mimikaki
Διάσημο μέλος
Σατανικό και πολύ ωραίο..Αλλά καν'το λίγο πριν φύγεις για Αγγλία. να μην μπορεί να σε βρει κιόλας.. Αλήθεια δεν θα αλλάξεις κινητό τώρα που θα φύγεις? Υπομονή και σε λίγο ηρεμήσεις από αυτόν τον @#$%^*@$...

ναι σωστα!Δεν θα αλλάξω το ελλήνικό νούμερο θα το κρατήσω, για κάποιο καιρό τουλάχιστον...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος

Πόσο θέλει πια να πληρώνει???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Σ' αυτή την περίπτωση θα σου πρότεινα, όταν με το καλό πας Αγγλία, να του πιάνεις ολόκληρες συζητήσεις απ' το τηλέφωνο. Έτσι για να μάθει!![]()

Σωστή σε βρίσκω!! 
mimikaki
Διάσημο μέλος
Σ' αυτή την περίπτωση θα σου πρότεινα, όταν με το καλό πας Αγγλία, να του πιάνεις ολόκληρες συζητήσεις απ' το τηλέφωνο. Έτσι για να μάθει!![]()

ναι αλλά θα πληρώνω και εγώ roaming

εμένα όταν με έπαιρναν και μου έκαναν πλάκα, το σήκωνα και μόλις καταλάβαινα ότι είναι πλάκα, παρατούσα το κινητό στο τραπεζάκι, έκανα δουλειές, χαζευα τηλεόραση.. κι έλεγα ασε τον #%*&%#^ να χρεώνεται..Πόσο θέλει πια να πληρώνει???
Παλιότερα που με έπαιρνε πάλι το σήκωνα για να τον χρεώσω και το έκλεινα στο "καπάκι" και αυτός σαν μλκς ξανάπαιρνε !!!

Cleopatra
Δραστήριο μέλος

Μήπως γι'αυτό σε θέλει πιο πολύ για "αφέντρα"??

Αν του έκανες την πολύ.. πολύ γλυκια?? Μήπως του περνούσε η όρεξη?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Σκληρή και άκαρδη γυναίκα..Μήπως γι'αυτό σε θέλει πιο πολύ για "αφέντρα"??
Αν του έκανες την πολύ.. πολύ γλυκια?? Μήπως του περνούσε η όρεξη?

η αλήθεια είναι πώς μόνο να τον βρίζω μου έρχεται και σίγουρα αυτό ειναι κάτι που του αρέσει....Την τελευταια φορά σταμάτησε όταν του είπα ότι δεν γουστάρω να είμαι η "αφέντρα" του και να πάει να βρεί καμιά άλλη και να μην με ξαναενοχλήσει...Αφου τον είχα σκυλοβρίσει πρίν
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Την επόμενη φορά για δοκίμασε κάτι τρυφερό μήπως αντιδράσει διαφορετικά.. ίσως το "αγοράκι μου, ζουζουνάκι μου" και άλλα γουτσου γουτσου τον κάνουν να βαρεθεί..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasiliki2
Νεοφερμένο μέλος
Γύρισα σνίφ κλάψ λύγμ......... Καλές οι διακοπές αλλά όταν μπαίνουν τα κεφάλια μέσα.....
Ξέρω όμως έναν που χάρηκε ιδιαίτερα που με είδε... Τον Φράνκι μου!!!!!!! Μου έλειψε πολύ αν και στο σπιτι της φίλης που με φιλοξενούσε είχαμε έναν καταπληκτικό Πέρση που κάθε φορά που καθόμουν στην αυλή τσουπ.... αγκαλιά. Όταν είχα φύγει είχα ανησυχήσει για το παιδάκι μου αλλά μάλλον πέρασε μια χαρά. Πέρναγαν από εδώ όλες μου οι φίλες που είχαν κλειδιά και είχαν μείνει στην Αθήνα με αποτέλεσμα να τον έχουν καλομάθει και όχι μόνο αυτό. Όταν μπήκα σπίτι ούτε καν μου έδωσε σημασία... Απλά με κοίταξε με το χοντρό του βλέμμα σαν να έλεγε... μπα... με θυμήθηκες; Αφήστε δε που έχει παχύνει και άλλο γιατί όπως έμαθα όλοι του φέρναν και το μεζεδάκι τους για να παρηγορηθεί......
Καλώς σας βρήκα και πάλι....
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Έχω βάλει νέες φωτό στην γκάλερυ να καμαρώσετε τον κούκλο μου αλλά και κάτι τρομερές μούρες αδεσποτάκια..
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
και τωρα κατι ασχετο: οποια εχει λιγο χρονο ας μπει στο youtube.com και πατησει στην αναζητηση ''because of you'' ειναι ενα φοβερο τραγουδι της κελλυ κλαρκσον λεει για ενα κοριτσι που χωρισαν οι γονεις της και τωρα φοβατε την αγαπη... εμενα μου αρεσε πολυ απο την πρωτη φορα που το ακουσα... ειναι τελειο

mimikaki
Διάσημο μέλος

Εγώ πήρα ένα σήμερα και το φοράω μέσα στο σπίτι , πολύ άνετο ..
Για δώρο περιοδικού είναι μια χαρα΄!

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Ζω!!! Που να μην έσωνα δηλαδή γιατί μου έχει βγει η Παναγία....Ασπασία ζεις ή σε καθάρισε η γυναίκα του μπογιατζή ;;;;![]()
Την πρώτη ημέρα που είχα τον μπογιατζή στο σπίτι έπαθα απανωτές 2 ζημιές. Είπα να πάρω υδραυλικό γιατί έσταζε το καζανάκι στο μπάνιο και ελικά κάθησε ο υδραυλικός 5 ώρες γιατί είχε πιάσει άλατα το καζανάκι και οι σωλήνες και με το που έκανε να ξεβιδώσει το ρουμπινέ άρχισαν να πετάγονται ολόγυρα σκουριασμένα νερά με άλατα. Τελικά αφού μου έκαναν το μπάνιο λίμπα αλλάξαμε καζανάκι...
Πάω μετά να βάλω πληντύριο τις πετσέτες και το΄χαλάκι του μπάνιου που είχαν γίνει σκτ και με το που ξεκίνούσε να παίρνει νερό έπεφτε το ρελιέ στον πίνακα του ηλεκτρικού. Μια δυο τρεις φορές έφερα ηλεκτρολόγο. Τελικά το πρόβλημα είναι ότι πήρε νερό το πληντύριο και βραχυκυκλώνει οπότε θέλει τεχνικό. Από την Τρίτη τον παίρνω τηλέφωνο, αλλά Τετάρτη ήταν της Παναγίας, Πέμπτη του Αγ.Γερασίμου δηλ.αργία εδώ και χθες δεν μπορούσε να έρθει. Σήμερα ακόμα περιμένω τηλ.και πάει λέγοντας!
Να δω πότε θα τελειώσω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Οι μαστόροι έτσι είναι συνήθως, φτιάχνουν κάτι και χαλάνε κάτι άλλο

Πόσες μέρες σου έμειναν??Δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς καθόλου??

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μια εβδομάδα έμεινε αλλά το άλλο Σάββατο έχω το μνημόσυνο της θείας οπότε δεν έχει μπάνιο. Υπάρχει το ενδεχόμενο να πάμε με το σκάφος του ξάδελφου του Κώστα ένα μικρό tour στα γύρω νησιά. Έχει έρθει από Γερμανία εδώ και κάτι μέρες και γυρνάει Ιόνιο. Σήμερα είναι Φισκάρδο και΄αύριο θα έρθει προς Αργοστόλι να μας πάρει για 2-3 μέρες. Άν πάμε θα είμαι χαλαρά εκεί γιατί έχει 4-5 άτομα προσωπικό οπότε άλλος θα καθαρίζει, άλλος θα μαζεύει κι εγώ θα κάάάάθομαιαιαιαι!!!!πώ πώ Ασπασία που έμπλεξες!!
Οι μαστόροι έτσι είναι συνήθως, φτιάχνουν κάτι και χαλάνε κάτι άλλο
Πόσες μέρες σου έμειναν??Δεν θα προλάβεις να ξεκουραστείς καθόλου??![]()

Για να δούμε! Γιατί σήμερα βρήκε να αρρωστήσει ο Κώστας με το αυχενικό του (έχει πονοκέφαλο σε σημείο που κάνει εμετό) και δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα πάμε....

Cleopatra
Δραστήριο μέλος

Μου θύμισε κάποιες κωμωδίες που πάνε όλα μα όλα στραβά..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Και 10 ευχέλαια να κάνουμε, δε βλέπω να σώνεται η κατάσταση....
mimikaki
Διάσημο μέλος

Μήπως χρειάζεστε "μούτσο"???

ruko
Διάσημο μέλος
Και πόσα άλλα που δεν τα μαθαίνουμε. Ουφ!

Ismini
Διάσημο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool