Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα κι από μένα!
Εγώ πάλι ψηφίζω Αφάντου :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν και θα προτιμούσα να είμαι σε οποιαδήποτε παραλία από το να είμαι εδώ το ιδανικό θα ήταν να είμαι στο πρασονήσι και να αγναντεύω τους σέρφερ (αλλά να μην φυσά πολύ γιατί σηκώνεται άμμος) ή στους Πεύκους (και να φαντάζομαι ότι είμαι σε εξωτικό νησί). Τα Αφάντου τα έχω συνδέσει με καλοκαιρινά βραδυνά beach party με την παρέα μου και βραδυνά μπάνια φυσικά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραίο και το Πρασονήσι, αλλά πολύ μακριά βρε παιδί μου... Και χάλια δρόμος από ό,τι θυμάμαι (ή τον έχουν φτιάξει; Έχω πολύ καιρό να πάω...)

Ναι παλιά ήταν χάλια τώρα είναι άσφαλτος!

Καλημέρα! Εγώ πάλι, προτιμώ Κεφαλλονιά (τι άλλο!!!:rolleyes: ) και Μακρύ Γυαλό ή Άη Χέλη!!! Αντ'αυτού μόλις ήρθα γραφείο, γιατί είχα πάει πρωί-πρωί γιατρό για εξετάσεις....:( :down: :down: Πώς την περνάμε την εβδομάδα όσοι μείνουμε Αθήνα μου λέτε? Λένε για 44 βαθμούς στο κέντρο, αλλά μέσα στην Αθήνα και το καυσαέριο η πραγματική αίσθηση είναι 47+. Θέλω χειμώνα, κρύο, βροχές και χιόόόόνιααααα:cry::cry::cry:

Θέλω χειμώνα, κρύο, βροχές και χιόόόόνιααααα:cry::cry::cry:
Λοιπόν, αυτό με το χειμώνα με έχει πιάσει κι εμένα τελευταία... :rolleyes: Ονειρεύομαι πουλόβερ, παπλώματα και ζεστές σοκολάτες (αλλά δεν το πολυλέω παραέξω γιατί φοβάμαι μη με πάρουνε με τις ντομάτες :redface: )

Άστα να πάνε! Κι έχω να βγω να πληρώσω κάτι λογαριασμούς και να κατέβω κέντρο για κάτι δουλειές κι έναν αποχαιρετιστήριο καφέ.

Κι εγώ προτιμώ τον χειμώνα, η ζέστη δεν μου αρέσει καθόλου. Αλλά όλοι οι φίλοι μου τον σιχαίνονται και δεν τολμώ να πω τίποτα :redface:

αχ ναι και εγω θελω χειμωνα!!!:P :P γενικως ειμαι ανθρωπος που προτιμα το πολυ κρυο απο την πολυ ζεστη..:rolleyes: και λατρευω την ζεστη σοκολατα!!:up: :happy: :D

οταν εχουμε καλοκαιρι νοσταλω το χειμωνα και οταν εχουμε χειμωνα θελω το καλοκαιρακι? τι να πω, νομίζω οτι όλοι καπως ετσι το βλεπουν:/:

Καλημέρα!
Εγώ πάντως πάντα καλοκαίρι θέλω και ας καίγομαι!!!
Κάτι μου λέει ότι θα τα περάσω μια χαρά στην κόλαση!:P :P :P :

Καλημέρα και από μένα!!!! Και εγώ από αυτούς που μένουν Αθήνα είμαι και δουλεύω κιόλας...... :( :( :down: . Έχω ήδη την αίσθηση από το Σάββατο ότι έχει φρικτή ζέστη και τα χειρότερα δεν ήρθαν ακόμα!!!:/:
Kelly περαστικά να είναι....:)
Χριστίνα, θα κάνω φιλότιμες προσπάθειες να μην σε μισήσω, αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα :rolleyes: . Πάντως κάνε και καμιά βουτειά και για μας του καταιδρωμένους και απελπισμένους εργαζόμενους...:D :up:

καλημερα:) !

περαστικα συντομα ευχομαι Κελλυ!!

κι εγω προτιμω καλοκαιρια,ο χειμωνας με καταθλιβει απιστευτα:rolleyes: !!!

Κι εμένα με έχει πιάσει νοσταλγία για χειμώνα................

Φαίνεται πως είναι γενικευμένο τελικά!! Ίσως να φταίει και ο περσινός "γιαλαντζί" χειμώνας για το στερητικό σύνδρομο... :hmm:

Χειμώνας, κρύο, κουκουλωμένη στο κρεβάτι με το πουπουλένιο πάπλωμα (για να γλυτώνω και τις δαγκωματιές του Πίπη), πίνοντας ζεστό τσάι ή σοκολάτα με τα ζαβολάκια μου αγκαλιά κι έξω να βρέχει καταρακτωδώς! Όνειρο μου φαίνεται με 44 βαθμούς έξω...:/:
P.S. Ελπίζω μέχρι το χειμώνα ο μικρός να έχει ηρεμήσει και να μη με ξυπνάει από τις 04:00-04:30 με δακωματιές...:mad:

Ένα τέτοιο πράγμα... :happy:

Συνημμένα

• winter_cat.jpg
    winter_cat.jpg
    82,6 KB · Εμφανίσεις: 21
Ένα τέτοιο πράγμα... :happy:
Ναι! Ναι!Ναι! Ναι! Ναι! Ναι! Βλέπω στην Αγγλία και τη Γαλλία τις πλημμύρες και την κακοκαιρία και ζηλεύω!!! Σκέφτομαι σοβαρά να μεταναστεύσω. Δεν πάω καλά....:cry:

Ναι! Ναι!Ναι! Ναι! Ναι! Ναι! Βλέπω στην Αγγλία και τη Γαλλία τις πλημμύρες και την κακοκαιρία και ζηλεύω!!! Σκέφτομαι σοβαρά να μεταναστεύσω. Δεν πάω καλά....:cry:
Κι εγω το ιδιο. Καπου που να υπαρχουν ακομα δαση.Γιατι δεν πας καλα? :hmm:

Γιατι δεν πας καλα? :hmm:
Γιατί όλος ο κόσμος λατρεύει το καλοκαίρι κι εγώ κάθε φορά αρρωσταίνω... Φετος περισσότερο από κάθε άλλη φορά! Θα'θελα το καλοκαίρι να μην υπάρχει σαν εποχή!:mad: Μόνο φθινόπωρο, χειμώνας, άνοιξη και πάλι φθινόπωρο. Από 28 βαθμούς και πάνω αρχίζω και βράζω. Το τι νεύρα έχω τον τελευταίο καιρό δε λέγεται!!! Χθες μου έλεγε ο Κώστας να με βάλει στη μπανιέρα με παγάκια μπας και σταματήσω την γκρίνια...:rolleyes:

Αλλάζουμε θέσεις???:P :P :P Εγώ ακούω για την κακοκαιρία στην Αγγλία και αρρωσταίνω!!! :sick: :sick:
Θέλω ήλιο!!!!!!!!!!!!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back