mimikaki
Διάσημο μέλος
Καλά εμάς δε μας σκέφτεσαι, εκείνο τον έρμο άντρα της Μιμίκας δεν τον συμπονάς καθόλου; Γιατί εάν συνεχίσουμε να επικοινωνούμε μέσω αυτής, είναι σαν να την ακούω τη Μιμίκα :"εγώ θα έφευγα, αλλά άμα φύγω ποιος θα σας λέει τα νέα της Ασπασίας, εξ ου και για να μη σας αφήσω με κενό ενημέρωσης αναβάλλω επ' αόριστο την αναχώρησή μου"![]()

Τώρα που το λές
δεν είναι κακή ιδέα!!! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά εμάς δε μας σκέφτεσαι, εκείνο τον έρμο άντρα της Μιμίκας δεν τον συμπονάς καθόλου; Γιατί εάν συνεχίσουμε να επικοινωνούμε μέσω αυτής, είναι σαν να την ακούω τη Μιμίκα :"εγώ θα έφευγα, αλλά άμα φύγω ποιος θα σας λέει τα νέα της Ασπασίας, εξ ου και για να μη σας αφήσω με κενό ενημέρωσης αναβάλλω επ' αόριστο την αναχώρησή μου"![]()
Μην της δίνετε ιδέες καλέ!!!Τώρα που το λές
δεν είναι κακή ιδέα!!!
![]()

υγ:Προβλέπω να την πληρώνουμε εμείς απο τον άντρα της!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος

Καλά είστε απίστευτες, έχω πεθάνει στο γέλιο!!!
Ασπασία περαστικά με την μέση σου. Περαστικά και σε όλες τις σχεδόν ή τελείως κρεβατωμένες.
Χριστίνα υπομονή κοπέλα μου, είναι να μην μπλέξεις με νοσοκομεία...
Κι εγώ τον Τζίντζερ αστείρωτο τον έχω...

Ασπασία τι κάνει ο Χιόνης και ο Πίπης; Σου κράτησαν καλή συντροφιά σήμερα; Ελπίζω μόνο να μην σε ποδοπάτησαν.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Εμεις θα παμε σπιτι απο Πεμπτη με το καλο... Εχω παθει φρικη με τα γατακια....

Πρεπει να εχουν τρελαθει... Ασπασια, περαστικα. Περαστικα Ασπασια. Ασπασια γρηγορα καλα. Καλη αναρρωση Ασπασια.... Σιδερενια. Ασπασια γρηγορα ορθια. Μιμικακι πες στην Ασπασια να ειναι καλα.........
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Goodnight Aspasia
Mika
Δραστήριο μέλος
Ασπασια περαστικουλια σου! Και σενα Χριστινα στο Γιαννη και σε οσους αλλους δεν ειναι καλα, δεν προλαβα να δω ολα τα μυνηματα.
aretha
Περιβόητο μέλος

Goodnight Ana-boy!!

Mika
Δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
??????ana-Bob mallon![]()

Το είπα κατ' αναλογία με το John-Boy...
Mika
Δραστήριο μέλος
??????Το είπα κατ' αναλογία με το John-Boy...
![]()
και εγω κατα το Jim-Bob

Οταν το βλεπαμε καναμε πλακα οτι ολους τους λεγανε κατι με Bob, Mom-bob, Grandma-Bob ktlΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

and espesially.....
goodnight Aspasia!!
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Γιατί ρε γαμώτο; Πέρασα 2 ιώσεις απανωτές, η δεύτερη δεν πέρασε ακόμα (μας έχει θερίσει εδώ στο my cat, ε
και γυρνάω και έχει πέσει βόμβα! Και διαβάζω, διαβάζω και λέω τώρα θα δώ μήνυμα της Ασπασίας αλλά... τίποτα...ΑΣΠΑΣΙΑΑΑΑΑΑ...ΓΥΡΝΑΑΑΑ!!!!
Σε παρακαλώωωωω!!!! Σνιφ σνιφ κλαψ!
Θ'αρχίσω να νιαουρίζω!!!
Εντωμεταξύ τα'χω χάσει με τη ζημιά που έγινε και δε βρίσκω πράγματα που με ενδιέφεραν...
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Αναγουλιασα βεβαια απο το πολυ γλυκο, αλλα το τελειωσα...
Πηγα για ψωνια σημερα, εψαχνα τζιν καθως τα παλια μου, μου πεφτουν πια
η ζωνη συννεφο παει.Μπηκα σε ενα μαγαζι και τις τρελανα τις πωλητριες! ΜΟΥ δωσανε το νουμερο 25, το πιο μικρο. Βγαινω, κοιταζομαι στο καθρεφτη... Με παχαινει λεω!
Καλε θα τρελαθουμε μου λενε, δεν φτανει που πηρες το πιο μικρο νουμερο και εισαι 1.70 και κατι και σε παχαινει????
Αλλα δεν το πηρα, αφου με παχαινει. Βρηκα ενα στα Bershka που επιτελους να μου καθεται καλα, και να μην περισευει υφασμα στην μεση....Ωραιες φωτογραφιες : https://www.flickr.com/photos/quartzyboy/
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Και κατι τελευταιο ΑΣΠΑΣΙΑ γυρνα!!!!!!Και καληνυχτα ασπασια!!!!!Και περαστικα ΑΣΠΑΣΙΑ!!!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ασπασάκι ζεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Χριστίνα κουράγιο, τα καλύτερα στρίβουν στη γωνία και τα γατιά σου επίσης.

Άρρωστες γενικώς καλή ανάρρωση.

Λακτούλα χαρά μου, ελπίζω να είσαι έτσι αδύνατη από κατασκευή και όχι γιατί έχεις σταματήσει να τρως.

Ασπασία έαν συνεχίσεις έτσι ένα θα σου πω, η στάση σου έχει οδηγήσει το φόρουμ σε ψυχοσωματικές πλέον αντδράσεις. Όχι στο θεό σου πες μου: τάβλα στο κρεββάτι που σερφάρεις;
Και για να μη ξεχνιόμαστε
Καλό βραδυ να έχετε όλες και όλοι σας....

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool