Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
συλληπητηρια ασπασια μου καλο κουραγιο σε ολους σας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασπασία δεν μας μαύρισες. Καλό κουράγιο και συλληπητήρια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ τώρα είδα το ποστ. Τα συλληπητήρια μου και ελπίζω όλα να πάνε καλά με τον θείο σου... Καλή δύναμη:/:

Καλημέρα :up:!!!

Koυράγιο Ασπασία, συλλυπητήρια :bye:. Δυστυχώς όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Νεφέλη συγχαρητήρια με το μάθημα και όταν αγχώνεσαι πολύ και πας να σκάσεις να σκέφτεσαι ότι εξεταστική είναι και θα περάσει!

Καλημερα!Αυτες τις μερες θα μου ρθει και ο μικρος γατουλης!Οταν ερθει θα ανεβασω φωτο να τον δειτε.

Καλημέρα! Σήμερα βαριέμαι τρελά να κάνω δουλειά. Οπότε, έχω πάρει το αυστηρό, επαγγελματικό, συγκεντρωμένο μου ύφος και... γράφω άρθρο για το MyCat!! :redface: :P Ελπίζω να μη με πάρουνε χαμπάρι... :rolleyes:

ασπασια συλλυπητηρια.καλο κουραγιο.λυπαμαι πολυ για τη θεια σου.στηριξε τη μαμα σου οσο μπορεις.
αναστασια ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!

Συλληπητηρια ασπασια μου να ζησετε να την θυμαστε και προσοχη τωρα στους υπολοιπους ειναι δυσκολες ωρες αλλα θα περασουν, καλο κουραγιο

Ασπασια μου συλληπητηρια!!! Κουραγιο! :(

Ασπασία μου, τα συλλυπητήρια μου. Κουράγιο..

Συλληπητήρια κι από μένα, Ασπασία μου.

Ασπασία δεν μας μαύρισες. Καλό κουράγιο και συλληπητήρια.

συμφωνω οπως παντα καθυστερημενη

Καλημερα μαλλον πρεπει να πω.
Ελπιζω καλα ολοι. Ζεστη πολυ. Αλλα εδω σηκωσε αερακι τωρα το βραδυ. Μονο που το σπιτι συνεχιζει να βραζει.
Νοσοκομειο ημουν με κατι συγγενεις, πριν λιγο ηρθα, καθως το μωρακι τους επαθε αλλεργια σε κατι κι επρεπε να παει Αθηνα με ασθενοφορο (εδω δεν εχουμε παιδιατρικο...). Μενουν Αγγλια οι γονεις και ηρθαν για να το βαφτισουν το Σαββατο. Ελπιζω να εχουν βγει μεχρι τοτε γιατι ηρθαν μονο για αυτο.... Ενταξει ηταν επειγον περιστατικο. Δεν περιμεναμε πολυ το ασθενοφορο στο νοσοκομειο. Μονο 2 ωρες εκανε..... Ενα μονο εχουμε ειπανε.... Και ηταν Αθηνα...
:hmm: :hmm: :hmm: :blink: :blink:

Καλημέρα. Όσο καλή μπορεί να είναι μετά τις άσχημες καταστάσεις που ζήσαμε οικογενειακώς τις τελευταίες δύο μέρες. Ο θείος από προχθές είναι με 3 ηρεμιστικές ενέσεις/ημέρα και κλαίει και λυποθυμάει συνέχεια. Στην κηδεία δεν ξέραμε ποιον να πρωτοκοιτάξουμε τον θείο, τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια της μητέρας μου (θεία 85, θείος 82) ή τη μητέρα μου που αρχικά ήταν ψύχραιμη αλλά χθες δε μπορούσε να σταθεί στα πόδια της. Αυτό που λυπήθηκα ποιο πολύ ήταν τη μικρή εγγονή της θειας μου 10 χρονών που δε σταμάτησε να κλαίει. Η ανηψιά μου που είναι λίγο μικρότερη την είχε πάρει αγκαλιά και κλαίγανε παρέα. Η δικιά μας είχε περάσει τα ίδια με τον θάνατο του παππού της (του πατέρα μου) 6,5 χρόνια πριν και ήταν σαν να τα ξαναζούσε... Ο ψυχραιμότερος όλων και μου έκανε εντύπωση ήταν ο μικρότερος αδελφός της μαμάς μου, ο δίδυμος της συγχωρεμένης. Μου κατέρηψε κάθε ιδέα που είχα για το δέσιμο των διδύμων.:confused: :hmm: :hmm: Δυστυχώς προβλέπω να έχουμε κι άλλα τέτοια γρήγορα. Κάτι ο άνδρας της που δε θ'αντέξει μόνος του, κάτι οι ηλικιωμένοι θείοι μου, έχω και τη θεία στην Κεφαλλονιά με καρκίνο στο τελευταίο στάδιο... Φεύγω αύριο το απόγευμα ξανά για Κεφαλλονιά. Ψυχολογικά είμαι χάλια, αλλά πρέπει να στηρίξω τους μεγαλύτερους και δεν πρέπει να το δείχνω:/: Το μόνο που μου φτιάχνει τη διάθεση είναι τα τρελλά παιχνίδια του Χιόνη μου και του Πίπη μου και όταν τα παίρνω αγκαλιά.

Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση κορίτσια...

Καλημέρα! Ασπασία κουράγιο, παίρνε κουράγιο απ΄τα τρελόγατά σου!!!

Καλημέρα κι από μένα!
Ασπασία, είναι σίγουρα πολύ δύσκολες αυτές οι καταστάσεις. Το να έχεις την "ευθύνη" των άλλων που είναι πιο αδύναμοι, είναι και καλό και κακό: από τη μια δε σ' αφήνει να ξεσπάσεις για να ξαλαφρώσεις, από την άλλη όμως το να "προσέχεις" αυτούς που μένουν πίσω μπορεί να σε βοηθήσει γιατί σε κρατάει συνεχώς απασχολημένη.
Σε μένα τουλάχιστον, έτσι λειτούργησε.

Καλημέρα!
Ασπασία κουράγιο...δεν ξέρω τι άλλο να πω...:(

συμφωνω οπως παντα καθυστερημενη
Φρόσω έτσι όπως το πρωτοδιάβασα αυτό νόμιζα ότι εννοούσες εμένα! (με τη μεταφορική σημασία της λέξης....):lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Να σαι καλά γελάω πρωί πρωί....

Φρόσω έτσι όπως το πρωτοδιάβασα αυτό νόμιζα ότι εννοούσες εμένα! (με τη μεταφορική σημασία της λέξης....):lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Να σαι καλά γελάω πρωί πρωί....

:lol: :lol: :lol: :lol: αν το δεί κάποιος έτσι έχει πολύ πλάκα!!!

Ασπασία κσλή δύναμη..

καλημερα!:) :P αλλη μια ηλιολουστη μερα σημερα:cool: . σημερα θα ερθουν ο θειος και η θεια μου (αυτη που ειναι εγγυος) απο λαρισα!:)
οπου να ναι θα παω την λυκοσκυλιτσα μου βολτα και αμα εχει δροσια θα παιξω λιγο και με τον γατουλη μου.:happy:
θα δω καμια ταινια, θα σημαζεψω το σπιτι, θα ποτισω τα φυτα, θα κλαδεψω τα δεντρα μας, εχω και κατι αλλα πραγματα να κανω την κουζινα.. εχω πολλα να κανω:redface:

ασπασια κι απο εμενα καλη δυναμη.... Για τους μεγαλυτερους φανταζομαι εκτος απο οδυνηρο ειναι και τρομακτικο....
:/: :/: :( :(
Καλα κουραγια!!!
Εγω παιδια παλι με τις δουλειες ειμαι πηγμενη γιατι αυριο ερχονται οι συγγενεις. Εχει και το ανηψακι μου τα πρωτα γενεθλεια του τη Κυριακη, αλλα αν εχω ακομη κοσμο δυσκολο να παω
:( :( :(
Θα δουμε. Θελω πολυ να παω....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back