Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2007 στις 19:13 Η Cleopatra: #5.821 25-07-07 19:13 Αυτή η ζέστη δεν αντέχεται.. το αγόρι μου έχει κάνει κατάληψη στο σαλόνι που είναι το A/C γιατί ζεσταίνεται υπερβολικα, ο κύριος Ντάρκυ έχει απλωθεί στην πλάτη του άλλου καναπέ κι εγώ λιώνω στην κρεβατοκάμαρα αγκαλιά με τον ανεμιστήρα.. Αν και γενικά αντέχω στην ζέστη, ήταν η πρώτη φορά που ένιωθα ότι βράζει ο αέρας του ανεμιστήρα! Κατα τ'αλλα έχω νεύρα με μια φίλη μου που με άφησε να προσέχω την γάτα της για 4-5 μέρες.. Είναι ενός έτους, αστείρωτη και από τότε που πήρα τον μικρό αγριεύει απίστευτα και σ'αυτον και σε μενα..Προσπάθησα πολλές φορές μέχρι τώρα να της εξηγήσω ότι όσο δεν στειρώνεται θα αγριεύει αλλά δεν λέει να το καταλάβει με τίποτα.. Σήμερα πήγα να καθίσω μαζί της και ενώ είχα κάνει μπάνιο για να μην μυρίζω τόσο, μου έκανε χχχχχχ και μετά απο λίγο μου έχωσε μια δυνατή νυχιά στο χέρι.. την λυπάμαι να κάθεται μόνη της, αλλά δεν την εμπιστεύομαι πια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 00:57 Η ladycat έγραψε: #5.822 26-07-07 00:57 καλημερα εμεις κανουμε ντρουζακια οικογενειακος ο λαμπης λατρευει το νερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 01:38 Η χριστινα έγραψε: #5.823 26-07-07 01:38 Παιδια αποψε εζησα ενα απογευμα τελειως αποκοσμο..... Σηκωθηκα και ο ουρανος ηταν μαυρος, ο ηλιος κοκκινος μεσα στο συννεφο Η φωτια στο Αιγιο ειναι ανεξελεγκτη και προφανως ο ανεμος κατευθυνει προςτα εδω το καπνο.... Και μετα "εβρεχε" αποκαιδια επι ωρες (ακομη πεφτουν) :cry: :cry: :cry: Δεν το εχω ξαναδει αυτο ποτε μου. Σταχτες απο τον ουρανο.... Χαμος πρεπει να γινεται. Ειναι χιλιομετρα η αποσταση Και το φεγγαρι κοκκινο..... Ειμαι πολυ θυμωμενη και λυπημενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 08:18 Η nena έγραψε: #5.824 26-07-07 08:18 Καλημέρα σε όλους και όλες σας Ελένη όλα καλά στη Χίο που είσαι; Δηλαδή τίποτα δεν είναι καλά αφού καίγεται από ότι άκουσα το βόρειο τμήμα της, αλλά ελπίζω να μην είναι τα πράγματα επικίνδυνα για κανέναν στο νησί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 08:42 Η ladycat έγραψε: #5.825 26-07-07 08:42 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλημέρα σε όλους και όλες σας Ελένη όλα καλά στη Χίο που είσαι; Δηλαδή τίποτα δεν είναι καλά αφού καίγεται από ότι άκουσα το βόρειο τμήμα της, αλλά ελπίζω να μην είναι τα πράγματα επικίνδυνα για κανέναν στο νησί. Click για ανάπτυξη... απο οσο θυμαμαι στα βορεια δεν εχει τοση βλαστηση οσο το νοτιο τμημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 08:44 Η kitsoyla έγραψε: #5.826 26-07-07 08:44 καλημέρα σε όλους, ρε γμτ πάλι καίγεται όλη η Ελλάδα, ο ουρανός εδώ και 3 μέρες ειναι γρίζος, που είναι αυτό το υπέροχο γαλάζιο που βλέπαμε??? θα το ξαναδούμε άραγε???/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 09:19 Η μελινάκι έγραψε: #5.827 26-07-07 09:19 καλημερα! κριμα φετος.. μας βλεπω να χανουμε πολλα δεντρα και ζωα.. :cry: :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 10:18 Η vasiliki2: #5.828 26-07-07 10:18 Καλημέρα σε όλους! Το πρωί βγήκα από το σπίτι και υπήρχε αυτό το αρρωστημένο πορτοκαλί στον ουρανό! Το μόνο που ένιωσα ήταν ένας απίστευτος θυμός και μία τεράστια θλίψη. Το χειρότερο είναι ότι νιώθω ανήμπορη να κάνω κάτι, όπως φαντάζομαι και οι περισσότεροι. Δυστυχώς είμαστε λίγοι!! Και θυμώνω ακόμα περισσότερο με τα μέσα ενημέρωσης που τρέχουν πίσω από όλα αυτά τα γεγονότα για να βγάλουν νούμερα!!!! Είναι τραγικό.... Συγνώμη αν είμαι απότομη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 10:24 Η aretha έγραψε: #5.829 26-07-07 10:24 Καλημέρα, πραγματικά η ατμόσφαιρα είναι απαίσια σήμερα, κάτι η ζέστη, κάτι το όζον, κάτι η κάπνα, έχει γίνει χάλια. Χτες το βράδυ σκάσαμε πάλι, παρά τον ανεμιστήρα (το κλιματιστικό δεν το βάζουμε τη νύχτα, μας έχει πιάσει και τους δύο ο λαιμός μας) Η καημένη η Αρήθα την έβγαλε τέζα στη μπανιέρα για λίγη δροσιά... :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:16 Η Κατερίνα έγραψε: #5.830 26-07-07 11:16 Καλημέρα κι από μένα. Κι εγω παλιότερα δεν άντεχα το κλιματιστικό. Φέτος είμαι ευτυχισμένη που το έχουμε. Χτες το βραδυ ήταν νομίζω η χειρότερη ζέστη. Είχα το κλιματιστικό στους 24 (ποτέ δεν το βάζω τόσο χαμηλά, πάντα 26-27) και δεν θα έλεγα ότι δροσιζόμουν ιδιαίτερα.... Αύριο φεύγω πάλι για ΣΚ (μην με μισήσετε ) . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:21 Η Ismini έγραψε: #5.831 26-07-07 11:21 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: ) :cry: :cry: :cry: Δεν το εχω ξαναδει αυτο ποτε μου. Σταχτες απο τον ουρανο.... Χαμος πρεπει να γινεται. Ειναι χιλιομετρα η αποσταση Και το φεγγαρι κοκκινο..... Ειμαι πολυ θυμωμενη και λυπημενη. Click για ανάπτυξη... Κι εγω το ιδιο.... Φοβάμαι ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχει καεί όλη η Ελλάδα. Κατα τα άλλα σκάμε από τη ζέστη οικογενειακώς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:23 Η cris έγραψε: #5.832 26-07-07 11:23 Καλημέρα σε όλους κι από μένα!!! Χθες δεν βγήκα καθόλου από το δωμάτιο με τον κλιματισμό και έτσι δεν είδα τα χάλια που περιγράφετε! Χριστινάκι, από την περιγραφή και μόνο που έκανες κάηκε η ψυχή μου..! Τί να πώ.... Κουράγιο? Υπομονή? Σκτ ότι και να πεις η κατάσταση δεν αλλάζει.. Η ζέστη χθες πάντως ήταν αποπνικτηκή!! Όποτε έβγαινα από το κλιματιστικό μου κοβόταν η ανάσα!! Η Αρήθα πάντως αγκαζέ με τα είδη υγειινής την βρήκε την λύση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:26 Η Κατερίνα έγραψε: #5.833 26-07-07 11:26 Ισμήνη, η Αργυρώ έχει μεγαλώσει πάαααααρα πολύ (η ο Σίβα είναι πολύυυυυ μικρόσωμος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:27 Η catlover έγραψε: #5.834 26-07-07 11:27 Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:30 Η Ismini έγραψε: #5.835 26-07-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Ισμήνη, η Αργυρώ έχει μεγαλώσει πάαααααρα πολύ (η ο Σίβα είναι πολύυυυυ μικρόσωμος) Click για ανάπτυξη... Ειδες τελικά? Ο Σιβα ειναι μια σταλίτσα....Που να δοκιμάσεις να τον σηκώσεις... Ελπίζω το χειμώνα να πάρει λίγα κιλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:32 Η ladycat έγραψε: #5.836 26-07-07 11:32 εγω δεν θα πηγαινα καλε μακρυα κ αγαπημενη απο την φωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:40 Η cris έγραψε: #5.837 26-07-07 11:40 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα πήγαινα! Εδώ οι ντόπιοι και φεύγουν, εσύ θα πάς? Άστο για αργότερα καλύτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:51 Η mimikaki έγραψε: #5.838 26-07-07 11:51 καλημέρα! Τι καλή δηλαδή από αυτά που διάβασα... Ή θα καιγόμαστε με τον καύσωνα ,ή όταν αρχίσει να φυσάει λίγο και χαιρόμαστε, πάλι στεναχωριόμαστε που βάζουν φωτιές Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Δεν έχετε κάποιον εκεί να σας ενημερώσει για την κατάσταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:52 Η vasiliki2: #5.839 26-07-07 11:52 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί παρ' όλη τη ζέστη ο χαζός ο δικός μου την έβγαλε πάλι κολλημένος πάνω μου! Δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνος του, αλλά βλέπω ότι υποφέρει όταν έρχεται στο κρεββάτι. Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:53 Η Ismini έγραψε: #5.840 26-07-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από vasiliki: Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου το κάνει αυτό! Εάν βλέπεις ότι το γάλα δεν τον πειράζει δίνε του αφού το προτιμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτή η ζέστη δεν αντέχεται.. το αγόρι μου έχει κάνει κατάληψη στο σαλόνι που είναι το A/C γιατί ζεσταίνεται υπερβολικα, ο κύριος Ντάρκυ έχει απλωθεί στην πλάτη του άλλου καναπέ κι εγώ λιώνω στην κρεβατοκάμαρα αγκαλιά με τον ανεμιστήρα.. Αν και γενικά αντέχω στην ζέστη, ήταν η πρώτη φορά που ένιωθα ότι βράζει ο αέρας του ανεμιστήρα! Κατα τ'αλλα έχω νεύρα με μια φίλη μου που με άφησε να προσέχω την γάτα της για 4-5 μέρες.. Είναι ενός έτους, αστείρωτη και από τότε που πήρα τον μικρό αγριεύει απίστευτα και σ'αυτον και σε μενα..Προσπάθησα πολλές φορές μέχρι τώρα να της εξηγήσω ότι όσο δεν στειρώνεται θα αγριεύει αλλά δεν λέει να το καταλάβει με τίποτα.. Σήμερα πήγα να καθίσω μαζί της και ενώ είχα κάνει μπάνιο για να μην μυρίζω τόσο, μου έκανε χχχχχχ και μετά απο λίγο μου έχωσε μια δυνατή νυχιά στο χέρι.. την λυπάμαι να κάθεται μόνη της, αλλά δεν την εμπιστεύομαι πια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 00:57 Η ladycat έγραψε: #5.822 26-07-07 00:57 καλημερα εμεις κανουμε ντρουζακια οικογενειακος ο λαμπης λατρευει το νερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 01:38 Η χριστινα έγραψε: #5.823 26-07-07 01:38 Παιδια αποψε εζησα ενα απογευμα τελειως αποκοσμο..... Σηκωθηκα και ο ουρανος ηταν μαυρος, ο ηλιος κοκκινος μεσα στο συννεφο Η φωτια στο Αιγιο ειναι ανεξελεγκτη και προφανως ο ανεμος κατευθυνει προςτα εδω το καπνο.... Και μετα "εβρεχε" αποκαιδια επι ωρες (ακομη πεφτουν) :cry: :cry: :cry: Δεν το εχω ξαναδει αυτο ποτε μου. Σταχτες απο τον ουρανο.... Χαμος πρεπει να γινεται. Ειναι χιλιομετρα η αποσταση Και το φεγγαρι κοκκινο..... Ειμαι πολυ θυμωμενη και λυπημενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 08:18 Η nena έγραψε: #5.824 26-07-07 08:18 Καλημέρα σε όλους και όλες σας Ελένη όλα καλά στη Χίο που είσαι; Δηλαδή τίποτα δεν είναι καλά αφού καίγεται από ότι άκουσα το βόρειο τμήμα της, αλλά ελπίζω να μην είναι τα πράγματα επικίνδυνα για κανέναν στο νησί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 08:42 Η ladycat έγραψε: #5.825 26-07-07 08:42 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλημέρα σε όλους και όλες σας Ελένη όλα καλά στη Χίο που είσαι; Δηλαδή τίποτα δεν είναι καλά αφού καίγεται από ότι άκουσα το βόρειο τμήμα της, αλλά ελπίζω να μην είναι τα πράγματα επικίνδυνα για κανέναν στο νησί. Click για ανάπτυξη... απο οσο θυμαμαι στα βορεια δεν εχει τοση βλαστηση οσο το νοτιο τμημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 08:44 Η kitsoyla έγραψε: #5.826 26-07-07 08:44 καλημέρα σε όλους, ρε γμτ πάλι καίγεται όλη η Ελλάδα, ο ουρανός εδώ και 3 μέρες ειναι γρίζος, που είναι αυτό το υπέροχο γαλάζιο που βλέπαμε??? θα το ξαναδούμε άραγε???/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 09:19 Η μελινάκι έγραψε: #5.827 26-07-07 09:19 καλημερα! κριμα φετος.. μας βλεπω να χανουμε πολλα δεντρα και ζωα.. :cry: :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 10:18 Η vasiliki2: #5.828 26-07-07 10:18 Καλημέρα σε όλους! Το πρωί βγήκα από το σπίτι και υπήρχε αυτό το αρρωστημένο πορτοκαλί στον ουρανό! Το μόνο που ένιωσα ήταν ένας απίστευτος θυμός και μία τεράστια θλίψη. Το χειρότερο είναι ότι νιώθω ανήμπορη να κάνω κάτι, όπως φαντάζομαι και οι περισσότεροι. Δυστυχώς είμαστε λίγοι!! Και θυμώνω ακόμα περισσότερο με τα μέσα ενημέρωσης που τρέχουν πίσω από όλα αυτά τα γεγονότα για να βγάλουν νούμερα!!!! Είναι τραγικό.... Συγνώμη αν είμαι απότομη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 10:24 Η aretha έγραψε: #5.829 26-07-07 10:24 Καλημέρα, πραγματικά η ατμόσφαιρα είναι απαίσια σήμερα, κάτι η ζέστη, κάτι το όζον, κάτι η κάπνα, έχει γίνει χάλια. Χτες το βράδυ σκάσαμε πάλι, παρά τον ανεμιστήρα (το κλιματιστικό δεν το βάζουμε τη νύχτα, μας έχει πιάσει και τους δύο ο λαιμός μας) Η καημένη η Αρήθα την έβγαλε τέζα στη μπανιέρα για λίγη δροσιά... :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:16 Η Κατερίνα έγραψε: #5.830 26-07-07 11:16 Καλημέρα κι από μένα. Κι εγω παλιότερα δεν άντεχα το κλιματιστικό. Φέτος είμαι ευτυχισμένη που το έχουμε. Χτες το βραδυ ήταν νομίζω η χειρότερη ζέστη. Είχα το κλιματιστικό στους 24 (ποτέ δεν το βάζω τόσο χαμηλά, πάντα 26-27) και δεν θα έλεγα ότι δροσιζόμουν ιδιαίτερα.... Αύριο φεύγω πάλι για ΣΚ (μην με μισήσετε ) . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:21 Η Ismini έγραψε: #5.831 26-07-07 11:21 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: ) :cry: :cry: :cry: Δεν το εχω ξαναδει αυτο ποτε μου. Σταχτες απο τον ουρανο.... Χαμος πρεπει να γινεται. Ειναι χιλιομετρα η αποσταση Και το φεγγαρι κοκκινο..... Ειμαι πολυ θυμωμενη και λυπημενη. Click για ανάπτυξη... Κι εγω το ιδιο.... Φοβάμαι ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχει καεί όλη η Ελλάδα. Κατα τα άλλα σκάμε από τη ζέστη οικογενειακώς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:23 Η cris έγραψε: #5.832 26-07-07 11:23 Καλημέρα σε όλους κι από μένα!!! Χθες δεν βγήκα καθόλου από το δωμάτιο με τον κλιματισμό και έτσι δεν είδα τα χάλια που περιγράφετε! Χριστινάκι, από την περιγραφή και μόνο που έκανες κάηκε η ψυχή μου..! Τί να πώ.... Κουράγιο? Υπομονή? Σκτ ότι και να πεις η κατάσταση δεν αλλάζει.. Η ζέστη χθες πάντως ήταν αποπνικτηκή!! Όποτε έβγαινα από το κλιματιστικό μου κοβόταν η ανάσα!! Η Αρήθα πάντως αγκαζέ με τα είδη υγειινής την βρήκε την λύση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:26 Η Κατερίνα έγραψε: #5.833 26-07-07 11:26 Ισμήνη, η Αργυρώ έχει μεγαλώσει πάαααααρα πολύ (η ο Σίβα είναι πολύυυυυ μικρόσωμος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:27 Η catlover έγραψε: #5.834 26-07-07 11:27 Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:30 Η Ismini έγραψε: #5.835 26-07-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Ισμήνη, η Αργυρώ έχει μεγαλώσει πάαααααρα πολύ (η ο Σίβα είναι πολύυυυυ μικρόσωμος) Click για ανάπτυξη... Ειδες τελικά? Ο Σιβα ειναι μια σταλίτσα....Που να δοκιμάσεις να τον σηκώσεις... Ελπίζω το χειμώνα να πάρει λίγα κιλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:32 Η ladycat έγραψε: #5.836 26-07-07 11:32 εγω δεν θα πηγαινα καλε μακρυα κ αγαπημενη απο την φωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:40 Η cris έγραψε: #5.837 26-07-07 11:40 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα πήγαινα! Εδώ οι ντόπιοι και φεύγουν, εσύ θα πάς? Άστο για αργότερα καλύτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:51 Η mimikaki έγραψε: #5.838 26-07-07 11:51 καλημέρα! Τι καλή δηλαδή από αυτά που διάβασα... Ή θα καιγόμαστε με τον καύσωνα ,ή όταν αρχίσει να φυσάει λίγο και χαιρόμαστε, πάλι στεναχωριόμαστε που βάζουν φωτιές Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Δεν έχετε κάποιον εκεί να σας ενημερώσει για την κατάσταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:52 Η vasiliki2: #5.839 26-07-07 11:52 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί παρ' όλη τη ζέστη ο χαζός ο δικός μου την έβγαλε πάλι κολλημένος πάνω μου! Δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνος του, αλλά βλέπω ότι υποφέρει όταν έρχεται στο κρεββάτι. Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:53 Η Ismini έγραψε: #5.840 26-07-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από vasiliki: Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου το κάνει αυτό! Εάν βλέπεις ότι το γάλα δεν τον πειράζει δίνε του αφού το προτιμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα εμεις κανουμε ντρουζακια οικογενειακος ο λαμπης λατρευει το νερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 01:38 Η χριστινα έγραψε: #5.823 26-07-07 01:38 Παιδια αποψε εζησα ενα απογευμα τελειως αποκοσμο..... Σηκωθηκα και ο ουρανος ηταν μαυρος, ο ηλιος κοκκινος μεσα στο συννεφο Η φωτια στο Αιγιο ειναι ανεξελεγκτη και προφανως ο ανεμος κατευθυνει προςτα εδω το καπνο.... Και μετα "εβρεχε" αποκαιδια επι ωρες (ακομη πεφτουν) :cry: :cry: :cry: Δεν το εχω ξαναδει αυτο ποτε μου. Σταχτες απο τον ουρανο.... Χαμος πρεπει να γινεται. Ειναι χιλιομετρα η αποσταση Και το φεγγαρι κοκκινο..... Ειμαι πολυ θυμωμενη και λυπημενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 08:18 Η nena έγραψε: #5.824 26-07-07 08:18 Καλημέρα σε όλους και όλες σας Ελένη όλα καλά στη Χίο που είσαι; Δηλαδή τίποτα δεν είναι καλά αφού καίγεται από ότι άκουσα το βόρειο τμήμα της, αλλά ελπίζω να μην είναι τα πράγματα επικίνδυνα για κανέναν στο νησί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 08:42 Η ladycat έγραψε: #5.825 26-07-07 08:42 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλημέρα σε όλους και όλες σας Ελένη όλα καλά στη Χίο που είσαι; Δηλαδή τίποτα δεν είναι καλά αφού καίγεται από ότι άκουσα το βόρειο τμήμα της, αλλά ελπίζω να μην είναι τα πράγματα επικίνδυνα για κανέναν στο νησί. Click για ανάπτυξη... απο οσο θυμαμαι στα βορεια δεν εχει τοση βλαστηση οσο το νοτιο τμημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 08:44 Η kitsoyla έγραψε: #5.826 26-07-07 08:44 καλημέρα σε όλους, ρε γμτ πάλι καίγεται όλη η Ελλάδα, ο ουρανός εδώ και 3 μέρες ειναι γρίζος, που είναι αυτό το υπέροχο γαλάζιο που βλέπαμε??? θα το ξαναδούμε άραγε???/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 09:19 Η μελινάκι έγραψε: #5.827 26-07-07 09:19 καλημερα! κριμα φετος.. μας βλεπω να χανουμε πολλα δεντρα και ζωα.. :cry: :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 10:18 Η vasiliki2: #5.828 26-07-07 10:18 Καλημέρα σε όλους! Το πρωί βγήκα από το σπίτι και υπήρχε αυτό το αρρωστημένο πορτοκαλί στον ουρανό! Το μόνο που ένιωσα ήταν ένας απίστευτος θυμός και μία τεράστια θλίψη. Το χειρότερο είναι ότι νιώθω ανήμπορη να κάνω κάτι, όπως φαντάζομαι και οι περισσότεροι. Δυστυχώς είμαστε λίγοι!! Και θυμώνω ακόμα περισσότερο με τα μέσα ενημέρωσης που τρέχουν πίσω από όλα αυτά τα γεγονότα για να βγάλουν νούμερα!!!! Είναι τραγικό.... Συγνώμη αν είμαι απότομη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 10:24 Η aretha έγραψε: #5.829 26-07-07 10:24 Καλημέρα, πραγματικά η ατμόσφαιρα είναι απαίσια σήμερα, κάτι η ζέστη, κάτι το όζον, κάτι η κάπνα, έχει γίνει χάλια. Χτες το βράδυ σκάσαμε πάλι, παρά τον ανεμιστήρα (το κλιματιστικό δεν το βάζουμε τη νύχτα, μας έχει πιάσει και τους δύο ο λαιμός μας) Η καημένη η Αρήθα την έβγαλε τέζα στη μπανιέρα για λίγη δροσιά... :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:16 Η Κατερίνα έγραψε: #5.830 26-07-07 11:16 Καλημέρα κι από μένα. Κι εγω παλιότερα δεν άντεχα το κλιματιστικό. Φέτος είμαι ευτυχισμένη που το έχουμε. Χτες το βραδυ ήταν νομίζω η χειρότερη ζέστη. Είχα το κλιματιστικό στους 24 (ποτέ δεν το βάζω τόσο χαμηλά, πάντα 26-27) και δεν θα έλεγα ότι δροσιζόμουν ιδιαίτερα.... Αύριο φεύγω πάλι για ΣΚ (μην με μισήσετε ) . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:21 Η Ismini έγραψε: #5.831 26-07-07 11:21 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: ) :cry: :cry: :cry: Δεν το εχω ξαναδει αυτο ποτε μου. Σταχτες απο τον ουρανο.... Χαμος πρεπει να γινεται. Ειναι χιλιομετρα η αποσταση Και το φεγγαρι κοκκινο..... Ειμαι πολυ θυμωμενη και λυπημενη. Click για ανάπτυξη... Κι εγω το ιδιο.... Φοβάμαι ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχει καεί όλη η Ελλάδα. Κατα τα άλλα σκάμε από τη ζέστη οικογενειακώς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:23 Η cris έγραψε: #5.832 26-07-07 11:23 Καλημέρα σε όλους κι από μένα!!! Χθες δεν βγήκα καθόλου από το δωμάτιο με τον κλιματισμό και έτσι δεν είδα τα χάλια που περιγράφετε! Χριστινάκι, από την περιγραφή και μόνο που έκανες κάηκε η ψυχή μου..! Τί να πώ.... Κουράγιο? Υπομονή? Σκτ ότι και να πεις η κατάσταση δεν αλλάζει.. Η ζέστη χθες πάντως ήταν αποπνικτηκή!! Όποτε έβγαινα από το κλιματιστικό μου κοβόταν η ανάσα!! Η Αρήθα πάντως αγκαζέ με τα είδη υγειινής την βρήκε την λύση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:26 Η Κατερίνα έγραψε: #5.833 26-07-07 11:26 Ισμήνη, η Αργυρώ έχει μεγαλώσει πάαααααρα πολύ (η ο Σίβα είναι πολύυυυυ μικρόσωμος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:27 Η catlover έγραψε: #5.834 26-07-07 11:27 Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:30 Η Ismini έγραψε: #5.835 26-07-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Ισμήνη, η Αργυρώ έχει μεγαλώσει πάαααααρα πολύ (η ο Σίβα είναι πολύυυυυ μικρόσωμος) Click για ανάπτυξη... Ειδες τελικά? Ο Σιβα ειναι μια σταλίτσα....Που να δοκιμάσεις να τον σηκώσεις... Ελπίζω το χειμώνα να πάρει λίγα κιλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:32 Η ladycat έγραψε: #5.836 26-07-07 11:32 εγω δεν θα πηγαινα καλε μακρυα κ αγαπημενη απο την φωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:40 Η cris έγραψε: #5.837 26-07-07 11:40 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα πήγαινα! Εδώ οι ντόπιοι και φεύγουν, εσύ θα πάς? Άστο για αργότερα καλύτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:51 Η mimikaki έγραψε: #5.838 26-07-07 11:51 καλημέρα! Τι καλή δηλαδή από αυτά που διάβασα... Ή θα καιγόμαστε με τον καύσωνα ,ή όταν αρχίσει να φυσάει λίγο και χαιρόμαστε, πάλι στεναχωριόμαστε που βάζουν φωτιές Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Δεν έχετε κάποιον εκεί να σας ενημερώσει για την κατάσταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:52 Η vasiliki2: #5.839 26-07-07 11:52 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί παρ' όλη τη ζέστη ο χαζός ο δικός μου την έβγαλε πάλι κολλημένος πάνω μου! Δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνος του, αλλά βλέπω ότι υποφέρει όταν έρχεται στο κρεββάτι. Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:53 Η Ismini έγραψε: #5.840 26-07-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από vasiliki: Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου το κάνει αυτό! Εάν βλέπεις ότι το γάλα δεν τον πειράζει δίνε του αφού το προτιμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια αποψε εζησα ενα απογευμα τελειως αποκοσμο..... Σηκωθηκα και ο ουρανος ηταν μαυρος, ο ηλιος κοκκινος μεσα στο συννεφο Η φωτια στο Αιγιο ειναι ανεξελεγκτη και προφανως ο ανεμος κατευθυνει προςτα εδω το καπνο.... Και μετα "εβρεχε" αποκαιδια επι ωρες (ακομη πεφτουν) :cry: :cry: :cry: Δεν το εχω ξαναδει αυτο ποτε μου. Σταχτες απο τον ουρανο.... Χαμος πρεπει να γινεται. Ειναι χιλιομετρα η αποσταση Και το φεγγαρι κοκκινο..... Ειμαι πολυ θυμωμενη και λυπημενη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 08:18 Η nena έγραψε: #5.824 26-07-07 08:18 Καλημέρα σε όλους και όλες σας Ελένη όλα καλά στη Χίο που είσαι; Δηλαδή τίποτα δεν είναι καλά αφού καίγεται από ότι άκουσα το βόρειο τμήμα της, αλλά ελπίζω να μην είναι τα πράγματα επικίνδυνα για κανέναν στο νησί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 08:42 Η ladycat έγραψε: #5.825 26-07-07 08:42 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλημέρα σε όλους και όλες σας Ελένη όλα καλά στη Χίο που είσαι; Δηλαδή τίποτα δεν είναι καλά αφού καίγεται από ότι άκουσα το βόρειο τμήμα της, αλλά ελπίζω να μην είναι τα πράγματα επικίνδυνα για κανέναν στο νησί. Click για ανάπτυξη... απο οσο θυμαμαι στα βορεια δεν εχει τοση βλαστηση οσο το νοτιο τμημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 08:44 Η kitsoyla έγραψε: #5.826 26-07-07 08:44 καλημέρα σε όλους, ρε γμτ πάλι καίγεται όλη η Ελλάδα, ο ουρανός εδώ και 3 μέρες ειναι γρίζος, που είναι αυτό το υπέροχο γαλάζιο που βλέπαμε??? θα το ξαναδούμε άραγε???/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 09:19 Η μελινάκι έγραψε: #5.827 26-07-07 09:19 καλημερα! κριμα φετος.. μας βλεπω να χανουμε πολλα δεντρα και ζωα.. :cry: :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 10:18 Η vasiliki2: #5.828 26-07-07 10:18 Καλημέρα σε όλους! Το πρωί βγήκα από το σπίτι και υπήρχε αυτό το αρρωστημένο πορτοκαλί στον ουρανό! Το μόνο που ένιωσα ήταν ένας απίστευτος θυμός και μία τεράστια θλίψη. Το χειρότερο είναι ότι νιώθω ανήμπορη να κάνω κάτι, όπως φαντάζομαι και οι περισσότεροι. Δυστυχώς είμαστε λίγοι!! Και θυμώνω ακόμα περισσότερο με τα μέσα ενημέρωσης που τρέχουν πίσω από όλα αυτά τα γεγονότα για να βγάλουν νούμερα!!!! Είναι τραγικό.... Συγνώμη αν είμαι απότομη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 10:24 Η aretha έγραψε: #5.829 26-07-07 10:24 Καλημέρα, πραγματικά η ατμόσφαιρα είναι απαίσια σήμερα, κάτι η ζέστη, κάτι το όζον, κάτι η κάπνα, έχει γίνει χάλια. Χτες το βράδυ σκάσαμε πάλι, παρά τον ανεμιστήρα (το κλιματιστικό δεν το βάζουμε τη νύχτα, μας έχει πιάσει και τους δύο ο λαιμός μας) Η καημένη η Αρήθα την έβγαλε τέζα στη μπανιέρα για λίγη δροσιά... :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:16 Η Κατερίνα έγραψε: #5.830 26-07-07 11:16 Καλημέρα κι από μένα. Κι εγω παλιότερα δεν άντεχα το κλιματιστικό. Φέτος είμαι ευτυχισμένη που το έχουμε. Χτες το βραδυ ήταν νομίζω η χειρότερη ζέστη. Είχα το κλιματιστικό στους 24 (ποτέ δεν το βάζω τόσο χαμηλά, πάντα 26-27) και δεν θα έλεγα ότι δροσιζόμουν ιδιαίτερα.... Αύριο φεύγω πάλι για ΣΚ (μην με μισήσετε ) . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:21 Η Ismini έγραψε: #5.831 26-07-07 11:21 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: ) :cry: :cry: :cry: Δεν το εχω ξαναδει αυτο ποτε μου. Σταχτες απο τον ουρανο.... Χαμος πρεπει να γινεται. Ειναι χιλιομετρα η αποσταση Και το φεγγαρι κοκκινο..... Ειμαι πολυ θυμωμενη και λυπημενη. Click για ανάπτυξη... Κι εγω το ιδιο.... Φοβάμαι ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχει καεί όλη η Ελλάδα. Κατα τα άλλα σκάμε από τη ζέστη οικογενειακώς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:23 Η cris έγραψε: #5.832 26-07-07 11:23 Καλημέρα σε όλους κι από μένα!!! Χθες δεν βγήκα καθόλου από το δωμάτιο με τον κλιματισμό και έτσι δεν είδα τα χάλια που περιγράφετε! Χριστινάκι, από την περιγραφή και μόνο που έκανες κάηκε η ψυχή μου..! Τί να πώ.... Κουράγιο? Υπομονή? Σκτ ότι και να πεις η κατάσταση δεν αλλάζει.. Η ζέστη χθες πάντως ήταν αποπνικτηκή!! Όποτε έβγαινα από το κλιματιστικό μου κοβόταν η ανάσα!! Η Αρήθα πάντως αγκαζέ με τα είδη υγειινής την βρήκε την λύση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:26 Η Κατερίνα έγραψε: #5.833 26-07-07 11:26 Ισμήνη, η Αργυρώ έχει μεγαλώσει πάαααααρα πολύ (η ο Σίβα είναι πολύυυυυ μικρόσωμος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:27 Η catlover έγραψε: #5.834 26-07-07 11:27 Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:30 Η Ismini έγραψε: #5.835 26-07-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Ισμήνη, η Αργυρώ έχει μεγαλώσει πάαααααρα πολύ (η ο Σίβα είναι πολύυυυυ μικρόσωμος) Click για ανάπτυξη... Ειδες τελικά? Ο Σιβα ειναι μια σταλίτσα....Που να δοκιμάσεις να τον σηκώσεις... Ελπίζω το χειμώνα να πάρει λίγα κιλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:32 Η ladycat έγραψε: #5.836 26-07-07 11:32 εγω δεν θα πηγαινα καλε μακρυα κ αγαπημενη απο την φωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:40 Η cris έγραψε: #5.837 26-07-07 11:40 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα πήγαινα! Εδώ οι ντόπιοι και φεύγουν, εσύ θα πάς? Άστο για αργότερα καλύτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:51 Η mimikaki έγραψε: #5.838 26-07-07 11:51 καλημέρα! Τι καλή δηλαδή από αυτά που διάβασα... Ή θα καιγόμαστε με τον καύσωνα ,ή όταν αρχίσει να φυσάει λίγο και χαιρόμαστε, πάλι στεναχωριόμαστε που βάζουν φωτιές Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Δεν έχετε κάποιον εκεί να σας ενημερώσει για την κατάσταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:52 Η vasiliki2: #5.839 26-07-07 11:52 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί παρ' όλη τη ζέστη ο χαζός ο δικός μου την έβγαλε πάλι κολλημένος πάνω μου! Δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνος του, αλλά βλέπω ότι υποφέρει όταν έρχεται στο κρεββάτι. Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:53 Η Ismini έγραψε: #5.840 26-07-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από vasiliki: Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου το κάνει αυτό! Εάν βλέπεις ότι το γάλα δεν τον πειράζει δίνε του αφού το προτιμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σε όλους και όλες σας Ελένη όλα καλά στη Χίο που είσαι; Δηλαδή τίποτα δεν είναι καλά αφού καίγεται από ότι άκουσα το βόρειο τμήμα της, αλλά ελπίζω να μην είναι τα πράγματα επικίνδυνα για κανέναν στο νησί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 08:42 Η ladycat έγραψε: #5.825 26-07-07 08:42 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλημέρα σε όλους και όλες σας Ελένη όλα καλά στη Χίο που είσαι; Δηλαδή τίποτα δεν είναι καλά αφού καίγεται από ότι άκουσα το βόρειο τμήμα της, αλλά ελπίζω να μην είναι τα πράγματα επικίνδυνα για κανέναν στο νησί. Click για ανάπτυξη... απο οσο θυμαμαι στα βορεια δεν εχει τοση βλαστηση οσο το νοτιο τμημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 08:44 Η kitsoyla έγραψε: #5.826 26-07-07 08:44 καλημέρα σε όλους, ρε γμτ πάλι καίγεται όλη η Ελλάδα, ο ουρανός εδώ και 3 μέρες ειναι γρίζος, που είναι αυτό το υπέροχο γαλάζιο που βλέπαμε??? θα το ξαναδούμε άραγε???/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 09:19 Η μελινάκι έγραψε: #5.827 26-07-07 09:19 καλημερα! κριμα φετος.. μας βλεπω να χανουμε πολλα δεντρα και ζωα.. :cry: :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 10:18 Η vasiliki2: #5.828 26-07-07 10:18 Καλημέρα σε όλους! Το πρωί βγήκα από το σπίτι και υπήρχε αυτό το αρρωστημένο πορτοκαλί στον ουρανό! Το μόνο που ένιωσα ήταν ένας απίστευτος θυμός και μία τεράστια θλίψη. Το χειρότερο είναι ότι νιώθω ανήμπορη να κάνω κάτι, όπως φαντάζομαι και οι περισσότεροι. Δυστυχώς είμαστε λίγοι!! Και θυμώνω ακόμα περισσότερο με τα μέσα ενημέρωσης που τρέχουν πίσω από όλα αυτά τα γεγονότα για να βγάλουν νούμερα!!!! Είναι τραγικό.... Συγνώμη αν είμαι απότομη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 10:24 Η aretha έγραψε: #5.829 26-07-07 10:24 Καλημέρα, πραγματικά η ατμόσφαιρα είναι απαίσια σήμερα, κάτι η ζέστη, κάτι το όζον, κάτι η κάπνα, έχει γίνει χάλια. Χτες το βράδυ σκάσαμε πάλι, παρά τον ανεμιστήρα (το κλιματιστικό δεν το βάζουμε τη νύχτα, μας έχει πιάσει και τους δύο ο λαιμός μας) Η καημένη η Αρήθα την έβγαλε τέζα στη μπανιέρα για λίγη δροσιά... :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:16 Η Κατερίνα έγραψε: #5.830 26-07-07 11:16 Καλημέρα κι από μένα. Κι εγω παλιότερα δεν άντεχα το κλιματιστικό. Φέτος είμαι ευτυχισμένη που το έχουμε. Χτες το βραδυ ήταν νομίζω η χειρότερη ζέστη. Είχα το κλιματιστικό στους 24 (ποτέ δεν το βάζω τόσο χαμηλά, πάντα 26-27) και δεν θα έλεγα ότι δροσιζόμουν ιδιαίτερα.... Αύριο φεύγω πάλι για ΣΚ (μην με μισήσετε ) . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:21 Η Ismini έγραψε: #5.831 26-07-07 11:21 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: ) :cry: :cry: :cry: Δεν το εχω ξαναδει αυτο ποτε μου. Σταχτες απο τον ουρανο.... Χαμος πρεπει να γινεται. Ειναι χιλιομετρα η αποσταση Και το φεγγαρι κοκκινο..... Ειμαι πολυ θυμωμενη και λυπημενη. Click για ανάπτυξη... Κι εγω το ιδιο.... Φοβάμαι ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχει καεί όλη η Ελλάδα. Κατα τα άλλα σκάμε από τη ζέστη οικογενειακώς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:23 Η cris έγραψε: #5.832 26-07-07 11:23 Καλημέρα σε όλους κι από μένα!!! Χθες δεν βγήκα καθόλου από το δωμάτιο με τον κλιματισμό και έτσι δεν είδα τα χάλια που περιγράφετε! Χριστινάκι, από την περιγραφή και μόνο που έκανες κάηκε η ψυχή μου..! Τί να πώ.... Κουράγιο? Υπομονή? Σκτ ότι και να πεις η κατάσταση δεν αλλάζει.. Η ζέστη χθες πάντως ήταν αποπνικτηκή!! Όποτε έβγαινα από το κλιματιστικό μου κοβόταν η ανάσα!! Η Αρήθα πάντως αγκαζέ με τα είδη υγειινής την βρήκε την λύση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:26 Η Κατερίνα έγραψε: #5.833 26-07-07 11:26 Ισμήνη, η Αργυρώ έχει μεγαλώσει πάαααααρα πολύ (η ο Σίβα είναι πολύυυυυ μικρόσωμος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:27 Η catlover έγραψε: #5.834 26-07-07 11:27 Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:30 Η Ismini έγραψε: #5.835 26-07-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Ισμήνη, η Αργυρώ έχει μεγαλώσει πάαααααρα πολύ (η ο Σίβα είναι πολύυυυυ μικρόσωμος) Click για ανάπτυξη... Ειδες τελικά? Ο Σιβα ειναι μια σταλίτσα....Που να δοκιμάσεις να τον σηκώσεις... Ελπίζω το χειμώνα να πάρει λίγα κιλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:32 Η ladycat έγραψε: #5.836 26-07-07 11:32 εγω δεν θα πηγαινα καλε μακρυα κ αγαπημενη απο την φωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:40 Η cris έγραψε: #5.837 26-07-07 11:40 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα πήγαινα! Εδώ οι ντόπιοι και φεύγουν, εσύ θα πάς? Άστο για αργότερα καλύτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:51 Η mimikaki έγραψε: #5.838 26-07-07 11:51 καλημέρα! Τι καλή δηλαδή από αυτά που διάβασα... Ή θα καιγόμαστε με τον καύσωνα ,ή όταν αρχίσει να φυσάει λίγο και χαιρόμαστε, πάλι στεναχωριόμαστε που βάζουν φωτιές Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Δεν έχετε κάποιον εκεί να σας ενημερώσει για την κατάσταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:52 Η vasiliki2: #5.839 26-07-07 11:52 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί παρ' όλη τη ζέστη ο χαζός ο δικός μου την έβγαλε πάλι κολλημένος πάνω μου! Δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνος του, αλλά βλέπω ότι υποφέρει όταν έρχεται στο κρεββάτι. Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:53 Η Ismini έγραψε: #5.840 26-07-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από vasiliki: Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου το κάνει αυτό! Εάν βλέπεις ότι το γάλα δεν τον πειράζει δίνε του αφού το προτιμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Καλημέρα σε όλους και όλες σας Ελένη όλα καλά στη Χίο που είσαι; Δηλαδή τίποτα δεν είναι καλά αφού καίγεται από ότι άκουσα το βόρειο τμήμα της, αλλά ελπίζω να μην είναι τα πράγματα επικίνδυνα για κανέναν στο νησί. Click για ανάπτυξη... απο οσο θυμαμαι στα βορεια δεν εχει τοση βλαστηση οσο το νοτιο τμημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 08:44 Η kitsoyla έγραψε: #5.826 26-07-07 08:44 καλημέρα σε όλους, ρε γμτ πάλι καίγεται όλη η Ελλάδα, ο ουρανός εδώ και 3 μέρες ειναι γρίζος, που είναι αυτό το υπέροχο γαλάζιο που βλέπαμε??? θα το ξαναδούμε άραγε???/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 09:19 Η μελινάκι έγραψε: #5.827 26-07-07 09:19 καλημερα! κριμα φετος.. μας βλεπω να χανουμε πολλα δεντρα και ζωα.. :cry: :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 10:18 Η vasiliki2: #5.828 26-07-07 10:18 Καλημέρα σε όλους! Το πρωί βγήκα από το σπίτι και υπήρχε αυτό το αρρωστημένο πορτοκαλί στον ουρανό! Το μόνο που ένιωσα ήταν ένας απίστευτος θυμός και μία τεράστια θλίψη. Το χειρότερο είναι ότι νιώθω ανήμπορη να κάνω κάτι, όπως φαντάζομαι και οι περισσότεροι. Δυστυχώς είμαστε λίγοι!! Και θυμώνω ακόμα περισσότερο με τα μέσα ενημέρωσης που τρέχουν πίσω από όλα αυτά τα γεγονότα για να βγάλουν νούμερα!!!! Είναι τραγικό.... Συγνώμη αν είμαι απότομη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 10:24 Η aretha έγραψε: #5.829 26-07-07 10:24 Καλημέρα, πραγματικά η ατμόσφαιρα είναι απαίσια σήμερα, κάτι η ζέστη, κάτι το όζον, κάτι η κάπνα, έχει γίνει χάλια. Χτες το βράδυ σκάσαμε πάλι, παρά τον ανεμιστήρα (το κλιματιστικό δεν το βάζουμε τη νύχτα, μας έχει πιάσει και τους δύο ο λαιμός μας) Η καημένη η Αρήθα την έβγαλε τέζα στη μπανιέρα για λίγη δροσιά... :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:16 Η Κατερίνα έγραψε: #5.830 26-07-07 11:16 Καλημέρα κι από μένα. Κι εγω παλιότερα δεν άντεχα το κλιματιστικό. Φέτος είμαι ευτυχισμένη που το έχουμε. Χτες το βραδυ ήταν νομίζω η χειρότερη ζέστη. Είχα το κλιματιστικό στους 24 (ποτέ δεν το βάζω τόσο χαμηλά, πάντα 26-27) και δεν θα έλεγα ότι δροσιζόμουν ιδιαίτερα.... Αύριο φεύγω πάλι για ΣΚ (μην με μισήσετε ) . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:21 Η Ismini έγραψε: #5.831 26-07-07 11:21 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: ) :cry: :cry: :cry: Δεν το εχω ξαναδει αυτο ποτε μου. Σταχτες απο τον ουρανο.... Χαμος πρεπει να γινεται. Ειναι χιλιομετρα η αποσταση Και το φεγγαρι κοκκινο..... Ειμαι πολυ θυμωμενη και λυπημενη. Click για ανάπτυξη... Κι εγω το ιδιο.... Φοβάμαι ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχει καεί όλη η Ελλάδα. Κατα τα άλλα σκάμε από τη ζέστη οικογενειακώς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:23 Η cris έγραψε: #5.832 26-07-07 11:23 Καλημέρα σε όλους κι από μένα!!! Χθες δεν βγήκα καθόλου από το δωμάτιο με τον κλιματισμό και έτσι δεν είδα τα χάλια που περιγράφετε! Χριστινάκι, από την περιγραφή και μόνο που έκανες κάηκε η ψυχή μου..! Τί να πώ.... Κουράγιο? Υπομονή? Σκτ ότι και να πεις η κατάσταση δεν αλλάζει.. Η ζέστη χθες πάντως ήταν αποπνικτηκή!! Όποτε έβγαινα από το κλιματιστικό μου κοβόταν η ανάσα!! Η Αρήθα πάντως αγκαζέ με τα είδη υγειινής την βρήκε την λύση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:26 Η Κατερίνα έγραψε: #5.833 26-07-07 11:26 Ισμήνη, η Αργυρώ έχει μεγαλώσει πάαααααρα πολύ (η ο Σίβα είναι πολύυυυυ μικρόσωμος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:27 Η catlover έγραψε: #5.834 26-07-07 11:27 Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:30 Η Ismini έγραψε: #5.835 26-07-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Ισμήνη, η Αργυρώ έχει μεγαλώσει πάαααααρα πολύ (η ο Σίβα είναι πολύυυυυ μικρόσωμος) Click για ανάπτυξη... Ειδες τελικά? Ο Σιβα ειναι μια σταλίτσα....Που να δοκιμάσεις να τον σηκώσεις... Ελπίζω το χειμώνα να πάρει λίγα κιλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:32 Η ladycat έγραψε: #5.836 26-07-07 11:32 εγω δεν θα πηγαινα καλε μακρυα κ αγαπημενη απο την φωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:40 Η cris έγραψε: #5.837 26-07-07 11:40 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα πήγαινα! Εδώ οι ντόπιοι και φεύγουν, εσύ θα πάς? Άστο για αργότερα καλύτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:51 Η mimikaki έγραψε: #5.838 26-07-07 11:51 καλημέρα! Τι καλή δηλαδή από αυτά που διάβασα... Ή θα καιγόμαστε με τον καύσωνα ,ή όταν αρχίσει να φυσάει λίγο και χαιρόμαστε, πάλι στεναχωριόμαστε που βάζουν φωτιές Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Δεν έχετε κάποιον εκεί να σας ενημερώσει για την κατάσταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:52 Η vasiliki2: #5.839 26-07-07 11:52 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί παρ' όλη τη ζέστη ο χαζός ο δικός μου την έβγαλε πάλι κολλημένος πάνω μου! Δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνος του, αλλά βλέπω ότι υποφέρει όταν έρχεται στο κρεββάτι. Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:53 Η Ismini έγραψε: #5.840 26-07-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από vasiliki: Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου το κάνει αυτό! Εάν βλέπεις ότι το γάλα δεν τον πειράζει δίνε του αφού το προτιμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα σε όλους, ρε γμτ πάλι καίγεται όλη η Ελλάδα, ο ουρανός εδώ και 3 μέρες ειναι γρίζος, που είναι αυτό το υπέροχο γαλάζιο που βλέπαμε??? θα το ξαναδούμε άραγε???/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 09:19 Η μελινάκι έγραψε: #5.827 26-07-07 09:19 καλημερα! κριμα φετος.. μας βλεπω να χανουμε πολλα δεντρα και ζωα.. :cry: :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 10:18 Η vasiliki2: #5.828 26-07-07 10:18 Καλημέρα σε όλους! Το πρωί βγήκα από το σπίτι και υπήρχε αυτό το αρρωστημένο πορτοκαλί στον ουρανό! Το μόνο που ένιωσα ήταν ένας απίστευτος θυμός και μία τεράστια θλίψη. Το χειρότερο είναι ότι νιώθω ανήμπορη να κάνω κάτι, όπως φαντάζομαι και οι περισσότεροι. Δυστυχώς είμαστε λίγοι!! Και θυμώνω ακόμα περισσότερο με τα μέσα ενημέρωσης που τρέχουν πίσω από όλα αυτά τα γεγονότα για να βγάλουν νούμερα!!!! Είναι τραγικό.... Συγνώμη αν είμαι απότομη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 10:24 Η aretha έγραψε: #5.829 26-07-07 10:24 Καλημέρα, πραγματικά η ατμόσφαιρα είναι απαίσια σήμερα, κάτι η ζέστη, κάτι το όζον, κάτι η κάπνα, έχει γίνει χάλια. Χτες το βράδυ σκάσαμε πάλι, παρά τον ανεμιστήρα (το κλιματιστικό δεν το βάζουμε τη νύχτα, μας έχει πιάσει και τους δύο ο λαιμός μας) Η καημένη η Αρήθα την έβγαλε τέζα στη μπανιέρα για λίγη δροσιά... :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:16 Η Κατερίνα έγραψε: #5.830 26-07-07 11:16 Καλημέρα κι από μένα. Κι εγω παλιότερα δεν άντεχα το κλιματιστικό. Φέτος είμαι ευτυχισμένη που το έχουμε. Χτες το βραδυ ήταν νομίζω η χειρότερη ζέστη. Είχα το κλιματιστικό στους 24 (ποτέ δεν το βάζω τόσο χαμηλά, πάντα 26-27) και δεν θα έλεγα ότι δροσιζόμουν ιδιαίτερα.... Αύριο φεύγω πάλι για ΣΚ (μην με μισήσετε ) . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:21 Η Ismini έγραψε: #5.831 26-07-07 11:21 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: ) :cry: :cry: :cry: Δεν το εχω ξαναδει αυτο ποτε μου. Σταχτες απο τον ουρανο.... Χαμος πρεπει να γινεται. Ειναι χιλιομετρα η αποσταση Και το φεγγαρι κοκκινο..... Ειμαι πολυ θυμωμενη και λυπημενη. Click για ανάπτυξη... Κι εγω το ιδιο.... Φοβάμαι ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχει καεί όλη η Ελλάδα. Κατα τα άλλα σκάμε από τη ζέστη οικογενειακώς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:23 Η cris έγραψε: #5.832 26-07-07 11:23 Καλημέρα σε όλους κι από μένα!!! Χθες δεν βγήκα καθόλου από το δωμάτιο με τον κλιματισμό και έτσι δεν είδα τα χάλια που περιγράφετε! Χριστινάκι, από την περιγραφή και μόνο που έκανες κάηκε η ψυχή μου..! Τί να πώ.... Κουράγιο? Υπομονή? Σκτ ότι και να πεις η κατάσταση δεν αλλάζει.. Η ζέστη χθες πάντως ήταν αποπνικτηκή!! Όποτε έβγαινα από το κλιματιστικό μου κοβόταν η ανάσα!! Η Αρήθα πάντως αγκαζέ με τα είδη υγειινής την βρήκε την λύση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:26 Η Κατερίνα έγραψε: #5.833 26-07-07 11:26 Ισμήνη, η Αργυρώ έχει μεγαλώσει πάαααααρα πολύ (η ο Σίβα είναι πολύυυυυ μικρόσωμος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:27 Η catlover έγραψε: #5.834 26-07-07 11:27 Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:30 Η Ismini έγραψε: #5.835 26-07-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Ισμήνη, η Αργυρώ έχει μεγαλώσει πάαααααρα πολύ (η ο Σίβα είναι πολύυυυυ μικρόσωμος) Click για ανάπτυξη... Ειδες τελικά? Ο Σιβα ειναι μια σταλίτσα....Που να δοκιμάσεις να τον σηκώσεις... Ελπίζω το χειμώνα να πάρει λίγα κιλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:32 Η ladycat έγραψε: #5.836 26-07-07 11:32 εγω δεν θα πηγαινα καλε μακρυα κ αγαπημενη απο την φωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:40 Η cris έγραψε: #5.837 26-07-07 11:40 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα πήγαινα! Εδώ οι ντόπιοι και φεύγουν, εσύ θα πάς? Άστο για αργότερα καλύτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:51 Η mimikaki έγραψε: #5.838 26-07-07 11:51 καλημέρα! Τι καλή δηλαδή από αυτά που διάβασα... Ή θα καιγόμαστε με τον καύσωνα ,ή όταν αρχίσει να φυσάει λίγο και χαιρόμαστε, πάλι στεναχωριόμαστε που βάζουν φωτιές Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Δεν έχετε κάποιον εκεί να σας ενημερώσει για την κατάσταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:52 Η vasiliki2: #5.839 26-07-07 11:52 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί παρ' όλη τη ζέστη ο χαζός ο δικός μου την έβγαλε πάλι κολλημένος πάνω μου! Δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνος του, αλλά βλέπω ότι υποφέρει όταν έρχεται στο κρεββάτι. Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:53 Η Ismini έγραψε: #5.840 26-07-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από vasiliki: Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου το κάνει αυτό! Εάν βλέπεις ότι το γάλα δεν τον πειράζει δίνε του αφού το προτιμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα! κριμα φετος.. μας βλεπω να χανουμε πολλα δεντρα και ζωα.. :cry: :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 10:18 Η vasiliki2: #5.828 26-07-07 10:18 Καλημέρα σε όλους! Το πρωί βγήκα από το σπίτι και υπήρχε αυτό το αρρωστημένο πορτοκαλί στον ουρανό! Το μόνο που ένιωσα ήταν ένας απίστευτος θυμός και μία τεράστια θλίψη. Το χειρότερο είναι ότι νιώθω ανήμπορη να κάνω κάτι, όπως φαντάζομαι και οι περισσότεροι. Δυστυχώς είμαστε λίγοι!! Και θυμώνω ακόμα περισσότερο με τα μέσα ενημέρωσης που τρέχουν πίσω από όλα αυτά τα γεγονότα για να βγάλουν νούμερα!!!! Είναι τραγικό.... Συγνώμη αν είμαι απότομη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 10:24 Η aretha έγραψε: #5.829 26-07-07 10:24 Καλημέρα, πραγματικά η ατμόσφαιρα είναι απαίσια σήμερα, κάτι η ζέστη, κάτι το όζον, κάτι η κάπνα, έχει γίνει χάλια. Χτες το βράδυ σκάσαμε πάλι, παρά τον ανεμιστήρα (το κλιματιστικό δεν το βάζουμε τη νύχτα, μας έχει πιάσει και τους δύο ο λαιμός μας) Η καημένη η Αρήθα την έβγαλε τέζα στη μπανιέρα για λίγη δροσιά... :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:16 Η Κατερίνα έγραψε: #5.830 26-07-07 11:16 Καλημέρα κι από μένα. Κι εγω παλιότερα δεν άντεχα το κλιματιστικό. Φέτος είμαι ευτυχισμένη που το έχουμε. Χτες το βραδυ ήταν νομίζω η χειρότερη ζέστη. Είχα το κλιματιστικό στους 24 (ποτέ δεν το βάζω τόσο χαμηλά, πάντα 26-27) και δεν θα έλεγα ότι δροσιζόμουν ιδιαίτερα.... Αύριο φεύγω πάλι για ΣΚ (μην με μισήσετε ) . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:21 Η Ismini έγραψε: #5.831 26-07-07 11:21 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: ) :cry: :cry: :cry: Δεν το εχω ξαναδει αυτο ποτε μου. Σταχτες απο τον ουρανο.... Χαμος πρεπει να γινεται. Ειναι χιλιομετρα η αποσταση Και το φεγγαρι κοκκινο..... Ειμαι πολυ θυμωμενη και λυπημενη. Click για ανάπτυξη... Κι εγω το ιδιο.... Φοβάμαι ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχει καεί όλη η Ελλάδα. Κατα τα άλλα σκάμε από τη ζέστη οικογενειακώς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:23 Η cris έγραψε: #5.832 26-07-07 11:23 Καλημέρα σε όλους κι από μένα!!! Χθες δεν βγήκα καθόλου από το δωμάτιο με τον κλιματισμό και έτσι δεν είδα τα χάλια που περιγράφετε! Χριστινάκι, από την περιγραφή και μόνο που έκανες κάηκε η ψυχή μου..! Τί να πώ.... Κουράγιο? Υπομονή? Σκτ ότι και να πεις η κατάσταση δεν αλλάζει.. Η ζέστη χθες πάντως ήταν αποπνικτηκή!! Όποτε έβγαινα από το κλιματιστικό μου κοβόταν η ανάσα!! Η Αρήθα πάντως αγκαζέ με τα είδη υγειινής την βρήκε την λύση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:26 Η Κατερίνα έγραψε: #5.833 26-07-07 11:26 Ισμήνη, η Αργυρώ έχει μεγαλώσει πάαααααρα πολύ (η ο Σίβα είναι πολύυυυυ μικρόσωμος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:27 Η catlover έγραψε: #5.834 26-07-07 11:27 Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:30 Η Ismini έγραψε: #5.835 26-07-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Ισμήνη, η Αργυρώ έχει μεγαλώσει πάαααααρα πολύ (η ο Σίβα είναι πολύυυυυ μικρόσωμος) Click για ανάπτυξη... Ειδες τελικά? Ο Σιβα ειναι μια σταλίτσα....Που να δοκιμάσεις να τον σηκώσεις... Ελπίζω το χειμώνα να πάρει λίγα κιλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:32 Η ladycat έγραψε: #5.836 26-07-07 11:32 εγω δεν θα πηγαινα καλε μακρυα κ αγαπημενη απο την φωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:40 Η cris έγραψε: #5.837 26-07-07 11:40 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα πήγαινα! Εδώ οι ντόπιοι και φεύγουν, εσύ θα πάς? Άστο για αργότερα καλύτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:51 Η mimikaki έγραψε: #5.838 26-07-07 11:51 καλημέρα! Τι καλή δηλαδή από αυτά που διάβασα... Ή θα καιγόμαστε με τον καύσωνα ,ή όταν αρχίσει να φυσάει λίγο και χαιρόμαστε, πάλι στεναχωριόμαστε που βάζουν φωτιές Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Δεν έχετε κάποιον εκεί να σας ενημερώσει για την κατάσταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:52 Η vasiliki2: #5.839 26-07-07 11:52 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί παρ' όλη τη ζέστη ο χαζός ο δικός μου την έβγαλε πάλι κολλημένος πάνω μου! Δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνος του, αλλά βλέπω ότι υποφέρει όταν έρχεται στο κρεββάτι. Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:53 Η Ismini έγραψε: #5.840 26-07-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από vasiliki: Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου το κάνει αυτό! Εάν βλέπεις ότι το γάλα δεν τον πειράζει δίνε του αφού το προτιμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σε όλους! Το πρωί βγήκα από το σπίτι και υπήρχε αυτό το αρρωστημένο πορτοκαλί στον ουρανό! Το μόνο που ένιωσα ήταν ένας απίστευτος θυμός και μία τεράστια θλίψη. Το χειρότερο είναι ότι νιώθω ανήμπορη να κάνω κάτι, όπως φαντάζομαι και οι περισσότεροι. Δυστυχώς είμαστε λίγοι!! Και θυμώνω ακόμα περισσότερο με τα μέσα ενημέρωσης που τρέχουν πίσω από όλα αυτά τα γεγονότα για να βγάλουν νούμερα!!!! Είναι τραγικό.... Συγνώμη αν είμαι απότομη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 10:24 Η aretha έγραψε: #5.829 26-07-07 10:24 Καλημέρα, πραγματικά η ατμόσφαιρα είναι απαίσια σήμερα, κάτι η ζέστη, κάτι το όζον, κάτι η κάπνα, έχει γίνει χάλια. Χτες το βράδυ σκάσαμε πάλι, παρά τον ανεμιστήρα (το κλιματιστικό δεν το βάζουμε τη νύχτα, μας έχει πιάσει και τους δύο ο λαιμός μας) Η καημένη η Αρήθα την έβγαλε τέζα στη μπανιέρα για λίγη δροσιά... :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:16 Η Κατερίνα έγραψε: #5.830 26-07-07 11:16 Καλημέρα κι από μένα. Κι εγω παλιότερα δεν άντεχα το κλιματιστικό. Φέτος είμαι ευτυχισμένη που το έχουμε. Χτες το βραδυ ήταν νομίζω η χειρότερη ζέστη. Είχα το κλιματιστικό στους 24 (ποτέ δεν το βάζω τόσο χαμηλά, πάντα 26-27) και δεν θα έλεγα ότι δροσιζόμουν ιδιαίτερα.... Αύριο φεύγω πάλι για ΣΚ (μην με μισήσετε ) . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:21 Η Ismini έγραψε: #5.831 26-07-07 11:21 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: ) :cry: :cry: :cry: Δεν το εχω ξαναδει αυτο ποτε μου. Σταχτες απο τον ουρανο.... Χαμος πρεπει να γινεται. Ειναι χιλιομετρα η αποσταση Και το φεγγαρι κοκκινο..... Ειμαι πολυ θυμωμενη και λυπημενη. Click για ανάπτυξη... Κι εγω το ιδιο.... Φοβάμαι ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχει καεί όλη η Ελλάδα. Κατα τα άλλα σκάμε από τη ζέστη οικογενειακώς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:23 Η cris έγραψε: #5.832 26-07-07 11:23 Καλημέρα σε όλους κι από μένα!!! Χθες δεν βγήκα καθόλου από το δωμάτιο με τον κλιματισμό και έτσι δεν είδα τα χάλια που περιγράφετε! Χριστινάκι, από την περιγραφή και μόνο που έκανες κάηκε η ψυχή μου..! Τί να πώ.... Κουράγιο? Υπομονή? Σκτ ότι και να πεις η κατάσταση δεν αλλάζει.. Η ζέστη χθες πάντως ήταν αποπνικτηκή!! Όποτε έβγαινα από το κλιματιστικό μου κοβόταν η ανάσα!! Η Αρήθα πάντως αγκαζέ με τα είδη υγειινής την βρήκε την λύση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:26 Η Κατερίνα έγραψε: #5.833 26-07-07 11:26 Ισμήνη, η Αργυρώ έχει μεγαλώσει πάαααααρα πολύ (η ο Σίβα είναι πολύυυυυ μικρόσωμος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:27 Η catlover έγραψε: #5.834 26-07-07 11:27 Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:30 Η Ismini έγραψε: #5.835 26-07-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Ισμήνη, η Αργυρώ έχει μεγαλώσει πάαααααρα πολύ (η ο Σίβα είναι πολύυυυυ μικρόσωμος) Click για ανάπτυξη... Ειδες τελικά? Ο Σιβα ειναι μια σταλίτσα....Που να δοκιμάσεις να τον σηκώσεις... Ελπίζω το χειμώνα να πάρει λίγα κιλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:32 Η ladycat έγραψε: #5.836 26-07-07 11:32 εγω δεν θα πηγαινα καλε μακρυα κ αγαπημενη απο την φωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:40 Η cris έγραψε: #5.837 26-07-07 11:40 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα πήγαινα! Εδώ οι ντόπιοι και φεύγουν, εσύ θα πάς? Άστο για αργότερα καλύτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:51 Η mimikaki έγραψε: #5.838 26-07-07 11:51 καλημέρα! Τι καλή δηλαδή από αυτά που διάβασα... Ή θα καιγόμαστε με τον καύσωνα ,ή όταν αρχίσει να φυσάει λίγο και χαιρόμαστε, πάλι στεναχωριόμαστε που βάζουν φωτιές Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Δεν έχετε κάποιον εκεί να σας ενημερώσει για την κατάσταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:52 Η vasiliki2: #5.839 26-07-07 11:52 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί παρ' όλη τη ζέστη ο χαζός ο δικός μου την έβγαλε πάλι κολλημένος πάνω μου! Δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνος του, αλλά βλέπω ότι υποφέρει όταν έρχεται στο κρεββάτι. Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:53 Η Ismini έγραψε: #5.840 26-07-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από vasiliki: Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου το κάνει αυτό! Εάν βλέπεις ότι το γάλα δεν τον πειράζει δίνε του αφού το προτιμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα, πραγματικά η ατμόσφαιρα είναι απαίσια σήμερα, κάτι η ζέστη, κάτι το όζον, κάτι η κάπνα, έχει γίνει χάλια. Χτες το βράδυ σκάσαμε πάλι, παρά τον ανεμιστήρα (το κλιματιστικό δεν το βάζουμε τη νύχτα, μας έχει πιάσει και τους δύο ο λαιμός μας) Η καημένη η Αρήθα την έβγαλε τέζα στη μπανιέρα για λίγη δροσιά... :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:16 Η Κατερίνα έγραψε: #5.830 26-07-07 11:16 Καλημέρα κι από μένα. Κι εγω παλιότερα δεν άντεχα το κλιματιστικό. Φέτος είμαι ευτυχισμένη που το έχουμε. Χτες το βραδυ ήταν νομίζω η χειρότερη ζέστη. Είχα το κλιματιστικό στους 24 (ποτέ δεν το βάζω τόσο χαμηλά, πάντα 26-27) και δεν θα έλεγα ότι δροσιζόμουν ιδιαίτερα.... Αύριο φεύγω πάλι για ΣΚ (μην με μισήσετε ) . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:21 Η Ismini έγραψε: #5.831 26-07-07 11:21 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: ) :cry: :cry: :cry: Δεν το εχω ξαναδει αυτο ποτε μου. Σταχτες απο τον ουρανο.... Χαμος πρεπει να γινεται. Ειναι χιλιομετρα η αποσταση Και το φεγγαρι κοκκινο..... Ειμαι πολυ θυμωμενη και λυπημενη. Click για ανάπτυξη... Κι εγω το ιδιο.... Φοβάμαι ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχει καεί όλη η Ελλάδα. Κατα τα άλλα σκάμε από τη ζέστη οικογενειακώς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:23 Η cris έγραψε: #5.832 26-07-07 11:23 Καλημέρα σε όλους κι από μένα!!! Χθες δεν βγήκα καθόλου από το δωμάτιο με τον κλιματισμό και έτσι δεν είδα τα χάλια που περιγράφετε! Χριστινάκι, από την περιγραφή και μόνο που έκανες κάηκε η ψυχή μου..! Τί να πώ.... Κουράγιο? Υπομονή? Σκτ ότι και να πεις η κατάσταση δεν αλλάζει.. Η ζέστη χθες πάντως ήταν αποπνικτηκή!! Όποτε έβγαινα από το κλιματιστικό μου κοβόταν η ανάσα!! Η Αρήθα πάντως αγκαζέ με τα είδη υγειινής την βρήκε την λύση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:26 Η Κατερίνα έγραψε: #5.833 26-07-07 11:26 Ισμήνη, η Αργυρώ έχει μεγαλώσει πάαααααρα πολύ (η ο Σίβα είναι πολύυυυυ μικρόσωμος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:27 Η catlover έγραψε: #5.834 26-07-07 11:27 Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:30 Η Ismini έγραψε: #5.835 26-07-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Ισμήνη, η Αργυρώ έχει μεγαλώσει πάαααααρα πολύ (η ο Σίβα είναι πολύυυυυ μικρόσωμος) Click για ανάπτυξη... Ειδες τελικά? Ο Σιβα ειναι μια σταλίτσα....Που να δοκιμάσεις να τον σηκώσεις... Ελπίζω το χειμώνα να πάρει λίγα κιλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:32 Η ladycat έγραψε: #5.836 26-07-07 11:32 εγω δεν θα πηγαινα καλε μακρυα κ αγαπημενη απο την φωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:40 Η cris έγραψε: #5.837 26-07-07 11:40 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα πήγαινα! Εδώ οι ντόπιοι και φεύγουν, εσύ θα πάς? Άστο για αργότερα καλύτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:51 Η mimikaki έγραψε: #5.838 26-07-07 11:51 καλημέρα! Τι καλή δηλαδή από αυτά που διάβασα... Ή θα καιγόμαστε με τον καύσωνα ,ή όταν αρχίσει να φυσάει λίγο και χαιρόμαστε, πάλι στεναχωριόμαστε που βάζουν φωτιές Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Δεν έχετε κάποιον εκεί να σας ενημερώσει για την κατάσταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:52 Η vasiliki2: #5.839 26-07-07 11:52 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί παρ' όλη τη ζέστη ο χαζός ο δικός μου την έβγαλε πάλι κολλημένος πάνω μου! Δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνος του, αλλά βλέπω ότι υποφέρει όταν έρχεται στο κρεββάτι. Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:53 Η Ismini έγραψε: #5.840 26-07-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από vasiliki: Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου το κάνει αυτό! Εάν βλέπεις ότι το γάλα δεν τον πειράζει δίνε του αφού το προτιμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα κι από μένα. Κι εγω παλιότερα δεν άντεχα το κλιματιστικό. Φέτος είμαι ευτυχισμένη που το έχουμε. Χτες το βραδυ ήταν νομίζω η χειρότερη ζέστη. Είχα το κλιματιστικό στους 24 (ποτέ δεν το βάζω τόσο χαμηλά, πάντα 26-27) και δεν θα έλεγα ότι δροσιζόμουν ιδιαίτερα.... Αύριο φεύγω πάλι για ΣΚ (μην με μισήσετε ) . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:21 Η Ismini έγραψε: #5.831 26-07-07 11:21 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: ) :cry: :cry: :cry: Δεν το εχω ξαναδει αυτο ποτε μου. Σταχτες απο τον ουρανο.... Χαμος πρεπει να γινεται. Ειναι χιλιομετρα η αποσταση Και το φεγγαρι κοκκινο..... Ειμαι πολυ θυμωμενη και λυπημενη. Click για ανάπτυξη... Κι εγω το ιδιο.... Φοβάμαι ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχει καεί όλη η Ελλάδα. Κατα τα άλλα σκάμε από τη ζέστη οικογενειακώς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:23 Η cris έγραψε: #5.832 26-07-07 11:23 Καλημέρα σε όλους κι από μένα!!! Χθες δεν βγήκα καθόλου από το δωμάτιο με τον κλιματισμό και έτσι δεν είδα τα χάλια που περιγράφετε! Χριστινάκι, από την περιγραφή και μόνο που έκανες κάηκε η ψυχή μου..! Τί να πώ.... Κουράγιο? Υπομονή? Σκτ ότι και να πεις η κατάσταση δεν αλλάζει.. Η ζέστη χθες πάντως ήταν αποπνικτηκή!! Όποτε έβγαινα από το κλιματιστικό μου κοβόταν η ανάσα!! Η Αρήθα πάντως αγκαζέ με τα είδη υγειινής την βρήκε την λύση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:26 Η Κατερίνα έγραψε: #5.833 26-07-07 11:26 Ισμήνη, η Αργυρώ έχει μεγαλώσει πάαααααρα πολύ (η ο Σίβα είναι πολύυυυυ μικρόσωμος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:27 Η catlover έγραψε: #5.834 26-07-07 11:27 Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:30 Η Ismini έγραψε: #5.835 26-07-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Ισμήνη, η Αργυρώ έχει μεγαλώσει πάαααααρα πολύ (η ο Σίβα είναι πολύυυυυ μικρόσωμος) Click για ανάπτυξη... Ειδες τελικά? Ο Σιβα ειναι μια σταλίτσα....Που να δοκιμάσεις να τον σηκώσεις... Ελπίζω το χειμώνα να πάρει λίγα κιλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:32 Η ladycat έγραψε: #5.836 26-07-07 11:32 εγω δεν θα πηγαινα καλε μακρυα κ αγαπημενη απο την φωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:40 Η cris έγραψε: #5.837 26-07-07 11:40 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα πήγαινα! Εδώ οι ντόπιοι και φεύγουν, εσύ θα πάς? Άστο για αργότερα καλύτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:51 Η mimikaki έγραψε: #5.838 26-07-07 11:51 καλημέρα! Τι καλή δηλαδή από αυτά που διάβασα... Ή θα καιγόμαστε με τον καύσωνα ,ή όταν αρχίσει να φυσάει λίγο και χαιρόμαστε, πάλι στεναχωριόμαστε που βάζουν φωτιές Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Δεν έχετε κάποιον εκεί να σας ενημερώσει για την κατάσταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:52 Η vasiliki2: #5.839 26-07-07 11:52 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί παρ' όλη τη ζέστη ο χαζός ο δικός μου την έβγαλε πάλι κολλημένος πάνω μου! Δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνος του, αλλά βλέπω ότι υποφέρει όταν έρχεται στο κρεββάτι. Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:53 Η Ismini έγραψε: #5.840 26-07-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από vasiliki: Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου το κάνει αυτό! Εάν βλέπεις ότι το γάλα δεν τον πειράζει δίνε του αφού το προτιμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: ) :cry: :cry: :cry: Δεν το εχω ξαναδει αυτο ποτε μου. Σταχτες απο τον ουρανο.... Χαμος πρεπει να γινεται. Ειναι χιλιομετρα η αποσταση Και το φεγγαρι κοκκινο..... Ειμαι πολυ θυμωμενη και λυπημενη. Click για ανάπτυξη... Κι εγω το ιδιο.... Φοβάμαι ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχει καεί όλη η Ελλάδα. Κατα τα άλλα σκάμε από τη ζέστη οικογενειακώς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:23 Η cris έγραψε: #5.832 26-07-07 11:23 Καλημέρα σε όλους κι από μένα!!! Χθες δεν βγήκα καθόλου από το δωμάτιο με τον κλιματισμό και έτσι δεν είδα τα χάλια που περιγράφετε! Χριστινάκι, από την περιγραφή και μόνο που έκανες κάηκε η ψυχή μου..! Τί να πώ.... Κουράγιο? Υπομονή? Σκτ ότι και να πεις η κατάσταση δεν αλλάζει.. Η ζέστη χθες πάντως ήταν αποπνικτηκή!! Όποτε έβγαινα από το κλιματιστικό μου κοβόταν η ανάσα!! Η Αρήθα πάντως αγκαζέ με τα είδη υγειινής την βρήκε την λύση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:26 Η Κατερίνα έγραψε: #5.833 26-07-07 11:26 Ισμήνη, η Αργυρώ έχει μεγαλώσει πάαααααρα πολύ (η ο Σίβα είναι πολύυυυυ μικρόσωμος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:27 Η catlover έγραψε: #5.834 26-07-07 11:27 Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:30 Η Ismini έγραψε: #5.835 26-07-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Ισμήνη, η Αργυρώ έχει μεγαλώσει πάαααααρα πολύ (η ο Σίβα είναι πολύυυυυ μικρόσωμος) Click για ανάπτυξη... Ειδες τελικά? Ο Σιβα ειναι μια σταλίτσα....Που να δοκιμάσεις να τον σηκώσεις... Ελπίζω το χειμώνα να πάρει λίγα κιλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:32 Η ladycat έγραψε: #5.836 26-07-07 11:32 εγω δεν θα πηγαινα καλε μακρυα κ αγαπημενη απο την φωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:40 Η cris έγραψε: #5.837 26-07-07 11:40 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα πήγαινα! Εδώ οι ντόπιοι και φεύγουν, εσύ θα πάς? Άστο για αργότερα καλύτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:51 Η mimikaki έγραψε: #5.838 26-07-07 11:51 καλημέρα! Τι καλή δηλαδή από αυτά που διάβασα... Ή θα καιγόμαστε με τον καύσωνα ,ή όταν αρχίσει να φυσάει λίγο και χαιρόμαστε, πάλι στεναχωριόμαστε που βάζουν φωτιές Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Δεν έχετε κάποιον εκεί να σας ενημερώσει για την κατάσταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:52 Η vasiliki2: #5.839 26-07-07 11:52 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί παρ' όλη τη ζέστη ο χαζός ο δικός μου την έβγαλε πάλι κολλημένος πάνω μου! Δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνος του, αλλά βλέπω ότι υποφέρει όταν έρχεται στο κρεββάτι. Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:53 Η Ismini έγραψε: #5.840 26-07-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από vasiliki: Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου το κάνει αυτό! Εάν βλέπεις ότι το γάλα δεν τον πειράζει δίνε του αφού το προτιμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σε όλους κι από μένα!!! Χθες δεν βγήκα καθόλου από το δωμάτιο με τον κλιματισμό και έτσι δεν είδα τα χάλια που περιγράφετε! Χριστινάκι, από την περιγραφή και μόνο που έκανες κάηκε η ψυχή μου..! Τί να πώ.... Κουράγιο? Υπομονή? Σκτ ότι και να πεις η κατάσταση δεν αλλάζει.. Η ζέστη χθες πάντως ήταν αποπνικτηκή!! Όποτε έβγαινα από το κλιματιστικό μου κοβόταν η ανάσα!! Η Αρήθα πάντως αγκαζέ με τα είδη υγειινής την βρήκε την λύση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:26 Η Κατερίνα έγραψε: #5.833 26-07-07 11:26 Ισμήνη, η Αργυρώ έχει μεγαλώσει πάαααααρα πολύ (η ο Σίβα είναι πολύυυυυ μικρόσωμος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:27 Η catlover έγραψε: #5.834 26-07-07 11:27 Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:30 Η Ismini έγραψε: #5.835 26-07-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Ισμήνη, η Αργυρώ έχει μεγαλώσει πάαααααρα πολύ (η ο Σίβα είναι πολύυυυυ μικρόσωμος) Click για ανάπτυξη... Ειδες τελικά? Ο Σιβα ειναι μια σταλίτσα....Που να δοκιμάσεις να τον σηκώσεις... Ελπίζω το χειμώνα να πάρει λίγα κιλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:32 Η ladycat έγραψε: #5.836 26-07-07 11:32 εγω δεν θα πηγαινα καλε μακρυα κ αγαπημενη απο την φωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:40 Η cris έγραψε: #5.837 26-07-07 11:40 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα πήγαινα! Εδώ οι ντόπιοι και φεύγουν, εσύ θα πάς? Άστο για αργότερα καλύτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:51 Η mimikaki έγραψε: #5.838 26-07-07 11:51 καλημέρα! Τι καλή δηλαδή από αυτά που διάβασα... Ή θα καιγόμαστε με τον καύσωνα ,ή όταν αρχίσει να φυσάει λίγο και χαιρόμαστε, πάλι στεναχωριόμαστε που βάζουν φωτιές Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Δεν έχετε κάποιον εκεί να σας ενημερώσει για την κατάσταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:52 Η vasiliki2: #5.839 26-07-07 11:52 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί παρ' όλη τη ζέστη ο χαζός ο δικός μου την έβγαλε πάλι κολλημένος πάνω μου! Δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνος του, αλλά βλέπω ότι υποφέρει όταν έρχεται στο κρεββάτι. Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:53 Η Ismini έγραψε: #5.840 26-07-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από vasiliki: Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου το κάνει αυτό! Εάν βλέπεις ότι το γάλα δεν τον πειράζει δίνε του αφού το προτιμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ισμήνη, η Αργυρώ έχει μεγαλώσει πάαααααρα πολύ (η ο Σίβα είναι πολύυυυυ μικρόσωμος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:27 Η catlover έγραψε: #5.834 26-07-07 11:27 Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:30 Η Ismini έγραψε: #5.835 26-07-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Ισμήνη, η Αργυρώ έχει μεγαλώσει πάαααααρα πολύ (η ο Σίβα είναι πολύυυυυ μικρόσωμος) Click για ανάπτυξη... Ειδες τελικά? Ο Σιβα ειναι μια σταλίτσα....Που να δοκιμάσεις να τον σηκώσεις... Ελπίζω το χειμώνα να πάρει λίγα κιλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:32 Η ladycat έγραψε: #5.836 26-07-07 11:32 εγω δεν θα πηγαινα καλε μακρυα κ αγαπημενη απο την φωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:40 Η cris έγραψε: #5.837 26-07-07 11:40 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα πήγαινα! Εδώ οι ντόπιοι και φεύγουν, εσύ θα πάς? Άστο για αργότερα καλύτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:51 Η mimikaki έγραψε: #5.838 26-07-07 11:51 καλημέρα! Τι καλή δηλαδή από αυτά που διάβασα... Ή θα καιγόμαστε με τον καύσωνα ,ή όταν αρχίσει να φυσάει λίγο και χαιρόμαστε, πάλι στεναχωριόμαστε που βάζουν φωτιές Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Δεν έχετε κάποιον εκεί να σας ενημερώσει για την κατάσταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:52 Η vasiliki2: #5.839 26-07-07 11:52 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί παρ' όλη τη ζέστη ο χαζός ο δικός μου την έβγαλε πάλι κολλημένος πάνω μου! Δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνος του, αλλά βλέπω ότι υποφέρει όταν έρχεται στο κρεββάτι. Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:53 Η Ismini έγραψε: #5.840 26-07-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από vasiliki: Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου το κάνει αυτό! Εάν βλέπεις ότι το γάλα δεν τον πειράζει δίνε του αφού το προτιμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:30 Η Ismini έγραψε: #5.835 26-07-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Ισμήνη, η Αργυρώ έχει μεγαλώσει πάαααααρα πολύ (η ο Σίβα είναι πολύυυυυ μικρόσωμος) Click για ανάπτυξη... Ειδες τελικά? Ο Σιβα ειναι μια σταλίτσα....Που να δοκιμάσεις να τον σηκώσεις... Ελπίζω το χειμώνα να πάρει λίγα κιλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:32 Η ladycat έγραψε: #5.836 26-07-07 11:32 εγω δεν θα πηγαινα καλε μακρυα κ αγαπημενη απο την φωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:40 Η cris έγραψε: #5.837 26-07-07 11:40 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα πήγαινα! Εδώ οι ντόπιοι και φεύγουν, εσύ θα πάς? Άστο για αργότερα καλύτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:51 Η mimikaki έγραψε: #5.838 26-07-07 11:51 καλημέρα! Τι καλή δηλαδή από αυτά που διάβασα... Ή θα καιγόμαστε με τον καύσωνα ,ή όταν αρχίσει να φυσάει λίγο και χαιρόμαστε, πάλι στεναχωριόμαστε που βάζουν φωτιές Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Δεν έχετε κάποιον εκεί να σας ενημερώσει για την κατάσταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:52 Η vasiliki2: #5.839 26-07-07 11:52 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί παρ' όλη τη ζέστη ο χαζός ο δικός μου την έβγαλε πάλι κολλημένος πάνω μου! Δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνος του, αλλά βλέπω ότι υποφέρει όταν έρχεται στο κρεββάτι. Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:53 Η Ismini έγραψε: #5.840 26-07-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από vasiliki: Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου το κάνει αυτό! Εάν βλέπεις ότι το γάλα δεν τον πειράζει δίνε του αφού το προτιμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Ισμήνη, η Αργυρώ έχει μεγαλώσει πάαααααρα πολύ (η ο Σίβα είναι πολύυυυυ μικρόσωμος) Click για ανάπτυξη... Ειδες τελικά? Ο Σιβα ειναι μια σταλίτσα....Που να δοκιμάσεις να τον σηκώσεις... Ελπίζω το χειμώνα να πάρει λίγα κιλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:32 Η ladycat έγραψε: #5.836 26-07-07 11:32 εγω δεν θα πηγαινα καλε μακρυα κ αγαπημενη απο την φωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:40 Η cris έγραψε: #5.837 26-07-07 11:40 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα πήγαινα! Εδώ οι ντόπιοι και φεύγουν, εσύ θα πάς? Άστο για αργότερα καλύτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:51 Η mimikaki έγραψε: #5.838 26-07-07 11:51 καλημέρα! Τι καλή δηλαδή από αυτά που διάβασα... Ή θα καιγόμαστε με τον καύσωνα ,ή όταν αρχίσει να φυσάει λίγο και χαιρόμαστε, πάλι στεναχωριόμαστε που βάζουν φωτιές Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Δεν έχετε κάποιον εκεί να σας ενημερώσει για την κατάσταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:52 Η vasiliki2: #5.839 26-07-07 11:52 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί παρ' όλη τη ζέστη ο χαζός ο δικός μου την έβγαλε πάλι κολλημένος πάνω μου! Δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνος του, αλλά βλέπω ότι υποφέρει όταν έρχεται στο κρεββάτι. Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:53 Η Ismini έγραψε: #5.840 26-07-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από vasiliki: Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου το κάνει αυτό! Εάν βλέπεις ότι το γάλα δεν τον πειράζει δίνε του αφού το προτιμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω δεν θα πηγαινα καλε μακρυα κ αγαπημενη απο την φωτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cris Εκκολαπτόμενο μέλος Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:40 Η cris έγραψε: #5.837 26-07-07 11:40 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα πήγαινα! Εδώ οι ντόπιοι και φεύγουν, εσύ θα πάς? Άστο για αργότερα καλύτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:51 Η mimikaki έγραψε: #5.838 26-07-07 11:51 καλημέρα! Τι καλή δηλαδή από αυτά που διάβασα... Ή θα καιγόμαστε με τον καύσωνα ,ή όταν αρχίσει να φυσάει λίγο και χαιρόμαστε, πάλι στεναχωριόμαστε που βάζουν φωτιές Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Δεν έχετε κάποιον εκεί να σας ενημερώσει για την κατάσταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:52 Η vasiliki2: #5.839 26-07-07 11:52 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί παρ' όλη τη ζέστη ο χαζός ο δικός μου την έβγαλε πάλι κολλημένος πάνω μου! Δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνος του, αλλά βλέπω ότι υποφέρει όταν έρχεται στο κρεββάτι. Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:53 Η Ismini έγραψε: #5.840 26-07-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από vasiliki: Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου το κάνει αυτό! Εάν βλέπεις ότι το γάλα δεν τον πειράζει δίνε του αφού το προτιμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα πήγαινα! Εδώ οι ντόπιοι και φεύγουν, εσύ θα πάς? Άστο για αργότερα καλύτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:51 Η mimikaki έγραψε: #5.838 26-07-07 11:51 καλημέρα! Τι καλή δηλαδή από αυτά που διάβασα... Ή θα καιγόμαστε με τον καύσωνα ,ή όταν αρχίσει να φυσάει λίγο και χαιρόμαστε, πάλι στεναχωριόμαστε που βάζουν φωτιές Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Δεν έχετε κάποιον εκεί να σας ενημερώσει για την κατάσταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:52 Η vasiliki2: #5.839 26-07-07 11:52 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί παρ' όλη τη ζέστη ο χαζός ο δικός μου την έβγαλε πάλι κολλημένος πάνω μου! Δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνος του, αλλά βλέπω ότι υποφέρει όταν έρχεται στο κρεββάτι. Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:53 Η Ismini έγραψε: #5.840 26-07-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από vasiliki: Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου το κάνει αυτό! Εάν βλέπεις ότι το γάλα δεν τον πειράζει δίνε του αφού το προτιμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημέρα! Τι καλή δηλαδή από αυτά που διάβασα... Ή θα καιγόμαστε με τον καύσωνα ,ή όταν αρχίσει να φυσάει λίγο και χαιρόμαστε, πάλι στεναχωριόμαστε που βάζουν φωτιές Αρχική Δημοσίευση από catlover: Θα ήθελα τη γνώμη σας. Το Σάββατο υποτίθεται θα φεύγαμε για Αίγιο αλλά με τις φωτιές σκέφτομαι να το αναβάλλω. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου? Click για ανάπτυξη... Δεν έχετε κάποιον εκεί να σας ενημερώσει για την κατάσταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasiliki2 Νεοφερμένο μέλος Η vasiliki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:52 Η vasiliki2: #5.839 26-07-07 11:52 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί παρ' όλη τη ζέστη ο χαζός ο δικός μου την έβγαλε πάλι κολλημένος πάνω μου! Δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνος του, αλλά βλέπω ότι υποφέρει όταν έρχεται στο κρεββάτι. Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:53 Η Ismini έγραψε: #5.840 26-07-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από vasiliki: Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου το κάνει αυτό! Εάν βλέπεις ότι το γάλα δεν τον πειράζει δίνε του αφού το προτιμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί παρ' όλη τη ζέστη ο χαζός ο δικός μου την έβγαλε πάλι κολλημένος πάνω μου! Δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνος του, αλλά βλέπω ότι υποφέρει όταν έρχεται στο κρεββάτι. Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2007 στις 11:53 Η Ismini έγραψε: #5.840 26-07-07 11:53 Αρχική Δημοσίευση από vasiliki: Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου το κάνει αυτό! Εάν βλέπεις ότι το γάλα δεν τον πειράζει δίνε του αφού το προτιμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από vasiliki: Επίσης δεν πίνει νερό, όσο συχνά και να το αλλάζω! Μόλις όμως βγάζω γάλα, το "χτυπάει" ανελέητα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Και ο δικός μου το κάνει αυτό! Εάν βλέπεις ότι το γάλα δεν τον πειράζει δίνε του αφού το προτιμά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.