Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πήγες τελικά να ψωνίσεις?Πολύ πίκρα τα ψώνια, εμείς κάθε φορά που πάμε κάνουμε 3 ώρες το λιγότερο..:(
Η γνάθος μου πέρασε και μιλάω κανονικά πλέον!:)Βέβαια από την Τρίτη είμαι άρρωστη με σιχαμένο σινάχι..Το γραφείο μου έχει γίνει τάφος χαρτομάντιλων..Ωστόσο χτές πήγα σε αγαπημένους φίλους οι οποίοι ήταν κι αυτοί άρρωστοι..Μικρόβια παντού!!:D
Τώρα περιμένω να μου φέρουν 2 επίσης άρρωστους υπολογιστές για φτιάξιμο!
Ατσούυυυυυυυ!!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

**
Η γνάθος μου πέρασε και μιλάω κανονικά πλέον!:)Βέβαια από την Τρίτη είμαι άρρωστη με σιχαμένο σινάχι..Το γραφείο μου έχει γίνει τάφος χαρτομάντιλων..Ωστόσο χτές πήγα σε αγαπημένους φίλους οι οποίοι ήταν κι αυτοί άρρωστοι..Μικρόβια παντού!!:D
**

Καλέ θα μας κολλήσεις!!! :lol:
Χαίρομαι που σου πέρασε το άλλο πρόβλημα (φαινόταν και σαν κουσούρι εμφανισιακά ή μόνο στην ομιλία σε δυσκόλευε;). Νέο κορίτσι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lol Οχι δε φαινόταν τίποτα απλά πονούσα όταν άνοιγα λίγο παραπάνω το στόμα.Φαντάζεσαι να στράβωνε?:|:blink::eek:

καλημερα περα για περα.περαστικα στους αρρωστους Οποιος θελει για νοσηλεια εδω νοσοκομειο εγινε το σπιτι ολοι ειναι τρεις λαλουν και τρεις χορευουν.Ακομα και ο γατος κολησε ψυλους δεν ξερω απο που και απο χθες ψεκαζομαστε (με μισει ειμαι σιγουρη εχει ενα βλεμα που λεει που θα παει θα σε ψεκασω και σενα) Μεσα στην αναστατωση και οι εκλογες να τους ριξω κανα συναχι μπας και κανουν τιποτα οι υποψηφιοι? Τελος παντον να το παρουν απο πανω μας να χω και λογο να τους ψηφισω Καλα να περασετε στον καφε οσοι βρεθειτε.πιεστε και κανα τσαι για μας εδω πανω .

Καλημέρα. Μέρα καλοκαιρινή. Σκάσαμε, όλο το σπίτι ανοικτό, η χαρά του γάτου ένα πράγμα. Δεν ξέρει σε ποιο ήλιο να πρωτοαράξει. Ο μπαμπάς φιλική εξυπηρέτηση σε φίλο ως γιατρός υπολογιστών, τα παιδιά περιμένουν μια φίλη τους που ξεχάσανε να μου πούνε ότι θα έρθει με τη μαμά της και έτρεχα σαν τρέλλη με τη τσίμπλα στο μάτι να συμμαζέψω να μπορούν τουλάχιστον να διασχίσουν το καθιστικό απο την είσοδο μέχρι τον καναπέ οι άνθρωποι. Κατά τα άλλα άρχισα να ακούω παραπάνω ήχουν απο "βουουουουο...", αλλά με έπιασε βήχας. Γιώτα μου τι να σου πω και άντε και στο είπα προκοπή θα δεις; Το ένα κακό δεν έρχεται μόνο του φέρνει και ψύλλους μαζί του. Άσχετο οι ψύλλοι κολλάνε συνάχι;
Όλοι οι άλλοι καλά να μου περνάτε. Κυριακή είναι θα περάσει:rolleyes:

ειναι το τελευταιο μου σχεδιο αντιμετωπισης να κολησω τους ψυλους συναχι!!!

Καλησπέρα!!

Ωραία Κυριακή μέχρι και που γυρίσαμε από την βόλτα μας σε ποτάμια και λόφους . Όσο εμείς το παίζαμε ορειβάτες οι δυο μικρές μου κυρίες βρήκαν ευκαιρία να παίξουν στις στάχτες μέσα στο τζάκι , έφυγα και άφησα δυο λευκές μπαλίτσες και τις βρήκα γκρί !!! Το σπίτι? Σαν από πυρκαγιά, στάχτες παντού !!!Τις έκανα μπάνιο, το πρώτο μας δε ξερώ αν έπρεπε (3 μηνών σχεδόν ) αλλά που να τα αφήσεις έτσι όπου ακουμπούσαν αφήναν μαυρίλα. Τώρα τις βλέπω καθισμένες πάνω στην θερμοφόρα να γλείφονται . θα μπορούσα να λέω πως είναι Ρωσικές αλλά ξεβάφουν!!!! :) :)

Hello,
Έβγαλα κάποιες φωτογραφίες από τις μικρές μου, που προσπαθώ να ανεβάσω στην callery και δεν τα καταφέρνω μόνο το avatar μου κατάφερα και άλλαξα , σας παρουσιάζω την lady!!! Όταν μπορέσω να ανεβάσω στην callery θα δείτε και την μπέμπα όπως και την Σύλα (Μπόξερ)

gristofer, ωραία κυρία η Lady!!! :)

Γεια σας κι από μένα! Έπεσα ηρωικά στον βωμό των ιώσεων! Από χτες είμαι χάλια και τρώω μόνο λαπό και αν :mpliaks:! Σήμερα βέβαια είμαι καλύτερα (δεν ψήνομαι τόσο στον πηρετό και δεν τρέχω κάθε τρεις και λίγο στην τουαλέτα) ελπίζω αύριο να φάω λίγο κοτοπουλάκι δεν τον αντέχω άλλο τον λαπά :(. Προσπαθώ βέβαια να είμαι θετική και να το βρίσκω ως ευκαιρία για αποτοξίνωση-δίαιτα αλλά σίγουρα η ελεηνή και τρισάθλια κατάσταση στην οποία έχω περιέλθει δεν βοηθά! Λευτεριά και στους υπόλοιπους κρεββατωμένους εύχομαι!

Γιώτα πολύ ενδιαφέρον σχέδιο, περιμένω νέα του!

Anabou, περαστικάαααααα!!! :)

Για Anabu

Μαμά Φωτούλα λέει: Τρείς μέρες δίαιτα, νερό όχι χυμούς, ρυζάκι, μακαρονάκια, βραστή πατατούλα και κοτοπουλάκι στήθος, χωρίς πέτσες, όχι γαλακτοκομικά και ωμά λαχανικά και φρούτα. Απο αύριο βράδυ μπορείς να φας καμιά φρυγανίτσα εαν έχουν σταματήσει εμετοί και διάρροιες. Τρώμε απο λίγο και πολλές φορές ανάλογα με τη βελτίωση. Πολλά υγρά, παυσίπονα για το πυρετό και σκέψου τη θετική πλευρά, όχι δεν είναι αυτή με τη τούρτα σοκολάτα, η άλλη που χάνεις κιλά είναι!!!!!!!!:)

Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση! Ευτυχώς ήταν οι γονείς μου εδώ και μου έκανε η μαμά την νοσοκόμα. Το απόγευμα βέβαια έφυγαν αλλά είμαι καλύτερα σήμερα! Έφαγα και λίγο κοτοπουλάκι για βραδυνό και μου φάνηκε απίστευτα νόστιμο. Παρόλο που ήταν νερόβραστο και ανάλατο από το μεσημεριανό φαγητό του πατέρα μου. Φανταστείτε πείνες! Δυστυχώς η σοκολατίνα πρέπει να περιμένει :(

περαστικα .Η μαμα Φωτουλα σου ειπε μια καλη δοκιμασμενη συνταγη:)Ψυλοι στο υψος τους ειναι οι μονοι πια που δεν εχουν ιωση Λετε να βαλω αυτους να κουβαλουν τα φαρμακα?

Για Anabu, δωράκι!

Τούρτα με μους λευκής σοκολάτας και φράουλες

Συνημμένα

• tourtafraoula.jpg
    tourtafraoula.jpg
    15,4 KB · Εμφανίσεις: 14
Τούρτα με μους λευκής σοκολάτας και φράουλες
:lol::lol::lol::lol:
Είναι μάλλον η μοναδική φορά που βλέπω τούρτα και δεν μου τρέχουν τα σάλια (επειδή ακόμα κι αν την είχα δεν θα μπορούσα να την φάω)

περαστικουλια!!!!

Καλημερα Καλη εβδομαδα.Σχολειο δεν εχουμε αλλα και να ειχαμε ...Ειμαι εμπολεμη παλευω με ιωσεις και ψυλλους...εχω παρει εδαφος δεν λεω...Παιδια γκρινιαζουν το εταιρο ημιση ειναι καλα Εγω φοραω κρανος και μπαλασκες και ορμαω γενικως, γατος φαινεται καλυτερα μονο κατι καφε στρογγυλα βλεπω στην γουνα του αλλα μειωθηκαν και αυτα Αληθεια τα αυγα των ψυλων ειναι αυτα? Η τακτικη να κολησουν οι ψυλοι συναχι ισως απεδωσε Θανατος στους ψυλους!!Εναρμονζομαστε με το πνευμα της 28ης Οκτωβριου ,ειμαστε ετοιμοι για παρελαση ,τα χαρακωματα εχουν στηθει Αεεερααααα!

Καλημέρα και καλή βδομάδα για όλους μας. Καλή ανάρρωση στους ιωμένους αλλά και στους παρεπιδημούντες των ιωμένων (ναι Γιώτα μου για σένα και το γάτο σου λέω). Όλοι έχουν πάει σχολείο, ο γάτος είναι κατά της εκπαίδευσης, ίδιος εγώ αυτό το γατί. :P

Καλημερα! Καλη εβδομαδα!
Εγω υποτιθεται οτι ημουν αρωστη Πεμπτη και Παρασκευη και ετσι την κοπανησα απο τη δουλεια.
Το κακο ειναι οτι τους ειπα οτι εχω ιωση και μου ζητησαν χαρτι γιατρου...
Τελικα μου εγραψε δικαιολογητικο ενας γυναικολογος (οτι εχω κατι γυναικολογικης φυσεως):(
Τωρα πως θα συνδιασω τα ψεμματα?
Κατα τα αλλα περασα φοβερα (φυσικα) στο σπιτι μου.
Μεταξυ των αλλων ζωγραφισα μαζι με το Σιβα (πατησε πανω στις λαδομπογιες και εκανε το σπιτι χαλια).
Τωρα ειναι κιτρινομωβ στη ραχη και κοκκινοπρασινος στα ποδια.
Πολυ εικαστικο γατι!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back