Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γεια σε ολους!!! Να περασεις καλα marfot καλες διακοπες :):)
Ασπασια, απολαυσε τη ηρεμια σου, χρειαζεται κι αυτη :):)
Mariel παλι καλα που βρηκες το καημενο το μικρουλι, θα πεθαινε και με αθλιο τροπο :/::/:. Μπραβο σου :up: Για το ψυχολογικο του γατουλη, δεν το θερω απιθανο, αλλα μπορει απλα να ερεθισε κατι το στομαχακι του παλι καθως εχει ευαισθησια....
Παιδια εχω παθει εξαρτηση με τα γατακια μου, σκεφτομαι να παω οσο πιο λιγο μπορω διακοπες, αν παμε, γιατι με ποιον θα κοιμουνται τα μικρα μου;;; Τι θα κανουνε μοναχουλια;;;; Το εχετε παθει κι εσεις;;; Λεγαμε για καμια εβδομαδα, τεινω στο 3ημερο :hmm::hmm:(μονο πουτοτε δεν θα ειναι διακοπες :/:) Τι εχω παθει ο ανθρωπος!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα σε όλους. Η Αθήνα άδειασε ή εμένα μου φαίνεται? Εχουν αρχίσει οι άδειες κι εδώ στη δουλειά και έχουμε ηρεμία. Τι καλά!!!! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα κι από μένα!! Και η Λευκωσία αδειάζει σιγά σιγά και γω την Παρασκευή ξεκινάω δουλειά:down::down::down: (αρχίζει το θερινό πρόγραμμα...), και όσο σκέφτομαι ότι 14 και 16 Αυγούστου ούτε οι φύλακες του Πανεπιστημίου δεν δουλεύουν και γω θα πρέπει να κάνω μάθημα:(.
Κατά τ' άλλα καύσωνας και άγιος ο Θεός, ίσως αν τελειώσω με τις δουλειές μου το βράδυ να πάμε για καμιά βραδινή βουτιά:happy:

καλημέρα και από εμένα, όντως η Αθήνα έχει αδειάσει και στο γραφείο σήμερα προς το παρόν δεν έχει καθόλου δουλειά, άντε να περάσει ο καιρος να πάμε και εμεις διακοπούλες επιτέλους.

Καλημέρα!
Εγώ σήμερα έχω πολύ ωραία παρέα στο γραφείο :inlove: :happy: (ευτυχώς είναι ήσυχος μέχρι στιγμής, οπότε δεν μας έχουνε πάρει χαμπάρι) :rolleyes:
Δε θα 'ταν ωραία, να μας αφήνανε να παίρνουμε μαζί τα γατάκια μας στη δουλειά; (φαντάζομαι την Αρήθα χαρά που θα έκανε με τα χαρτιά του εκτυπωτή και τη γλάστρα με το φίκο) :P

(φαντάζομαι την Αρήθα χαρά που θα έκανε με τα χαρτιά του εκτυπωτή και τη γλάστρα με το φίκο) :P
Ωραία...φαντάσου τώρα χαρά που θα κάναν οι συνάδελφοί μας με τα γατόνια που θα τους τραβάγαν τα καλώδια των τηλεφώνων, θα ανεβαίναν στα γραφεία τους, θα πατάγαν στο πληκτρολόγιο την ώρα που θα στελναν ένα πολύ σημαντικό μαιλ στο αφεντικό, κλπ κλπ κλπ :P

Παιδική χαρά για γάτες το γραφείο! Έχουν με τόσα πολλά να παίξουν! Αν κρίνω από τα δικά μου που τρελλένονται για καλώδια ο παράδεισός τους θα ήταν εδώ! Να μην πω για τον μικρό που όποτε μας δει εμένα και τον Κώστα να γράφουμε πάει και ξαπλώνει πάνω στο πληκτρολόγιο ή χοροπηδάει πάνω του!:P

καλημέρα!
Ο δικός μου πάντως θα την έβγαζε κρυμένος κάτω από κανένα γραφείο ή θα άρχιζε το "τραγούδι" (έντονο νιαούρισμα του στύλ: "Βοήθεια με σφάζουνε!!!!"):blink::lol::lol::lol:

Ωραία...φαντάσου τώρα χαρά που θα κάναν οι συνάδελφοί μας με τα γατόνια
Παιδιά εγώ το έζησα αυτό με το Βαλεντίνο! Τον είχα βρει "εν ώρα εργασίας".Ολο "ααααααα!" και "γουτσου γούτσου" και πολλές φωνές, απο τις συναδέλφους! Ευτυχώς ήταν και παραμένει ένας πολύ άνετος γάτος (μόνο την ηλεκτική σκούπα φοβάται).
Με τίποτα δεν θα τα έπαιρνα πάντως στη δουλειά, αν δεν υπήρχε ανάγκη. (Κι εγω για τον ιδιο λόγο έρχομαι δηλαδή...αναγκαίο κακό:/:)

Με τίποτα δεν θα τα έπαιρνα πάντως στη δουλειά, αν δεν υπήρχε ανάγκη. (Κι εγω για τον ιδιο λόγο έρχομαι δηλαδή...αναγκαίο κακό:/:)
:lol::lol::lol:Το πόσο σε νοιώθω Ισμήνη μου δε λέγεται....:rolleyes:

:lol::lol::lol:Το πόσο σε νοιώθω Ισμήνη μου δε λέγεται....:rolleyes:
Ευχαριστω Ασπασία! ΑΥΤΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ειχα αναγκη να το ακουσω...

Πφφφφ....Εγω παντως σκεφτομαι να πιασω τον μπαλτα και να σφαξω τρεις τεσσερις.

Γεια σου Μίκα!!!!:up:
Εγώ να δω τι θα κάνω που από Τετάρτη παίρνει άδεια η Σοφία και θα είμαι μόνη μου στο γραφείο με 4 απαιτητικους μαντράχαλους ( ο 5ος ευτυχώς θα λείπει):/::(:( Ούτε για πιπί μου δεν θα μπορώ να πάω γιατί εντάξει ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας που είμαι γραμματέας του, βολεύεται και μόνος του, οι άλλοι όμως ούτε τηλέφωνο δεν καταδέχοντε να σηκώσουν και ακόμα κι όταν θέλουν νερό δεν πάνε να βάλουν μόνοι τους, αλλά το θέλουν κι αυτό στο χέρι!:mad::mad::mad::down:

Γεια σας!! Τι κανετε? Κατερινα πως πανε τα γατακια?? Πως τα ονομασατε? Προσαρμοστηκαν καθολου? Παντως αυτα τα δυο ηταν τα πιο χαδιαρικα! Μου λειψανε επειδη τα αλλα φοβουνται λιγο και δεν πολυπλησιαζουν...

Γεια σας! Κάθομαι εδώ δίπλα δίπλα με το Μιτσικουλίνι. Το σαψαλάκι μας κοιμάται του καλού καιρου. Επίσης από τοτε που ήρθαμε με τον Σάκη έχει πάρει τα πάνω της ενώ είχε κάτι μήνες να φάει κροκέτες και έτρωγε μόνο λίγη κονσέρβα τώρα πάει και του τρώει το φαγητό (και κροκέτες και κονσέρβα). Ο έρημος ξεφορτώθηκε τον Τζίντζερ, φορτώθηκε τη Μίτσυ! Δεν πειράζει καλό του κάνει!!!

Γεια σας!! Τι κανετε? Κατερινα πως πανε τα γατακια?? Πως τα ονομασατε? Προσαρμοστηκαν καθολου? Παντως αυτα τα δυο ηταν τα πιο χαδιαρικα! Μου λειψανε επειδη τα αλλα φοβουνται λιγο και δεν πολυπλησιαζουν...
Αννα μου τα γατάκια πάνε πολύ καλά. Την πρώτη μέρα ήταν φοβισμένα, αλλά την Κυριακή το μεσημερι γυρνάγαν κ την κοιλιτσα τους να τα χαιδέψουμε και ρονρονίζαν!!! :up: Ο μπαμπάς μου λέει ότι όλο το μεσημέρι κοιμούνται και το απόγευμα μόλις ξυπνήσουν ψάχνουν να τον βρουν και μετά τον ακολουθούν όπου πάει! Ονόματα ψάχνουμε ακόμα. Τελικά μάλλον είναι ένα αρσενικό και ένα θυληκό.

Καλό σας βράδυ. Ωραία μέρα σήμερα: Η Νάσια έσπασε το ατμοσίδερο :up::rolleyes:

Καλό σας βράδυ. Ωραία μέρα σήμερα: Η Νάσια έσπασε το ατμοσίδερο :up::rolleyes:
Να σου ζήσει το καμάρι σου!!!! Ωραία μέρα δε παει να πει τίποτα!!!!:up::up::up: Επειγόντως δώρο στη Νάσια!!!!!:P:D:D

Ευχαριστούμε ήδη έκλεισε μανόν και κραγιον απο τον Χόντο το βλαστάρι μου.....:rolleyes:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back