Γεια κι απο εμενα!!!
Την Τεταρτη το βραδυ ο Γιαννης επαθε ρηξη ανευρισματος αορτης

Αυτο σημαινει πως ειναι τυχερος που δεν πεθανε ακαριαια, καθως πολλοι δεν προλαβαινουν ουτε στο νοσοκομειο να φτασουν. Η κατασταση ηταν σοβαρη κι εκει ο χρονος ειναι καθοριστικος Μεταφερθηκαμε επειγοντως Αθηνα, στο Ιατρικο Κεντρο Αθηνων (ευτυχως βρηκαμε καλο καρδιοχειρουργο) οπου και τον περιμενανε και μπηκε αμεσως χειρουργειο τα χαραματα. Βγηκε μετα απο ωρες κι ευτυχως ολα πηγανε καλα. Αν ο παθων αντεξει την επεμβαση και σταθει τυχερος μεχρι να μπει στο χειρουργειο, μετα δεν περιμενεις κατι κακο πλεον. Παραμενει βεβαια στην εντατικη διασωληνωμενος αλλα εχει ξυπνησει και οι γιατροι ειναι ευχαριστημενοι με την εξελιξη του.
Εγω επαθα το σοκ της ζωης μου και παραμενω μουδιασμενη και θυμωμενη. Ο θυμος ειναι η κλασικη μου αντιδραση σε πρωτη φαση. Και δεν θελω καθολου να επιτρεψω στον εαυτο μου οτιδηποτε αλλο γιατι θα διαλυθω και δεν πρεπει....
Περιφερομαι στο νοσοκομειο κι ας ειναι στην εντατικη ο Γιαννης, δεν μπορω μακρυα. Μονο το βραδυ μεχρι να βει απο την εντατικη , ερχομαι στον αδερφο μου. Πλεον, ολα θα πανε καλα, αλλα εχουμε ακομη δρομο μεχρι να νιωσει και ο Γιαννης καλα..... Απο Δευτερα θα μπει μαλλον σε δωματιο οποτε θα μπορω να ειμαι μαζι του. Το να ειμαι μακρυα του μου κοστιζει απεραντα, ηθελα να ειμαι εκει.....
Οποτε αυριο χαραματα θα ξαναπαω, εστω να καθομαι στο κυλικειο, να ξερω πως ειναι μονο 1 οροφο μακρυα.... Λογικα θα εχω και το λαπ τοπ καθως πρεπει να ασχολουμαι μονιμα με κατι γιατι αλλιως θα τρελαθω. Μεχρι τωρα την πληρωσαν τα κινητα μας....
Οποτε τα λεμε αυριο παιδια, λυπαμαι αν σας κουρασα.....