Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αυτή η ζέστη δεν αντέχεται.. το αγόρι μου έχει κάνει κατάληψη στο σαλόνι που είναι το A/C γιατί ζεσταίνεται υπερβολικα, ο κύριος Ντάρκυ έχει απλωθεί στην πλάτη του άλλου καναπέ κι εγώ λιώνω στην κρεβατοκάμαρα αγκαλιά με τον ανεμιστήρα..:confused: Αν και γενικά αντέχω στην ζέστη, ήταν η πρώτη φορά που ένιωθα ότι βράζει ο αέρας του ανεμιστήρα!
Κατα τ'αλλα έχω νεύρα με μια φίλη μου που με άφησε να προσέχω την γάτα της για 4-5 μέρες.. Είναι ενός έτους, αστείρωτη και από τότε που πήρα τον μικρό αγριεύει απίστευτα και σ'αυτον και σε μενα..Προσπάθησα πολλές φορές μέχρι τώρα να της εξηγήσω ότι όσο δεν στειρώνεται θα αγριεύει αλλά δεν λέει να το καταλάβει με τίποτα.. :mad: Σήμερα πήγα να καθίσω μαζί της και ενώ είχα κάνει μπάνιο για να μην μυρίζω τόσο, μου έκανε χχχχχχ και μετά απο λίγο μου έχωσε μια δυνατή νυχιά στο χέρι.. :( την λυπάμαι να κάθεται μόνη της, αλλά δεν την εμπιστεύομαι πια.. :redface::(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα εμεις κανουμε ντρουζακια οικογενειακος ο λαμπης λατρευει το νερο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια αποψε εζησα ενα απογευμα τελειως αποκοσμο..... Σηκωθηκα και ο ουρανος ηταν μαυρος, ο ηλιος κοκκινος μεσα στο συννεφο
:hmm: :hmm: Η φωτια στο Αιγιο ειναι ανεξελεγκτη και προφανως ο ανεμος κατευθυνει προςτα εδω το καπνο.... Και μετα "εβρεχε" αποκαιδια επι ωρες (ακομη πεφτουν) :cry: :cry: :cry: Δεν το εχω ξαναδει αυτο ποτε μου. Σταχτες απο τον ουρανο.... Χαμος πρεπει να γινεται. Ειναι χιλιομετρα η αποσταση :( :( Και το φεγγαρι κοκκινο..... Ειμαι πολυ θυμωμενη και λυπημενη.

Καλημέρα σε όλους και όλες σας
Ελένη όλα καλά στη Χίο που είσαι; Δηλαδή τίποτα δεν είναι καλά αφού καίγεται από ότι άκουσα το βόρειο τμήμα της, αλλά ελπίζω να μην είναι τα πράγματα επικίνδυνα για κανέναν στο νησί.:(

Καλημέρα σε όλους και όλες σας
Ελένη όλα καλά στη Χίο που είσαι; Δηλαδή τίποτα δεν είναι καλά αφού καίγεται από ότι άκουσα το βόρειο τμήμα της, αλλά ελπίζω να μην είναι τα πράγματα επικίνδυνα για κανέναν στο νησί.:(
απο οσο θυμαμαι στα βορεια δεν εχει τοση βλαστηση οσο το νοτιο τμημα

καλημέρα σε όλους, ρε γμτ πάλι καίγεται όλη η Ελλάδα, ο ουρανός εδώ και 3 μέρες ειναι γρίζος, που είναι αυτό το υπέροχο γαλάζιο που βλέπαμε??? θα το ξαναδούμε άραγε???/:/:

καλημερα!
κριμα φετος.. μας βλεπω να χανουμε πολλα δεντρα και ζωα..:( :cry: :cry:

Καλημέρα σε όλους!
Το πρωί βγήκα από το σπίτι και υπήρχε αυτό το αρρωστημένο πορτοκαλί στον ουρανό! Το μόνο που ένιωσα ήταν ένας απίστευτος θυμός και μία τεράστια θλίψη. Το χειρότερο είναι ότι νιώθω ανήμπορη να κάνω κάτι, όπως φαντάζομαι και οι περισσότεροι. Δυστυχώς είμαστε λίγοι!!
Και θυμώνω ακόμα περισσότερο με τα μέσα ενημέρωσης που τρέχουν πίσω από όλα αυτά τα γεγονότα για να βγάλουν νούμερα!!!! Είναι τραγικό....
Συγνώμη αν είμαι απότομη....

Καλημέρα,
πραγματικά η ατμόσφαιρα είναι απαίσια σήμερα, κάτι η ζέστη, κάτι το όζον, κάτι η κάπνα, έχει γίνει χάλια.
Χτες το βράδυ σκάσαμε πάλι, παρά τον ανεμιστήρα (το κλιματιστικό δεν το βάζουμε τη νύχτα, μας έχει πιάσει και τους δύο ο λαιμός μας) :down: Η καημένη η Αρήθα την έβγαλε τέζα στη μπανιέρα για λίγη δροσιά... :greycat:

Καλημέρα κι από μένα. Κι εγω παλιότερα δεν άντεχα το κλιματιστικό. Φέτος είμαι ευτυχισμένη που το έχουμε. Χτες το βραδυ ήταν νομίζω η χειρότερη ζέστη. Είχα το κλιματιστικό στους 24 (ποτέ δεν το βάζω τόσο χαμηλά, πάντα 26-27) και δεν θα έλεγα ότι δροσιζόμουν ιδιαίτερα....:/:

Αύριο φεύγω πάλι για ΣΚ (μην με μισήσετε :P ) .

) :cry: :cry: :cry: Δεν το εχω ξαναδει αυτο ποτε μου. Σταχτες απο τον ουρανο.... Χαμος πρεπει να γινεται. Ειναι χιλιομετρα η αποσταση :( :( Και το φεγγαρι κοκκινο..... Ειμαι πολυ θυμωμενη και λυπημενη.
Κι εγω το ιδιο....:( Φοβάμαι ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχει καεί όλη η Ελλάδα.

Κατα τα άλλα σκάμε από τη ζέστη οικογενειακώς....

Καλημέρα σε όλους κι από μένα!!! Χθες δεν βγήκα καθόλου από το δωμάτιο με τον κλιματισμό και έτσι δεν είδα τα χάλια που περιγράφετε!
Χριστινάκι, από την περιγραφή και μόνο που έκανες κάηκε η ψυχή μου..!:( Τί να πώ.... Κουράγιο? Υπομονή? Σκτ ότι και να πεις η κατάσταση δεν αλλάζει..:mad:
Η ζέστη χθες πάντως ήταν αποπνικτηκή!! Όποτε έβγαινα από το κλιματιστικό μου κοβόταν η ανάσα!! Η Αρήθα πάντως αγκαζέ με τα είδη υγειινής την βρήκε την λύση..:P

Ισμήνη, η Αργυρώ έχει μεγαλώσει πάαααααρα πολύ (η ο Σίβα είναι πολύυυυυ μικρόσωμος)

Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου?

Ισμήνη, η Αργυρώ έχει μεγαλώσει πάαααααρα πολύ (η ο Σίβα είναι πολύυυυυ μικρόσωμος)
Ειδες τελικά? :) Ο Σιβα ειναι μια σταλίτσα....Που να δοκιμάσεις να τον σηκώσεις...:( :( :( Ελπίζω το χειμώνα να πάρει λίγα κιλά.

εγω δεν θα πηγαινα καλε μακρυα κ αγαπημενη απο την φωτια

Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου?
Εγώ δεν θα πήγαινα!:/: Εδώ οι ντόπιοι και φεύγουν, εσύ θα πάς?
Άστο για αργότερα καλύτερα....:)

καλημέρα! Τι καλή δηλαδή από αυτά που διάβασα...:(
Ή θα καιγόμαστε με τον καύσωνα ,ή όταν αρχίσει να φυσάει λίγο και χαιρόμαστε, πάλι στεναχωριόμαστε που βάζουν φωτιές:down: :down:

Δεν έχετε κάποιον εκεί να σας ενημερώσει για την κατάσταση?:hmm:

Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί παρ' όλη τη ζέστη ο χαζός ο δικός μου την έβγαλε πάλι κολλημένος πάνω μου! Δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνος του, αλλά βλέπω ότι υποφέρει όταν έρχεται στο κρεββάτι. Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!!;)

Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!!;)
Και ο δικός μου το κάνει αυτό! Εάν βλέπεις ότι το γάλα δεν τον πειράζει δίνε του αφού το προτιμά.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back