Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Κλεοπάτρα εχθές είχε φέρει ένας συνάδελφος το μωράκι του που είναι 3 μηνών και ήταν κι αυτό 6 κιλά και μου φάνηκε μεγαλούτσικο(με κορόιδευαν κιόλας που το πήρα αγγαλιά και το κράταγα σαν γατί). Δηλαδή μέχρι πόσα κιλά μπορεί να φτάσει μια γάτα?![]()
Εμένα πάλι με κοροιδεύουν που κρατάω τον γατούλι μου σαν μωράκι..
Όπως λέει η μάνα μου κάνω πρόβα... (κάνει όνειρα για γιαγιά από τώρα..
) Έχω ακούσει για γάτες που φτάνουν και τα 10 κιλά.. Ελπίζω να μην γίνει τόσος γιατί προβλέπω να πιάνεται η μέση μου.. 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Εμενα ο Χιόνης είναι 17 μηνών και είναι 5,700 και προσέχω τι του δίνω γιατί είναι παχουλούλης. Δεν είναι πολλά 6 κιλά?![]()
Κι εγώ ρώτησα τον γιατρό και μου είπε πως για το μήκος του είναι φυσιολογικός.. έχει γίνει αρκετά μακρύς ο μικρός μου.. πάντως όπως τον παίρνω αγκαλίτσα πιάνω κανονικά τα πλευράκια του και η κοιλίτσα του δεν κρέμεται καθόλου.. Και μια φίλη μου που είχε 1 μήνα να τον δει μου είπε πως έγινε ξαφνικά γάταρος!!

χριστινα
Διάσημο μέλος
Παντως προσεχε τον, μη γινει υπερβαρος γιατι θα του κανει κακο.
Η εδω φωτια ηταν καλυτερα σημερα.
Μακαρι να σβησει τελειως. Παντως κι εγω εχω φρικαρει με τοσες φωτιες. Αισχος, κριμα. Και που να πρωτοπανε τα αεροπλανα;;;;
Εμεις με το σπιτι που αγορασαμε προχτες δεν ξερω αν θα παμε τελικα διακοπες. Καλο ειναι να κανει λιγη οικονομια κανεις για να μην εχει δυσαρεστα στο μελλον. Αλλα θα το δουμε σε μερικες μερες. Ενταξει, σπιτι πηραμε, μην ειμαστε πλεονεκτες. Παντως τη Κυριακη θα κανω το πρωτο μου μπανιο. Αντε να καταλαβω και κατι περισσοτερο απο το καλοκαιρι, πλην της ζεστης
mimikaki
Διάσημο μέλος
Διακοπές δεν πειράζει αν δεν πάτε,(δεν θα είσαστε και οι μόνοι φέτος!) κάνατε μια πολύ καλή επένδυση για το μέλλον

Χθες εφτασαν οι φιλοι μου απο την Αθηνα, στις 2 το βραδυ.
Μεχρι να κατεβουν, να βρουνε ταξι....ταλαιπωρια σκετη!
Εγω ΣΚ, δεν καταλαβαινω...Α, μονο που οι παραλιες ειναι πιο γεματες απο τις καθημερινες..

cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομίζω ότι η sardela βιώνει την φαντασίωση μου στο αποκορύφωμα.... να μην ξέρω πότε είναι ΣΚ παρά μόνο από τον αυξανόμενο αριθμό λουόμενων στις παραλίες
Αχ, ευτυχισμένες, ανέμελες ηλικίες!!!

Χριστίνα καλότυχο και πάντα γεμάτο απο αγάπη, δικούς σου ανθρώπους και γάτες να είναι το σπίτι σας. Όσο για την πόρτα μην σε ανησυχεί τα γατιά λατρεύουν τις αναρριχήσεις, τώρα για σας δεν ξέρω, αλλά τα extrem sport είναι το μαστ της εποχής μας 
mimikaki
Διάσημο μέλος
Σαρδελίτσες σας ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατά τ'αλλα μόλις γύρισα βρήκα νέα κατάσταση στον κοινόχρηστό μας. Μια γάτα μαμά που την τάιζα περιποιημένα επειδή θήλαζε μου εμφανίστηκε με μόνο ένα από τα τέσσερα γατίνια της. Τα άλλα δεν ξέρω τι έγιναν και τα ψάχνω -αν και πολύ δύσκολο. Τι μπορεί να έγιναν λέτε? Η μαμά τους σήμερα εμφάνισε πληγή στο λαιμό. Λέτε να ήταν από γατοκαυγά ή από επανάληψη γενετήσιας δραστηριότητας? Δεν πρέπει πρώτα να αποθηλάσει?
Ήθελα να την πιάσω κι αυτήν και τα γατούλια αλλά είναι όλα τους πολύ άγρια και φοβισμένα και μόλις τα αγγίζω με την ευκαιρία του φαγητού (τους βάζω λίγο στο χέρι μου) κάνουν χχχ και πηδούν πίσω. Δεν έχω εμπειρία με τα αγριόγατα και δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Τα δικά μου τα κρατάω μόνο σπίτι για ευνόητους λόγους.
Αν έχετε κέφι μου λέτε καμιά συμβουλή
Γειά σας
χριστινα
Διάσημο μέλος
Εκανα το πρωτο μου μπανακι σημερα!!!! Cris μη με μισησεις..... Πολυ ωραια ηταν!!!!!
Κατα τ' αλλα ζεστη, ζεστη, ζεστη
anabou
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχομαι να ειστε ολοι καλα! φιλακια σε ολους 2ποδους και 4ποδους!

mimikaki
Διάσημο μέλος
Γεια και χαρα σε ολους!! Επιτελους σας 'ξαναβλεπω'!! ειχα ενα ατυχημα με το αυτοκινητο και για καποιο διαστημα ημουν εκτος, αλλα τωρα ειμαι παλι εδω ωα διαβασω τα νεα σας για τα γατουλινια μας!!
Ευχομαι να ειστε ολοι καλα! φιλακια σε ολους 2ποδους και 4ποδους!![]()
![]()
όλα καλά τώρα?? Ήταν σοβαρο?
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
όλα καλά τώρα?? Ήταν σοβαρο?
Ναι ευτυχως ολα καλα! μετωπικη ηταν, ενα αγροτικο επεσε πανω μου, αλλα αντεδρασα σωστα και τη γλυτωσα με στραμπουληγμα στον αυχενα, σπασμενους συνδεσμους κ μουδιασμενα χερια, ευτυχως δεν επηρρεαστηκε ο νωτιαιος..απλα φοραω κολλαρο εδω και ενα μηνα και θα χρειαστει να κανω κ καποιεσ φυσικοθεραπειες καποια στιγμη, μολις φτιαξει εντελως..αφου δεν σκοτωθηκα παλι καλα..

αλλα το καημενο το αμαξακι μου ακομα το φτιαχνουν..

mimikaki
Διάσημο μέλος
Ναι ευτυχως ολα καλα! μετωπικη ηταν, ενα αγροτικο επεσε πανω μου, αλλα αντεδρασα σωστα και τη γλυτωσα με στραμπουληγμα στον αυχενα, σπασμενους συνδεσμους κ μουδιασμενα χερια, ευτυχως δεν επηρρεαστηκε ο νωτιαιος..απλα φοραω κολλαρο εδω και ενα μηνα και θα χρειαστει να κανω κ καποιεσ φυσικοθεραπειες καποια στιγμη, μολις φτιαξει εντελως..αφου δεν σκοτωθηκα παλι καλα..
αλλα το καημενο το αμαξακι μου ακομα το φτιαχνουν..![]()
αμάν τι πέρασες...Σιδερένια και περαστικά!Έχω φορέσει και εγώ κολάρο και ειδικά μέσα στο καλοκαίρι με την ζέστη δεν είναι καθόλου ευχάριστο
Υπομονή...
Ο άλλος που έπεσε πάνω σου?
ladycat
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool