Χριστίνα όσο δε βάζεις χριστουγεννιάτικα φωτάκια μην ανησυχείς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγω σε 10 μερες γυρναω...

Γινετε να κατσω και αλλο εδω?Εχει και καθαρο αερα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Καλό βράδυ σε όλους και όλες σας.
Χριστίνα όσο δε βάζεις χριστουγεννιάτικα φωτάκια μην ανησυχείς![]()

Μου βαζεις ιδεες τωρα......Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
. sardela που εισαι? γινεται κι εγω να παω καπου αλλου??? δεν μ'αρεσει τιποτα εδω πια...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
ας ελπισουμε οτι θα μεινει πια εδω οτι εγινε και ας ελπισουμε τι θα ξανανθισουν οι πασχαλιες στα καμενα Ενα κλαρακι που εμεινε πρασινο μεσα στο μαυρο φερνει ελπιδες
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Καλημέρα! Κι εγώ μια από τα ίδια! Πιάνω δουλειά στις 08:30 και ήρθα πριν λίγο, αλλά ευτυχώς δεν έχει έρθει κανείς ούτε έχουν πάρει τηλέφωνο. Ήμουν 50' στη στάση χωρίς να περάσει λεωφορείο ούτε ταξί!!!καλημέρα!!! πριν λίγο ήρθα στην δουλεία, λίγο καθυστερημένα αλλά ευτυχώς το boss έλειπε.
Στην περιοχή μου τον Αύγουστο είμαστε άγονη γραμμή ένα πράγμα, και αν χαθεί ένα δρομολόγιο χάνεις τη μέρα σου...
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Χτες δεν εκανε σκανταλιες το ντινακι αλλα εκανα εγω.
Ξεχασαμε τα κλειδια πισω απ τη πορτα.Χτιπησαμε λιπον σε μια απ τουσ διπλανους μας.χιχι Ναι πιδησα απ το μπαλκονι τους στο δικο μας.Οπως εχω πει εχει ενα παρτερακι που μασ χωριζει και απο κατω εχει τσιμεντο δεν ειναι στον αερα τελειως.Σαν αιλουρος λιπον οπως κανει και το ντινακι μου ακολουθησα τα χναρια του.Ευτιχως η μια μπαλκονοπορτα ηταν ανοιχτη λιγο και μπηκα μεσα

Πολυ ζεστη νομιζω κανει σημερα.ουφ!
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
χειμώνας, χειμώνας....ναι-ναι..και εγώ θέλω, βαρέθηκα την ζέστη, να ιδρώνω
να μυρίζω την ιδρωτίλα του καθένα μέσα στο τραίνο (μπλιέχ...) αμάν πιά!!!!!!!

βαρέθηκα τα κλιματιστικά και τούς ανεμίστήρες να δουλεύουν συνεχώς, θέλω να συννεφιάσει ο καιρός, να ρίξει βροχούλα (οχι καταιγίδεσ όμως εεεεε?) να ποτιστούν και να ξεπλυθούν τα πάντα γύρω μας, να ξεκινήσουν επιτέλους τα σχολεία γιατί δεν παίζεται πιά η κατάσταση με τα πιτσιρίκια που ειναι μέσα στην βαριεμάρα (συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου).......
και εχω πεθυμήσει τα Χριστούγεννααααααα, θέλω στολίδια και φωτάκια!!!!!!!!!!!

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Αχχχχχχχχ κι εμένα μου λείπει ο χειμώνας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να κάνει όμως χειμώνα φέτος!!!!!
ΟΧΙ καταιγίδες όμως, γιατί μετά τισ φωτιές.......αναρωτιέμαι τι θα ¨κρατήσει" τα νερά!!!!!!
vasiliki2
Νεοφερμένο μέλος
Στην περιοχή μου τον Αύγουστο είμαστε άγονη γραμμή ένα πράγμα, και αν χαθεί ένα δρομολόγιο χάνεις τη μέρα σου...
[/quote]Καλημέρα και από εμένα.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά εμένα καθόλου δεν μου αρέσει που πρέπει να κάνω το Νέα Σμύρνη Φιξ σε έικοσι λεπτά κάθε μέρα αντί για πέντε που είναι η πραγματική απόσταση!
΄Ασε δε που έχει πλέον απίστευτο θόρυβο. Δεν ξέρω βρε κορίτσια, δεν μπορώ με τίποτα να προσαρμοστώ μετά τις διακοπές!!!!!!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Το 106 παίρνεις? 'Οποτε θυμάται περνάει...Σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά εμένα καθόλου δεν μου αρέσει που πρέπει να κάνω το Νέα Σμύρνη Φιξ σε έικοσι λεπτά κάθε μέρα αντί για πέντε που είναι η πραγματική απόσταση!΄Ασε δε που έχει πλέον απίστευτο θόρυβο. Δεν ξέρω βρε κορίτσια, δεν μπορώ με τίποτα να προσαρμοστώ μετά τις διακοπές!!!!!!
![]()
Πάλι καλά που τον Αύγουστο δεν έχει δακτύλιο και όποτε μπορεί με πηγαινοφέρνει! Όσο για φασαρία, τουλάχιστον στο σημείο που μένω εγώ έχει αρκετή ησυχία, αλλά ακόμα και Κολωνάκι που δουλεύω επειδή είμαστε στον 5ο όροφο δεν καταλαβαίνουμε και πολύ θόρυβο. Όταν βγαίνω έξω είναι άλλο θέμα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasiliki2
Νεοφερμένο μέλος
Από τη μία λέμε να ρίξει καμία βροχή να ηρεμήσουμε και από την άλλη τρέμω για το τι θα συμβεί σε αυτή την πόλη έτσι όπως την κάναμε!!!!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αμ, για σενα είναι πιο εύκολα τα πράγματα! Εγώ για να βγω Συγγρού θέλω κανένα χιλιόμετρο περπάτημα και το πρωί δεν έχω ξυπνήσει καλά-καλά και βαριέμαι, γιατην επιστροφή το απόγευμα κάτι γίνεται. Για να βγω Ελ.Βενιζέλου να πάρω τραμ έχω ακόμη περισσότερο περπάτημα. Οπότε κάθομαι κάθε μέρα σαν τον μλκ και περιμένω πότε θα δεήσει το 106 να έρθει...Παίρνω ότι περάσει από Συγγρού πρώτο αλλά εκεί στο Intercontinental ξεκινάει το βάσανο!!!!!!!

Άσχετο, αλλά τώρα το θυμήθηκα. Σας είπα ότι ο ανηψιός μου πέρασε πανεπιστήμιο? Μπήκε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής και μάλιστα με καλή σειρά!!!

Το πως έγραψε τόσο καλά αυτό το παιδί και πέρασε ενώ τον τελευταίο χρόνο τα είχε φορτώσει ελαφρώς στον κόκκορα, δεν το έχω καταλάβει ακόμα...

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Το ίδιο έλεγα και στον δικό μου πέρυσι, που απο το 1ο στο 2ο τρίμηνο παρόλο που και εγώ και ο πατέρας του ειμασταν σίγουροι οτι θα τα σκ......ει.....μας έφερε ανεβασμένους βαθμούς..!!!!!!
και εγώ ακόμα αναρωτιέμαι!!!!

MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βρε Βανα διαβαζουν το παιδια απλα δεν τους φαινεται και εμας σημερα τα αστερια μας στις εξετασεις αψογοι μονο 1-2 φορες χρειαστηκε να τους κανω ψι-ψι-ψι και το ωραιο ειναι οτι γυρνανε κιολας 

ruko
Διάσημο μέλος

Τελικά, φαίνεται ήταν από τους τυχερούς: και δεν ζορίστηκε πολύ και πέρασε.
Καλή τύχη στη ζωή του!@Βάνα: είναι τρομερό πόσο ευχάριστα σε εκπλήσσουν τα σημερινά παιδιά.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool