aspasiapef
Διάσημο μέλος

Κάτσε να συνέλθω από τα απανωτά εμφράγματα και το ελαφρύ εγκεφαλικό που πέρασα και θα σου απαντήσω για τα αμυγδαλωτά.... Nutela?
Μαρμελάδες????:cry: ΟΛΑ στα σκουπίδια???

Τα αμυγδαλωτά αν τα αφήσεις να ξεπαγώσουν σε θερμοκρασία δωματίου υπάρχει περίπτωση και να έχουν γλυτώσει. Είσαι σίγουρη ότι θα τα φας? Κι αυτά για πέταμα τα βλέπω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Ότι και να πώ λίγο θα είναι.....Μιμικάκι, σταμάτα γιατί μας βλέπω να σου κάνουμε
επιδρομή στο σπίτι σου με σύσωμη την παρέα απο το φορουμ......για να σε ξελαφρώσουμε βρέ παιδί μου!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Κάτσε να συνέλθω από τα απανωτά εμφράγματα και το ελαφρύ εγκεφαλικό που πέρασα και θα σου απαντήσω για τα αμυγδαλωτά.... Nutela?
Μαρμελάδες????:cry: ΟΛΑ στα σκουπίδια???
Τα αμυγδαλωτά αν τα αφήσεις να ξεπαγώσουν σε θερμοκρασία δωματίου υπάρχει περίπτωση και να έχουν γλυτώσει. Είσαι σίγουρη ότι θα τα φας? Κι αυτά για πέταμα τα βλέπω...
![]()
Πώ-πώωωωωω.....ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!
Ότι και να πώ λίγο θα είναι.....Μιμικάκι, σταμάτα γιατί μας βλέπω να σου κάνουμε
επιδρομή στο σπίτι σου με σύσωμη την παρέα απο το φορουμ......για να σε ξελαφρώσουμε βρέ παιδί μου!!!!!!!!![]()

παιδιά δεν είχα συνειδητοποιήσει πώς υπάρχει και κόσμος τόσο γλυκαντζής...Είναι και αμαρτία...τόσος κόσμος να πεινάει...

τελικά και τα γλυκά σε λάθος χέρια πέφτουν...όπως και τα λεφτά

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Όχι οτι για τα λεφτά "τα κάνω όλα"...αλλά δεν θα με χάλαγαν μερικές χιλιάδες
ευρουδάκια.......

anabou
Διάσημο μέλος
ΥΓ1: Τα αμυγδαλωτά δεν νομίζω να παθαίνουν τίποτα, απλά ίσως αφού τα αποψύξεις να έχουν πανιάσει κάπως
ΥΓ2: Ένα κουβαδάκι μερέντα (μοιάζει με τους πλαστικούς κουβάδες που βάζουν τα χρώματα) στο τμήμα των επαγγελματικών συσκευασιών στο σούπερ μάρκετ το έχετε δει;
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ίσα που πρόλαβα να το δω! Καταφέραμε με τον Κώστα να το κρατήσουμε στο σπίτι μόλις μια μέρα...ΥΓ2: Ένα κουβαδάκι μερέντα (μοιάζει με τους πλαστικούς κουβάδες που βάζουν τα χρώματα) στο τμήμα των επαγγελματικών συσκευασιών στο σούπερ μάρκετ το έχετε δει;

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος

το έχεις καταφέρει μόνη σου?????

Πάντως εγώ έγω μια κλίση... στη Νutella.......
Ismini
Διάσημο μέλος
Απο τοτε παιρνω τη μεγάλη (φυσικά). Μ' αρέσει που είναι σε γυάλινο βάζο. Με πιάνει κάτι με τις πλαστικές συσκευασίες...
Παντως αυτη δεν καταναλώνεται πολύ. Μένει έως και 3 εβδομάδες... Αποτελεί την έσχατη λύση όταν έχουμε φάει όλα τα άλλα!
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Μια δίαιτα είπα να αρχίσω!!!!! Θέλετε να με καταστρέψετε?????Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!!![]()

:cry::cry::cry::cry:
mimikaki
Διάσημο μέλος

Παρόλα αυτά καμιά σοκοφρέτα την τρώω που και πού, και αυτό γιατί είναι μικρή σε μέγεθος

Φαντάζομαι σε εσάς δεν λέει τίποτα μια σοκοφρέτα
Όταν πάμε για κρέπα είμαι η μόνη στην παρέα που τρώει αλμυρή....
Επείσης Βάφλα!!! Τρελλαίνομαι για την ζύμη!! μπορώ να την φάω και σκέτη χωρίς τα περιτά που βάζουν πάνω...Άντε μια μπάλα παγωτό κρέμα!!
TIP:
Κάλυτερη βάφλα ever: Queen's στην γλυφάδα

mimikaki
Διάσημο μέλος
Η αλήθεια είναι ότι μπροστά στη Nutella η Μερέντα δεν πιάνει μία. Είναι κάτι σαν φτωχός συγγενής ένα πράγμα. Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!!![]()
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Μια δίαιτα είπα να αρχίσω!!!!! Θέλετε να με καταστρέψετε?????:cry::cry::cry::cry:
![]()
να φανταστώ πώς αυτές οι συνταγές είναι αφιερωμένες στην Ισμήνη???

"Tεστάρουμε" τις αντοχές σου Ισμήνη!!

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

) υπαρχουν ανθρωποι συον κοσμο που πετανε τη μερεντα!!! κι εγω λατρευω τα γλυκα και ιδιαιτερα τη σοκολατα

εμ πως να μην παρω κιλα....
:cry::cry: mimikaki σε ζηλευωωωω

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!TIP:
Κάλυτερη βάφλα ever: Queen's στην γλυφάδα![]()
), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα!

Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!!
Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?...
Ismini
Διάσημο μέλος
Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ!"Tεστάρουμε" τις αντοχές σου Ισμήνη!!![]()

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα...Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ!![]()

Ismini
Διάσημο μέλος
Εμείς παίρνουμε χύμα....Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα...![]()

mimikaki
Διάσημο μέλος
Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα!
Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!!
Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?...
![]()
όχι!
Σε ποιά περιοχή είναι???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Εμείς παίρνουμε χύμα....![]()
Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη

Ismini
Διάσημο μέλος
Ναι από το Βάρσο είναι!Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool