Ismini
Διάσημο μέλος
Εμένα με είχε ρωτήσει ένας φοβερός πιτσιρικάς γιατί δεν μαλώνω το Δήμο (έταιρον ήμισυ) αφού είμαι η ΜΑΜΑ ΤΟΥ! Οταν του είπα οτι δεν ειμαι η μαμά του απογοητεύτηκε...Νομιζε οτι είναι ορφανός....
(Δηλαδή είμαι καμιά 6οαριά ετών...)Και καπακι με ρώτησε (δεν ξέρω τι συνειρμός σχηματίστηκε στο κεφάλι του...): Νοικοκυρές σε απόδοση βλέπεις?
(σε απόγνωση εννοούσε...
)....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
, για 60 μια χαρά κρατιέσαι εεεε?? για πές το μυστικό!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Πολυ παγωτό καθημερινά! 1 κιλό τουλάχιστον από το Βάρσο! (Χτες το αποτελείωσα και ησύχασα!)![]()
, για 60 μια χαρά κρατιέσαι εεεε?? για πές το μυστικό!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
δοκιμασμένη συνταγή, δεν το συζητώ!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Πολυ παγωτό καθημερινά! 1 κιλό τουλάχιστον από το Βάρσο! (Χτες το αποτελείωσα και ησύχασα!)![]()
Ισμήνη βλέπω τα θές και εσύ!!! Κανείς δεν είχε μιλήσει για παγωτό ώς τώρα!!!

Καλημερίζω όλους τους μεσήλικες!!!
Ismini
Διάσημο μέλος
Τωρα πια το έφαγα δεν εχει σημασία! Μιλαμε ελεύθερα!Ισμήνη βλέπω τα θές και εσύ!!! Κανείς δεν είχε μιλήσει για παγωτό ώς τώρα!!!![]()

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Τωρα πια το έφαγα δεν εχει σημασία! Μιλαμε ελεύθερα!![]()
Ναι, μέχρι να έρθει το επόμενο!!

Ismini
Διάσημο μέλος
Οχι ενταξει. Το φαγαμε σε 3 μερες. Χτες εφαγα το τελευταιο που ειχε απομεινει.καλά βρε Ismini ένα κιλό παγωτο???? !
άντε πάλι πρωι-πρωι, αρχίστε πάλι με τα γλυκά και με βλεπω να ψαχνω περίπτερο ανοιχτό σε λίγο!

Στο τέλος θα παχύνουμε όλοι σ' αυτό το forum!
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο τέλος θα παχύνουμε όλοι σ' αυτό το forum![/QUOTE]
ε βέβαια , έτσι όπως το πάτε? μια παγωτο απο τον Βαρσο, μια τσουρέκι από την Χίο (αν δεν κανω λάθος), μια με τις συνταγες , έλεος πια!!!!!!!!!!!!!
mimikaki
Διάσημο μέλος
Είδα ότι μου έπεσαν 2 πλαινά και όλοι μου λένε ότι είναι πολύ κακό όνειρο...

aspasiapef
Διάσημο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Κορίτσια ξέρει κανείς τι σημαίνει να δείς στον ύπνο σου ότι σου έφυγαν δόντια??
Είδα ότι μου έπεσαν 2 πλαινά και όλοι μου λένε ότι είναι πολύ κακό όνειρο...![]()
και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αυτό συμβαίνει π.χ. όταν δεις ότι πεθαίνει κάποιος. Συμβαίνει το αντίθετο ότι είναι καλά.και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο!

purina
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ Ασπασία

μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα![]()
Οχι δεν πόνεσα καθόλου, απλά "έπεσαν"...
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελπιζω να σας αρεσε! Χτες ελειπα απο δω και μαζευτηκαν πολλα!! 
χριστινα
Διάσημο μέλος
Χτες ειχαν ΜΟΝΟ 3 γλυκα στο μπουφε του ξενοδοχειου και ΚΑΝΕΝΑ με σοκολατα.... Διαμαρτυρομαι!!! Τι θα κανει η εθισμενη της υποθεσης;;;

Η αληθεια ειναι πως χωνευω ακομη των προηγουμενων ημερων. Σαν γουρουνα εχω φαει 

Αυριο σπιτακι στα γατακια!!!

Ειπε ο Γιαννης να κατσουμε καμια μερα ακομη αλλα δεν αντεχω αλλο, θελω τα μικρα μου!!! Στο ξενοδοχειο επτρεπονται τα ζωα, αλλα 3 γατακια μαλλον οχι... Χαιδευω ολα τα σκυλακια που υπαρχουν εστω 
Για να παρηγορησω το Γιαννη του ειπα να φυγουμε για κανενα 3μερο ακομη αλλα να επιστεψουμε πρωτα. Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εγώ που φεύγω το Σάββατο κι έχω πάθει προκαταβολικά κατάθλιψη που θ'αφήσω τα μωρά μου στη μητέρα μου? Δεν θα είναι και μόνα τους, με τη μητέρα μου θα είναι και αυτή τη φορά ο Χιόνης θα έχει και τον μικρούλη Πίπη για παρέα. Θα μου λείψουν όμως τρελλά και φοβάμαι ότι θα με ξεχάσουν 15 μέρες που θα λείπω....Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!!
Τον Χιόνη τον έχω ξαναφήσει 1 εβδομάδα τα Χριστούγεννα, αλλα ήταν τον 1ο-2ο μήνα που τον είχα σπίτι και δεν είχα πάθει ακόμα τέτοια εξάρτιση! Τον ξανάφησα γύρω στον Μάιο που είχα πάει Αγγλία για 3 μέρες και μου κράταγε μούτρα!!! Τώρα τι θα κάνει?Άσε που ο Πίπης σε 15 μέρες θα έχει γίνει διπλάσιος με το ρυθμό που μεγάλώνει και δε θα τον αναγνωρίζω!!!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool