Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Βλέπω πως γίνετε ιδιαίτερη αναφορά στον κρύο, αν εκεί κάτω έχει κρύο τότε εδώ πάνω τι έχει?
Ελα μην είσαι υπερβολικός!! Ακόμα το σάλιο δεν φτάνει κάτω παγάκι…

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κρυο ! Κερδιζω την Κωμωση?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα Κυριακατικο πρωινο Η οικογενεια μαζεμενη Ο καιρος δεν παιζεται ειναι αναποφασιστος . Να χετε μια ομορφη μερα .

καλημερα καφεεεεεεε κ γρηγορα θερμοφορες κρυωνω αφανταστα

Καλημερα!
Καιρός υποφερτός , ήλιος με μασελάκι και όχι δικά του δόντια θα έλεγα. Ωραίος ζεστός Κυριακάτικος καφές , γατόνια παίζουν το γύρο γύρο όλοι και άλλες φορές το περνά περνά η μέλισσα (όπου μέλισσα βλέπε μύγα ) . Σήμερα δε μαγειρεύουμε τρώμε στη μαμά !!! :up:

Καλημέρα. Παιδιά σπίτι, άντρας σπίτι, εγώ μαγειρεύω, μαμά μου πιάστηκε, μπαμπάς μου μαγειρεύει στη μαμά. Το τσογλάνι ο γάτος χθες το βράδυ με λαχτάρησε. Απο το μεσημέρι και μετά δεν είχε όρεξη και αρνήθηκε να φάει την αγαπημένη του κονσέρβα. Είπαμε ότι νυστάζει και δεν έχει όρεξη και ότι θα φάει αργότερα. Έτσι τον πήρα για να πάμε στο κρεββάτι μου όπως κάθε βράδυ και έκανε εμετό στο πάπλωμα. Μετά είχε σαν ρίγος και έμοιαζε σαν να μίκραινε έτσι που τον είχα κουκουλώσει με μια κουβέρτα. Στις δύο ώρες ξύπνησε και σήμερα μοιάζει σαν να μην έχει τίποτα. Παίζει δαγκώνει και κυνηγάει μύγες. Δεν ξέρω εαν φταίει κάτι που έκανα χθες. Όλη τη μέρα όπως προανέφερα κυνήγαγε μύγες και ήταν όλο τσαντίλα γιατί μύγα δεν του καθότανε. Είπα και εγώ στο Τάσο να του πιάσουμε μια μύγα να του τη δώσουμε να ησυχάσουμε και τι να κάνει ο χριστιανός το έκανε. Δεν περίμενα ότι θα τη φάει, αλλά ο Μαντού την έφαγε. Να τον πείραξε η μύγα; Η αλήθεια είναι ότι σήμερα τις κυνηγάει αλλά χωρίς διάθεση να τις αγγίξει. Και όταν ο Μαντού παραιτείται απο τις απολάυσεις του σημαίνει ότι σε κάτι τον ενόχλησαν. Π.χ. με τα φαγητά. Δεν τρώει γαλακτοκομικά και λιπαρά που απο μικρό τον πείραζαν. Τώρα έχει ανέβει στο τραπεζάκι του καθιστικού και παραμονεύει πότε δεν θα τον βλέπω για να μου τη πέσει καθώς γράφω. Ας μου τη πέσει έτσι τον θέλω, υπερκινητικό τζαναμπέτη, τσογλάνι, ζημιάρη, βρωμόφατσα, αλητόφατσα, καταστροφέα, σικάγο μπαρ να μου το κάνει το σπίτι. Για σήμερα εννοώ, αύριο βλέπουμε.:rolleyes: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :bleh: :whistle:

Νερίνα μπορεί να του έπεσε βαριά η μύγα, ποιος ξέρει :P; Αφού σήμερα είναι καλά εντάξει! Κοιμήθηκα με το air condition ανοιχτό λόγω ψωφόκρυου και ελλείψεως πετρελαίου και ξύπνησα με έναν λαιμό χάρμα. Με το ζεστό καφεδάκι που πίνω πάντως συνέρχεται, Μετά με περιμένει η διπλωματική :(, και δεν έχω καμμία όρεξη!

Ελπιζω να ναι καλα τωρα λες να κανε διαμαρτυρια στις μυγες?

Καλημερα....:D
Μολις ξυπνησα, ειχαμε εξοδο ολη η παρεα απο το σχολειο χθες το βραδυ και πηγαμε σε club. Ποναει ο λαιμος μου και νομιζω οτι την εχω ψιλοαρπαξει!:)

Καλημέρα κι απο μένα, αν και μεσημέριασε πια. Παρακοιμήθηκα κ έίμαι τελείως ζαβλακομένη. Χτες στρώσαμε τα χαλια και το σπίτι είναι ζεστό κ χουχουλιαστό.
Νερινα κι εγώ όταν βλέπω τα γατιά μου έτσι (όπως χτες, μετά τον κτηνίατρο) σκέφτομαι τι καλά θα ήταν να σηκωθούν και να κάνουν τις κλασικές τους σκανταλιές!

Kατερινα περιμενουμε νεα της γαριδομακαροναδας!Κριτικη εγινε καλη δεν εγινε καλη?

Πωπω ξεχάστηκα. Έγινε τέλεια. Βέβαια άκρως παχυντική αλλά δεν πειράζει. Πάω να τη βάλω στις συνταγές...:)

εληφθη και ειναι και ευκολη!

Kαλημερα σας Καλη εβδομαδα .Παιδια σχολειο το πρωι με ρωτησαν- Μαμα τα χριστουγεννα ποτε ερχονται τωρα? Γατος τα χει βαλει με το καναρινι το οποιο το μεταφεραμε στον τοιχο πανω απο την εξωπορτα το μονο μερος που δεν μπορεσε ακομα να το φταση ο Περσης Κατι σαν τον Τουιτι με το Σιλβεστερ ενα πραμα.Τωρα καταλαβα γιατι σκαρφαλωνε στις κουρτινες Εκανε προπονηση για να φταση το καναρινακι. Καφες πρωινος γλυκος να παει η μερα καλα για ολους και ολες .Νερινα τι κανει ο Mandou?

Καλημέρα σας παιδιά γκα, γκα, γκα, γκα...Και εξηγώ: Η μικρή, το ζαβό καλέ, στις 3.30 τη νύχτα χτύπησε μια κρίση λαρυγγίτιδας, ευτυχώς με αέρα. ατμούς και κορτιζόνη (δυστυχώς) χαλάρωσε, αλλά απο τότε σε τακτά χρονικά διαστήματα, ακούμε αυτό το γκα, γκα που έγραψα παραπάνω. Οι υπόλοιποι, μεγάλη και πατέρας σχολείο, ο γάτος Γιώτα μου φαίνεται να μην έχει πρόβλημα, αλλά τις μύγες τις αποφεύγει, έως τις αγνοεί να σου πω. Εγώ νυστάζω και πρέπει να μαγειρέψω, ξέρεις το γνωστό, κοτόσουπα. Αυτό που μόλις ξεκινάει χειμώνας ξεπαστρεύουμε ολόκληρα κοτέτσια δεν το αντέχω.
Εγώ νυστάζω, δε θυμάμαι αν το ξανάπα.:mad:
Για Κατερίνα: Συνταγή καλή, αλλά δεν διευκρίνησες, ο άντρας πότε μπαίνει;:rolleyes:
Για Σαρδέλα: Τι κάνει ο λαιμούλης είπαμε; Γδυτό θα μου γύρναγες στα κλαμπ. Σας ξέρω εσάς τη νεολαία, όχι σαν τη δική μας. Εντάξει βγαίναμε και εμείς μέχρι πρωίας, αλλά το στρατιωτικό αμπέχωνο το φοράγαμε. Ελπίζω να μην έχασες τελικά το κουκλοθέατρο.:rolleyes:
Για Ασπασία. Είμαι απο το Άργος. Αργολίδας εννοώ.
Για gristofer: Καλώς το παιδί απο το κρύο. Τι έγινε, ευθυγραμμιστήκαμε;:rolleyes:

Καλημέρα!
Νερινα περαστικά στη μικρή, εύχομαι γρήγορη ανάρρωση.
Επίσης όσον αφορά στη συνταγή: ο άντρας μπάινει στην αρχή (μπάινει στην κουζίνα εννοώ, για να φτιάξει τη μακαρονάδα) και βγαίνει (από την κουζίνα πάλι) μόλις φαγωθεί κ η τελευταία μπουκια. αν θες τον κρατάς λίγο ακόμα, να βάλει και κανα καφέ να γίνεται!!!! :P :P :P
(δεν φτάνει που εχω καλό άντρα και με προσέχει, κάνω και πλάκα κι από πάνω!!!! Αχάριστη τελείως εχω γίνει!:P )

Για Σαρδέλα: Τι κάνει ο λαιμούλης είπαμε; Γδυτό θα μου γύρναγες στα κλαμπ. Σας ξέρω εσάς τη νεολαία, όχι σαν τη δική μας. Εντάξει βγαίναμε και εμείς μέχρι πρωίας, αλλά το στρατιωτικό αμπέχωνο το φοράγαμε. Ελπίζω να μην έχασες τελικά το κουκλοθέατρο.:rolleyes:

Καλημερα και απο εμενα.
Νερινα, μια χαρα ειναι ο λαιμος ευτυχως!Φορουσα μπουφαν οσο ημουν εξω, και οταν μπηκαμε ημουν πιο "καλοκαιρινη". Μαλλον επειδη φωναζα θα με ποναγε.
Πηγα κανονικα στη σχολη σημερα, που ειχαμε φιλολογια.:eek: :cry: :eek: :cool:
Και αυριο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εχουμε κουκλοθεατρο!!!!:up: :up: :up:

Περαστικα Νερινα στην μικρη . Ο γατος επαθε και εμαθε μαλον Νυσταζεις ειπαμε ?

Καλησπερουδια σ ολους παντα πιστευα οτι οι ανθρωποι που αγαπουν τις γατες ειναι πολυ τρυφεροι και ζεστοι και διαβαζοντας αυτο το ποστ παρολο που δεν προλαβαινω να γραφω λογω των αρθρων που σας ετοιμαζω ειναι ολοφανερο γενικα αυτο το σαιτ μου θυμιζει ζεστη κουβερτουλα και γατα, ναζιαρικο τρυφερο λιγο παραπονιαρικο ωρες ωρες με μερικες ιδιοτροπιουλες καποιοι, παντως γενικα ακρως συμπαθητικο και μοναδικο:up:

Anabou, εχεις γενεθλια σημερα?:hmm:
Αν δεν κανω λαθος....:)
Χρονια πολλα, να τα εκατοστησεις!!!!!!:D :D :D :P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back