Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Και Κλεοπάτρα, ελπίζω να μη μεθύσεις εσύ ή ο Ντάρκυ από τις αναθυμιάσεις του τσίπουρου!
Περαστικά σου Ιωάννα!! Εξεταστική και πυρετός κάνουν έναν πολύ κακό συνδιασμό..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν τα συμπαθω πολυ τα μαθηματικα αν και οταν συγκεντρωθω ειμαι αρκετα καλη... Βασικα ηταν το μονο κεφαλαιο που δεν ειχα διαβασει (οι πολικες συντεταγμενες) οποτε.. 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki γιατι κλες καλε;:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

δεν σου αρεσει ο χειμωνας;

mimikaki
Διάσημο μέλος
mimikaki γιατι κλες καλε;δεν σου αρεσει ο χειμωνας;
![]()
καθόλου!!!!

marestros
Δραστήριο μέλος
Οχι δεν ειμαι στο μαθηματικο, ειμαι Ανακαινιση κτιριων στην Πατρα!Δεν τα συμπαθω πολυ τα μαθηματικα αν και οταν συγκεντρωθω ειμαι αρκετα καλη... Βασικα ηταν το μονο κεφαλαιο που δεν ειχα διαβασει (οι πολικες συντεταγμενες) οποτε..
![]()
με μπερδεψες, ελπιζω να την περασεις!!! παντως καλυτερα που δεν εισαι μαθηματικο γιατι εγω δεν θα παρω ΠΟΤΕ πτυχιο!
καλησπερα! τωρα γυρισα απο τις εξωτερικες υποχρεωσεις! δεν μπορω αλλο. ας αρχισουν οι νυχτες πρεμιερας να χαρω!!! θελω βολτα και να περανω καλα και να σταματησει αυτη η υστερια που με εχει πιασει ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Ismini
Διάσημο μέλος
Αnabou καλώσόρισες! Ιωάννα περαστικά!
Χριστίνα η δική μου γνώμη είναι να μιλήσεις με ειδικό για το παιδάκι ή αν νομίζεις ότι δεν θα θιχτούν οι γονείς του, να τους πεις ότι πρέπει να επισκεφτεί έναν.
Ναι δρόσισε λιγάκι!
Αντε να έρθει και ο χειμώνας να ανάψουμε το τζάκι!
Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα.
Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
κι εγω καλοκαιρι ψηφιζω...μονο το να καθεσαι και να βλεπεις την θαλασσα φτανει-σε ηρεμειΓια μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω![]()
marfot75
Δραστήριο μέλος
Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω![]()
Αχ, κι εγώ δεν αντέχω το κρύο!!!!!!! Αποσυντονίζομαι, τελείως. Θέλω να είμαι όλη τη μέρα κάτω από το πάπλωμα και να μην κάνω τίποτα. Φέτος με τόσους καύσωνες, νοστάλγησα το Χειμώνα αλλά τις καλές μέρες του, όχι το ψοφόκρυο.

Μπρρρρρρρρρ!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Τσιπουρο ε; Δεν τα προλαβαινει κανεις σε ζημιες και αταξιες. Που να το φανταζοταν κανεις και να το προβλεψει;;;

Τι κρυο κι εμενα με αποσυντονιζει. Τη πολυ ζεστη βεβαια δεν την εκτιμω αλλα τη χειριζομαι καλυτερα. Ειναι στον ανθρωπο μαλλον

Ismini
Διάσημο μέλος
Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω.Αχ, κι εγώ δεν αντέχω το κρύο!!!!!!! Αποσυντονίζομαι, τελείως. Θέλω να είμαι όλη τη μέρα κάτω από το πάπλωμα και να μην κάνω τίποτα. Φέτος με τόσους καύσωνες, νοστάλγησα το Χειμώνα αλλά τις καλές μέρες του, όχι το ψοφόκρυο.Μπρρρρρρρρρ!!!!

χριστινα
Διάσημο μέλος

marestros
Δραστήριο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
, τι να κάνω? μέρα με την μέρα μεγαλώνει η κίνηση και που να αρχίσουν και τα σχολεία@Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
και εγώ όσο πάει αργώ περισσότερο στην δουλειά!!!!!
Τελικά μετά τις διακοπές και ενώ θα έπρεπε να ειμαι "φρέσκια" και
"ζωντανή", νιώθω σαν αγγινάρα σε πάγκο λαικής!!!!!!!!
μεγάλη βλακεία μετά τις διακοπές να πρέπει να γυρίσεις στην δουλειά
και να σε περιμένουν και ντάνες οι φάκελλοι εεεεε?
τουλάχιστον έπρεπε να έχουμε 1-2 εβδομάδες ακόμα να μπουμε στο
κλίμα, με λίγες ώρες στην δουλειά, κ.τ.λ.π.......
Μήπως ζητάω πολλά???????

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Vana Balafa;70548 Μήπως ζητάω πολλά???????;)[/quote:όχι Vana μου δεν ζητάς πολλά, ίσα ίσα,
λεγω θα συμφωνήσω μαζί σου μετά τις διακοπες θα έπρεπε να καθομασταν κανα 2 εβδομάδες να προσαρμοστούμε βρε παιδί μου, για να μπορούμε να αποδώσουμε και καλύτερα στην δουλεία μας![]()
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μη ξαναξούσω κανένα να κατηγορεί γάτες....Εγώ ακόμα και το χειμώνα λίγα φοράω...Το μόνο που μου αρέσει το καλοκαίρι είναι ότι φοράμε λίγα ρούχα.

Καλά παιδί μου, εσύ το χειμώνα μεταμορφώνεσαι σε κρεμμύδι!!!Για μένα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει...Τον χειμώνα με διπλά πουλόβερ κασκώλ, καλσόν και κάλτσες, μπουφάν, γάντια και ακόμη κρυώνω![]()
Ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, ένα παλτό και μποτίτσες αρκούν! Το καλοκαίρι με τις ζέστες τι να βγάλω για να μη σκάω εγώ που υποφέρω? Το πετσί μου???
Εμένα πάλι, η θάλασσα με ηρεμεί χειμώνα-καλοκαίρικι εγω καλοκαιρι ψηφιζω...μονο το να καθεσαι και να βλεπεις την θαλασσα φτανει-σε ηρεμει

Μαζί σου!!!!Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω.![]()

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!!Το ψοφόκρυο είναι που μου αρέσει!!!! Γενικά είμαι κι εγω πολύ ανεκτική στα κρύα, αλλά τη ζέστη δεν την αντέχωωωωωωωωωωω.![]()

μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!!

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
νοτα και ασπασια κι εγω μαζι σας!!!μακαρι μονο να χιονισει φετος για τα καλα να ευχαριστηθουμε χιονι!!
![]()
αχ ναί
και εγώ θέλω να χιονίσει φέτος, θέλω πολύ χιόνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
anabou
Διάσημο μέλος
Όσο για το χειμώνας ή καλοκαίρι, χειμώνας δαγκωτό. Το κρύο το αντέχω τη ζέστη με τίποτα!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool