vasiliki2
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

ειναι δυνατον να μην φροντιζουν να δουλευει το κλιματιστικο ειδικα φετος και καιγομαστε απο τη ζεστη (και απο φωτιες)!!!!

καλησπερα!
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Δεν φταίει κανένας από δω, απλά το κλιματιαστικό ανοίγει από ένα άλλο δωμάτιο το οποίο είναι κλειδωμένο τώρα...edit: Μόλις τώρα ήρθε το άλλο παιδί που δουλεύει εδώ και το άνοιξε

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

οσο για το κλιματιστικο επρεπε να ανοιγει απο καπου που να μπορουν ολοι να τον ανοιξουν οποιαδηποτε στιγμη

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

Είχε πολύ πλάκα ειδικά όταν το αφεντικό μου έδινε πρωί πρωί λίστα ονομάτων που δεν έπρεπε να του δώσω στο τηλέφωνο αν τον ζητούσαν!!Είχα τρομερό άγχος για το ψέμα που έπρεπε να βρώ τους πώ!!!

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα! ενας πολυ καλος φιλος μικροτερος κατα πολυ απο εμενα εχει σημερασ γενεθλια και ειναι αρρωστος (αυτο ειναι κακο δεν χαιρομαι γι αυτο
) θα του κανουμε εκπληξη και θα του παρουμε δωρακι εμεις οι υπολοιπη παρεα και θα του το παμε το απογευμα

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Πίστεψέ με Ελίνα δεν είναι καθόλου τέλεια να δουλεύεις σαν γραμματέας...αχ! κι εγω θελω να δουλεψω σαν γραμματεας πρεπει να ειναι τελεια!!![]()

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

τι ειναι που την κανει τοσο δυσκολη δουλεια; (αν θελεις μου απαντας
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δεν είναι τόσο δύσκολη η δουλειά. Δύσκολοι είναι συνήθως οι εργοδότες. Πρέπει να μπορείς να τα βγάλεις πέρα ανά πάσα στιγμή με την κάθε παραξενιά τους, να ανέχεσαι τα νεύρα τους όταν έχουν, να γελάς με το -συνήθως κρύο- χιούμορ τους, να μπορείς να κάνεις τα πάντα: από το να τους βρεις εισιτήρια για μια θεατρική παράσταση η οποία είχε fully booked εδώ και καιρό, μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς. Και να τα θέλουν όλα ΧΘΕΣ!!!ναι ε..τι ειναι που την κανει τοσο δυσκολη δουλεια; (αν θελεις μου απαντας
)

Έχεις δει το ο "Διάβολος φορούσε Prada"? Φαντάσου κάτι τέτοιο σε αρσενικό. Και όλα αυτά χωρίς να είσαι και καλοπληρωμένος. Βέβαια αν είσαι γραμματεία και όχι ιδιαιτέρα γραμματέας του Διευθύνοντως Συμβούλου όπως είμαι εγώ ίσως να είναι πιο απλά τα πράγματα. Αλλά πάνω απ'όλα είναι ΒΑΡΕΤΗΗΗΗΗ...

Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ένα καλοκαίρι στα 17 μου δούλεψα και εγώ σε ένα γραφείο ώς γραμματέας και καλά
Είχε πολύ πλάκα ειδικά όταν το αφεντικό μου έδινε πρωί πρωί λίστα ονομάτων που δεν έπρεπε να του δώσω στο τηλέφωνο αν τον ζητούσαν!!Είχα τρομερό άγχος για το ψέμα που έπρεπε να βρώ τους πώ!!!![]()
Εμένα δε μου έχει δώσει λίστα τους έχω σημειώσει όμως...

Δεν είναι τόσο δύσκολη η δουλειά. Δύσκολοι είναι συνήθως οι εργοδότες. Πρέπει να μπορείς να τα βγάλεις πέρα ανά πάσα στιγμή με την κάθε παραξενιά τους, να ανέχεσαι τα νεύρα τους όταν έχουν, να γελάς με το -συνήθως κρύο- χιούμορ τους, να μπορείς να κάνεις τα πάντα: από το να τους βρεις εισιτήρια για μια θεατρική παράσταση η οποία είχε fully booked εδώ και καιρό, μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς. Και να τα θέλουν όλα ΧΘΕΣ!!!
Έχεις δει το ο "Διάβολος φορούσε Prada"? Φαντάσου κάτι τέτοιο σε αρσενικό. Και όλα αυτά χωρίς να είσαι και καλοπληρωμένος. Βέβαια αν είσαι γραμματεία και όχι ιδιαιτέρα γραμματέας του Διευθύνοντως Συμβούλου όπως είμαι εγώ ίσως να είναι πιο απλά τα πράγματα. Αλλά πάνω απ'όλα είναι ΒΑΡΕΤΗΗΗΗΗ...![]()
Συμφωνώ, αν κι ο εργοδότης μου είναι καλός άνθρωπος κι έχει και πλάκα, αλλα και πολλά νεύρα, όχι μαζί μου όμως...
ioanna_g
Δραστήριο μέλος

... Έχω πυρετό (38) και το στομάχι μου είναι ανω κάτω...Και πρέπει να διαβάζω κιόλας γιατί μεθαύριο δίνω... Και βαριεεεεεμαιαιαιαιΥ.Γ. Νερίνα πώς πάει το βάψιμο;
mimikaki
Διάσημο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
καλα εγω και καλα που ημουν περσυ κοντεψα να πεθανω οταν εγραφα φιλολογικαΕιμαι άρρωστη... Έχω πυρετό (38) και το στομάχι μου είναι ανω κάτω...Και πρέπει να διαβάζω κιόλας γιατί μεθαύριο δίνω... Και βαριεεεεεμαιαιαιαι
Υ.Γ. Νερίνα πώς πάει το βάψιμο;

laktoula επαθα μολις το διαβασα αυτο που επαθες

αν ειναι δυνατον!οσο για την δουλεια που θα κανω οταν μεγαλωσω ζηταω πολυ λιγα πραγματα να μου αρεσει, να περνω καλα λεφτα, να εχω ελευθερο χρονο για τον εαυτο μου, να δουλευω σε ευχαριστο περιβαλλον.... αυτα. ζηταω πολλα;

mimikaki
Διάσημο μέλος
Προφανός έχουν ζιζάνια και πρέπει κανονικά να σου δώσουν και άλλο.....
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν θελω αλλο τσουρεκακι, μου φαινεται θα κανω καιρο να ξαναφαω! Αμα εφαγα τα ζιζανια θα παθω τπτ???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Λακτούλα, μήπως εκατσε αφού άρχισες να το τρως, χωρίς να το καταλάβεις; πιο πιθανό μου φαίνεται
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool