aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 11:44 Η aspasiapef: #6.161 07-08-07 11:44 Κάτσε να συνέλθω από τα απανωτά εμφράγματα και το ελαφρύ εγκεφαλικό που πέρασα και θα σου απαντήσω για τα αμυγδαλωτά.... Nutela? Μαρμελάδες????:cry: ΟΛΑ στα σκουπίδια??? Τα αμυγδαλωτά αν τα αφήσεις να ξεπαγώσουν σε θερμοκρασία δωματίου υπάρχει περίπτωση και να έχουν γλυτώσει. Είσαι σίγουρη ότι θα τα φας? Κι αυτά για πέταμα τα βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 11:54 Ο Vana Balafa: #6.162 07-08-07 11:54 Πώ-πώωωωωω.....ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!! Ότι και να πώ λίγο θα είναι.....Μιμικάκι, σταμάτα γιατί μας βλέπω να σου κάνουμε επιδρομή στο σπίτι σου με σύσωμη την παρέα απο το φορουμ......για να σε ξελαφρώσουμε βρέ παιδί μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 13:44 Η mimikaki έγραψε: #6.163 07-08-07 13:44 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κάτσε να συνέλθω από τα απανωτά εμφράγματα και το ελαφρύ εγκεφαλικό που πέρασα και θα σου απαντήσω για τα αμυγδαλωτά.... Nutela? Μαρμελάδες????:cry: ΟΛΑ στα σκουπίδια??? Τα αμυγδαλωτά αν τα αφήσεις να ξεπαγώσουν σε θερμοκρασία δωματίου υπάρχει περίπτωση και να έχουν γλυτώσει. Είσαι σίγουρη ότι θα τα φας? Κι αυτά για πέταμα τα βλέπω... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Πώ-πώωωωωω.....ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!! Ότι και να πώ λίγο θα είναι.....Μιμικάκι, σταμάτα γιατί μας βλέπω να σου κάνουμε επιδρομή στο σπίτι σου με σύσωμη την παρέα απο το φορουμ......για να σε ξελαφρώσουμε βρέ παιδί μου!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδιά δεν είχα συνειδητοποιήσει πώς υπάρχει και κόσμος τόσο γλυκαντζής... Είναι και αμαρτία...τόσος κόσμος να πεινάει... τελικά και τα γλυκά σε λάθος χέρια πέφτουν...όπως και τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 13:51 Ο Vana Balafa: #6.164 07-08-07 13:51 ΑΑΑΑΑΑ, τώρα ξύνεις πληγές.......με τα λεφτά!!!!!!! Όχι οτι για τα λεφτά "τα κάνω όλα"...αλλά δεν θα με χάλαγαν μερικές χιλιάδες ευρουδάκια....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 13:54 Η anabou έγραψε: #6.165 07-08-07 13:54 Καλημέρα! Στα γλυκά δεν μπορώ να αντισταθώ με τίποτα, ούτε να δείξω αυτοσυγκράτηση. Είτε πάρω ατομικό παγωτό σε κυπελάκι είτε οικογενειακό το αποτέλεσμα είναι το ίδιο... ένα άδειο πλαστικό στα σκουπίδια. Για την μερέντα δεν το συζητώ έτσι και την πετύχω την τρώω με το κουτάλι της σούπας ή την συνοδεύω με παγωτό κρέμα. Γι'αυτό και δεν υπάρχει σχεδόν ποτέ στο σπίτι. Η μόνη προστασία μου απέναντι στα γλυκά είναι ότι μπορώ να αντισταθώ στο να τα αγοράσω, έτσι όμως και κυλήσω και μπουν στο σπίτι τελείωσε! ΥΓ1: Τα αμυγδαλωτά δεν νομίζω να παθαίνουν τίποτα, απλά ίσως αφού τα αποψύξεις να έχουν πανιάσει κάπως ΥΓ2: Ένα κουβαδάκι μερέντα (μοιάζει με τους πλαστικούς κουβάδες που βάζουν τα χρώματα) στο τμήμα των επαγγελματικών συσκευασιών στο σούπερ μάρκετ το έχετε δει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 13:56 Η aspasiapef: #6.166 07-08-07 13:56 Αρχική Δημοσίευση από anabou: ΥΓ2: Ένα κουβαδάκι μερέντα (μοιάζει με τους πλαστικούς κουβάδες που βάζουν τα χρώματα) στο τμήμα των επαγγελματικών συσκευασιών στο σούπερ μάρκετ το έχετε δει; Click για ανάπτυξη... Ίσα που πρόλαβα να το δω! Καταφέραμε με τον Κώστα να το κρατήσουμε στο σπίτι μόλις μια μέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 13:56 Ο Vana Balafa: #6.167 07-08-07 13:56 Μερέντα σε επαγγελματική συσκευασία?????? ¨ΟΧΙ......μην μου πείς??????? το έχεις καταφέρει μόνη σου????? Πάντως εγώ έγω μια κλίση... στη Νutella....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:01 Η Ismini έγραψε: #6.168 07-08-07 14:01 Κι εγω Nutella. Μερέντα δεν έπαιρνα σχεδόν ποτέ. Στη Ροδο έμαθα τη Nutella. Eιχε η φιλη μου στο σπιτι που μας φιλοξενουσε συνεχεια, αλλα και εξω τη χρησιμοποιούσαν πολύ σε κρέπες. Απο τοτε παιρνω τη μεγάλη (φυσικά). Μ' αρέσει που είναι σε γυάλινο βάζο. Με πιάνει κάτι με τις πλαστικές συσκευασίες... Παντως αυτη δεν καταναλώνεται πολύ. Μένει έως και 3 εβδομάδες... Αποτελεί την έσχατη λύση όταν έχουμε φάει όλα τα άλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:08 Η aspasiapef: #6.169 07-08-07 14:08 Η αλήθεια είναι ότι μπροστά στη Nutella η Μερέντα δεν πιάνει μία. Είναι κάτι σαν φτωχός συγγενής ένα πράγμα. Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:11 Η Ismini έγραψε: #6.170 07-08-07 14:11 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Μια δίαιτα είπα να αρχίσω!!!!! Θέλετε να με καταστρέψετε?????:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:11 Η mimikaki έγραψε: #6.171 07-08-07 14:11 Καλά εγώ δεν κάνει να τρώω κιόλας σοκολάτα γιατί βγάζω σπυράκια, φαντάσου να μου άρεσε και τόσο πολύ κιόλας! Θα ήμουν μιά παχουλή, γεμάτη σπυράκια, αλλά τρισευτυχισμένη Παρόλα αυτά καμιά σοκοφρέτα την τρώω που και πού, και αυτό γιατί είναι μικρή σε μέγεθος Φαντάζομαι σε εσάς δεν λέει τίποτα μια σοκοφρέτα Όταν πάμε για κρέπα είμαι η μόνη στην παρέα που τρώει αλμυρή.... Επείσης Βάφλα!!! Τρελλαίνομαι για την ζύμη!! μπορώ να την φάω και σκέτη χωρίς τα περιτά που βάζουν πάνω...Άντε μια μπάλα παγωτό κρέμα!! TIP: Κάλυτερη βάφλα ever: Queen's στην γλυφάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:16 Η mimikaki έγραψε: #6.172 07-08-07 14:16 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Η αλήθεια είναι ότι μπροστά στη Nutella η Μερέντα δεν πιάνει μία. Είναι κάτι σαν φτωχός συγγενής ένα πράγμα. Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Μια δίαιτα είπα να αρχίσω!!!!! Θέλετε να με καταστρέψετε?????:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... να φανταστώ πώς αυτές οι συνταγές είναι αφιερωμένες στην Ισμήνη??? "Tεστάρουμε" τις αντοχές σου Ισμήνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:18 Η μελινάκι έγραψε: #6.173 07-08-07 14:18 τι ακουνε τα αυτακια μου (ή μαλλον τι βλεπουν τα ματακια μου) υπαρχουν ανθρωποι συον κοσμο που πετανε τη μερεντα!!! κι εγω λατρευω τα γλυκα και ιδιαιτερα τη σοκολατα εμ πως να μην παρω κιλα....:cry::cry: mimikaki σε ζηλευωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:19 Η aspasiapef: #6.174 07-08-07 14:19 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: TIP: Κάλυτερη βάφλα ever: Queen's στην γλυφάδα Click για ανάπτυξη... Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:19 Η Ismini έγραψε: #6.175 07-08-07 14:19 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: "Tεστάρουμε" τις αντοχές σου Ισμήνη!! Click για ανάπτυξη... Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:20 Η aspasiapef: #6.176 07-08-07 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ! Click για ανάπτυξη... Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #6.177 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Click για ανάπτυξη... Εμείς παίρνουμε χύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η mimikaki έγραψε: #6.178 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Click για ανάπτυξη... όχι! Σε ποιά περιοχή είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #6.179 07-08-07 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εμείς παίρνουμε χύμα.... Click για ανάπτυξη... Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:24 Η Ismini έγραψε: #6.180 07-08-07 14:24 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Click για ανάπτυξη... Ναι από το Βάρσο είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάτσε να συνέλθω από τα απανωτά εμφράγματα και το ελαφρύ εγκεφαλικό που πέρασα και θα σου απαντήσω για τα αμυγδαλωτά.... Nutela? Μαρμελάδες????:cry: ΟΛΑ στα σκουπίδια??? Τα αμυγδαλωτά αν τα αφήσεις να ξεπαγώσουν σε θερμοκρασία δωματίου υπάρχει περίπτωση και να έχουν γλυτώσει. Είσαι σίγουρη ότι θα τα φας? Κι αυτά για πέταμα τα βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 11:54 Ο Vana Balafa: #6.162 07-08-07 11:54 Πώ-πώωωωωω.....ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!! Ότι και να πώ λίγο θα είναι.....Μιμικάκι, σταμάτα γιατί μας βλέπω να σου κάνουμε επιδρομή στο σπίτι σου με σύσωμη την παρέα απο το φορουμ......για να σε ξελαφρώσουμε βρέ παιδί μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 13:44 Η mimikaki έγραψε: #6.163 07-08-07 13:44 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κάτσε να συνέλθω από τα απανωτά εμφράγματα και το ελαφρύ εγκεφαλικό που πέρασα και θα σου απαντήσω για τα αμυγδαλωτά.... Nutela? Μαρμελάδες????:cry: ΟΛΑ στα σκουπίδια??? Τα αμυγδαλωτά αν τα αφήσεις να ξεπαγώσουν σε θερμοκρασία δωματίου υπάρχει περίπτωση και να έχουν γλυτώσει. Είσαι σίγουρη ότι θα τα φας? Κι αυτά για πέταμα τα βλέπω... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Πώ-πώωωωωω.....ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!! Ότι και να πώ λίγο θα είναι.....Μιμικάκι, σταμάτα γιατί μας βλέπω να σου κάνουμε επιδρομή στο σπίτι σου με σύσωμη την παρέα απο το φορουμ......για να σε ξελαφρώσουμε βρέ παιδί μου!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδιά δεν είχα συνειδητοποιήσει πώς υπάρχει και κόσμος τόσο γλυκαντζής... Είναι και αμαρτία...τόσος κόσμος να πεινάει... τελικά και τα γλυκά σε λάθος χέρια πέφτουν...όπως και τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 13:51 Ο Vana Balafa: #6.164 07-08-07 13:51 ΑΑΑΑΑΑ, τώρα ξύνεις πληγές.......με τα λεφτά!!!!!!! Όχι οτι για τα λεφτά "τα κάνω όλα"...αλλά δεν θα με χάλαγαν μερικές χιλιάδες ευρουδάκια....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 13:54 Η anabou έγραψε: #6.165 07-08-07 13:54 Καλημέρα! Στα γλυκά δεν μπορώ να αντισταθώ με τίποτα, ούτε να δείξω αυτοσυγκράτηση. Είτε πάρω ατομικό παγωτό σε κυπελάκι είτε οικογενειακό το αποτέλεσμα είναι το ίδιο... ένα άδειο πλαστικό στα σκουπίδια. Για την μερέντα δεν το συζητώ έτσι και την πετύχω την τρώω με το κουτάλι της σούπας ή την συνοδεύω με παγωτό κρέμα. Γι'αυτό και δεν υπάρχει σχεδόν ποτέ στο σπίτι. Η μόνη προστασία μου απέναντι στα γλυκά είναι ότι μπορώ να αντισταθώ στο να τα αγοράσω, έτσι όμως και κυλήσω και μπουν στο σπίτι τελείωσε! ΥΓ1: Τα αμυγδαλωτά δεν νομίζω να παθαίνουν τίποτα, απλά ίσως αφού τα αποψύξεις να έχουν πανιάσει κάπως ΥΓ2: Ένα κουβαδάκι μερέντα (μοιάζει με τους πλαστικούς κουβάδες που βάζουν τα χρώματα) στο τμήμα των επαγγελματικών συσκευασιών στο σούπερ μάρκετ το έχετε δει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 13:56 Η aspasiapef: #6.166 07-08-07 13:56 Αρχική Δημοσίευση από anabou: ΥΓ2: Ένα κουβαδάκι μερέντα (μοιάζει με τους πλαστικούς κουβάδες που βάζουν τα χρώματα) στο τμήμα των επαγγελματικών συσκευασιών στο σούπερ μάρκετ το έχετε δει; Click για ανάπτυξη... Ίσα που πρόλαβα να το δω! Καταφέραμε με τον Κώστα να το κρατήσουμε στο σπίτι μόλις μια μέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 13:56 Ο Vana Balafa: #6.167 07-08-07 13:56 Μερέντα σε επαγγελματική συσκευασία?????? ¨ΟΧΙ......μην μου πείς??????? το έχεις καταφέρει μόνη σου????? Πάντως εγώ έγω μια κλίση... στη Νutella....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:01 Η Ismini έγραψε: #6.168 07-08-07 14:01 Κι εγω Nutella. Μερέντα δεν έπαιρνα σχεδόν ποτέ. Στη Ροδο έμαθα τη Nutella. Eιχε η φιλη μου στο σπιτι που μας φιλοξενουσε συνεχεια, αλλα και εξω τη χρησιμοποιούσαν πολύ σε κρέπες. Απο τοτε παιρνω τη μεγάλη (φυσικά). Μ' αρέσει που είναι σε γυάλινο βάζο. Με πιάνει κάτι με τις πλαστικές συσκευασίες... Παντως αυτη δεν καταναλώνεται πολύ. Μένει έως και 3 εβδομάδες... Αποτελεί την έσχατη λύση όταν έχουμε φάει όλα τα άλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:08 Η aspasiapef: #6.169 07-08-07 14:08 Η αλήθεια είναι ότι μπροστά στη Nutella η Μερέντα δεν πιάνει μία. Είναι κάτι σαν φτωχός συγγενής ένα πράγμα. Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:11 Η Ismini έγραψε: #6.170 07-08-07 14:11 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Μια δίαιτα είπα να αρχίσω!!!!! Θέλετε να με καταστρέψετε?????:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:11 Η mimikaki έγραψε: #6.171 07-08-07 14:11 Καλά εγώ δεν κάνει να τρώω κιόλας σοκολάτα γιατί βγάζω σπυράκια, φαντάσου να μου άρεσε και τόσο πολύ κιόλας! Θα ήμουν μιά παχουλή, γεμάτη σπυράκια, αλλά τρισευτυχισμένη Παρόλα αυτά καμιά σοκοφρέτα την τρώω που και πού, και αυτό γιατί είναι μικρή σε μέγεθος Φαντάζομαι σε εσάς δεν λέει τίποτα μια σοκοφρέτα Όταν πάμε για κρέπα είμαι η μόνη στην παρέα που τρώει αλμυρή.... Επείσης Βάφλα!!! Τρελλαίνομαι για την ζύμη!! μπορώ να την φάω και σκέτη χωρίς τα περιτά που βάζουν πάνω...Άντε μια μπάλα παγωτό κρέμα!! TIP: Κάλυτερη βάφλα ever: Queen's στην γλυφάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:16 Η mimikaki έγραψε: #6.172 07-08-07 14:16 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Η αλήθεια είναι ότι μπροστά στη Nutella η Μερέντα δεν πιάνει μία. Είναι κάτι σαν φτωχός συγγενής ένα πράγμα. Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Μια δίαιτα είπα να αρχίσω!!!!! Θέλετε να με καταστρέψετε?????:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... να φανταστώ πώς αυτές οι συνταγές είναι αφιερωμένες στην Ισμήνη??? "Tεστάρουμε" τις αντοχές σου Ισμήνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:18 Η μελινάκι έγραψε: #6.173 07-08-07 14:18 τι ακουνε τα αυτακια μου (ή μαλλον τι βλεπουν τα ματακια μου) υπαρχουν ανθρωποι συον κοσμο που πετανε τη μερεντα!!! κι εγω λατρευω τα γλυκα και ιδιαιτερα τη σοκολατα εμ πως να μην παρω κιλα....:cry::cry: mimikaki σε ζηλευωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:19 Η aspasiapef: #6.174 07-08-07 14:19 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: TIP: Κάλυτερη βάφλα ever: Queen's στην γλυφάδα Click για ανάπτυξη... Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:19 Η Ismini έγραψε: #6.175 07-08-07 14:19 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: "Tεστάρουμε" τις αντοχές σου Ισμήνη!! Click για ανάπτυξη... Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:20 Η aspasiapef: #6.176 07-08-07 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ! Click για ανάπτυξη... Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #6.177 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Click για ανάπτυξη... Εμείς παίρνουμε χύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η mimikaki έγραψε: #6.178 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Click για ανάπτυξη... όχι! Σε ποιά περιοχή είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #6.179 07-08-07 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εμείς παίρνουμε χύμα.... Click για ανάπτυξη... Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:24 Η Ismini έγραψε: #6.180 07-08-07 14:24 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Click για ανάπτυξη... Ναι από το Βάρσο είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πώ-πώωωωωω.....ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!! Ότι και να πώ λίγο θα είναι.....Μιμικάκι, σταμάτα γιατί μας βλέπω να σου κάνουμε επιδρομή στο σπίτι σου με σύσωμη την παρέα απο το φορουμ......για να σε ξελαφρώσουμε βρέ παιδί μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 13:44 Η mimikaki έγραψε: #6.163 07-08-07 13:44 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κάτσε να συνέλθω από τα απανωτά εμφράγματα και το ελαφρύ εγκεφαλικό που πέρασα και θα σου απαντήσω για τα αμυγδαλωτά.... Nutela? Μαρμελάδες????:cry: ΟΛΑ στα σκουπίδια??? Τα αμυγδαλωτά αν τα αφήσεις να ξεπαγώσουν σε θερμοκρασία δωματίου υπάρχει περίπτωση και να έχουν γλυτώσει. Είσαι σίγουρη ότι θα τα φας? Κι αυτά για πέταμα τα βλέπω... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Πώ-πώωωωωω.....ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!! Ότι και να πώ λίγο θα είναι.....Μιμικάκι, σταμάτα γιατί μας βλέπω να σου κάνουμε επιδρομή στο σπίτι σου με σύσωμη την παρέα απο το φορουμ......για να σε ξελαφρώσουμε βρέ παιδί μου!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδιά δεν είχα συνειδητοποιήσει πώς υπάρχει και κόσμος τόσο γλυκαντζής... Είναι και αμαρτία...τόσος κόσμος να πεινάει... τελικά και τα γλυκά σε λάθος χέρια πέφτουν...όπως και τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 13:51 Ο Vana Balafa: #6.164 07-08-07 13:51 ΑΑΑΑΑΑ, τώρα ξύνεις πληγές.......με τα λεφτά!!!!!!! Όχι οτι για τα λεφτά "τα κάνω όλα"...αλλά δεν θα με χάλαγαν μερικές χιλιάδες ευρουδάκια....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 13:54 Η anabou έγραψε: #6.165 07-08-07 13:54 Καλημέρα! Στα γλυκά δεν μπορώ να αντισταθώ με τίποτα, ούτε να δείξω αυτοσυγκράτηση. Είτε πάρω ατομικό παγωτό σε κυπελάκι είτε οικογενειακό το αποτέλεσμα είναι το ίδιο... ένα άδειο πλαστικό στα σκουπίδια. Για την μερέντα δεν το συζητώ έτσι και την πετύχω την τρώω με το κουτάλι της σούπας ή την συνοδεύω με παγωτό κρέμα. Γι'αυτό και δεν υπάρχει σχεδόν ποτέ στο σπίτι. Η μόνη προστασία μου απέναντι στα γλυκά είναι ότι μπορώ να αντισταθώ στο να τα αγοράσω, έτσι όμως και κυλήσω και μπουν στο σπίτι τελείωσε! ΥΓ1: Τα αμυγδαλωτά δεν νομίζω να παθαίνουν τίποτα, απλά ίσως αφού τα αποψύξεις να έχουν πανιάσει κάπως ΥΓ2: Ένα κουβαδάκι μερέντα (μοιάζει με τους πλαστικούς κουβάδες που βάζουν τα χρώματα) στο τμήμα των επαγγελματικών συσκευασιών στο σούπερ μάρκετ το έχετε δει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 13:56 Η aspasiapef: #6.166 07-08-07 13:56 Αρχική Δημοσίευση από anabou: ΥΓ2: Ένα κουβαδάκι μερέντα (μοιάζει με τους πλαστικούς κουβάδες που βάζουν τα χρώματα) στο τμήμα των επαγγελματικών συσκευασιών στο σούπερ μάρκετ το έχετε δει; Click για ανάπτυξη... Ίσα που πρόλαβα να το δω! Καταφέραμε με τον Κώστα να το κρατήσουμε στο σπίτι μόλις μια μέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 13:56 Ο Vana Balafa: #6.167 07-08-07 13:56 Μερέντα σε επαγγελματική συσκευασία?????? ¨ΟΧΙ......μην μου πείς??????? το έχεις καταφέρει μόνη σου????? Πάντως εγώ έγω μια κλίση... στη Νutella....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:01 Η Ismini έγραψε: #6.168 07-08-07 14:01 Κι εγω Nutella. Μερέντα δεν έπαιρνα σχεδόν ποτέ. Στη Ροδο έμαθα τη Nutella. Eιχε η φιλη μου στο σπιτι που μας φιλοξενουσε συνεχεια, αλλα και εξω τη χρησιμοποιούσαν πολύ σε κρέπες. Απο τοτε παιρνω τη μεγάλη (φυσικά). Μ' αρέσει που είναι σε γυάλινο βάζο. Με πιάνει κάτι με τις πλαστικές συσκευασίες... Παντως αυτη δεν καταναλώνεται πολύ. Μένει έως και 3 εβδομάδες... Αποτελεί την έσχατη λύση όταν έχουμε φάει όλα τα άλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:08 Η aspasiapef: #6.169 07-08-07 14:08 Η αλήθεια είναι ότι μπροστά στη Nutella η Μερέντα δεν πιάνει μία. Είναι κάτι σαν φτωχός συγγενής ένα πράγμα. Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:11 Η Ismini έγραψε: #6.170 07-08-07 14:11 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Μια δίαιτα είπα να αρχίσω!!!!! Θέλετε να με καταστρέψετε?????:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:11 Η mimikaki έγραψε: #6.171 07-08-07 14:11 Καλά εγώ δεν κάνει να τρώω κιόλας σοκολάτα γιατί βγάζω σπυράκια, φαντάσου να μου άρεσε και τόσο πολύ κιόλας! Θα ήμουν μιά παχουλή, γεμάτη σπυράκια, αλλά τρισευτυχισμένη Παρόλα αυτά καμιά σοκοφρέτα την τρώω που και πού, και αυτό γιατί είναι μικρή σε μέγεθος Φαντάζομαι σε εσάς δεν λέει τίποτα μια σοκοφρέτα Όταν πάμε για κρέπα είμαι η μόνη στην παρέα που τρώει αλμυρή.... Επείσης Βάφλα!!! Τρελλαίνομαι για την ζύμη!! μπορώ να την φάω και σκέτη χωρίς τα περιτά που βάζουν πάνω...Άντε μια μπάλα παγωτό κρέμα!! TIP: Κάλυτερη βάφλα ever: Queen's στην γλυφάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:16 Η mimikaki έγραψε: #6.172 07-08-07 14:16 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Η αλήθεια είναι ότι μπροστά στη Nutella η Μερέντα δεν πιάνει μία. Είναι κάτι σαν φτωχός συγγενής ένα πράγμα. Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Μια δίαιτα είπα να αρχίσω!!!!! Θέλετε να με καταστρέψετε?????:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... να φανταστώ πώς αυτές οι συνταγές είναι αφιερωμένες στην Ισμήνη??? "Tεστάρουμε" τις αντοχές σου Ισμήνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:18 Η μελινάκι έγραψε: #6.173 07-08-07 14:18 τι ακουνε τα αυτακια μου (ή μαλλον τι βλεπουν τα ματακια μου) υπαρχουν ανθρωποι συον κοσμο που πετανε τη μερεντα!!! κι εγω λατρευω τα γλυκα και ιδιαιτερα τη σοκολατα εμ πως να μην παρω κιλα....:cry::cry: mimikaki σε ζηλευωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:19 Η aspasiapef: #6.174 07-08-07 14:19 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: TIP: Κάλυτερη βάφλα ever: Queen's στην γλυφάδα Click για ανάπτυξη... Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:19 Η Ismini έγραψε: #6.175 07-08-07 14:19 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: "Tεστάρουμε" τις αντοχές σου Ισμήνη!! Click για ανάπτυξη... Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:20 Η aspasiapef: #6.176 07-08-07 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ! Click για ανάπτυξη... Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #6.177 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Click για ανάπτυξη... Εμείς παίρνουμε χύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η mimikaki έγραψε: #6.178 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Click για ανάπτυξη... όχι! Σε ποιά περιοχή είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #6.179 07-08-07 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εμείς παίρνουμε χύμα.... Click για ανάπτυξη... Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:24 Η Ismini έγραψε: #6.180 07-08-07 14:24 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Click για ανάπτυξη... Ναι από το Βάρσο είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κάτσε να συνέλθω από τα απανωτά εμφράγματα και το ελαφρύ εγκεφαλικό που πέρασα και θα σου απαντήσω για τα αμυγδαλωτά.... Nutela? Μαρμελάδες????:cry: ΟΛΑ στα σκουπίδια??? Τα αμυγδαλωτά αν τα αφήσεις να ξεπαγώσουν σε θερμοκρασία δωματίου υπάρχει περίπτωση και να έχουν γλυτώσει. Είσαι σίγουρη ότι θα τα φας? Κι αυτά για πέταμα τα βλέπω... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: Πώ-πώωωωωω.....ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!! Ότι και να πώ λίγο θα είναι.....Μιμικάκι, σταμάτα γιατί μας βλέπω να σου κάνουμε επιδρομή στο σπίτι σου με σύσωμη την παρέα απο το φορουμ......για να σε ξελαφρώσουμε βρέ παιδί μου!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδιά δεν είχα συνειδητοποιήσει πώς υπάρχει και κόσμος τόσο γλυκαντζής... Είναι και αμαρτία...τόσος κόσμος να πεινάει... τελικά και τα γλυκά σε λάθος χέρια πέφτουν...όπως και τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 13:51 Ο Vana Balafa: #6.164 07-08-07 13:51 ΑΑΑΑΑΑ, τώρα ξύνεις πληγές.......με τα λεφτά!!!!!!! Όχι οτι για τα λεφτά "τα κάνω όλα"...αλλά δεν θα με χάλαγαν μερικές χιλιάδες ευρουδάκια....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 13:54 Η anabou έγραψε: #6.165 07-08-07 13:54 Καλημέρα! Στα γλυκά δεν μπορώ να αντισταθώ με τίποτα, ούτε να δείξω αυτοσυγκράτηση. Είτε πάρω ατομικό παγωτό σε κυπελάκι είτε οικογενειακό το αποτέλεσμα είναι το ίδιο... ένα άδειο πλαστικό στα σκουπίδια. Για την μερέντα δεν το συζητώ έτσι και την πετύχω την τρώω με το κουτάλι της σούπας ή την συνοδεύω με παγωτό κρέμα. Γι'αυτό και δεν υπάρχει σχεδόν ποτέ στο σπίτι. Η μόνη προστασία μου απέναντι στα γλυκά είναι ότι μπορώ να αντισταθώ στο να τα αγοράσω, έτσι όμως και κυλήσω και μπουν στο σπίτι τελείωσε! ΥΓ1: Τα αμυγδαλωτά δεν νομίζω να παθαίνουν τίποτα, απλά ίσως αφού τα αποψύξεις να έχουν πανιάσει κάπως ΥΓ2: Ένα κουβαδάκι μερέντα (μοιάζει με τους πλαστικούς κουβάδες που βάζουν τα χρώματα) στο τμήμα των επαγγελματικών συσκευασιών στο σούπερ μάρκετ το έχετε δει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 13:56 Η aspasiapef: #6.166 07-08-07 13:56 Αρχική Δημοσίευση από anabou: ΥΓ2: Ένα κουβαδάκι μερέντα (μοιάζει με τους πλαστικούς κουβάδες που βάζουν τα χρώματα) στο τμήμα των επαγγελματικών συσκευασιών στο σούπερ μάρκετ το έχετε δει; Click για ανάπτυξη... Ίσα που πρόλαβα να το δω! Καταφέραμε με τον Κώστα να το κρατήσουμε στο σπίτι μόλις μια μέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 13:56 Ο Vana Balafa: #6.167 07-08-07 13:56 Μερέντα σε επαγγελματική συσκευασία?????? ¨ΟΧΙ......μην μου πείς??????? το έχεις καταφέρει μόνη σου????? Πάντως εγώ έγω μια κλίση... στη Νutella....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:01 Η Ismini έγραψε: #6.168 07-08-07 14:01 Κι εγω Nutella. Μερέντα δεν έπαιρνα σχεδόν ποτέ. Στη Ροδο έμαθα τη Nutella. Eιχε η φιλη μου στο σπιτι που μας φιλοξενουσε συνεχεια, αλλα και εξω τη χρησιμοποιούσαν πολύ σε κρέπες. Απο τοτε παιρνω τη μεγάλη (φυσικά). Μ' αρέσει που είναι σε γυάλινο βάζο. Με πιάνει κάτι με τις πλαστικές συσκευασίες... Παντως αυτη δεν καταναλώνεται πολύ. Μένει έως και 3 εβδομάδες... Αποτελεί την έσχατη λύση όταν έχουμε φάει όλα τα άλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:08 Η aspasiapef: #6.169 07-08-07 14:08 Η αλήθεια είναι ότι μπροστά στη Nutella η Μερέντα δεν πιάνει μία. Είναι κάτι σαν φτωχός συγγενής ένα πράγμα. Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:11 Η Ismini έγραψε: #6.170 07-08-07 14:11 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Μια δίαιτα είπα να αρχίσω!!!!! Θέλετε να με καταστρέψετε?????:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:11 Η mimikaki έγραψε: #6.171 07-08-07 14:11 Καλά εγώ δεν κάνει να τρώω κιόλας σοκολάτα γιατί βγάζω σπυράκια, φαντάσου να μου άρεσε και τόσο πολύ κιόλας! Θα ήμουν μιά παχουλή, γεμάτη σπυράκια, αλλά τρισευτυχισμένη Παρόλα αυτά καμιά σοκοφρέτα την τρώω που και πού, και αυτό γιατί είναι μικρή σε μέγεθος Φαντάζομαι σε εσάς δεν λέει τίποτα μια σοκοφρέτα Όταν πάμε για κρέπα είμαι η μόνη στην παρέα που τρώει αλμυρή.... Επείσης Βάφλα!!! Τρελλαίνομαι για την ζύμη!! μπορώ να την φάω και σκέτη χωρίς τα περιτά που βάζουν πάνω...Άντε μια μπάλα παγωτό κρέμα!! TIP: Κάλυτερη βάφλα ever: Queen's στην γλυφάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:16 Η mimikaki έγραψε: #6.172 07-08-07 14:16 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Η αλήθεια είναι ότι μπροστά στη Nutella η Μερέντα δεν πιάνει μία. Είναι κάτι σαν φτωχός συγγενής ένα πράγμα. Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Μια δίαιτα είπα να αρχίσω!!!!! Θέλετε να με καταστρέψετε?????:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... να φανταστώ πώς αυτές οι συνταγές είναι αφιερωμένες στην Ισμήνη??? "Tεστάρουμε" τις αντοχές σου Ισμήνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:18 Η μελινάκι έγραψε: #6.173 07-08-07 14:18 τι ακουνε τα αυτακια μου (ή μαλλον τι βλεπουν τα ματακια μου) υπαρχουν ανθρωποι συον κοσμο που πετανε τη μερεντα!!! κι εγω λατρευω τα γλυκα και ιδιαιτερα τη σοκολατα εμ πως να μην παρω κιλα....:cry::cry: mimikaki σε ζηλευωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:19 Η aspasiapef: #6.174 07-08-07 14:19 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: TIP: Κάλυτερη βάφλα ever: Queen's στην γλυφάδα Click για ανάπτυξη... Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:19 Η Ismini έγραψε: #6.175 07-08-07 14:19 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: "Tεστάρουμε" τις αντοχές σου Ισμήνη!! Click για ανάπτυξη... Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:20 Η aspasiapef: #6.176 07-08-07 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ! Click για ανάπτυξη... Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #6.177 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Click για ανάπτυξη... Εμείς παίρνουμε χύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η mimikaki έγραψε: #6.178 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Click για ανάπτυξη... όχι! Σε ποιά περιοχή είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #6.179 07-08-07 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εμείς παίρνουμε χύμα.... Click για ανάπτυξη... Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:24 Η Ismini έγραψε: #6.180 07-08-07 14:24 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Click για ανάπτυξη... Ναι από το Βάρσο είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΑΑΑΑΑΑ, τώρα ξύνεις πληγές.......με τα λεφτά!!!!!!! Όχι οτι για τα λεφτά "τα κάνω όλα"...αλλά δεν θα με χάλαγαν μερικές χιλιάδες ευρουδάκια....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 13:54 Η anabou έγραψε: #6.165 07-08-07 13:54 Καλημέρα! Στα γλυκά δεν μπορώ να αντισταθώ με τίποτα, ούτε να δείξω αυτοσυγκράτηση. Είτε πάρω ατομικό παγωτό σε κυπελάκι είτε οικογενειακό το αποτέλεσμα είναι το ίδιο... ένα άδειο πλαστικό στα σκουπίδια. Για την μερέντα δεν το συζητώ έτσι και την πετύχω την τρώω με το κουτάλι της σούπας ή την συνοδεύω με παγωτό κρέμα. Γι'αυτό και δεν υπάρχει σχεδόν ποτέ στο σπίτι. Η μόνη προστασία μου απέναντι στα γλυκά είναι ότι μπορώ να αντισταθώ στο να τα αγοράσω, έτσι όμως και κυλήσω και μπουν στο σπίτι τελείωσε! ΥΓ1: Τα αμυγδαλωτά δεν νομίζω να παθαίνουν τίποτα, απλά ίσως αφού τα αποψύξεις να έχουν πανιάσει κάπως ΥΓ2: Ένα κουβαδάκι μερέντα (μοιάζει με τους πλαστικούς κουβάδες που βάζουν τα χρώματα) στο τμήμα των επαγγελματικών συσκευασιών στο σούπερ μάρκετ το έχετε δει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 13:56 Η aspasiapef: #6.166 07-08-07 13:56 Αρχική Δημοσίευση από anabou: ΥΓ2: Ένα κουβαδάκι μερέντα (μοιάζει με τους πλαστικούς κουβάδες που βάζουν τα χρώματα) στο τμήμα των επαγγελματικών συσκευασιών στο σούπερ μάρκετ το έχετε δει; Click για ανάπτυξη... Ίσα που πρόλαβα να το δω! Καταφέραμε με τον Κώστα να το κρατήσουμε στο σπίτι μόλις μια μέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 13:56 Ο Vana Balafa: #6.167 07-08-07 13:56 Μερέντα σε επαγγελματική συσκευασία?????? ¨ΟΧΙ......μην μου πείς??????? το έχεις καταφέρει μόνη σου????? Πάντως εγώ έγω μια κλίση... στη Νutella....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:01 Η Ismini έγραψε: #6.168 07-08-07 14:01 Κι εγω Nutella. Μερέντα δεν έπαιρνα σχεδόν ποτέ. Στη Ροδο έμαθα τη Nutella. Eιχε η φιλη μου στο σπιτι που μας φιλοξενουσε συνεχεια, αλλα και εξω τη χρησιμοποιούσαν πολύ σε κρέπες. Απο τοτε παιρνω τη μεγάλη (φυσικά). Μ' αρέσει που είναι σε γυάλινο βάζο. Με πιάνει κάτι με τις πλαστικές συσκευασίες... Παντως αυτη δεν καταναλώνεται πολύ. Μένει έως και 3 εβδομάδες... Αποτελεί την έσχατη λύση όταν έχουμε φάει όλα τα άλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:08 Η aspasiapef: #6.169 07-08-07 14:08 Η αλήθεια είναι ότι μπροστά στη Nutella η Μερέντα δεν πιάνει μία. Είναι κάτι σαν φτωχός συγγενής ένα πράγμα. Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:11 Η Ismini έγραψε: #6.170 07-08-07 14:11 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Μια δίαιτα είπα να αρχίσω!!!!! Θέλετε να με καταστρέψετε?????:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:11 Η mimikaki έγραψε: #6.171 07-08-07 14:11 Καλά εγώ δεν κάνει να τρώω κιόλας σοκολάτα γιατί βγάζω σπυράκια, φαντάσου να μου άρεσε και τόσο πολύ κιόλας! Θα ήμουν μιά παχουλή, γεμάτη σπυράκια, αλλά τρισευτυχισμένη Παρόλα αυτά καμιά σοκοφρέτα την τρώω που και πού, και αυτό γιατί είναι μικρή σε μέγεθος Φαντάζομαι σε εσάς δεν λέει τίποτα μια σοκοφρέτα Όταν πάμε για κρέπα είμαι η μόνη στην παρέα που τρώει αλμυρή.... Επείσης Βάφλα!!! Τρελλαίνομαι για την ζύμη!! μπορώ να την φάω και σκέτη χωρίς τα περιτά που βάζουν πάνω...Άντε μια μπάλα παγωτό κρέμα!! TIP: Κάλυτερη βάφλα ever: Queen's στην γλυφάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:16 Η mimikaki έγραψε: #6.172 07-08-07 14:16 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Η αλήθεια είναι ότι μπροστά στη Nutella η Μερέντα δεν πιάνει μία. Είναι κάτι σαν φτωχός συγγενής ένα πράγμα. Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Μια δίαιτα είπα να αρχίσω!!!!! Θέλετε να με καταστρέψετε?????:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... να φανταστώ πώς αυτές οι συνταγές είναι αφιερωμένες στην Ισμήνη??? "Tεστάρουμε" τις αντοχές σου Ισμήνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:18 Η μελινάκι έγραψε: #6.173 07-08-07 14:18 τι ακουνε τα αυτακια μου (ή μαλλον τι βλεπουν τα ματακια μου) υπαρχουν ανθρωποι συον κοσμο που πετανε τη μερεντα!!! κι εγω λατρευω τα γλυκα και ιδιαιτερα τη σοκολατα εμ πως να μην παρω κιλα....:cry::cry: mimikaki σε ζηλευωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:19 Η aspasiapef: #6.174 07-08-07 14:19 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: TIP: Κάλυτερη βάφλα ever: Queen's στην γλυφάδα Click για ανάπτυξη... Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:19 Η Ismini έγραψε: #6.175 07-08-07 14:19 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: "Tεστάρουμε" τις αντοχές σου Ισμήνη!! Click για ανάπτυξη... Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:20 Η aspasiapef: #6.176 07-08-07 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ! Click για ανάπτυξη... Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #6.177 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Click για ανάπτυξη... Εμείς παίρνουμε χύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η mimikaki έγραψε: #6.178 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Click για ανάπτυξη... όχι! Σε ποιά περιοχή είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #6.179 07-08-07 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εμείς παίρνουμε χύμα.... Click για ανάπτυξη... Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:24 Η Ismini έγραψε: #6.180 07-08-07 14:24 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Click για ανάπτυξη... Ναι από το Βάρσο είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Στα γλυκά δεν μπορώ να αντισταθώ με τίποτα, ούτε να δείξω αυτοσυγκράτηση. Είτε πάρω ατομικό παγωτό σε κυπελάκι είτε οικογενειακό το αποτέλεσμα είναι το ίδιο... ένα άδειο πλαστικό στα σκουπίδια. Για την μερέντα δεν το συζητώ έτσι και την πετύχω την τρώω με το κουτάλι της σούπας ή την συνοδεύω με παγωτό κρέμα. Γι'αυτό και δεν υπάρχει σχεδόν ποτέ στο σπίτι. Η μόνη προστασία μου απέναντι στα γλυκά είναι ότι μπορώ να αντισταθώ στο να τα αγοράσω, έτσι όμως και κυλήσω και μπουν στο σπίτι τελείωσε! ΥΓ1: Τα αμυγδαλωτά δεν νομίζω να παθαίνουν τίποτα, απλά ίσως αφού τα αποψύξεις να έχουν πανιάσει κάπως ΥΓ2: Ένα κουβαδάκι μερέντα (μοιάζει με τους πλαστικούς κουβάδες που βάζουν τα χρώματα) στο τμήμα των επαγγελματικών συσκευασιών στο σούπερ μάρκετ το έχετε δει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 13:56 Η aspasiapef: #6.166 07-08-07 13:56 Αρχική Δημοσίευση από anabou: ΥΓ2: Ένα κουβαδάκι μερέντα (μοιάζει με τους πλαστικούς κουβάδες που βάζουν τα χρώματα) στο τμήμα των επαγγελματικών συσκευασιών στο σούπερ μάρκετ το έχετε δει; Click για ανάπτυξη... Ίσα που πρόλαβα να το δω! Καταφέραμε με τον Κώστα να το κρατήσουμε στο σπίτι μόλις μια μέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 13:56 Ο Vana Balafa: #6.167 07-08-07 13:56 Μερέντα σε επαγγελματική συσκευασία?????? ¨ΟΧΙ......μην μου πείς??????? το έχεις καταφέρει μόνη σου????? Πάντως εγώ έγω μια κλίση... στη Νutella....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:01 Η Ismini έγραψε: #6.168 07-08-07 14:01 Κι εγω Nutella. Μερέντα δεν έπαιρνα σχεδόν ποτέ. Στη Ροδο έμαθα τη Nutella. Eιχε η φιλη μου στο σπιτι που μας φιλοξενουσε συνεχεια, αλλα και εξω τη χρησιμοποιούσαν πολύ σε κρέπες. Απο τοτε παιρνω τη μεγάλη (φυσικά). Μ' αρέσει που είναι σε γυάλινο βάζο. Με πιάνει κάτι με τις πλαστικές συσκευασίες... Παντως αυτη δεν καταναλώνεται πολύ. Μένει έως και 3 εβδομάδες... Αποτελεί την έσχατη λύση όταν έχουμε φάει όλα τα άλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:08 Η aspasiapef: #6.169 07-08-07 14:08 Η αλήθεια είναι ότι μπροστά στη Nutella η Μερέντα δεν πιάνει μία. Είναι κάτι σαν φτωχός συγγενής ένα πράγμα. Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:11 Η Ismini έγραψε: #6.170 07-08-07 14:11 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Μια δίαιτα είπα να αρχίσω!!!!! Θέλετε να με καταστρέψετε?????:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:11 Η mimikaki έγραψε: #6.171 07-08-07 14:11 Καλά εγώ δεν κάνει να τρώω κιόλας σοκολάτα γιατί βγάζω σπυράκια, φαντάσου να μου άρεσε και τόσο πολύ κιόλας! Θα ήμουν μιά παχουλή, γεμάτη σπυράκια, αλλά τρισευτυχισμένη Παρόλα αυτά καμιά σοκοφρέτα την τρώω που και πού, και αυτό γιατί είναι μικρή σε μέγεθος Φαντάζομαι σε εσάς δεν λέει τίποτα μια σοκοφρέτα Όταν πάμε για κρέπα είμαι η μόνη στην παρέα που τρώει αλμυρή.... Επείσης Βάφλα!!! Τρελλαίνομαι για την ζύμη!! μπορώ να την φάω και σκέτη χωρίς τα περιτά που βάζουν πάνω...Άντε μια μπάλα παγωτό κρέμα!! TIP: Κάλυτερη βάφλα ever: Queen's στην γλυφάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:16 Η mimikaki έγραψε: #6.172 07-08-07 14:16 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Η αλήθεια είναι ότι μπροστά στη Nutella η Μερέντα δεν πιάνει μία. Είναι κάτι σαν φτωχός συγγενής ένα πράγμα. Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Μια δίαιτα είπα να αρχίσω!!!!! Θέλετε να με καταστρέψετε?????:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... να φανταστώ πώς αυτές οι συνταγές είναι αφιερωμένες στην Ισμήνη??? "Tεστάρουμε" τις αντοχές σου Ισμήνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:18 Η μελινάκι έγραψε: #6.173 07-08-07 14:18 τι ακουνε τα αυτακια μου (ή μαλλον τι βλεπουν τα ματακια μου) υπαρχουν ανθρωποι συον κοσμο που πετανε τη μερεντα!!! κι εγω λατρευω τα γλυκα και ιδιαιτερα τη σοκολατα εμ πως να μην παρω κιλα....:cry::cry: mimikaki σε ζηλευωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:19 Η aspasiapef: #6.174 07-08-07 14:19 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: TIP: Κάλυτερη βάφλα ever: Queen's στην γλυφάδα Click για ανάπτυξη... Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:19 Η Ismini έγραψε: #6.175 07-08-07 14:19 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: "Tεστάρουμε" τις αντοχές σου Ισμήνη!! Click για ανάπτυξη... Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:20 Η aspasiapef: #6.176 07-08-07 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ! Click για ανάπτυξη... Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #6.177 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Click για ανάπτυξη... Εμείς παίρνουμε χύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η mimikaki έγραψε: #6.178 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Click για ανάπτυξη... όχι! Σε ποιά περιοχή είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #6.179 07-08-07 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εμείς παίρνουμε χύμα.... Click για ανάπτυξη... Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:24 Η Ismini έγραψε: #6.180 07-08-07 14:24 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Click για ανάπτυξη... Ναι από το Βάρσο είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από anabou: ΥΓ2: Ένα κουβαδάκι μερέντα (μοιάζει με τους πλαστικούς κουβάδες που βάζουν τα χρώματα) στο τμήμα των επαγγελματικών συσκευασιών στο σούπερ μάρκετ το έχετε δει; Click για ανάπτυξη... Ίσα που πρόλαβα να το δω! Καταφέραμε με τον Κώστα να το κρατήσουμε στο σπίτι μόλις μια μέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 13:56 Ο Vana Balafa: #6.167 07-08-07 13:56 Μερέντα σε επαγγελματική συσκευασία?????? ¨ΟΧΙ......μην μου πείς??????? το έχεις καταφέρει μόνη σου????? Πάντως εγώ έγω μια κλίση... στη Νutella....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:01 Η Ismini έγραψε: #6.168 07-08-07 14:01 Κι εγω Nutella. Μερέντα δεν έπαιρνα σχεδόν ποτέ. Στη Ροδο έμαθα τη Nutella. Eιχε η φιλη μου στο σπιτι που μας φιλοξενουσε συνεχεια, αλλα και εξω τη χρησιμοποιούσαν πολύ σε κρέπες. Απο τοτε παιρνω τη μεγάλη (φυσικά). Μ' αρέσει που είναι σε γυάλινο βάζο. Με πιάνει κάτι με τις πλαστικές συσκευασίες... Παντως αυτη δεν καταναλώνεται πολύ. Μένει έως και 3 εβδομάδες... Αποτελεί την έσχατη λύση όταν έχουμε φάει όλα τα άλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:08 Η aspasiapef: #6.169 07-08-07 14:08 Η αλήθεια είναι ότι μπροστά στη Nutella η Μερέντα δεν πιάνει μία. Είναι κάτι σαν φτωχός συγγενής ένα πράγμα. Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:11 Η Ismini έγραψε: #6.170 07-08-07 14:11 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Μια δίαιτα είπα να αρχίσω!!!!! Θέλετε να με καταστρέψετε?????:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:11 Η mimikaki έγραψε: #6.171 07-08-07 14:11 Καλά εγώ δεν κάνει να τρώω κιόλας σοκολάτα γιατί βγάζω σπυράκια, φαντάσου να μου άρεσε και τόσο πολύ κιόλας! Θα ήμουν μιά παχουλή, γεμάτη σπυράκια, αλλά τρισευτυχισμένη Παρόλα αυτά καμιά σοκοφρέτα την τρώω που και πού, και αυτό γιατί είναι μικρή σε μέγεθος Φαντάζομαι σε εσάς δεν λέει τίποτα μια σοκοφρέτα Όταν πάμε για κρέπα είμαι η μόνη στην παρέα που τρώει αλμυρή.... Επείσης Βάφλα!!! Τρελλαίνομαι για την ζύμη!! μπορώ να την φάω και σκέτη χωρίς τα περιτά που βάζουν πάνω...Άντε μια μπάλα παγωτό κρέμα!! TIP: Κάλυτερη βάφλα ever: Queen's στην γλυφάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:16 Η mimikaki έγραψε: #6.172 07-08-07 14:16 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Η αλήθεια είναι ότι μπροστά στη Nutella η Μερέντα δεν πιάνει μία. Είναι κάτι σαν φτωχός συγγενής ένα πράγμα. Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Μια δίαιτα είπα να αρχίσω!!!!! Θέλετε να με καταστρέψετε?????:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... να φανταστώ πώς αυτές οι συνταγές είναι αφιερωμένες στην Ισμήνη??? "Tεστάρουμε" τις αντοχές σου Ισμήνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:18 Η μελινάκι έγραψε: #6.173 07-08-07 14:18 τι ακουνε τα αυτακια μου (ή μαλλον τι βλεπουν τα ματακια μου) υπαρχουν ανθρωποι συον κοσμο που πετανε τη μερεντα!!! κι εγω λατρευω τα γλυκα και ιδιαιτερα τη σοκολατα εμ πως να μην παρω κιλα....:cry::cry: mimikaki σε ζηλευωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:19 Η aspasiapef: #6.174 07-08-07 14:19 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: TIP: Κάλυτερη βάφλα ever: Queen's στην γλυφάδα Click για ανάπτυξη... Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:19 Η Ismini έγραψε: #6.175 07-08-07 14:19 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: "Tεστάρουμε" τις αντοχές σου Ισμήνη!! Click για ανάπτυξη... Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:20 Η aspasiapef: #6.176 07-08-07 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ! Click για ανάπτυξη... Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #6.177 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Click για ανάπτυξη... Εμείς παίρνουμε χύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η mimikaki έγραψε: #6.178 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Click για ανάπτυξη... όχι! Σε ποιά περιοχή είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #6.179 07-08-07 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εμείς παίρνουμε χύμα.... Click για ανάπτυξη... Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:24 Η Ismini έγραψε: #6.180 07-08-07 14:24 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Click για ανάπτυξη... Ναι από το Βάρσο είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μερέντα σε επαγγελματική συσκευασία?????? ¨ΟΧΙ......μην μου πείς??????? το έχεις καταφέρει μόνη σου????? Πάντως εγώ έγω μια κλίση... στη Νutella....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:01 Η Ismini έγραψε: #6.168 07-08-07 14:01 Κι εγω Nutella. Μερέντα δεν έπαιρνα σχεδόν ποτέ. Στη Ροδο έμαθα τη Nutella. Eιχε η φιλη μου στο σπιτι που μας φιλοξενουσε συνεχεια, αλλα και εξω τη χρησιμοποιούσαν πολύ σε κρέπες. Απο τοτε παιρνω τη μεγάλη (φυσικά). Μ' αρέσει που είναι σε γυάλινο βάζο. Με πιάνει κάτι με τις πλαστικές συσκευασίες... Παντως αυτη δεν καταναλώνεται πολύ. Μένει έως και 3 εβδομάδες... Αποτελεί την έσχατη λύση όταν έχουμε φάει όλα τα άλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:08 Η aspasiapef: #6.169 07-08-07 14:08 Η αλήθεια είναι ότι μπροστά στη Nutella η Μερέντα δεν πιάνει μία. Είναι κάτι σαν φτωχός συγγενής ένα πράγμα. Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:11 Η Ismini έγραψε: #6.170 07-08-07 14:11 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Μια δίαιτα είπα να αρχίσω!!!!! Θέλετε να με καταστρέψετε?????:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:11 Η mimikaki έγραψε: #6.171 07-08-07 14:11 Καλά εγώ δεν κάνει να τρώω κιόλας σοκολάτα γιατί βγάζω σπυράκια, φαντάσου να μου άρεσε και τόσο πολύ κιόλας! Θα ήμουν μιά παχουλή, γεμάτη σπυράκια, αλλά τρισευτυχισμένη Παρόλα αυτά καμιά σοκοφρέτα την τρώω που και πού, και αυτό γιατί είναι μικρή σε μέγεθος Φαντάζομαι σε εσάς δεν λέει τίποτα μια σοκοφρέτα Όταν πάμε για κρέπα είμαι η μόνη στην παρέα που τρώει αλμυρή.... Επείσης Βάφλα!!! Τρελλαίνομαι για την ζύμη!! μπορώ να την φάω και σκέτη χωρίς τα περιτά που βάζουν πάνω...Άντε μια μπάλα παγωτό κρέμα!! TIP: Κάλυτερη βάφλα ever: Queen's στην γλυφάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:16 Η mimikaki έγραψε: #6.172 07-08-07 14:16 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Η αλήθεια είναι ότι μπροστά στη Nutella η Μερέντα δεν πιάνει μία. Είναι κάτι σαν φτωχός συγγενής ένα πράγμα. Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Μια δίαιτα είπα να αρχίσω!!!!! Θέλετε να με καταστρέψετε?????:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... να φανταστώ πώς αυτές οι συνταγές είναι αφιερωμένες στην Ισμήνη??? "Tεστάρουμε" τις αντοχές σου Ισμήνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:18 Η μελινάκι έγραψε: #6.173 07-08-07 14:18 τι ακουνε τα αυτακια μου (ή μαλλον τι βλεπουν τα ματακια μου) υπαρχουν ανθρωποι συον κοσμο που πετανε τη μερεντα!!! κι εγω λατρευω τα γλυκα και ιδιαιτερα τη σοκολατα εμ πως να μην παρω κιλα....:cry::cry: mimikaki σε ζηλευωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:19 Η aspasiapef: #6.174 07-08-07 14:19 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: TIP: Κάλυτερη βάφλα ever: Queen's στην γλυφάδα Click για ανάπτυξη... Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:19 Η Ismini έγραψε: #6.175 07-08-07 14:19 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: "Tεστάρουμε" τις αντοχές σου Ισμήνη!! Click για ανάπτυξη... Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:20 Η aspasiapef: #6.176 07-08-07 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ! Click για ανάπτυξη... Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #6.177 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Click για ανάπτυξη... Εμείς παίρνουμε χύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η mimikaki έγραψε: #6.178 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Click για ανάπτυξη... όχι! Σε ποιά περιοχή είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #6.179 07-08-07 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εμείς παίρνουμε χύμα.... Click για ανάπτυξη... Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:24 Η Ismini έγραψε: #6.180 07-08-07 14:24 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Click για ανάπτυξη... Ναι από το Βάρσο είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγω Nutella. Μερέντα δεν έπαιρνα σχεδόν ποτέ. Στη Ροδο έμαθα τη Nutella. Eιχε η φιλη μου στο σπιτι που μας φιλοξενουσε συνεχεια, αλλα και εξω τη χρησιμοποιούσαν πολύ σε κρέπες. Απο τοτε παιρνω τη μεγάλη (φυσικά). Μ' αρέσει που είναι σε γυάλινο βάζο. Με πιάνει κάτι με τις πλαστικές συσκευασίες... Παντως αυτη δεν καταναλώνεται πολύ. Μένει έως και 3 εβδομάδες... Αποτελεί την έσχατη λύση όταν έχουμε φάει όλα τα άλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:08 Η aspasiapef: #6.169 07-08-07 14:08 Η αλήθεια είναι ότι μπροστά στη Nutella η Μερέντα δεν πιάνει μία. Είναι κάτι σαν φτωχός συγγενής ένα πράγμα. Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:11 Η Ismini έγραψε: #6.170 07-08-07 14:11 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Μια δίαιτα είπα να αρχίσω!!!!! Θέλετε να με καταστρέψετε?????:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:11 Η mimikaki έγραψε: #6.171 07-08-07 14:11 Καλά εγώ δεν κάνει να τρώω κιόλας σοκολάτα γιατί βγάζω σπυράκια, φαντάσου να μου άρεσε και τόσο πολύ κιόλας! Θα ήμουν μιά παχουλή, γεμάτη σπυράκια, αλλά τρισευτυχισμένη Παρόλα αυτά καμιά σοκοφρέτα την τρώω που και πού, και αυτό γιατί είναι μικρή σε μέγεθος Φαντάζομαι σε εσάς δεν λέει τίποτα μια σοκοφρέτα Όταν πάμε για κρέπα είμαι η μόνη στην παρέα που τρώει αλμυρή.... Επείσης Βάφλα!!! Τρελλαίνομαι για την ζύμη!! μπορώ να την φάω και σκέτη χωρίς τα περιτά που βάζουν πάνω...Άντε μια μπάλα παγωτό κρέμα!! TIP: Κάλυτερη βάφλα ever: Queen's στην γλυφάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:16 Η mimikaki έγραψε: #6.172 07-08-07 14:16 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Η αλήθεια είναι ότι μπροστά στη Nutella η Μερέντα δεν πιάνει μία. Είναι κάτι σαν φτωχός συγγενής ένα πράγμα. Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Μια δίαιτα είπα να αρχίσω!!!!! Θέλετε να με καταστρέψετε?????:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... να φανταστώ πώς αυτές οι συνταγές είναι αφιερωμένες στην Ισμήνη??? "Tεστάρουμε" τις αντοχές σου Ισμήνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:18 Η μελινάκι έγραψε: #6.173 07-08-07 14:18 τι ακουνε τα αυτακια μου (ή μαλλον τι βλεπουν τα ματακια μου) υπαρχουν ανθρωποι συον κοσμο που πετανε τη μερεντα!!! κι εγω λατρευω τα γλυκα και ιδιαιτερα τη σοκολατα εμ πως να μην παρω κιλα....:cry::cry: mimikaki σε ζηλευωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:19 Η aspasiapef: #6.174 07-08-07 14:19 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: TIP: Κάλυτερη βάφλα ever: Queen's στην γλυφάδα Click για ανάπτυξη... Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:19 Η Ismini έγραψε: #6.175 07-08-07 14:19 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: "Tεστάρουμε" τις αντοχές σου Ισμήνη!! Click για ανάπτυξη... Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:20 Η aspasiapef: #6.176 07-08-07 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ! Click για ανάπτυξη... Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #6.177 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Click για ανάπτυξη... Εμείς παίρνουμε χύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η mimikaki έγραψε: #6.178 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Click για ανάπτυξη... όχι! Σε ποιά περιοχή είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #6.179 07-08-07 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εμείς παίρνουμε χύμα.... Click για ανάπτυξη... Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:24 Η Ismini έγραψε: #6.180 07-08-07 14:24 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Click για ανάπτυξη... Ναι από το Βάρσο είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η αλήθεια είναι ότι μπροστά στη Nutella η Μερέντα δεν πιάνει μία. Είναι κάτι σαν φτωχός συγγενής ένα πράγμα. Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:11 Η Ismini έγραψε: #6.170 07-08-07 14:11 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Μια δίαιτα είπα να αρχίσω!!!!! Θέλετε να με καταστρέψετε?????:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:11 Η mimikaki έγραψε: #6.171 07-08-07 14:11 Καλά εγώ δεν κάνει να τρώω κιόλας σοκολάτα γιατί βγάζω σπυράκια, φαντάσου να μου άρεσε και τόσο πολύ κιόλας! Θα ήμουν μιά παχουλή, γεμάτη σπυράκια, αλλά τρισευτυχισμένη Παρόλα αυτά καμιά σοκοφρέτα την τρώω που και πού, και αυτό γιατί είναι μικρή σε μέγεθος Φαντάζομαι σε εσάς δεν λέει τίποτα μια σοκοφρέτα Όταν πάμε για κρέπα είμαι η μόνη στην παρέα που τρώει αλμυρή.... Επείσης Βάφλα!!! Τρελλαίνομαι για την ζύμη!! μπορώ να την φάω και σκέτη χωρίς τα περιτά που βάζουν πάνω...Άντε μια μπάλα παγωτό κρέμα!! TIP: Κάλυτερη βάφλα ever: Queen's στην γλυφάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:16 Η mimikaki έγραψε: #6.172 07-08-07 14:16 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Η αλήθεια είναι ότι μπροστά στη Nutella η Μερέντα δεν πιάνει μία. Είναι κάτι σαν φτωχός συγγενής ένα πράγμα. Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Μια δίαιτα είπα να αρχίσω!!!!! Θέλετε να με καταστρέψετε?????:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... να φανταστώ πώς αυτές οι συνταγές είναι αφιερωμένες στην Ισμήνη??? "Tεστάρουμε" τις αντοχές σου Ισμήνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:18 Η μελινάκι έγραψε: #6.173 07-08-07 14:18 τι ακουνε τα αυτακια μου (ή μαλλον τι βλεπουν τα ματακια μου) υπαρχουν ανθρωποι συον κοσμο που πετανε τη μερεντα!!! κι εγω λατρευω τα γλυκα και ιδιαιτερα τη σοκολατα εμ πως να μην παρω κιλα....:cry::cry: mimikaki σε ζηλευωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:19 Η aspasiapef: #6.174 07-08-07 14:19 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: TIP: Κάλυτερη βάφλα ever: Queen's στην γλυφάδα Click για ανάπτυξη... Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:19 Η Ismini έγραψε: #6.175 07-08-07 14:19 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: "Tεστάρουμε" τις αντοχές σου Ισμήνη!! Click για ανάπτυξη... Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:20 Η aspasiapef: #6.176 07-08-07 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ! Click για ανάπτυξη... Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #6.177 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Click για ανάπτυξη... Εμείς παίρνουμε χύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η mimikaki έγραψε: #6.178 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Click για ανάπτυξη... όχι! Σε ποιά περιοχή είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #6.179 07-08-07 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εμείς παίρνουμε χύμα.... Click για ανάπτυξη... Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:24 Η Ismini έγραψε: #6.180 07-08-07 14:24 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Click για ανάπτυξη... Ναι από το Βάρσο είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Click για ανάπτυξη... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Μια δίαιτα είπα να αρχίσω!!!!! Θέλετε να με καταστρέψετε?????:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:11 Η mimikaki έγραψε: #6.171 07-08-07 14:11 Καλά εγώ δεν κάνει να τρώω κιόλας σοκολάτα γιατί βγάζω σπυράκια, φαντάσου να μου άρεσε και τόσο πολύ κιόλας! Θα ήμουν μιά παχουλή, γεμάτη σπυράκια, αλλά τρισευτυχισμένη Παρόλα αυτά καμιά σοκοφρέτα την τρώω που και πού, και αυτό γιατί είναι μικρή σε μέγεθος Φαντάζομαι σε εσάς δεν λέει τίποτα μια σοκοφρέτα Όταν πάμε για κρέπα είμαι η μόνη στην παρέα που τρώει αλμυρή.... Επείσης Βάφλα!!! Τρελλαίνομαι για την ζύμη!! μπορώ να την φάω και σκέτη χωρίς τα περιτά που βάζουν πάνω...Άντε μια μπάλα παγωτό κρέμα!! TIP: Κάλυτερη βάφλα ever: Queen's στην γλυφάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:16 Η mimikaki έγραψε: #6.172 07-08-07 14:16 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Η αλήθεια είναι ότι μπροστά στη Nutella η Μερέντα δεν πιάνει μία. Είναι κάτι σαν φτωχός συγγενής ένα πράγμα. Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Μια δίαιτα είπα να αρχίσω!!!!! Θέλετε να με καταστρέψετε?????:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... να φανταστώ πώς αυτές οι συνταγές είναι αφιερωμένες στην Ισμήνη??? "Tεστάρουμε" τις αντοχές σου Ισμήνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:18 Η μελινάκι έγραψε: #6.173 07-08-07 14:18 τι ακουνε τα αυτακια μου (ή μαλλον τι βλεπουν τα ματακια μου) υπαρχουν ανθρωποι συον κοσμο που πετανε τη μερεντα!!! κι εγω λατρευω τα γλυκα και ιδιαιτερα τη σοκολατα εμ πως να μην παρω κιλα....:cry::cry: mimikaki σε ζηλευωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:19 Η aspasiapef: #6.174 07-08-07 14:19 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: TIP: Κάλυτερη βάφλα ever: Queen's στην γλυφάδα Click για ανάπτυξη... Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:19 Η Ismini έγραψε: #6.175 07-08-07 14:19 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: "Tεστάρουμε" τις αντοχές σου Ισμήνη!! Click για ανάπτυξη... Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:20 Η aspasiapef: #6.176 07-08-07 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ! Click για ανάπτυξη... Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #6.177 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Click για ανάπτυξη... Εμείς παίρνουμε χύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η mimikaki έγραψε: #6.178 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Click για ανάπτυξη... όχι! Σε ποιά περιοχή είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #6.179 07-08-07 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εμείς παίρνουμε χύμα.... Click για ανάπτυξη... Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:24 Η Ismini έγραψε: #6.180 07-08-07 14:24 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Click για ανάπτυξη... Ναι από το Βάρσο είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά εγώ δεν κάνει να τρώω κιόλας σοκολάτα γιατί βγάζω σπυράκια, φαντάσου να μου άρεσε και τόσο πολύ κιόλας! Θα ήμουν μιά παχουλή, γεμάτη σπυράκια, αλλά τρισευτυχισμένη Παρόλα αυτά καμιά σοκοφρέτα την τρώω που και πού, και αυτό γιατί είναι μικρή σε μέγεθος Φαντάζομαι σε εσάς δεν λέει τίποτα μια σοκοφρέτα Όταν πάμε για κρέπα είμαι η μόνη στην παρέα που τρώει αλμυρή.... Επείσης Βάφλα!!! Τρελλαίνομαι για την ζύμη!! μπορώ να την φάω και σκέτη χωρίς τα περιτά που βάζουν πάνω...Άντε μια μπάλα παγωτό κρέμα!! TIP: Κάλυτερη βάφλα ever: Queen's στην γλυφάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:16 Η mimikaki έγραψε: #6.172 07-08-07 14:16 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Η αλήθεια είναι ότι μπροστά στη Nutella η Μερέντα δεν πιάνει μία. Είναι κάτι σαν φτωχός συγγενής ένα πράγμα. Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Μια δίαιτα είπα να αρχίσω!!!!! Θέλετε να με καταστρέψετε?????:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... να φανταστώ πώς αυτές οι συνταγές είναι αφιερωμένες στην Ισμήνη??? "Tεστάρουμε" τις αντοχές σου Ισμήνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:18 Η μελινάκι έγραψε: #6.173 07-08-07 14:18 τι ακουνε τα αυτακια μου (ή μαλλον τι βλεπουν τα ματακια μου) υπαρχουν ανθρωποι συον κοσμο που πετανε τη μερεντα!!! κι εγω λατρευω τα γλυκα και ιδιαιτερα τη σοκολατα εμ πως να μην παρω κιλα....:cry::cry: mimikaki σε ζηλευωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:19 Η aspasiapef: #6.174 07-08-07 14:19 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: TIP: Κάλυτερη βάφλα ever: Queen's στην γλυφάδα Click για ανάπτυξη... Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:19 Η Ismini έγραψε: #6.175 07-08-07 14:19 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: "Tεστάρουμε" τις αντοχές σου Ισμήνη!! Click για ανάπτυξη... Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:20 Η aspasiapef: #6.176 07-08-07 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ! Click για ανάπτυξη... Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #6.177 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Click για ανάπτυξη... Εμείς παίρνουμε χύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η mimikaki έγραψε: #6.178 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Click για ανάπτυξη... όχι! Σε ποιά περιοχή είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #6.179 07-08-07 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εμείς παίρνουμε χύμα.... Click για ανάπτυξη... Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:24 Η Ismini έγραψε: #6.180 07-08-07 14:24 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Click για ανάπτυξη... Ναι από το Βάρσο είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Η αλήθεια είναι ότι μπροστά στη Nutella η Μερέντα δεν πιάνει μία. Είναι κάτι σαν φτωχός συγγενής ένα πράγμα. Και μια και μιλάμε για Nutella να και μερικές συνταγές!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Μια δίαιτα είπα να αρχίσω!!!!! Θέλετε να με καταστρέψετε?????:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... να φανταστώ πώς αυτές οι συνταγές είναι αφιερωμένες στην Ισμήνη??? "Tεστάρουμε" τις αντοχές σου Ισμήνη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:18 Η μελινάκι έγραψε: #6.173 07-08-07 14:18 τι ακουνε τα αυτακια μου (ή μαλλον τι βλεπουν τα ματακια μου) υπαρχουν ανθρωποι συον κοσμο που πετανε τη μερεντα!!! κι εγω λατρευω τα γλυκα και ιδιαιτερα τη σοκολατα εμ πως να μην παρω κιλα....:cry::cry: mimikaki σε ζηλευωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:19 Η aspasiapef: #6.174 07-08-07 14:19 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: TIP: Κάλυτερη βάφλα ever: Queen's στην γλυφάδα Click για ανάπτυξη... Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:19 Η Ismini έγραψε: #6.175 07-08-07 14:19 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: "Tεστάρουμε" τις αντοχές σου Ισμήνη!! Click για ανάπτυξη... Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:20 Η aspasiapef: #6.176 07-08-07 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ! Click για ανάπτυξη... Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #6.177 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Click για ανάπτυξη... Εμείς παίρνουμε χύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η mimikaki έγραψε: #6.178 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Click για ανάπτυξη... όχι! Σε ποιά περιοχή είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #6.179 07-08-07 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εμείς παίρνουμε χύμα.... Click για ανάπτυξη... Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:24 Η Ismini έγραψε: #6.180 07-08-07 14:24 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Click για ανάπτυξη... Ναι από το Βάρσο είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τι ακουνε τα αυτακια μου (ή μαλλον τι βλεπουν τα ματακια μου) υπαρχουν ανθρωποι συον κοσμο που πετανε τη μερεντα!!! κι εγω λατρευω τα γλυκα και ιδιαιτερα τη σοκολατα εμ πως να μην παρω κιλα....:cry::cry: mimikaki σε ζηλευωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:19 Η aspasiapef: #6.174 07-08-07 14:19 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: TIP: Κάλυτερη βάφλα ever: Queen's στην γλυφάδα Click για ανάπτυξη... Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:19 Η Ismini έγραψε: #6.175 07-08-07 14:19 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: "Tεστάρουμε" τις αντοχές σου Ισμήνη!! Click για ανάπτυξη... Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:20 Η aspasiapef: #6.176 07-08-07 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ! Click για ανάπτυξη... Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #6.177 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Click για ανάπτυξη... Εμείς παίρνουμε χύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η mimikaki έγραψε: #6.178 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Click για ανάπτυξη... όχι! Σε ποιά περιοχή είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #6.179 07-08-07 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εμείς παίρνουμε χύμα.... Click για ανάπτυξη... Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:24 Η Ismini έγραψε: #6.180 07-08-07 14:24 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Click για ανάπτυξη... Ναι από το Βάρσο είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: TIP: Κάλυτερη βάφλα ever: Queen's στην γλυφάδα Click για ανάπτυξη... Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:19 Η Ismini έγραψε: #6.175 07-08-07 14:19 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: "Tεστάρουμε" τις αντοχές σου Ισμήνη!! Click για ανάπτυξη... Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:20 Η aspasiapef: #6.176 07-08-07 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ! Click για ανάπτυξη... Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #6.177 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Click για ανάπτυξη... Εμείς παίρνουμε χύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η mimikaki έγραψε: #6.178 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Click για ανάπτυξη... όχι! Σε ποιά περιοχή είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #6.179 07-08-07 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εμείς παίρνουμε χύμα.... Click για ανάπτυξη... Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:24 Η Ismini έγραψε: #6.180 07-08-07 14:24 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Click για ανάπτυξη... Ναι από το Βάρσο είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: "Tεστάρουμε" τις αντοχές σου Ισμήνη!! Click για ανάπτυξη... Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:20 Η aspasiapef: #6.176 07-08-07 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ! Click για ανάπτυξη... Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #6.177 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Click για ανάπτυξη... Εμείς παίρνουμε χύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η mimikaki έγραψε: #6.178 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Click για ανάπτυξη... όχι! Σε ποιά περιοχή είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #6.179 07-08-07 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εμείς παίρνουμε χύμα.... Click για ανάπτυξη... Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:24 Η Ismini έγραψε: #6.180 07-08-07 14:24 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Click για ανάπτυξη... Ναι από το Βάρσο είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να πάω να φάω ΟΛΟ το παρφέ που έχει απομείνει, και μετά θα έχουμε...καυγά με το έταιρον ήμισυ! Click για ανάπτυξη... Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #6.177 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Click για ανάπτυξη... Εμείς παίρνουμε χύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η mimikaki έγραψε: #6.178 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Click για ανάπτυξη... όχι! Σε ποιά περιοχή είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #6.179 07-08-07 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εμείς παίρνουμε χύμα.... Click για ανάπτυξη... Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:24 Η Ismini έγραψε: #6.180 07-08-07 14:24 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Click για ανάπτυξη... Ναι από το Βάρσο είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Α! εμείς δεν τσακωνόμαστε για τέτοια πράγματα.... Παίρνουμε από μια συσκευασία και τελειώνει το θέμα... Click για ανάπτυξη... Εμείς παίρνουμε χύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:22 Η mimikaki έγραψε: #6.178 07-08-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Click για ανάπτυξη... όχι! Σε ποιά περιοχή είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #6.179 07-08-07 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εμείς παίρνουμε χύμα.... Click για ανάπτυξη... Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:24 Η Ismini έγραψε: #6.180 07-08-07 14:24 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Click για ανάπτυξη... Ναι από το Βάρσο είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Έχεις φάει βάφλα στο "Παγωτομάνια"? Παίρνω πάντα βάφλα με παγωτό Nutella (τι άλλο!!!), παγωτό γιαούρτι φρούτα του δάσους και σιρόπι σοκολάτα! Εγώ δεν τρώω βάφλες, δεν είναι από τα γλυκά που μου αρέσουν, αλλά από τότε που άνοιξε μαγαζί ο γαμπρός μου δεν περνάει εβδομάδα που να μην πάω να φάω τουλάχιστον 2 φορές! Κι είναι και μακριά γμτ!!! Δεν μπορούσε να το κάνει πιο κοντά?... Click για ανάπτυξη... όχι! Σε ποιά περιοχή είναι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #6.179 07-08-07 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εμείς παίρνουμε χύμα.... Click για ανάπτυξη... Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:24 Η Ismini έγραψε: #6.180 07-08-07 14:24 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Click για ανάπτυξη... Ναι από το Βάρσο είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Εμείς παίρνουμε χύμα.... Click για ανάπτυξη... Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2007 στις 14:24 Η Ismini έγραψε: #6.180 07-08-07 14:24 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Click για ανάπτυξη... Ναι από το Βάρσο είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Το χύμα είναι καλύτερο! Αν εμπιστεύεσαι τον ζαχαροπλάστη Click για ανάπτυξη... Ναι από το Βάρσο είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.