Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλό βράδυ σε όλους και όλες σας.
Χριστίνα όσο δε βάζεις χριστουγεννιάτικα φωτάκια μην ανησυχείς :rolleyes::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας!
Εγω σε 10 μερες γυρναω...:(
Γινετε να κατσω και αλλο εδω?Εχει και καθαρο αερα!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλό βράδυ σε όλους και όλες σας.
Χριστίνα όσο δε βάζεις χριστουγεννιάτικα φωτάκια μην ανησυχείς :rolleyes::lol:
:hmm::hmm::hmm::hmm: Μου βαζεις ιδεες τωρα......

γεια σας. σημερα μπηκα νωρις και δεν ειμαι μονη μου στο φορουμ :lol:. sardela που εισαι? γινεται κι εγω να παω καπου αλλου??? δεν μ'αρεσει τιποτα εδω πια...

καλημέρα!!! πριν λίγο ήρθα στην δουλεία, λίγο καθυστερημένα αλλά ευτυχώς το boss έλειπε:up:.

Kαλημερα περα για περα και την αγαπη μου

ας ελπισουμε οτι θα μεινει πια εδω οτι εγινε και ας ελπισουμε τι θα ξανανθισουν οι πασχαλιες στα καμενα Ενα κλαρακι που εμεινε πρασινο μεσα στο μαυρο φερνει ελπιδες

καλημέρα!!! πριν λίγο ήρθα στην δουλεία, λίγο καθυστερημένα αλλά ευτυχώς το boss έλειπε:up:.
Καλημέρα! Κι εγώ μια από τα ίδια! Πιάνω δουλειά στις 08:30 και ήρθα πριν λίγο, αλλά ευτυχώς δεν έχει έρθει κανείς ούτε έχουν πάρει τηλέφωνο. Ήμουν 50' στη στάση χωρίς να περάσει λεωφορείο ούτε ταξί!!!:blink: Στην περιοχή μου τον Αύγουστο είμαστε άγονη γραμμή ένα πράγμα, και αν χαθεί ένα δρομολόγιο χάνεις τη μέρα σου...:down: Άντε να μπει ο Σεπτέμβρης μπας και στρώσει η κατάσταση, που δεν το βλέπω....:/:

Καλημερα
Χτες δεν εκανε σκανταλιες το ντινακι αλλα εκανα εγω.:PΞεχασαμε τα κλειδια πισω απ τη πορτα.Χτιπησαμε λιπον σε μια απ τουσ διπλανους μας.
χιχι Ναι πιδησα απ το μπαλκονι τους στο δικο μας.Οπως εχω πει εχει ενα παρτερακι που μασ χωριζει και απο κατω εχει τσιμεντο δεν ειναι στον αερα τελειως.Σαν αιλουρος λιπον οπως κανει και το ντινακι μου ακολουθησα τα χναρια του.Ευτιχως η μια μπαλκονοπορτα ηταν ανοιχτη λιγο και μπηκα μεσα :D
Πολυ ζεστη νομιζω κανει σημερα.ουφ!

ναι βρε Ασπασία έχεις δίκιο, αυτη η κατάσταση με τα λεωφορεια τον Αυγουστο είναι εξωφρενική, να φανταστείς ότι σχολάω στις 16.00 και περιμένω μέχρι της 16.45 στην στάση καάθε μέρα και φθάνω στο σπίτι μου κατα της 17.15, άντε να ερθει ο Σεπτέμβριος. Άντε να έρθει και ο Χειμώνας γιάτι το βαρέθηκα το καλοκαίρι και την ζέστη, θέλω να έρθει το κρύο και να κλατσω μπροστά στο τζάκι μου να πιω καυτο καφεδάκι!:redface:

Αχ! ναι Κιτσούλα!!! Κι εγώ θέλω χειμώνα, κρύο, ζεστό τσάι και σοκολάτα με κουλουράκια στο κρεβάτι με πουπουλένιο πάπλωμα και τα γατούλια μου αγκαλιά!!!!:P:D:D

καλημέρα σε όλους,
χειμώνας, χειμώνας....ναι-ναι..και εγώ θέλω, βαρέθηκα την ζέστη, να ιδρώνω
να μυρίζω την ιδρωτίλα του καθένα μέσα στο τραίνο (μπλιέχ...) αμάν πιά!!!!!!!:sick:
βαρέθηκα τα κλιματιστικά και τούς ανεμίστήρες να δουλεύουν συνεχώς, θέλω να συννεφιάσει ο καιρός, να ρίξει βροχούλα (οχι καταιγίδεσ όμως εεεεε?) να ποτιστούν και να ξεπλυθούν τα πάντα γύρω μας, να ξεκινήσουν επιτέλους τα σχολεία γιατί δεν παίζεται πιά η κατάσταση με τα πιτσιρίκια που ειναι μέσα στην βαριεμάρα (συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου).......
και εχω πεθυμήσει τα Χριστούγεννααααααα, θέλω στολίδια και φωτάκια!!!!!!!!!!!:rolleyes:

Αχχχχχχχχ κι εμένα μου λείπει ο χειμώνας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να κάνει όμως χειμώνα φέτος!!!!!

Αχχχχχχχχ κι εμένα μου λείπει ο χειμώνας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να κάνει όμως χειμώνα φέτος!!!!!

ΟΧΙ καταιγίδες όμως, γιατί μετά τισ φωτιές.......αναρωτιέμαι τι θα ¨κρατήσει" τα νερά!!!!!!

[:blink: Στην περιοχή μου τον Αύγουστο είμαστε άγονη γραμμή ένα πράγμα, και αν χαθεί ένα δρομολόγιο χάνεις τη μέρα σου...:down: Άντε να μπει ο Σεπτέμβρης μπας και στρώσει η κατάσταση, που δεν το βλέπω....:/:[/quote]
Καλημέρα και από εμένα.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά εμένα καθόλου δεν μου αρέσει που πρέπει να κάνω το Νέα Σμύρνη Φιξ σε έικοσι λεπτά κάθε μέρα αντί για πέντε που είναι η πραγματική απόσταση!:hmm: ΄Ασε δε που έχει πλέον απίστευτο θόρυβο. Δεν ξέρω βρε κορίτσια, δεν μπορώ με τίποτα να προσαρμοστώ μετά τις διακοπές!!!!!!:/:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά εμένα καθόλου δεν μου αρέσει που πρέπει να κάνω το Νέα Σμύρνη Φιξ σε έικοσι λεπτά κάθε μέρα αντί για πέντε που είναι η πραγματική απόσταση!:hmm: ΄Ασε δε που έχει πλέον απίστευτο θόρυβο. Δεν ξέρω βρε κορίτσια, δεν μπορώ με τίποτα να προσαρμοστώ μετά τις διακοπές!!!!!!:/:
Το 106 παίρνεις? 'Οποτε θυμάται περνάει...:down: Το ίδιο είχα πάθει και την Τρίτη και τελικά ξύπνησα τον άνδρα μου και με πήγε γραφείο αλλά σήμερα είχε δουλειά και είχε φύγει πριν από μένα...:( Πάλι καλά που τον Αύγουστο δεν έχει δακτύλιο και όποτε μπορεί με πηγαινοφέρνει! Όσο για φασαρία, τουλάχιστον στο σημείο που μένω εγώ έχει αρκετή ησυχία, αλλά ακόμα και Κολωνάκι που δουλεύω επειδή είμαστε στον 5ο όροφο δεν καταλαβαίνουμε και πολύ θόρυβο. Όταν βγαίνω έξω είναι άλλο θέμα...

Παίρνω ότι περάσει από Συγγρού πρώτο αλλά εκεί στο Intercontinental ξεκινάει το βάσανο!!!!!!!
Από τη μία λέμε να ρίξει καμία βροχή να ηρεμήσουμε και από την άλλη τρέμω για το τι θα συμβεί σε αυτή την πόλη έτσι όπως την κάναμε!!!!

Παίρνω ότι περάσει από Συγγρού πρώτο αλλά εκεί στο Intercontinental ξεκινάει το βάσανο!!!!!!!
Αμ, για σενα είναι πιο εύκολα τα πράγματα! Εγώ για να βγω Συγγρού θέλω κανένα χιλιόμετρο περπάτημα και το πρωί δεν έχω ξυπνήσει καλά-καλά και βαριέμαι, γιατην επιστροφή το απόγευμα κάτι γίνεται. Για να βγω Ελ.Βενιζέλου να πάρω τραμ έχω ακόμη περισσότερο περπάτημα. Οπότε κάθομαι κάθε μέρα σαν τον μλκ και περιμένω πότε θα δεήσει το 106 να έρθει...:mad::mad::mad:

Άσχετο, αλλά τώρα το θυμήθηκα. Σας είπα ότι ο ανηψιός μου πέρασε πανεπιστήμιο? Μπήκε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής και μάλιστα με καλή σειρά!!!:up::up::up: Το πως έγραψε τόσο καλά αυτό το παιδί και πέρασε ενώ τον τελευταίο χρόνο τα είχε φορτώσει ελαφρώς στον κόκκορα, δεν το έχω καταλάβει ακόμα...:hmm::confused::confused:

Ασπασία μπράβο στον μικρό......είδες, αυτά τα παιδιία αν θέλουν κάνουν μικρά θαύματα!!!!!!!!
Το ίδιο έλεγα και στον δικό μου πέρυσι, που απο το 1ο στο 2ο τρίμηνο παρόλο που και εγώ και ο πατέρας του ειμασταν σίγουροι οτι θα τα σκ......ει.....μας έφερε ανεβασμένους βαθμούς..!!!!!!
και εγώ ακόμα αναρωτιέμαι!!!!:)

Αχ ναι που ειναι ο χειμωνας με τις βροχουλες με το κρυουλακι γυρισαμε που γυρισαμε πισω στην δουλεια μετα απο διακοπες ας χαλασει τουλαχιστον και ο καιρος να μπουμε κανονικα στο καλοκαιρινο κλιμα ... :up: Βρε Βανα διαβαζουν το παιδια απλα δεν τους φαινεται και εμας σημερα τα αστερια μας στις εξετασεις αψογοι μονο 1-2 φορες χρειαστηκε να τους κανω ψι-ψι-ψι και το ωραιο ειναι οτι γυρνανε κιολας :lol::lol:

Μπράβο στον ανηψιό σου, Ασπασία!:up:
Τελικά, φαίνεται ήταν από τους τυχερούς: και δεν ζορίστηκε πολύ και πέρασε.;) Καλή τύχη στη ζωή του!

@Βάνα: είναι τρομερό πόσο ευχάριστα σε εκπλήσσουν τα σημερινά παιδιά. :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back