Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελα μην είσαι υπερβολικός!! Ακόμα το σάλιο δεν φτάνει κάτω παγάκι…Βλέπω πως γίνετε ιδιαίτερη αναφορά στον κρύο, αν εκεί κάτω έχει κρύο τότε εδώ πάνω τι έχει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καιρός υποφερτός , ήλιος με μασελάκι και όχι δικά του δόντια θα έλεγα. Ωραίος ζεστός Κυριακάτικος καφές , γατόνια παίζουν το γύρο γύρο όλοι και άλλες φορές το περνά περνά η μέλισσα (όπου μέλισσα βλέπε μύγα ) . Σήμερα δε μαγειρεύουμε τρώμε στη μαμά !!!

anabou
Διάσημο μέλος
; Αφού σήμερα είναι καλά εντάξει! Κοιμήθηκα με το air condition ανοιχτό λόγω ψωφόκρυου και ελλείψεως πετρελαίου και ξύπνησα με έναν λαιμό χάρμα. Με το ζεστό καφεδάκι που πίνω πάντως συνέρχεται, Μετά με περιμένει η διπλωματική
, και δεν έχω καμμία όρεξη!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Μολις ξυπνησα, ειχαμε εξοδο ολη η παρεα απο το σχολειο χθες το βραδυ και πηγαμε σε club. Ποναει ο λαιμος μου και νομιζω οτι την εχω ψιλοαρπαξει!

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Νερινα κι εγώ όταν βλέπω τα γατιά μου έτσι (όπως χτες, μετά τον κτηνίατρο) σκέφτομαι τι καλά θα ήταν να σηκωθούν και να κάνουν τις κλασικές τους σκανταλιές!
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ νυστάζω, δε θυμάμαι αν το ξανάπα.
Για Κατερίνα: Συνταγή καλή, αλλά δεν διευκρίνησες, ο άντρας πότε μπαίνει;
Για Σαρδέλα: Τι κάνει ο λαιμούλης είπαμε; Γδυτό θα μου γύρναγες στα κλαμπ. Σας ξέρω εσάς τη νεολαία, όχι σαν τη δική μας. Εντάξει βγαίναμε και εμείς μέχρι πρωίας, αλλά το στρατιωτικό αμπέχωνο το φοράγαμε. Ελπίζω να μην έχασες τελικά το κουκλοθέατρο.
Για Ασπασία. Είμαι απο το Άργος. Αργολίδας εννοώ.
Για gristofer: Καλώς το παιδί απο το κρύο. Τι έγινε, ευθυγραμμιστήκαμε;

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Νερινα περαστικά στη μικρή, εύχομαι γρήγορη ανάρρωση.
Επίσης όσον αφορά στη συνταγή: ο άντρας μπάινει στην αρχή (μπάινει στην κουζίνα εννοώ, για να φτιάξει τη μακαρονάδα) και βγαίνει (από την κουζίνα πάλι) μόλις φαγωθεί κ η τελευταία μπουκια. αν θες τον κρατάς λίγο ακόμα, να βάλει και κανα καφέ να γίνεται!!!!
(δεν φτάνει που εχω καλό άντρα και με προσέχει, κάνω και πλάκα κι από πάνω!!!! Αχάριστη τελείως εχω γίνει!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Για Σαρδέλα: Τι κάνει ο λαιμούλης είπαμε; Γδυτό θα μου γύρναγες στα κλαμπ. Σας ξέρω εσάς τη νεολαία, όχι σαν τη δική μας. Εντάξει βγαίναμε και εμείς μέχρι πρωίας, αλλά το στρατιωτικό αμπέχωνο το φοράγαμε. Ελπίζω να μην έχασες τελικά το κουκλοθέατρο.![]()
Καλημερα και απο εμενα.
Νερινα, μια χαρα ειναι ο λαιμος ευτυχως!Φορουσα μπουφαν οσο ημουν εξω, και οταν μπηκαμε ημουν πιο "καλοκαιρινη". Μαλλον επειδη φωναζα θα με ποναγε.
Πηγα κανονικα στη σχολη σημερα, που ειχαμε φιλολογια.
:cry:
Και αυριο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εχουμε κουκλοθεατρο!!!!

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Αν δεν κανω λαθος....
Χρονια πολλα, να τα εκατοστησεις!!!!!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool