chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εεεεεε, μα ναι!!!!Πέστα χρυσόστομη!!!!Ορίστε! Αρα είχα δίκιο!
Κι εγω πολύ βαριέμαι....Ουσιαστικά πληρώνομαι για να ξυπνάω, να έρχομαι στη δουλειά, να μπαίνω στο mycat, και να επιστρέφω!
Οπως και να 'χει...είναι μεγάλη κούραση! (Και θα μπορούσα να μπαίνω και από το σπίτι μου!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

!θέλω και εγώ αύξηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Νότα και Ασπασία θα σας έχω στα υπόψην. Αντε να το κάνουμε και το γραφείο MYCAT!!!!

mimikaki
Διάσημο μέλος

Καλοφάγωτη η αυξηση

marestros
Δραστήριο μέλος
Νότα και Ασπασία θα σας έχω στα υπόψην. Αντε να το κάνουμε και το γραφείο MYCAT!!!!![]()
θελετε και πιανιστρια να σας φτιαχνει το κεφι στη δουλεια

παντα τετοια κατερινα. να ερχονται ολο και περισσοτερα
εγω ακομα δεν εχω βρει κατι για δουλεια και δεν ξερω τι να κανω. μεχρι που μπορει να τελειωσω και τη σχολη

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Thaaaaanks!!!Αντε να το κάνουμε και το γραφείο MYCAT!!!!![]()

Βέβαια αν μαζευτούμε όλες εκεί ή που θα είμαστε συνέχεια στο MyCat ή που θα μιλάμε μεταξύ μας για τις γάτες μας ή που θα μαζεύουμε και θα περιθάλπτουμε στο γραφείο όλα τα αδέσποτα της περιοχής! Μη σου πω και όλα τα παραπάνω μαζί!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα δουλεύουμε....

aretha
Περιβόητο μέλος
Aαααααα, δεν παίζω!! Αν το κάνετε έτσι το γραφείο θέλω κι εγώ!!ή που θα είμαστε συνέχεια στο MyCat ή που θα μιλάμε μεταξύ μας για τις γάτες μας ή που θα μαζεύουμε και θα περιθάλπτουμε στο γραφείο όλα τα αδέσποτα της περιοχής! Μη σου πω και όλα τα παραπάνω μαζί!!!

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Τουλάχιστον θα έχουμε με το μέρος μας την κόρη του αφεντικού και αυτό είναι μεγάλο συν!!!!Thaaaaanks!!!Βέβαια αν μαζευτούμε όλες εκεί ή που θα είμαστε συνέχεια στο MyCat ή που θα μιλάμε μεταξύ μας για τις γάτες μας ή που θα μαζεύουμε και θα περιθάλπτουμε στο γραφείο όλα τα αδέσποτα της περιοχής! Μη σου πω και όλα τα παραπάνω μαζί!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα δουλεύουμε....
![]()

RedCat
Διάσημο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Κατάφερα να γραφτώ επιτυχώς στα ιταλικά τις ώρες που ήθελα αλλά μιλάμε για τρελή ταλαιπωρία το διδασκαλείο, καμία οργάνωση
cosette
Δραστήριο μέλος

Υπάρχει και ένα teaser για το καινούριο expansion pack που θα έχει να κάνει με τα χόμπι. Βγαίνει άνοιξη 2008...

Περιμένουμε...!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν μπορεις να της εξηγησεις οτι θελεις κι εσυ σαν ανθρωπος να πας σπιτι σου να ξεκουραστεις;Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!![]()

aspasiapef
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Κατερίνα και εις ανώτερα (κοινώς ποτέ δεν είναι αρκετά!!!) Μπράβο για την αύξηση
Ασπασία εσένα τελικά τα μόνα ανώτερα είναι εκείνα του ωραρίου
ΚουράγιοΕύχομαι τα καλύτερα σε όσους βρίσκονται σε αναζήτηση.....
Σοφία, δεν ζηλεύω το ξεκίνημα της εβδομάδας σου
Δευτέρα και βαριέμαι.... Αλλά ευτυχώς τελειώνουμε στις 9, κάτι είναι κι αυτό!!!

Τελικά 2 γιατροί, 2 διαφορετικές απόψεις

Ο ένας επιμένει πως είναι αφθωδης στοματίτιδα (έκανε διάγνωση εξ αποστάσεως, απλά κοιτάζοντάς με, δεν το έχω ξαναδεί αυτό.....) Αλλά τουλάχιστον ηρέμησε ο Γιάννης που είχε πάθει κρίση, κάτι είναι κι αυτό 
Η οδοντιάτρός μου (που εμπιστεύομαι περισσότερο) επιμένει πως όχι..... Τέλος πάντων, θα πάω τη Πέμπτη στο στοματολόγο και λογικά θα καταλήξουμε 
Κατά τα άλλα όλα καλά

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool