Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλημεαρα πωπω εχω πονοκεφαλο πολυ πολοκεφαλο κ βαριεναι να παω στν δουλεια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

goodmorning my cat!!!!! (όπως βιετνάμ:P:P)

Κάνω εξάσκηση τα Αγγλικά μου!!:P:P:P:P

Ασπασία έλα εσύ Αγγλία πάω εγώ μπαχάμες!!:D:D:D Θα γίνω σαν τα αποδημιτικά πουλιά κάτι..θα κυνηγάω το καλοκαίρι:rolleyes:

Χθες δεν μπορούσα (πάλι) να κοιμηθώ, και αφού "ξέσκισα" όλη τη 10αετήα 80ς στο youtube τελικά κοιμήθηκα στις 4!!
Το πρωί όμως, 9 η ώρα μου χτυπήσανε το κουδούνι γιατί θέλανε να μάθουν πληροφορίες για το διπλανο διαμέρισμα που πωλείται:mad::mad: Έλεος!! Τι άνθρωποι ανεγκέφαλοι υπάρχουν?? Αφού γράφει κανονικά αριθμό τηλεφώνου αν θέλουν να ρωτήσουν!! Δεν σκέφτονται λίγο??:down: Αν εγώ είχα μωρό που μόλις το είχα κοιμήσει??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ισμήνη ελπίζω να είσαι καλύτερα!
Lactoula ευχαριστώ, έλεγα να πάρω κάτι να φάω αλλά νομίζω δεν πεινάω πολύ τώρα :lol::lol::lol: Ανατρίχιασα και στη σκέψη!!!
Παιδιά όπως βλέπετε, βάζω τόνους, άρα είμαι στο φροντιστήριο. Και επιτέλους έχω ιντερνετ με κάποια αξιοπρεπή ταχύτητα!!! :up::up:
Λοιπόν παιδιά, ανακάλυψα τι κάνει ένα φροντιστήριο καλό. Όχι τα ποσοστά επιτυχίας, όχι το προσωπικό, όχι οι εγκαταστάσεις, αλλά βασικά τα δώρα :hmm::hmm::hmm: Καλά όλα παιζουν το ρόλο τους αλλά δεν αποδίδουν όλα. Συνήθως κοιτάμε τα ταβάνια μας τις πρώτες μερες και νιώθουμε δυστυχισμένοι. Φέτος ανακοινώσαμε στους μαθητές μας πως κανουμε δώρο ενα dvd player με κάθε εγγραφή. Παιδια, απο χτες έρχονται, πρωτη μερα εγγραφών :blink::blink: Δεν εχει ξαναγίνει αυτο, πρωτη μερα.... Αντε να ετοιμαστουν και τα διαφημιστικα να κυκλοφορήσει ευρέως, να έρθει και κανενα καινούριο, γιατι αυτός είναι ο στόχος. Μακάρι!!!! Και ύστερα μιλάνε για επίπεδο εκπαίδευσης :hmm::hmm:Σοκάρομαι. Άλλα πράγματα στάθμιζα ως σημαντικα για τους γονείς... Υπάρχουν συνειδητοποιημένα άτομα, αλλά μειοψηφία

Καλημέρα σε όλους.....
σήμερα ειμαι με γονική άδεια σπίτι....:)....(βέβαια μέχρι χτές νόμιζα οτι την χρειαζόμουνα
την άδεια γιατί έπρεπει να πάω στο σχολείο με τον γιόκα μου, εφόσον και πάλι ειναι πρωτάκι
φέτος, αισίως 1η Γυμνασίου)....αλλά τελικά είχα κάνει λάθος..:P...!!!!!! Δεν έχουμε συνάντηση
σήμερα στο σχολείο και έτσι μου έκατσε μια χαρούλα η άδεια!!!!! home sweet home.........

καλημερα! εδω κρυω. κυκλωφορει και μια ιωση στη γειτονια:down::down::down: και πρεπει να μου χτυπαει την πορτα:(:( και δεν μπορω καθολου τις αρρωστιες:mad::mad:

Γεια σας παιδια! Ειμαι ζωντανη, και ειμαι καλα. Μπορω να πω οτι τωρα ειμαι ετοιμη να παω στο Survivor και να τρωω και αλλα εντομα! :lol: Τωρα που πηρα φορα (οπως λεγεται και το θεμα)... φερτε μου και αλλα... :lol: Εγραψα, η μαλλον σχεδιασα το πρωτο μου μαθημα σημερα Οικοδομικη! Αυριο αναλυτικη γεωμετρια, ευχηθειται μου καλη τυχη γιατι δεν με βλεπω καλα! Αχ, σε 2-3 μερουλες θα εχω ADSL, πηρα ενα περιοδικο που ειχε προσφορα 2 μηνες της Κονεξ! Οτι μου χρειαζοταν!!! :up:

καλή τύχη Lactoula!!!!!!!!!:up::up::up::up::up::up::up:

Καλη επιτυχία lactoula.....:up:

Ευχαριστω πολυ!!! :) Αν και αυτη τη φορα νιωθω πιο σιγουρη καθως εκανα και μαθηματα στο χωριο στον μαθηματικο μου! Μπουμπουνιζει στην Πατρα, και αστραφτει!!

Lactoula καλή επιτυχία!:):):up::up:

καλη επιτυχεια λακτουλα:up::up::happy::)

Ευχαριστω πολυ!!! :D:D

σήμερα δεν περνάει με τίποτα η μέρα ρε παιδιά:(

Καλησπέρα!
Μιμικα κι εγω χτες είχα αυπνίες:down:...Κοιμήθηκα στις 8.00 το πρωί! Από εκεί και μετά δεν άκουσα ξυπνητήρια, κουδούνια ΤΙΠΟΤΑ! (Το εχω αυτο οταν κοιμάμαι...ΚΟΙΜΑΜΑΙ:lol:).
Lactoula καλή επιτυχία κι από μένα!
Χριστίνα χαίρομαι που είχατε τελικά πολλές εγγραφές!:)
Αυτάααααααα!
Αχ γιατί πρέπει να γυρίσω στη δουλειά τη Δευτέρααααααα?????:cry::cry::mpliaks::mpliaks:

Καλό βράδυ σε όλες όλους σας. Ότι κάνετε καλά να είναι καμωμένο..:)

Τελικά το'χει η μέρα σήμερα... Κι εμένα δε μου'λειπε η ίωση, με θυμήθηκε κι ένας πρώην μου (ήθελε και καφεδάκι μη χ@$ω...) με αποτέλεσμα ένα γερό τσακωμό με τον άντρα μου...:mad:

Και αύριο δινω και Γενετικη ανθρώπου...

Κορίτσια κι εγώ έχω τσαντίλα:
1. Δεν διορίστηκα δικ. αντιπρόσωπος στις εκλογές (βγαίνουν με κλήρωση και δεν κληρώθηκα)

2. Στο εκλ.τμήμα που ψηφίζω διορίστηκε δικ. αντιπρόσωπος μία κολλητή μου από το παρελθόν, με την οποία έχω τσακωθεί πριν από 16 χρόνια και δεν έχουμε ανταλλάξει λέξη από τότε! Στα 23.000 εκλογικά τμήματα, κληρώθηκε σε αυτό που ψηφίζω εγώ!!!! Τί περίεργες συμπτώσεις είναι αυτές!!! ΕΧΩ ΦΙΚΑΡΕΙ!

Τελικά το'χει η μέρα σήμερα... Κι εμένα δε μου'λειπε η ίωση, με θυμήθηκε κι ένας πρώην μου (ήθελε και καφεδάκι μη χ@$ω...) με αποτέλεσμα ένα γερό τσακωμό με τον άντρα μου...:mad:

Και αύριο δινω και Γενετικη ανθρώπου...

Ιωάννα καλή επιτυχία!
Αυτοί οι πρώην όλο λάθος στιγμές μας θυμούνται!!!:P

Κορίτσια κι εγώ έχω τσαντίλα:
1. Δεν διορίστηκα δικ. αντιπρόσωπος στις εκλογές (βγαίνουν με κλήρωση και δεν κληρώθηκα)

2. Στο εκλ.τμήμα που ψηφίζω διορίστηκε δικ. αντιπρόσωπος μία κολλητή μου από το παρελθόν, με την οποία έχω τσακωθεί πριν από 16 χρόνια και δεν έχουμε ανταλλάξει λέξη από τότε! Στα 23.000 εκλογικά τμήματα, κληρώθηκε σε αυτό που ψηφίζω εγώ!!!! Τί περίεργες συμπτώσεις είναι αυτές!!! ΕΧΩ ΦΙΚΑΡΕΙ!

Βικτώρια, βασικά δεν είσαι υποχρεωμένη να της μιλήσεις νομίζω.... Αλλά καταλαβαίνω την σύγχηση σου:/:

Ήμασταν σαν αδερφές! Θα την δω και δεν θα πω τίποτα;;;;
Μάλλον δεν θα πάω να ψηφίσω.

Ήμασταν σαν αδερφές! Θα την δω και δεν θα πω τίποτα;;;;
Μάλλον δεν θα πάω να ψηφίσω.

κοίτα αν νιώθεις ότι θέλεις να μιλήσεις μίλα,...
Εγώ με μια πρώην κολλήτη μου που είμασταν και εμείς σαν αδερφές από σχολείο, μαλώσαμε πολύ άσχημα και για 6 χρόνια δεν ξανα μιλήσαμε...Μια μέρα την συνάντησα τυχαία και ήταν σαν να μην είχαμε μαλώσει ποτέ! Αρχίσαμε να λέμε τι κάνουμε σαν ναμην έτρεχε τίποτα, αλλά μέχρι εκεί.
Έχεις 2 επιλογές: ή μιλάς τυπικά και όπως σου βγεί, ή δεν μιλάς καθόλου..
Αλλά μετά από τόσα χρόνια πολλά πράγματα ξεχνιούνται και συγχωρούνται, το πιθανότερο είναι να μιλήσετε...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back