anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χθες ημουν στο Ωνασιο για να δω ενα φιλο μου απο τη Χιο που εκανε επεμβαση αλλαγης βαλβιδας στην καρδια, και λογω καποιων επιπλοκων ειναι ακομα στην εντατικη και τον κρατουσαν κοιμησμενο 18 μερες!

Ησασταν πολυ τυχεροι, ευτυχως το προλαβατε και δεν σας προλαβε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Τυχερός μες στην ατυχία του ο Γιάννης...

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

λακτουλα μπραβο για το μαθημα αντε ξεμπερδεψες
περαστικα στο γιαννη σου χριστινακι
ολα θα πανε καλα
ηταν οντος πολυ τυχερος μεσα στην ατυχια του αφου θα μπορουσε να παθει τετοιο κακο οπως λες
εγω ειμαι μια χαρα.. προχτες βεβαια ο εντουλης μου χαρισε τρεις ωραιωτατες γρατσουνιες στο χερι
γιατι το παθαινει; εκει που ειναι ησυχος τιναζεται και κανει σαν δαιμονισμενος..και κατι αλλο τι σημαινει οταν μας ζυμωνουν οι γατουλες;
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τι να κάνω? Ξύπνησα που ξύπνησα έπιασα "δουλειά" στο MyCat νωρίς - νωρίς!!!

aretha
Περιβόητο μέλος
Έτσι, Ασπασία, από νωρίς στο καθήκον!!

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Μόνο που θα εγκαταλείψω και νωρίς μπας και κάνω καμιά δουλειά στο σπίτι....

anabou
Διάσημο μέλος
. Χτες είχα πάει σε γάμο με μια φίλη μου και κοιμηθήκαμε πολύ αργά αλλά ξυπνήσαμε αρκετά νωρίς και τώρα σούρνομαι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Χριστινα μου τωρα το ειδα και επαθα σοκ..ευτυχως που πηγαν ολα καλα.ευχομαι να γυρισετε γρηγορα σπιτι και ολο αυτο να το αφησετε πισω..δωσε στον Γιαννη και τις δικες μου ευχες..Γεια κι απο εμενα!!!
Την Τεταρτη το βραδυ ο Γιαννης επαθε ρηξη ανευρισματος αορτης
Αυτο σημαινει πως ειναι τυχερος που δεν πεθανε ακαριαια, καθως πολλοι δεν προλαβαινουν ουτε στο νοσοκομειο να φτασουν. Η κατασταση ηταν σοβαρη κι εκει ο χρονος ειναι καθοριστικος Μεταφερθηκαμε επειγοντως Αθηνα, στο Ιατρικο Κεντρο Αθηνων (ευτυχως βρηκαμε καλο καρδιοχειρουργο) οπου και τον περιμενανε και μπηκε αμεσως χειρουργειο τα χαραματα. Βγηκε μετα απο ωρες κι ευτυχως ολα πηγανε καλα. Αν ο παθων αντεξει την επεμβαση και σταθει τυχερος μεχρι να μπει στο χειρουργειο, μετα δεν περιμενεις κατι κακο πλεον. Παραμενει βεβαια στην εντατικη διασωληνωμενος αλλα εχει ξυπνησει και οι γιατροι ειναι ευχαριστημενοι με την εξελιξη του.
Εγω επαθα το σοκ της ζωης μου και παραμενω μουδιασμενη και θυμωμενη. Ο θυμος ειναι η κλασικη μου αντιδραση σε πρωτη φαση. Και δεν θελω καθολου να επιτρεψω στον εαυτο μου οτιδηποτε αλλο γιατι θα διαλυθω και δεν πρεπει....
Περιφερομαι στο νοσοκομειο κι ας ειναι στην εντατικη ο Γιαννης, δεν μπορω μακρυα. Μονο το βραδυ μεχρι να βει απο την εντατικη , ερχομαι στον αδερφο μου. Πλεον, ολα θα πανε καλα, αλλα εχουμε ακομη δρομο μεχρι να νιωσει και ο Γιαννης καλα..... Απο Δευτερα θα μπει μαλλον σε δωματιο οποτε θα μπορω να ειμαι μαζι του. Το να ειμαι μακρυα του μου κοστιζει απεραντα, ηθελα να ειμαι εκει.....
Οποτε αυριο χαραματα θα ξαναπαω, εστω να καθομαι στο κυλικειο, να ξερω πως ειναι μονο 1 οροφο μακρυα.... Λογικα θα εχω και το λαπ τοπ καθως πρεπει να ασχολουμαι μονιμα με κατι γιατι αλλιως θα τρελαθω. Μεχρι τωρα την πληρωσαν τα κινητα μας....
Οποτε τα λεμε αυριο παιδια, λυπαμαι αν σας κουρασα.....
drusilia
Διάσημο μέλος
Περαστικά και εύχομαι να είστε σύντομα μια χαρά και σπίτι!
Sarah
Νεοφερμένο μέλος
Γειά σας! Ειπα να σας πω ένα γειά!!!

Σας παρακολουθώ δεν σας ξέχασα. Απλά ασχολείτε πολύ η κόρη μου Μελινακι. Βλέπω συχνά τις συζητήσεις σας.
Να στε όλοι καλά!
Φιλιά πολλά!

anabou
Διάσημο μέλος
;Προχτές το τηλέφωνο, σήμερα η αδερφή του παππού που ήρθε επίσκεψη στην θεία μου από πάνω και μπέρδεψε τα κουδούνια. Κάνει και τόσο διακριτικό ήχο το κουδούνι, το πατούσε και επί ένα λεπτό (δεν υπερβάλω) και το ξαναπάτησε για να σιγουρευτεί

. Έλεος! Έχουμε και βεβαρυμένο ιστορικό καρδιοπαθών στην οικογένεια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Sarah αυτό ήθελα να το πω στη μαμά της μικρής: έχεις ένα πανέμορφα υγειές παιδί.

mimikaki
Διάσημο μέλος
Χριστινάκι μου περαστικά και γρήγορα εύχομαι

Μόλις γύρισα από Σαντορίνη ένα 3ήμερο "ξέσκασμα" με την ευκαιρία ενός γάμου...Κατακάηκα από τον ήλιο γιατί είχαμε νοικιάσει μηχανάκι και δεν είχα πάρει αντιηλιακό γιατί φαντάστηκα πώς τέτοια εποχή δεν θα είχε τόσο καλό καιρό

Είδα πάρα πολλά γατάκια και σκυλάκια αδέσποτα αλλά όλα πολύ παχιά και καλοταισμένα!! Μάλιστα σε αρκετά σημεία είδα και τροφή και νερό..Μου έκανε εντύπωση...
Στεναχωρήθηκα με τα γαιδουράκια "ταξί" βέβαια..
Επείσης θυμωσα με ένα περιστατικό με ένα σκυλάκι το οποίο κοιμόταν και ένα κολπαιδι πήγε και το πάτησε και εκείνο αντιδρόντας ενστικτοδώς έκανε ότι το δάγκωσε, βασικά την κίνηση αλλά το μικρό δεν έπαθε κάτι αλλά άρχισε να ουρλιάζει σαν υστερικό και όλοι πήγαν και τα έβαλαν με τον σκύλάκο και έλεγαν "το κολοσκυλο, το καημένο το παιδάκ"ι
Φυσικά τα πήρα και άρχισα να φωνάζω : "τι φταίει το καημένο το σκυλάκι? το κολπαιδο σας πήγε και το ενόχλησε και καλά να πάθει, έτσι που το έχετε μάθει!!!

" Βασικά δεν μίλησαν
ένας είπε "έτσι ε?" και του είπα "ναι έτσι!!" Αλλά ήμουν έτοιμη για "τσαμπουκά"

Θα βάλω και φωτό γατούλιδων που με επισκέφτικαν όσο έμεινα εκεί!
Κατα τα άλλα ξέχασα τόσο πολύ την μαύρη Τρίτη που δεν έχω όρεξη να ετοιμάσω τίποτα

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

. Μια παρόμοια φάση είχε γίνει και με μας στο ξενοδοχείο που μέναμε,είχε ο ξενοδόχος μια γατο-οικογένεια, μαμά και 4 γατάκια πανέμορφα, και είχαν κάποιοι που παραθέριζαν εκεί ένα μλκισμένο που τρόμαζε τα γατάκια και του έβαλα τις φωνές. Ε, το ακούει η μάνα του η ηλίθια και μου βάζει εμένα τις φωνές που μάλωσα το κ#%$#λοπαίδι της,έγινε ένας ωραίος καβγάς με μπόλικα μπινελίκια και στο τέλος της πετάω ένα "Αν δεν μάθεις το βλαμμένο σου να συμπεριφέρεται,ανάλογα,τότε είσαι ανεύθυνη και ανάξια μάνα".Εκεί σοβάρεψε το θέμα,μέχρι που την είπα εξαφανίσου γιατί μου ξύνεται το χεράκιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος

Το προηγούμενο σ/κ που πήγα Μύκονο, πήγαμε με την παρέα μου στον Αγιο Σώστη
να φάμε, μπαίνουμε στην αυλη μιας υπέροχης ταβέρνας, και βλέπω μια απίθανη γκριζέτα
με καταπράσινα ματάκια......όπως καταλαβαίνετε αρχίσαμε τα χάδια και τα γουρ-γουρ...
κουβέντα στην κουβέντα με το αφεντικό της ταβέρνας, έμαθα οτι η Κλειώ (έτσι την έλεγαν)
ήταν 22 χρονών!!!!!!!!!!!!! έπασχε από νεφρική ανέπάρκεια, έτρωγε μόνο βραστό κοτοπουλάκι....και γενικά ήταν μέσα στην τρελλή χαρά.....απίστευτη γουνα, συμπεριφορά....με τίποτα δεν καταλάβαινε κανείς ότι ήταν τόσον ετών......
Συμπέρισμα....κάτι τρέχει στα νησιά..???? ο καθαρός αέρας, το γεγονός ότι οι άθρωποι σιγά-σιγά
γίνονται περισσότεροι "άνθρωποι"..??? δεν ξέρω, πάντως 10 γατουλίνια κυκλοφορούσαν, είχε και 2 σκυλιά στο σπιτι του...και όταν κλέινει το μαγαζί, ο συνεταιρος του ή αυτός, κάθε μέρα κατεβαίνουν στην ταβέρνα να ταίσουν τα ψιψινέλια!!!!!

Αυτά από Μύκονο....
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool