Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημερα σε ολους!!! :) Σημερα γραφω το τελευταιο μου μαθημα και αυριο παω στο χωριο για μια εβδομαδα! Εκανε η μητερα μου ενεση κορτιζονης στο χερι της και πρεπει να ειμαι εκει για να την βοηθαω στις δουλειες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέραααααα!!1:happy:

Lactoula καλή επιτυχία με το μάθημα και περαστικά στην μαμά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βλέπω ότι όλες χτυπάτε το κλασσικό 8ωρο στον ύπνο για να είστε καλά την άλλη μέρα,εγώ κοιμάμε μόνο 5 ώρες και δεν ξέρω γιατί :( Από μικρή είχα πρόβλημμα με τον ύπνο

Βλέπω ότι όλες χτυπάτε το κλασσικό 8ωρο στον ύπνο για να είστε καλά την άλλη μέρα,εγώ κοιμάμε μόνο 5 ώρες και δεν ξέρω γιατί :( Από μικρή είχα πρόβλημμα με τον ύπνο
:lol::lol::lol:Μου θυμίζεις εμένα στα "νιάτα" μου. Μέχρι τα 28 περίπου κοιμόμουν 4-5 ώρες την ημέρα κι έλεγα ότι "Δε μου χρειάζεται ύπνος.Θα κοιμηθώ μια και καλή όταν πεθάνω!!!" Από εκεί και πέρα όμως τα'φτυσα! Αν δεν κοιμηθώ 8ωρο ή τουλάχιστον 7 ώρες κάθε βράδυ μετά είμαι κομμάτια!;)

Εγω πάλι και στα νιάτα μου πολύ κοιμόμουν! Αφου και στην 5ημερη κοιμόμουν, όταν οι άλλοι ξενυχτούσαν και έπιναν...Και μετά που γυρίσαμε πάλι κοιμόμουν πολύ για να ξεκουραστώ!:P
Τωρα κοιμάμαι λιγότερο...:down:

Ελπίζω κι εγώ να κοιμάμε έτσι μετά τα 28!!! Τη μόνη φορά που κοιμήθηκα πολύ ήταν μετά την 7ήμερη, μια άλλη όταν γύρισα από Πάρο και όταν είμουν στο νοσοκομείο,εκεί είχα κλείσει 24 ώρες ύπνου

Πάντα χρειαζόμουνα 10 ώρες ύπνο......αυτο το 8ωρο αρκεί δεν το κατάλαβα ποτέ..!!!!!:)
Μόνο όταν έγινα μάνα ξέχασα για κάμποσα χρόνια τι θα πεί ύπνος, το καμάρι μου τώρα
στα 13 άρχισε να καταλαβαίνει τις "ευεργετικές ιδιότητες" του ύπνου και γενικότερα της "τεμπελιάς"....:lol:!!!!!!!!!

καλησπερα! γυρισα απο το σχολειο εφαγα και τωρα καθησα στον υπολογιστη να ξεκουρατσω λιγο:rolleyes::rolleyes::rolleyes: βρε παιδια εχω μια απορια...
στα μαθηματικα που κανουμε με καποιον κυριο Λαμνη (το αναφερω γιατι εχουμε κι ενα μελος με αυτο το επιθετο και μπορει να εχουν συγγενια:blink: τι μικρος που ειναι ο κοσμος!) ειναι ενας πολυ καλος μαθηματικος και στο μαθημα του μαθαμε πως (1)το σημειο δεν εχει διαστασεις. ως εδω καλα.
στο μαθημα της φυσικης ομως ο καθηγητης (καποιος αλλος κυριος) μας ειπε πω το προηγουμενο ειναι λαθος και πως (2) το σημειο εχει μηκος και πλατος 0 (μηδεν)! μαλιστα εδωσε το εξης παραδειγμα: ''αν στειλω καποιον να μου πει τι θερμοκρασια εχει εξω και ειναι μηδεν βαθμους κελσιου, τι θα μου πει πως δεν εχει θερμοκρασια;'' (!!!!!!:blink:) συγκρινει τα πατζουρια με τα πατζαρια; (σκεφτηκα)
πως γινετε αυτο! αλλωστε το πρωτο (οτι το σημειο δεν εχει διαστασεις) το ειπε ενας αρχαιος μαθηματικος (δεν θυμαμαι το ονομα του:redface::redface::redface:) ενω το δευτερο (οτι το σημειο εχει διαστασεις με μηκος πλατος 0) το ειπε ενας απλος καθηγητης.. ποια ειναι η γνωμη σας; εχουμε μηπως καποια που να σπουδαζει κατι που να εχει στενη σχεση με τα μαθηματικα (θα με βοηθουσε πολυ)

Επειδή λατρεύω τα μαθηματικά και αυτό που λέει ο αρχαίος μαθηματικός είναι ο Gaus απ' ότι θυμάμε,το σωστό είναι αυτό που είπε ο μαθηματικός γιατί στα μαθηματικά υπάρχει η έκφραση "έστω ότι έχουμε..."

κι εγω αυτο πιστευω:D οτι αυτο που ειπε ο μαθηματικος ειναι το σωστο;)

Συμφωνώ κι εγώ. Το σημείο δεν έχει διαστάσεις. Βέβαια ουσιαστικά είναι το ίδιο γιατί αντίθετα με τις θερμοκρασίες στις διαστάσεις αρνητικές τιμές δεν υπάρχουν οπότε δεν μπορεί να υπάρξει και σύγχυση.

Παιδια ειμαι πολυ χαρουμενη! Περασα την αναλυτικη γεωμετρια!!! Με 6.8, ξεμπερδεψα με τα μαθηματικα γιουπι!!!!! :)

Καλό βράδυ σε όλες όλους σας.
Λακτούλα περαστικά στη μαμά σου και μπράβο για το μάθημα.
Καλό Σ/Κ....:)
Υ.Γ. Όταν λέτε ύπνο, μόνο όταν κάνεις παιδιά καταλαβαίνεις τι σημαντικό πράγμα είναι στη ζωή σου:(:mad:

Λακτούλα μπράβο!:up:
Εγώ τώρα που περιμένω μια φίλη από τις 9 κι ακόμα ναρθει τι να πω...:down:

Γεια κι απο εμενα!!!
Την Τεταρτη το βραδυ ο Γιαννης επαθε ρηξη ανευρισματος αορτης :blink::blink:
Αυτο σημαινει πως ειναι τυχερος που δεν πεθανε ακαριαια, καθως πολλοι δεν προλαβαινουν ουτε στο νοσοκομειο να φτασουν. Η κατασταση ηταν σοβαρη κι εκει ο χρονος ειναι καθοριστικος Μεταφερθηκαμε επειγοντως Αθηνα, στο Ιατρικο Κεντρο Αθηνων (ευτυχως βρηκαμε καλο καρδιοχειρουργο) οπου και τον περιμενανε και μπηκε αμεσως χειρουργειο τα χαραματα. Βγηκε μετα απο ωρες κι ευτυχως ολα πηγανε καλα. Αν ο παθων αντεξει την επεμβαση και σταθει τυχερος μεχρι να μπει στο χειρουργειο, μετα δεν περιμενεις κατι κακο πλεον. Παραμενει βεβαια στην εντατικη διασωληνωμενος αλλα εχει ξυπνησει και οι γιατροι ειναι ευχαριστημενοι με την εξελιξη του.
Εγω επαθα το σοκ της ζωης μου και παραμενω μουδιασμενη και θυμωμενη. Ο θυμος ειναι η κλασικη μου αντιδραση σε πρωτη φαση. Και δεν θελω καθολου να επιτρεψω στον εαυτο μου οτιδηποτε αλλο γιατι θα διαλυθω και δεν πρεπει....
Περιφερομαι στο νοσοκομειο κι ας ειναι στην εντατικη ο Γιαννης, δεν μπορω μακρυα. Μονο το βραδυ μεχρι να βει απο την εντατικη , ερχομαι στον αδερφο μου. Πλεον, ολα θα πανε καλα, αλλα εχουμε ακομη δρομο μεχρι να νιωσει και ο Γιαννης καλα..... Απο Δευτερα θα μπει μαλλον σε δωματιο οποτε θα μπορω να ειμαι μαζι του. Το να ειμαι μακρυα του μου κοστιζει απεραντα, ηθελα να ειμαι εκει.....
Οποτε αυριο χαραματα θα ξαναπαω, εστω να καθομαι στο κυλικειο, να ξερω πως ειναι μονο 1 οροφο μακρυα.... Λογικα θα εχω και το λαπ τοπ καθως πρεπει να ασχολουμαι μονιμα με κατι γιατι αλλιως θα τρελαθω. Μεχρι τωρα την πληρωσαν τα κινητα μας....
Οποτε τα λεμε αυριο παιδια, λυπαμαι αν σας κουρασα.....

Τι πάθατε, Χριστίνα, στα καλά καθούμενα!!!!
Ευτυχώς πήγαν όλα καλά, αυτό να σκέφτεσαι πια. Φαντάζομαι ότι είσαι χάλια ψυχολογικά αλλά προσπάθησε να ηρεμήσεις, αφού πέρασε το δύσκολο κομμάτι. Ξέρω μια κουβέντα είναι....
Περαστικά στον Γιάννη και περιμένουμε νεότερα!!!

Περαστικα στον γιαννη πο πο τι τραβας στα καλα καθουμενα και ολας να το παθει αυτο.Ευχομαι ολα να πανε καλα και να βγει γρηγορα πριν τη πληρωσει και το λαπτοπ:P:)

Περαστικά, δεν σας γνωρίζω ακόμα, αλλά αυτό που μετρά εινναί να γίνει ο ανθρωπός σου καλά, ψυχραιμία και δεν πήράζει αν την πληρόσουν τα κινητα ή το λαπ τοπ οι ανθρωποι να είναι καλά και τα άλλα όλα ξαναγίνονται

Καλημέρα! Χριστίνα περαστικά σας, ευτυχώς το προλάβατε.

Ευχαριστω παιδια, να ειστε καλα :):cry::cry: Ειμαι λιγακι ευσυγκινητη αυτες τις ημερες :redface::redface:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back