Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Σατανικό και πολύ ωραίο..:cool::up: Αλλά καν'το λίγο πριν φύγεις για Αγγλία. να μην μπορεί να σε βρει κιόλας.. Αλήθεια δεν θα αλλάξεις κινητό τώρα που θα φύγεις? Υπομονή και σε λίγο ηρεμήσεις από αυτόν τον @#$%^*@$...

:rolleyes::rolleyes: ναι σωστα!

Δεν θα αλλάξω το ελλήνικό νούμερο θα το κρατήσω, για κάποιο καιρό τουλάχιστον...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ' αυτή την περίπτωση θα σου πρότεινα, όταν με το καλό πας Αγγλία, να του πιάνεις ολόκληρες συζητήσεις απ' το τηλέφωνο. Έτσι για να μάθει!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμένα όταν με έπαιρναν και μου έκαναν πλάκα, το σήκωνα και μόλις καταλάβαινα ότι είναι πλάκα, παρατούσα το κινητό στο τραπεζάκι, έκανα δουλειές, χαζευα τηλεόραση.. κι έλεγα ασε τον #%*&%#^ να χρεώνεται.. ;):P Πόσο θέλει πια να πληρώνει???

Σ' αυτή την περίπτωση θα σου πρότεινα, όταν με το καλό πας Αγγλία, να του πιάνεις ολόκληρες συζητήσεις απ' το τηλέφωνο. Έτσι για να μάθει!:D

:lol::lol::lol::lol: Σωστή σε βρίσκω!! :up:

:lol::lol: ναι αλλά θα πληρώνω και εγώ roaming:/::/:

εμένα όταν με έπαιρναν και μου έκαναν πλάκα, το σήκωνα και μόλις καταλάβαινα ότι είναι πλάκα, παρατούσα το κινητό στο τραπεζάκι, έκανα δουλειές, χαζευα τηλεόραση.. κι έλεγα ασε τον #%*&%#^ να χρεώνεται.. ;):P Πόσο θέλει πια να πληρώνει???

Παλιότερα που με έπαιρνε πάλι το σήκωνα για να τον χρεώσω και το έκλεινα στο "καπάκι" και αυτός σαν μλκς ξανάπαιρνε !!!:rolleyes::rolleyes:

Σκληρή και άκαρδη γυναίκα.. :lol::lol: Μήπως γι'αυτό σε θέλει πιο πολύ για "αφέντρα"??:redface::redface::hmm::P Αν του έκανες την πολύ.. πολύ γλυκια?? Μήπως του περνούσε η όρεξη?

Σκληρή και άκαρδη γυναίκα.. :lol::lol: Μήπως γι'αυτό σε θέλει πιο πολύ για "αφέντρα"??:redface::redface::hmm::P Αν του έκανες την πολύ.. πολύ γλυκια?? Μήπως του περνούσε η όρεξη?

:lol::lol::hmm::hmm::hmm: η αλήθεια είναι πώς μόνο να τον βρίζω μου έρχεται και σίγουρα αυτό ειναι κάτι που του αρέσει....Την τελευταια φορά σταμάτησε όταν του είπα ότι δεν γουστάρω να είμαι η "αφέντρα" του και να πάει να βρεί καμιά άλλη και να μην με ξαναενοχλήσει...Αφου τον είχα σκυλοβρίσει πρίν:confused:

Ανίατη η περίπτωση του.. :confused: Την επόμενη φορά για δοκίμασε κάτι τρυφερό μήπως αντιδράσει διαφορετικά.. ίσως το "αγοράκι μου, ζουζουνάκι μου" και άλλα γουτσου γουτσου τον κάνουν να βαρεθεί..

Καλησπέρα σε όλους και όλες...
Γύρισα σνίφ κλάψ λύγμ......... Καλές οι διακοπές αλλά όταν μπαίνουν τα κεφάλια μέσα.....
Ξέρω όμως έναν που χάρηκε ιδιαίτερα που με είδε... Τον Φράνκι μου!!!!!!! Μου έλειψε πολύ αν και στο σπιτι της φίλης που με φιλοξενούσε είχαμε έναν καταπληκτικό Πέρση που κάθε φορά που καθόμουν στην αυλή τσουπ.... αγκαλιά. Όταν είχα φύγει είχα ανησυχήσει για το παιδάκι μου αλλά μάλλον πέρασε μια χαρά. Πέρναγαν από εδώ όλες μου οι φίλες που είχαν κλειδιά και είχαν μείνει στην Αθήνα με αποτέλεσμα να τον έχουν καλομάθει και όχι μόνο αυτό. Όταν μπήκα σπίτι ούτε καν μου έδωσε σημασία... Απλά με κοίταξε με το χοντρό του βλέμμα σαν να έλεγε... μπα... με θυμήθηκες; Αφήστε δε που έχει παχύνει και άλλο γιατί όπως έμαθα όλοι του φέρναν και το μεζεδάκι τους για να παρηγορηθεί......
Καλώς σας βρήκα και πάλι....

Καλως μας ήρθες Βασιλική!

Έχω βάλει νέες φωτό στην γκάλερυ να καμαρώσετε τον κούκλο μου αλλά και κάτι τρομερές μούρες αδεσποτάκια..

γεια σε ολους. καλως ηρθατε οσοι/ες γυρησατε απο διακοπες!
και τωρα κατι ασχετο: οποια εχει λιγο χρονο ας μπει στο youtube.com και πατησει στην αναζητηση ''because of you'' ειναι ενα φοβερο τραγουδι της κελλυ κλαρκσον λεει για ενα κοριτσι που χωρισαν οι γονεις της και τωρα φοβατε την αγαπη... εμενα μου αρεσε πολυ απο την πρωτη φορα που το ακουσα... ειναι τελειο:up::up:

κορίτσια άσχετο αλλά το marie claire έχει κάτι ωραία φορέματάκια δώρο, τα οποία είναι τέλεια για την θάλασσα... πετσετέ και με πολύ καλή εφαρμογή...:D:D
Εγώ πήρα ένα σήμερα και το φοράω μέσα στο σπίτι , πολύ άνετο ..
Για δώρο περιοδικού είναι μια χαρα΄!:P:P

Βρε τέρατα 3-4 μέρες έλειψα και β΄ρήκα 10 σελίδες μηνύματα μόνο σε αυτό το θέμα! Πως θα προλάβω να τα διαβάσω?:blink::blink::blink:
Ασπασία ζεις ή σε καθάρισε η γυναίκα του μπογιατζή ;;;;:rolleyes::whistle:
Ζω!!! Που να μην έσωνα δηλαδή γιατί μου έχει βγει η Παναγία....:( Την πρώτη ημέρα που είχα τον μπογιατζή στο σπίτι έπαθα απανωτές 2 ζημιές. Είπα να πάρω υδραυλικό γιατί έσταζε το καζανάκι στο μπάνιο και ελικά κάθησε ο υδραυλικός 5 ώρες γιατί είχε πιάσει άλατα το καζανάκι και οι σωλήνες και με το που έκανε να ξεβιδώσει το ρουμπινέ άρχισαν να πετάγονται ολόγυρα σκουριασμένα νερά με άλατα. Τελικά αφού μου έκαναν το μπάνιο λίμπα αλλάξαμε καζανάκι...:/: Πάω μετά να βάλω πληντύριο τις πετσέτες και το΄χαλάκι του μπάνιου που είχαν γίνει σκτ και με το που ξεκίνούσε να παίρνει νερό έπεφτε το ρελιέ στον πίνακα του ηλεκτρικού. Μια δυο τρεις φορές έφερα ηλεκτρολόγο. Τελικά το πρόβλημα είναι ότι πήρε νερό το πληντύριο και βραχυκυκλώνει οπότε θέλει τεχνικό. Από την Τρίτη τον παίρνω τηλέφωνο, αλλά Τετάρτη ήταν της Παναγίας, Πέμπτη του Αγ.Γερασίμου δηλ.αργία εδώ και χθες δεν μπορούσε να έρθει. Σήμερα ακόμα περιμένω τηλ.και πάει λέγοντας!:mad: Να δω πότε θα τελειώσω...:down: Έίχα και τον κηπουρό χθες για να κόψω την συκιά που φώναζε η τρελλή η γειτόνισσα οπότε αξιώθηκα να κάνω 2 μπάνια σε μια εβδομάδα και αυτά μέσα σε λαοθάλασσα.΄Μέσα σε όλα ήρθε και η αδελφή μου με τον γαμπρό μου τα παιδιά και τον Ραμσή οπότε επικρατεί ένα χάος στο σπίτι. Θέλω να γυρίσω Αθήνα να κάνω διακοπέέέέές....:cry::cry::cry:

πώ πώ Ασπασία που έμπλεξες!!
Οι μαστόροι έτσι είναι συνήθως, φτιάχνουν κάτι και χαλάνε κάτι άλλο:mad:
Πόσες μέρες σου έμειναν??Δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς καθόλου??:(

πώ πώ Ασπασία που έμπλεξες!!
Οι μαστόροι έτσι είναι συνήθως, φτιάχνουν κάτι και χαλάνε κάτι άλλο:mad:
Πόσες μέρες σου έμειναν??Δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς καθόλου??:(
Μια εβδομάδα έμεινε αλλά το άλλο Σάββατο έχω το μνημόσυνο της θείας οπότε δεν έχει μπάνιο. Υπάρχει το ενδεχόμενο να πάμε με το σκάφος του ξάδελφου του Κώστα ένα μικρό tour στα γύρω νησιά. Έχει έρθει από Γερμανία εδώ και κάτι μέρες και γυρνάει Ιόνιο. Σήμερα είναι Φισκάρδο και΄αύριο θα έρθει προς Αργοστόλι να μας πάρει για 2-3 μέρες. Άν πάμε θα είμαι χαλαρά εκεί γιατί έχει 4-5 άτομα προσωπικό οπότε άλλος θα καθαρίζει, άλλος θα μαζεύει κι εγώ θα κάάάάθομαιαιαιαι!!!!;):rolleyes::lol:
Για να δούμε! Γιατί σήμερα βρήκε να αρρωστήσει ο Κώστας με το αυχενικό του (έχει πονοκέφαλο σε σημείο που κάνει εμετό) και δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα πάμε....:hmm:

Ασπασία έχετε σκεφτεί να κάνετε κανένα ευχέλαιο? έστω κάποιος να σας ξεματιάσει? :redface::PΜου θύμισε κάποιες κωμωδίες που πάνε όλα μα όλα στραβά..

Μωρέ 'έχουμε φάει γερή μούτζα....:/: Και 10 ευχέλαια να κάνουμε, δε βλέπω να σώνεται η κατάσταση....:hmm:

Ασπασία ιδανική περίπτωση το σκάφος πήγαινε με χίλια!!!:up::up:
Μήπως χρειάζεστε "μούτσο"???:rolleyes::whistle::whistle:

Τι θλιβερή μέρα σήμερα, βρε παιδιά. Η γάτα εκείνης της κοπέλας στη Λάρισα που χάθηκε, η γάτα της Κατερίνας, ο σκύλος της Ελένης. Και επίσης αυτό που είπε ο Κώστας για τα άλλα σκυλιά που δηλητηρίασαν.
Και πόσα άλλα που δεν τα μαθαίνουμε. Ουφ!:(

Ασπασία περαστικά στον Κώστα. Εύχομαι να μπορέσετε να πάτε έστω αυτό το μικρό tour. Tην έκοψες τελικά τη συκιά?:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back