Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα ή μάλλον καλησπέρα και από μένα. Τί έγινε βρε κορίτσια; Έχω αρχίσει και ανησυχώ με τόσες απώλειες; Που πάει αυτή η κατάσταση; Αισθάνομαι ανύμπορη να κάνω κάτι και με λυπεί απίστευτα:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα κι από μένα... Είμαι μόνη μου στο γραφείο, άντε να έχουν πάρει 10 τηλέφωνα σήμερα και δεν έχω και κλιματιστικό και κάνει πιο πολύ ζέστη απ' ότι έξω, δεν αντέχω...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σε τι γραφειο δουλευεις αν επιτρεπετε:redface::redface: ειναι δυνατον να μην φροντιζουν να δουλευει το κλιματιστικο ειδικα φετος και καιγομαστε απο τη ζεστη (και απο φωτιες)!!!!:down::down: εμεις εδω παντος εχουμε δροσουλα:cool::cool:
καλησπερα!

Σε ένα γραφείο, και καλά γραμματέας:cool:. Δεν φταίει κανένας από δω, απλά το κλιματιαστικό ανοίγει από ένα άλλο δωμάτιο το οποίο είναι κλειδωμένο τώρα...

edit: Μόλις τώρα ήρθε το άλλο παιδί που δουλεύει εδώ και το άνοιξε:up:

ααα... πολυ ωραια ωραια δουλεια κι εγω θα ηθελα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
οσο για το κλιματιστικο επρεπε να ανοιγει απο καπου που να μπορουν ολοι να τον ανοιξουν οποιαδηποτε στιγμη;)

τι να κάνουμε , δεν είναι όλες οι δουλειές όπως εμείς θέλουμε:/:

Ένα καλοκαίρι στα 17 μου δούλεψα και εγώ σε ένα γραφείο ώς γραμματέας και καλά:lol::lol::lol:
Είχε πολύ πλάκα ειδικά όταν το αφεντικό μου έδινε πρωί πρωί λίστα ονομάτων που δεν έπρεπε να του δώσω στο τηλέφωνο αν τον ζητούσαν!!Είχα τρομερό άγχος για το ψέμα που έπρεπε να βρώ τους πώ!!!:P:P:P:P

εγώ να δεις πόσα καλοκαίρια απο τα 17 μεχρι 21 δούλεψα και καλά γραμματέας!:happy:

αχ! κι εγω θελω να δουλεψω σαν γραμματεας πρεπει να ειναι τελεια!!:happy::up::rolleyes::) ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα! ενας πολυ καλος φιλος μικροτερος κατα πολυ απο εμενα εχει σημερασ γενεθλια και ειναι αρρωστος (αυτο ειναι κακο δεν χαιρομαι γι αυτο:redface::redface:) θα του κανουμε εκπληξη και θα του παρουμε δωρακι εμεις οι υπολοιπη παρεα και θα του το παμε το απογευμα:up::up:

αχ! κι εγω θελω να δουλεψω σαν γραμματεας πρεπει να ειναι τελεια!!:happy::up::rolleyes::)
Πίστεψέ με Ελίνα δεν είναι καθόλου τέλεια να δουλεύεις σαν γραμματέας...:down: Δουλεύω τα τελευταία 14 χρόνια και ξέρω:(

ναι ε..:/::/: τι ειναι που την κανει τοσο δυσκολη δουλεια; (αν θελεις μου απαντας:redface:)

ναι ε..:/::/: τι ειναι που την κανει τοσο δυσκολη δουλεια; (αν θελεις μου απαντας:redface:)
Δεν είναι τόσο δύσκολη η δουλειά. Δύσκολοι είναι συνήθως οι εργοδότες. Πρέπει να μπορείς να τα βγάλεις πέρα ανά πάσα στιγμή με την κάθε παραξενιά τους, να ανέχεσαι τα νεύρα τους όταν έχουν, να γελάς με το -συνήθως κρύο- χιούμορ τους, να μπορείς να κάνεις τα πάντα: από το να τους βρεις εισιτήρια για μια θεατρική παράσταση η οποία είχε fully booked εδώ και καιρό, μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς. Και να τα θέλουν όλα ΧΘΕΣ!!! :blink::blink::blink:
Έχεις δει το ο "Διάβολος φορούσε Prada"? Φαντάσου κάτι τέτοιο σε αρσενικό. Και όλα αυτά χωρίς να είσαι και καλοπληρωμένος. Βέβαια αν είσαι γραμματεία και όχι ιδιαιτέρα γραμματέας του Διευθύνοντως Συμβούλου όπως είμαι εγώ ίσως να είναι πιο απλά τα πράγματα. Αλλά πάνω απ'όλα είναι ΒΑΡΕΤΗΗΗΗΗ...:(:(:(

Ένα καλοκαίρι στα 17 μου δούλεψα και εγώ σε ένα γραφείο ώς γραμματέας και καλά:lol::lol::lol:
Είχε πολύ πλάκα ειδικά όταν το αφεντικό μου έδινε πρωί πρωί λίστα ονομάτων που δεν έπρεπε να του δώσω στο τηλέφωνο αν τον ζητούσαν!!Είχα τρομερό άγχος για το ψέμα που έπρεπε να βρώ τους πώ!!!:P:P:P:P

Εμένα δε μου έχει δώσει λίστα τους έχω σημειώσει όμως...:rolleyes:

Δεν είναι τόσο δύσκολη η δουλειά. Δύσκολοι είναι συνήθως οι εργοδότες. Πρέπει να μπορείς να τα βγάλεις πέρα ανά πάσα στιγμή με την κάθε παραξενιά τους, να ανέχεσαι τα νεύρα τους όταν έχουν, να γελάς με το -συνήθως κρύο- χιούμορ τους, να μπορείς να κάνεις τα πάντα: από το να τους βρεις εισιτήρια για μια θεατρική παράσταση η οποία είχε fully booked εδώ και καιρό, μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς. Και να τα θέλουν όλα ΧΘΕΣ!!! :blink::blink::blink:
Έχεις δει το ο "Διάβολος φορούσε Prada"? Φαντάσου κάτι τέτοιο σε αρσενικό. Και όλα αυτά χωρίς να είσαι και καλοπληρωμένος. Βέβαια αν είσαι γραμματεία και όχι ιδιαιτέρα γραμματέας του Διευθύνοντως Συμβούλου όπως είμαι εγώ ίσως να είναι πιο απλά τα πράγματα. Αλλά πάνω απ'όλα είναι ΒΑΡΕΤΗΗΗΗΗ...:(:(:(

Συμφωνώ, αν κι ο εργοδότης μου είναι καλός άνθρωπος κι έχει και πλάκα, αλλα και πολλά νεύρα, όχι μαζί μου όμως...

Ειμαι άρρωστη:(:(:(... Έχω πυρετό (38) και το στομάχι μου είναι ανω κάτω...Και πρέπει να διαβάζω κιόλας γιατί μεθαύριο δίνω... Και βαριεεεεεμαιαιαιαι

Υ.Γ. Νερίνα πώς πάει το βάψιμο;

Περαστικά Ιωάννα...Κρύωμα? :hmm:

Περαστικα Ιωαννα! Να σας πω, πριν απο καμια ωρα πηγα σουπερ μαρκετ και μεταξυ αλλων αγορασα ενα τσουρεκακι. Καθησα σπιτι να το φαω βλεποντας τηλεοραση. Και εκει που το απολαμβαινα, και ημουν ετοιμη να φαω και την τελευταια μπουκια, την κοιταω και βλεπω ενα εντομο (μαλλον κατι σαν μυγακι) να κανει βολτες στα κενα που εχει το τσουρεκακι!!! :mad::down: Φρικαρα! Λετε να εφαγα τα αλλα? Λετε να παθω τπτ???

Ειμαι άρρωστη:(:(:(... Έχω πυρετό (38) και το στομάχι μου είναι ανω κάτω...Και πρέπει να διαβάζω κιόλας γιατί μεθαύριο δίνω... Και βαριεεεεεμαιαιαιαι

Υ.Γ. Νερίνα πώς πάει το βάψιμο;
καλα εγω και καλα που ημουν περσυ κοντεψα να πεθανω οταν εγραφα φιλολογικα:|:|:|

laktoula επαθα μολις το διαβασα αυτο που επαθες:confused::blink::eek::eek: αν ειναι δυνατον!

οσο για την δουλεια που θα κανω οταν μεγαλωσω ζηταω πολυ λιγα πραγματα να μου αρεσει, να περνω καλα λεφτα, να εχω ελευθερο χρονο για τον εαυτο μου, να δουλευω σε ευχαριστο περιβαλλον.... αυτα. ζηταω πολλα;:redface::redface::cool:

lactoula αν δεν το έχεις φάει όλο και έχεις και τη συσκευασία και την απόδειξη να το πάς πίσω απο κει που το πήρες να τους το πείς....
Προφανός έχουν ζιζάνια και πρέπει κανονικά να σου δώσουν και άλλο.....

Εεεε μια μπουκια εμεινε, η τελευταια! :hmm:Δεν θελω αλλο τσουρεκακι, μου φαινεται θα κανω καιρο να ξαναφαω! Αμα εφαγα τα ζιζανια θα παθω τπτ???

Ευχαριστώ βρε παιδια... μάλλον ίωση είναι. Και αυτό το μάθημα ήθελα να το περάσω...
Λακτούλα, μήπως εκατσε αφού άρχισες να το τρως, χωρίς να το καταλάβεις; πιο πιθανό μου φαίνεται:hmm:...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back