χριστινα
Διάσημο μέλος
Χρονια πολλά και καλά!!!Είμαι γραφείο και βαριέμαι αφάνταστα! Μπαινοβγαίνω στο site και στα forum συνέχεια γιατί περιφέρεται το boss και δεν θελω να με δει να χαζεύω γατοσυζητήσεις. Άσε που δεν τον κόβω για πολύ ζωόφιλο οπότε δεν θα καταλάβει. Σήμερα έχω γεννέθλια και το μόνο που θέλω (εκτός από το να βρω μια μαμά & ένα σπίτι για τον Χιόνη) είναι να πηδήξω από το μπαλκόνι από τη βαρεμάρα!!!! Όχι τίποτα άλλο αλλά είμαστε στον 5ο όροφο και θα τρομάξω τις κυριλέ κυριούλες της πλατείας Κολωνακίου αν σκάσω στα πόδια τους.....
Δεν έχω και κάπα του Superman.....
ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!.....![]()
![]()
![]()
Κι εγώ βαριεμαι. Να δουλέψω, όχι γενικότερα
. Να κλειστώ κάπου και να κοιμάμαι, να κοιμάμαι να κοιμάμαι!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε βουνό σε κάποιο χιονοδρομικό κέντρο. Πχ στο Πήλιο. Δεν ξέρω πως είναι αλλά υποθέτω θα έχει ησυχία. Αλλά όπου και να είσαι αφού θα έχει ανθρώπους όλο και κάποιοι θα σου μιλάνε.Αυτό που θέλω είναι να πάω κάπου που δε θα μου μιλάει κανείς και δεν θα έχει τηλέφωνα....
Εχετε κάτι να προτείνετε?![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Χα!Χα!Χα!Στην ερημο Καλαχαρι δεν εχει ουτε τηλεφωνα ουτε καν πολιτισμο Αν βρεις κανενα Βουσμανο για ξεναγο θα περασης καλα Δεν εγγυαμαι για το ξενοδοχειο αλλα το οτι δεν θα χει τηλεφωνο δεν θα εχει![]()
Καλό! Συμφωνό και για την έρημο και για τον βουσμάνο! Ο άνδρας μου θα έχει κάποιες αντιρρήσεις αλλά δεν πειράζει...

ladycat
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Είχα πει ότι επειδή λείπει ο ανδρας μου ταξίδι δεν θα μαγειρέψω για μερικές μέρες αλλά μου έλαχε έγκυος φίλη στις μέρες της που της μύρισαν γαρίδες σαγανάκι....

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε τοτε και μια βουσμανα ξεναγο για να μην εχει αντιρησηΧα!Χα!Χα!![]()
![]()
![]()
Καλό! Συμφωνό και για την έρημο και για τον βουσμάνο! Ο άνδρας μου θα έχει κάποιες αντιρρήσεις αλλά δεν πειράζει...![]()

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ας μείνουμε καλύτερα στο αρχικό σχέδιο με το βουσμάνο

anabou
Διάσημο μέλος
Ασπασία χρόνια σου πολλά έστω και καθυστερημένα!!!
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Αnabou κουραγιο βαλτους να πλενουν τα πιατα αφου φανε την τουρτα.
Ασπασια χρονια πολλα. Ενταξει παιζει μονο ο Βουσμανος
Nα εχετε ολοι μια ομορφη ζεστη μερα
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Γεια σας! Ε, ναι λοιπόν το έκανα κι αυτό, μεταμεσονύκτια συναρμολόγηση τούρτας! Μόλις την τελείωσα! Κορυφαία στιγμή το ξύσιμο της σοκολάτας με το καθαριστήρι για τα φασολάκια για το ντεκορασιόν! Τα πιάτα δεν τα έπλυνα τίγκαρε ο νεροχύτης! Αύριο τα χειρότερα έρχονται καθώς θα κάνω την βασική μαγειρική για το σάββατο. Αλλά δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσω σπίτι γιατί παρουσιάζει μια φίλη μου την διπλωματική της και ένας θεος ξέρει τι ώρα θα ξεμπερδέψω! Α, πρέπει να μαζέψω και το χάος εν τάξει σπιτι μου! Το παραλήρημά μου λαμβάνει τέλος!
Ασπασία χρόνια σου πολλά έστω και καθυστερημένα!!!
Σ' ευχαριστώ πολύ! Μη νομίζεις, κάπωςέτσι πέρασα κι εγώ το βράδυ μου. Μπορεί να είχα γεννέθλια, αλλά τα πέρασα στην κουζίνα καθαρίζοντας γαρίδες, γιατί μια φίλη που ήρθε να μου ευχηθεί, είναι έγκυος στις μέρες της, και ξαφνικά της "μύρισαν" γαρίδες σαγανάκι. Ήμουν στην κουζίνα από τις 19:30 έως 22:00. Το φαντάζεσαι?

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μάλλον πρέπει να κάνω ένα ταξιδάκι Θεσσαλονικη. Καιρό έχω να έρθω. Πάνω από 5 χρόνια. Χμμμ
! Μάλλον θα ξεσηκώσω τον Κώστα να έρθουμε προς τα πάνω για κανένα 3ημεροΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
ασπασία χρόνια πολλά (αν και καθυστερημένα).
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Στον χορτιατη πανω χιονισε αλλα ασχετο απο το χιονι η Θεσσαλονικη καλιστα σας περιμενειΚαλημέρα Γιώτα! Ζηλεύω που χιόνισε σ'εσας.Μάλλον πρέπει να κάνω ένα ταξιδάκι Θεσσαλονικη. Καιρό έχω να έρθω. Πάνω από 5 χρόνια. Χμμμ
! Μάλλον θα ξεσηκώσω τον Κώστα να έρθουμε προς τα πάνω για κανένα 3ημερο
Υ.Γ μην δωσεις γαριδες στον Βουσμανο 
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αν για οποιοδήποτε λόγω θελήσει κάποιος γαρίδες, υπάρχουν κάτι ωραιότατες ψαροταβέρνες εδώ κοντά στο Π.Φάληρο που κάνουν χάρμα σαγανάκι!!!!

Γωγω
Δραστήριο μέλος
Καλημέρα Γιώτα! Ζηλεύω που χιόνισε σ'εσας.Μάλλον πρέπει να κάνω ένα ταξιδάκι Θεσσαλονικη. Καιρό έχω να έρθω. Πάνω από 5 χρόνια. Χμμμ
! Μάλλον θα ξεσηκώσω τον Κώστα να έρθουμε προς τα πάνω για κανένα 3ημερο
Γεια σου ασπασια...

Ποτε λες να ανεβεις πανω???
Γιατι λεμε να κανονισουμε κανενα καφεδακι...οποτε..αν βολεψει να ερθεις και συ!!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Όταν το κανονίσω θα ενημερώσω

Για Γιώτα: Γιατί μου το κάνεις αυτό; Χιονισμένος Χορτιάτης και το γνωστό υπέροχο κρύο; Θέλω κρεπούλες με σοκολάτα και καφέ θεσσαλονικιώτικο, θέλω χοντρά πουλόβερ και κασκόλ ακόμα και το Βαρδάρη θέλω.
Για Ασπασία: Τα καλύτερα και να στα κουβαλάει ο άντρας σου ντυμένος Βουσμάνος, άντε και εκείνο το φουστανάκι που σου άρεσε!
Για Anabu: Εύγε είμαι περήφανη για σένα, αγοράζω πατέντα τρίφτης σοκολάτας. Για τα πιάτα τώρα: Όλο και κάποια γειτόνισσα θα υπάρχει στη πολυκατοικία με πλυντήριο πιάτων. Χτυπάς τη πόρτα κουβαλώντας και τα πιάτα σου μαζί και λες: "Επειδή μου χάλασε το πλυντήριο πιάτων, μπορώ να πλύνω τα πιάτα μου στο δικό σας;" Μέχρι να καταλάβει τι παίζεται εσύ έχεις πάει στη κουζίνα και τα έχεις βάλει στο πλυντήριο της (ταχύτατες κινήσεις θέλω), ταυτόχρονα τη ρωτάς "γυαλιστικό βάζετε, έτσι;" Μέχρι να ξεμπλοκάρει και να καταλάβει τι παίζεται εσύ έχεις φύγει. Μέχρι που θα στα φέρει σπίτι και θα τα βάλει και στη θέση τους, μη σου πω ότι θα στρώσει και το τραπέζι. Μην το φοβάσαι ξέρεις πόσες μόνες νοικοκυρές υπάρχουν εκεί έξω; Φιλανθρωπία θα κάνεις.
Για Κατερίνα: Ο λαιμούλης πως πάει;

giota
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool