Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:lol: :lol: :lol: γειά σου ρε Μικάρα!!!!
Καλό κουράγιο!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!
Μικα τι έγινε? :hmm: Γενική αλλαγή? Avatar, υπογραφές?:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα σας!!!
Να ρωτήσω κάτι άσχετο? Περσυ το καλοκαίρι είχα πάει στο σπίτι ενός θείου μου στη κοζάνη και μια γάα πήγε και γέννησε στην αυλή του. Έκανε τα γνωστά μας κεραμιδογατάκια αλλά ένα ήταν ολόιδιο σιαμέζικο στα χρώματα. Αυτό έγινε τυχαία ή είχε ένα πρόγονο σιαμέζο..?

καλημερα !!:) οπως καθε μερα ειμαι σπιτι και καθομαι στον υπολογιστη...:P :redface: λιπει και ο αδερφος μου απο το σπιτι και δεν γκρινιαζει πανω απο το κεφαλι μου για να σηκωθω απο τον υπολογιστη (παρολο που εχουμε αλλους δυο:redface: ). ειναι και ενας φιλος μου στο σπιτι.. αυτα!

καλημερα!ειμαι πατρα απο την πρασκευη!αλλα για να βρω ευκαιρο υπολογιστη πρεπει να γινει μαχη!περασα το μαθημα της πεμπτης και μαλλιστα με 8.αντε να τελειωνω γιατι θα μου στριψει.περαστικα στο παππου αναστασια!μου λειψατε τοσες μερες αλλα εχω το λιλακι μου και αναπληρωνει λιγο τη στερηση:lol: το χω κατσιασει το καημενο με τετοια ζεστη εγω το ζουλαω ολη μερα

Τυχερη λιλα ηρθες να παρεις τον αερα σου εις τας Πατρας :P:lol::lol: Ασε νεφελη τρελλη ζεστη αλλα στην αθηνα ειναι χειροτερα λενε οποτε καλα ειμαστε και εδω :cool::P

anabu περαστικα στο παππου σου.... Δεν ειναι και παιδι να ακουσει. Οτι τους ερθει στη κεφαλα κανουν.... Και δεν ακουν κανεναν. Τη θεια μου την ακουγε ολη η πολυκατοικια. Ο παππους παλι το δικο του θα εκανε
Νανακι αστα, ειναι φρικτα τετοια σκηνικα....
Μπανακι δεν καταφερα να κανω ακομη. Η θαλλασσα διπλα (5 λεπτα)
Ετσι για να ζηλευω δηλαδη. Κι εχει παλι ζεστη

Καλησπέρα. Μάλλον δεν θα ξαναμπώ σήμερα ίσως ούτε αύριο. Σήμερα το πρωί κατά τις 11:00 με πήρε τηλ.η ξαδέλφη μου ότι πέθανε η μητέρα της (η μικρή αδελφή της μαμάς μου):bye: και από εκείνη την ώρα είμαι στα τηλέφωνα με τους συγγενείς για να τους ενημερώσω γιατί εκεινη ήταν χάλια και δεν μπορόύσε να το κάνει. Ο δε θείος μόλις το έμαθε έπαθε έμφραγμα και τον πήγαν και αυτόν στα επείγοντα.... Αύριο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η κηδεία και σήμερα θα έχουμε συγγενείς στο σπίτι. Η θεία έμενε κάτω από εμάς και είμασταν πολύ δεμένοι σαν οικογένεια. Φέτος το καλοκαίρι προβλέπω να φεύγουν άλλες δύο θείες. Η μεγάλη αδελφή της μητέρας μου που είναι 85 χρονών με προβλήματα υγείας και ενώ είχα ειδοποιήσει όλους να μην της πουν τίποτα της το είπαν και είναι με ηρεμιστική ένεση, και η θεια μου από το σόι του μπαμπά μου στην Κεφαλονιά με καρκίνο σε τελευταίο στάδιο.... :cry::cry::cry: Σας μαύρισα την καρδιά, ξέρω, αλλά αν δεν τα πω κάπου θα σκάσω...:(

Όχι, δεν μας "μαύρισες", Ασπασία, καλά έκανες και το έγραψες. Καλό κουράγιο, για να στηρίξεις τους πιο μεγάλους και αδύναμους...

Συλληπητηρια Ασπασια.:(
Τα εζησα και εγω με την προγιαγια μου πριν λιγα χρονια.
Ζωη σε εσας...

Ασπασία μου κουράγιο. Είναι πιο δύσκολο όταν όλα πέφτουν πανω σου αλλά τώρα οι μεγαλύτεροι χρειάζονται πιο πολύ στήριξη. Συλληπητήρια και εύχομαι περαστικά για το θείο.

Κουράγιο Ασπασία....

:cry: Συλυπητήρια... Δυστυχώς αυτή η ώρα έρχεται για όλους, αρκεί όσο είμαστε εδώ να έχουμε ανθρώπους που μας αγαπάνε... Κουράγιο και καλή δύναμη...:(

συλλυπητήρια Ασπασία μου....

Συλληπητήρια Ασπασία :(

Δυστυχώς αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα της ζωής

:lol: :lol: :lol: γειά σου ρε Μικάρα!!!!
Καλό κουράγιο!!!!

Καλημέρα!
Μικα τι έγινε? :hmm: Γενική αλλαγή? Avatar, υπογραφές?:P

Κοπελαρες μουυυ..:D Χιχι....Εγω δεν ξερω, αλλα οταν εχουμε πολυ δουλεια σαν να ξυπναω, καλη ωρα σημερα.

Ασπασια πολυ λυπαμαι:( :( :( ΚΑλο κουραγιο...

συλληπητηρια Ασπασια...κουραγιο ευχομαι...

Ασπασια μου καλη σου δυναμη κοριτσι μου και καλο κουραγιο. Οι απωλειες παντα ειναι οδυνηρες ασχετως συνθηκων και ηλικιων.... Λυπαμαι.

Ασπασία μου συλληπητήρια. Δεν έχει κανείς τι να πεί σ'αυτές τις στιγμές...μόνο κουράγιο...

Ασπασία μου, συλληπητήρια κι από μένα... :/:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back