρια στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:22 Η chouzouris: #5.090 10-06-07 00:22 Ασπασία έψαχνες υποσυνείδητα εδώ και καιρό. Και βρέθηκε το γατούλι που σε υιοθέτησε. Εγώ το λέω κισμέτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:23 Η chouzouris: #5.091 10-06-07 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ναι! Εμεις παραλίγο να γινουμε τρεις.... Η πεθερα δεν ηθελε το Βαλεντινο πισω. Αστα να πανε... Εχω νευριάσει απίστευτα! Ευτυχως λύση βρεθηκε, αλλα μας πετυχε σε ακαταλληλη περιοδο το σκηνικο με τα τρια στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν τον ήθελε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:30 Η Ismini έγραψε: #5.092 10-06-07 00:30 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γιατί δεν τον ήθελε??? Click για ανάπτυξη... Μάλλον επειδη τον πηρε για να μας κανει το χατηρι...και στην πρωτη δυσκολια δεν τον θελει. Τεσπα (που λεει και η Φροσω...).... Ο Βαλεντινάκος βρηκε σπιτακι παλι. Η τριτη αλλαγη! Ευτυχως ειναι καλοβολο και ησυχο πλασμα...Και αυτη θα ειναι και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ! Υσ. Πάντως πιστευω στη θεωρία που λέει ότι εάν μια ζωή κάποιος δεν έχει γάτες (π.χ.) δεν γινεται ξαφνικά να τις αγαπησει σε μεγαλη ηλικία. Και η πεθερα μου ηταν τετοια περιπτωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:31 Η aspasiapef: #5.093 10-06-07 00:31 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γιατί δεν τον ήθελε??? Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ετοιμαζόμουν να ρωτήσω κι εγώ. Γιατί, αλήθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:33 Η chouzouris: #5.094 10-06-07 00:33 Ποιό σπίτι βρήκε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:39 Η Ismini έγραψε: #5.095 10-06-07 00:39 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ποιό σπίτι βρήκε;;;; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί! Τον πήρε ο Δήμος. 100 τμ. νομιζω καλα θα ειναι, αλλα θα πρεπει να προσεχει πολυ να μην βγει στο δρομο. Πάντως γενικα ο Βαλεντινο δεν εδειξε ποτε, ακομα και αστειρωτος, τασεις φυγης. Τωρα θα εχει κλειστη την πορτα μεχρι να συνηθισει το χωρο. Πάντως εδειξε καλα. Δηλαδη εκανε τα συνηθισμενα του. Γυρισε γυρω γυρω και μυρισε το χωρο και μετα Τσουπ! αγκαλια στο Δήμο, με γουργουρητά και σάλια... Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:43 Η aspasiapef: #5.096 10-06-07 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να είναι με κάποιον που τον αγαπάει και τον φροντίζει όλη την εβδομάδα και την Κυριακή μόνος του, παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:49 Η Ismini έγραψε: #5.097 10-06-07 00:49 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Click για ανάπτυξη... Οντως... Και ειναι τοσο καλο γατι γμτ! Τοσο καιρο που τον ειχαμε σπιτι απομονωμένο δεν παραπονέθηκε καθόλου... Πάντως η σταση του απο την αρχη που τον βρηκα δηλωνει: Θελω σπιτι! Δεν ειναι ολες οι γατες ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η chouzouris: #5.098 10-06-07 01:02 Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:12 Η Ismini έγραψε: #5.099 10-06-07 01:12 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά εμείς τον κρατήσαμε, αλλά όχι στο σπίτι. Ο Σιβα τον αντιμετωπίζει όπως και στη αρχή που τον εφερα. Επιθετικά. Αλλα ο Βαλεντίνο ειναι πιο επιθετικός . Με την Αργυρώ εδειξε μια ανοχή (ή αυτο κατάλαβα εγω...), αν και γενικά δεν τους πολυέφερα σε επαφη λόγω του οτι κι εγω ελειπα απο το σπιτι μια εβδομάδα σχεδον, και δεν ημουν κοντα για να ελεγχω (το ιδιο και ο Δημος). Σημερα αποχωρησε ο Βαλεντινάκος. Δευτερα θα κατεβω κι εγω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:14 Η chouzouris: #5.100 10-06-07 01:14 Ναι, απλώς καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να έχεις τις 3 αγάπες σου σε χωριστά σπίτια... Μία συμβίωση θα ήταν ιδανική, αρκεί να μην έπεφτε ξύλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ασπασία το δικό σου πρόλαβα και το διάβασα! Σε βλέπω με 2ο παιδί! Click για ανάπτυξη... Λες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:21 Η Ismini έγραψε: #5.089 10-06-07 00:21 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Λες??? Click για ανάπτυξη... Ναι! Εμεις παραλίγο να γινουμε τρεις.... Η πεθερα δεν ηθελε το Βαλεντινο πισω. Αστα να πανε... Εχω νευριάσει απίστευτα! Ευτυχως λύση βρεθηκε, αλλα μας πετυχε σε ακαταλληλη περιοδο το σκηνικο με τα τρια στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:22 Η chouzouris: #5.090 10-06-07 00:22 Ασπασία έψαχνες υποσυνείδητα εδώ και καιρό. Και βρέθηκε το γατούλι που σε υιοθέτησε. Εγώ το λέω κισμέτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:23 Η chouzouris: #5.091 10-06-07 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ναι! Εμεις παραλίγο να γινουμε τρεις.... Η πεθερα δεν ηθελε το Βαλεντινο πισω. Αστα να πανε... Εχω νευριάσει απίστευτα! Ευτυχως λύση βρεθηκε, αλλα μας πετυχε σε ακαταλληλη περιοδο το σκηνικο με τα τρια στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν τον ήθελε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:30 Η Ismini έγραψε: #5.092 10-06-07 00:30 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γιατί δεν τον ήθελε??? Click για ανάπτυξη... Μάλλον επειδη τον πηρε για να μας κανει το χατηρι...και στην πρωτη δυσκολια δεν τον θελει. Τεσπα (που λεει και η Φροσω...).... Ο Βαλεντινάκος βρηκε σπιτακι παλι. Η τριτη αλλαγη! Ευτυχως ειναι καλοβολο και ησυχο πλασμα...Και αυτη θα ειναι και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ! Υσ. Πάντως πιστευω στη θεωρία που λέει ότι εάν μια ζωή κάποιος δεν έχει γάτες (π.χ.) δεν γινεται ξαφνικά να τις αγαπησει σε μεγαλη ηλικία. Και η πεθερα μου ηταν τετοια περιπτωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:31 Η aspasiapef: #5.093 10-06-07 00:31 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γιατί δεν τον ήθελε??? Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ετοιμαζόμουν να ρωτήσω κι εγώ. Γιατί, αλήθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:33 Η chouzouris: #5.094 10-06-07 00:33 Ποιό σπίτι βρήκε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:39 Η Ismini έγραψε: #5.095 10-06-07 00:39 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ποιό σπίτι βρήκε;;;; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί! Τον πήρε ο Δήμος. 100 τμ. νομιζω καλα θα ειναι, αλλα θα πρεπει να προσεχει πολυ να μην βγει στο δρομο. Πάντως γενικα ο Βαλεντινο δεν εδειξε ποτε, ακομα και αστειρωτος, τασεις φυγης. Τωρα θα εχει κλειστη την πορτα μεχρι να συνηθισει το χωρο. Πάντως εδειξε καλα. Δηλαδη εκανε τα συνηθισμενα του. Γυρισε γυρω γυρω και μυρισε το χωρο και μετα Τσουπ! αγκαλια στο Δήμο, με γουργουρητά και σάλια... Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:43 Η aspasiapef: #5.096 10-06-07 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να είναι με κάποιον που τον αγαπάει και τον φροντίζει όλη την εβδομάδα και την Κυριακή μόνος του, παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:49 Η Ismini έγραψε: #5.097 10-06-07 00:49 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Click για ανάπτυξη... Οντως... Και ειναι τοσο καλο γατι γμτ! Τοσο καιρο που τον ειχαμε σπιτι απομονωμένο δεν παραπονέθηκε καθόλου... Πάντως η σταση του απο την αρχη που τον βρηκα δηλωνει: Θελω σπιτι! Δεν ειναι ολες οι γατες ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η chouzouris: #5.098 10-06-07 01:02 Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:12 Η Ismini έγραψε: #5.099 10-06-07 01:12 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά εμείς τον κρατήσαμε, αλλά όχι στο σπίτι. Ο Σιβα τον αντιμετωπίζει όπως και στη αρχή που τον εφερα. Επιθετικά. Αλλα ο Βαλεντίνο ειναι πιο επιθετικός . Με την Αργυρώ εδειξε μια ανοχή (ή αυτο κατάλαβα εγω...), αν και γενικά δεν τους πολυέφερα σε επαφη λόγω του οτι κι εγω ελειπα απο το σπιτι μια εβδομάδα σχεδον, και δεν ημουν κοντα για να ελεγχω (το ιδιο και ο Δημος). Σημερα αποχωρησε ο Βαλεντινάκος. Δευτερα θα κατεβω κι εγω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:14 Η chouzouris: #5.100 10-06-07 01:14 Ναι, απλώς καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να έχεις τις 3 αγάπες σου σε χωριστά σπίτια... Μία συμβίωση θα ήταν ιδανική, αρκεί να μην έπεφτε ξύλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Λες??? Click για ανάπτυξη... Ναι! Εμεις παραλίγο να γινουμε τρεις.... Η πεθερα δεν ηθελε το Βαλεντινο πισω. Αστα να πανε... Εχω νευριάσει απίστευτα! Ευτυχως λύση βρεθηκε, αλλα μας πετυχε σε ακαταλληλη περιοδο το σκηνικο με τα τρια στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:22 Η chouzouris: #5.090 10-06-07 00:22 Ασπασία έψαχνες υποσυνείδητα εδώ και καιρό. Και βρέθηκε το γατούλι που σε υιοθέτησε. Εγώ το λέω κισμέτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:23 Η chouzouris: #5.091 10-06-07 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ναι! Εμεις παραλίγο να γινουμε τρεις.... Η πεθερα δεν ηθελε το Βαλεντινο πισω. Αστα να πανε... Εχω νευριάσει απίστευτα! Ευτυχως λύση βρεθηκε, αλλα μας πετυχε σε ακαταλληλη περιοδο το σκηνικο με τα τρια στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν τον ήθελε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:30 Η Ismini έγραψε: #5.092 10-06-07 00:30 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γιατί δεν τον ήθελε??? Click για ανάπτυξη... Μάλλον επειδη τον πηρε για να μας κανει το χατηρι...και στην πρωτη δυσκολια δεν τον θελει. Τεσπα (που λεει και η Φροσω...).... Ο Βαλεντινάκος βρηκε σπιτακι παλι. Η τριτη αλλαγη! Ευτυχως ειναι καλοβολο και ησυχο πλασμα...Και αυτη θα ειναι και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ! Υσ. Πάντως πιστευω στη θεωρία που λέει ότι εάν μια ζωή κάποιος δεν έχει γάτες (π.χ.) δεν γινεται ξαφνικά να τις αγαπησει σε μεγαλη ηλικία. Και η πεθερα μου ηταν τετοια περιπτωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:31 Η aspasiapef: #5.093 10-06-07 00:31 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γιατί δεν τον ήθελε??? Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ετοιμαζόμουν να ρωτήσω κι εγώ. Γιατί, αλήθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:33 Η chouzouris: #5.094 10-06-07 00:33 Ποιό σπίτι βρήκε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:39 Η Ismini έγραψε: #5.095 10-06-07 00:39 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ποιό σπίτι βρήκε;;;; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί! Τον πήρε ο Δήμος. 100 τμ. νομιζω καλα θα ειναι, αλλα θα πρεπει να προσεχει πολυ να μην βγει στο δρομο. Πάντως γενικα ο Βαλεντινο δεν εδειξε ποτε, ακομα και αστειρωτος, τασεις φυγης. Τωρα θα εχει κλειστη την πορτα μεχρι να συνηθισει το χωρο. Πάντως εδειξε καλα. Δηλαδη εκανε τα συνηθισμενα του. Γυρισε γυρω γυρω και μυρισε το χωρο και μετα Τσουπ! αγκαλια στο Δήμο, με γουργουρητά και σάλια... Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:43 Η aspasiapef: #5.096 10-06-07 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να είναι με κάποιον που τον αγαπάει και τον φροντίζει όλη την εβδομάδα και την Κυριακή μόνος του, παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:49 Η Ismini έγραψε: #5.097 10-06-07 00:49 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Click για ανάπτυξη... Οντως... Και ειναι τοσο καλο γατι γμτ! Τοσο καιρο που τον ειχαμε σπιτι απομονωμένο δεν παραπονέθηκε καθόλου... Πάντως η σταση του απο την αρχη που τον βρηκα δηλωνει: Θελω σπιτι! Δεν ειναι ολες οι γατες ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η chouzouris: #5.098 10-06-07 01:02 Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:12 Η Ismini έγραψε: #5.099 10-06-07 01:12 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά εμείς τον κρατήσαμε, αλλά όχι στο σπίτι. Ο Σιβα τον αντιμετωπίζει όπως και στη αρχή που τον εφερα. Επιθετικά. Αλλα ο Βαλεντίνο ειναι πιο επιθετικός . Με την Αργυρώ εδειξε μια ανοχή (ή αυτο κατάλαβα εγω...), αν και γενικά δεν τους πολυέφερα σε επαφη λόγω του οτι κι εγω ελειπα απο το σπιτι μια εβδομάδα σχεδον, και δεν ημουν κοντα για να ελεγχω (το ιδιο και ο Δημος). Σημερα αποχωρησε ο Βαλεντινάκος. Δευτερα θα κατεβω κι εγω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:14 Η chouzouris: #5.100 10-06-07 01:14 Ναι, απλώς καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να έχεις τις 3 αγάπες σου σε χωριστά σπίτια... Μία συμβίωση θα ήταν ιδανική, αρκεί να μην έπεφτε ξύλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ασπασία έψαχνες υποσυνείδητα εδώ και καιρό. Και βρέθηκε το γατούλι που σε υιοθέτησε. Εγώ το λέω κισμέτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:23 Η chouzouris: #5.091 10-06-07 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ναι! Εμεις παραλίγο να γινουμε τρεις.... Η πεθερα δεν ηθελε το Βαλεντινο πισω. Αστα να πανε... Εχω νευριάσει απίστευτα! Ευτυχως λύση βρεθηκε, αλλα μας πετυχε σε ακαταλληλη περιοδο το σκηνικο με τα τρια στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν τον ήθελε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:30 Η Ismini έγραψε: #5.092 10-06-07 00:30 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γιατί δεν τον ήθελε??? Click για ανάπτυξη... Μάλλον επειδη τον πηρε για να μας κανει το χατηρι...και στην πρωτη δυσκολια δεν τον θελει. Τεσπα (που λεει και η Φροσω...).... Ο Βαλεντινάκος βρηκε σπιτακι παλι. Η τριτη αλλαγη! Ευτυχως ειναι καλοβολο και ησυχο πλασμα...Και αυτη θα ειναι και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ! Υσ. Πάντως πιστευω στη θεωρία που λέει ότι εάν μια ζωή κάποιος δεν έχει γάτες (π.χ.) δεν γινεται ξαφνικά να τις αγαπησει σε μεγαλη ηλικία. Και η πεθερα μου ηταν τετοια περιπτωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:31 Η aspasiapef: #5.093 10-06-07 00:31 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γιατί δεν τον ήθελε??? Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ετοιμαζόμουν να ρωτήσω κι εγώ. Γιατί, αλήθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:33 Η chouzouris: #5.094 10-06-07 00:33 Ποιό σπίτι βρήκε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:39 Η Ismini έγραψε: #5.095 10-06-07 00:39 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ποιό σπίτι βρήκε;;;; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί! Τον πήρε ο Δήμος. 100 τμ. νομιζω καλα θα ειναι, αλλα θα πρεπει να προσεχει πολυ να μην βγει στο δρομο. Πάντως γενικα ο Βαλεντινο δεν εδειξε ποτε, ακομα και αστειρωτος, τασεις φυγης. Τωρα θα εχει κλειστη την πορτα μεχρι να συνηθισει το χωρο. Πάντως εδειξε καλα. Δηλαδη εκανε τα συνηθισμενα του. Γυρισε γυρω γυρω και μυρισε το χωρο και μετα Τσουπ! αγκαλια στο Δήμο, με γουργουρητά και σάλια... Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:43 Η aspasiapef: #5.096 10-06-07 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να είναι με κάποιον που τον αγαπάει και τον φροντίζει όλη την εβδομάδα και την Κυριακή μόνος του, παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:49 Η Ismini έγραψε: #5.097 10-06-07 00:49 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Click για ανάπτυξη... Οντως... Και ειναι τοσο καλο γατι γμτ! Τοσο καιρο που τον ειχαμε σπιτι απομονωμένο δεν παραπονέθηκε καθόλου... Πάντως η σταση του απο την αρχη που τον βρηκα δηλωνει: Θελω σπιτι! Δεν ειναι ολες οι γατες ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η chouzouris: #5.098 10-06-07 01:02 Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:12 Η Ismini έγραψε: #5.099 10-06-07 01:12 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά εμείς τον κρατήσαμε, αλλά όχι στο σπίτι. Ο Σιβα τον αντιμετωπίζει όπως και στη αρχή που τον εφερα. Επιθετικά. Αλλα ο Βαλεντίνο ειναι πιο επιθετικός . Με την Αργυρώ εδειξε μια ανοχή (ή αυτο κατάλαβα εγω...), αν και γενικά δεν τους πολυέφερα σε επαφη λόγω του οτι κι εγω ελειπα απο το σπιτι μια εβδομάδα σχεδον, και δεν ημουν κοντα για να ελεγχω (το ιδιο και ο Δημος). Σημερα αποχωρησε ο Βαλεντινάκος. Δευτερα θα κατεβω κι εγω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:14 Η chouzouris: #5.100 10-06-07 01:14 Ναι, απλώς καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να έχεις τις 3 αγάπες σου σε χωριστά σπίτια... Μία συμβίωση θα ήταν ιδανική, αρκεί να μην έπεφτε ξύλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ναι! Εμεις παραλίγο να γινουμε τρεις.... Η πεθερα δεν ηθελε το Βαλεντινο πισω. Αστα να πανε... Εχω νευριάσει απίστευτα! Ευτυχως λύση βρεθηκε, αλλα μας πετυχε σε ακαταλληλη περιοδο το σκηνικο με τα τρια στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν τον ήθελε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:30 Η Ismini έγραψε: #5.092 10-06-07 00:30 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γιατί δεν τον ήθελε??? Click για ανάπτυξη... Μάλλον επειδη τον πηρε για να μας κανει το χατηρι...και στην πρωτη δυσκολια δεν τον θελει. Τεσπα (που λεει και η Φροσω...).... Ο Βαλεντινάκος βρηκε σπιτακι παλι. Η τριτη αλλαγη! Ευτυχως ειναι καλοβολο και ησυχο πλασμα...Και αυτη θα ειναι και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ! Υσ. Πάντως πιστευω στη θεωρία που λέει ότι εάν μια ζωή κάποιος δεν έχει γάτες (π.χ.) δεν γινεται ξαφνικά να τις αγαπησει σε μεγαλη ηλικία. Και η πεθερα μου ηταν τετοια περιπτωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:31 Η aspasiapef: #5.093 10-06-07 00:31 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γιατί δεν τον ήθελε??? Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ετοιμαζόμουν να ρωτήσω κι εγώ. Γιατί, αλήθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:33 Η chouzouris: #5.094 10-06-07 00:33 Ποιό σπίτι βρήκε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:39 Η Ismini έγραψε: #5.095 10-06-07 00:39 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ποιό σπίτι βρήκε;;;; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί! Τον πήρε ο Δήμος. 100 τμ. νομιζω καλα θα ειναι, αλλα θα πρεπει να προσεχει πολυ να μην βγει στο δρομο. Πάντως γενικα ο Βαλεντινο δεν εδειξε ποτε, ακομα και αστειρωτος, τασεις φυγης. Τωρα θα εχει κλειστη την πορτα μεχρι να συνηθισει το χωρο. Πάντως εδειξε καλα. Δηλαδη εκανε τα συνηθισμενα του. Γυρισε γυρω γυρω και μυρισε το χωρο και μετα Τσουπ! αγκαλια στο Δήμο, με γουργουρητά και σάλια... Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:43 Η aspasiapef: #5.096 10-06-07 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να είναι με κάποιον που τον αγαπάει και τον φροντίζει όλη την εβδομάδα και την Κυριακή μόνος του, παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:49 Η Ismini έγραψε: #5.097 10-06-07 00:49 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Click για ανάπτυξη... Οντως... Και ειναι τοσο καλο γατι γμτ! Τοσο καιρο που τον ειχαμε σπιτι απομονωμένο δεν παραπονέθηκε καθόλου... Πάντως η σταση του απο την αρχη που τον βρηκα δηλωνει: Θελω σπιτι! Δεν ειναι ολες οι γατες ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η chouzouris: #5.098 10-06-07 01:02 Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:12 Η Ismini έγραψε: #5.099 10-06-07 01:12 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά εμείς τον κρατήσαμε, αλλά όχι στο σπίτι. Ο Σιβα τον αντιμετωπίζει όπως και στη αρχή που τον εφερα. Επιθετικά. Αλλα ο Βαλεντίνο ειναι πιο επιθετικός . Με την Αργυρώ εδειξε μια ανοχή (ή αυτο κατάλαβα εγω...), αν και γενικά δεν τους πολυέφερα σε επαφη λόγω του οτι κι εγω ελειπα απο το σπιτι μια εβδομάδα σχεδον, και δεν ημουν κοντα για να ελεγχω (το ιδιο και ο Δημος). Σημερα αποχωρησε ο Βαλεντινάκος. Δευτερα θα κατεβω κι εγω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:14 Η chouzouris: #5.100 10-06-07 01:14 Ναι, απλώς καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να έχεις τις 3 αγάπες σου σε χωριστά σπίτια... Μία συμβίωση θα ήταν ιδανική, αρκεί να μην έπεφτε ξύλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γιατί δεν τον ήθελε??? Click για ανάπτυξη... Μάλλον επειδη τον πηρε για να μας κανει το χατηρι...και στην πρωτη δυσκολια δεν τον θελει. Τεσπα (που λεει και η Φροσω...).... Ο Βαλεντινάκος βρηκε σπιτακι παλι. Η τριτη αλλαγη! Ευτυχως ειναι καλοβολο και ησυχο πλασμα...Και αυτη θα ειναι και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ! Υσ. Πάντως πιστευω στη θεωρία που λέει ότι εάν μια ζωή κάποιος δεν έχει γάτες (π.χ.) δεν γινεται ξαφνικά να τις αγαπησει σε μεγαλη ηλικία. Και η πεθερα μου ηταν τετοια περιπτωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:31 Η aspasiapef: #5.093 10-06-07 00:31 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γιατί δεν τον ήθελε??? Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ετοιμαζόμουν να ρωτήσω κι εγώ. Γιατί, αλήθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:33 Η chouzouris: #5.094 10-06-07 00:33 Ποιό σπίτι βρήκε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:39 Η Ismini έγραψε: #5.095 10-06-07 00:39 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ποιό σπίτι βρήκε;;;; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί! Τον πήρε ο Δήμος. 100 τμ. νομιζω καλα θα ειναι, αλλα θα πρεπει να προσεχει πολυ να μην βγει στο δρομο. Πάντως γενικα ο Βαλεντινο δεν εδειξε ποτε, ακομα και αστειρωτος, τασεις φυγης. Τωρα θα εχει κλειστη την πορτα μεχρι να συνηθισει το χωρο. Πάντως εδειξε καλα. Δηλαδη εκανε τα συνηθισμενα του. Γυρισε γυρω γυρω και μυρισε το χωρο και μετα Τσουπ! αγκαλια στο Δήμο, με γουργουρητά και σάλια... Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:43 Η aspasiapef: #5.096 10-06-07 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να είναι με κάποιον που τον αγαπάει και τον φροντίζει όλη την εβδομάδα και την Κυριακή μόνος του, παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:49 Η Ismini έγραψε: #5.097 10-06-07 00:49 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Click για ανάπτυξη... Οντως... Και ειναι τοσο καλο γατι γμτ! Τοσο καιρο που τον ειχαμε σπιτι απομονωμένο δεν παραπονέθηκε καθόλου... Πάντως η σταση του απο την αρχη που τον βρηκα δηλωνει: Θελω σπιτι! Δεν ειναι ολες οι γατες ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η chouzouris: #5.098 10-06-07 01:02 Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:12 Η Ismini έγραψε: #5.099 10-06-07 01:12 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά εμείς τον κρατήσαμε, αλλά όχι στο σπίτι. Ο Σιβα τον αντιμετωπίζει όπως και στη αρχή που τον εφερα. Επιθετικά. Αλλα ο Βαλεντίνο ειναι πιο επιθετικός . Με την Αργυρώ εδειξε μια ανοχή (ή αυτο κατάλαβα εγω...), αν και γενικά δεν τους πολυέφερα σε επαφη λόγω του οτι κι εγω ελειπα απο το σπιτι μια εβδομάδα σχεδον, και δεν ημουν κοντα για να ελεγχω (το ιδιο και ο Δημος). Σημερα αποχωρησε ο Βαλεντινάκος. Δευτερα θα κατεβω κι εγω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:14 Η chouzouris: #5.100 10-06-07 01:14 Ναι, απλώς καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να έχεις τις 3 αγάπες σου σε χωριστά σπίτια... Μία συμβίωση θα ήταν ιδανική, αρκεί να μην έπεφτε ξύλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Γιατί δεν τον ήθελε??? Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ετοιμαζόμουν να ρωτήσω κι εγώ. Γιατί, αλήθεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:33 Η chouzouris: #5.094 10-06-07 00:33 Ποιό σπίτι βρήκε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:39 Η Ismini έγραψε: #5.095 10-06-07 00:39 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ποιό σπίτι βρήκε;;;; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί! Τον πήρε ο Δήμος. 100 τμ. νομιζω καλα θα ειναι, αλλα θα πρεπει να προσεχει πολυ να μην βγει στο δρομο. Πάντως γενικα ο Βαλεντινο δεν εδειξε ποτε, ακομα και αστειρωτος, τασεις φυγης. Τωρα θα εχει κλειστη την πορτα μεχρι να συνηθισει το χωρο. Πάντως εδειξε καλα. Δηλαδη εκανε τα συνηθισμενα του. Γυρισε γυρω γυρω και μυρισε το χωρο και μετα Τσουπ! αγκαλια στο Δήμο, με γουργουρητά και σάλια... Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:43 Η aspasiapef: #5.096 10-06-07 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να είναι με κάποιον που τον αγαπάει και τον φροντίζει όλη την εβδομάδα και την Κυριακή μόνος του, παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:49 Η Ismini έγραψε: #5.097 10-06-07 00:49 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Click για ανάπτυξη... Οντως... Και ειναι τοσο καλο γατι γμτ! Τοσο καιρο που τον ειχαμε σπιτι απομονωμένο δεν παραπονέθηκε καθόλου... Πάντως η σταση του απο την αρχη που τον βρηκα δηλωνει: Θελω σπιτι! Δεν ειναι ολες οι γατες ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η chouzouris: #5.098 10-06-07 01:02 Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:12 Η Ismini έγραψε: #5.099 10-06-07 01:12 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά εμείς τον κρατήσαμε, αλλά όχι στο σπίτι. Ο Σιβα τον αντιμετωπίζει όπως και στη αρχή που τον εφερα. Επιθετικά. Αλλα ο Βαλεντίνο ειναι πιο επιθετικός . Με την Αργυρώ εδειξε μια ανοχή (ή αυτο κατάλαβα εγω...), αν και γενικά δεν τους πολυέφερα σε επαφη λόγω του οτι κι εγω ελειπα απο το σπιτι μια εβδομάδα σχεδον, και δεν ημουν κοντα για να ελεγχω (το ιδιο και ο Δημος). Σημερα αποχωρησε ο Βαλεντινάκος. Δευτερα θα κατεβω κι εγω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:14 Η chouzouris: #5.100 10-06-07 01:14 Ναι, απλώς καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να έχεις τις 3 αγάπες σου σε χωριστά σπίτια... Μία συμβίωση θα ήταν ιδανική, αρκεί να μην έπεφτε ξύλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποιό σπίτι βρήκε;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:39 Η Ismini έγραψε: #5.095 10-06-07 00:39 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ποιό σπίτι βρήκε;;;; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί! Τον πήρε ο Δήμος. 100 τμ. νομιζω καλα θα ειναι, αλλα θα πρεπει να προσεχει πολυ να μην βγει στο δρομο. Πάντως γενικα ο Βαλεντινο δεν εδειξε ποτε, ακομα και αστειρωτος, τασεις φυγης. Τωρα θα εχει κλειστη την πορτα μεχρι να συνηθισει το χωρο. Πάντως εδειξε καλα. Δηλαδη εκανε τα συνηθισμενα του. Γυρισε γυρω γυρω και μυρισε το χωρο και μετα Τσουπ! αγκαλια στο Δήμο, με γουργουρητά και σάλια... Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:43 Η aspasiapef: #5.096 10-06-07 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να είναι με κάποιον που τον αγαπάει και τον φροντίζει όλη την εβδομάδα και την Κυριακή μόνος του, παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:49 Η Ismini έγραψε: #5.097 10-06-07 00:49 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Click για ανάπτυξη... Οντως... Και ειναι τοσο καλο γατι γμτ! Τοσο καιρο που τον ειχαμε σπιτι απομονωμένο δεν παραπονέθηκε καθόλου... Πάντως η σταση του απο την αρχη που τον βρηκα δηλωνει: Θελω σπιτι! Δεν ειναι ολες οι γατες ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η chouzouris: #5.098 10-06-07 01:02 Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:12 Η Ismini έγραψε: #5.099 10-06-07 01:12 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά εμείς τον κρατήσαμε, αλλά όχι στο σπίτι. Ο Σιβα τον αντιμετωπίζει όπως και στη αρχή που τον εφερα. Επιθετικά. Αλλα ο Βαλεντίνο ειναι πιο επιθετικός . Με την Αργυρώ εδειξε μια ανοχή (ή αυτο κατάλαβα εγω...), αν και γενικά δεν τους πολυέφερα σε επαφη λόγω του οτι κι εγω ελειπα απο το σπιτι μια εβδομάδα σχεδον, και δεν ημουν κοντα για να ελεγχω (το ιδιο και ο Δημος). Σημερα αποχωρησε ο Βαλεντινάκος. Δευτερα θα κατεβω κι εγω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:14 Η chouzouris: #5.100 10-06-07 01:14 Ναι, απλώς καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να έχεις τις 3 αγάπες σου σε χωριστά σπίτια... Μία συμβίωση θα ήταν ιδανική, αρκεί να μην έπεφτε ξύλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Ποιό σπίτι βρήκε;;;; Click για ανάπτυξη... Μαγαζί! Τον πήρε ο Δήμος. 100 τμ. νομιζω καλα θα ειναι, αλλα θα πρεπει να προσεχει πολυ να μην βγει στο δρομο. Πάντως γενικα ο Βαλεντινο δεν εδειξε ποτε, ακομα και αστειρωτος, τασεις φυγης. Τωρα θα εχει κλειστη την πορτα μεχρι να συνηθισει το χωρο. Πάντως εδειξε καλα. Δηλαδη εκανε τα συνηθισμενα του. Γυρισε γυρω γυρω και μυρισε το χωρο και μετα Τσουπ! αγκαλια στο Δήμο, με γουργουρητά και σάλια... Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:43 Η aspasiapef: #5.096 10-06-07 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να είναι με κάποιον που τον αγαπάει και τον φροντίζει όλη την εβδομάδα και την Κυριακή μόνος του, παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:49 Η Ismini έγραψε: #5.097 10-06-07 00:49 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Click για ανάπτυξη... Οντως... Και ειναι τοσο καλο γατι γμτ! Τοσο καιρο που τον ειχαμε σπιτι απομονωμένο δεν παραπονέθηκε καθόλου... Πάντως η σταση του απο την αρχη που τον βρηκα δηλωνει: Θελω σπιτι! Δεν ειναι ολες οι γατες ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η chouzouris: #5.098 10-06-07 01:02 Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:12 Η Ismini έγραψε: #5.099 10-06-07 01:12 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά εμείς τον κρατήσαμε, αλλά όχι στο σπίτι. Ο Σιβα τον αντιμετωπίζει όπως και στη αρχή που τον εφερα. Επιθετικά. Αλλα ο Βαλεντίνο ειναι πιο επιθετικός . Με την Αργυρώ εδειξε μια ανοχή (ή αυτο κατάλαβα εγω...), αν και γενικά δεν τους πολυέφερα σε επαφη λόγω του οτι κι εγω ελειπα απο το σπιτι μια εβδομάδα σχεδον, και δεν ημουν κοντα για να ελεγχω (το ιδιο και ο Δημος). Σημερα αποχωρησε ο Βαλεντινάκος. Δευτερα θα κατεβω κι εγω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:14 Η chouzouris: #5.100 10-06-07 01:14 Ναι, απλώς καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να έχεις τις 3 αγάπες σου σε χωριστά σπίτια... Μία συμβίωση θα ήταν ιδανική, αρκεί να μην έπεφτε ξύλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακο ειναι οτι θα μενει μονος την Κυριακη. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να είναι με κάποιον που τον αγαπάει και τον φροντίζει όλη την εβδομάδα και την Κυριακή μόνος του, παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 00:49 Η Ismini έγραψε: #5.097 10-06-07 00:49 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Click για ανάπτυξη... Οντως... Και ειναι τοσο καλο γατι γμτ! Τοσο καιρο που τον ειχαμε σπιτι απομονωμένο δεν παραπονέθηκε καθόλου... Πάντως η σταση του απο την αρχη που τον βρηκα δηλωνει: Θελω σπιτι! Δεν ειναι ολες οι γατες ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η chouzouris: #5.098 10-06-07 01:02 Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:12 Η Ismini έγραψε: #5.099 10-06-07 01:12 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά εμείς τον κρατήσαμε, αλλά όχι στο σπίτι. Ο Σιβα τον αντιμετωπίζει όπως και στη αρχή που τον εφερα. Επιθετικά. Αλλα ο Βαλεντίνο ειναι πιο επιθετικός . Με την Αργυρώ εδειξε μια ανοχή (ή αυτο κατάλαβα εγω...), αν και γενικά δεν τους πολυέφερα σε επαφη λόγω του οτι κι εγω ελειπα απο το σπιτι μια εβδομάδα σχεδον, και δεν ημουν κοντα για να ελεγχω (το ιδιο και ο Δημος). Σημερα αποχωρησε ο Βαλεντινάκος. Δευτερα θα κατεβω κι εγω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:14 Η chouzouris: #5.100 10-06-07 01:14 Ναι, απλώς καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να έχεις τις 3 αγάπες σου σε χωριστά σπίτια... Μία συμβίωση θα ήταν ιδανική, αρκεί να μην έπεφτε ξύλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: παρά όλες τις ημέρες με κάποιον που δεν τον νοιάζεται πραγματικά.... Click για ανάπτυξη... Οντως... Και ειναι τοσο καλο γατι γμτ! Τοσο καιρο που τον ειχαμε σπιτι απομονωμένο δεν παραπονέθηκε καθόλου... Πάντως η σταση του απο την αρχη που τον βρηκα δηλωνει: Θελω σπιτι! Δεν ειναι ολες οι γατες ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:02 Η chouzouris: #5.098 10-06-07 01:02 Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:12 Η Ismini έγραψε: #5.099 10-06-07 01:12 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά εμείς τον κρατήσαμε, αλλά όχι στο σπίτι. Ο Σιβα τον αντιμετωπίζει όπως και στη αρχή που τον εφερα. Επιθετικά. Αλλα ο Βαλεντίνο ειναι πιο επιθετικός . Με την Αργυρώ εδειξε μια ανοχή (ή αυτο κατάλαβα εγω...), αν και γενικά δεν τους πολυέφερα σε επαφη λόγω του οτι κι εγω ελειπα απο το σπιτι μια εβδομάδα σχεδον, και δεν ημουν κοντα για να ελεγχω (το ιδιο και ο Δημος). Σημερα αποχωρησε ο Βαλεντινάκος. Δευτερα θα κατεβω κι εγω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:14 Η chouzouris: #5.100 10-06-07 01:14 Ναι, απλώς καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να έχεις τις 3 αγάπες σου σε χωριστά σπίτια... Μία συμβίωση θα ήταν ιδανική, αρκεί να μην έπεφτε ξύλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:12 Η Ismini έγραψε: #5.099 10-06-07 01:12 Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά εμείς τον κρατήσαμε, αλλά όχι στο σπίτι. Ο Σιβα τον αντιμετωπίζει όπως και στη αρχή που τον εφερα. Επιθετικά. Αλλα ο Βαλεντίνο ειναι πιο επιθετικός . Με την Αργυρώ εδειξε μια ανοχή (ή αυτο κατάλαβα εγω...), αν και γενικά δεν τους πολυέφερα σε επαφη λόγω του οτι κι εγω ελειπα απο το σπιτι μια εβδομάδα σχεδον, και δεν ημουν κοντα για να ελεγχω (το ιδιο και ο Δημος). Σημερα αποχωρησε ο Βαλεντινάκος. Δευτερα θα κατεβω κι εγω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:14 Η chouzouris: #5.100 10-06-07 01:14 Ναι, απλώς καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να έχεις τις 3 αγάπες σου σε χωριστά σπίτια... Μία συμβίωση θα ήταν ιδανική, αρκεί να μην έπεφτε ξύλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από chouzouris: Εσείς δεν παίζει να τον κρατήσετε; Ο Σίβα πώς τον αντιμετωπίζει; Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά εμείς τον κρατήσαμε, αλλά όχι στο σπίτι. Ο Σιβα τον αντιμετωπίζει όπως και στη αρχή που τον εφερα. Επιθετικά. Αλλα ο Βαλεντίνο ειναι πιο επιθετικός . Με την Αργυρώ εδειξε μια ανοχή (ή αυτο κατάλαβα εγω...), αν και γενικά δεν τους πολυέφερα σε επαφη λόγω του οτι κι εγω ελειπα απο το σπιτι μια εβδομάδα σχεδον, και δεν ημουν κοντα για να ελεγχω (το ιδιο και ο Δημος). Σημερα αποχωρησε ο Βαλεντινάκος. Δευτερα θα κατεβω κι εγω να τον δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2007 στις 01:14 Η chouzouris: #5.100 10-06-07 01:14 Ναι, απλώς καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να έχεις τις 3 αγάπες σου σε χωριστά σπίτια... Μία συμβίωση θα ήταν ιδανική, αρκεί να μην έπεφτε ξύλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναι, απλώς καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να έχεις τις 3 αγάπες σου σε χωριστά σπίτια... Μία συμβίωση θα ήταν ιδανική, αρκεί να μην έπεφτε ξύλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.