χριστινα
Διάσημο μέλος

Ασπασια, απολαυσε τη ηρεμια σου, χρειαζεται κι αυτη

Mariel παλι καλα που βρηκες το καημενο το μικρουλι, θα πεθαινε και με αθλιο τροπο

. Μπραβο σου
Για το ψυχολογικο του γατουλη, δεν το θερω απιθανο, αλλα μπορει απλα να ερεθισε κατι το στομαχακι του παλι καθως εχει ευαισθησια....Παιδια εχω παθει εξαρτηση με τα γατακια μου, σκεφτομαι να παω οσο πιο λιγο μπορω διακοπες, αν παμε, γιατι με ποιον θα κοιμουνται τα μικρα μου;;; Τι θα κανουνε μοναχουλια;;;; Το εχετε παθει κι εσεις;;; Λεγαμε για καμια εβδομαδα, τεινω στο 3ημερο

(μονο πουτοτε δεν θα ειναι διακοπες
) Τι εχω παθει ο ανθρωπος!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marigo173
Δραστήριο μέλος
.Κατά τ' άλλα καύσωνας και άγιος ο Θεός, ίσως αν τελειώσω με τις δουλειές μου το βράδυ να πάμε για καμιά βραδινή βουτιά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Εγώ σήμερα έχω πολύ ωραία παρέα στο γραφείο
(ευτυχώς είναι ήσυχος μέχρι στιγμής, οπότε δεν μας έχουνε πάρει χαμπάρι) 
Δε θα 'ταν ωραία, να μας αφήνανε να παίρνουμε μαζί τα γατάκια μας στη δουλειά; (φαντάζομαι την Αρήθα χαρά που θα έκανε με τα χαρτιά του εκτυπωτή και τη γλάστρα με το φίκο)

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωραία...φαντάσου τώρα χαρά που θα κάναν οι συνάδελφοί μας με τα γατόνια που θα τους τραβάγαν τα καλώδια των τηλεφώνων, θα ανεβαίναν στα γραφεία τους, θα πατάγαν στο πληκτρολόγιο την ώρα που θα στελναν ένα πολύ σημαντικό μαιλ στο αφεντικό, κλπ κλπ κλπ(φαντάζομαι την Αρήθα χαρά που θα έκανε με τα χαρτιά του εκτυπωτή και τη γλάστρα με το φίκο)![]()

aretha
Περιβόητο μέλος
Ουουουουουου!!Ωραία...φαντάσου τώρα χαρά που θα κάναν οι συνάδελφοί μας με τα γατόνια

aspasiapef
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Ο δικός μου πάντως θα την έβγαζε κρυμένος κάτω από κανένα γραφείο ή θα άρχιζε το "τραγούδι" (έντονο νιαούρισμα του στύλ: "Βοήθεια με σφάζουνε!!!!")

Ismini
Διάσημο μέλος
Παιδιά εγώ το έζησα αυτό με το Βαλεντίνο! Τον είχα βρει "εν ώρα εργασίας".Ολο "ααααααα!" και "γουτσου γούτσου" και πολλές φωνές, απο τις συναδέλφους! Ευτυχώς ήταν και παραμένει ένας πολύ άνετος γάτος (μόνο την ηλεκτική σκούπα φοβάται).Ωραία...φαντάσου τώρα χαρά που θα κάναν οι συνάδελφοί μας με τα γατόνια
Με τίποτα δεν θα τα έπαιρνα πάντως στη δουλειά, αν δεν υπήρχε ανάγκη. (Κι εγω για τον ιδιο λόγο έρχομαι δηλαδή...αναγκαίο κακό
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Με τίποτα δεν θα τα έπαιρνα πάντως στη δουλειά, αν δεν υπήρχε ανάγκη. (Κι εγω για τον ιδιο λόγο έρχομαι δηλαδή...αναγκαίο κακό)

Το πόσο σε νοιώθω Ισμήνη μου δε λέγεται....
Ismini
Διάσημο μέλος
Ευχαριστω Ασπασία! ΑΥΤΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ειχα αναγκη να το ακουσω...Το πόσο σε νοιώθω Ισμήνη μου δε λέγεται....
![]()
Mika
Δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Εγώ να δω τι θα κάνω που από Τετάρτη παίρνει άδεια η Σοφία και θα είμαι μόνη μου στο γραφείο με 4 απαιτητικους μαντράχαλους ( ο 5ος ευτυχώς θα λείπει)

Ούτε για πιπί μου δεν θα μπορώ να πάω γιατί εντάξει ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας που είμαι γραμματέας του, βολεύεται και μόνος του, οι άλλοι όμως ούτε τηλέφωνο δεν καταδέχοντε να σηκώσουν και ακόμα κι όταν θέλουν νερό δεν πάνε να βάλουν μόνοι τους, αλλά το θέλουν κι αυτό στο χέρι!

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αννα μου τα γατάκια πάνε πολύ καλά. Την πρώτη μέρα ήταν φοβισμένα, αλλά την Κυριακή το μεσημερι γυρνάγαν κ την κοιλιτσα τους να τα χαιδέψουμε και ρονρονίζαν!!!Γεια σας!! Τι κανετε? Κατερινα πως πανε τα γατακια?? Πως τα ονομασατε? Προσαρμοστηκαν καθολου? Παντως αυτα τα δυο ηταν τα πιο χαδιαρικα! Μου λειψανε επειδη τα αλλα φοβουνται λιγο και δεν πολυπλησιαζουν...
Ο μπαμπάς μου λέει ότι όλο το μεσημέρι κοιμούνται και το απόγευμα μόλις ξυπνήσουν ψάχνουν να τον βρουν και μετά τον ακολουθούν όπου πάει! Ονόματα ψάχνουμε ακόμα. Τελικά μάλλον είναι ένα αρσενικό και ένα θυληκό.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Να σου ζήσει το καμάρι σου!!!! Ωραία μέρα δε παει να πει τίποτα!!!!Καλό σας βράδυ. Ωραία μέρα σήμερα: Η Νάσια έσπασε το ατμοσίδερο![]()

Επειγόντως δώρο στη Νάσια!!!!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool