Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:04 Η Ismini έγραψε: #6.201 08-08-07 10:04 Καλημέρα! Εμένα με είχε ρωτήσει ένας φοβερός πιτσιρικάς γιατί δεν μαλώνω το Δήμο (έταιρον ήμισυ) αφού είμαι η ΜΑΜΑ ΤΟΥ! Οταν του είπα οτι δεν ειμαι η μαμά του απογοητεύτηκε...Νομιζε οτι είναι ορφανός.... (Δηλαδή είμαι καμιά 6οαριά ετών...) Και καπακι με ρώτησε (δεν ξέρω τι συνειρμός σχηματίστηκε στο κεφάλι του...): Νοικοκυρές σε απόδοση βλέπεις? (σε απόγνωση εννοούσε...).... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:11 Ο Vana Balafa: #6.202 08-08-07 10:11 , για 60 μια χαρά κρατιέσαι εεεε?? για πές το μυστικό!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:13 Η Ismini έγραψε: #6.203 08-08-07 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: , για 60 μια χαρά κρατιέσαι εεεε?? για πές το μυστικό!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πολυ παγωτό καθημερινά! 1 κιλό τουλάχιστον από το Βάρσο! (Χτες το αποτελείωσα και ησύχασα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:13 Ο Vana Balafa: #6.204 08-08-07 10:13 Μαρέσειιιιιι....!!!!! θα το δοκιμάσω και εγώ, μιάς που τα πλησιάζω και εγώ τα 60...!!!!! δοκιμασμένη συνταγή, δεν το συζητώ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:32 Η aspasiapef: #6.205 08-08-07 10:32 Παιδιά που χάθηκε ο Gristofer? Απ'ότι είδα είχε μπει αλλά δεν έχει γράψει. Τον σκεφτόμουν πολύ τις τελευταίες μέρες με τις καταστροφές στον Έβρο. Gristofer τι κάνεις? Όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:41 Η mimikaki έγραψε: #6.206 08-08-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Πολυ παγωτό καθημερινά! 1 κιλό τουλάχιστον από το Βάρσο! (Χτες το αποτελείωσα και ησύχασα!) Click για ανάπτυξη... Ισμήνη βλέπω τα θές και εσύ!!! Κανείς δεν είχε μιλήσει για παγωτό ώς τώρα!!! Καλημερίζω όλους τους μεσήλικες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:43 Η Ismini έγραψε: #6.207 08-08-07 10:43 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ισμήνη βλέπω τα θές και εσύ!!! Κανείς δεν είχε μιλήσει για παγωτό ώς τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Τωρα πια το έφαγα δεν εχει σημασία! Μιλαμε ελεύθερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:45 Η kitsoyla έγραψε: #6.208 08-08-07 10:45 καλά βρε Ismini ένα κιλό παγωτο???? άντε πάλι πρωι-πρωι, αρχίστε πάλι με τα γλυκά και με βλεπω να ψαχνω περίπτερο ανοιχτό σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:47 Η mimikaki έγραψε: #6.209 08-08-07 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τωρα πια το έφαγα δεν εχει σημασία! Μιλαμε ελεύθερα! Click για ανάπτυξη... Ναι, μέχρι να έρθει το επόμενο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:49 Η Ismini έγραψε: #6.210 08-08-07 10:49 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: καλά βρε Ismini ένα κιλό παγωτο???? ! Click για ανάπτυξη... Οχι ενταξει. Το φαγαμε σε 3 μερες. Χτες εφαγα το τελευταιο που ειχε απομεινει. Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: άντε πάλι πρωι-πρωι, αρχίστε πάλι με τα γλυκά και με βλεπω να ψαχνω περίπτερο ανοιχτό σε λίγο! Click για ανάπτυξη... Στο τέλος θα παχύνουμε όλοι σ' αυτό το forum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:00 Η kitsoyla έγραψε: #6.211 08-08-07 11:00 Στο τέλος θα παχύνουμε όλοι σ' αυτό το forum![/QUOTE] ε βέβαια , έτσι όπως το πάτε? μια παγωτο απο τον Βαρσο, μια τσουρέκι από την Χίο (αν δεν κανω λάθος), μια με τις συνταγες , έλεος πια!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:06 Η mimikaki έγραψε: #6.212 08-08-07 11:06 Κορίτσια ξέρει κανείς τι σημαίνει να δείς στον ύπνο σου ότι σου έφυγαν δόντια?? Είδα ότι μου έπεσαν 2 πλαινά και όλοι μου λένε ότι είναι πολύ κακό όνειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:15 Η aspasiapef: #6.213 08-08-07 11:15 Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:16 Η kitsoyla έγραψε: #6.214 08-08-07 11:16 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κορίτσια ξέρει κανείς τι σημαίνει να δείς στον ύπνο σου ότι σου έφυγαν δόντια?? Είδα ότι μου έπεσαν 2 πλαινά και όλοι μου λένε ότι είναι πολύ κακό όνειρο... Click για ανάπτυξη... και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:18 Η aspasiapef: #6.215 08-08-07 11:18 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο! Click για ανάπτυξη... Αυτό συμβαίνει π.χ. όταν δεις ότι πεθαίνει κάποιος. Συμβαίνει το αντίθετο ότι είναι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:26 Η purina έγραψε: #6.216 08-08-07 11:26 μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:30 Η mimikaki έγραψε: #6.217 08-08-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ασπασία Αρχική Δημοσίευση από purina: μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Click για ανάπτυξη... Οχι δεν πόνεσα καθόλου, απλά "έπεσαν"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η lactoula έγραψε: #6.218 08-08-07 14:46 Γεια σας νεαροτατες υπαρξεις του φορουμ (ειπα να σας φτιαξω λιγο την διαθεση μιας και λεγατε για τις ηλικιες) Ελπιζω να σας αρεσε! Χτες ελειπα απο δω και μαζευτηκαν πολλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:50 Η χριστινα έγραψε: #6.219 08-08-07 15:50 Καλησπερα παιδια!!!! Χτες ειχαν ΜΟΝΟ 3 γλυκα στο μπουφε του ξενοδοχειου και ΚΑΝΕΝΑ με σοκολατα.... Διαμαρτυρομαι!!! Τι θα κανει η εθισμενη της υποθεσης;;; Η αληθεια ειναι πως χωνευω ακομη των προηγουμενων ημερων. Σαν γουρουνα εχω φαει Αυριο σπιτακι στα γατακια!!! Ειπε ο Γιαννης να κατσουμε καμια μερα ακομη αλλα δεν αντεχω αλλο, θελω τα μικρα μου!!! Στο ξενοδοχειο επτρεπονται τα ζωα, αλλα 3 γατακια μαλλον οχι... Χαιδευω ολα τα σκυλακια που υπαρχουν εστω Για να παρηγορησω το Γιαννη του ειπα να φυγουμε για κανενα 3μερο ακομη αλλα να επιστεψουμε πρωτα. Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:56 Η aspasiapef: #6.220 08-08-07 15:56 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φεύγω το Σάββατο κι έχω πάθει προκαταβολικά κατάθλιψη που θ'αφήσω τα μωρά μου στη μητέρα μου? Δεν θα είναι και μόνα τους, με τη μητέρα μου θα είναι και αυτή τη φορά ο Χιόνης θα έχει και τον μικρούλη Πίπη για παρέα. Θα μου λείψουν όμως τρελλά και φοβάμαι ότι θα με ξεχάσουν 15 μέρες που θα λείπω.... Τον Χιόνη τον έχω ξαναφήσει 1 εβδομάδα τα Χριστούγεννα, αλλα ήταν τον 1ο-2ο μήνα που τον είχα σπίτι και δεν είχα πάθει ακόμα τέτοια εξάρτιση! Τον ξανάφησα γύρω στον Μάιο που είχα πάει Αγγλία για 3 μέρες και μου κράταγε μούτρα!!! Τώρα τι θα κάνει? Άσε που ο Πίπης σε 15 μέρες θα έχει γίνει διπλάσιος με το ρυθμό που μεγάλώνει και δε θα τον αναγνωρίζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 309 310 311 312 313 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Εμένα με είχε ρωτήσει ένας φοβερός πιτσιρικάς γιατί δεν μαλώνω το Δήμο (έταιρον ήμισυ) αφού είμαι η ΜΑΜΑ ΤΟΥ! Οταν του είπα οτι δεν ειμαι η μαμά του απογοητεύτηκε...Νομιζε οτι είναι ορφανός.... (Δηλαδή είμαι καμιά 6οαριά ετών...) Και καπακι με ρώτησε (δεν ξέρω τι συνειρμός σχηματίστηκε στο κεφάλι του...): Νοικοκυρές σε απόδοση βλέπεις? (σε απόγνωση εννοούσε...).... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:11 Ο Vana Balafa: #6.202 08-08-07 10:11 , για 60 μια χαρά κρατιέσαι εεεε?? για πές το μυστικό!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:13 Η Ismini έγραψε: #6.203 08-08-07 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: , για 60 μια χαρά κρατιέσαι εεεε?? για πές το μυστικό!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πολυ παγωτό καθημερινά! 1 κιλό τουλάχιστον από το Βάρσο! (Χτες το αποτελείωσα και ησύχασα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:13 Ο Vana Balafa: #6.204 08-08-07 10:13 Μαρέσειιιιιι....!!!!! θα το δοκιμάσω και εγώ, μιάς που τα πλησιάζω και εγώ τα 60...!!!!! δοκιμασμένη συνταγή, δεν το συζητώ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:32 Η aspasiapef: #6.205 08-08-07 10:32 Παιδιά που χάθηκε ο Gristofer? Απ'ότι είδα είχε μπει αλλά δεν έχει γράψει. Τον σκεφτόμουν πολύ τις τελευταίες μέρες με τις καταστροφές στον Έβρο. Gristofer τι κάνεις? Όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:41 Η mimikaki έγραψε: #6.206 08-08-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Πολυ παγωτό καθημερινά! 1 κιλό τουλάχιστον από το Βάρσο! (Χτες το αποτελείωσα και ησύχασα!) Click για ανάπτυξη... Ισμήνη βλέπω τα θές και εσύ!!! Κανείς δεν είχε μιλήσει για παγωτό ώς τώρα!!! Καλημερίζω όλους τους μεσήλικες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:43 Η Ismini έγραψε: #6.207 08-08-07 10:43 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ισμήνη βλέπω τα θές και εσύ!!! Κανείς δεν είχε μιλήσει για παγωτό ώς τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Τωρα πια το έφαγα δεν εχει σημασία! Μιλαμε ελεύθερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:45 Η kitsoyla έγραψε: #6.208 08-08-07 10:45 καλά βρε Ismini ένα κιλό παγωτο???? άντε πάλι πρωι-πρωι, αρχίστε πάλι με τα γλυκά και με βλεπω να ψαχνω περίπτερο ανοιχτό σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:47 Η mimikaki έγραψε: #6.209 08-08-07 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τωρα πια το έφαγα δεν εχει σημασία! Μιλαμε ελεύθερα! Click για ανάπτυξη... Ναι, μέχρι να έρθει το επόμενο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:49 Η Ismini έγραψε: #6.210 08-08-07 10:49 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: καλά βρε Ismini ένα κιλό παγωτο???? ! Click για ανάπτυξη... Οχι ενταξει. Το φαγαμε σε 3 μερες. Χτες εφαγα το τελευταιο που ειχε απομεινει. Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: άντε πάλι πρωι-πρωι, αρχίστε πάλι με τα γλυκά και με βλεπω να ψαχνω περίπτερο ανοιχτό σε λίγο! Click για ανάπτυξη... Στο τέλος θα παχύνουμε όλοι σ' αυτό το forum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:00 Η kitsoyla έγραψε: #6.211 08-08-07 11:00 Στο τέλος θα παχύνουμε όλοι σ' αυτό το forum![/QUOTE] ε βέβαια , έτσι όπως το πάτε? μια παγωτο απο τον Βαρσο, μια τσουρέκι από την Χίο (αν δεν κανω λάθος), μια με τις συνταγες , έλεος πια!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:06 Η mimikaki έγραψε: #6.212 08-08-07 11:06 Κορίτσια ξέρει κανείς τι σημαίνει να δείς στον ύπνο σου ότι σου έφυγαν δόντια?? Είδα ότι μου έπεσαν 2 πλαινά και όλοι μου λένε ότι είναι πολύ κακό όνειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:15 Η aspasiapef: #6.213 08-08-07 11:15 Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:16 Η kitsoyla έγραψε: #6.214 08-08-07 11:16 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κορίτσια ξέρει κανείς τι σημαίνει να δείς στον ύπνο σου ότι σου έφυγαν δόντια?? Είδα ότι μου έπεσαν 2 πλαινά και όλοι μου λένε ότι είναι πολύ κακό όνειρο... Click για ανάπτυξη... και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:18 Η aspasiapef: #6.215 08-08-07 11:18 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο! Click για ανάπτυξη... Αυτό συμβαίνει π.χ. όταν δεις ότι πεθαίνει κάποιος. Συμβαίνει το αντίθετο ότι είναι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:26 Η purina έγραψε: #6.216 08-08-07 11:26 μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:30 Η mimikaki έγραψε: #6.217 08-08-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ασπασία Αρχική Δημοσίευση από purina: μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Click για ανάπτυξη... Οχι δεν πόνεσα καθόλου, απλά "έπεσαν"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η lactoula έγραψε: #6.218 08-08-07 14:46 Γεια σας νεαροτατες υπαρξεις του φορουμ (ειπα να σας φτιαξω λιγο την διαθεση μιας και λεγατε για τις ηλικιες) Ελπιζω να σας αρεσε! Χτες ελειπα απο δω και μαζευτηκαν πολλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:50 Η χριστινα έγραψε: #6.219 08-08-07 15:50 Καλησπερα παιδια!!!! Χτες ειχαν ΜΟΝΟ 3 γλυκα στο μπουφε του ξενοδοχειου και ΚΑΝΕΝΑ με σοκολατα.... Διαμαρτυρομαι!!! Τι θα κανει η εθισμενη της υποθεσης;;; Η αληθεια ειναι πως χωνευω ακομη των προηγουμενων ημερων. Σαν γουρουνα εχω φαει Αυριο σπιτακι στα γατακια!!! Ειπε ο Γιαννης να κατσουμε καμια μερα ακομη αλλα δεν αντεχω αλλο, θελω τα μικρα μου!!! Στο ξενοδοχειο επτρεπονται τα ζωα, αλλα 3 γατακια μαλλον οχι... Χαιδευω ολα τα σκυλακια που υπαρχουν εστω Για να παρηγορησω το Γιαννη του ειπα να φυγουμε για κανενα 3μερο ακομη αλλα να επιστεψουμε πρωτα. Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:56 Η aspasiapef: #6.220 08-08-07 15:56 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φεύγω το Σάββατο κι έχω πάθει προκαταβολικά κατάθλιψη που θ'αφήσω τα μωρά μου στη μητέρα μου? Δεν θα είναι και μόνα τους, με τη μητέρα μου θα είναι και αυτή τη φορά ο Χιόνης θα έχει και τον μικρούλη Πίπη για παρέα. Θα μου λείψουν όμως τρελλά και φοβάμαι ότι θα με ξεχάσουν 15 μέρες που θα λείπω.... Τον Χιόνη τον έχω ξαναφήσει 1 εβδομάδα τα Χριστούγεννα, αλλα ήταν τον 1ο-2ο μήνα που τον είχα σπίτι και δεν είχα πάθει ακόμα τέτοια εξάρτιση! Τον ξανάφησα γύρω στον Μάιο που είχα πάει Αγγλία για 3 μέρες και μου κράταγε μούτρα!!! Τώρα τι θα κάνει? Άσε που ο Πίπης σε 15 μέρες θα έχει γίνει διπλάσιος με το ρυθμό που μεγάλώνει και δε θα τον αναγνωρίζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 309 310 311 312 313 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
, για 60 μια χαρά κρατιέσαι εεεε?? για πές το μυστικό!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:13 Η Ismini έγραψε: #6.203 08-08-07 10:13 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: , για 60 μια χαρά κρατιέσαι εεεε?? για πές το μυστικό!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πολυ παγωτό καθημερινά! 1 κιλό τουλάχιστον από το Βάρσο! (Χτες το αποτελείωσα και ησύχασα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:13 Ο Vana Balafa: #6.204 08-08-07 10:13 Μαρέσειιιιιι....!!!!! θα το δοκιμάσω και εγώ, μιάς που τα πλησιάζω και εγώ τα 60...!!!!! δοκιμασμένη συνταγή, δεν το συζητώ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:32 Η aspasiapef: #6.205 08-08-07 10:32 Παιδιά που χάθηκε ο Gristofer? Απ'ότι είδα είχε μπει αλλά δεν έχει γράψει. Τον σκεφτόμουν πολύ τις τελευταίες μέρες με τις καταστροφές στον Έβρο. Gristofer τι κάνεις? Όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:41 Η mimikaki έγραψε: #6.206 08-08-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Πολυ παγωτό καθημερινά! 1 κιλό τουλάχιστον από το Βάρσο! (Χτες το αποτελείωσα και ησύχασα!) Click για ανάπτυξη... Ισμήνη βλέπω τα θές και εσύ!!! Κανείς δεν είχε μιλήσει για παγωτό ώς τώρα!!! Καλημερίζω όλους τους μεσήλικες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:43 Η Ismini έγραψε: #6.207 08-08-07 10:43 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ισμήνη βλέπω τα θές και εσύ!!! Κανείς δεν είχε μιλήσει για παγωτό ώς τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Τωρα πια το έφαγα δεν εχει σημασία! Μιλαμε ελεύθερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:45 Η kitsoyla έγραψε: #6.208 08-08-07 10:45 καλά βρε Ismini ένα κιλό παγωτο???? άντε πάλι πρωι-πρωι, αρχίστε πάλι με τα γλυκά και με βλεπω να ψαχνω περίπτερο ανοιχτό σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:47 Η mimikaki έγραψε: #6.209 08-08-07 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τωρα πια το έφαγα δεν εχει σημασία! Μιλαμε ελεύθερα! Click για ανάπτυξη... Ναι, μέχρι να έρθει το επόμενο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:49 Η Ismini έγραψε: #6.210 08-08-07 10:49 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: καλά βρε Ismini ένα κιλό παγωτο???? ! Click για ανάπτυξη... Οχι ενταξει. Το φαγαμε σε 3 μερες. Χτες εφαγα το τελευταιο που ειχε απομεινει. Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: άντε πάλι πρωι-πρωι, αρχίστε πάλι με τα γλυκά και με βλεπω να ψαχνω περίπτερο ανοιχτό σε λίγο! Click για ανάπτυξη... Στο τέλος θα παχύνουμε όλοι σ' αυτό το forum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:00 Η kitsoyla έγραψε: #6.211 08-08-07 11:00 Στο τέλος θα παχύνουμε όλοι σ' αυτό το forum![/QUOTE] ε βέβαια , έτσι όπως το πάτε? μια παγωτο απο τον Βαρσο, μια τσουρέκι από την Χίο (αν δεν κανω λάθος), μια με τις συνταγες , έλεος πια!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:06 Η mimikaki έγραψε: #6.212 08-08-07 11:06 Κορίτσια ξέρει κανείς τι σημαίνει να δείς στον ύπνο σου ότι σου έφυγαν δόντια?? Είδα ότι μου έπεσαν 2 πλαινά και όλοι μου λένε ότι είναι πολύ κακό όνειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:15 Η aspasiapef: #6.213 08-08-07 11:15 Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:16 Η kitsoyla έγραψε: #6.214 08-08-07 11:16 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κορίτσια ξέρει κανείς τι σημαίνει να δείς στον ύπνο σου ότι σου έφυγαν δόντια?? Είδα ότι μου έπεσαν 2 πλαινά και όλοι μου λένε ότι είναι πολύ κακό όνειρο... Click για ανάπτυξη... και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:18 Η aspasiapef: #6.215 08-08-07 11:18 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο! Click για ανάπτυξη... Αυτό συμβαίνει π.χ. όταν δεις ότι πεθαίνει κάποιος. Συμβαίνει το αντίθετο ότι είναι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:26 Η purina έγραψε: #6.216 08-08-07 11:26 μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:30 Η mimikaki έγραψε: #6.217 08-08-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ασπασία Αρχική Δημοσίευση από purina: μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Click για ανάπτυξη... Οχι δεν πόνεσα καθόλου, απλά "έπεσαν"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η lactoula έγραψε: #6.218 08-08-07 14:46 Γεια σας νεαροτατες υπαρξεις του φορουμ (ειπα να σας φτιαξω λιγο την διαθεση μιας και λεγατε για τις ηλικιες) Ελπιζω να σας αρεσε! Χτες ελειπα απο δω και μαζευτηκαν πολλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:50 Η χριστινα έγραψε: #6.219 08-08-07 15:50 Καλησπερα παιδια!!!! Χτες ειχαν ΜΟΝΟ 3 γλυκα στο μπουφε του ξενοδοχειου και ΚΑΝΕΝΑ με σοκολατα.... Διαμαρτυρομαι!!! Τι θα κανει η εθισμενη της υποθεσης;;; Η αληθεια ειναι πως χωνευω ακομη των προηγουμενων ημερων. Σαν γουρουνα εχω φαει Αυριο σπιτακι στα γατακια!!! Ειπε ο Γιαννης να κατσουμε καμια μερα ακομη αλλα δεν αντεχω αλλο, θελω τα μικρα μου!!! Στο ξενοδοχειο επτρεπονται τα ζωα, αλλα 3 γατακια μαλλον οχι... Χαιδευω ολα τα σκυλακια που υπαρχουν εστω Για να παρηγορησω το Γιαννη του ειπα να φυγουμε για κανενα 3μερο ακομη αλλα να επιστεψουμε πρωτα. Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:56 Η aspasiapef: #6.220 08-08-07 15:56 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φεύγω το Σάββατο κι έχω πάθει προκαταβολικά κατάθλιψη που θ'αφήσω τα μωρά μου στη μητέρα μου? Δεν θα είναι και μόνα τους, με τη μητέρα μου θα είναι και αυτή τη φορά ο Χιόνης θα έχει και τον μικρούλη Πίπη για παρέα. Θα μου λείψουν όμως τρελλά και φοβάμαι ότι θα με ξεχάσουν 15 μέρες που θα λείπω.... Τον Χιόνη τον έχω ξαναφήσει 1 εβδομάδα τα Χριστούγεννα, αλλα ήταν τον 1ο-2ο μήνα που τον είχα σπίτι και δεν είχα πάθει ακόμα τέτοια εξάρτιση! Τον ξανάφησα γύρω στον Μάιο που είχα πάει Αγγλία για 3 μέρες και μου κράταγε μούτρα!!! Τώρα τι θα κάνει? Άσε που ο Πίπης σε 15 μέρες θα έχει γίνει διπλάσιος με το ρυθμό που μεγάλώνει και δε θα τον αναγνωρίζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 309 310 311 312 313 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa: , για 60 μια χαρά κρατιέσαι εεεε?? για πές το μυστικό!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πολυ παγωτό καθημερινά! 1 κιλό τουλάχιστον από το Βάρσο! (Χτες το αποτελείωσα και ησύχασα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:13 Ο Vana Balafa: #6.204 08-08-07 10:13 Μαρέσειιιιιι....!!!!! θα το δοκιμάσω και εγώ, μιάς που τα πλησιάζω και εγώ τα 60...!!!!! δοκιμασμένη συνταγή, δεν το συζητώ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:32 Η aspasiapef: #6.205 08-08-07 10:32 Παιδιά που χάθηκε ο Gristofer? Απ'ότι είδα είχε μπει αλλά δεν έχει γράψει. Τον σκεφτόμουν πολύ τις τελευταίες μέρες με τις καταστροφές στον Έβρο. Gristofer τι κάνεις? Όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:41 Η mimikaki έγραψε: #6.206 08-08-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Πολυ παγωτό καθημερινά! 1 κιλό τουλάχιστον από το Βάρσο! (Χτες το αποτελείωσα και ησύχασα!) Click για ανάπτυξη... Ισμήνη βλέπω τα θές και εσύ!!! Κανείς δεν είχε μιλήσει για παγωτό ώς τώρα!!! Καλημερίζω όλους τους μεσήλικες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:43 Η Ismini έγραψε: #6.207 08-08-07 10:43 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ισμήνη βλέπω τα θές και εσύ!!! Κανείς δεν είχε μιλήσει για παγωτό ώς τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Τωρα πια το έφαγα δεν εχει σημασία! Μιλαμε ελεύθερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:45 Η kitsoyla έγραψε: #6.208 08-08-07 10:45 καλά βρε Ismini ένα κιλό παγωτο???? άντε πάλι πρωι-πρωι, αρχίστε πάλι με τα γλυκά και με βλεπω να ψαχνω περίπτερο ανοιχτό σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:47 Η mimikaki έγραψε: #6.209 08-08-07 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τωρα πια το έφαγα δεν εχει σημασία! Μιλαμε ελεύθερα! Click για ανάπτυξη... Ναι, μέχρι να έρθει το επόμενο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:49 Η Ismini έγραψε: #6.210 08-08-07 10:49 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: καλά βρε Ismini ένα κιλό παγωτο???? ! Click για ανάπτυξη... Οχι ενταξει. Το φαγαμε σε 3 μερες. Χτες εφαγα το τελευταιο που ειχε απομεινει. Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: άντε πάλι πρωι-πρωι, αρχίστε πάλι με τα γλυκά και με βλεπω να ψαχνω περίπτερο ανοιχτό σε λίγο! Click για ανάπτυξη... Στο τέλος θα παχύνουμε όλοι σ' αυτό το forum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:00 Η kitsoyla έγραψε: #6.211 08-08-07 11:00 Στο τέλος θα παχύνουμε όλοι σ' αυτό το forum![/QUOTE] ε βέβαια , έτσι όπως το πάτε? μια παγωτο απο τον Βαρσο, μια τσουρέκι από την Χίο (αν δεν κανω λάθος), μια με τις συνταγες , έλεος πια!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:06 Η mimikaki έγραψε: #6.212 08-08-07 11:06 Κορίτσια ξέρει κανείς τι σημαίνει να δείς στον ύπνο σου ότι σου έφυγαν δόντια?? Είδα ότι μου έπεσαν 2 πλαινά και όλοι μου λένε ότι είναι πολύ κακό όνειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:15 Η aspasiapef: #6.213 08-08-07 11:15 Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:16 Η kitsoyla έγραψε: #6.214 08-08-07 11:16 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κορίτσια ξέρει κανείς τι σημαίνει να δείς στον ύπνο σου ότι σου έφυγαν δόντια?? Είδα ότι μου έπεσαν 2 πλαινά και όλοι μου λένε ότι είναι πολύ κακό όνειρο... Click για ανάπτυξη... και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:18 Η aspasiapef: #6.215 08-08-07 11:18 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο! Click για ανάπτυξη... Αυτό συμβαίνει π.χ. όταν δεις ότι πεθαίνει κάποιος. Συμβαίνει το αντίθετο ότι είναι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:26 Η purina έγραψε: #6.216 08-08-07 11:26 μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:30 Η mimikaki έγραψε: #6.217 08-08-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ασπασία Αρχική Δημοσίευση από purina: μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Click για ανάπτυξη... Οχι δεν πόνεσα καθόλου, απλά "έπεσαν"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η lactoula έγραψε: #6.218 08-08-07 14:46 Γεια σας νεαροτατες υπαρξεις του φορουμ (ειπα να σας φτιαξω λιγο την διαθεση μιας και λεγατε για τις ηλικιες) Ελπιζω να σας αρεσε! Χτες ελειπα απο δω και μαζευτηκαν πολλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:50 Η χριστινα έγραψε: #6.219 08-08-07 15:50 Καλησπερα παιδια!!!! Χτες ειχαν ΜΟΝΟ 3 γλυκα στο μπουφε του ξενοδοχειου και ΚΑΝΕΝΑ με σοκολατα.... Διαμαρτυρομαι!!! Τι θα κανει η εθισμενη της υποθεσης;;; Η αληθεια ειναι πως χωνευω ακομη των προηγουμενων ημερων. Σαν γουρουνα εχω φαει Αυριο σπιτακι στα γατακια!!! Ειπε ο Γιαννης να κατσουμε καμια μερα ακομη αλλα δεν αντεχω αλλο, θελω τα μικρα μου!!! Στο ξενοδοχειο επτρεπονται τα ζωα, αλλα 3 γατακια μαλλον οχι... Χαιδευω ολα τα σκυλακια που υπαρχουν εστω Για να παρηγορησω το Γιαννη του ειπα να φυγουμε για κανενα 3μερο ακομη αλλα να επιστεψουμε πρωτα. Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:56 Η aspasiapef: #6.220 08-08-07 15:56 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φεύγω το Σάββατο κι έχω πάθει προκαταβολικά κατάθλιψη που θ'αφήσω τα μωρά μου στη μητέρα μου? Δεν θα είναι και μόνα τους, με τη μητέρα μου θα είναι και αυτή τη φορά ο Χιόνης θα έχει και τον μικρούλη Πίπη για παρέα. Θα μου λείψουν όμως τρελλά και φοβάμαι ότι θα με ξεχάσουν 15 μέρες που θα λείπω.... Τον Χιόνη τον έχω ξαναφήσει 1 εβδομάδα τα Χριστούγεννα, αλλα ήταν τον 1ο-2ο μήνα που τον είχα σπίτι και δεν είχα πάθει ακόμα τέτοια εξάρτιση! Τον ξανάφησα γύρω στον Μάιο που είχα πάει Αγγλία για 3 μέρες και μου κράταγε μούτρα!!! Τώρα τι θα κάνει? Άσε που ο Πίπης σε 15 μέρες θα έχει γίνει διπλάσιος με το ρυθμό που μεγάλώνει και δε θα τον αναγνωρίζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 309 310 311 312 313 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαρέσειιιιιι....!!!!! θα το δοκιμάσω και εγώ, μιάς που τα πλησιάζω και εγώ τα 60...!!!!! δοκιμασμένη συνταγή, δεν το συζητώ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:32 Η aspasiapef: #6.205 08-08-07 10:32 Παιδιά που χάθηκε ο Gristofer? Απ'ότι είδα είχε μπει αλλά δεν έχει γράψει. Τον σκεφτόμουν πολύ τις τελευταίες μέρες με τις καταστροφές στον Έβρο. Gristofer τι κάνεις? Όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:41 Η mimikaki έγραψε: #6.206 08-08-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Πολυ παγωτό καθημερινά! 1 κιλό τουλάχιστον από το Βάρσο! (Χτες το αποτελείωσα και ησύχασα!) Click για ανάπτυξη... Ισμήνη βλέπω τα θές και εσύ!!! Κανείς δεν είχε μιλήσει για παγωτό ώς τώρα!!! Καλημερίζω όλους τους μεσήλικες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:43 Η Ismini έγραψε: #6.207 08-08-07 10:43 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ισμήνη βλέπω τα θές και εσύ!!! Κανείς δεν είχε μιλήσει για παγωτό ώς τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Τωρα πια το έφαγα δεν εχει σημασία! Μιλαμε ελεύθερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:45 Η kitsoyla έγραψε: #6.208 08-08-07 10:45 καλά βρε Ismini ένα κιλό παγωτο???? άντε πάλι πρωι-πρωι, αρχίστε πάλι με τα γλυκά και με βλεπω να ψαχνω περίπτερο ανοιχτό σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:47 Η mimikaki έγραψε: #6.209 08-08-07 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τωρα πια το έφαγα δεν εχει σημασία! Μιλαμε ελεύθερα! Click για ανάπτυξη... Ναι, μέχρι να έρθει το επόμενο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:49 Η Ismini έγραψε: #6.210 08-08-07 10:49 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: καλά βρε Ismini ένα κιλό παγωτο???? ! Click για ανάπτυξη... Οχι ενταξει. Το φαγαμε σε 3 μερες. Χτες εφαγα το τελευταιο που ειχε απομεινει. Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: άντε πάλι πρωι-πρωι, αρχίστε πάλι με τα γλυκά και με βλεπω να ψαχνω περίπτερο ανοιχτό σε λίγο! Click για ανάπτυξη... Στο τέλος θα παχύνουμε όλοι σ' αυτό το forum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:00 Η kitsoyla έγραψε: #6.211 08-08-07 11:00 Στο τέλος θα παχύνουμε όλοι σ' αυτό το forum![/QUOTE] ε βέβαια , έτσι όπως το πάτε? μια παγωτο απο τον Βαρσο, μια τσουρέκι από την Χίο (αν δεν κανω λάθος), μια με τις συνταγες , έλεος πια!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:06 Η mimikaki έγραψε: #6.212 08-08-07 11:06 Κορίτσια ξέρει κανείς τι σημαίνει να δείς στον ύπνο σου ότι σου έφυγαν δόντια?? Είδα ότι μου έπεσαν 2 πλαινά και όλοι μου λένε ότι είναι πολύ κακό όνειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:15 Η aspasiapef: #6.213 08-08-07 11:15 Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:16 Η kitsoyla έγραψε: #6.214 08-08-07 11:16 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κορίτσια ξέρει κανείς τι σημαίνει να δείς στον ύπνο σου ότι σου έφυγαν δόντια?? Είδα ότι μου έπεσαν 2 πλαινά και όλοι μου λένε ότι είναι πολύ κακό όνειρο... Click για ανάπτυξη... και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:18 Η aspasiapef: #6.215 08-08-07 11:18 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο! Click για ανάπτυξη... Αυτό συμβαίνει π.χ. όταν δεις ότι πεθαίνει κάποιος. Συμβαίνει το αντίθετο ότι είναι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:26 Η purina έγραψε: #6.216 08-08-07 11:26 μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:30 Η mimikaki έγραψε: #6.217 08-08-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ασπασία Αρχική Δημοσίευση από purina: μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Click για ανάπτυξη... Οχι δεν πόνεσα καθόλου, απλά "έπεσαν"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η lactoula έγραψε: #6.218 08-08-07 14:46 Γεια σας νεαροτατες υπαρξεις του φορουμ (ειπα να σας φτιαξω λιγο την διαθεση μιας και λεγατε για τις ηλικιες) Ελπιζω να σας αρεσε! Χτες ελειπα απο δω και μαζευτηκαν πολλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:50 Η χριστινα έγραψε: #6.219 08-08-07 15:50 Καλησπερα παιδια!!!! Χτες ειχαν ΜΟΝΟ 3 γλυκα στο μπουφε του ξενοδοχειου και ΚΑΝΕΝΑ με σοκολατα.... Διαμαρτυρομαι!!! Τι θα κανει η εθισμενη της υποθεσης;;; Η αληθεια ειναι πως χωνευω ακομη των προηγουμενων ημερων. Σαν γουρουνα εχω φαει Αυριο σπιτακι στα γατακια!!! Ειπε ο Γιαννης να κατσουμε καμια μερα ακομη αλλα δεν αντεχω αλλο, θελω τα μικρα μου!!! Στο ξενοδοχειο επτρεπονται τα ζωα, αλλα 3 γατακια μαλλον οχι... Χαιδευω ολα τα σκυλακια που υπαρχουν εστω Για να παρηγορησω το Γιαννη του ειπα να φυγουμε για κανενα 3μερο ακομη αλλα να επιστεψουμε πρωτα. Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:56 Η aspasiapef: #6.220 08-08-07 15:56 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φεύγω το Σάββατο κι έχω πάθει προκαταβολικά κατάθλιψη που θ'αφήσω τα μωρά μου στη μητέρα μου? Δεν θα είναι και μόνα τους, με τη μητέρα μου θα είναι και αυτή τη φορά ο Χιόνης θα έχει και τον μικρούλη Πίπη για παρέα. Θα μου λείψουν όμως τρελλά και φοβάμαι ότι θα με ξεχάσουν 15 μέρες που θα λείπω.... Τον Χιόνη τον έχω ξαναφήσει 1 εβδομάδα τα Χριστούγεννα, αλλα ήταν τον 1ο-2ο μήνα που τον είχα σπίτι και δεν είχα πάθει ακόμα τέτοια εξάρτιση! Τον ξανάφησα γύρω στον Μάιο που είχα πάει Αγγλία για 3 μέρες και μου κράταγε μούτρα!!! Τώρα τι θα κάνει? Άσε που ο Πίπης σε 15 μέρες θα έχει γίνει διπλάσιος με το ρυθμό που μεγάλώνει και δε θα τον αναγνωρίζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 309 310 311 312 313 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά που χάθηκε ο Gristofer? Απ'ότι είδα είχε μπει αλλά δεν έχει γράψει. Τον σκεφτόμουν πολύ τις τελευταίες μέρες με τις καταστροφές στον Έβρο. Gristofer τι κάνεις? Όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:41 Η mimikaki έγραψε: #6.206 08-08-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Πολυ παγωτό καθημερινά! 1 κιλό τουλάχιστον από το Βάρσο! (Χτες το αποτελείωσα και ησύχασα!) Click για ανάπτυξη... Ισμήνη βλέπω τα θές και εσύ!!! Κανείς δεν είχε μιλήσει για παγωτό ώς τώρα!!! Καλημερίζω όλους τους μεσήλικες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:43 Η Ismini έγραψε: #6.207 08-08-07 10:43 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ισμήνη βλέπω τα θές και εσύ!!! Κανείς δεν είχε μιλήσει για παγωτό ώς τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Τωρα πια το έφαγα δεν εχει σημασία! Μιλαμε ελεύθερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:45 Η kitsoyla έγραψε: #6.208 08-08-07 10:45 καλά βρε Ismini ένα κιλό παγωτο???? άντε πάλι πρωι-πρωι, αρχίστε πάλι με τα γλυκά και με βλεπω να ψαχνω περίπτερο ανοιχτό σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:47 Η mimikaki έγραψε: #6.209 08-08-07 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τωρα πια το έφαγα δεν εχει σημασία! Μιλαμε ελεύθερα! Click για ανάπτυξη... Ναι, μέχρι να έρθει το επόμενο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:49 Η Ismini έγραψε: #6.210 08-08-07 10:49 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: καλά βρε Ismini ένα κιλό παγωτο???? ! Click για ανάπτυξη... Οχι ενταξει. Το φαγαμε σε 3 μερες. Χτες εφαγα το τελευταιο που ειχε απομεινει. Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: άντε πάλι πρωι-πρωι, αρχίστε πάλι με τα γλυκά και με βλεπω να ψαχνω περίπτερο ανοιχτό σε λίγο! Click για ανάπτυξη... Στο τέλος θα παχύνουμε όλοι σ' αυτό το forum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:00 Η kitsoyla έγραψε: #6.211 08-08-07 11:00 Στο τέλος θα παχύνουμε όλοι σ' αυτό το forum![/QUOTE] ε βέβαια , έτσι όπως το πάτε? μια παγωτο απο τον Βαρσο, μια τσουρέκι από την Χίο (αν δεν κανω λάθος), μια με τις συνταγες , έλεος πια!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:06 Η mimikaki έγραψε: #6.212 08-08-07 11:06 Κορίτσια ξέρει κανείς τι σημαίνει να δείς στον ύπνο σου ότι σου έφυγαν δόντια?? Είδα ότι μου έπεσαν 2 πλαινά και όλοι μου λένε ότι είναι πολύ κακό όνειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:15 Η aspasiapef: #6.213 08-08-07 11:15 Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:16 Η kitsoyla έγραψε: #6.214 08-08-07 11:16 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κορίτσια ξέρει κανείς τι σημαίνει να δείς στον ύπνο σου ότι σου έφυγαν δόντια?? Είδα ότι μου έπεσαν 2 πλαινά και όλοι μου λένε ότι είναι πολύ κακό όνειρο... Click για ανάπτυξη... και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:18 Η aspasiapef: #6.215 08-08-07 11:18 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο! Click για ανάπτυξη... Αυτό συμβαίνει π.χ. όταν δεις ότι πεθαίνει κάποιος. Συμβαίνει το αντίθετο ότι είναι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:26 Η purina έγραψε: #6.216 08-08-07 11:26 μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:30 Η mimikaki έγραψε: #6.217 08-08-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ασπασία Αρχική Δημοσίευση από purina: μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Click για ανάπτυξη... Οχι δεν πόνεσα καθόλου, απλά "έπεσαν"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η lactoula έγραψε: #6.218 08-08-07 14:46 Γεια σας νεαροτατες υπαρξεις του φορουμ (ειπα να σας φτιαξω λιγο την διαθεση μιας και λεγατε για τις ηλικιες) Ελπιζω να σας αρεσε! Χτες ελειπα απο δω και μαζευτηκαν πολλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:50 Η χριστινα έγραψε: #6.219 08-08-07 15:50 Καλησπερα παιδια!!!! Χτες ειχαν ΜΟΝΟ 3 γλυκα στο μπουφε του ξενοδοχειου και ΚΑΝΕΝΑ με σοκολατα.... Διαμαρτυρομαι!!! Τι θα κανει η εθισμενη της υποθεσης;;; Η αληθεια ειναι πως χωνευω ακομη των προηγουμενων ημερων. Σαν γουρουνα εχω φαει Αυριο σπιτακι στα γατακια!!! Ειπε ο Γιαννης να κατσουμε καμια μερα ακομη αλλα δεν αντεχω αλλο, θελω τα μικρα μου!!! Στο ξενοδοχειο επτρεπονται τα ζωα, αλλα 3 γατακια μαλλον οχι... Χαιδευω ολα τα σκυλακια που υπαρχουν εστω Για να παρηγορησω το Γιαννη του ειπα να φυγουμε για κανενα 3μερο ακομη αλλα να επιστεψουμε πρωτα. Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:56 Η aspasiapef: #6.220 08-08-07 15:56 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φεύγω το Σάββατο κι έχω πάθει προκαταβολικά κατάθλιψη που θ'αφήσω τα μωρά μου στη μητέρα μου? Δεν θα είναι και μόνα τους, με τη μητέρα μου θα είναι και αυτή τη φορά ο Χιόνης θα έχει και τον μικρούλη Πίπη για παρέα. Θα μου λείψουν όμως τρελλά και φοβάμαι ότι θα με ξεχάσουν 15 μέρες που θα λείπω.... Τον Χιόνη τον έχω ξαναφήσει 1 εβδομάδα τα Χριστούγεννα, αλλα ήταν τον 1ο-2ο μήνα που τον είχα σπίτι και δεν είχα πάθει ακόμα τέτοια εξάρτιση! Τον ξανάφησα γύρω στον Μάιο που είχα πάει Αγγλία για 3 μέρες και μου κράταγε μούτρα!!! Τώρα τι θα κάνει? Άσε που ο Πίπης σε 15 μέρες θα έχει γίνει διπλάσιος με το ρυθμό που μεγάλώνει και δε θα τον αναγνωρίζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 309 310 311 312 313 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Πολυ παγωτό καθημερινά! 1 κιλό τουλάχιστον από το Βάρσο! (Χτες το αποτελείωσα και ησύχασα!) Click για ανάπτυξη... Ισμήνη βλέπω τα θές και εσύ!!! Κανείς δεν είχε μιλήσει για παγωτό ώς τώρα!!! Καλημερίζω όλους τους μεσήλικες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:43 Η Ismini έγραψε: #6.207 08-08-07 10:43 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ισμήνη βλέπω τα θές και εσύ!!! Κανείς δεν είχε μιλήσει για παγωτό ώς τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Τωρα πια το έφαγα δεν εχει σημασία! Μιλαμε ελεύθερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:45 Η kitsoyla έγραψε: #6.208 08-08-07 10:45 καλά βρε Ismini ένα κιλό παγωτο???? άντε πάλι πρωι-πρωι, αρχίστε πάλι με τα γλυκά και με βλεπω να ψαχνω περίπτερο ανοιχτό σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:47 Η mimikaki έγραψε: #6.209 08-08-07 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τωρα πια το έφαγα δεν εχει σημασία! Μιλαμε ελεύθερα! Click για ανάπτυξη... Ναι, μέχρι να έρθει το επόμενο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:49 Η Ismini έγραψε: #6.210 08-08-07 10:49 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: καλά βρε Ismini ένα κιλό παγωτο???? ! Click για ανάπτυξη... Οχι ενταξει. Το φαγαμε σε 3 μερες. Χτες εφαγα το τελευταιο που ειχε απομεινει. Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: άντε πάλι πρωι-πρωι, αρχίστε πάλι με τα γλυκά και με βλεπω να ψαχνω περίπτερο ανοιχτό σε λίγο! Click για ανάπτυξη... Στο τέλος θα παχύνουμε όλοι σ' αυτό το forum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:00 Η kitsoyla έγραψε: #6.211 08-08-07 11:00 Στο τέλος θα παχύνουμε όλοι σ' αυτό το forum![/QUOTE] ε βέβαια , έτσι όπως το πάτε? μια παγωτο απο τον Βαρσο, μια τσουρέκι από την Χίο (αν δεν κανω λάθος), μια με τις συνταγες , έλεος πια!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:06 Η mimikaki έγραψε: #6.212 08-08-07 11:06 Κορίτσια ξέρει κανείς τι σημαίνει να δείς στον ύπνο σου ότι σου έφυγαν δόντια?? Είδα ότι μου έπεσαν 2 πλαινά και όλοι μου λένε ότι είναι πολύ κακό όνειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:15 Η aspasiapef: #6.213 08-08-07 11:15 Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:16 Η kitsoyla έγραψε: #6.214 08-08-07 11:16 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κορίτσια ξέρει κανείς τι σημαίνει να δείς στον ύπνο σου ότι σου έφυγαν δόντια?? Είδα ότι μου έπεσαν 2 πλαινά και όλοι μου λένε ότι είναι πολύ κακό όνειρο... Click για ανάπτυξη... και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:18 Η aspasiapef: #6.215 08-08-07 11:18 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο! Click για ανάπτυξη... Αυτό συμβαίνει π.χ. όταν δεις ότι πεθαίνει κάποιος. Συμβαίνει το αντίθετο ότι είναι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:26 Η purina έγραψε: #6.216 08-08-07 11:26 μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:30 Η mimikaki έγραψε: #6.217 08-08-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ασπασία Αρχική Δημοσίευση από purina: μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Click για ανάπτυξη... Οχι δεν πόνεσα καθόλου, απλά "έπεσαν"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η lactoula έγραψε: #6.218 08-08-07 14:46 Γεια σας νεαροτατες υπαρξεις του φορουμ (ειπα να σας φτιαξω λιγο την διαθεση μιας και λεγατε για τις ηλικιες) Ελπιζω να σας αρεσε! Χτες ελειπα απο δω και μαζευτηκαν πολλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:50 Η χριστινα έγραψε: #6.219 08-08-07 15:50 Καλησπερα παιδια!!!! Χτες ειχαν ΜΟΝΟ 3 γλυκα στο μπουφε του ξενοδοχειου και ΚΑΝΕΝΑ με σοκολατα.... Διαμαρτυρομαι!!! Τι θα κανει η εθισμενη της υποθεσης;;; Η αληθεια ειναι πως χωνευω ακομη των προηγουμενων ημερων. Σαν γουρουνα εχω φαει Αυριο σπιτακι στα γατακια!!! Ειπε ο Γιαννης να κατσουμε καμια μερα ακομη αλλα δεν αντεχω αλλο, θελω τα μικρα μου!!! Στο ξενοδοχειο επτρεπονται τα ζωα, αλλα 3 γατακια μαλλον οχι... Χαιδευω ολα τα σκυλακια που υπαρχουν εστω Για να παρηγορησω το Γιαννη του ειπα να φυγουμε για κανενα 3μερο ακομη αλλα να επιστεψουμε πρωτα. Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:56 Η aspasiapef: #6.220 08-08-07 15:56 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φεύγω το Σάββατο κι έχω πάθει προκαταβολικά κατάθλιψη που θ'αφήσω τα μωρά μου στη μητέρα μου? Δεν θα είναι και μόνα τους, με τη μητέρα μου θα είναι και αυτή τη φορά ο Χιόνης θα έχει και τον μικρούλη Πίπη για παρέα. Θα μου λείψουν όμως τρελλά και φοβάμαι ότι θα με ξεχάσουν 15 μέρες που θα λείπω.... Τον Χιόνη τον έχω ξαναφήσει 1 εβδομάδα τα Χριστούγεννα, αλλα ήταν τον 1ο-2ο μήνα που τον είχα σπίτι και δεν είχα πάθει ακόμα τέτοια εξάρτιση! Τον ξανάφησα γύρω στον Μάιο που είχα πάει Αγγλία για 3 μέρες και μου κράταγε μούτρα!!! Τώρα τι θα κάνει? Άσε που ο Πίπης σε 15 μέρες θα έχει γίνει διπλάσιος με το ρυθμό που μεγάλώνει και δε θα τον αναγνωρίζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 309 310 311 312 313 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ισμήνη βλέπω τα θές και εσύ!!! Κανείς δεν είχε μιλήσει για παγωτό ώς τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Τωρα πια το έφαγα δεν εχει σημασία! Μιλαμε ελεύθερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:45 Η kitsoyla έγραψε: #6.208 08-08-07 10:45 καλά βρε Ismini ένα κιλό παγωτο???? άντε πάλι πρωι-πρωι, αρχίστε πάλι με τα γλυκά και με βλεπω να ψαχνω περίπτερο ανοιχτό σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:47 Η mimikaki έγραψε: #6.209 08-08-07 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τωρα πια το έφαγα δεν εχει σημασία! Μιλαμε ελεύθερα! Click για ανάπτυξη... Ναι, μέχρι να έρθει το επόμενο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:49 Η Ismini έγραψε: #6.210 08-08-07 10:49 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: καλά βρε Ismini ένα κιλό παγωτο???? ! Click για ανάπτυξη... Οχι ενταξει. Το φαγαμε σε 3 μερες. Χτες εφαγα το τελευταιο που ειχε απομεινει. Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: άντε πάλι πρωι-πρωι, αρχίστε πάλι με τα γλυκά και με βλεπω να ψαχνω περίπτερο ανοιχτό σε λίγο! Click για ανάπτυξη... Στο τέλος θα παχύνουμε όλοι σ' αυτό το forum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:00 Η kitsoyla έγραψε: #6.211 08-08-07 11:00 Στο τέλος θα παχύνουμε όλοι σ' αυτό το forum![/QUOTE] ε βέβαια , έτσι όπως το πάτε? μια παγωτο απο τον Βαρσο, μια τσουρέκι από την Χίο (αν δεν κανω λάθος), μια με τις συνταγες , έλεος πια!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:06 Η mimikaki έγραψε: #6.212 08-08-07 11:06 Κορίτσια ξέρει κανείς τι σημαίνει να δείς στον ύπνο σου ότι σου έφυγαν δόντια?? Είδα ότι μου έπεσαν 2 πλαινά και όλοι μου λένε ότι είναι πολύ κακό όνειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:15 Η aspasiapef: #6.213 08-08-07 11:15 Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:16 Η kitsoyla έγραψε: #6.214 08-08-07 11:16 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κορίτσια ξέρει κανείς τι σημαίνει να δείς στον ύπνο σου ότι σου έφυγαν δόντια?? Είδα ότι μου έπεσαν 2 πλαινά και όλοι μου λένε ότι είναι πολύ κακό όνειρο... Click για ανάπτυξη... και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:18 Η aspasiapef: #6.215 08-08-07 11:18 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο! Click για ανάπτυξη... Αυτό συμβαίνει π.χ. όταν δεις ότι πεθαίνει κάποιος. Συμβαίνει το αντίθετο ότι είναι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:26 Η purina έγραψε: #6.216 08-08-07 11:26 μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:30 Η mimikaki έγραψε: #6.217 08-08-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ασπασία Αρχική Δημοσίευση από purina: μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Click για ανάπτυξη... Οχι δεν πόνεσα καθόλου, απλά "έπεσαν"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η lactoula έγραψε: #6.218 08-08-07 14:46 Γεια σας νεαροτατες υπαρξεις του φορουμ (ειπα να σας φτιαξω λιγο την διαθεση μιας και λεγατε για τις ηλικιες) Ελπιζω να σας αρεσε! Χτες ελειπα απο δω και μαζευτηκαν πολλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:50 Η χριστινα έγραψε: #6.219 08-08-07 15:50 Καλησπερα παιδια!!!! Χτες ειχαν ΜΟΝΟ 3 γλυκα στο μπουφε του ξενοδοχειου και ΚΑΝΕΝΑ με σοκολατα.... Διαμαρτυρομαι!!! Τι θα κανει η εθισμενη της υποθεσης;;; Η αληθεια ειναι πως χωνευω ακομη των προηγουμενων ημερων. Σαν γουρουνα εχω φαει Αυριο σπιτακι στα γατακια!!! Ειπε ο Γιαννης να κατσουμε καμια μερα ακομη αλλα δεν αντεχω αλλο, θελω τα μικρα μου!!! Στο ξενοδοχειο επτρεπονται τα ζωα, αλλα 3 γατακια μαλλον οχι... Χαιδευω ολα τα σκυλακια που υπαρχουν εστω Για να παρηγορησω το Γιαννη του ειπα να φυγουμε για κανενα 3μερο ακομη αλλα να επιστεψουμε πρωτα. Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:56 Η aspasiapef: #6.220 08-08-07 15:56 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φεύγω το Σάββατο κι έχω πάθει προκαταβολικά κατάθλιψη που θ'αφήσω τα μωρά μου στη μητέρα μου? Δεν θα είναι και μόνα τους, με τη μητέρα μου θα είναι και αυτή τη φορά ο Χιόνης θα έχει και τον μικρούλη Πίπη για παρέα. Θα μου λείψουν όμως τρελλά και φοβάμαι ότι θα με ξεχάσουν 15 μέρες που θα λείπω.... Τον Χιόνη τον έχω ξαναφήσει 1 εβδομάδα τα Χριστούγεννα, αλλα ήταν τον 1ο-2ο μήνα που τον είχα σπίτι και δεν είχα πάθει ακόμα τέτοια εξάρτιση! Τον ξανάφησα γύρω στον Μάιο που είχα πάει Αγγλία για 3 μέρες και μου κράταγε μούτρα!!! Τώρα τι θα κάνει? Άσε που ο Πίπης σε 15 μέρες θα έχει γίνει διπλάσιος με το ρυθμό που μεγάλώνει και δε θα τον αναγνωρίζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 309 310 311 312 313 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλά βρε Ismini ένα κιλό παγωτο???? άντε πάλι πρωι-πρωι, αρχίστε πάλι με τα γλυκά και με βλεπω να ψαχνω περίπτερο ανοιχτό σε λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:47 Η mimikaki έγραψε: #6.209 08-08-07 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τωρα πια το έφαγα δεν εχει σημασία! Μιλαμε ελεύθερα! Click για ανάπτυξη... Ναι, μέχρι να έρθει το επόμενο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:49 Η Ismini έγραψε: #6.210 08-08-07 10:49 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: καλά βρε Ismini ένα κιλό παγωτο???? ! Click για ανάπτυξη... Οχι ενταξει. Το φαγαμε σε 3 μερες. Χτες εφαγα το τελευταιο που ειχε απομεινει. Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: άντε πάλι πρωι-πρωι, αρχίστε πάλι με τα γλυκά και με βλεπω να ψαχνω περίπτερο ανοιχτό σε λίγο! Click για ανάπτυξη... Στο τέλος θα παχύνουμε όλοι σ' αυτό το forum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:00 Η kitsoyla έγραψε: #6.211 08-08-07 11:00 Στο τέλος θα παχύνουμε όλοι σ' αυτό το forum![/QUOTE] ε βέβαια , έτσι όπως το πάτε? μια παγωτο απο τον Βαρσο, μια τσουρέκι από την Χίο (αν δεν κανω λάθος), μια με τις συνταγες , έλεος πια!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:06 Η mimikaki έγραψε: #6.212 08-08-07 11:06 Κορίτσια ξέρει κανείς τι σημαίνει να δείς στον ύπνο σου ότι σου έφυγαν δόντια?? Είδα ότι μου έπεσαν 2 πλαινά και όλοι μου λένε ότι είναι πολύ κακό όνειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:15 Η aspasiapef: #6.213 08-08-07 11:15 Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:16 Η kitsoyla έγραψε: #6.214 08-08-07 11:16 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κορίτσια ξέρει κανείς τι σημαίνει να δείς στον ύπνο σου ότι σου έφυγαν δόντια?? Είδα ότι μου έπεσαν 2 πλαινά και όλοι μου λένε ότι είναι πολύ κακό όνειρο... Click για ανάπτυξη... και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:18 Η aspasiapef: #6.215 08-08-07 11:18 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο! Click για ανάπτυξη... Αυτό συμβαίνει π.χ. όταν δεις ότι πεθαίνει κάποιος. Συμβαίνει το αντίθετο ότι είναι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:26 Η purina έγραψε: #6.216 08-08-07 11:26 μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:30 Η mimikaki έγραψε: #6.217 08-08-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ασπασία Αρχική Δημοσίευση από purina: μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Click για ανάπτυξη... Οχι δεν πόνεσα καθόλου, απλά "έπεσαν"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η lactoula έγραψε: #6.218 08-08-07 14:46 Γεια σας νεαροτατες υπαρξεις του φορουμ (ειπα να σας φτιαξω λιγο την διαθεση μιας και λεγατε για τις ηλικιες) Ελπιζω να σας αρεσε! Χτες ελειπα απο δω και μαζευτηκαν πολλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:50 Η χριστινα έγραψε: #6.219 08-08-07 15:50 Καλησπερα παιδια!!!! Χτες ειχαν ΜΟΝΟ 3 γλυκα στο μπουφε του ξενοδοχειου και ΚΑΝΕΝΑ με σοκολατα.... Διαμαρτυρομαι!!! Τι θα κανει η εθισμενη της υποθεσης;;; Η αληθεια ειναι πως χωνευω ακομη των προηγουμενων ημερων. Σαν γουρουνα εχω φαει Αυριο σπιτακι στα γατακια!!! Ειπε ο Γιαννης να κατσουμε καμια μερα ακομη αλλα δεν αντεχω αλλο, θελω τα μικρα μου!!! Στο ξενοδοχειο επτρεπονται τα ζωα, αλλα 3 γατακια μαλλον οχι... Χαιδευω ολα τα σκυλακια που υπαρχουν εστω Για να παρηγορησω το Γιαννη του ειπα να φυγουμε για κανενα 3μερο ακομη αλλα να επιστεψουμε πρωτα. Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:56 Η aspasiapef: #6.220 08-08-07 15:56 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φεύγω το Σάββατο κι έχω πάθει προκαταβολικά κατάθλιψη που θ'αφήσω τα μωρά μου στη μητέρα μου? Δεν θα είναι και μόνα τους, με τη μητέρα μου θα είναι και αυτή τη φορά ο Χιόνης θα έχει και τον μικρούλη Πίπη για παρέα. Θα μου λείψουν όμως τρελλά και φοβάμαι ότι θα με ξεχάσουν 15 μέρες που θα λείπω.... Τον Χιόνη τον έχω ξαναφήσει 1 εβδομάδα τα Χριστούγεννα, αλλα ήταν τον 1ο-2ο μήνα που τον είχα σπίτι και δεν είχα πάθει ακόμα τέτοια εξάρτιση! Τον ξανάφησα γύρω στον Μάιο που είχα πάει Αγγλία για 3 μέρες και μου κράταγε μούτρα!!! Τώρα τι θα κάνει? Άσε που ο Πίπης σε 15 μέρες θα έχει γίνει διπλάσιος με το ρυθμό που μεγάλώνει και δε θα τον αναγνωρίζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 309 310 311 312 313 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Τωρα πια το έφαγα δεν εχει σημασία! Μιλαμε ελεύθερα! Click για ανάπτυξη... Ναι, μέχρι να έρθει το επόμενο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 10:49 Η Ismini έγραψε: #6.210 08-08-07 10:49 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: καλά βρε Ismini ένα κιλό παγωτο???? ! Click για ανάπτυξη... Οχι ενταξει. Το φαγαμε σε 3 μερες. Χτες εφαγα το τελευταιο που ειχε απομεινει. Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: άντε πάλι πρωι-πρωι, αρχίστε πάλι με τα γλυκά και με βλεπω να ψαχνω περίπτερο ανοιχτό σε λίγο! Click για ανάπτυξη... Στο τέλος θα παχύνουμε όλοι σ' αυτό το forum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:00 Η kitsoyla έγραψε: #6.211 08-08-07 11:00 Στο τέλος θα παχύνουμε όλοι σ' αυτό το forum![/QUOTE] ε βέβαια , έτσι όπως το πάτε? μια παγωτο απο τον Βαρσο, μια τσουρέκι από την Χίο (αν δεν κανω λάθος), μια με τις συνταγες , έλεος πια!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:06 Η mimikaki έγραψε: #6.212 08-08-07 11:06 Κορίτσια ξέρει κανείς τι σημαίνει να δείς στον ύπνο σου ότι σου έφυγαν δόντια?? Είδα ότι μου έπεσαν 2 πλαινά και όλοι μου λένε ότι είναι πολύ κακό όνειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:15 Η aspasiapef: #6.213 08-08-07 11:15 Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:16 Η kitsoyla έγραψε: #6.214 08-08-07 11:16 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κορίτσια ξέρει κανείς τι σημαίνει να δείς στον ύπνο σου ότι σου έφυγαν δόντια?? Είδα ότι μου έπεσαν 2 πλαινά και όλοι μου λένε ότι είναι πολύ κακό όνειρο... Click για ανάπτυξη... και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:18 Η aspasiapef: #6.215 08-08-07 11:18 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο! Click για ανάπτυξη... Αυτό συμβαίνει π.χ. όταν δεις ότι πεθαίνει κάποιος. Συμβαίνει το αντίθετο ότι είναι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:26 Η purina έγραψε: #6.216 08-08-07 11:26 μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:30 Η mimikaki έγραψε: #6.217 08-08-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ασπασία Αρχική Δημοσίευση από purina: μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Click για ανάπτυξη... Οχι δεν πόνεσα καθόλου, απλά "έπεσαν"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η lactoula έγραψε: #6.218 08-08-07 14:46 Γεια σας νεαροτατες υπαρξεις του φορουμ (ειπα να σας φτιαξω λιγο την διαθεση μιας και λεγατε για τις ηλικιες) Ελπιζω να σας αρεσε! Χτες ελειπα απο δω και μαζευτηκαν πολλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:50 Η χριστινα έγραψε: #6.219 08-08-07 15:50 Καλησπερα παιδια!!!! Χτες ειχαν ΜΟΝΟ 3 γλυκα στο μπουφε του ξενοδοχειου και ΚΑΝΕΝΑ με σοκολατα.... Διαμαρτυρομαι!!! Τι θα κανει η εθισμενη της υποθεσης;;; Η αληθεια ειναι πως χωνευω ακομη των προηγουμενων ημερων. Σαν γουρουνα εχω φαει Αυριο σπιτακι στα γατακια!!! Ειπε ο Γιαννης να κατσουμε καμια μερα ακομη αλλα δεν αντεχω αλλο, θελω τα μικρα μου!!! Στο ξενοδοχειο επτρεπονται τα ζωα, αλλα 3 γατακια μαλλον οχι... Χαιδευω ολα τα σκυλακια που υπαρχουν εστω Για να παρηγορησω το Γιαννη του ειπα να φυγουμε για κανενα 3μερο ακομη αλλα να επιστεψουμε πρωτα. Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:56 Η aspasiapef: #6.220 08-08-07 15:56 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φεύγω το Σάββατο κι έχω πάθει προκαταβολικά κατάθλιψη που θ'αφήσω τα μωρά μου στη μητέρα μου? Δεν θα είναι και μόνα τους, με τη μητέρα μου θα είναι και αυτή τη φορά ο Χιόνης θα έχει και τον μικρούλη Πίπη για παρέα. Θα μου λείψουν όμως τρελλά και φοβάμαι ότι θα με ξεχάσουν 15 μέρες που θα λείπω.... Τον Χιόνη τον έχω ξαναφήσει 1 εβδομάδα τα Χριστούγεννα, αλλα ήταν τον 1ο-2ο μήνα που τον είχα σπίτι και δεν είχα πάθει ακόμα τέτοια εξάρτιση! Τον ξανάφησα γύρω στον Μάιο που είχα πάει Αγγλία για 3 μέρες και μου κράταγε μούτρα!!! Τώρα τι θα κάνει? Άσε που ο Πίπης σε 15 μέρες θα έχει γίνει διπλάσιος με το ρυθμό που μεγάλώνει και δε θα τον αναγνωρίζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 309 310 311 312 313 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: καλά βρε Ismini ένα κιλό παγωτο???? ! Click για ανάπτυξη... Οχι ενταξει. Το φαγαμε σε 3 μερες. Χτες εφαγα το τελευταιο που ειχε απομεινει. Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: άντε πάλι πρωι-πρωι, αρχίστε πάλι με τα γλυκά και με βλεπω να ψαχνω περίπτερο ανοιχτό σε λίγο! Click για ανάπτυξη... Στο τέλος θα παχύνουμε όλοι σ' αυτό το forum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:00 Η kitsoyla έγραψε: #6.211 08-08-07 11:00 Στο τέλος θα παχύνουμε όλοι σ' αυτό το forum![/QUOTE] ε βέβαια , έτσι όπως το πάτε? μια παγωτο απο τον Βαρσο, μια τσουρέκι από την Χίο (αν δεν κανω λάθος), μια με τις συνταγες , έλεος πια!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:06 Η mimikaki έγραψε: #6.212 08-08-07 11:06 Κορίτσια ξέρει κανείς τι σημαίνει να δείς στον ύπνο σου ότι σου έφυγαν δόντια?? Είδα ότι μου έπεσαν 2 πλαινά και όλοι μου λένε ότι είναι πολύ κακό όνειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:15 Η aspasiapef: #6.213 08-08-07 11:15 Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:16 Η kitsoyla έγραψε: #6.214 08-08-07 11:16 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κορίτσια ξέρει κανείς τι σημαίνει να δείς στον ύπνο σου ότι σου έφυγαν δόντια?? Είδα ότι μου έπεσαν 2 πλαινά και όλοι μου λένε ότι είναι πολύ κακό όνειρο... Click για ανάπτυξη... και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:18 Η aspasiapef: #6.215 08-08-07 11:18 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο! Click για ανάπτυξη... Αυτό συμβαίνει π.χ. όταν δεις ότι πεθαίνει κάποιος. Συμβαίνει το αντίθετο ότι είναι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:26 Η purina έγραψε: #6.216 08-08-07 11:26 μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:30 Η mimikaki έγραψε: #6.217 08-08-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ασπασία Αρχική Δημοσίευση από purina: μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Click για ανάπτυξη... Οχι δεν πόνεσα καθόλου, απλά "έπεσαν"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η lactoula έγραψε: #6.218 08-08-07 14:46 Γεια σας νεαροτατες υπαρξεις του φορουμ (ειπα να σας φτιαξω λιγο την διαθεση μιας και λεγατε για τις ηλικιες) Ελπιζω να σας αρεσε! Χτες ελειπα απο δω και μαζευτηκαν πολλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:50 Η χριστινα έγραψε: #6.219 08-08-07 15:50 Καλησπερα παιδια!!!! Χτες ειχαν ΜΟΝΟ 3 γλυκα στο μπουφε του ξενοδοχειου και ΚΑΝΕΝΑ με σοκολατα.... Διαμαρτυρομαι!!! Τι θα κανει η εθισμενη της υποθεσης;;; Η αληθεια ειναι πως χωνευω ακομη των προηγουμενων ημερων. Σαν γουρουνα εχω φαει Αυριο σπιτακι στα γατακια!!! Ειπε ο Γιαννης να κατσουμε καμια μερα ακομη αλλα δεν αντεχω αλλο, θελω τα μικρα μου!!! Στο ξενοδοχειο επτρεπονται τα ζωα, αλλα 3 γατακια μαλλον οχι... Χαιδευω ολα τα σκυλακια που υπαρχουν εστω Για να παρηγορησω το Γιαννη του ειπα να φυγουμε για κανενα 3μερο ακομη αλλα να επιστεψουμε πρωτα. Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:56 Η aspasiapef: #6.220 08-08-07 15:56 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φεύγω το Σάββατο κι έχω πάθει προκαταβολικά κατάθλιψη που θ'αφήσω τα μωρά μου στη μητέρα μου? Δεν θα είναι και μόνα τους, με τη μητέρα μου θα είναι και αυτή τη φορά ο Χιόνης θα έχει και τον μικρούλη Πίπη για παρέα. Θα μου λείψουν όμως τρελλά και φοβάμαι ότι θα με ξεχάσουν 15 μέρες που θα λείπω.... Τον Χιόνη τον έχω ξαναφήσει 1 εβδομάδα τα Χριστούγεννα, αλλα ήταν τον 1ο-2ο μήνα που τον είχα σπίτι και δεν είχα πάθει ακόμα τέτοια εξάρτιση! Τον ξανάφησα γύρω στον Μάιο που είχα πάει Αγγλία για 3 μέρες και μου κράταγε μούτρα!!! Τώρα τι θα κάνει? Άσε που ο Πίπης σε 15 μέρες θα έχει γίνει διπλάσιος με το ρυθμό που μεγάλώνει και δε θα τον αναγνωρίζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 309 310 311 312 313 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο τέλος θα παχύνουμε όλοι σ' αυτό το forum![/QUOTE] ε βέβαια , έτσι όπως το πάτε? μια παγωτο απο τον Βαρσο, μια τσουρέκι από την Χίο (αν δεν κανω λάθος), μια με τις συνταγες , έλεος πια!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:06 Η mimikaki έγραψε: #6.212 08-08-07 11:06 Κορίτσια ξέρει κανείς τι σημαίνει να δείς στον ύπνο σου ότι σου έφυγαν δόντια?? Είδα ότι μου έπεσαν 2 πλαινά και όλοι μου λένε ότι είναι πολύ κακό όνειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:15 Η aspasiapef: #6.213 08-08-07 11:15 Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:16 Η kitsoyla έγραψε: #6.214 08-08-07 11:16 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κορίτσια ξέρει κανείς τι σημαίνει να δείς στον ύπνο σου ότι σου έφυγαν δόντια?? Είδα ότι μου έπεσαν 2 πλαινά και όλοι μου λένε ότι είναι πολύ κακό όνειρο... Click για ανάπτυξη... και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:18 Η aspasiapef: #6.215 08-08-07 11:18 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο! Click για ανάπτυξη... Αυτό συμβαίνει π.χ. όταν δεις ότι πεθαίνει κάποιος. Συμβαίνει το αντίθετο ότι είναι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:26 Η purina έγραψε: #6.216 08-08-07 11:26 μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:30 Η mimikaki έγραψε: #6.217 08-08-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ασπασία Αρχική Δημοσίευση από purina: μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Click για ανάπτυξη... Οχι δεν πόνεσα καθόλου, απλά "έπεσαν"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η lactoula έγραψε: #6.218 08-08-07 14:46 Γεια σας νεαροτατες υπαρξεις του φορουμ (ειπα να σας φτιαξω λιγο την διαθεση μιας και λεγατε για τις ηλικιες) Ελπιζω να σας αρεσε! Χτες ελειπα απο δω και μαζευτηκαν πολλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:50 Η χριστινα έγραψε: #6.219 08-08-07 15:50 Καλησπερα παιδια!!!! Χτες ειχαν ΜΟΝΟ 3 γλυκα στο μπουφε του ξενοδοχειου και ΚΑΝΕΝΑ με σοκολατα.... Διαμαρτυρομαι!!! Τι θα κανει η εθισμενη της υποθεσης;;; Η αληθεια ειναι πως χωνευω ακομη των προηγουμενων ημερων. Σαν γουρουνα εχω φαει Αυριο σπιτακι στα γατακια!!! Ειπε ο Γιαννης να κατσουμε καμια μερα ακομη αλλα δεν αντεχω αλλο, θελω τα μικρα μου!!! Στο ξενοδοχειο επτρεπονται τα ζωα, αλλα 3 γατακια μαλλον οχι... Χαιδευω ολα τα σκυλακια που υπαρχουν εστω Για να παρηγορησω το Γιαννη του ειπα να φυγουμε για κανενα 3μερο ακομη αλλα να επιστεψουμε πρωτα. Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:56 Η aspasiapef: #6.220 08-08-07 15:56 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φεύγω το Σάββατο κι έχω πάθει προκαταβολικά κατάθλιψη που θ'αφήσω τα μωρά μου στη μητέρα μου? Δεν θα είναι και μόνα τους, με τη μητέρα μου θα είναι και αυτή τη φορά ο Χιόνης θα έχει και τον μικρούλη Πίπη για παρέα. Θα μου λείψουν όμως τρελλά και φοβάμαι ότι θα με ξεχάσουν 15 μέρες που θα λείπω.... Τον Χιόνη τον έχω ξαναφήσει 1 εβδομάδα τα Χριστούγεννα, αλλα ήταν τον 1ο-2ο μήνα που τον είχα σπίτι και δεν είχα πάθει ακόμα τέτοια εξάρτιση! Τον ξανάφησα γύρω στον Μάιο που είχα πάει Αγγλία για 3 μέρες και μου κράταγε μούτρα!!! Τώρα τι θα κάνει? Άσε που ο Πίπης σε 15 μέρες θα έχει γίνει διπλάσιος με το ρυθμό που μεγάλώνει και δε θα τον αναγνωρίζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 309 310 311 312 313 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια ξέρει κανείς τι σημαίνει να δείς στον ύπνο σου ότι σου έφυγαν δόντια?? Είδα ότι μου έπεσαν 2 πλαινά και όλοι μου λένε ότι είναι πολύ κακό όνειρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:15 Η aspasiapef: #6.213 08-08-07 11:15 Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:16 Η kitsoyla έγραψε: #6.214 08-08-07 11:16 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κορίτσια ξέρει κανείς τι σημαίνει να δείς στον ύπνο σου ότι σου έφυγαν δόντια?? Είδα ότι μου έπεσαν 2 πλαινά και όλοι μου λένε ότι είναι πολύ κακό όνειρο... Click για ανάπτυξη... και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:18 Η aspasiapef: #6.215 08-08-07 11:18 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο! Click για ανάπτυξη... Αυτό συμβαίνει π.χ. όταν δεις ότι πεθαίνει κάποιος. Συμβαίνει το αντίθετο ότι είναι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:26 Η purina έγραψε: #6.216 08-08-07 11:26 μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:30 Η mimikaki έγραψε: #6.217 08-08-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ασπασία Αρχική Δημοσίευση από purina: μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Click για ανάπτυξη... Οχι δεν πόνεσα καθόλου, απλά "έπεσαν"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η lactoula έγραψε: #6.218 08-08-07 14:46 Γεια σας νεαροτατες υπαρξεις του φορουμ (ειπα να σας φτιαξω λιγο την διαθεση μιας και λεγατε για τις ηλικιες) Ελπιζω να σας αρεσε! Χτες ελειπα απο δω και μαζευτηκαν πολλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:50 Η χριστινα έγραψε: #6.219 08-08-07 15:50 Καλησπερα παιδια!!!! Χτες ειχαν ΜΟΝΟ 3 γλυκα στο μπουφε του ξενοδοχειου και ΚΑΝΕΝΑ με σοκολατα.... Διαμαρτυρομαι!!! Τι θα κανει η εθισμενη της υποθεσης;;; Η αληθεια ειναι πως χωνευω ακομη των προηγουμενων ημερων. Σαν γουρουνα εχω φαει Αυριο σπιτακι στα γατακια!!! Ειπε ο Γιαννης να κατσουμε καμια μερα ακομη αλλα δεν αντεχω αλλο, θελω τα μικρα μου!!! Στο ξενοδοχειο επτρεπονται τα ζωα, αλλα 3 γατακια μαλλον οχι... Χαιδευω ολα τα σκυλακια που υπαρχουν εστω Για να παρηγορησω το Γιαννη του ειπα να φυγουμε για κανενα 3μερο ακομη αλλα να επιστεψουμε πρωτα. Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:56 Η aspasiapef: #6.220 08-08-07 15:56 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φεύγω το Σάββατο κι έχω πάθει προκαταβολικά κατάθλιψη που θ'αφήσω τα μωρά μου στη μητέρα μου? Δεν θα είναι και μόνα τους, με τη μητέρα μου θα είναι και αυτή τη φορά ο Χιόνης θα έχει και τον μικρούλη Πίπη για παρέα. Θα μου λείψουν όμως τρελλά και φοβάμαι ότι θα με ξεχάσουν 15 μέρες που θα λείπω.... Τον Χιόνη τον έχω ξαναφήσει 1 εβδομάδα τα Χριστούγεννα, αλλα ήταν τον 1ο-2ο μήνα που τον είχα σπίτι και δεν είχα πάθει ακόμα τέτοια εξάρτιση! Τον ξανάφησα γύρω στον Μάιο που είχα πάει Αγγλία για 3 μέρες και μου κράταγε μούτρα!!! Τώρα τι θα κάνει? Άσε που ο Πίπης σε 15 μέρες θα έχει γίνει διπλάσιος με το ρυθμό που μεγάλώνει και δε θα τον αναγνωρίζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 309 310 311 312 313 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:16 Η kitsoyla έγραψε: #6.214 08-08-07 11:16 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κορίτσια ξέρει κανείς τι σημαίνει να δείς στον ύπνο σου ότι σου έφυγαν δόντια?? Είδα ότι μου έπεσαν 2 πλαινά και όλοι μου λένε ότι είναι πολύ κακό όνειρο... Click για ανάπτυξη... και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:18 Η aspasiapef: #6.215 08-08-07 11:18 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο! Click για ανάπτυξη... Αυτό συμβαίνει π.χ. όταν δεις ότι πεθαίνει κάποιος. Συμβαίνει το αντίθετο ότι είναι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:26 Η purina έγραψε: #6.216 08-08-07 11:26 μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:30 Η mimikaki έγραψε: #6.217 08-08-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ασπασία Αρχική Δημοσίευση από purina: μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Click για ανάπτυξη... Οχι δεν πόνεσα καθόλου, απλά "έπεσαν"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η lactoula έγραψε: #6.218 08-08-07 14:46 Γεια σας νεαροτατες υπαρξεις του φορουμ (ειπα να σας φτιαξω λιγο την διαθεση μιας και λεγατε για τις ηλικιες) Ελπιζω να σας αρεσε! Χτες ελειπα απο δω και μαζευτηκαν πολλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:50 Η χριστινα έγραψε: #6.219 08-08-07 15:50 Καλησπερα παιδια!!!! Χτες ειχαν ΜΟΝΟ 3 γλυκα στο μπουφε του ξενοδοχειου και ΚΑΝΕΝΑ με σοκολατα.... Διαμαρτυρομαι!!! Τι θα κανει η εθισμενη της υποθεσης;;; Η αληθεια ειναι πως χωνευω ακομη των προηγουμενων ημερων. Σαν γουρουνα εχω φαει Αυριο σπιτακι στα γατακια!!! Ειπε ο Γιαννης να κατσουμε καμια μερα ακομη αλλα δεν αντεχω αλλο, θελω τα μικρα μου!!! Στο ξενοδοχειο επτρεπονται τα ζωα, αλλα 3 γατακια μαλλον οχι... Χαιδευω ολα τα σκυλακια που υπαρχουν εστω Για να παρηγορησω το Γιαννη του ειπα να φυγουμε για κανενα 3μερο ακομη αλλα να επιστεψουμε πρωτα. Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:56 Η aspasiapef: #6.220 08-08-07 15:56 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φεύγω το Σάββατο κι έχω πάθει προκαταβολικά κατάθλιψη που θ'αφήσω τα μωρά μου στη μητέρα μου? Δεν θα είναι και μόνα τους, με τη μητέρα μου θα είναι και αυτή τη φορά ο Χιόνης θα έχει και τον μικρούλη Πίπη για παρέα. Θα μου λείψουν όμως τρελλά και φοβάμαι ότι θα με ξεχάσουν 15 μέρες που θα λείπω.... Τον Χιόνη τον έχω ξαναφήσει 1 εβδομάδα τα Χριστούγεννα, αλλα ήταν τον 1ο-2ο μήνα που τον είχα σπίτι και δεν είχα πάθει ακόμα τέτοια εξάρτιση! Τον ξανάφησα γύρω στον Μάιο που είχα πάει Αγγλία για 3 μέρες και μου κράταγε μούτρα!!! Τώρα τι θα κάνει? Άσε που ο Πίπης σε 15 μέρες θα έχει γίνει διπλάσιος με το ρυθμό που μεγάλώνει και δε θα τον αναγνωρίζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 309 310 311 312 313 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Κορίτσια ξέρει κανείς τι σημαίνει να δείς στον ύπνο σου ότι σου έφυγαν δόντια?? Είδα ότι μου έπεσαν 2 πλαινά και όλοι μου λένε ότι είναι πολύ κακό όνειρο... Click για ανάπτυξη... και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:18 Η aspasiapef: #6.215 08-08-07 11:18 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο! Click για ανάπτυξη... Αυτό συμβαίνει π.χ. όταν δεις ότι πεθαίνει κάποιος. Συμβαίνει το αντίθετο ότι είναι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:26 Η purina έγραψε: #6.216 08-08-07 11:26 μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:30 Η mimikaki έγραψε: #6.217 08-08-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ασπασία Αρχική Δημοσίευση από purina: μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Click για ανάπτυξη... Οχι δεν πόνεσα καθόλου, απλά "έπεσαν"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η lactoula έγραψε: #6.218 08-08-07 14:46 Γεια σας νεαροτατες υπαρξεις του φορουμ (ειπα να σας φτιαξω λιγο την διαθεση μιας και λεγατε για τις ηλικιες) Ελπιζω να σας αρεσε! Χτες ελειπα απο δω και μαζευτηκαν πολλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:50 Η χριστινα έγραψε: #6.219 08-08-07 15:50 Καλησπερα παιδια!!!! Χτες ειχαν ΜΟΝΟ 3 γλυκα στο μπουφε του ξενοδοχειου και ΚΑΝΕΝΑ με σοκολατα.... Διαμαρτυρομαι!!! Τι θα κανει η εθισμενη της υποθεσης;;; Η αληθεια ειναι πως χωνευω ακομη των προηγουμενων ημερων. Σαν γουρουνα εχω φαει Αυριο σπιτακι στα γατακια!!! Ειπε ο Γιαννης να κατσουμε καμια μερα ακομη αλλα δεν αντεχω αλλο, θελω τα μικρα μου!!! Στο ξενοδοχειο επτρεπονται τα ζωα, αλλα 3 γατακια μαλλον οχι... Χαιδευω ολα τα σκυλακια που υπαρχουν εστω Για να παρηγορησω το Γιαννη του ειπα να φυγουμε για κανενα 3μερο ακομη αλλα να επιστεψουμε πρωτα. Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:56 Η aspasiapef: #6.220 08-08-07 15:56 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φεύγω το Σάββατο κι έχω πάθει προκαταβολικά κατάθλιψη που θ'αφήσω τα μωρά μου στη μητέρα μου? Δεν θα είναι και μόνα τους, με τη μητέρα μου θα είναι και αυτή τη φορά ο Χιόνης θα έχει και τον μικρούλη Πίπη για παρέα. Θα μου λείψουν όμως τρελλά και φοβάμαι ότι θα με ξεχάσουν 15 μέρες που θα λείπω.... Τον Χιόνη τον έχω ξαναφήσει 1 εβδομάδα τα Χριστούγεννα, αλλα ήταν τον 1ο-2ο μήνα που τον είχα σπίτι και δεν είχα πάθει ακόμα τέτοια εξάρτιση! Τον ξανάφησα γύρω στον Μάιο που είχα πάει Αγγλία για 3 μέρες και μου κράταγε μούτρα!!! Τώρα τι θα κάνει? Άσε που ο Πίπης σε 15 μέρες θα έχει γίνει διπλάσιος με το ρυθμό που μεγάλώνει και δε θα τον αναγνωρίζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 309 310 311 312 313 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: και εγώ έχω ακούσει ότι είναι κακό, αλλά η μαμά μου και η γιαγία μου λέει ότι όταν βλέπεις κακό όνειρο βγαίνει το αντίθετο! Click για ανάπτυξη... Αυτό συμβαίνει π.χ. όταν δεις ότι πεθαίνει κάποιος. Συμβαίνει το αντίθετο ότι είναι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:26 Η purina έγραψε: #6.216 08-08-07 11:26 μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:30 Η mimikaki έγραψε: #6.217 08-08-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ασπασία Αρχική Δημοσίευση από purina: μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Click για ανάπτυξη... Οχι δεν πόνεσα καθόλου, απλά "έπεσαν"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η lactoula έγραψε: #6.218 08-08-07 14:46 Γεια σας νεαροτατες υπαρξεις του φορουμ (ειπα να σας φτιαξω λιγο την διαθεση μιας και λεγατε για τις ηλικιες) Ελπιζω να σας αρεσε! Χτες ελειπα απο δω και μαζευτηκαν πολλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:50 Η χριστινα έγραψε: #6.219 08-08-07 15:50 Καλησπερα παιδια!!!! Χτες ειχαν ΜΟΝΟ 3 γλυκα στο μπουφε του ξενοδοχειου και ΚΑΝΕΝΑ με σοκολατα.... Διαμαρτυρομαι!!! Τι θα κανει η εθισμενη της υποθεσης;;; Η αληθεια ειναι πως χωνευω ακομη των προηγουμενων ημερων. Σαν γουρουνα εχω φαει Αυριο σπιτακι στα γατακια!!! Ειπε ο Γιαννης να κατσουμε καμια μερα ακομη αλλα δεν αντεχω αλλο, θελω τα μικρα μου!!! Στο ξενοδοχειο επτρεπονται τα ζωα, αλλα 3 γατακια μαλλον οχι... Χαιδευω ολα τα σκυλακια που υπαρχουν εστω Για να παρηγορησω το Γιαννη του ειπα να φυγουμε για κανενα 3μερο ακομη αλλα να επιστεψουμε πρωτα. Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:56 Η aspasiapef: #6.220 08-08-07 15:56 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φεύγω το Σάββατο κι έχω πάθει προκαταβολικά κατάθλιψη που θ'αφήσω τα μωρά μου στη μητέρα μου? Δεν θα είναι και μόνα τους, με τη μητέρα μου θα είναι και αυτή τη φορά ο Χιόνης θα έχει και τον μικρούλη Πίπη για παρέα. Θα μου λείψουν όμως τρελλά και φοβάμαι ότι θα με ξεχάσουν 15 μέρες που θα λείπω.... Τον Χιόνη τον έχω ξαναφήσει 1 εβδομάδα τα Χριστούγεννα, αλλα ήταν τον 1ο-2ο μήνα που τον είχα σπίτι και δεν είχα πάθει ακόμα τέτοια εξάρτιση! Τον ξανάφησα γύρω στον Μάιο που είχα πάει Αγγλία για 3 μέρες και μου κράταγε μούτρα!!! Τώρα τι θα κάνει? Άσε που ο Πίπης σε 15 μέρες θα έχει γίνει διπλάσιος με το ρυθμό που μεγάλώνει και δε θα τον αναγνωρίζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 309 310 311 312 313 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 11:30 Η mimikaki έγραψε: #6.217 08-08-07 11:30 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ασπασία Αρχική Δημοσίευση από purina: μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Click για ανάπτυξη... Οχι δεν πόνεσα καθόλου, απλά "έπεσαν"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η lactoula έγραψε: #6.218 08-08-07 14:46 Γεια σας νεαροτατες υπαρξεις του φορουμ (ειπα να σας φτιαξω λιγο την διαθεση μιας και λεγατε για τις ηλικιες) Ελπιζω να σας αρεσε! Χτες ελειπα απο δω και μαζευτηκαν πολλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:50 Η χριστινα έγραψε: #6.219 08-08-07 15:50 Καλησπερα παιδια!!!! Χτες ειχαν ΜΟΝΟ 3 γλυκα στο μπουφε του ξενοδοχειου και ΚΑΝΕΝΑ με σοκολατα.... Διαμαρτυρομαι!!! Τι θα κανει η εθισμενη της υποθεσης;;; Η αληθεια ειναι πως χωνευω ακομη των προηγουμενων ημερων. Σαν γουρουνα εχω φαει Αυριο σπιτακι στα γατακια!!! Ειπε ο Γιαννης να κατσουμε καμια μερα ακομη αλλα δεν αντεχω αλλο, θελω τα μικρα μου!!! Στο ξενοδοχειο επτρεπονται τα ζωα, αλλα 3 γατακια μαλλον οχι... Χαιδευω ολα τα σκυλακια που υπαρχουν εστω Για να παρηγορησω το Γιαννη του ειπα να φυγουμε για κανενα 3μερο ακομη αλλα να επιστεψουμε πρωτα. Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:56 Η aspasiapef: #6.220 08-08-07 15:56 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φεύγω το Σάββατο κι έχω πάθει προκαταβολικά κατάθλιψη που θ'αφήσω τα μωρά μου στη μητέρα μου? Δεν θα είναι και μόνα τους, με τη μητέρα μου θα είναι και αυτή τη φορά ο Χιόνης θα έχει και τον μικρούλη Πίπη για παρέα. Θα μου λείψουν όμως τρελλά και φοβάμαι ότι θα με ξεχάσουν 15 μέρες που θα λείπω.... Τον Χιόνη τον έχω ξαναφήσει 1 εβδομάδα τα Χριστούγεννα, αλλα ήταν τον 1ο-2ο μήνα που τον είχα σπίτι και δεν είχα πάθει ακόμα τέτοια εξάρτιση! Τον ξανάφησα γύρω στον Μάιο που είχα πάει Αγγλία για 3 μέρες και μου κράταγε μούτρα!!! Τώρα τι θα κάνει? Άσε που ο Πίπης σε 15 μέρες θα έχει γίνει διπλάσιος με το ρυθμό που μεγάλώνει και δε θα τον αναγνωρίζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 309 310 311 312 313 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κι εγώ αυτό ξέρω Μιμίκα ότι είναι κακό. Ρίξε μια ματιά σ'αυτόν τον Ονειροκρίτη αλλά και σ'αυτόν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ασπασία Αρχική Δημοσίευση από purina: μιμικακι σε πονεσαν οταν σου εφηγαν τα δοντια.μονο αν σε πονεσαν ειναι κακο ειδαλως ολα καλα Click για ανάπτυξη... Οχι δεν πόνεσα καθόλου, απλά "έπεσαν"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 14:46 Η lactoula έγραψε: #6.218 08-08-07 14:46 Γεια σας νεαροτατες υπαρξεις του φορουμ (ειπα να σας φτιαξω λιγο την διαθεση μιας και λεγατε για τις ηλικιες) Ελπιζω να σας αρεσε! Χτες ελειπα απο δω και μαζευτηκαν πολλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:50 Η χριστινα έγραψε: #6.219 08-08-07 15:50 Καλησπερα παιδια!!!! Χτες ειχαν ΜΟΝΟ 3 γλυκα στο μπουφε του ξενοδοχειου και ΚΑΝΕΝΑ με σοκολατα.... Διαμαρτυρομαι!!! Τι θα κανει η εθισμενη της υποθεσης;;; Η αληθεια ειναι πως χωνευω ακομη των προηγουμενων ημερων. Σαν γουρουνα εχω φαει Αυριο σπιτακι στα γατακια!!! Ειπε ο Γιαννης να κατσουμε καμια μερα ακομη αλλα δεν αντεχω αλλο, θελω τα μικρα μου!!! Στο ξενοδοχειο επτρεπονται τα ζωα, αλλα 3 γατακια μαλλον οχι... Χαιδευω ολα τα σκυλακια που υπαρχουν εστω Για να παρηγορησω το Γιαννη του ειπα να φυγουμε για κανενα 3μερο ακομη αλλα να επιστεψουμε πρωτα. Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:56 Η aspasiapef: #6.220 08-08-07 15:56 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φεύγω το Σάββατο κι έχω πάθει προκαταβολικά κατάθλιψη που θ'αφήσω τα μωρά μου στη μητέρα μου? Δεν θα είναι και μόνα τους, με τη μητέρα μου θα είναι και αυτή τη φορά ο Χιόνης θα έχει και τον μικρούλη Πίπη για παρέα. Θα μου λείψουν όμως τρελλά και φοβάμαι ότι θα με ξεχάσουν 15 μέρες που θα λείπω.... Τον Χιόνη τον έχω ξαναφήσει 1 εβδομάδα τα Χριστούγεννα, αλλα ήταν τον 1ο-2ο μήνα που τον είχα σπίτι και δεν είχα πάθει ακόμα τέτοια εξάρτιση! Τον ξανάφησα γύρω στον Μάιο που είχα πάει Αγγλία για 3 μέρες και μου κράταγε μούτρα!!! Τώρα τι θα κάνει? Άσε που ο Πίπης σε 15 μέρες θα έχει γίνει διπλάσιος με το ρυθμό που μεγάλώνει και δε θα τον αναγνωρίζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 309 310 311 312 313 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας νεαροτατες υπαρξεις του φορουμ (ειπα να σας φτιαξω λιγο την διαθεση μιας και λεγατε για τις ηλικιες) Ελπιζω να σας αρεσε! Χτες ελειπα απο δω και μαζευτηκαν πολλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:50 Η χριστινα έγραψε: #6.219 08-08-07 15:50 Καλησπερα παιδια!!!! Χτες ειχαν ΜΟΝΟ 3 γλυκα στο μπουφε του ξενοδοχειου και ΚΑΝΕΝΑ με σοκολατα.... Διαμαρτυρομαι!!! Τι θα κανει η εθισμενη της υποθεσης;;; Η αληθεια ειναι πως χωνευω ακομη των προηγουμενων ημερων. Σαν γουρουνα εχω φαει Αυριο σπιτακι στα γατακια!!! Ειπε ο Γιαννης να κατσουμε καμια μερα ακομη αλλα δεν αντεχω αλλο, θελω τα μικρα μου!!! Στο ξενοδοχειο επτρεπονται τα ζωα, αλλα 3 γατακια μαλλον οχι... Χαιδευω ολα τα σκυλακια που υπαρχουν εστω Για να παρηγορησω το Γιαννη του ειπα να φυγουμε για κανενα 3μερο ακομη αλλα να επιστεψουμε πρωτα. Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:56 Η aspasiapef: #6.220 08-08-07 15:56 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φεύγω το Σάββατο κι έχω πάθει προκαταβολικά κατάθλιψη που θ'αφήσω τα μωρά μου στη μητέρα μου? Δεν θα είναι και μόνα τους, με τη μητέρα μου θα είναι και αυτή τη φορά ο Χιόνης θα έχει και τον μικρούλη Πίπη για παρέα. Θα μου λείψουν όμως τρελλά και φοβάμαι ότι θα με ξεχάσουν 15 μέρες που θα λείπω.... Τον Χιόνη τον έχω ξαναφήσει 1 εβδομάδα τα Χριστούγεννα, αλλα ήταν τον 1ο-2ο μήνα που τον είχα σπίτι και δεν είχα πάθει ακόμα τέτοια εξάρτιση! Τον ξανάφησα γύρω στον Μάιο που είχα πάει Αγγλία για 3 μέρες και μου κράταγε μούτρα!!! Τώρα τι θα κάνει? Άσε που ο Πίπης σε 15 μέρες θα έχει γίνει διπλάσιος με το ρυθμό που μεγάλώνει και δε θα τον αναγνωρίζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 309 310 311 312 313 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 311 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλησπερα παιδια!!!! Χτες ειχαν ΜΟΝΟ 3 γλυκα στο μπουφε του ξενοδοχειου και ΚΑΝΕΝΑ με σοκολατα.... Διαμαρτυρομαι!!! Τι θα κανει η εθισμενη της υποθεσης;;; Η αληθεια ειναι πως χωνευω ακομη των προηγουμενων ημερων. Σαν γουρουνα εχω φαει Αυριο σπιτακι στα γατακια!!! Ειπε ο Γιαννης να κατσουμε καμια μερα ακομη αλλα δεν αντεχω αλλο, θελω τα μικρα μου!!! Στο ξενοδοχειο επτρεπονται τα ζωα, αλλα 3 γατακια μαλλον οχι... Χαιδευω ολα τα σκυλακια που υπαρχουν εστω Για να παρηγορησω το Γιαννη του ειπα να φυγουμε για κανενα 3μερο ακομη αλλα να επιστεψουμε πρωτα. Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2007 στις 15:56 Η aspasiapef: #6.220 08-08-07 15:56 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φεύγω το Σάββατο κι έχω πάθει προκαταβολικά κατάθλιψη που θ'αφήσω τα μωρά μου στη μητέρα μου? Δεν θα είναι και μόνα τους, με τη μητέρα μου θα είναι και αυτή τη φορά ο Χιόνης θα έχει και τον μικρούλη Πίπη για παρέα. Θα μου λείψουν όμως τρελλά και φοβάμαι ότι θα με ξεχάσουν 15 μέρες που θα λείπω.... Τον Χιόνη τον έχω ξαναφήσει 1 εβδομάδα τα Χριστούγεννα, αλλα ήταν τον 1ο-2ο μήνα που τον είχα σπίτι και δεν είχα πάθει ακόμα τέτοια εξάρτιση! Τον ξανάφησα γύρω στον Μάιο που είχα πάει Αγγλία για 3 μέρες και μου κράταγε μούτρα!!! Τώρα τι θα κάνει? Άσε που ο Πίπης σε 15 μέρες θα έχει γίνει διπλάσιος με το ρυθμό που μεγάλώνει και δε θα τον αναγνωρίζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Τι εξαρτηση ειναι αυτη;; Φοβερο!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που φεύγω το Σάββατο κι έχω πάθει προκαταβολικά κατάθλιψη που θ'αφήσω τα μωρά μου στη μητέρα μου? Δεν θα είναι και μόνα τους, με τη μητέρα μου θα είναι και αυτή τη φορά ο Χιόνης θα έχει και τον μικρούλη Πίπη για παρέα. Θα μου λείψουν όμως τρελλά και φοβάμαι ότι θα με ξεχάσουν 15 μέρες που θα λείπω.... Τον Χιόνη τον έχω ξαναφήσει 1 εβδομάδα τα Χριστούγεννα, αλλα ήταν τον 1ο-2ο μήνα που τον είχα σπίτι και δεν είχα πάθει ακόμα τέτοια εξάρτιση! Τον ξανάφησα γύρω στον Μάιο που είχα πάει Αγγλία για 3 μέρες και μου κράταγε μούτρα!!! Τώρα τι θα κάνει? Άσε που ο Πίπης σε 15 μέρες θα έχει γίνει διπλάσιος με το ρυθμό που μεγάλώνει και δε θα τον αναγνωρίζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.