Cleopatra Δραστήριο μέλος Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:29 Η Cleopatra: #6.841 06-09-07 18:29 Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Και Κλεοπάτρα, ελπίζω να μη μεθύσεις εσύ ή ο Ντάρκυ από τις αναθυμιάσεις του τσίπουρου! Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Ιωάννα!! Εξεταστική και πυρετός κάνουν έναν πολύ κακό συνδιασμό.. όσο μάζευα πάντως το τσίπουρο, μια ελαφριά ζαλάδα την είχα.. Πάλι καλά, που δεν άρχισα να τραγουδάω τίποτα δημοτικά τραγούδια, που πηγαίνουν και με το τσίπουρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:39 Η lactoula έγραψε: #6.842 06-09-07 20:39 Οχι δεν ειμαι στο μαθηματικο, ειμαι Ανακαινιση κτιριων στην Πατρα! Δεν τα συμπαθω πολυ τα μαθηματικα αν και οταν συγκεντρωθω ειμαι αρκετα καλη... Βασικα ηταν το μονο κεφαλαιο που δεν ειχα διαβασει (οι πολικες συντεταγμενες) οποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:13 Η μελινάκι έγραψε: #6.843 06-09-07 22:13 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... mimikaki γιατι κλες καλε; δεν σου αρεσει ο χειμωνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:16 Η mimikaki έγραψε: #6.844 06-09-07 22:16 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: mimikaki γιατι κλες καλε; δεν σου αρεσει ο χειμωνας; Click για ανάπτυξη... καθόλου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:21 Η marestros: #6.845 06-09-07 23:21 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Οχι δεν ειμαι στο μαθηματικο, ειμαι Ανακαινιση κτιριων στην Πατρα! Δεν τα συμπαθω πολυ τα μαθηματικα αν και οταν συγκεντρωθω ειμαι αρκετα καλη... Βασικα ηταν το μονο κεφαλαιο που δεν ειχα διαβασει (οι πολικες συντεταγμενες) οποτε.. Click για ανάπτυξη... με μπερδεψες, ελπιζω να την περασεις!!! παντως καλυτερα που δεν εισαι μαθηματικο γιατι εγω δεν θα παρω ΠΟΤΕ πτυχιο! καλησπερα! τωρα γυρισα απο τις εξωτερικες υποχρεωσεις! δεν μπορω αλλο. ας αρχισουν οι νυχτες πρεμιερας να χαρω!!! θελω βολτα και να περανω καλα και να σταματησει αυτη η υστερια που με εχει πιασει ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:20 Η Ismini έγραψε: #6.846 07-09-07 00:20 Kαλημέρα! Αnabou καλώσόρισες! Ιωάννα περαστικά! Χριστίνα η δική μου γνώμη είναι να μιλήσεις με ειδικό για το παιδάκι ή αν νομίζεις ότι δεν θα θιχτούν οι γονείς του, να τους πεις ότι πρέπει να επισκεφτεί έναν. Ναι δρόσισε λιγάκι! Αντε να έρθει και ο χειμώνας να ανάψουμε το τζάκι! Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:50 Η mimikaki έγραψε: #6.847 07-09-07 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα. Click για ανάπτυξη... Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:52 Η LIFE έγραψε: #6.848 07-09-07 00:52 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... κι εγω καλοκαιρι ψηφιζω...μονο το να καθεσαι και να βλεπεις την θαλασσα φτανει-σε ηρεμει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:57 Η marfot75 έγραψε: #6.849 07-09-07 01:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... Αχ, κι εγώ δεν αντέχω το κρύο!!!!!!! Αποσυντονίζομαι, τελείως. Θέλω να είμαι όλη τη μέρα κάτω από το πάπλωμα και να μην κάνω τίποτα. Φέτος με τόσους καύσωνες, νοστάλγησα το Χειμώνα αλλά τις καλές μέρες του, όχι το ψοφόκρυο. Μπρρρρρρρρρ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:01 Η χριστινα έγραψε: #6.850 07-09-07 02:01 Τσιπουρο ε; Δεν τα προλαβαινει κανεις σε ζημιες και αταξιες. Που να το φανταζοταν κανεις και να το προβλεψει;;; Τι κρυο κι εμενα με αποσυντονιζει. Τη πολυ ζεστη βεβαια δεν την εκτιμω αλλα τη χειριζομαι καλυτερα. Ειναι στον ανθρωπο μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:02 Η Ismini έγραψε: #6.851 07-09-07 02:02 Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Αχ, κι εγώ δεν αντέχω το κρύο!!!!!!! Αποσυντονίζομαι, τελείως. Θέλω να είμαι όλη τη μέρα κάτω από το πάπλωμα και να μην κάνω τίποτα. Φέτος με τόσους καύσωνες, νοστάλγησα το Χειμώνα αλλά τις καλές μέρες του, όχι το ψοφόκρυο. Μπρρρρρρρρρ!!!! Click για ανάπτυξη... Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:02 Η χριστινα έγραψε: #6.852 07-09-07 02:02 το κρυο ηθελα να πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:33 Η marestros: #6.853 07-09-07 07:33 γεια σας!!! παλι ξυπνησα στις 7 χωρις λογο!!! τι να κανω?????????? καλη δουλεια σε ολους παω να διαβασω τιποτα τουλαχιστον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:37 Η kitsoyla έγραψε: #6.854 07-09-07 08:37 καλημέρα , μόλις ήρθα στην δουλεία , πάλι άργησα σήμερα, τι να κάνω? μέρα με την μέρα μεγαλώνει η κίνηση και που να αρχίσουν και τα σχολεία@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:54 Ο Vana Balafa: #6.855 07-09-07 08:54 καλημέρα σε όλους....... και εγώ όσο πάει αργώ περισσότερο στην δουλειά!!!!! Τελικά μετά τις διακοπές και ενώ θα έπρεπε να ειμαι "φρέσκια" και "ζωντανή", νιώθω σαν αγγινάρα σε πάγκο λαικής!!!!!!!! μεγάλη βλακεία μετά τις διακοπές να πρέπει να γυρίσεις στην δουλειά και να σε περιμένουν και ντάνες οι φάκελλοι εεεεε? τουλάχιστον έπρεπε να έχουμε 1-2 εβδομάδες ακόμα να μπουμε στο κλίμα, με λίγες ώρες στην δουλειά, κ.τ.λ.π....... Μήπως ζητάω πολλά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:57 Η kitsoyla έγραψε: #6.856 07-09-07 08:57 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa;70548 Μήπως ζητάω πολλά???????;)[/quote: όχι Vana μου δεν ζητάς πολλά, ίσα ίσα, λεγω θα συμφωνήσω μαζί σου μετά τις διακοπες θα έπρεπε να καθομασταν κανα 2 εβδομάδες να προσαρμοστούμε βρε παιδί μου, για να μπορούμε να αποδώσουμε και καλύτερα στην δουλεία μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:28 Η aspasiapef: #6.857 07-09-07 09:28 Καλημερούδια!! Εγώ έχω έρθει πρωί-πρωί σήμερα γιατί με ξύπνησε από τις 6 παρά ο σκύλος του γείτονα που ούρλιαζε.... Μη ξαναξούσω κανένα να κατηγορεί γάτες.... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ ακόμα και το χειμώνα λίγα φοράω... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... Καλά παιδί μου, εσύ το χειμώνα μεταμορφώνεσαι σε κρεμμύδι!!! Ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, ένα παλτό και μποτίτσες αρκούν! Το καλοκαίρι με τις ζέστες τι να βγάλω για να μη σκάω εγώ που υποφέρω? Το πετσί μου??? Αρχική Δημοσίευση από LIFE: κι εγω καλοκαιρι ψηφιζω...μονο το να καθεσαι και να βλεπεις την θαλασσα φτανει-σε ηρεμει Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι, η θάλασσα με ηρεμεί χειμώνα-καλοκαίρι Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... Μαζί σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:00 Η μελινάκι έγραψε: #6.858 07-09-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:03 Η kitsoyla έγραψε: #6.859 07-09-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Click για ανάπτυξη... αχ ναί και εγώ θέλω να χιονίσει φέτος, θέλω πολύ χιόνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:58 Η anabou έγραψε: #6.860 07-09-07 10:58 Καλημέρα! Αν και η αλήθεια είναι ότι έχω ξυπνήσει και καλύτερα. Πονάει όλο μου το σώμα σαν να με έχουν δείρει ένα πράμα από το χτεσινό κουβάλημα. Το βράδυ Σάκης και Τζίντζερ δεν με άφησαν να κοιμηθώ γιατί κυνηγιόντουσαν συνέχεια, οπότε τώρα είμαι κουδούνι και τα δύο τέρατα εξαφανισμένα. Όσο για το χειμώνας ή καλοκαίρι, χειμώνας δαγκωτό. Το κρύο το αντέχω τη ζέστη με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 342 343 344 345 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 88 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Και Κλεοπάτρα, ελπίζω να μη μεθύσεις εσύ ή ο Ντάρκυ από τις αναθυμιάσεις του τσίπουρου! Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου Ιωάννα!! Εξεταστική και πυρετός κάνουν έναν πολύ κακό συνδιασμό.. όσο μάζευα πάντως το τσίπουρο, μια ελαφριά ζαλάδα την είχα.. Πάλι καλά, που δεν άρχισα να τραγουδάω τίποτα δημοτικά τραγούδια, που πηγαίνουν και με το τσίπουρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:39 Η lactoula έγραψε: #6.842 06-09-07 20:39 Οχι δεν ειμαι στο μαθηματικο, ειμαι Ανακαινιση κτιριων στην Πατρα! Δεν τα συμπαθω πολυ τα μαθηματικα αν και οταν συγκεντρωθω ειμαι αρκετα καλη... Βασικα ηταν το μονο κεφαλαιο που δεν ειχα διαβασει (οι πολικες συντεταγμενες) οποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:13 Η μελινάκι έγραψε: #6.843 06-09-07 22:13 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... mimikaki γιατι κλες καλε; δεν σου αρεσει ο χειμωνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:16 Η mimikaki έγραψε: #6.844 06-09-07 22:16 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: mimikaki γιατι κλες καλε; δεν σου αρεσει ο χειμωνας; Click για ανάπτυξη... καθόλου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:21 Η marestros: #6.845 06-09-07 23:21 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Οχι δεν ειμαι στο μαθηματικο, ειμαι Ανακαινιση κτιριων στην Πατρα! Δεν τα συμπαθω πολυ τα μαθηματικα αν και οταν συγκεντρωθω ειμαι αρκετα καλη... Βασικα ηταν το μονο κεφαλαιο που δεν ειχα διαβασει (οι πολικες συντεταγμενες) οποτε.. Click για ανάπτυξη... με μπερδεψες, ελπιζω να την περασεις!!! παντως καλυτερα που δεν εισαι μαθηματικο γιατι εγω δεν θα παρω ΠΟΤΕ πτυχιο! καλησπερα! τωρα γυρισα απο τις εξωτερικες υποχρεωσεις! δεν μπορω αλλο. ας αρχισουν οι νυχτες πρεμιερας να χαρω!!! θελω βολτα και να περανω καλα και να σταματησει αυτη η υστερια που με εχει πιασει ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:20 Η Ismini έγραψε: #6.846 07-09-07 00:20 Kαλημέρα! Αnabou καλώσόρισες! Ιωάννα περαστικά! Χριστίνα η δική μου γνώμη είναι να μιλήσεις με ειδικό για το παιδάκι ή αν νομίζεις ότι δεν θα θιχτούν οι γονείς του, να τους πεις ότι πρέπει να επισκεφτεί έναν. Ναι δρόσισε λιγάκι! Αντε να έρθει και ο χειμώνας να ανάψουμε το τζάκι! Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:50 Η mimikaki έγραψε: #6.847 07-09-07 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα. Click για ανάπτυξη... Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:52 Η LIFE έγραψε: #6.848 07-09-07 00:52 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... κι εγω καλοκαιρι ψηφιζω...μονο το να καθεσαι και να βλεπεις την θαλασσα φτανει-σε ηρεμει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:57 Η marfot75 έγραψε: #6.849 07-09-07 01:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... Αχ, κι εγώ δεν αντέχω το κρύο!!!!!!! Αποσυντονίζομαι, τελείως. Θέλω να είμαι όλη τη μέρα κάτω από το πάπλωμα και να μην κάνω τίποτα. Φέτος με τόσους καύσωνες, νοστάλγησα το Χειμώνα αλλά τις καλές μέρες του, όχι το ψοφόκρυο. Μπρρρρρρρρρ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:01 Η χριστινα έγραψε: #6.850 07-09-07 02:01 Τσιπουρο ε; Δεν τα προλαβαινει κανεις σε ζημιες και αταξιες. Που να το φανταζοταν κανεις και να το προβλεψει;;; Τι κρυο κι εμενα με αποσυντονιζει. Τη πολυ ζεστη βεβαια δεν την εκτιμω αλλα τη χειριζομαι καλυτερα. Ειναι στον ανθρωπο μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:02 Η Ismini έγραψε: #6.851 07-09-07 02:02 Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Αχ, κι εγώ δεν αντέχω το κρύο!!!!!!! Αποσυντονίζομαι, τελείως. Θέλω να είμαι όλη τη μέρα κάτω από το πάπλωμα και να μην κάνω τίποτα. Φέτος με τόσους καύσωνες, νοστάλγησα το Χειμώνα αλλά τις καλές μέρες του, όχι το ψοφόκρυο. Μπρρρρρρρρρ!!!! Click για ανάπτυξη... Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:02 Η χριστινα έγραψε: #6.852 07-09-07 02:02 το κρυο ηθελα να πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:33 Η marestros: #6.853 07-09-07 07:33 γεια σας!!! παλι ξυπνησα στις 7 χωρις λογο!!! τι να κανω?????????? καλη δουλεια σε ολους παω να διαβασω τιποτα τουλαχιστον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:37 Η kitsoyla έγραψε: #6.854 07-09-07 08:37 καλημέρα , μόλις ήρθα στην δουλεία , πάλι άργησα σήμερα, τι να κάνω? μέρα με την μέρα μεγαλώνει η κίνηση και που να αρχίσουν και τα σχολεία@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:54 Ο Vana Balafa: #6.855 07-09-07 08:54 καλημέρα σε όλους....... και εγώ όσο πάει αργώ περισσότερο στην δουλειά!!!!! Τελικά μετά τις διακοπές και ενώ θα έπρεπε να ειμαι "φρέσκια" και "ζωντανή", νιώθω σαν αγγινάρα σε πάγκο λαικής!!!!!!!! μεγάλη βλακεία μετά τις διακοπές να πρέπει να γυρίσεις στην δουλειά και να σε περιμένουν και ντάνες οι φάκελλοι εεεεε? τουλάχιστον έπρεπε να έχουμε 1-2 εβδομάδες ακόμα να μπουμε στο κλίμα, με λίγες ώρες στην δουλειά, κ.τ.λ.π....... Μήπως ζητάω πολλά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:57 Η kitsoyla έγραψε: #6.856 07-09-07 08:57 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa;70548 Μήπως ζητάω πολλά???????;)[/quote: όχι Vana μου δεν ζητάς πολλά, ίσα ίσα, λεγω θα συμφωνήσω μαζί σου μετά τις διακοπες θα έπρεπε να καθομασταν κανα 2 εβδομάδες να προσαρμοστούμε βρε παιδί μου, για να μπορούμε να αποδώσουμε και καλύτερα στην δουλεία μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:28 Η aspasiapef: #6.857 07-09-07 09:28 Καλημερούδια!! Εγώ έχω έρθει πρωί-πρωί σήμερα γιατί με ξύπνησε από τις 6 παρά ο σκύλος του γείτονα που ούρλιαζε.... Μη ξαναξούσω κανένα να κατηγορεί γάτες.... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ ακόμα και το χειμώνα λίγα φοράω... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... Καλά παιδί μου, εσύ το χειμώνα μεταμορφώνεσαι σε κρεμμύδι!!! Ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, ένα παλτό και μποτίτσες αρκούν! Το καλοκαίρι με τις ζέστες τι να βγάλω για να μη σκάω εγώ που υποφέρω? Το πετσί μου??? Αρχική Δημοσίευση από LIFE: κι εγω καλοκαιρι ψηφιζω...μονο το να καθεσαι και να βλεπεις την θαλασσα φτανει-σε ηρεμει Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι, η θάλασσα με ηρεμεί χειμώνα-καλοκαίρι Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... Μαζί σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:00 Η μελινάκι έγραψε: #6.858 07-09-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:03 Η kitsoyla έγραψε: #6.859 07-09-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Click για ανάπτυξη... αχ ναί και εγώ θέλω να χιονίσει φέτος, θέλω πολύ χιόνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:58 Η anabou έγραψε: #6.860 07-09-07 10:58 Καλημέρα! Αν και η αλήθεια είναι ότι έχω ξυπνήσει και καλύτερα. Πονάει όλο μου το σώμα σαν να με έχουν δείρει ένα πράμα από το χτεσινό κουβάλημα. Το βράδυ Σάκης και Τζίντζερ δεν με άφησαν να κοιμηθώ γιατί κυνηγιόντουσαν συνέχεια, οπότε τώρα είμαι κουδούνι και τα δύο τέρατα εξαφανισμένα. Όσο για το χειμώνας ή καλοκαίρι, χειμώνας δαγκωτό. Το κρύο το αντέχω τη ζέστη με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 342 343 344 345 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 88 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι δεν ειμαι στο μαθηματικο, ειμαι Ανακαινιση κτιριων στην Πατρα! Δεν τα συμπαθω πολυ τα μαθηματικα αν και οταν συγκεντρωθω ειμαι αρκετα καλη... Βασικα ηταν το μονο κεφαλαιο που δεν ειχα διαβασει (οι πολικες συντεταγμενες) οποτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:13 Η μελινάκι έγραψε: #6.843 06-09-07 22:13 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... mimikaki γιατι κλες καλε; δεν σου αρεσει ο χειμωνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:16 Η mimikaki έγραψε: #6.844 06-09-07 22:16 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: mimikaki γιατι κλες καλε; δεν σου αρεσει ο χειμωνας; Click για ανάπτυξη... καθόλου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:21 Η marestros: #6.845 06-09-07 23:21 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Οχι δεν ειμαι στο μαθηματικο, ειμαι Ανακαινιση κτιριων στην Πατρα! Δεν τα συμπαθω πολυ τα μαθηματικα αν και οταν συγκεντρωθω ειμαι αρκετα καλη... Βασικα ηταν το μονο κεφαλαιο που δεν ειχα διαβασει (οι πολικες συντεταγμενες) οποτε.. Click για ανάπτυξη... με μπερδεψες, ελπιζω να την περασεις!!! παντως καλυτερα που δεν εισαι μαθηματικο γιατι εγω δεν θα παρω ΠΟΤΕ πτυχιο! καλησπερα! τωρα γυρισα απο τις εξωτερικες υποχρεωσεις! δεν μπορω αλλο. ας αρχισουν οι νυχτες πρεμιερας να χαρω!!! θελω βολτα και να περανω καλα και να σταματησει αυτη η υστερια που με εχει πιασει ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:20 Η Ismini έγραψε: #6.846 07-09-07 00:20 Kαλημέρα! Αnabou καλώσόρισες! Ιωάννα περαστικά! Χριστίνα η δική μου γνώμη είναι να μιλήσεις με ειδικό για το παιδάκι ή αν νομίζεις ότι δεν θα θιχτούν οι γονείς του, να τους πεις ότι πρέπει να επισκεφτεί έναν. Ναι δρόσισε λιγάκι! Αντε να έρθει και ο χειμώνας να ανάψουμε το τζάκι! Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:50 Η mimikaki έγραψε: #6.847 07-09-07 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα. Click για ανάπτυξη... Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:52 Η LIFE έγραψε: #6.848 07-09-07 00:52 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... κι εγω καλοκαιρι ψηφιζω...μονο το να καθεσαι και να βλεπεις την θαλασσα φτανει-σε ηρεμει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:57 Η marfot75 έγραψε: #6.849 07-09-07 01:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... Αχ, κι εγώ δεν αντέχω το κρύο!!!!!!! Αποσυντονίζομαι, τελείως. Θέλω να είμαι όλη τη μέρα κάτω από το πάπλωμα και να μην κάνω τίποτα. Φέτος με τόσους καύσωνες, νοστάλγησα το Χειμώνα αλλά τις καλές μέρες του, όχι το ψοφόκρυο. Μπρρρρρρρρρ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:01 Η χριστινα έγραψε: #6.850 07-09-07 02:01 Τσιπουρο ε; Δεν τα προλαβαινει κανεις σε ζημιες και αταξιες. Που να το φανταζοταν κανεις και να το προβλεψει;;; Τι κρυο κι εμενα με αποσυντονιζει. Τη πολυ ζεστη βεβαια δεν την εκτιμω αλλα τη χειριζομαι καλυτερα. Ειναι στον ανθρωπο μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:02 Η Ismini έγραψε: #6.851 07-09-07 02:02 Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Αχ, κι εγώ δεν αντέχω το κρύο!!!!!!! Αποσυντονίζομαι, τελείως. Θέλω να είμαι όλη τη μέρα κάτω από το πάπλωμα και να μην κάνω τίποτα. Φέτος με τόσους καύσωνες, νοστάλγησα το Χειμώνα αλλά τις καλές μέρες του, όχι το ψοφόκρυο. Μπρρρρρρρρρ!!!! Click για ανάπτυξη... Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:02 Η χριστινα έγραψε: #6.852 07-09-07 02:02 το κρυο ηθελα να πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:33 Η marestros: #6.853 07-09-07 07:33 γεια σας!!! παλι ξυπνησα στις 7 χωρις λογο!!! τι να κανω?????????? καλη δουλεια σε ολους παω να διαβασω τιποτα τουλαχιστον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:37 Η kitsoyla έγραψε: #6.854 07-09-07 08:37 καλημέρα , μόλις ήρθα στην δουλεία , πάλι άργησα σήμερα, τι να κάνω? μέρα με την μέρα μεγαλώνει η κίνηση και που να αρχίσουν και τα σχολεία@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:54 Ο Vana Balafa: #6.855 07-09-07 08:54 καλημέρα σε όλους....... και εγώ όσο πάει αργώ περισσότερο στην δουλειά!!!!! Τελικά μετά τις διακοπές και ενώ θα έπρεπε να ειμαι "φρέσκια" και "ζωντανή", νιώθω σαν αγγινάρα σε πάγκο λαικής!!!!!!!! μεγάλη βλακεία μετά τις διακοπές να πρέπει να γυρίσεις στην δουλειά και να σε περιμένουν και ντάνες οι φάκελλοι εεεεε? τουλάχιστον έπρεπε να έχουμε 1-2 εβδομάδες ακόμα να μπουμε στο κλίμα, με λίγες ώρες στην δουλειά, κ.τ.λ.π....... Μήπως ζητάω πολλά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:57 Η kitsoyla έγραψε: #6.856 07-09-07 08:57 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa;70548 Μήπως ζητάω πολλά???????;)[/quote: όχι Vana μου δεν ζητάς πολλά, ίσα ίσα, λεγω θα συμφωνήσω μαζί σου μετά τις διακοπες θα έπρεπε να καθομασταν κανα 2 εβδομάδες να προσαρμοστούμε βρε παιδί μου, για να μπορούμε να αποδώσουμε και καλύτερα στην δουλεία μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:28 Η aspasiapef: #6.857 07-09-07 09:28 Καλημερούδια!! Εγώ έχω έρθει πρωί-πρωί σήμερα γιατί με ξύπνησε από τις 6 παρά ο σκύλος του γείτονα που ούρλιαζε.... Μη ξαναξούσω κανένα να κατηγορεί γάτες.... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ ακόμα και το χειμώνα λίγα φοράω... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... Καλά παιδί μου, εσύ το χειμώνα μεταμορφώνεσαι σε κρεμμύδι!!! Ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, ένα παλτό και μποτίτσες αρκούν! Το καλοκαίρι με τις ζέστες τι να βγάλω για να μη σκάω εγώ που υποφέρω? Το πετσί μου??? Αρχική Δημοσίευση από LIFE: κι εγω καλοκαιρι ψηφιζω...μονο το να καθεσαι και να βλεπεις την θαλασσα φτανει-σε ηρεμει Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι, η θάλασσα με ηρεμεί χειμώνα-καλοκαίρι Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... Μαζί σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:00 Η μελινάκι έγραψε: #6.858 07-09-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:03 Η kitsoyla έγραψε: #6.859 07-09-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Click για ανάπτυξη... αχ ναί και εγώ θέλω να χιονίσει φέτος, θέλω πολύ χιόνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:58 Η anabou έγραψε: #6.860 07-09-07 10:58 Καλημέρα! Αν και η αλήθεια είναι ότι έχω ξυπνήσει και καλύτερα. Πονάει όλο μου το σώμα σαν να με έχουν δείρει ένα πράμα από το χτεσινό κουβάλημα. Το βράδυ Σάκης και Τζίντζερ δεν με άφησαν να κοιμηθώ γιατί κυνηγιόντουσαν συνέχεια, οπότε τώρα είμαι κουδούνι και τα δύο τέρατα εξαφανισμένα. Όσο για το χειμώνας ή καλοκαίρι, χειμώνας δαγκωτό. Το κρύο το αντέχω τη ζέστη με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 342 343 344 345 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 88 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... mimikaki γιατι κλες καλε; δεν σου αρεσει ο χειμωνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:16 Η mimikaki έγραψε: #6.844 06-09-07 22:16 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: mimikaki γιατι κλες καλε; δεν σου αρεσει ο χειμωνας; Click για ανάπτυξη... καθόλου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:21 Η marestros: #6.845 06-09-07 23:21 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Οχι δεν ειμαι στο μαθηματικο, ειμαι Ανακαινιση κτιριων στην Πατρα! Δεν τα συμπαθω πολυ τα μαθηματικα αν και οταν συγκεντρωθω ειμαι αρκετα καλη... Βασικα ηταν το μονο κεφαλαιο που δεν ειχα διαβασει (οι πολικες συντεταγμενες) οποτε.. Click για ανάπτυξη... με μπερδεψες, ελπιζω να την περασεις!!! παντως καλυτερα που δεν εισαι μαθηματικο γιατι εγω δεν θα παρω ΠΟΤΕ πτυχιο! καλησπερα! τωρα γυρισα απο τις εξωτερικες υποχρεωσεις! δεν μπορω αλλο. ας αρχισουν οι νυχτες πρεμιερας να χαρω!!! θελω βολτα και να περανω καλα και να σταματησει αυτη η υστερια που με εχει πιασει ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:20 Η Ismini έγραψε: #6.846 07-09-07 00:20 Kαλημέρα! Αnabou καλώσόρισες! Ιωάννα περαστικά! Χριστίνα η δική μου γνώμη είναι να μιλήσεις με ειδικό για το παιδάκι ή αν νομίζεις ότι δεν θα θιχτούν οι γονείς του, να τους πεις ότι πρέπει να επισκεφτεί έναν. Ναι δρόσισε λιγάκι! Αντε να έρθει και ο χειμώνας να ανάψουμε το τζάκι! Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:50 Η mimikaki έγραψε: #6.847 07-09-07 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα. Click για ανάπτυξη... Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:52 Η LIFE έγραψε: #6.848 07-09-07 00:52 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... κι εγω καλοκαιρι ψηφιζω...μονο το να καθεσαι και να βλεπεις την θαλασσα φτανει-σε ηρεμει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:57 Η marfot75 έγραψε: #6.849 07-09-07 01:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... Αχ, κι εγώ δεν αντέχω το κρύο!!!!!!! Αποσυντονίζομαι, τελείως. Θέλω να είμαι όλη τη μέρα κάτω από το πάπλωμα και να μην κάνω τίποτα. Φέτος με τόσους καύσωνες, νοστάλγησα το Χειμώνα αλλά τις καλές μέρες του, όχι το ψοφόκρυο. Μπρρρρρρρρρ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:01 Η χριστινα έγραψε: #6.850 07-09-07 02:01 Τσιπουρο ε; Δεν τα προλαβαινει κανεις σε ζημιες και αταξιες. Που να το φανταζοταν κανεις και να το προβλεψει;;; Τι κρυο κι εμενα με αποσυντονιζει. Τη πολυ ζεστη βεβαια δεν την εκτιμω αλλα τη χειριζομαι καλυτερα. Ειναι στον ανθρωπο μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:02 Η Ismini έγραψε: #6.851 07-09-07 02:02 Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Αχ, κι εγώ δεν αντέχω το κρύο!!!!!!! Αποσυντονίζομαι, τελείως. Θέλω να είμαι όλη τη μέρα κάτω από το πάπλωμα και να μην κάνω τίποτα. Φέτος με τόσους καύσωνες, νοστάλγησα το Χειμώνα αλλά τις καλές μέρες του, όχι το ψοφόκρυο. Μπρρρρρρρρρ!!!! Click για ανάπτυξη... Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:02 Η χριστινα έγραψε: #6.852 07-09-07 02:02 το κρυο ηθελα να πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:33 Η marestros: #6.853 07-09-07 07:33 γεια σας!!! παλι ξυπνησα στις 7 χωρις λογο!!! τι να κανω?????????? καλη δουλεια σε ολους παω να διαβασω τιποτα τουλαχιστον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:37 Η kitsoyla έγραψε: #6.854 07-09-07 08:37 καλημέρα , μόλις ήρθα στην δουλεία , πάλι άργησα σήμερα, τι να κάνω? μέρα με την μέρα μεγαλώνει η κίνηση και που να αρχίσουν και τα σχολεία@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:54 Ο Vana Balafa: #6.855 07-09-07 08:54 καλημέρα σε όλους....... και εγώ όσο πάει αργώ περισσότερο στην δουλειά!!!!! Τελικά μετά τις διακοπές και ενώ θα έπρεπε να ειμαι "φρέσκια" και "ζωντανή", νιώθω σαν αγγινάρα σε πάγκο λαικής!!!!!!!! μεγάλη βλακεία μετά τις διακοπές να πρέπει να γυρίσεις στην δουλειά και να σε περιμένουν και ντάνες οι φάκελλοι εεεεε? τουλάχιστον έπρεπε να έχουμε 1-2 εβδομάδες ακόμα να μπουμε στο κλίμα, με λίγες ώρες στην δουλειά, κ.τ.λ.π....... Μήπως ζητάω πολλά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:57 Η kitsoyla έγραψε: #6.856 07-09-07 08:57 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa;70548 Μήπως ζητάω πολλά???????;)[/quote: όχι Vana μου δεν ζητάς πολλά, ίσα ίσα, λεγω θα συμφωνήσω μαζί σου μετά τις διακοπες θα έπρεπε να καθομασταν κανα 2 εβδομάδες να προσαρμοστούμε βρε παιδί μου, για να μπορούμε να αποδώσουμε και καλύτερα στην δουλεία μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:28 Η aspasiapef: #6.857 07-09-07 09:28 Καλημερούδια!! Εγώ έχω έρθει πρωί-πρωί σήμερα γιατί με ξύπνησε από τις 6 παρά ο σκύλος του γείτονα που ούρλιαζε.... Μη ξαναξούσω κανένα να κατηγορεί γάτες.... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ ακόμα και το χειμώνα λίγα φοράω... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... Καλά παιδί μου, εσύ το χειμώνα μεταμορφώνεσαι σε κρεμμύδι!!! Ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, ένα παλτό και μποτίτσες αρκούν! Το καλοκαίρι με τις ζέστες τι να βγάλω για να μη σκάω εγώ που υποφέρω? Το πετσί μου??? Αρχική Δημοσίευση από LIFE: κι εγω καλοκαιρι ψηφιζω...μονο το να καθεσαι και να βλεπεις την θαλασσα φτανει-σε ηρεμει Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι, η θάλασσα με ηρεμεί χειμώνα-καλοκαίρι Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... Μαζί σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:00 Η μελινάκι έγραψε: #6.858 07-09-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:03 Η kitsoyla έγραψε: #6.859 07-09-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Click για ανάπτυξη... αχ ναί και εγώ θέλω να χιονίσει φέτος, θέλω πολύ χιόνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:58 Η anabou έγραψε: #6.860 07-09-07 10:58 Καλημέρα! Αν και η αλήθεια είναι ότι έχω ξυπνήσει και καλύτερα. Πονάει όλο μου το σώμα σαν να με έχουν δείρει ένα πράμα από το χτεσινό κουβάλημα. Το βράδυ Σάκης και Τζίντζερ δεν με άφησαν να κοιμηθώ γιατί κυνηγιόντουσαν συνέχεια, οπότε τώρα είμαι κουδούνι και τα δύο τέρατα εξαφανισμένα. Όσο για το χειμώνας ή καλοκαίρι, χειμώνας δαγκωτό. Το κρύο το αντέχω τη ζέστη με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 342 343 344 345 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 88 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: mimikaki γιατι κλες καλε; δεν σου αρεσει ο χειμωνας; Click για ανάπτυξη... καθόλου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:21 Η marestros: #6.845 06-09-07 23:21 Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Οχι δεν ειμαι στο μαθηματικο, ειμαι Ανακαινιση κτιριων στην Πατρα! Δεν τα συμπαθω πολυ τα μαθηματικα αν και οταν συγκεντρωθω ειμαι αρκετα καλη... Βασικα ηταν το μονο κεφαλαιο που δεν ειχα διαβασει (οι πολικες συντεταγμενες) οποτε.. Click για ανάπτυξη... με μπερδεψες, ελπιζω να την περασεις!!! παντως καλυτερα που δεν εισαι μαθηματικο γιατι εγω δεν θα παρω ΠΟΤΕ πτυχιο! καλησπερα! τωρα γυρισα απο τις εξωτερικες υποχρεωσεις! δεν μπορω αλλο. ας αρχισουν οι νυχτες πρεμιερας να χαρω!!! θελω βολτα και να περανω καλα και να σταματησει αυτη η υστερια που με εχει πιασει ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:20 Η Ismini έγραψε: #6.846 07-09-07 00:20 Kαλημέρα! Αnabou καλώσόρισες! Ιωάννα περαστικά! Χριστίνα η δική μου γνώμη είναι να μιλήσεις με ειδικό για το παιδάκι ή αν νομίζεις ότι δεν θα θιχτούν οι γονείς του, να τους πεις ότι πρέπει να επισκεφτεί έναν. Ναι δρόσισε λιγάκι! Αντε να έρθει και ο χειμώνας να ανάψουμε το τζάκι! Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:50 Η mimikaki έγραψε: #6.847 07-09-07 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα. Click για ανάπτυξη... Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:52 Η LIFE έγραψε: #6.848 07-09-07 00:52 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... κι εγω καλοκαιρι ψηφιζω...μονο το να καθεσαι και να βλεπεις την θαλασσα φτανει-σε ηρεμει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:57 Η marfot75 έγραψε: #6.849 07-09-07 01:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... Αχ, κι εγώ δεν αντέχω το κρύο!!!!!!! Αποσυντονίζομαι, τελείως. Θέλω να είμαι όλη τη μέρα κάτω από το πάπλωμα και να μην κάνω τίποτα. Φέτος με τόσους καύσωνες, νοστάλγησα το Χειμώνα αλλά τις καλές μέρες του, όχι το ψοφόκρυο. Μπρρρρρρρρρ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:01 Η χριστινα έγραψε: #6.850 07-09-07 02:01 Τσιπουρο ε; Δεν τα προλαβαινει κανεις σε ζημιες και αταξιες. Που να το φανταζοταν κανεις και να το προβλεψει;;; Τι κρυο κι εμενα με αποσυντονιζει. Τη πολυ ζεστη βεβαια δεν την εκτιμω αλλα τη χειριζομαι καλυτερα. Ειναι στον ανθρωπο μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:02 Η Ismini έγραψε: #6.851 07-09-07 02:02 Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Αχ, κι εγώ δεν αντέχω το κρύο!!!!!!! Αποσυντονίζομαι, τελείως. Θέλω να είμαι όλη τη μέρα κάτω από το πάπλωμα και να μην κάνω τίποτα. Φέτος με τόσους καύσωνες, νοστάλγησα το Χειμώνα αλλά τις καλές μέρες του, όχι το ψοφόκρυο. Μπρρρρρρρρρ!!!! Click για ανάπτυξη... Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:02 Η χριστινα έγραψε: #6.852 07-09-07 02:02 το κρυο ηθελα να πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:33 Η marestros: #6.853 07-09-07 07:33 γεια σας!!! παλι ξυπνησα στις 7 χωρις λογο!!! τι να κανω?????????? καλη δουλεια σε ολους παω να διαβασω τιποτα τουλαχιστον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:37 Η kitsoyla έγραψε: #6.854 07-09-07 08:37 καλημέρα , μόλις ήρθα στην δουλεία , πάλι άργησα σήμερα, τι να κάνω? μέρα με την μέρα μεγαλώνει η κίνηση και που να αρχίσουν και τα σχολεία@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:54 Ο Vana Balafa: #6.855 07-09-07 08:54 καλημέρα σε όλους....... και εγώ όσο πάει αργώ περισσότερο στην δουλειά!!!!! Τελικά μετά τις διακοπές και ενώ θα έπρεπε να ειμαι "φρέσκια" και "ζωντανή", νιώθω σαν αγγινάρα σε πάγκο λαικής!!!!!!!! μεγάλη βλακεία μετά τις διακοπές να πρέπει να γυρίσεις στην δουλειά και να σε περιμένουν και ντάνες οι φάκελλοι εεεεε? τουλάχιστον έπρεπε να έχουμε 1-2 εβδομάδες ακόμα να μπουμε στο κλίμα, με λίγες ώρες στην δουλειά, κ.τ.λ.π....... Μήπως ζητάω πολλά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:57 Η kitsoyla έγραψε: #6.856 07-09-07 08:57 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa;70548 Μήπως ζητάω πολλά???????;)[/quote: όχι Vana μου δεν ζητάς πολλά, ίσα ίσα, λεγω θα συμφωνήσω μαζί σου μετά τις διακοπες θα έπρεπε να καθομασταν κανα 2 εβδομάδες να προσαρμοστούμε βρε παιδί μου, για να μπορούμε να αποδώσουμε και καλύτερα στην δουλεία μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:28 Η aspasiapef: #6.857 07-09-07 09:28 Καλημερούδια!! Εγώ έχω έρθει πρωί-πρωί σήμερα γιατί με ξύπνησε από τις 6 παρά ο σκύλος του γείτονα που ούρλιαζε.... Μη ξαναξούσω κανένα να κατηγορεί γάτες.... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ ακόμα και το χειμώνα λίγα φοράω... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... Καλά παιδί μου, εσύ το χειμώνα μεταμορφώνεσαι σε κρεμμύδι!!! Ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, ένα παλτό και μποτίτσες αρκούν! Το καλοκαίρι με τις ζέστες τι να βγάλω για να μη σκάω εγώ που υποφέρω? Το πετσί μου??? Αρχική Δημοσίευση από LIFE: κι εγω καλοκαιρι ψηφιζω...μονο το να καθεσαι και να βλεπεις την θαλασσα φτανει-σε ηρεμει Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι, η θάλασσα με ηρεμεί χειμώνα-καλοκαίρι Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... Μαζί σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:00 Η μελινάκι έγραψε: #6.858 07-09-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:03 Η kitsoyla έγραψε: #6.859 07-09-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Click για ανάπτυξη... αχ ναί και εγώ θέλω να χιονίσει φέτος, θέλω πολύ χιόνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:58 Η anabou έγραψε: #6.860 07-09-07 10:58 Καλημέρα! Αν και η αλήθεια είναι ότι έχω ξυπνήσει και καλύτερα. Πονάει όλο μου το σώμα σαν να με έχουν δείρει ένα πράμα από το χτεσινό κουβάλημα. Το βράδυ Σάκης και Τζίντζερ δεν με άφησαν να κοιμηθώ γιατί κυνηγιόντουσαν συνέχεια, οπότε τώρα είμαι κουδούνι και τα δύο τέρατα εξαφανισμένα. Όσο για το χειμώνας ή καλοκαίρι, χειμώνας δαγκωτό. Το κρύο το αντέχω τη ζέστη με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 342 343 344 345 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 88 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lactoula: Οχι δεν ειμαι στο μαθηματικο, ειμαι Ανακαινιση κτιριων στην Πατρα! Δεν τα συμπαθω πολυ τα μαθηματικα αν και οταν συγκεντρωθω ειμαι αρκετα καλη... Βασικα ηταν το μονο κεφαλαιο που δεν ειχα διαβασει (οι πολικες συντεταγμενες) οποτε.. Click για ανάπτυξη... με μπερδεψες, ελπιζω να την περασεις!!! παντως καλυτερα που δεν εισαι μαθηματικο γιατι εγω δεν θα παρω ΠΟΤΕ πτυχιο! καλησπερα! τωρα γυρισα απο τις εξωτερικες υποχρεωσεις! δεν μπορω αλλο. ας αρχισουν οι νυχτες πρεμιερας να χαρω!!! θελω βολτα και να περανω καλα και να σταματησει αυτη η υστερια που με εχει πιασει ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:20 Η Ismini έγραψε: #6.846 07-09-07 00:20 Kαλημέρα! Αnabou καλώσόρισες! Ιωάννα περαστικά! Χριστίνα η δική μου γνώμη είναι να μιλήσεις με ειδικό για το παιδάκι ή αν νομίζεις ότι δεν θα θιχτούν οι γονείς του, να τους πεις ότι πρέπει να επισκεφτεί έναν. Ναι δρόσισε λιγάκι! Αντε να έρθει και ο χειμώνας να ανάψουμε το τζάκι! Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:50 Η mimikaki έγραψε: #6.847 07-09-07 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα. Click για ανάπτυξη... Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:52 Η LIFE έγραψε: #6.848 07-09-07 00:52 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... κι εγω καλοκαιρι ψηφιζω...μονο το να καθεσαι και να βλεπεις την θαλασσα φτανει-σε ηρεμει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:57 Η marfot75 έγραψε: #6.849 07-09-07 01:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... Αχ, κι εγώ δεν αντέχω το κρύο!!!!!!! Αποσυντονίζομαι, τελείως. Θέλω να είμαι όλη τη μέρα κάτω από το πάπλωμα και να μην κάνω τίποτα. Φέτος με τόσους καύσωνες, νοστάλγησα το Χειμώνα αλλά τις καλές μέρες του, όχι το ψοφόκρυο. Μπρρρρρρρρρ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:01 Η χριστινα έγραψε: #6.850 07-09-07 02:01 Τσιπουρο ε; Δεν τα προλαβαινει κανεις σε ζημιες και αταξιες. Που να το φανταζοταν κανεις και να το προβλεψει;;; Τι κρυο κι εμενα με αποσυντονιζει. Τη πολυ ζεστη βεβαια δεν την εκτιμω αλλα τη χειριζομαι καλυτερα. Ειναι στον ανθρωπο μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:02 Η Ismini έγραψε: #6.851 07-09-07 02:02 Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Αχ, κι εγώ δεν αντέχω το κρύο!!!!!!! Αποσυντονίζομαι, τελείως. Θέλω να είμαι όλη τη μέρα κάτω από το πάπλωμα και να μην κάνω τίποτα. Φέτος με τόσους καύσωνες, νοστάλγησα το Χειμώνα αλλά τις καλές μέρες του, όχι το ψοφόκρυο. Μπρρρρρρρρρ!!!! Click για ανάπτυξη... Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:02 Η χριστινα έγραψε: #6.852 07-09-07 02:02 το κρυο ηθελα να πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:33 Η marestros: #6.853 07-09-07 07:33 γεια σας!!! παλι ξυπνησα στις 7 χωρις λογο!!! τι να κανω?????????? καλη δουλεια σε ολους παω να διαβασω τιποτα τουλαχιστον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:37 Η kitsoyla έγραψε: #6.854 07-09-07 08:37 καλημέρα , μόλις ήρθα στην δουλεία , πάλι άργησα σήμερα, τι να κάνω? μέρα με την μέρα μεγαλώνει η κίνηση και που να αρχίσουν και τα σχολεία@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:54 Ο Vana Balafa: #6.855 07-09-07 08:54 καλημέρα σε όλους....... και εγώ όσο πάει αργώ περισσότερο στην δουλειά!!!!! Τελικά μετά τις διακοπές και ενώ θα έπρεπε να ειμαι "φρέσκια" και "ζωντανή", νιώθω σαν αγγινάρα σε πάγκο λαικής!!!!!!!! μεγάλη βλακεία μετά τις διακοπές να πρέπει να γυρίσεις στην δουλειά και να σε περιμένουν και ντάνες οι φάκελλοι εεεεε? τουλάχιστον έπρεπε να έχουμε 1-2 εβδομάδες ακόμα να μπουμε στο κλίμα, με λίγες ώρες στην δουλειά, κ.τ.λ.π....... Μήπως ζητάω πολλά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:57 Η kitsoyla έγραψε: #6.856 07-09-07 08:57 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa;70548 Μήπως ζητάω πολλά???????;)[/quote: όχι Vana μου δεν ζητάς πολλά, ίσα ίσα, λεγω θα συμφωνήσω μαζί σου μετά τις διακοπες θα έπρεπε να καθομασταν κανα 2 εβδομάδες να προσαρμοστούμε βρε παιδί μου, για να μπορούμε να αποδώσουμε και καλύτερα στην δουλεία μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:28 Η aspasiapef: #6.857 07-09-07 09:28 Καλημερούδια!! Εγώ έχω έρθει πρωί-πρωί σήμερα γιατί με ξύπνησε από τις 6 παρά ο σκύλος του γείτονα που ούρλιαζε.... Μη ξαναξούσω κανένα να κατηγορεί γάτες.... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ ακόμα και το χειμώνα λίγα φοράω... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... Καλά παιδί μου, εσύ το χειμώνα μεταμορφώνεσαι σε κρεμμύδι!!! Ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, ένα παλτό και μποτίτσες αρκούν! Το καλοκαίρι με τις ζέστες τι να βγάλω για να μη σκάω εγώ που υποφέρω? Το πετσί μου??? Αρχική Δημοσίευση από LIFE: κι εγω καλοκαιρι ψηφιζω...μονο το να καθεσαι και να βλεπεις την θαλασσα φτανει-σε ηρεμει Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι, η θάλασσα με ηρεμεί χειμώνα-καλοκαίρι Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... Μαζί σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:00 Η μελινάκι έγραψε: #6.858 07-09-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:03 Η kitsoyla έγραψε: #6.859 07-09-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Click για ανάπτυξη... αχ ναί και εγώ θέλω να χιονίσει φέτος, θέλω πολύ χιόνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:58 Η anabou έγραψε: #6.860 07-09-07 10:58 Καλημέρα! Αν και η αλήθεια είναι ότι έχω ξυπνήσει και καλύτερα. Πονάει όλο μου το σώμα σαν να με έχουν δείρει ένα πράμα από το χτεσινό κουβάλημα. Το βράδυ Σάκης και Τζίντζερ δεν με άφησαν να κοιμηθώ γιατί κυνηγιόντουσαν συνέχεια, οπότε τώρα είμαι κουδούνι και τα δύο τέρατα εξαφανισμένα. Όσο για το χειμώνας ή καλοκαίρι, χειμώνας δαγκωτό. Το κρύο το αντέχω τη ζέστη με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 342 343 344 345 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 88 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλημέρα! Αnabou καλώσόρισες! Ιωάννα περαστικά! Χριστίνα η δική μου γνώμη είναι να μιλήσεις με ειδικό για το παιδάκι ή αν νομίζεις ότι δεν θα θιχτούν οι γονείς του, να τους πεις ότι πρέπει να επισκεφτεί έναν. Ναι δρόσισε λιγάκι! Αντε να έρθει και ο χειμώνας να ανάψουμε το τζάκι! Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:50 Η mimikaki έγραψε: #6.847 07-09-07 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα. Click για ανάπτυξη... Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:52 Η LIFE έγραψε: #6.848 07-09-07 00:52 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... κι εγω καλοκαιρι ψηφιζω...μονο το να καθεσαι και να βλεπεις την θαλασσα φτανει-σε ηρεμει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:57 Η marfot75 έγραψε: #6.849 07-09-07 01:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... Αχ, κι εγώ δεν αντέχω το κρύο!!!!!!! Αποσυντονίζομαι, τελείως. Θέλω να είμαι όλη τη μέρα κάτω από το πάπλωμα και να μην κάνω τίποτα. Φέτος με τόσους καύσωνες, νοστάλγησα το Χειμώνα αλλά τις καλές μέρες του, όχι το ψοφόκρυο. Μπρρρρρρρρρ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:01 Η χριστινα έγραψε: #6.850 07-09-07 02:01 Τσιπουρο ε; Δεν τα προλαβαινει κανεις σε ζημιες και αταξιες. Που να το φανταζοταν κανεις και να το προβλεψει;;; Τι κρυο κι εμενα με αποσυντονιζει. Τη πολυ ζεστη βεβαια δεν την εκτιμω αλλα τη χειριζομαι καλυτερα. Ειναι στον ανθρωπο μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:02 Η Ismini έγραψε: #6.851 07-09-07 02:02 Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Αχ, κι εγώ δεν αντέχω το κρύο!!!!!!! Αποσυντονίζομαι, τελείως. Θέλω να είμαι όλη τη μέρα κάτω από το πάπλωμα και να μην κάνω τίποτα. Φέτος με τόσους καύσωνες, νοστάλγησα το Χειμώνα αλλά τις καλές μέρες του, όχι το ψοφόκρυο. Μπρρρρρρρρρ!!!! Click για ανάπτυξη... Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:02 Η χριστινα έγραψε: #6.852 07-09-07 02:02 το κρυο ηθελα να πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:33 Η marestros: #6.853 07-09-07 07:33 γεια σας!!! παλι ξυπνησα στις 7 χωρις λογο!!! τι να κανω?????????? καλη δουλεια σε ολους παω να διαβασω τιποτα τουλαχιστον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:37 Η kitsoyla έγραψε: #6.854 07-09-07 08:37 καλημέρα , μόλις ήρθα στην δουλεία , πάλι άργησα σήμερα, τι να κάνω? μέρα με την μέρα μεγαλώνει η κίνηση και που να αρχίσουν και τα σχολεία@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:54 Ο Vana Balafa: #6.855 07-09-07 08:54 καλημέρα σε όλους....... και εγώ όσο πάει αργώ περισσότερο στην δουλειά!!!!! Τελικά μετά τις διακοπές και ενώ θα έπρεπε να ειμαι "φρέσκια" και "ζωντανή", νιώθω σαν αγγινάρα σε πάγκο λαικής!!!!!!!! μεγάλη βλακεία μετά τις διακοπές να πρέπει να γυρίσεις στην δουλειά και να σε περιμένουν και ντάνες οι φάκελλοι εεεεε? τουλάχιστον έπρεπε να έχουμε 1-2 εβδομάδες ακόμα να μπουμε στο κλίμα, με λίγες ώρες στην δουλειά, κ.τ.λ.π....... Μήπως ζητάω πολλά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:57 Η kitsoyla έγραψε: #6.856 07-09-07 08:57 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa;70548 Μήπως ζητάω πολλά???????;)[/quote: όχι Vana μου δεν ζητάς πολλά, ίσα ίσα, λεγω θα συμφωνήσω μαζί σου μετά τις διακοπες θα έπρεπε να καθομασταν κανα 2 εβδομάδες να προσαρμοστούμε βρε παιδί μου, για να μπορούμε να αποδώσουμε και καλύτερα στην δουλεία μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:28 Η aspasiapef: #6.857 07-09-07 09:28 Καλημερούδια!! Εγώ έχω έρθει πρωί-πρωί σήμερα γιατί με ξύπνησε από τις 6 παρά ο σκύλος του γείτονα που ούρλιαζε.... Μη ξαναξούσω κανένα να κατηγορεί γάτες.... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ ακόμα και το χειμώνα λίγα φοράω... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... Καλά παιδί μου, εσύ το χειμώνα μεταμορφώνεσαι σε κρεμμύδι!!! Ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, ένα παλτό και μποτίτσες αρκούν! Το καλοκαίρι με τις ζέστες τι να βγάλω για να μη σκάω εγώ που υποφέρω? Το πετσί μου??? Αρχική Δημοσίευση από LIFE: κι εγω καλοκαιρι ψηφιζω...μονο το να καθεσαι και να βλεπεις την θαλασσα φτανει-σε ηρεμει Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι, η θάλασσα με ηρεμεί χειμώνα-καλοκαίρι Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... Μαζί σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:00 Η μελινάκι έγραψε: #6.858 07-09-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:03 Η kitsoyla έγραψε: #6.859 07-09-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Click για ανάπτυξη... αχ ναί και εγώ θέλω να χιονίσει φέτος, θέλω πολύ χιόνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:58 Η anabou έγραψε: #6.860 07-09-07 10:58 Καλημέρα! Αν και η αλήθεια είναι ότι έχω ξυπνήσει και καλύτερα. Πονάει όλο μου το σώμα σαν να με έχουν δείρει ένα πράμα από το χτεσινό κουβάλημα. Το βράδυ Σάκης και Τζίντζερ δεν με άφησαν να κοιμηθώ γιατί κυνηγιόντουσαν συνέχεια, οπότε τώρα είμαι κουδούνι και τα δύο τέρατα εξαφανισμένα. Όσο για το χειμώνας ή καλοκαίρι, χειμώνας δαγκωτό. Το κρύο το αντέχω τη ζέστη με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 342 343 344 345 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 88 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα. Click για ανάπτυξη... Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:52 Η LIFE έγραψε: #6.848 07-09-07 00:52 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... κι εγω καλοκαιρι ψηφιζω...μονο το να καθεσαι και να βλεπεις την θαλασσα φτανει-σε ηρεμει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:57 Η marfot75 έγραψε: #6.849 07-09-07 01:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... Αχ, κι εγώ δεν αντέχω το κρύο!!!!!!! Αποσυντονίζομαι, τελείως. Θέλω να είμαι όλη τη μέρα κάτω από το πάπλωμα και να μην κάνω τίποτα. Φέτος με τόσους καύσωνες, νοστάλγησα το Χειμώνα αλλά τις καλές μέρες του, όχι το ψοφόκρυο. Μπρρρρρρρρρ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:01 Η χριστινα έγραψε: #6.850 07-09-07 02:01 Τσιπουρο ε; Δεν τα προλαβαινει κανεις σε ζημιες και αταξιες. Που να το φανταζοταν κανεις και να το προβλεψει;;; Τι κρυο κι εμενα με αποσυντονιζει. Τη πολυ ζεστη βεβαια δεν την εκτιμω αλλα τη χειριζομαι καλυτερα. Ειναι στον ανθρωπο μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:02 Η Ismini έγραψε: #6.851 07-09-07 02:02 Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Αχ, κι εγώ δεν αντέχω το κρύο!!!!!!! Αποσυντονίζομαι, τελείως. Θέλω να είμαι όλη τη μέρα κάτω από το πάπλωμα και να μην κάνω τίποτα. Φέτος με τόσους καύσωνες, νοστάλγησα το Χειμώνα αλλά τις καλές μέρες του, όχι το ψοφόκρυο. Μπρρρρρρρρρ!!!! Click για ανάπτυξη... Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:02 Η χριστινα έγραψε: #6.852 07-09-07 02:02 το κρυο ηθελα να πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:33 Η marestros: #6.853 07-09-07 07:33 γεια σας!!! παλι ξυπνησα στις 7 χωρις λογο!!! τι να κανω?????????? καλη δουλεια σε ολους παω να διαβασω τιποτα τουλαχιστον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:37 Η kitsoyla έγραψε: #6.854 07-09-07 08:37 καλημέρα , μόλις ήρθα στην δουλεία , πάλι άργησα σήμερα, τι να κάνω? μέρα με την μέρα μεγαλώνει η κίνηση και που να αρχίσουν και τα σχολεία@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:54 Ο Vana Balafa: #6.855 07-09-07 08:54 καλημέρα σε όλους....... και εγώ όσο πάει αργώ περισσότερο στην δουλειά!!!!! Τελικά μετά τις διακοπές και ενώ θα έπρεπε να ειμαι "φρέσκια" και "ζωντανή", νιώθω σαν αγγινάρα σε πάγκο λαικής!!!!!!!! μεγάλη βλακεία μετά τις διακοπές να πρέπει να γυρίσεις στην δουλειά και να σε περιμένουν και ντάνες οι φάκελλοι εεεεε? τουλάχιστον έπρεπε να έχουμε 1-2 εβδομάδες ακόμα να μπουμε στο κλίμα, με λίγες ώρες στην δουλειά, κ.τ.λ.π....... Μήπως ζητάω πολλά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:57 Η kitsoyla έγραψε: #6.856 07-09-07 08:57 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa;70548 Μήπως ζητάω πολλά???????;)[/quote: όχι Vana μου δεν ζητάς πολλά, ίσα ίσα, λεγω θα συμφωνήσω μαζί σου μετά τις διακοπες θα έπρεπε να καθομασταν κανα 2 εβδομάδες να προσαρμοστούμε βρε παιδί μου, για να μπορούμε να αποδώσουμε και καλύτερα στην δουλεία μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:28 Η aspasiapef: #6.857 07-09-07 09:28 Καλημερούδια!! Εγώ έχω έρθει πρωί-πρωί σήμερα γιατί με ξύπνησε από τις 6 παρά ο σκύλος του γείτονα που ούρλιαζε.... Μη ξαναξούσω κανένα να κατηγορεί γάτες.... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ ακόμα και το χειμώνα λίγα φοράω... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... Καλά παιδί μου, εσύ το χειμώνα μεταμορφώνεσαι σε κρεμμύδι!!! Ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, ένα παλτό και μποτίτσες αρκούν! Το καλοκαίρι με τις ζέστες τι να βγάλω για να μη σκάω εγώ που υποφέρω? Το πετσί μου??? Αρχική Δημοσίευση από LIFE: κι εγω καλοκαιρι ψηφιζω...μονο το να καθεσαι και να βλεπεις την θαλασσα φτανει-σε ηρεμει Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι, η θάλασσα με ηρεμεί χειμώνα-καλοκαίρι Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... Μαζί σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:00 Η μελινάκι έγραψε: #6.858 07-09-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:03 Η kitsoyla έγραψε: #6.859 07-09-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Click για ανάπτυξη... αχ ναί και εγώ θέλω να χιονίσει φέτος, θέλω πολύ χιόνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:58 Η anabou έγραψε: #6.860 07-09-07 10:58 Καλημέρα! Αν και η αλήθεια είναι ότι έχω ξυπνήσει και καλύτερα. Πονάει όλο μου το σώμα σαν να με έχουν δείρει ένα πράμα από το χτεσινό κουβάλημα. Το βράδυ Σάκης και Τζίντζερ δεν με άφησαν να κοιμηθώ γιατί κυνηγιόντουσαν συνέχεια, οπότε τώρα είμαι κουδούνι και τα δύο τέρατα εξαφανισμένα. Όσο για το χειμώνας ή καλοκαίρι, χειμώνας δαγκωτό. Το κρύο το αντέχω τη ζέστη με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 342 343 344 345 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 88 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... κι εγω καλοκαιρι ψηφιζω...μονο το να καθεσαι και να βλεπεις την θαλασσα φτανει-σε ηρεμει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marfot75 Δραστήριο μέλος Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:57 Η marfot75 έγραψε: #6.849 07-09-07 01:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... Αχ, κι εγώ δεν αντέχω το κρύο!!!!!!! Αποσυντονίζομαι, τελείως. Θέλω να είμαι όλη τη μέρα κάτω από το πάπλωμα και να μην κάνω τίποτα. Φέτος με τόσους καύσωνες, νοστάλγησα το Χειμώνα αλλά τις καλές μέρες του, όχι το ψοφόκρυο. Μπρρρρρρρρρ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:01 Η χριστινα έγραψε: #6.850 07-09-07 02:01 Τσιπουρο ε; Δεν τα προλαβαινει κανεις σε ζημιες και αταξιες. Που να το φανταζοταν κανεις και να το προβλεψει;;; Τι κρυο κι εμενα με αποσυντονιζει. Τη πολυ ζεστη βεβαια δεν την εκτιμω αλλα τη χειριζομαι καλυτερα. Ειναι στον ανθρωπο μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:02 Η Ismini έγραψε: #6.851 07-09-07 02:02 Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Αχ, κι εγώ δεν αντέχω το κρύο!!!!!!! Αποσυντονίζομαι, τελείως. Θέλω να είμαι όλη τη μέρα κάτω από το πάπλωμα και να μην κάνω τίποτα. Φέτος με τόσους καύσωνες, νοστάλγησα το Χειμώνα αλλά τις καλές μέρες του, όχι το ψοφόκρυο. Μπρρρρρρρρρ!!!! Click για ανάπτυξη... Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:02 Η χριστινα έγραψε: #6.852 07-09-07 02:02 το κρυο ηθελα να πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:33 Η marestros: #6.853 07-09-07 07:33 γεια σας!!! παλι ξυπνησα στις 7 χωρις λογο!!! τι να κανω?????????? καλη δουλεια σε ολους παω να διαβασω τιποτα τουλαχιστον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:37 Η kitsoyla έγραψε: #6.854 07-09-07 08:37 καλημέρα , μόλις ήρθα στην δουλεία , πάλι άργησα σήμερα, τι να κάνω? μέρα με την μέρα μεγαλώνει η κίνηση και που να αρχίσουν και τα σχολεία@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:54 Ο Vana Balafa: #6.855 07-09-07 08:54 καλημέρα σε όλους....... και εγώ όσο πάει αργώ περισσότερο στην δουλειά!!!!! Τελικά μετά τις διακοπές και ενώ θα έπρεπε να ειμαι "φρέσκια" και "ζωντανή", νιώθω σαν αγγινάρα σε πάγκο λαικής!!!!!!!! μεγάλη βλακεία μετά τις διακοπές να πρέπει να γυρίσεις στην δουλειά και να σε περιμένουν και ντάνες οι φάκελλοι εεεεε? τουλάχιστον έπρεπε να έχουμε 1-2 εβδομάδες ακόμα να μπουμε στο κλίμα, με λίγες ώρες στην δουλειά, κ.τ.λ.π....... Μήπως ζητάω πολλά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:57 Η kitsoyla έγραψε: #6.856 07-09-07 08:57 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa;70548 Μήπως ζητάω πολλά???????;)[/quote: όχι Vana μου δεν ζητάς πολλά, ίσα ίσα, λεγω θα συμφωνήσω μαζί σου μετά τις διακοπες θα έπρεπε να καθομασταν κανα 2 εβδομάδες να προσαρμοστούμε βρε παιδί μου, για να μπορούμε να αποδώσουμε και καλύτερα στην δουλεία μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:28 Η aspasiapef: #6.857 07-09-07 09:28 Καλημερούδια!! Εγώ έχω έρθει πρωί-πρωί σήμερα γιατί με ξύπνησε από τις 6 παρά ο σκύλος του γείτονα που ούρλιαζε.... Μη ξαναξούσω κανένα να κατηγορεί γάτες.... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ ακόμα και το χειμώνα λίγα φοράω... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... Καλά παιδί μου, εσύ το χειμώνα μεταμορφώνεσαι σε κρεμμύδι!!! Ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, ένα παλτό και μποτίτσες αρκούν! Το καλοκαίρι με τις ζέστες τι να βγάλω για να μη σκάω εγώ που υποφέρω? Το πετσί μου??? Αρχική Δημοσίευση από LIFE: κι εγω καλοκαιρι ψηφιζω...μονο το να καθεσαι και να βλεπεις την θαλασσα φτανει-σε ηρεμει Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι, η θάλασσα με ηρεμεί χειμώνα-καλοκαίρι Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... Μαζί σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:00 Η μελινάκι έγραψε: #6.858 07-09-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:03 Η kitsoyla έγραψε: #6.859 07-09-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Click για ανάπτυξη... αχ ναί και εγώ θέλω να χιονίσει φέτος, θέλω πολύ χιόνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:58 Η anabou έγραψε: #6.860 07-09-07 10:58 Καλημέρα! Αν και η αλήθεια είναι ότι έχω ξυπνήσει και καλύτερα. Πονάει όλο μου το σώμα σαν να με έχουν δείρει ένα πράμα από το χτεσινό κουβάλημα. Το βράδυ Σάκης και Τζίντζερ δεν με άφησαν να κοιμηθώ γιατί κυνηγιόντουσαν συνέχεια, οπότε τώρα είμαι κουδούνι και τα δύο τέρατα εξαφανισμένα. Όσο για το χειμώνας ή καλοκαίρι, χειμώνας δαγκωτό. Το κρύο το αντέχω τη ζέστη με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 342 343 344 345 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 88 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... Αχ, κι εγώ δεν αντέχω το κρύο!!!!!!! Αποσυντονίζομαι, τελείως. Θέλω να είμαι όλη τη μέρα κάτω από το πάπλωμα και να μην κάνω τίποτα. Φέτος με τόσους καύσωνες, νοστάλγησα το Χειμώνα αλλά τις καλές μέρες του, όχι το ψοφόκρυο. Μπρρρρρρρρρ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:01 Η χριστινα έγραψε: #6.850 07-09-07 02:01 Τσιπουρο ε; Δεν τα προλαβαινει κανεις σε ζημιες και αταξιες. Που να το φανταζοταν κανεις και να το προβλεψει;;; Τι κρυο κι εμενα με αποσυντονιζει. Τη πολυ ζεστη βεβαια δεν την εκτιμω αλλα τη χειριζομαι καλυτερα. Ειναι στον ανθρωπο μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:02 Η Ismini έγραψε: #6.851 07-09-07 02:02 Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Αχ, κι εγώ δεν αντέχω το κρύο!!!!!!! Αποσυντονίζομαι, τελείως. Θέλω να είμαι όλη τη μέρα κάτω από το πάπλωμα και να μην κάνω τίποτα. Φέτος με τόσους καύσωνες, νοστάλγησα το Χειμώνα αλλά τις καλές μέρες του, όχι το ψοφόκρυο. Μπρρρρρρρρρ!!!! Click για ανάπτυξη... Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:02 Η χριστινα έγραψε: #6.852 07-09-07 02:02 το κρυο ηθελα να πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:33 Η marestros: #6.853 07-09-07 07:33 γεια σας!!! παλι ξυπνησα στις 7 χωρις λογο!!! τι να κανω?????????? καλη δουλεια σε ολους παω να διαβασω τιποτα τουλαχιστον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:37 Η kitsoyla έγραψε: #6.854 07-09-07 08:37 καλημέρα , μόλις ήρθα στην δουλεία , πάλι άργησα σήμερα, τι να κάνω? μέρα με την μέρα μεγαλώνει η κίνηση και που να αρχίσουν και τα σχολεία@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:54 Ο Vana Balafa: #6.855 07-09-07 08:54 καλημέρα σε όλους....... και εγώ όσο πάει αργώ περισσότερο στην δουλειά!!!!! Τελικά μετά τις διακοπές και ενώ θα έπρεπε να ειμαι "φρέσκια" και "ζωντανή", νιώθω σαν αγγινάρα σε πάγκο λαικής!!!!!!!! μεγάλη βλακεία μετά τις διακοπές να πρέπει να γυρίσεις στην δουλειά και να σε περιμένουν και ντάνες οι φάκελλοι εεεεε? τουλάχιστον έπρεπε να έχουμε 1-2 εβδομάδες ακόμα να μπουμε στο κλίμα, με λίγες ώρες στην δουλειά, κ.τ.λ.π....... Μήπως ζητάω πολλά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:57 Η kitsoyla έγραψε: #6.856 07-09-07 08:57 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa;70548 Μήπως ζητάω πολλά???????;)[/quote: όχι Vana μου δεν ζητάς πολλά, ίσα ίσα, λεγω θα συμφωνήσω μαζί σου μετά τις διακοπες θα έπρεπε να καθομασταν κανα 2 εβδομάδες να προσαρμοστούμε βρε παιδί μου, για να μπορούμε να αποδώσουμε και καλύτερα στην δουλεία μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:28 Η aspasiapef: #6.857 07-09-07 09:28 Καλημερούδια!! Εγώ έχω έρθει πρωί-πρωί σήμερα γιατί με ξύπνησε από τις 6 παρά ο σκύλος του γείτονα που ούρλιαζε.... Μη ξαναξούσω κανένα να κατηγορεί γάτες.... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ ακόμα και το χειμώνα λίγα φοράω... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... Καλά παιδί μου, εσύ το χειμώνα μεταμορφώνεσαι σε κρεμμύδι!!! Ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, ένα παλτό και μποτίτσες αρκούν! Το καλοκαίρι με τις ζέστες τι να βγάλω για να μη σκάω εγώ που υποφέρω? Το πετσί μου??? Αρχική Δημοσίευση από LIFE: κι εγω καλοκαιρι ψηφιζω...μονο το να καθεσαι και να βλεπεις την θαλασσα φτανει-σε ηρεμει Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι, η θάλασσα με ηρεμεί χειμώνα-καλοκαίρι Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... Μαζί σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:00 Η μελινάκι έγραψε: #6.858 07-09-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:03 Η kitsoyla έγραψε: #6.859 07-09-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Click για ανάπτυξη... αχ ναί και εγώ θέλω να χιονίσει φέτος, θέλω πολύ χιόνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:58 Η anabou έγραψε: #6.860 07-09-07 10:58 Καλημέρα! Αν και η αλήθεια είναι ότι έχω ξυπνήσει και καλύτερα. Πονάει όλο μου το σώμα σαν να με έχουν δείρει ένα πράμα από το χτεσινό κουβάλημα. Το βράδυ Σάκης και Τζίντζερ δεν με άφησαν να κοιμηθώ γιατί κυνηγιόντουσαν συνέχεια, οπότε τώρα είμαι κουδούνι και τα δύο τέρατα εξαφανισμένα. Όσο για το χειμώνας ή καλοκαίρι, χειμώνας δαγκωτό. Το κρύο το αντέχω τη ζέστη με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 342 343 344 345 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 88 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τσιπουρο ε; Δεν τα προλαβαινει κανεις σε ζημιες και αταξιες. Που να το φανταζοταν κανεις και να το προβλεψει;;; Τι κρυο κι εμενα με αποσυντονιζει. Τη πολυ ζεστη βεβαια δεν την εκτιμω αλλα τη χειριζομαι καλυτερα. Ειναι στον ανθρωπο μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:02 Η Ismini έγραψε: #6.851 07-09-07 02:02 Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Αχ, κι εγώ δεν αντέχω το κρύο!!!!!!! Αποσυντονίζομαι, τελείως. Θέλω να είμαι όλη τη μέρα κάτω από το πάπλωμα και να μην κάνω τίποτα. Φέτος με τόσους καύσωνες, νοστάλγησα το Χειμώνα αλλά τις καλές μέρες του, όχι το ψοφόκρυο. Μπρρρρρρρρρ!!!! Click για ανάπτυξη... Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:02 Η χριστινα έγραψε: #6.852 07-09-07 02:02 το κρυο ηθελα να πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:33 Η marestros: #6.853 07-09-07 07:33 γεια σας!!! παλι ξυπνησα στις 7 χωρις λογο!!! τι να κανω?????????? καλη δουλεια σε ολους παω να διαβασω τιποτα τουλαχιστον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:37 Η kitsoyla έγραψε: #6.854 07-09-07 08:37 καλημέρα , μόλις ήρθα στην δουλεία , πάλι άργησα σήμερα, τι να κάνω? μέρα με την μέρα μεγαλώνει η κίνηση και που να αρχίσουν και τα σχολεία@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:54 Ο Vana Balafa: #6.855 07-09-07 08:54 καλημέρα σε όλους....... και εγώ όσο πάει αργώ περισσότερο στην δουλειά!!!!! Τελικά μετά τις διακοπές και ενώ θα έπρεπε να ειμαι "φρέσκια" και "ζωντανή", νιώθω σαν αγγινάρα σε πάγκο λαικής!!!!!!!! μεγάλη βλακεία μετά τις διακοπές να πρέπει να γυρίσεις στην δουλειά και να σε περιμένουν και ντάνες οι φάκελλοι εεεεε? τουλάχιστον έπρεπε να έχουμε 1-2 εβδομάδες ακόμα να μπουμε στο κλίμα, με λίγες ώρες στην δουλειά, κ.τ.λ.π....... Μήπως ζητάω πολλά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:57 Η kitsoyla έγραψε: #6.856 07-09-07 08:57 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa;70548 Μήπως ζητάω πολλά???????;)[/quote: όχι Vana μου δεν ζητάς πολλά, ίσα ίσα, λεγω θα συμφωνήσω μαζί σου μετά τις διακοπες θα έπρεπε να καθομασταν κανα 2 εβδομάδες να προσαρμοστούμε βρε παιδί μου, για να μπορούμε να αποδώσουμε και καλύτερα στην δουλεία μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:28 Η aspasiapef: #6.857 07-09-07 09:28 Καλημερούδια!! Εγώ έχω έρθει πρωί-πρωί σήμερα γιατί με ξύπνησε από τις 6 παρά ο σκύλος του γείτονα που ούρλιαζε.... Μη ξαναξούσω κανένα να κατηγορεί γάτες.... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ ακόμα και το χειμώνα λίγα φοράω... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... Καλά παιδί μου, εσύ το χειμώνα μεταμορφώνεσαι σε κρεμμύδι!!! Ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, ένα παλτό και μποτίτσες αρκούν! Το καλοκαίρι με τις ζέστες τι να βγάλω για να μη σκάω εγώ που υποφέρω? Το πετσί μου??? Αρχική Δημοσίευση από LIFE: κι εγω καλοκαιρι ψηφιζω...μονο το να καθεσαι και να βλεπεις την θαλασσα φτανει-σε ηρεμει Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι, η θάλασσα με ηρεμεί χειμώνα-καλοκαίρι Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... Μαζί σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:00 Η μελινάκι έγραψε: #6.858 07-09-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:03 Η kitsoyla έγραψε: #6.859 07-09-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Click για ανάπτυξη... αχ ναί και εγώ θέλω να χιονίσει φέτος, θέλω πολύ χιόνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:58 Η anabou έγραψε: #6.860 07-09-07 10:58 Καλημέρα! Αν και η αλήθεια είναι ότι έχω ξυπνήσει και καλύτερα. Πονάει όλο μου το σώμα σαν να με έχουν δείρει ένα πράμα από το χτεσινό κουβάλημα. Το βράδυ Σάκης και Τζίντζερ δεν με άφησαν να κοιμηθώ γιατί κυνηγιόντουσαν συνέχεια, οπότε τώρα είμαι κουδούνι και τα δύο τέρατα εξαφανισμένα. Όσο για το χειμώνας ή καλοκαίρι, χειμώνας δαγκωτό. Το κρύο το αντέχω τη ζέστη με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 342 343 344 345 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 88 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marfot75: Αχ, κι εγώ δεν αντέχω το κρύο!!!!!!! Αποσυντονίζομαι, τελείως. Θέλω να είμαι όλη τη μέρα κάτω από το πάπλωμα και να μην κάνω τίποτα. Φέτος με τόσους καύσωνες, νοστάλγησα το Χειμώνα αλλά τις καλές μέρες του, όχι το ψοφόκρυο. Μπρρρρρρρρρ!!!! Click για ανάπτυξη... Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:02 Η χριστινα έγραψε: #6.852 07-09-07 02:02 το κρυο ηθελα να πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:33 Η marestros: #6.853 07-09-07 07:33 γεια σας!!! παλι ξυπνησα στις 7 χωρις λογο!!! τι να κανω?????????? καλη δουλεια σε ολους παω να διαβασω τιποτα τουλαχιστον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:37 Η kitsoyla έγραψε: #6.854 07-09-07 08:37 καλημέρα , μόλις ήρθα στην δουλεία , πάλι άργησα σήμερα, τι να κάνω? μέρα με την μέρα μεγαλώνει η κίνηση και που να αρχίσουν και τα σχολεία@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:54 Ο Vana Balafa: #6.855 07-09-07 08:54 καλημέρα σε όλους....... και εγώ όσο πάει αργώ περισσότερο στην δουλειά!!!!! Τελικά μετά τις διακοπές και ενώ θα έπρεπε να ειμαι "φρέσκια" και "ζωντανή", νιώθω σαν αγγινάρα σε πάγκο λαικής!!!!!!!! μεγάλη βλακεία μετά τις διακοπές να πρέπει να γυρίσεις στην δουλειά και να σε περιμένουν και ντάνες οι φάκελλοι εεεεε? τουλάχιστον έπρεπε να έχουμε 1-2 εβδομάδες ακόμα να μπουμε στο κλίμα, με λίγες ώρες στην δουλειά, κ.τ.λ.π....... Μήπως ζητάω πολλά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:57 Η kitsoyla έγραψε: #6.856 07-09-07 08:57 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa;70548 Μήπως ζητάω πολλά???????;)[/quote: όχι Vana μου δεν ζητάς πολλά, ίσα ίσα, λεγω θα συμφωνήσω μαζί σου μετά τις διακοπες θα έπρεπε να καθομασταν κανα 2 εβδομάδες να προσαρμοστούμε βρε παιδί μου, για να μπορούμε να αποδώσουμε και καλύτερα στην δουλεία μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:28 Η aspasiapef: #6.857 07-09-07 09:28 Καλημερούδια!! Εγώ έχω έρθει πρωί-πρωί σήμερα γιατί με ξύπνησε από τις 6 παρά ο σκύλος του γείτονα που ούρλιαζε.... Μη ξαναξούσω κανένα να κατηγορεί γάτες.... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ ακόμα και το χειμώνα λίγα φοράω... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... Καλά παιδί μου, εσύ το χειμώνα μεταμορφώνεσαι σε κρεμμύδι!!! Ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, ένα παλτό και μποτίτσες αρκούν! Το καλοκαίρι με τις ζέστες τι να βγάλω για να μη σκάω εγώ που υποφέρω? Το πετσί μου??? Αρχική Δημοσίευση από LIFE: κι εγω καλοκαιρι ψηφιζω...μονο το να καθεσαι και να βλεπεις την θαλασσα φτανει-σε ηρεμει Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι, η θάλασσα με ηρεμεί χειμώνα-καλοκαίρι Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... Μαζί σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:00 Η μελινάκι έγραψε: #6.858 07-09-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:03 Η kitsoyla έγραψε: #6.859 07-09-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Click για ανάπτυξη... αχ ναί και εγώ θέλω να χιονίσει φέτος, θέλω πολύ χιόνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:58 Η anabou έγραψε: #6.860 07-09-07 10:58 Καλημέρα! Αν και η αλήθεια είναι ότι έχω ξυπνήσει και καλύτερα. Πονάει όλο μου το σώμα σαν να με έχουν δείρει ένα πράμα από το χτεσινό κουβάλημα. Το βράδυ Σάκης και Τζίντζερ δεν με άφησαν να κοιμηθώ γιατί κυνηγιόντουσαν συνέχεια, οπότε τώρα είμαι κουδούνι και τα δύο τέρατα εξαφανισμένα. Όσο για το χειμώνας ή καλοκαίρι, χειμώνας δαγκωτό. Το κρύο το αντέχω τη ζέστη με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 342 343 344 345 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 88 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το κρυο ηθελα να πω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:33 Η marestros: #6.853 07-09-07 07:33 γεια σας!!! παλι ξυπνησα στις 7 χωρις λογο!!! τι να κανω?????????? καλη δουλεια σε ολους παω να διαβασω τιποτα τουλαχιστον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:37 Η kitsoyla έγραψε: #6.854 07-09-07 08:37 καλημέρα , μόλις ήρθα στην δουλεία , πάλι άργησα σήμερα, τι να κάνω? μέρα με την μέρα μεγαλώνει η κίνηση και που να αρχίσουν και τα σχολεία@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:54 Ο Vana Balafa: #6.855 07-09-07 08:54 καλημέρα σε όλους....... και εγώ όσο πάει αργώ περισσότερο στην δουλειά!!!!! Τελικά μετά τις διακοπές και ενώ θα έπρεπε να ειμαι "φρέσκια" και "ζωντανή", νιώθω σαν αγγινάρα σε πάγκο λαικής!!!!!!!! μεγάλη βλακεία μετά τις διακοπές να πρέπει να γυρίσεις στην δουλειά και να σε περιμένουν και ντάνες οι φάκελλοι εεεεε? τουλάχιστον έπρεπε να έχουμε 1-2 εβδομάδες ακόμα να μπουμε στο κλίμα, με λίγες ώρες στην δουλειά, κ.τ.λ.π....... Μήπως ζητάω πολλά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:57 Η kitsoyla έγραψε: #6.856 07-09-07 08:57 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa;70548 Μήπως ζητάω πολλά???????;)[/quote: όχι Vana μου δεν ζητάς πολλά, ίσα ίσα, λεγω θα συμφωνήσω μαζί σου μετά τις διακοπες θα έπρεπε να καθομασταν κανα 2 εβδομάδες να προσαρμοστούμε βρε παιδί μου, για να μπορούμε να αποδώσουμε και καλύτερα στην δουλεία μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:28 Η aspasiapef: #6.857 07-09-07 09:28 Καλημερούδια!! Εγώ έχω έρθει πρωί-πρωί σήμερα γιατί με ξύπνησε από τις 6 παρά ο σκύλος του γείτονα που ούρλιαζε.... Μη ξαναξούσω κανένα να κατηγορεί γάτες.... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ ακόμα και το χειμώνα λίγα φοράω... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... Καλά παιδί μου, εσύ το χειμώνα μεταμορφώνεσαι σε κρεμμύδι!!! Ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, ένα παλτό και μποτίτσες αρκούν! Το καλοκαίρι με τις ζέστες τι να βγάλω για να μη σκάω εγώ που υποφέρω? Το πετσί μου??? Αρχική Δημοσίευση από LIFE: κι εγω καλοκαιρι ψηφιζω...μονο το να καθεσαι και να βλεπεις την θαλασσα φτανει-σε ηρεμει Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι, η θάλασσα με ηρεμεί χειμώνα-καλοκαίρι Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... Μαζί σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:00 Η μελινάκι έγραψε: #6.858 07-09-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:03 Η kitsoyla έγραψε: #6.859 07-09-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Click για ανάπτυξη... αχ ναί και εγώ θέλω να χιονίσει φέτος, θέλω πολύ χιόνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:58 Η anabou έγραψε: #6.860 07-09-07 10:58 Καλημέρα! Αν και η αλήθεια είναι ότι έχω ξυπνήσει και καλύτερα. Πονάει όλο μου το σώμα σαν να με έχουν δείρει ένα πράμα από το χτεσινό κουβάλημα. Το βράδυ Σάκης και Τζίντζερ δεν με άφησαν να κοιμηθώ γιατί κυνηγιόντουσαν συνέχεια, οπότε τώρα είμαι κουδούνι και τα δύο τέρατα εξαφανισμένα. Όσο για το χειμώνας ή καλοκαίρι, χειμώνας δαγκωτό. Το κρύο το αντέχω τη ζέστη με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 342 343 344 345 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 88 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γεια σας!!! παλι ξυπνησα στις 7 χωρις λογο!!! τι να κανω?????????? καλη δουλεια σε ολους παω να διαβασω τιποτα τουλαχιστον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:37 Η kitsoyla έγραψε: #6.854 07-09-07 08:37 καλημέρα , μόλις ήρθα στην δουλεία , πάλι άργησα σήμερα, τι να κάνω? μέρα με την μέρα μεγαλώνει η κίνηση και που να αρχίσουν και τα σχολεία@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:54 Ο Vana Balafa: #6.855 07-09-07 08:54 καλημέρα σε όλους....... και εγώ όσο πάει αργώ περισσότερο στην δουλειά!!!!! Τελικά μετά τις διακοπές και ενώ θα έπρεπε να ειμαι "φρέσκια" και "ζωντανή", νιώθω σαν αγγινάρα σε πάγκο λαικής!!!!!!!! μεγάλη βλακεία μετά τις διακοπές να πρέπει να γυρίσεις στην δουλειά και να σε περιμένουν και ντάνες οι φάκελλοι εεεεε? τουλάχιστον έπρεπε να έχουμε 1-2 εβδομάδες ακόμα να μπουμε στο κλίμα, με λίγες ώρες στην δουλειά, κ.τ.λ.π....... Μήπως ζητάω πολλά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:57 Η kitsoyla έγραψε: #6.856 07-09-07 08:57 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa;70548 Μήπως ζητάω πολλά???????;)[/quote: όχι Vana μου δεν ζητάς πολλά, ίσα ίσα, λεγω θα συμφωνήσω μαζί σου μετά τις διακοπες θα έπρεπε να καθομασταν κανα 2 εβδομάδες να προσαρμοστούμε βρε παιδί μου, για να μπορούμε να αποδώσουμε και καλύτερα στην δουλεία μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:28 Η aspasiapef: #6.857 07-09-07 09:28 Καλημερούδια!! Εγώ έχω έρθει πρωί-πρωί σήμερα γιατί με ξύπνησε από τις 6 παρά ο σκύλος του γείτονα που ούρλιαζε.... Μη ξαναξούσω κανένα να κατηγορεί γάτες.... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ ακόμα και το χειμώνα λίγα φοράω... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... Καλά παιδί μου, εσύ το χειμώνα μεταμορφώνεσαι σε κρεμμύδι!!! Ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, ένα παλτό και μποτίτσες αρκούν! Το καλοκαίρι με τις ζέστες τι να βγάλω για να μη σκάω εγώ που υποφέρω? Το πετσί μου??? Αρχική Δημοσίευση από LIFE: κι εγω καλοκαιρι ψηφιζω...μονο το να καθεσαι και να βλεπεις την θαλασσα φτανει-σε ηρεμει Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι, η θάλασσα με ηρεμεί χειμώνα-καλοκαίρι Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... Μαζί σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:00 Η μελινάκι έγραψε: #6.858 07-09-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:03 Η kitsoyla έγραψε: #6.859 07-09-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Click για ανάπτυξη... αχ ναί και εγώ θέλω να χιονίσει φέτος, θέλω πολύ χιόνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:58 Η anabou έγραψε: #6.860 07-09-07 10:58 Καλημέρα! Αν και η αλήθεια είναι ότι έχω ξυπνήσει και καλύτερα. Πονάει όλο μου το σώμα σαν να με έχουν δείρει ένα πράμα από το χτεσινό κουβάλημα. Το βράδυ Σάκης και Τζίντζερ δεν με άφησαν να κοιμηθώ γιατί κυνηγιόντουσαν συνέχεια, οπότε τώρα είμαι κουδούνι και τα δύο τέρατα εξαφανισμένα. Όσο για το χειμώνας ή καλοκαίρι, χειμώνας δαγκωτό. Το κρύο το αντέχω τη ζέστη με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 342 343 344 345 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 88 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημέρα , μόλις ήρθα στην δουλεία , πάλι άργησα σήμερα, τι να κάνω? μέρα με την μέρα μεγαλώνει η κίνηση και που να αρχίσουν και τα σχολεία@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:54 Ο Vana Balafa: #6.855 07-09-07 08:54 καλημέρα σε όλους....... και εγώ όσο πάει αργώ περισσότερο στην δουλειά!!!!! Τελικά μετά τις διακοπές και ενώ θα έπρεπε να ειμαι "φρέσκια" και "ζωντανή", νιώθω σαν αγγινάρα σε πάγκο λαικής!!!!!!!! μεγάλη βλακεία μετά τις διακοπές να πρέπει να γυρίσεις στην δουλειά και να σε περιμένουν και ντάνες οι φάκελλοι εεεεε? τουλάχιστον έπρεπε να έχουμε 1-2 εβδομάδες ακόμα να μπουμε στο κλίμα, με λίγες ώρες στην δουλειά, κ.τ.λ.π....... Μήπως ζητάω πολλά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:57 Η kitsoyla έγραψε: #6.856 07-09-07 08:57 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa;70548 Μήπως ζητάω πολλά???????;)[/quote: όχι Vana μου δεν ζητάς πολλά, ίσα ίσα, λεγω θα συμφωνήσω μαζί σου μετά τις διακοπες θα έπρεπε να καθομασταν κανα 2 εβδομάδες να προσαρμοστούμε βρε παιδί μου, για να μπορούμε να αποδώσουμε και καλύτερα στην δουλεία μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:28 Η aspasiapef: #6.857 07-09-07 09:28 Καλημερούδια!! Εγώ έχω έρθει πρωί-πρωί σήμερα γιατί με ξύπνησε από τις 6 παρά ο σκύλος του γείτονα που ούρλιαζε.... Μη ξαναξούσω κανένα να κατηγορεί γάτες.... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ ακόμα και το χειμώνα λίγα φοράω... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... Καλά παιδί μου, εσύ το χειμώνα μεταμορφώνεσαι σε κρεμμύδι!!! Ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, ένα παλτό και μποτίτσες αρκούν! Το καλοκαίρι με τις ζέστες τι να βγάλω για να μη σκάω εγώ που υποφέρω? Το πετσί μου??? Αρχική Δημοσίευση από LIFE: κι εγω καλοκαιρι ψηφιζω...μονο το να καθεσαι και να βλεπεις την θαλασσα φτανει-σε ηρεμει Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι, η θάλασσα με ηρεμεί χειμώνα-καλοκαίρι Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... Μαζί σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:00 Η μελινάκι έγραψε: #6.858 07-09-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:03 Η kitsoyla έγραψε: #6.859 07-09-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Click για ανάπτυξη... αχ ναί και εγώ θέλω να χιονίσει φέτος, θέλω πολύ χιόνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:58 Η anabou έγραψε: #6.860 07-09-07 10:58 Καλημέρα! Αν και η αλήθεια είναι ότι έχω ξυπνήσει και καλύτερα. Πονάει όλο μου το σώμα σαν να με έχουν δείρει ένα πράμα από το χτεσινό κουβάλημα. Το βράδυ Σάκης και Τζίντζερ δεν με άφησαν να κοιμηθώ γιατί κυνηγιόντουσαν συνέχεια, οπότε τώρα είμαι κουδούνι και τα δύο τέρατα εξαφανισμένα. Όσο για το χειμώνας ή καλοκαίρι, χειμώνας δαγκωτό. Το κρύο το αντέχω τη ζέστη με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 342 343 344 345 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 88 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημέρα σε όλους....... και εγώ όσο πάει αργώ περισσότερο στην δουλειά!!!!! Τελικά μετά τις διακοπές και ενώ θα έπρεπε να ειμαι "φρέσκια" και "ζωντανή", νιώθω σαν αγγινάρα σε πάγκο λαικής!!!!!!!! μεγάλη βλακεία μετά τις διακοπές να πρέπει να γυρίσεις στην δουλειά και να σε περιμένουν και ντάνες οι φάκελλοι εεεεε? τουλάχιστον έπρεπε να έχουμε 1-2 εβδομάδες ακόμα να μπουμε στο κλίμα, με λίγες ώρες στην δουλειά, κ.τ.λ.π....... Μήπως ζητάω πολλά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:57 Η kitsoyla έγραψε: #6.856 07-09-07 08:57 Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa;70548 Μήπως ζητάω πολλά???????;)[/quote: όχι Vana μου δεν ζητάς πολλά, ίσα ίσα, λεγω θα συμφωνήσω μαζί σου μετά τις διακοπες θα έπρεπε να καθομασταν κανα 2 εβδομάδες να προσαρμοστούμε βρε παιδί μου, για να μπορούμε να αποδώσουμε και καλύτερα στην δουλεία μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:28 Η aspasiapef: #6.857 07-09-07 09:28 Καλημερούδια!! Εγώ έχω έρθει πρωί-πρωί σήμερα γιατί με ξύπνησε από τις 6 παρά ο σκύλος του γείτονα που ούρλιαζε.... Μη ξαναξούσω κανένα να κατηγορεί γάτες.... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ ακόμα και το χειμώνα λίγα φοράω... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... Καλά παιδί μου, εσύ το χειμώνα μεταμορφώνεσαι σε κρεμμύδι!!! Ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, ένα παλτό και μποτίτσες αρκούν! Το καλοκαίρι με τις ζέστες τι να βγάλω για να μη σκάω εγώ που υποφέρω? Το πετσί μου??? Αρχική Δημοσίευση από LIFE: κι εγω καλοκαιρι ψηφιζω...μονο το να καθεσαι και να βλεπεις την θαλασσα φτανει-σε ηρεμει Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι, η θάλασσα με ηρεμεί χειμώνα-καλοκαίρι Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... Μαζί σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:00 Η μελινάκι έγραψε: #6.858 07-09-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:03 Η kitsoyla έγραψε: #6.859 07-09-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Click για ανάπτυξη... αχ ναί και εγώ θέλω να χιονίσει φέτος, θέλω πολύ χιόνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:58 Η anabou έγραψε: #6.860 07-09-07 10:58 Καλημέρα! Αν και η αλήθεια είναι ότι έχω ξυπνήσει και καλύτερα. Πονάει όλο μου το σώμα σαν να με έχουν δείρει ένα πράμα από το χτεσινό κουβάλημα. Το βράδυ Σάκης και Τζίντζερ δεν με άφησαν να κοιμηθώ γιατί κυνηγιόντουσαν συνέχεια, οπότε τώρα είμαι κουδούνι και τα δύο τέρατα εξαφανισμένα. Όσο για το χειμώνας ή καλοκαίρι, χειμώνας δαγκωτό. Το κρύο το αντέχω τη ζέστη με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 342 343 344 345 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 88 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa;70548 Μήπως ζητάω πολλά???????;)[/quote: όχι Vana μου δεν ζητάς πολλά, ίσα ίσα, λεγω θα συμφωνήσω μαζί σου μετά τις διακοπες θα έπρεπε να καθομασταν κανα 2 εβδομάδες να προσαρμοστούμε βρε παιδί μου, για να μπορούμε να αποδώσουμε και καλύτερα στην δουλεία μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:28 Η aspasiapef: #6.857 07-09-07 09:28 Καλημερούδια!! Εγώ έχω έρθει πρωί-πρωί σήμερα γιατί με ξύπνησε από τις 6 παρά ο σκύλος του γείτονα που ούρλιαζε.... Μη ξαναξούσω κανένα να κατηγορεί γάτες.... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ ακόμα και το χειμώνα λίγα φοράω... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... Καλά παιδί μου, εσύ το χειμώνα μεταμορφώνεσαι σε κρεμμύδι!!! Ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, ένα παλτό και μποτίτσες αρκούν! Το καλοκαίρι με τις ζέστες τι να βγάλω για να μη σκάω εγώ που υποφέρω? Το πετσί μου??? Αρχική Δημοσίευση από LIFE: κι εγω καλοκαιρι ψηφιζω...μονο το να καθεσαι και να βλεπεις την θαλασσα φτανει-σε ηρεμει Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι, η θάλασσα με ηρεμεί χειμώνα-καλοκαίρι Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... Μαζί σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:00 Η μελινάκι έγραψε: #6.858 07-09-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:03 Η kitsoyla έγραψε: #6.859 07-09-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Click για ανάπτυξη... αχ ναί και εγώ θέλω να χιονίσει φέτος, θέλω πολύ χιόνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:58 Η anabou έγραψε: #6.860 07-09-07 10:58 Καλημέρα! Αν και η αλήθεια είναι ότι έχω ξυπνήσει και καλύτερα. Πονάει όλο μου το σώμα σαν να με έχουν δείρει ένα πράμα από το χτεσινό κουβάλημα. Το βράδυ Σάκης και Τζίντζερ δεν με άφησαν να κοιμηθώ γιατί κυνηγιόντουσαν συνέχεια, οπότε τώρα είμαι κουδούνι και τα δύο τέρατα εξαφανισμένα. Όσο για το χειμώνας ή καλοκαίρι, χειμώνας δαγκωτό. Το κρύο το αντέχω τη ζέστη με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 342 343 344 345 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 88 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερούδια!! Εγώ έχω έρθει πρωί-πρωί σήμερα γιατί με ξύπνησε από τις 6 παρά ο σκύλος του γείτονα που ούρλιαζε.... Μη ξαναξούσω κανένα να κατηγορεί γάτες.... Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα. Click για ανάπτυξη... Εγώ ακόμα και το χειμώνα λίγα φοράω... Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω Click για ανάπτυξη... Καλά παιδί μου, εσύ το χειμώνα μεταμορφώνεσαι σε κρεμμύδι!!! Ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, ένα παλτό και μποτίτσες αρκούν! Το καλοκαίρι με τις ζέστες τι να βγάλω για να μη σκάω εγώ που υποφέρω? Το πετσί μου??? Αρχική Δημοσίευση από LIFE: κι εγω καλοκαιρι ψηφιζω...μονο το να καθεσαι και να βλεπεις την θαλασσα φτανει-σε ηρεμει Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι, η θάλασσα με ηρεμεί χειμώνα-καλοκαίρι Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... Μαζί σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:00 Η μελινάκι έγραψε: #6.858 07-09-07 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:03 Η kitsoyla έγραψε: #6.859 07-09-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Click για ανάπτυξη... αχ ναί και εγώ θέλω να χιονίσει φέτος, θέλω πολύ χιόνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:58 Η anabou έγραψε: #6.860 07-09-07 10:58 Καλημέρα! Αν και η αλήθεια είναι ότι έχω ξυπνήσει και καλύτερα. Πονάει όλο μου το σώμα σαν να με έχουν δείρει ένα πράμα από το χτεσινό κουβάλημα. Το βράδυ Σάκης και Τζίντζερ δεν με άφησαν να κοιμηθώ γιατί κυνηγιόντουσαν συνέχεια, οπότε τώρα είμαι κουδούνι και τα δύο τέρατα εξαφανισμένα. Όσο για το χειμώνας ή καλοκαίρι, χειμώνας δαγκωτό. Το κρύο το αντέχω τη ζέστη με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 342 343 344 345 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 88 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω. Click για ανάπτυξη... νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:03 Η kitsoyla έγραψε: #6.859 07-09-07 10:03 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Click για ανάπτυξη... αχ ναί και εγώ θέλω να χιονίσει φέτος, θέλω πολύ χιόνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:58 Η anabou έγραψε: #6.860 07-09-07 10:58 Καλημέρα! Αν και η αλήθεια είναι ότι έχω ξυπνήσει και καλύτερα. Πονάει όλο μου το σώμα σαν να με έχουν δείρει ένα πράμα από το χτεσινό κουβάλημα. Το βράδυ Σάκης και Τζίντζερ δεν με άφησαν να κοιμηθώ γιατί κυνηγιόντουσαν συνέχεια, οπότε τώρα είμαι κουδούνι και τα δύο τέρατα εξαφανισμένα. Όσο για το χειμώνας ή καλοκαίρι, χειμώνας δαγκωτό. Το κρύο το αντέχω τη ζέστη με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 342 343 344 345 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 343 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!! μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!! Click για ανάπτυξη... αχ ναί και εγώ θέλω να χιονίσει φέτος, θέλω πολύ χιόνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:58 Η anabou έγραψε: #6.860 07-09-07 10:58 Καλημέρα! Αν και η αλήθεια είναι ότι έχω ξυπνήσει και καλύτερα. Πονάει όλο μου το σώμα σαν να με έχουν δείρει ένα πράμα από το χτεσινό κουβάλημα. Το βράδυ Σάκης και Τζίντζερ δεν με άφησαν να κοιμηθώ γιατί κυνηγιόντουσαν συνέχεια, οπότε τώρα είμαι κουδούνι και τα δύο τέρατα εξαφανισμένα. Όσο για το χειμώνας ή καλοκαίρι, χειμώνας δαγκωτό. Το κρύο το αντέχω τη ζέστη με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέρα! Αν και η αλήθεια είναι ότι έχω ξυπνήσει και καλύτερα. Πονάει όλο μου το σώμα σαν να με έχουν δείρει ένα πράμα από το χτεσινό κουβάλημα. Το βράδυ Σάκης και Τζίντζερ δεν με άφησαν να κοιμηθώ γιατί κυνηγιόντουσαν συνέχεια, οπότε τώρα είμαι κουδούνι και τα δύο τέρατα εξαφανισμένα. Όσο για το χειμώνας ή καλοκαίρι, χειμώνας δαγκωτό. Το κρύο το αντέχω τη ζέστη με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.