chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:32 Η chouzouris: #7.601 24-09-07 14:32 Μπράβο Κατερίνα! Και εις ανώτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:32 Η aspasiapef: #7.602 24-09-07 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ορίστε! Αρα είχα δίκιο! Κι εγω πολύ βαριέμαι....Ουσιαστικά πληρώνομαι για να ξυπνάω, να έρχομαι στη δουλειά, να μπαίνω στο mycat, και να επιστρέφω! Οπως και να 'χει...είναι μεγάλη κούραση! (Και θα μπορούσα να μπαίνω και από το σπίτι μου!) Click για ανάπτυξη... Εεεεεε, μα ναι!!!!Πέστα χρυσόστομη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:34 Η kitsoyla έγραψε: #7.603 24-09-07 14:34 μπράβο Κατερίνα! θέλω και εγώ αύξηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:09 Η Κατερίνα έγραψε: #7.604 24-09-07 15:09 ευχαριστώ πολύ κορίτσια. η αλήθεια είναι ότι με είχαν σκίσει τον τελευταίο καιρό στη δουλειά και είχαν καταλάβει ότι αν δεν έπαιζε αύξηση θα έπαιζε πρόβλημα. Νότα και Ασπασία θα σας έχω στα υπόψην. Αντε να το κάνουμε και το γραφείο MYCAT!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:20 Η mimikaki έγραψε: #7.605 24-09-07 15:20 συγχαρητήρια Κατερινάκι!!! Καλοφάγωτη η αυξηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:22 Η marestros: #7.606 24-09-07 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Νότα και Ασπασία θα σας έχω στα υπόψην. Αντε να το κάνουμε και το γραφείο MYCAT!!!! Click για ανάπτυξη... θελετε και πιανιστρια να σας φτιαχνει το κεφι στη δουλεια παντα τετοια κατερινα. να ερχονται ολο και περισσοτερα εγω ακομα δεν εχω βρει κατι για δουλεια και δεν ξερω τι να κανω. μεχρι που μπορει να τελειωσω και τη σχολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:29 Η aspasiapef: #7.607 24-09-07 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Αντε να το κάνουμε και το γραφείο MYCAT!!!! Click για ανάπτυξη... Thaaaaanks!!! Βέβαια αν μαζευτούμε όλες εκεί ή που θα είμαστε συνέχεια στο MyCat ή που θα μιλάμε μεταξύ μας για τις γάτες μας ή που θα μαζεύουμε και θα περιθάλπτουμε στο γραφείο όλα τα αδέσποτα της περιοχής! Μη σου πω και όλα τα παραπάνω μαζί!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα δουλεύουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:32 Η aretha έγραψε: #7.608 24-09-07 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: ή που θα είμαστε συνέχεια στο MyCat ή που θα μιλάμε μεταξύ μας για τις γάτες μας ή που θα μαζεύουμε και θα περιθάλπτουμε στο γραφείο όλα τα αδέσποτα της περιοχής! Μη σου πω και όλα τα παραπάνω μαζί!!! Click για ανάπτυξη... Aαααααα, δεν παίζω!! Αν το κάνετε έτσι το γραφείο θέλω κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:35 Η Κατερίνα έγραψε: #7.609 24-09-07 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Thaaaaanks!!! Βέβαια αν μαζευτούμε όλες εκεί ή που θα είμαστε συνέχεια στο MyCat ή που θα μιλάμε μεταξύ μας για τις γάτες μας ή που θα μαζεύουμε και θα περιθάλπτουμε στο γραφείο όλα τα αδέσποτα της περιοχής! Μη σου πω και όλα τα παραπάνω μαζί!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα δουλεύουμε.... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον θα έχουμε με το μέρος μας την κόρη του αφεντικού και αυτό είναι μεγάλο συν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:41 Η RedCat έγραψε: #7.610 24-09-07 15:41 ΕΡΧΟΜΑΙ να υποβάλω βιογραφικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:46 Η μελινάκι έγραψε: #7.611 24-09-07 15:46 καλησπερα! μολις πηρα το σιμ το μπον βουαγιαζ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:49 Η aspasiapef: #7.612 24-09-07 15:49 Α, ναι! Το είδα σε κάποιο φυλάδιο του Multirama αν δεν κάνω λάθος και έλεγα να ενημερώσω σήμερα τις Simοπληκτες, αλλά ξεχάστηκα!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:59 Η anabou έγραψε: #7.613 24-09-07 15:59 Κατερίνα συγχαρητήρια για την αύξηση! Πάντα τέτοια εύχομαι. Κατάφερα να γραφτώ επιτυχώς στα ιταλικά τις ώρες που ήθελα αλλά μιλάμε για τρελή ταλαιπωρία το διδασκαλείο, καμία οργάνωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:00 Η cosette έγραψε: #7.614 24-09-07 16:00 Και εγώ πήρα το καινούριο sims την Παρασκεύη, αλλά λόγω εξεταστικής δεν το πολυέπαιξα. Πάντως είναι πολύ καλό... Υπάρχει και ένα teaser για το καινούριο expansion pack που θα έχει να κάνει με τα χόμπι. Βγαίνει άνοιξη 2008... Περιμένουμε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:44 Η aspasiapef: #7.615 24-09-07 16:44 Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:49 Η RedCat έγραψε: #7.616 24-09-07 16:49 Υπομονή Ασπασία, ξέρω κατι τέτοιες μ@#$ μας χαλάνε τη μέρα (για να μην πω την εβδομάδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:57 Η μελινάκι έγραψε: #7.617 24-09-07 16:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις να της εξηγησεις οτι θελεις κι εσυ σαν ανθρωπος να πας σπιτι σου να ξεκουραστεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:04 Η aspasiapef: #7.618 24-09-07 17:04 Κανόνισε να πάει γιατρό λέει.... Δε λέω να μην παει μη τρελλαθούμε κι όλας, αλλά τελευταία στιγμή περίμενε να μου το πει? Δεν μπορούσε να με πάρει χθες τηλέφωνο και να μου πει να έρθω αργότερα? Αλλά όχι! Θέλουμε και την πίττα γερή (να φύγει στις 17:00) κα το σκύλο χορτάτο (να έρθει στις 09:30)!!! Αν το είχα κάνει εγώ να δούμε τι θα έλεγε..... Μόνο που εγώ ο μλκ δεν κάνω τέτοια! Καλά να πάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:26 Η χριστινα έγραψε: #7.619 24-09-07 17:26 Καλησπέρα παιδιά!!!! Κατερίνα και εις ανώτερα (κοινώς ποτέ δεν είναι αρκετά!!!) Μπράβο για την αύξηση Ασπασία εσένα τελικά τα μόνα ανώτερα είναι εκείνα του ωραρίου Κουράγιο Εύχομαι τα καλύτερα σε όσους βρίσκονται σε αναζήτηση..... Σοφία, δεν ζηλεύω το ξεκίνημα της εβδομάδας σου Δευτέρα και βαριέμαι.... Αλλά ευτυχώς τελειώνουμε στις 9, κάτι είναι κι αυτό!!! Τελικά 2 γιατροί, 2 διαφορετικές απόψεις Ο ένας επιμένει πως είναι αφθωδης στοματίτιδα (έκανε διάγνωση εξ αποστάσεως, απλά κοιτάζοντάς με, δεν το έχω ξαναδεί αυτό.....) Αλλά τουλάχιστον ηρέμησε ο Γιάννης που είχε πάθει κρίση, κάτι είναι κι αυτό Η οδοντιάτρός μου (που εμπιστεύομαι περισσότερο) επιμένει πως όχι..... Τέλος πάντων, θα πάω τη Πέμπτη στο στοματολόγο και λογικά θα καταλήξουμε Κατά τα άλλα όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:36 Η sardela έγραψε: #7.620 24-09-07 17:36 Ασπασια, πες της την αλλη εβδομαδα να φυγεις εσυ νωριτερα γιατι εχεις να πας τα παιδια σου στον κτηνιατρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 379 380 381 382 383 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπράβο Κατερίνα! Και εις ανώτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:32 Η aspasiapef: #7.602 24-09-07 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ορίστε! Αρα είχα δίκιο! Κι εγω πολύ βαριέμαι....Ουσιαστικά πληρώνομαι για να ξυπνάω, να έρχομαι στη δουλειά, να μπαίνω στο mycat, και να επιστρέφω! Οπως και να 'χει...είναι μεγάλη κούραση! (Και θα μπορούσα να μπαίνω και από το σπίτι μου!) Click για ανάπτυξη... Εεεεεε, μα ναι!!!!Πέστα χρυσόστομη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:34 Η kitsoyla έγραψε: #7.603 24-09-07 14:34 μπράβο Κατερίνα! θέλω και εγώ αύξηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:09 Η Κατερίνα έγραψε: #7.604 24-09-07 15:09 ευχαριστώ πολύ κορίτσια. η αλήθεια είναι ότι με είχαν σκίσει τον τελευταίο καιρό στη δουλειά και είχαν καταλάβει ότι αν δεν έπαιζε αύξηση θα έπαιζε πρόβλημα. Νότα και Ασπασία θα σας έχω στα υπόψην. Αντε να το κάνουμε και το γραφείο MYCAT!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:20 Η mimikaki έγραψε: #7.605 24-09-07 15:20 συγχαρητήρια Κατερινάκι!!! Καλοφάγωτη η αυξηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:22 Η marestros: #7.606 24-09-07 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Νότα και Ασπασία θα σας έχω στα υπόψην. Αντε να το κάνουμε και το γραφείο MYCAT!!!! Click για ανάπτυξη... θελετε και πιανιστρια να σας φτιαχνει το κεφι στη δουλεια παντα τετοια κατερινα. να ερχονται ολο και περισσοτερα εγω ακομα δεν εχω βρει κατι για δουλεια και δεν ξερω τι να κανω. μεχρι που μπορει να τελειωσω και τη σχολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:29 Η aspasiapef: #7.607 24-09-07 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Αντε να το κάνουμε και το γραφείο MYCAT!!!! Click για ανάπτυξη... Thaaaaanks!!! Βέβαια αν μαζευτούμε όλες εκεί ή που θα είμαστε συνέχεια στο MyCat ή που θα μιλάμε μεταξύ μας για τις γάτες μας ή που θα μαζεύουμε και θα περιθάλπτουμε στο γραφείο όλα τα αδέσποτα της περιοχής! Μη σου πω και όλα τα παραπάνω μαζί!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα δουλεύουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:32 Η aretha έγραψε: #7.608 24-09-07 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: ή που θα είμαστε συνέχεια στο MyCat ή που θα μιλάμε μεταξύ μας για τις γάτες μας ή που θα μαζεύουμε και θα περιθάλπτουμε στο γραφείο όλα τα αδέσποτα της περιοχής! Μη σου πω και όλα τα παραπάνω μαζί!!! Click για ανάπτυξη... Aαααααα, δεν παίζω!! Αν το κάνετε έτσι το γραφείο θέλω κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:35 Η Κατερίνα έγραψε: #7.609 24-09-07 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Thaaaaanks!!! Βέβαια αν μαζευτούμε όλες εκεί ή που θα είμαστε συνέχεια στο MyCat ή που θα μιλάμε μεταξύ μας για τις γάτες μας ή που θα μαζεύουμε και θα περιθάλπτουμε στο γραφείο όλα τα αδέσποτα της περιοχής! Μη σου πω και όλα τα παραπάνω μαζί!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα δουλεύουμε.... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον θα έχουμε με το μέρος μας την κόρη του αφεντικού και αυτό είναι μεγάλο συν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:41 Η RedCat έγραψε: #7.610 24-09-07 15:41 ΕΡΧΟΜΑΙ να υποβάλω βιογραφικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:46 Η μελινάκι έγραψε: #7.611 24-09-07 15:46 καλησπερα! μολις πηρα το σιμ το μπον βουαγιαζ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:49 Η aspasiapef: #7.612 24-09-07 15:49 Α, ναι! Το είδα σε κάποιο φυλάδιο του Multirama αν δεν κάνω λάθος και έλεγα να ενημερώσω σήμερα τις Simοπληκτες, αλλά ξεχάστηκα!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:59 Η anabou έγραψε: #7.613 24-09-07 15:59 Κατερίνα συγχαρητήρια για την αύξηση! Πάντα τέτοια εύχομαι. Κατάφερα να γραφτώ επιτυχώς στα ιταλικά τις ώρες που ήθελα αλλά μιλάμε για τρελή ταλαιπωρία το διδασκαλείο, καμία οργάνωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:00 Η cosette έγραψε: #7.614 24-09-07 16:00 Και εγώ πήρα το καινούριο sims την Παρασκεύη, αλλά λόγω εξεταστικής δεν το πολυέπαιξα. Πάντως είναι πολύ καλό... Υπάρχει και ένα teaser για το καινούριο expansion pack που θα έχει να κάνει με τα χόμπι. Βγαίνει άνοιξη 2008... Περιμένουμε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:44 Η aspasiapef: #7.615 24-09-07 16:44 Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:49 Η RedCat έγραψε: #7.616 24-09-07 16:49 Υπομονή Ασπασία, ξέρω κατι τέτοιες μ@#$ μας χαλάνε τη μέρα (για να μην πω την εβδομάδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:57 Η μελινάκι έγραψε: #7.617 24-09-07 16:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις να της εξηγησεις οτι θελεις κι εσυ σαν ανθρωπος να πας σπιτι σου να ξεκουραστεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:04 Η aspasiapef: #7.618 24-09-07 17:04 Κανόνισε να πάει γιατρό λέει.... Δε λέω να μην παει μη τρελλαθούμε κι όλας, αλλά τελευταία στιγμή περίμενε να μου το πει? Δεν μπορούσε να με πάρει χθες τηλέφωνο και να μου πει να έρθω αργότερα? Αλλά όχι! Θέλουμε και την πίττα γερή (να φύγει στις 17:00) κα το σκύλο χορτάτο (να έρθει στις 09:30)!!! Αν το είχα κάνει εγώ να δούμε τι θα έλεγε..... Μόνο που εγώ ο μλκ δεν κάνω τέτοια! Καλά να πάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:26 Η χριστινα έγραψε: #7.619 24-09-07 17:26 Καλησπέρα παιδιά!!!! Κατερίνα και εις ανώτερα (κοινώς ποτέ δεν είναι αρκετά!!!) Μπράβο για την αύξηση Ασπασία εσένα τελικά τα μόνα ανώτερα είναι εκείνα του ωραρίου Κουράγιο Εύχομαι τα καλύτερα σε όσους βρίσκονται σε αναζήτηση..... Σοφία, δεν ζηλεύω το ξεκίνημα της εβδομάδας σου Δευτέρα και βαριέμαι.... Αλλά ευτυχώς τελειώνουμε στις 9, κάτι είναι κι αυτό!!! Τελικά 2 γιατροί, 2 διαφορετικές απόψεις Ο ένας επιμένει πως είναι αφθωδης στοματίτιδα (έκανε διάγνωση εξ αποστάσεως, απλά κοιτάζοντάς με, δεν το έχω ξαναδεί αυτό.....) Αλλά τουλάχιστον ηρέμησε ο Γιάννης που είχε πάθει κρίση, κάτι είναι κι αυτό Η οδοντιάτρός μου (που εμπιστεύομαι περισσότερο) επιμένει πως όχι..... Τέλος πάντων, θα πάω τη Πέμπτη στο στοματολόγο και λογικά θα καταλήξουμε Κατά τα άλλα όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:36 Η sardela έγραψε: #7.620 24-09-07 17:36 Ασπασια, πες της την αλλη εβδομαδα να φυγεις εσυ νωριτερα γιατι εχεις να πας τα παιδια σου στον κτηνιατρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 379 380 381 382 383 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ορίστε! Αρα είχα δίκιο! Κι εγω πολύ βαριέμαι....Ουσιαστικά πληρώνομαι για να ξυπνάω, να έρχομαι στη δουλειά, να μπαίνω στο mycat, και να επιστρέφω! Οπως και να 'χει...είναι μεγάλη κούραση! (Και θα μπορούσα να μπαίνω και από το σπίτι μου!) Click για ανάπτυξη... Εεεεεε, μα ναι!!!!Πέστα χρυσόστομη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:34 Η kitsoyla έγραψε: #7.603 24-09-07 14:34 μπράβο Κατερίνα! θέλω και εγώ αύξηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:09 Η Κατερίνα έγραψε: #7.604 24-09-07 15:09 ευχαριστώ πολύ κορίτσια. η αλήθεια είναι ότι με είχαν σκίσει τον τελευταίο καιρό στη δουλειά και είχαν καταλάβει ότι αν δεν έπαιζε αύξηση θα έπαιζε πρόβλημα. Νότα και Ασπασία θα σας έχω στα υπόψην. Αντε να το κάνουμε και το γραφείο MYCAT!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:20 Η mimikaki έγραψε: #7.605 24-09-07 15:20 συγχαρητήρια Κατερινάκι!!! Καλοφάγωτη η αυξηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:22 Η marestros: #7.606 24-09-07 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Νότα και Ασπασία θα σας έχω στα υπόψην. Αντε να το κάνουμε και το γραφείο MYCAT!!!! Click για ανάπτυξη... θελετε και πιανιστρια να σας φτιαχνει το κεφι στη δουλεια παντα τετοια κατερινα. να ερχονται ολο και περισσοτερα εγω ακομα δεν εχω βρει κατι για δουλεια και δεν ξερω τι να κανω. μεχρι που μπορει να τελειωσω και τη σχολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:29 Η aspasiapef: #7.607 24-09-07 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Αντε να το κάνουμε και το γραφείο MYCAT!!!! Click για ανάπτυξη... Thaaaaanks!!! Βέβαια αν μαζευτούμε όλες εκεί ή που θα είμαστε συνέχεια στο MyCat ή που θα μιλάμε μεταξύ μας για τις γάτες μας ή που θα μαζεύουμε και θα περιθάλπτουμε στο γραφείο όλα τα αδέσποτα της περιοχής! Μη σου πω και όλα τα παραπάνω μαζί!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα δουλεύουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:32 Η aretha έγραψε: #7.608 24-09-07 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: ή που θα είμαστε συνέχεια στο MyCat ή που θα μιλάμε μεταξύ μας για τις γάτες μας ή που θα μαζεύουμε και θα περιθάλπτουμε στο γραφείο όλα τα αδέσποτα της περιοχής! Μη σου πω και όλα τα παραπάνω μαζί!!! Click για ανάπτυξη... Aαααααα, δεν παίζω!! Αν το κάνετε έτσι το γραφείο θέλω κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:35 Η Κατερίνα έγραψε: #7.609 24-09-07 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Thaaaaanks!!! Βέβαια αν μαζευτούμε όλες εκεί ή που θα είμαστε συνέχεια στο MyCat ή που θα μιλάμε μεταξύ μας για τις γάτες μας ή που θα μαζεύουμε και θα περιθάλπτουμε στο γραφείο όλα τα αδέσποτα της περιοχής! Μη σου πω και όλα τα παραπάνω μαζί!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα δουλεύουμε.... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον θα έχουμε με το μέρος μας την κόρη του αφεντικού και αυτό είναι μεγάλο συν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:41 Η RedCat έγραψε: #7.610 24-09-07 15:41 ΕΡΧΟΜΑΙ να υποβάλω βιογραφικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:46 Η μελινάκι έγραψε: #7.611 24-09-07 15:46 καλησπερα! μολις πηρα το σιμ το μπον βουαγιαζ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:49 Η aspasiapef: #7.612 24-09-07 15:49 Α, ναι! Το είδα σε κάποιο φυλάδιο του Multirama αν δεν κάνω λάθος και έλεγα να ενημερώσω σήμερα τις Simοπληκτες, αλλά ξεχάστηκα!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:59 Η anabou έγραψε: #7.613 24-09-07 15:59 Κατερίνα συγχαρητήρια για την αύξηση! Πάντα τέτοια εύχομαι. Κατάφερα να γραφτώ επιτυχώς στα ιταλικά τις ώρες που ήθελα αλλά μιλάμε για τρελή ταλαιπωρία το διδασκαλείο, καμία οργάνωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:00 Η cosette έγραψε: #7.614 24-09-07 16:00 Και εγώ πήρα το καινούριο sims την Παρασκεύη, αλλά λόγω εξεταστικής δεν το πολυέπαιξα. Πάντως είναι πολύ καλό... Υπάρχει και ένα teaser για το καινούριο expansion pack που θα έχει να κάνει με τα χόμπι. Βγαίνει άνοιξη 2008... Περιμένουμε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:44 Η aspasiapef: #7.615 24-09-07 16:44 Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:49 Η RedCat έγραψε: #7.616 24-09-07 16:49 Υπομονή Ασπασία, ξέρω κατι τέτοιες μ@#$ μας χαλάνε τη μέρα (για να μην πω την εβδομάδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:57 Η μελινάκι έγραψε: #7.617 24-09-07 16:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις να της εξηγησεις οτι θελεις κι εσυ σαν ανθρωπος να πας σπιτι σου να ξεκουραστεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:04 Η aspasiapef: #7.618 24-09-07 17:04 Κανόνισε να πάει γιατρό λέει.... Δε λέω να μην παει μη τρελλαθούμε κι όλας, αλλά τελευταία στιγμή περίμενε να μου το πει? Δεν μπορούσε να με πάρει χθες τηλέφωνο και να μου πει να έρθω αργότερα? Αλλά όχι! Θέλουμε και την πίττα γερή (να φύγει στις 17:00) κα το σκύλο χορτάτο (να έρθει στις 09:30)!!! Αν το είχα κάνει εγώ να δούμε τι θα έλεγε..... Μόνο που εγώ ο μλκ δεν κάνω τέτοια! Καλά να πάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:26 Η χριστινα έγραψε: #7.619 24-09-07 17:26 Καλησπέρα παιδιά!!!! Κατερίνα και εις ανώτερα (κοινώς ποτέ δεν είναι αρκετά!!!) Μπράβο για την αύξηση Ασπασία εσένα τελικά τα μόνα ανώτερα είναι εκείνα του ωραρίου Κουράγιο Εύχομαι τα καλύτερα σε όσους βρίσκονται σε αναζήτηση..... Σοφία, δεν ζηλεύω το ξεκίνημα της εβδομάδας σου Δευτέρα και βαριέμαι.... Αλλά ευτυχώς τελειώνουμε στις 9, κάτι είναι κι αυτό!!! Τελικά 2 γιατροί, 2 διαφορετικές απόψεις Ο ένας επιμένει πως είναι αφθωδης στοματίτιδα (έκανε διάγνωση εξ αποστάσεως, απλά κοιτάζοντάς με, δεν το έχω ξαναδεί αυτό.....) Αλλά τουλάχιστον ηρέμησε ο Γιάννης που είχε πάθει κρίση, κάτι είναι κι αυτό Η οδοντιάτρός μου (που εμπιστεύομαι περισσότερο) επιμένει πως όχι..... Τέλος πάντων, θα πάω τη Πέμπτη στο στοματολόγο και λογικά θα καταλήξουμε Κατά τα άλλα όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:36 Η sardela έγραψε: #7.620 24-09-07 17:36 Ασπασια, πες της την αλλη εβδομαδα να φυγεις εσυ νωριτερα γιατι εχεις να πας τα παιδια σου στον κτηνιατρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 379 380 381 382 383 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπράβο Κατερίνα! θέλω και εγώ αύξηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:09 Η Κατερίνα έγραψε: #7.604 24-09-07 15:09 ευχαριστώ πολύ κορίτσια. η αλήθεια είναι ότι με είχαν σκίσει τον τελευταίο καιρό στη δουλειά και είχαν καταλάβει ότι αν δεν έπαιζε αύξηση θα έπαιζε πρόβλημα. Νότα και Ασπασία θα σας έχω στα υπόψην. Αντε να το κάνουμε και το γραφείο MYCAT!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:20 Η mimikaki έγραψε: #7.605 24-09-07 15:20 συγχαρητήρια Κατερινάκι!!! Καλοφάγωτη η αυξηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:22 Η marestros: #7.606 24-09-07 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Νότα και Ασπασία θα σας έχω στα υπόψην. Αντε να το κάνουμε και το γραφείο MYCAT!!!! Click για ανάπτυξη... θελετε και πιανιστρια να σας φτιαχνει το κεφι στη δουλεια παντα τετοια κατερινα. να ερχονται ολο και περισσοτερα εγω ακομα δεν εχω βρει κατι για δουλεια και δεν ξερω τι να κανω. μεχρι που μπορει να τελειωσω και τη σχολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:29 Η aspasiapef: #7.607 24-09-07 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Αντε να το κάνουμε και το γραφείο MYCAT!!!! Click για ανάπτυξη... Thaaaaanks!!! Βέβαια αν μαζευτούμε όλες εκεί ή που θα είμαστε συνέχεια στο MyCat ή που θα μιλάμε μεταξύ μας για τις γάτες μας ή που θα μαζεύουμε και θα περιθάλπτουμε στο γραφείο όλα τα αδέσποτα της περιοχής! Μη σου πω και όλα τα παραπάνω μαζί!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα δουλεύουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:32 Η aretha έγραψε: #7.608 24-09-07 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: ή που θα είμαστε συνέχεια στο MyCat ή που θα μιλάμε μεταξύ μας για τις γάτες μας ή που θα μαζεύουμε και θα περιθάλπτουμε στο γραφείο όλα τα αδέσποτα της περιοχής! Μη σου πω και όλα τα παραπάνω μαζί!!! Click για ανάπτυξη... Aαααααα, δεν παίζω!! Αν το κάνετε έτσι το γραφείο θέλω κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:35 Η Κατερίνα έγραψε: #7.609 24-09-07 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Thaaaaanks!!! Βέβαια αν μαζευτούμε όλες εκεί ή που θα είμαστε συνέχεια στο MyCat ή που θα μιλάμε μεταξύ μας για τις γάτες μας ή που θα μαζεύουμε και θα περιθάλπτουμε στο γραφείο όλα τα αδέσποτα της περιοχής! Μη σου πω και όλα τα παραπάνω μαζί!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα δουλεύουμε.... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον θα έχουμε με το μέρος μας την κόρη του αφεντικού και αυτό είναι μεγάλο συν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:41 Η RedCat έγραψε: #7.610 24-09-07 15:41 ΕΡΧΟΜΑΙ να υποβάλω βιογραφικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:46 Η μελινάκι έγραψε: #7.611 24-09-07 15:46 καλησπερα! μολις πηρα το σιμ το μπον βουαγιαζ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:49 Η aspasiapef: #7.612 24-09-07 15:49 Α, ναι! Το είδα σε κάποιο φυλάδιο του Multirama αν δεν κάνω λάθος και έλεγα να ενημερώσω σήμερα τις Simοπληκτες, αλλά ξεχάστηκα!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:59 Η anabou έγραψε: #7.613 24-09-07 15:59 Κατερίνα συγχαρητήρια για την αύξηση! Πάντα τέτοια εύχομαι. Κατάφερα να γραφτώ επιτυχώς στα ιταλικά τις ώρες που ήθελα αλλά μιλάμε για τρελή ταλαιπωρία το διδασκαλείο, καμία οργάνωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:00 Η cosette έγραψε: #7.614 24-09-07 16:00 Και εγώ πήρα το καινούριο sims την Παρασκεύη, αλλά λόγω εξεταστικής δεν το πολυέπαιξα. Πάντως είναι πολύ καλό... Υπάρχει και ένα teaser για το καινούριο expansion pack που θα έχει να κάνει με τα χόμπι. Βγαίνει άνοιξη 2008... Περιμένουμε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:44 Η aspasiapef: #7.615 24-09-07 16:44 Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:49 Η RedCat έγραψε: #7.616 24-09-07 16:49 Υπομονή Ασπασία, ξέρω κατι τέτοιες μ@#$ μας χαλάνε τη μέρα (για να μην πω την εβδομάδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:57 Η μελινάκι έγραψε: #7.617 24-09-07 16:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις να της εξηγησεις οτι θελεις κι εσυ σαν ανθρωπος να πας σπιτι σου να ξεκουραστεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:04 Η aspasiapef: #7.618 24-09-07 17:04 Κανόνισε να πάει γιατρό λέει.... Δε λέω να μην παει μη τρελλαθούμε κι όλας, αλλά τελευταία στιγμή περίμενε να μου το πει? Δεν μπορούσε να με πάρει χθες τηλέφωνο και να μου πει να έρθω αργότερα? Αλλά όχι! Θέλουμε και την πίττα γερή (να φύγει στις 17:00) κα το σκύλο χορτάτο (να έρθει στις 09:30)!!! Αν το είχα κάνει εγώ να δούμε τι θα έλεγε..... Μόνο που εγώ ο μλκ δεν κάνω τέτοια! Καλά να πάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:26 Η χριστινα έγραψε: #7.619 24-09-07 17:26 Καλησπέρα παιδιά!!!! Κατερίνα και εις ανώτερα (κοινώς ποτέ δεν είναι αρκετά!!!) Μπράβο για την αύξηση Ασπασία εσένα τελικά τα μόνα ανώτερα είναι εκείνα του ωραρίου Κουράγιο Εύχομαι τα καλύτερα σε όσους βρίσκονται σε αναζήτηση..... Σοφία, δεν ζηλεύω το ξεκίνημα της εβδομάδας σου Δευτέρα και βαριέμαι.... Αλλά ευτυχώς τελειώνουμε στις 9, κάτι είναι κι αυτό!!! Τελικά 2 γιατροί, 2 διαφορετικές απόψεις Ο ένας επιμένει πως είναι αφθωδης στοματίτιδα (έκανε διάγνωση εξ αποστάσεως, απλά κοιτάζοντάς με, δεν το έχω ξαναδεί αυτό.....) Αλλά τουλάχιστον ηρέμησε ο Γιάννης που είχε πάθει κρίση, κάτι είναι κι αυτό Η οδοντιάτρός μου (που εμπιστεύομαι περισσότερο) επιμένει πως όχι..... Τέλος πάντων, θα πάω τη Πέμπτη στο στοματολόγο και λογικά θα καταλήξουμε Κατά τα άλλα όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:36 Η sardela έγραψε: #7.620 24-09-07 17:36 Ασπασια, πες της την αλλη εβδομαδα να φυγεις εσυ νωριτερα γιατι εχεις να πας τα παιδια σου στον κτηνιατρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 379 380 381 382 383 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστώ πολύ κορίτσια. η αλήθεια είναι ότι με είχαν σκίσει τον τελευταίο καιρό στη δουλειά και είχαν καταλάβει ότι αν δεν έπαιζε αύξηση θα έπαιζε πρόβλημα. Νότα και Ασπασία θα σας έχω στα υπόψην. Αντε να το κάνουμε και το γραφείο MYCAT!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:20 Η mimikaki έγραψε: #7.605 24-09-07 15:20 συγχαρητήρια Κατερινάκι!!! Καλοφάγωτη η αυξηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:22 Η marestros: #7.606 24-09-07 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Νότα και Ασπασία θα σας έχω στα υπόψην. Αντε να το κάνουμε και το γραφείο MYCAT!!!! Click για ανάπτυξη... θελετε και πιανιστρια να σας φτιαχνει το κεφι στη δουλεια παντα τετοια κατερινα. να ερχονται ολο και περισσοτερα εγω ακομα δεν εχω βρει κατι για δουλεια και δεν ξερω τι να κανω. μεχρι που μπορει να τελειωσω και τη σχολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:29 Η aspasiapef: #7.607 24-09-07 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Αντε να το κάνουμε και το γραφείο MYCAT!!!! Click για ανάπτυξη... Thaaaaanks!!! Βέβαια αν μαζευτούμε όλες εκεί ή που θα είμαστε συνέχεια στο MyCat ή που θα μιλάμε μεταξύ μας για τις γάτες μας ή που θα μαζεύουμε και θα περιθάλπτουμε στο γραφείο όλα τα αδέσποτα της περιοχής! Μη σου πω και όλα τα παραπάνω μαζί!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα δουλεύουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:32 Η aretha έγραψε: #7.608 24-09-07 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: ή που θα είμαστε συνέχεια στο MyCat ή που θα μιλάμε μεταξύ μας για τις γάτες μας ή που θα μαζεύουμε και θα περιθάλπτουμε στο γραφείο όλα τα αδέσποτα της περιοχής! Μη σου πω και όλα τα παραπάνω μαζί!!! Click για ανάπτυξη... Aαααααα, δεν παίζω!! Αν το κάνετε έτσι το γραφείο θέλω κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:35 Η Κατερίνα έγραψε: #7.609 24-09-07 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Thaaaaanks!!! Βέβαια αν μαζευτούμε όλες εκεί ή που θα είμαστε συνέχεια στο MyCat ή που θα μιλάμε μεταξύ μας για τις γάτες μας ή που θα μαζεύουμε και θα περιθάλπτουμε στο γραφείο όλα τα αδέσποτα της περιοχής! Μη σου πω και όλα τα παραπάνω μαζί!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα δουλεύουμε.... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον θα έχουμε με το μέρος μας την κόρη του αφεντικού και αυτό είναι μεγάλο συν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:41 Η RedCat έγραψε: #7.610 24-09-07 15:41 ΕΡΧΟΜΑΙ να υποβάλω βιογραφικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:46 Η μελινάκι έγραψε: #7.611 24-09-07 15:46 καλησπερα! μολις πηρα το σιμ το μπον βουαγιαζ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:49 Η aspasiapef: #7.612 24-09-07 15:49 Α, ναι! Το είδα σε κάποιο φυλάδιο του Multirama αν δεν κάνω λάθος και έλεγα να ενημερώσω σήμερα τις Simοπληκτες, αλλά ξεχάστηκα!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:59 Η anabou έγραψε: #7.613 24-09-07 15:59 Κατερίνα συγχαρητήρια για την αύξηση! Πάντα τέτοια εύχομαι. Κατάφερα να γραφτώ επιτυχώς στα ιταλικά τις ώρες που ήθελα αλλά μιλάμε για τρελή ταλαιπωρία το διδασκαλείο, καμία οργάνωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:00 Η cosette έγραψε: #7.614 24-09-07 16:00 Και εγώ πήρα το καινούριο sims την Παρασκεύη, αλλά λόγω εξεταστικής δεν το πολυέπαιξα. Πάντως είναι πολύ καλό... Υπάρχει και ένα teaser για το καινούριο expansion pack που θα έχει να κάνει με τα χόμπι. Βγαίνει άνοιξη 2008... Περιμένουμε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:44 Η aspasiapef: #7.615 24-09-07 16:44 Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:49 Η RedCat έγραψε: #7.616 24-09-07 16:49 Υπομονή Ασπασία, ξέρω κατι τέτοιες μ@#$ μας χαλάνε τη μέρα (για να μην πω την εβδομάδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:57 Η μελινάκι έγραψε: #7.617 24-09-07 16:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις να της εξηγησεις οτι θελεις κι εσυ σαν ανθρωπος να πας σπιτι σου να ξεκουραστεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:04 Η aspasiapef: #7.618 24-09-07 17:04 Κανόνισε να πάει γιατρό λέει.... Δε λέω να μην παει μη τρελλαθούμε κι όλας, αλλά τελευταία στιγμή περίμενε να μου το πει? Δεν μπορούσε να με πάρει χθες τηλέφωνο και να μου πει να έρθω αργότερα? Αλλά όχι! Θέλουμε και την πίττα γερή (να φύγει στις 17:00) κα το σκύλο χορτάτο (να έρθει στις 09:30)!!! Αν το είχα κάνει εγώ να δούμε τι θα έλεγε..... Μόνο που εγώ ο μλκ δεν κάνω τέτοια! Καλά να πάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:26 Η χριστινα έγραψε: #7.619 24-09-07 17:26 Καλησπέρα παιδιά!!!! Κατερίνα και εις ανώτερα (κοινώς ποτέ δεν είναι αρκετά!!!) Μπράβο για την αύξηση Ασπασία εσένα τελικά τα μόνα ανώτερα είναι εκείνα του ωραρίου Κουράγιο Εύχομαι τα καλύτερα σε όσους βρίσκονται σε αναζήτηση..... Σοφία, δεν ζηλεύω το ξεκίνημα της εβδομάδας σου Δευτέρα και βαριέμαι.... Αλλά ευτυχώς τελειώνουμε στις 9, κάτι είναι κι αυτό!!! Τελικά 2 γιατροί, 2 διαφορετικές απόψεις Ο ένας επιμένει πως είναι αφθωδης στοματίτιδα (έκανε διάγνωση εξ αποστάσεως, απλά κοιτάζοντάς με, δεν το έχω ξαναδεί αυτό.....) Αλλά τουλάχιστον ηρέμησε ο Γιάννης που είχε πάθει κρίση, κάτι είναι κι αυτό Η οδοντιάτρός μου (που εμπιστεύομαι περισσότερο) επιμένει πως όχι..... Τέλος πάντων, θα πάω τη Πέμπτη στο στοματολόγο και λογικά θα καταλήξουμε Κατά τα άλλα όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:36 Η sardela έγραψε: #7.620 24-09-07 17:36 Ασπασια, πες της την αλλη εβδομαδα να φυγεις εσυ νωριτερα γιατι εχεις να πας τα παιδια σου στον κτηνιατρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 379 380 381 382 383 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
συγχαρητήρια Κατερινάκι!!! Καλοφάγωτη η αυξηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:22 Η marestros: #7.606 24-09-07 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Νότα και Ασπασία θα σας έχω στα υπόψην. Αντε να το κάνουμε και το γραφείο MYCAT!!!! Click για ανάπτυξη... θελετε και πιανιστρια να σας φτιαχνει το κεφι στη δουλεια παντα τετοια κατερινα. να ερχονται ολο και περισσοτερα εγω ακομα δεν εχω βρει κατι για δουλεια και δεν ξερω τι να κανω. μεχρι που μπορει να τελειωσω και τη σχολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:29 Η aspasiapef: #7.607 24-09-07 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Αντε να το κάνουμε και το γραφείο MYCAT!!!! Click για ανάπτυξη... Thaaaaanks!!! Βέβαια αν μαζευτούμε όλες εκεί ή που θα είμαστε συνέχεια στο MyCat ή που θα μιλάμε μεταξύ μας για τις γάτες μας ή που θα μαζεύουμε και θα περιθάλπτουμε στο γραφείο όλα τα αδέσποτα της περιοχής! Μη σου πω και όλα τα παραπάνω μαζί!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα δουλεύουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:32 Η aretha έγραψε: #7.608 24-09-07 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: ή που θα είμαστε συνέχεια στο MyCat ή που θα μιλάμε μεταξύ μας για τις γάτες μας ή που θα μαζεύουμε και θα περιθάλπτουμε στο γραφείο όλα τα αδέσποτα της περιοχής! Μη σου πω και όλα τα παραπάνω μαζί!!! Click για ανάπτυξη... Aαααααα, δεν παίζω!! Αν το κάνετε έτσι το γραφείο θέλω κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:35 Η Κατερίνα έγραψε: #7.609 24-09-07 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Thaaaaanks!!! Βέβαια αν μαζευτούμε όλες εκεί ή που θα είμαστε συνέχεια στο MyCat ή που θα μιλάμε μεταξύ μας για τις γάτες μας ή που θα μαζεύουμε και θα περιθάλπτουμε στο γραφείο όλα τα αδέσποτα της περιοχής! Μη σου πω και όλα τα παραπάνω μαζί!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα δουλεύουμε.... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον θα έχουμε με το μέρος μας την κόρη του αφεντικού και αυτό είναι μεγάλο συν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:41 Η RedCat έγραψε: #7.610 24-09-07 15:41 ΕΡΧΟΜΑΙ να υποβάλω βιογραφικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:46 Η μελινάκι έγραψε: #7.611 24-09-07 15:46 καλησπερα! μολις πηρα το σιμ το μπον βουαγιαζ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:49 Η aspasiapef: #7.612 24-09-07 15:49 Α, ναι! Το είδα σε κάποιο φυλάδιο του Multirama αν δεν κάνω λάθος και έλεγα να ενημερώσω σήμερα τις Simοπληκτες, αλλά ξεχάστηκα!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:59 Η anabou έγραψε: #7.613 24-09-07 15:59 Κατερίνα συγχαρητήρια για την αύξηση! Πάντα τέτοια εύχομαι. Κατάφερα να γραφτώ επιτυχώς στα ιταλικά τις ώρες που ήθελα αλλά μιλάμε για τρελή ταλαιπωρία το διδασκαλείο, καμία οργάνωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:00 Η cosette έγραψε: #7.614 24-09-07 16:00 Και εγώ πήρα το καινούριο sims την Παρασκεύη, αλλά λόγω εξεταστικής δεν το πολυέπαιξα. Πάντως είναι πολύ καλό... Υπάρχει και ένα teaser για το καινούριο expansion pack που θα έχει να κάνει με τα χόμπι. Βγαίνει άνοιξη 2008... Περιμένουμε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:44 Η aspasiapef: #7.615 24-09-07 16:44 Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:49 Η RedCat έγραψε: #7.616 24-09-07 16:49 Υπομονή Ασπασία, ξέρω κατι τέτοιες μ@#$ μας χαλάνε τη μέρα (για να μην πω την εβδομάδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:57 Η μελινάκι έγραψε: #7.617 24-09-07 16:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις να της εξηγησεις οτι θελεις κι εσυ σαν ανθρωπος να πας σπιτι σου να ξεκουραστεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:04 Η aspasiapef: #7.618 24-09-07 17:04 Κανόνισε να πάει γιατρό λέει.... Δε λέω να μην παει μη τρελλαθούμε κι όλας, αλλά τελευταία στιγμή περίμενε να μου το πει? Δεν μπορούσε να με πάρει χθες τηλέφωνο και να μου πει να έρθω αργότερα? Αλλά όχι! Θέλουμε και την πίττα γερή (να φύγει στις 17:00) κα το σκύλο χορτάτο (να έρθει στις 09:30)!!! Αν το είχα κάνει εγώ να δούμε τι θα έλεγε..... Μόνο που εγώ ο μλκ δεν κάνω τέτοια! Καλά να πάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:26 Η χριστινα έγραψε: #7.619 24-09-07 17:26 Καλησπέρα παιδιά!!!! Κατερίνα και εις ανώτερα (κοινώς ποτέ δεν είναι αρκετά!!!) Μπράβο για την αύξηση Ασπασία εσένα τελικά τα μόνα ανώτερα είναι εκείνα του ωραρίου Κουράγιο Εύχομαι τα καλύτερα σε όσους βρίσκονται σε αναζήτηση..... Σοφία, δεν ζηλεύω το ξεκίνημα της εβδομάδας σου Δευτέρα και βαριέμαι.... Αλλά ευτυχώς τελειώνουμε στις 9, κάτι είναι κι αυτό!!! Τελικά 2 γιατροί, 2 διαφορετικές απόψεις Ο ένας επιμένει πως είναι αφθωδης στοματίτιδα (έκανε διάγνωση εξ αποστάσεως, απλά κοιτάζοντάς με, δεν το έχω ξαναδεί αυτό.....) Αλλά τουλάχιστον ηρέμησε ο Γιάννης που είχε πάθει κρίση, κάτι είναι κι αυτό Η οδοντιάτρός μου (που εμπιστεύομαι περισσότερο) επιμένει πως όχι..... Τέλος πάντων, θα πάω τη Πέμπτη στο στοματολόγο και λογικά θα καταλήξουμε Κατά τα άλλα όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:36 Η sardela έγραψε: #7.620 24-09-07 17:36 Ασπασια, πες της την αλλη εβδομαδα να φυγεις εσυ νωριτερα γιατι εχεις να πας τα παιδια σου στον κτηνιατρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 379 380 381 382 383 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Νότα και Ασπασία θα σας έχω στα υπόψην. Αντε να το κάνουμε και το γραφείο MYCAT!!!! Click για ανάπτυξη... θελετε και πιανιστρια να σας φτιαχνει το κεφι στη δουλεια παντα τετοια κατερινα. να ερχονται ολο και περισσοτερα εγω ακομα δεν εχω βρει κατι για δουλεια και δεν ξερω τι να κανω. μεχρι που μπορει να τελειωσω και τη σχολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:29 Η aspasiapef: #7.607 24-09-07 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Αντε να το κάνουμε και το γραφείο MYCAT!!!! Click για ανάπτυξη... Thaaaaanks!!! Βέβαια αν μαζευτούμε όλες εκεί ή που θα είμαστε συνέχεια στο MyCat ή που θα μιλάμε μεταξύ μας για τις γάτες μας ή που θα μαζεύουμε και θα περιθάλπτουμε στο γραφείο όλα τα αδέσποτα της περιοχής! Μη σου πω και όλα τα παραπάνω μαζί!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα δουλεύουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:32 Η aretha έγραψε: #7.608 24-09-07 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: ή που θα είμαστε συνέχεια στο MyCat ή που θα μιλάμε μεταξύ μας για τις γάτες μας ή που θα μαζεύουμε και θα περιθάλπτουμε στο γραφείο όλα τα αδέσποτα της περιοχής! Μη σου πω και όλα τα παραπάνω μαζί!!! Click για ανάπτυξη... Aαααααα, δεν παίζω!! Αν το κάνετε έτσι το γραφείο θέλω κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:35 Η Κατερίνα έγραψε: #7.609 24-09-07 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Thaaaaanks!!! Βέβαια αν μαζευτούμε όλες εκεί ή που θα είμαστε συνέχεια στο MyCat ή που θα μιλάμε μεταξύ μας για τις γάτες μας ή που θα μαζεύουμε και θα περιθάλπτουμε στο γραφείο όλα τα αδέσποτα της περιοχής! Μη σου πω και όλα τα παραπάνω μαζί!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα δουλεύουμε.... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον θα έχουμε με το μέρος μας την κόρη του αφεντικού και αυτό είναι μεγάλο συν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:41 Η RedCat έγραψε: #7.610 24-09-07 15:41 ΕΡΧΟΜΑΙ να υποβάλω βιογραφικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:46 Η μελινάκι έγραψε: #7.611 24-09-07 15:46 καλησπερα! μολις πηρα το σιμ το μπον βουαγιαζ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:49 Η aspasiapef: #7.612 24-09-07 15:49 Α, ναι! Το είδα σε κάποιο φυλάδιο του Multirama αν δεν κάνω λάθος και έλεγα να ενημερώσω σήμερα τις Simοπληκτες, αλλά ξεχάστηκα!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:59 Η anabou έγραψε: #7.613 24-09-07 15:59 Κατερίνα συγχαρητήρια για την αύξηση! Πάντα τέτοια εύχομαι. Κατάφερα να γραφτώ επιτυχώς στα ιταλικά τις ώρες που ήθελα αλλά μιλάμε για τρελή ταλαιπωρία το διδασκαλείο, καμία οργάνωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:00 Η cosette έγραψε: #7.614 24-09-07 16:00 Και εγώ πήρα το καινούριο sims την Παρασκεύη, αλλά λόγω εξεταστικής δεν το πολυέπαιξα. Πάντως είναι πολύ καλό... Υπάρχει και ένα teaser για το καινούριο expansion pack που θα έχει να κάνει με τα χόμπι. Βγαίνει άνοιξη 2008... Περιμένουμε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:44 Η aspasiapef: #7.615 24-09-07 16:44 Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:49 Η RedCat έγραψε: #7.616 24-09-07 16:49 Υπομονή Ασπασία, ξέρω κατι τέτοιες μ@#$ μας χαλάνε τη μέρα (για να μην πω την εβδομάδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:57 Η μελινάκι έγραψε: #7.617 24-09-07 16:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις να της εξηγησεις οτι θελεις κι εσυ σαν ανθρωπος να πας σπιτι σου να ξεκουραστεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:04 Η aspasiapef: #7.618 24-09-07 17:04 Κανόνισε να πάει γιατρό λέει.... Δε λέω να μην παει μη τρελλαθούμε κι όλας, αλλά τελευταία στιγμή περίμενε να μου το πει? Δεν μπορούσε να με πάρει χθες τηλέφωνο και να μου πει να έρθω αργότερα? Αλλά όχι! Θέλουμε και την πίττα γερή (να φύγει στις 17:00) κα το σκύλο χορτάτο (να έρθει στις 09:30)!!! Αν το είχα κάνει εγώ να δούμε τι θα έλεγε..... Μόνο που εγώ ο μλκ δεν κάνω τέτοια! Καλά να πάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:26 Η χριστινα έγραψε: #7.619 24-09-07 17:26 Καλησπέρα παιδιά!!!! Κατερίνα και εις ανώτερα (κοινώς ποτέ δεν είναι αρκετά!!!) Μπράβο για την αύξηση Ασπασία εσένα τελικά τα μόνα ανώτερα είναι εκείνα του ωραρίου Κουράγιο Εύχομαι τα καλύτερα σε όσους βρίσκονται σε αναζήτηση..... Σοφία, δεν ζηλεύω το ξεκίνημα της εβδομάδας σου Δευτέρα και βαριέμαι.... Αλλά ευτυχώς τελειώνουμε στις 9, κάτι είναι κι αυτό!!! Τελικά 2 γιατροί, 2 διαφορετικές απόψεις Ο ένας επιμένει πως είναι αφθωδης στοματίτιδα (έκανε διάγνωση εξ αποστάσεως, απλά κοιτάζοντάς με, δεν το έχω ξαναδεί αυτό.....) Αλλά τουλάχιστον ηρέμησε ο Γιάννης που είχε πάθει κρίση, κάτι είναι κι αυτό Η οδοντιάτρός μου (που εμπιστεύομαι περισσότερο) επιμένει πως όχι..... Τέλος πάντων, θα πάω τη Πέμπτη στο στοματολόγο και λογικά θα καταλήξουμε Κατά τα άλλα όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:36 Η sardela έγραψε: #7.620 24-09-07 17:36 Ασπασια, πες της την αλλη εβδομαδα να φυγεις εσυ νωριτερα γιατι εχεις να πας τα παιδια σου στον κτηνιατρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 379 380 381 382 383 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Αντε να το κάνουμε και το γραφείο MYCAT!!!! Click για ανάπτυξη... Thaaaaanks!!! Βέβαια αν μαζευτούμε όλες εκεί ή που θα είμαστε συνέχεια στο MyCat ή που θα μιλάμε μεταξύ μας για τις γάτες μας ή που θα μαζεύουμε και θα περιθάλπτουμε στο γραφείο όλα τα αδέσποτα της περιοχής! Μη σου πω και όλα τα παραπάνω μαζί!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα δουλεύουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:32 Η aretha έγραψε: #7.608 24-09-07 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: ή που θα είμαστε συνέχεια στο MyCat ή που θα μιλάμε μεταξύ μας για τις γάτες μας ή που θα μαζεύουμε και θα περιθάλπτουμε στο γραφείο όλα τα αδέσποτα της περιοχής! Μη σου πω και όλα τα παραπάνω μαζί!!! Click για ανάπτυξη... Aαααααα, δεν παίζω!! Αν το κάνετε έτσι το γραφείο θέλω κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:35 Η Κατερίνα έγραψε: #7.609 24-09-07 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Thaaaaanks!!! Βέβαια αν μαζευτούμε όλες εκεί ή που θα είμαστε συνέχεια στο MyCat ή που θα μιλάμε μεταξύ μας για τις γάτες μας ή που θα μαζεύουμε και θα περιθάλπτουμε στο γραφείο όλα τα αδέσποτα της περιοχής! Μη σου πω και όλα τα παραπάνω μαζί!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα δουλεύουμε.... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον θα έχουμε με το μέρος μας την κόρη του αφεντικού και αυτό είναι μεγάλο συν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:41 Η RedCat έγραψε: #7.610 24-09-07 15:41 ΕΡΧΟΜΑΙ να υποβάλω βιογραφικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:46 Η μελινάκι έγραψε: #7.611 24-09-07 15:46 καλησπερα! μολις πηρα το σιμ το μπον βουαγιαζ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:49 Η aspasiapef: #7.612 24-09-07 15:49 Α, ναι! Το είδα σε κάποιο φυλάδιο του Multirama αν δεν κάνω λάθος και έλεγα να ενημερώσω σήμερα τις Simοπληκτες, αλλά ξεχάστηκα!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:59 Η anabou έγραψε: #7.613 24-09-07 15:59 Κατερίνα συγχαρητήρια για την αύξηση! Πάντα τέτοια εύχομαι. Κατάφερα να γραφτώ επιτυχώς στα ιταλικά τις ώρες που ήθελα αλλά μιλάμε για τρελή ταλαιπωρία το διδασκαλείο, καμία οργάνωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:00 Η cosette έγραψε: #7.614 24-09-07 16:00 Και εγώ πήρα το καινούριο sims την Παρασκεύη, αλλά λόγω εξεταστικής δεν το πολυέπαιξα. Πάντως είναι πολύ καλό... Υπάρχει και ένα teaser για το καινούριο expansion pack που θα έχει να κάνει με τα χόμπι. Βγαίνει άνοιξη 2008... Περιμένουμε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:44 Η aspasiapef: #7.615 24-09-07 16:44 Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:49 Η RedCat έγραψε: #7.616 24-09-07 16:49 Υπομονή Ασπασία, ξέρω κατι τέτοιες μ@#$ μας χαλάνε τη μέρα (για να μην πω την εβδομάδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:57 Η μελινάκι έγραψε: #7.617 24-09-07 16:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις να της εξηγησεις οτι θελεις κι εσυ σαν ανθρωπος να πας σπιτι σου να ξεκουραστεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:04 Η aspasiapef: #7.618 24-09-07 17:04 Κανόνισε να πάει γιατρό λέει.... Δε λέω να μην παει μη τρελλαθούμε κι όλας, αλλά τελευταία στιγμή περίμενε να μου το πει? Δεν μπορούσε να με πάρει χθες τηλέφωνο και να μου πει να έρθω αργότερα? Αλλά όχι! Θέλουμε και την πίττα γερή (να φύγει στις 17:00) κα το σκύλο χορτάτο (να έρθει στις 09:30)!!! Αν το είχα κάνει εγώ να δούμε τι θα έλεγε..... Μόνο που εγώ ο μλκ δεν κάνω τέτοια! Καλά να πάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:26 Η χριστινα έγραψε: #7.619 24-09-07 17:26 Καλησπέρα παιδιά!!!! Κατερίνα και εις ανώτερα (κοινώς ποτέ δεν είναι αρκετά!!!) Μπράβο για την αύξηση Ασπασία εσένα τελικά τα μόνα ανώτερα είναι εκείνα του ωραρίου Κουράγιο Εύχομαι τα καλύτερα σε όσους βρίσκονται σε αναζήτηση..... Σοφία, δεν ζηλεύω το ξεκίνημα της εβδομάδας σου Δευτέρα και βαριέμαι.... Αλλά ευτυχώς τελειώνουμε στις 9, κάτι είναι κι αυτό!!! Τελικά 2 γιατροί, 2 διαφορετικές απόψεις Ο ένας επιμένει πως είναι αφθωδης στοματίτιδα (έκανε διάγνωση εξ αποστάσεως, απλά κοιτάζοντάς με, δεν το έχω ξαναδεί αυτό.....) Αλλά τουλάχιστον ηρέμησε ο Γιάννης που είχε πάθει κρίση, κάτι είναι κι αυτό Η οδοντιάτρός μου (που εμπιστεύομαι περισσότερο) επιμένει πως όχι..... Τέλος πάντων, θα πάω τη Πέμπτη στο στοματολόγο και λογικά θα καταλήξουμε Κατά τα άλλα όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:36 Η sardela έγραψε: #7.620 24-09-07 17:36 Ασπασια, πες της την αλλη εβδομαδα να φυγεις εσυ νωριτερα γιατι εχεις να πας τα παιδια σου στον κτηνιατρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 379 380 381 382 383 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: ή που θα είμαστε συνέχεια στο MyCat ή που θα μιλάμε μεταξύ μας για τις γάτες μας ή που θα μαζεύουμε και θα περιθάλπτουμε στο γραφείο όλα τα αδέσποτα της περιοχής! Μη σου πω και όλα τα παραπάνω μαζί!!! Click για ανάπτυξη... Aαααααα, δεν παίζω!! Αν το κάνετε έτσι το γραφείο θέλω κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:35 Η Κατερίνα έγραψε: #7.609 24-09-07 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Thaaaaanks!!! Βέβαια αν μαζευτούμε όλες εκεί ή που θα είμαστε συνέχεια στο MyCat ή που θα μιλάμε μεταξύ μας για τις γάτες μας ή που θα μαζεύουμε και θα περιθάλπτουμε στο γραφείο όλα τα αδέσποτα της περιοχής! Μη σου πω και όλα τα παραπάνω μαζί!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα δουλεύουμε.... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον θα έχουμε με το μέρος μας την κόρη του αφεντικού και αυτό είναι μεγάλο συν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:41 Η RedCat έγραψε: #7.610 24-09-07 15:41 ΕΡΧΟΜΑΙ να υποβάλω βιογραφικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:46 Η μελινάκι έγραψε: #7.611 24-09-07 15:46 καλησπερα! μολις πηρα το σιμ το μπον βουαγιαζ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:49 Η aspasiapef: #7.612 24-09-07 15:49 Α, ναι! Το είδα σε κάποιο φυλάδιο του Multirama αν δεν κάνω λάθος και έλεγα να ενημερώσω σήμερα τις Simοπληκτες, αλλά ξεχάστηκα!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:59 Η anabou έγραψε: #7.613 24-09-07 15:59 Κατερίνα συγχαρητήρια για την αύξηση! Πάντα τέτοια εύχομαι. Κατάφερα να γραφτώ επιτυχώς στα ιταλικά τις ώρες που ήθελα αλλά μιλάμε για τρελή ταλαιπωρία το διδασκαλείο, καμία οργάνωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:00 Η cosette έγραψε: #7.614 24-09-07 16:00 Και εγώ πήρα το καινούριο sims την Παρασκεύη, αλλά λόγω εξεταστικής δεν το πολυέπαιξα. Πάντως είναι πολύ καλό... Υπάρχει και ένα teaser για το καινούριο expansion pack που θα έχει να κάνει με τα χόμπι. Βγαίνει άνοιξη 2008... Περιμένουμε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:44 Η aspasiapef: #7.615 24-09-07 16:44 Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:49 Η RedCat έγραψε: #7.616 24-09-07 16:49 Υπομονή Ασπασία, ξέρω κατι τέτοιες μ@#$ μας χαλάνε τη μέρα (για να μην πω την εβδομάδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:57 Η μελινάκι έγραψε: #7.617 24-09-07 16:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις να της εξηγησεις οτι θελεις κι εσυ σαν ανθρωπος να πας σπιτι σου να ξεκουραστεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:04 Η aspasiapef: #7.618 24-09-07 17:04 Κανόνισε να πάει γιατρό λέει.... Δε λέω να μην παει μη τρελλαθούμε κι όλας, αλλά τελευταία στιγμή περίμενε να μου το πει? Δεν μπορούσε να με πάρει χθες τηλέφωνο και να μου πει να έρθω αργότερα? Αλλά όχι! Θέλουμε και την πίττα γερή (να φύγει στις 17:00) κα το σκύλο χορτάτο (να έρθει στις 09:30)!!! Αν το είχα κάνει εγώ να δούμε τι θα έλεγε..... Μόνο που εγώ ο μλκ δεν κάνω τέτοια! Καλά να πάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:26 Η χριστινα έγραψε: #7.619 24-09-07 17:26 Καλησπέρα παιδιά!!!! Κατερίνα και εις ανώτερα (κοινώς ποτέ δεν είναι αρκετά!!!) Μπράβο για την αύξηση Ασπασία εσένα τελικά τα μόνα ανώτερα είναι εκείνα του ωραρίου Κουράγιο Εύχομαι τα καλύτερα σε όσους βρίσκονται σε αναζήτηση..... Σοφία, δεν ζηλεύω το ξεκίνημα της εβδομάδας σου Δευτέρα και βαριέμαι.... Αλλά ευτυχώς τελειώνουμε στις 9, κάτι είναι κι αυτό!!! Τελικά 2 γιατροί, 2 διαφορετικές απόψεις Ο ένας επιμένει πως είναι αφθωδης στοματίτιδα (έκανε διάγνωση εξ αποστάσεως, απλά κοιτάζοντάς με, δεν το έχω ξαναδεί αυτό.....) Αλλά τουλάχιστον ηρέμησε ο Γιάννης που είχε πάθει κρίση, κάτι είναι κι αυτό Η οδοντιάτρός μου (που εμπιστεύομαι περισσότερο) επιμένει πως όχι..... Τέλος πάντων, θα πάω τη Πέμπτη στο στοματολόγο και λογικά θα καταλήξουμε Κατά τα άλλα όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:36 Η sardela έγραψε: #7.620 24-09-07 17:36 Ασπασια, πες της την αλλη εβδομαδα να φυγεις εσυ νωριτερα γιατι εχεις να πας τα παιδια σου στον κτηνιατρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 379 380 381 382 383 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Thaaaaanks!!! Βέβαια αν μαζευτούμε όλες εκεί ή που θα είμαστε συνέχεια στο MyCat ή που θα μιλάμε μεταξύ μας για τις γάτες μας ή που θα μαζεύουμε και θα περιθάλπτουμε στο γραφείο όλα τα αδέσποτα της περιοχής! Μη σου πω και όλα τα παραπάνω μαζί!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα δουλεύουμε.... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον θα έχουμε με το μέρος μας την κόρη του αφεντικού και αυτό είναι μεγάλο συν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:41 Η RedCat έγραψε: #7.610 24-09-07 15:41 ΕΡΧΟΜΑΙ να υποβάλω βιογραφικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:46 Η μελινάκι έγραψε: #7.611 24-09-07 15:46 καλησπερα! μολις πηρα το σιμ το μπον βουαγιαζ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:49 Η aspasiapef: #7.612 24-09-07 15:49 Α, ναι! Το είδα σε κάποιο φυλάδιο του Multirama αν δεν κάνω λάθος και έλεγα να ενημερώσω σήμερα τις Simοπληκτες, αλλά ξεχάστηκα!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:59 Η anabou έγραψε: #7.613 24-09-07 15:59 Κατερίνα συγχαρητήρια για την αύξηση! Πάντα τέτοια εύχομαι. Κατάφερα να γραφτώ επιτυχώς στα ιταλικά τις ώρες που ήθελα αλλά μιλάμε για τρελή ταλαιπωρία το διδασκαλείο, καμία οργάνωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:00 Η cosette έγραψε: #7.614 24-09-07 16:00 Και εγώ πήρα το καινούριο sims την Παρασκεύη, αλλά λόγω εξεταστικής δεν το πολυέπαιξα. Πάντως είναι πολύ καλό... Υπάρχει και ένα teaser για το καινούριο expansion pack που θα έχει να κάνει με τα χόμπι. Βγαίνει άνοιξη 2008... Περιμένουμε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:44 Η aspasiapef: #7.615 24-09-07 16:44 Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:49 Η RedCat έγραψε: #7.616 24-09-07 16:49 Υπομονή Ασπασία, ξέρω κατι τέτοιες μ@#$ μας χαλάνε τη μέρα (για να μην πω την εβδομάδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:57 Η μελινάκι έγραψε: #7.617 24-09-07 16:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις να της εξηγησεις οτι θελεις κι εσυ σαν ανθρωπος να πας σπιτι σου να ξεκουραστεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:04 Η aspasiapef: #7.618 24-09-07 17:04 Κανόνισε να πάει γιατρό λέει.... Δε λέω να μην παει μη τρελλαθούμε κι όλας, αλλά τελευταία στιγμή περίμενε να μου το πει? Δεν μπορούσε να με πάρει χθες τηλέφωνο και να μου πει να έρθω αργότερα? Αλλά όχι! Θέλουμε και την πίττα γερή (να φύγει στις 17:00) κα το σκύλο χορτάτο (να έρθει στις 09:30)!!! Αν το είχα κάνει εγώ να δούμε τι θα έλεγε..... Μόνο που εγώ ο μλκ δεν κάνω τέτοια! Καλά να πάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:26 Η χριστινα έγραψε: #7.619 24-09-07 17:26 Καλησπέρα παιδιά!!!! Κατερίνα και εις ανώτερα (κοινώς ποτέ δεν είναι αρκετά!!!) Μπράβο για την αύξηση Ασπασία εσένα τελικά τα μόνα ανώτερα είναι εκείνα του ωραρίου Κουράγιο Εύχομαι τα καλύτερα σε όσους βρίσκονται σε αναζήτηση..... Σοφία, δεν ζηλεύω το ξεκίνημα της εβδομάδας σου Δευτέρα και βαριέμαι.... Αλλά ευτυχώς τελειώνουμε στις 9, κάτι είναι κι αυτό!!! Τελικά 2 γιατροί, 2 διαφορετικές απόψεις Ο ένας επιμένει πως είναι αφθωδης στοματίτιδα (έκανε διάγνωση εξ αποστάσεως, απλά κοιτάζοντάς με, δεν το έχω ξαναδεί αυτό.....) Αλλά τουλάχιστον ηρέμησε ο Γιάννης που είχε πάθει κρίση, κάτι είναι κι αυτό Η οδοντιάτρός μου (που εμπιστεύομαι περισσότερο) επιμένει πως όχι..... Τέλος πάντων, θα πάω τη Πέμπτη στο στοματολόγο και λογικά θα καταλήξουμε Κατά τα άλλα όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:36 Η sardela έγραψε: #7.620 24-09-07 17:36 Ασπασια, πες της την αλλη εβδομαδα να φυγεις εσυ νωριτερα γιατι εχεις να πας τα παιδια σου στον κτηνιατρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 379 380 381 382 383 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΕΡΧΟΜΑΙ να υποβάλω βιογραφικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:46 Η μελινάκι έγραψε: #7.611 24-09-07 15:46 καλησπερα! μολις πηρα το σιμ το μπον βουαγιαζ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:49 Η aspasiapef: #7.612 24-09-07 15:49 Α, ναι! Το είδα σε κάποιο φυλάδιο του Multirama αν δεν κάνω λάθος και έλεγα να ενημερώσω σήμερα τις Simοπληκτες, αλλά ξεχάστηκα!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:59 Η anabou έγραψε: #7.613 24-09-07 15:59 Κατερίνα συγχαρητήρια για την αύξηση! Πάντα τέτοια εύχομαι. Κατάφερα να γραφτώ επιτυχώς στα ιταλικά τις ώρες που ήθελα αλλά μιλάμε για τρελή ταλαιπωρία το διδασκαλείο, καμία οργάνωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:00 Η cosette έγραψε: #7.614 24-09-07 16:00 Και εγώ πήρα το καινούριο sims την Παρασκεύη, αλλά λόγω εξεταστικής δεν το πολυέπαιξα. Πάντως είναι πολύ καλό... Υπάρχει και ένα teaser για το καινούριο expansion pack που θα έχει να κάνει με τα χόμπι. Βγαίνει άνοιξη 2008... Περιμένουμε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:44 Η aspasiapef: #7.615 24-09-07 16:44 Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:49 Η RedCat έγραψε: #7.616 24-09-07 16:49 Υπομονή Ασπασία, ξέρω κατι τέτοιες μ@#$ μας χαλάνε τη μέρα (για να μην πω την εβδομάδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:57 Η μελινάκι έγραψε: #7.617 24-09-07 16:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις να της εξηγησεις οτι θελεις κι εσυ σαν ανθρωπος να πας σπιτι σου να ξεκουραστεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:04 Η aspasiapef: #7.618 24-09-07 17:04 Κανόνισε να πάει γιατρό λέει.... Δε λέω να μην παει μη τρελλαθούμε κι όλας, αλλά τελευταία στιγμή περίμενε να μου το πει? Δεν μπορούσε να με πάρει χθες τηλέφωνο και να μου πει να έρθω αργότερα? Αλλά όχι! Θέλουμε και την πίττα γερή (να φύγει στις 17:00) κα το σκύλο χορτάτο (να έρθει στις 09:30)!!! Αν το είχα κάνει εγώ να δούμε τι θα έλεγε..... Μόνο που εγώ ο μλκ δεν κάνω τέτοια! Καλά να πάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:26 Η χριστινα έγραψε: #7.619 24-09-07 17:26 Καλησπέρα παιδιά!!!! Κατερίνα και εις ανώτερα (κοινώς ποτέ δεν είναι αρκετά!!!) Μπράβο για την αύξηση Ασπασία εσένα τελικά τα μόνα ανώτερα είναι εκείνα του ωραρίου Κουράγιο Εύχομαι τα καλύτερα σε όσους βρίσκονται σε αναζήτηση..... Σοφία, δεν ζηλεύω το ξεκίνημα της εβδομάδας σου Δευτέρα και βαριέμαι.... Αλλά ευτυχώς τελειώνουμε στις 9, κάτι είναι κι αυτό!!! Τελικά 2 γιατροί, 2 διαφορετικές απόψεις Ο ένας επιμένει πως είναι αφθωδης στοματίτιδα (έκανε διάγνωση εξ αποστάσεως, απλά κοιτάζοντάς με, δεν το έχω ξαναδεί αυτό.....) Αλλά τουλάχιστον ηρέμησε ο Γιάννης που είχε πάθει κρίση, κάτι είναι κι αυτό Η οδοντιάτρός μου (που εμπιστεύομαι περισσότερο) επιμένει πως όχι..... Τέλος πάντων, θα πάω τη Πέμπτη στο στοματολόγο και λογικά θα καταλήξουμε Κατά τα άλλα όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:36 Η sardela έγραψε: #7.620 24-09-07 17:36 Ασπασια, πες της την αλλη εβδομαδα να φυγεις εσυ νωριτερα γιατι εχεις να πας τα παιδια σου στον κτηνιατρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 379 380 381 382 383 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπερα! μολις πηρα το σιμ το μπον βουαγιαζ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:49 Η aspasiapef: #7.612 24-09-07 15:49 Α, ναι! Το είδα σε κάποιο φυλάδιο του Multirama αν δεν κάνω λάθος και έλεγα να ενημερώσω σήμερα τις Simοπληκτες, αλλά ξεχάστηκα!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:59 Η anabou έγραψε: #7.613 24-09-07 15:59 Κατερίνα συγχαρητήρια για την αύξηση! Πάντα τέτοια εύχομαι. Κατάφερα να γραφτώ επιτυχώς στα ιταλικά τις ώρες που ήθελα αλλά μιλάμε για τρελή ταλαιπωρία το διδασκαλείο, καμία οργάνωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:00 Η cosette έγραψε: #7.614 24-09-07 16:00 Και εγώ πήρα το καινούριο sims την Παρασκεύη, αλλά λόγω εξεταστικής δεν το πολυέπαιξα. Πάντως είναι πολύ καλό... Υπάρχει και ένα teaser για το καινούριο expansion pack που θα έχει να κάνει με τα χόμπι. Βγαίνει άνοιξη 2008... Περιμένουμε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:44 Η aspasiapef: #7.615 24-09-07 16:44 Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:49 Η RedCat έγραψε: #7.616 24-09-07 16:49 Υπομονή Ασπασία, ξέρω κατι τέτοιες μ@#$ μας χαλάνε τη μέρα (για να μην πω την εβδομάδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:57 Η μελινάκι έγραψε: #7.617 24-09-07 16:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις να της εξηγησεις οτι θελεις κι εσυ σαν ανθρωπος να πας σπιτι σου να ξεκουραστεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:04 Η aspasiapef: #7.618 24-09-07 17:04 Κανόνισε να πάει γιατρό λέει.... Δε λέω να μην παει μη τρελλαθούμε κι όλας, αλλά τελευταία στιγμή περίμενε να μου το πει? Δεν μπορούσε να με πάρει χθες τηλέφωνο και να μου πει να έρθω αργότερα? Αλλά όχι! Θέλουμε και την πίττα γερή (να φύγει στις 17:00) κα το σκύλο χορτάτο (να έρθει στις 09:30)!!! Αν το είχα κάνει εγώ να δούμε τι θα έλεγε..... Μόνο που εγώ ο μλκ δεν κάνω τέτοια! Καλά να πάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:26 Η χριστινα έγραψε: #7.619 24-09-07 17:26 Καλησπέρα παιδιά!!!! Κατερίνα και εις ανώτερα (κοινώς ποτέ δεν είναι αρκετά!!!) Μπράβο για την αύξηση Ασπασία εσένα τελικά τα μόνα ανώτερα είναι εκείνα του ωραρίου Κουράγιο Εύχομαι τα καλύτερα σε όσους βρίσκονται σε αναζήτηση..... Σοφία, δεν ζηλεύω το ξεκίνημα της εβδομάδας σου Δευτέρα και βαριέμαι.... Αλλά ευτυχώς τελειώνουμε στις 9, κάτι είναι κι αυτό!!! Τελικά 2 γιατροί, 2 διαφορετικές απόψεις Ο ένας επιμένει πως είναι αφθωδης στοματίτιδα (έκανε διάγνωση εξ αποστάσεως, απλά κοιτάζοντάς με, δεν το έχω ξαναδεί αυτό.....) Αλλά τουλάχιστον ηρέμησε ο Γιάννης που είχε πάθει κρίση, κάτι είναι κι αυτό Η οδοντιάτρός μου (που εμπιστεύομαι περισσότερο) επιμένει πως όχι..... Τέλος πάντων, θα πάω τη Πέμπτη στο στοματολόγο και λογικά θα καταλήξουμε Κατά τα άλλα όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:36 Η sardela έγραψε: #7.620 24-09-07 17:36 Ασπασια, πες της την αλλη εβδομαδα να φυγεις εσυ νωριτερα γιατι εχεις να πας τα παιδια σου στον κτηνιατρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 379 380 381 382 383 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α, ναι! Το είδα σε κάποιο φυλάδιο του Multirama αν δεν κάνω λάθος και έλεγα να ενημερώσω σήμερα τις Simοπληκτες, αλλά ξεχάστηκα!!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:59 Η anabou έγραψε: #7.613 24-09-07 15:59 Κατερίνα συγχαρητήρια για την αύξηση! Πάντα τέτοια εύχομαι. Κατάφερα να γραφτώ επιτυχώς στα ιταλικά τις ώρες που ήθελα αλλά μιλάμε για τρελή ταλαιπωρία το διδασκαλείο, καμία οργάνωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:00 Η cosette έγραψε: #7.614 24-09-07 16:00 Και εγώ πήρα το καινούριο sims την Παρασκεύη, αλλά λόγω εξεταστικής δεν το πολυέπαιξα. Πάντως είναι πολύ καλό... Υπάρχει και ένα teaser για το καινούριο expansion pack που θα έχει να κάνει με τα χόμπι. Βγαίνει άνοιξη 2008... Περιμένουμε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:44 Η aspasiapef: #7.615 24-09-07 16:44 Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:49 Η RedCat έγραψε: #7.616 24-09-07 16:49 Υπομονή Ασπασία, ξέρω κατι τέτοιες μ@#$ μας χαλάνε τη μέρα (για να μην πω την εβδομάδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:57 Η μελινάκι έγραψε: #7.617 24-09-07 16:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις να της εξηγησεις οτι θελεις κι εσυ σαν ανθρωπος να πας σπιτι σου να ξεκουραστεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:04 Η aspasiapef: #7.618 24-09-07 17:04 Κανόνισε να πάει γιατρό λέει.... Δε λέω να μην παει μη τρελλαθούμε κι όλας, αλλά τελευταία στιγμή περίμενε να μου το πει? Δεν μπορούσε να με πάρει χθες τηλέφωνο και να μου πει να έρθω αργότερα? Αλλά όχι! Θέλουμε και την πίττα γερή (να φύγει στις 17:00) κα το σκύλο χορτάτο (να έρθει στις 09:30)!!! Αν το είχα κάνει εγώ να δούμε τι θα έλεγε..... Μόνο που εγώ ο μλκ δεν κάνω τέτοια! Καλά να πάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:26 Η χριστινα έγραψε: #7.619 24-09-07 17:26 Καλησπέρα παιδιά!!!! Κατερίνα και εις ανώτερα (κοινώς ποτέ δεν είναι αρκετά!!!) Μπράβο για την αύξηση Ασπασία εσένα τελικά τα μόνα ανώτερα είναι εκείνα του ωραρίου Κουράγιο Εύχομαι τα καλύτερα σε όσους βρίσκονται σε αναζήτηση..... Σοφία, δεν ζηλεύω το ξεκίνημα της εβδομάδας σου Δευτέρα και βαριέμαι.... Αλλά ευτυχώς τελειώνουμε στις 9, κάτι είναι κι αυτό!!! Τελικά 2 γιατροί, 2 διαφορετικές απόψεις Ο ένας επιμένει πως είναι αφθωδης στοματίτιδα (έκανε διάγνωση εξ αποστάσεως, απλά κοιτάζοντάς με, δεν το έχω ξαναδεί αυτό.....) Αλλά τουλάχιστον ηρέμησε ο Γιάννης που είχε πάθει κρίση, κάτι είναι κι αυτό Η οδοντιάτρός μου (που εμπιστεύομαι περισσότερο) επιμένει πως όχι..... Τέλος πάντων, θα πάω τη Πέμπτη στο στοματολόγο και λογικά θα καταλήξουμε Κατά τα άλλα όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:36 Η sardela έγραψε: #7.620 24-09-07 17:36 Ασπασια, πες της την αλλη εβδομαδα να φυγεις εσυ νωριτερα γιατι εχεις να πας τα παιδια σου στον κτηνιατρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 379 380 381 382 383 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κατερίνα συγχαρητήρια για την αύξηση! Πάντα τέτοια εύχομαι. Κατάφερα να γραφτώ επιτυχώς στα ιταλικά τις ώρες που ήθελα αλλά μιλάμε για τρελή ταλαιπωρία το διδασκαλείο, καμία οργάνωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:00 Η cosette έγραψε: #7.614 24-09-07 16:00 Και εγώ πήρα το καινούριο sims την Παρασκεύη, αλλά λόγω εξεταστικής δεν το πολυέπαιξα. Πάντως είναι πολύ καλό... Υπάρχει και ένα teaser για το καινούριο expansion pack που θα έχει να κάνει με τα χόμπι. Βγαίνει άνοιξη 2008... Περιμένουμε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:44 Η aspasiapef: #7.615 24-09-07 16:44 Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:49 Η RedCat έγραψε: #7.616 24-09-07 16:49 Υπομονή Ασπασία, ξέρω κατι τέτοιες μ@#$ μας χαλάνε τη μέρα (για να μην πω την εβδομάδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:57 Η μελινάκι έγραψε: #7.617 24-09-07 16:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις να της εξηγησεις οτι θελεις κι εσυ σαν ανθρωπος να πας σπιτι σου να ξεκουραστεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:04 Η aspasiapef: #7.618 24-09-07 17:04 Κανόνισε να πάει γιατρό λέει.... Δε λέω να μην παει μη τρελλαθούμε κι όλας, αλλά τελευταία στιγμή περίμενε να μου το πει? Δεν μπορούσε να με πάρει χθες τηλέφωνο και να μου πει να έρθω αργότερα? Αλλά όχι! Θέλουμε και την πίττα γερή (να φύγει στις 17:00) κα το σκύλο χορτάτο (να έρθει στις 09:30)!!! Αν το είχα κάνει εγώ να δούμε τι θα έλεγε..... Μόνο που εγώ ο μλκ δεν κάνω τέτοια! Καλά να πάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:26 Η χριστινα έγραψε: #7.619 24-09-07 17:26 Καλησπέρα παιδιά!!!! Κατερίνα και εις ανώτερα (κοινώς ποτέ δεν είναι αρκετά!!!) Μπράβο για την αύξηση Ασπασία εσένα τελικά τα μόνα ανώτερα είναι εκείνα του ωραρίου Κουράγιο Εύχομαι τα καλύτερα σε όσους βρίσκονται σε αναζήτηση..... Σοφία, δεν ζηλεύω το ξεκίνημα της εβδομάδας σου Δευτέρα και βαριέμαι.... Αλλά ευτυχώς τελειώνουμε στις 9, κάτι είναι κι αυτό!!! Τελικά 2 γιατροί, 2 διαφορετικές απόψεις Ο ένας επιμένει πως είναι αφθωδης στοματίτιδα (έκανε διάγνωση εξ αποστάσεως, απλά κοιτάζοντάς με, δεν το έχω ξαναδεί αυτό.....) Αλλά τουλάχιστον ηρέμησε ο Γιάννης που είχε πάθει κρίση, κάτι είναι κι αυτό Η οδοντιάτρός μου (που εμπιστεύομαι περισσότερο) επιμένει πως όχι..... Τέλος πάντων, θα πάω τη Πέμπτη στο στοματολόγο και λογικά θα καταλήξουμε Κατά τα άλλα όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:36 Η sardela έγραψε: #7.620 24-09-07 17:36 Ασπασια, πες της την αλλη εβδομαδα να φυγεις εσυ νωριτερα γιατι εχεις να πας τα παιδια σου στον κτηνιατρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 379 380 381 382 383 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εγώ πήρα το καινούριο sims την Παρασκεύη, αλλά λόγω εξεταστικής δεν το πολυέπαιξα. Πάντως είναι πολύ καλό... Υπάρχει και ένα teaser για το καινούριο expansion pack που θα έχει να κάνει με τα χόμπι. Βγαίνει άνοιξη 2008... Περιμένουμε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:44 Η aspasiapef: #7.615 24-09-07 16:44 Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:49 Η RedCat έγραψε: #7.616 24-09-07 16:49 Υπομονή Ασπασία, ξέρω κατι τέτοιες μ@#$ μας χαλάνε τη μέρα (για να μην πω την εβδομάδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:57 Η μελινάκι έγραψε: #7.617 24-09-07 16:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις να της εξηγησεις οτι θελεις κι εσυ σαν ανθρωπος να πας σπιτι σου να ξεκουραστεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:04 Η aspasiapef: #7.618 24-09-07 17:04 Κανόνισε να πάει γιατρό λέει.... Δε λέω να μην παει μη τρελλαθούμε κι όλας, αλλά τελευταία στιγμή περίμενε να μου το πει? Δεν μπορούσε να με πάρει χθες τηλέφωνο και να μου πει να έρθω αργότερα? Αλλά όχι! Θέλουμε και την πίττα γερή (να φύγει στις 17:00) κα το σκύλο χορτάτο (να έρθει στις 09:30)!!! Αν το είχα κάνει εγώ να δούμε τι θα έλεγε..... Μόνο που εγώ ο μλκ δεν κάνω τέτοια! Καλά να πάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:26 Η χριστινα έγραψε: #7.619 24-09-07 17:26 Καλησπέρα παιδιά!!!! Κατερίνα και εις ανώτερα (κοινώς ποτέ δεν είναι αρκετά!!!) Μπράβο για την αύξηση Ασπασία εσένα τελικά τα μόνα ανώτερα είναι εκείνα του ωραρίου Κουράγιο Εύχομαι τα καλύτερα σε όσους βρίσκονται σε αναζήτηση..... Σοφία, δεν ζηλεύω το ξεκίνημα της εβδομάδας σου Δευτέρα και βαριέμαι.... Αλλά ευτυχώς τελειώνουμε στις 9, κάτι είναι κι αυτό!!! Τελικά 2 γιατροί, 2 διαφορετικές απόψεις Ο ένας επιμένει πως είναι αφθωδης στοματίτιδα (έκανε διάγνωση εξ αποστάσεως, απλά κοιτάζοντάς με, δεν το έχω ξαναδεί αυτό.....) Αλλά τουλάχιστον ηρέμησε ο Γιάννης που είχε πάθει κρίση, κάτι είναι κι αυτό Η οδοντιάτρός μου (που εμπιστεύομαι περισσότερο) επιμένει πως όχι..... Τέλος πάντων, θα πάω τη Πέμπτη στο στοματολόγο και λογικά θα καταλήξουμε Κατά τα άλλα όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:36 Η sardela έγραψε: #7.620 24-09-07 17:36 Ασπασια, πες της την αλλη εβδομαδα να φυγεις εσυ νωριτερα γιατι εχεις να πας τα παιδια σου στον κτηνιατρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 379 380 381 382 383 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:49 Η RedCat έγραψε: #7.616 24-09-07 16:49 Υπομονή Ασπασία, ξέρω κατι τέτοιες μ@#$ μας χαλάνε τη μέρα (για να μην πω την εβδομάδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:57 Η μελινάκι έγραψε: #7.617 24-09-07 16:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις να της εξηγησεις οτι θελεις κι εσυ σαν ανθρωπος να πας σπιτι σου να ξεκουραστεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:04 Η aspasiapef: #7.618 24-09-07 17:04 Κανόνισε να πάει γιατρό λέει.... Δε λέω να μην παει μη τρελλαθούμε κι όλας, αλλά τελευταία στιγμή περίμενε να μου το πει? Δεν μπορούσε να με πάρει χθες τηλέφωνο και να μου πει να έρθω αργότερα? Αλλά όχι! Θέλουμε και την πίττα γερή (να φύγει στις 17:00) κα το σκύλο χορτάτο (να έρθει στις 09:30)!!! Αν το είχα κάνει εγώ να δούμε τι θα έλεγε..... Μόνο που εγώ ο μλκ δεν κάνω τέτοια! Καλά να πάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:26 Η χριστινα έγραψε: #7.619 24-09-07 17:26 Καλησπέρα παιδιά!!!! Κατερίνα και εις ανώτερα (κοινώς ποτέ δεν είναι αρκετά!!!) Μπράβο για την αύξηση Ασπασία εσένα τελικά τα μόνα ανώτερα είναι εκείνα του ωραρίου Κουράγιο Εύχομαι τα καλύτερα σε όσους βρίσκονται σε αναζήτηση..... Σοφία, δεν ζηλεύω το ξεκίνημα της εβδομάδας σου Δευτέρα και βαριέμαι.... Αλλά ευτυχώς τελειώνουμε στις 9, κάτι είναι κι αυτό!!! Τελικά 2 γιατροί, 2 διαφορετικές απόψεις Ο ένας επιμένει πως είναι αφθωδης στοματίτιδα (έκανε διάγνωση εξ αποστάσεως, απλά κοιτάζοντάς με, δεν το έχω ξαναδεί αυτό.....) Αλλά τουλάχιστον ηρέμησε ο Γιάννης που είχε πάθει κρίση, κάτι είναι κι αυτό Η οδοντιάτρός μου (που εμπιστεύομαι περισσότερο) επιμένει πως όχι..... Τέλος πάντων, θα πάω τη Πέμπτη στο στοματολόγο και λογικά θα καταλήξουμε Κατά τα άλλα όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:36 Η sardela έγραψε: #7.620 24-09-07 17:36 Ασπασια, πες της την αλλη εβδομαδα να φυγεις εσυ νωριτερα γιατι εχεις να πας τα παιδια σου στον κτηνιατρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 379 380 381 382 383 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υπομονή Ασπασία, ξέρω κατι τέτοιες μ@#$ μας χαλάνε τη μέρα (για να μην πω την εβδομάδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:57 Η μελινάκι έγραψε: #7.617 24-09-07 16:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις να της εξηγησεις οτι θελεις κι εσυ σαν ανθρωπος να πας σπιτι σου να ξεκουραστεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:04 Η aspasiapef: #7.618 24-09-07 17:04 Κανόνισε να πάει γιατρό λέει.... Δε λέω να μην παει μη τρελλαθούμε κι όλας, αλλά τελευταία στιγμή περίμενε να μου το πει? Δεν μπορούσε να με πάρει χθες τηλέφωνο και να μου πει να έρθω αργότερα? Αλλά όχι! Θέλουμε και την πίττα γερή (να φύγει στις 17:00) κα το σκύλο χορτάτο (να έρθει στις 09:30)!!! Αν το είχα κάνει εγώ να δούμε τι θα έλεγε..... Μόνο που εγώ ο μλκ δεν κάνω τέτοια! Καλά να πάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:26 Η χριστινα έγραψε: #7.619 24-09-07 17:26 Καλησπέρα παιδιά!!!! Κατερίνα και εις ανώτερα (κοινώς ποτέ δεν είναι αρκετά!!!) Μπράβο για την αύξηση Ασπασία εσένα τελικά τα μόνα ανώτερα είναι εκείνα του ωραρίου Κουράγιο Εύχομαι τα καλύτερα σε όσους βρίσκονται σε αναζήτηση..... Σοφία, δεν ζηλεύω το ξεκίνημα της εβδομάδας σου Δευτέρα και βαριέμαι.... Αλλά ευτυχώς τελειώνουμε στις 9, κάτι είναι κι αυτό!!! Τελικά 2 γιατροί, 2 διαφορετικές απόψεις Ο ένας επιμένει πως είναι αφθωδης στοματίτιδα (έκανε διάγνωση εξ αποστάσεως, απλά κοιτάζοντάς με, δεν το έχω ξαναδεί αυτό.....) Αλλά τουλάχιστον ηρέμησε ο Γιάννης που είχε πάθει κρίση, κάτι είναι κι αυτό Η οδοντιάτρός μου (που εμπιστεύομαι περισσότερο) επιμένει πως όχι..... Τέλος πάντων, θα πάω τη Πέμπτη στο στοματολόγο και λογικά θα καταλήξουμε Κατά τα άλλα όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:36 Η sardela έγραψε: #7.620 24-09-07 17:36 Ασπασια, πες της την αλλη εβδομαδα να φυγεις εσυ νωριτερα γιατι εχεις να πας τα παιδια σου στον κτηνιατρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 379 380 381 382 383 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Παιδιάάάάά! Πάνω που ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να φύγω και είχα "φταχτεί" με την ιδέα ότι σε καμιά ωρίτσα θα ήμουνα με τα γατούνια μου, η κοπέλα που δουλεύει γραμματεία μου είπε αν μπορώ να καθήσω μέχρι της 18:00 που τελειώνει η βάρδια της γιατί θέλει να φύγει στις 17:00!!!! Μόνο που εγώ έχω έρθει από τις 08:30 ενώ αυτή στις 09:30! Αν ήθελε να φύγει νωρίτερα γιατί δεν με έιχε ειδοποιήσει να έρθω στο δικό της ωράριο? Όχι ότι θα κοιμόμουνα παραπάνω, αλλά τουλάχιστον θα έπινα ένα καφέ σαν άνθρωπος στο σπίτι μου με τον άνδρα μου το πρωί... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! Click για ανάπτυξη... δεν μπορεις να της εξηγησεις οτι θελεις κι εσυ σαν ανθρωπος να πας σπιτι σου να ξεκουραστεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:04 Η aspasiapef: #7.618 24-09-07 17:04 Κανόνισε να πάει γιατρό λέει.... Δε λέω να μην παει μη τρελλαθούμε κι όλας, αλλά τελευταία στιγμή περίμενε να μου το πει? Δεν μπορούσε να με πάρει χθες τηλέφωνο και να μου πει να έρθω αργότερα? Αλλά όχι! Θέλουμε και την πίττα γερή (να φύγει στις 17:00) κα το σκύλο χορτάτο (να έρθει στις 09:30)!!! Αν το είχα κάνει εγώ να δούμε τι θα έλεγε..... Μόνο που εγώ ο μλκ δεν κάνω τέτοια! Καλά να πάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:26 Η χριστινα έγραψε: #7.619 24-09-07 17:26 Καλησπέρα παιδιά!!!! Κατερίνα και εις ανώτερα (κοινώς ποτέ δεν είναι αρκετά!!!) Μπράβο για την αύξηση Ασπασία εσένα τελικά τα μόνα ανώτερα είναι εκείνα του ωραρίου Κουράγιο Εύχομαι τα καλύτερα σε όσους βρίσκονται σε αναζήτηση..... Σοφία, δεν ζηλεύω το ξεκίνημα της εβδομάδας σου Δευτέρα και βαριέμαι.... Αλλά ευτυχώς τελειώνουμε στις 9, κάτι είναι κι αυτό!!! Τελικά 2 γιατροί, 2 διαφορετικές απόψεις Ο ένας επιμένει πως είναι αφθωδης στοματίτιδα (έκανε διάγνωση εξ αποστάσεως, απλά κοιτάζοντάς με, δεν το έχω ξαναδεί αυτό.....) Αλλά τουλάχιστον ηρέμησε ο Γιάννης που είχε πάθει κρίση, κάτι είναι κι αυτό Η οδοντιάτρός μου (που εμπιστεύομαι περισσότερο) επιμένει πως όχι..... Τέλος πάντων, θα πάω τη Πέμπτη στο στοματολόγο και λογικά θα καταλήξουμε Κατά τα άλλα όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:36 Η sardela έγραψε: #7.620 24-09-07 17:36 Ασπασια, πες της την αλλη εβδομαδα να φυγεις εσυ νωριτερα γιατι εχεις να πας τα παιδια σου στον κτηνιατρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 379 380 381 382 383 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κανόνισε να πάει γιατρό λέει.... Δε λέω να μην παει μη τρελλαθούμε κι όλας, αλλά τελευταία στιγμή περίμενε να μου το πει? Δεν μπορούσε να με πάρει χθες τηλέφωνο και να μου πει να έρθω αργότερα? Αλλά όχι! Θέλουμε και την πίττα γερή (να φύγει στις 17:00) κα το σκύλο χορτάτο (να έρθει στις 09:30)!!! Αν το είχα κάνει εγώ να δούμε τι θα έλεγε..... Μόνο που εγώ ο μλκ δεν κάνω τέτοια! Καλά να πάθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:26 Η χριστινα έγραψε: #7.619 24-09-07 17:26 Καλησπέρα παιδιά!!!! Κατερίνα και εις ανώτερα (κοινώς ποτέ δεν είναι αρκετά!!!) Μπράβο για την αύξηση Ασπασία εσένα τελικά τα μόνα ανώτερα είναι εκείνα του ωραρίου Κουράγιο Εύχομαι τα καλύτερα σε όσους βρίσκονται σε αναζήτηση..... Σοφία, δεν ζηλεύω το ξεκίνημα της εβδομάδας σου Δευτέρα και βαριέμαι.... Αλλά ευτυχώς τελειώνουμε στις 9, κάτι είναι κι αυτό!!! Τελικά 2 γιατροί, 2 διαφορετικές απόψεις Ο ένας επιμένει πως είναι αφθωδης στοματίτιδα (έκανε διάγνωση εξ αποστάσεως, απλά κοιτάζοντάς με, δεν το έχω ξαναδεί αυτό.....) Αλλά τουλάχιστον ηρέμησε ο Γιάννης που είχε πάθει κρίση, κάτι είναι κι αυτό Η οδοντιάτρός μου (που εμπιστεύομαι περισσότερο) επιμένει πως όχι..... Τέλος πάντων, θα πάω τη Πέμπτη στο στοματολόγο και λογικά θα καταλήξουμε Κατά τα άλλα όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:36 Η sardela έγραψε: #7.620 24-09-07 17:36 Ασπασια, πες της την αλλη εβδομαδα να φυγεις εσυ νωριτερα γιατι εχεις να πας τα παιδια σου στον κτηνιατρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 379 380 381 382 383 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 381 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλησπέρα παιδιά!!!! Κατερίνα και εις ανώτερα (κοινώς ποτέ δεν είναι αρκετά!!!) Μπράβο για την αύξηση Ασπασία εσένα τελικά τα μόνα ανώτερα είναι εκείνα του ωραρίου Κουράγιο Εύχομαι τα καλύτερα σε όσους βρίσκονται σε αναζήτηση..... Σοφία, δεν ζηλεύω το ξεκίνημα της εβδομάδας σου Δευτέρα και βαριέμαι.... Αλλά ευτυχώς τελειώνουμε στις 9, κάτι είναι κι αυτό!!! Τελικά 2 γιατροί, 2 διαφορετικές απόψεις Ο ένας επιμένει πως είναι αφθωδης στοματίτιδα (έκανε διάγνωση εξ αποστάσεως, απλά κοιτάζοντάς με, δεν το έχω ξαναδεί αυτό.....) Αλλά τουλάχιστον ηρέμησε ο Γιάννης που είχε πάθει κρίση, κάτι είναι κι αυτό Η οδοντιάτρός μου (που εμπιστεύομαι περισσότερο) επιμένει πως όχι..... Τέλος πάντων, θα πάω τη Πέμπτη στο στοματολόγο και λογικά θα καταλήξουμε Κατά τα άλλα όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:36 Η sardela έγραψε: #7.620 24-09-07 17:36 Ασπασια, πες της την αλλη εβδομαδα να φυγεις εσυ νωριτερα γιατι εχεις να πας τα παιδια σου στον κτηνιατρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ασπασια, πες της την αλλη εβδομαδα να φυγεις εσυ νωριτερα γιατι εχεις να πας τα παιδια σου στον κτηνιατρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.