Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλά εμάς δε μας σκέφτεσαι, εκείνο τον έρμο άντρα της Μιμίκας δεν τον συμπονάς καθόλου; Γιατί εάν συνεχίσουμε να επικοινωνούμε μέσω αυτής, είναι σαν να την ακούω τη Μιμίκα :"εγώ θα έφευγα, αλλά άμα φύγω ποιος θα σας λέει τα νέα της Ασπασίας, εξ ου και για να μη σας αφήσω με κενό ενημέρωσης αναβάλλω επ' αόριστο την αναχώρησή μου":mad::rolleyes:

:hmm::hmm::hmm: Τώρα που το λές:hmm::hmm: δεν είναι κακή ιδέα!!!

:rolleyes::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά εμάς δε μας σκέφτεσαι, εκείνο τον έρμο άντρα της Μιμίκας δεν τον συμπονάς καθόλου; Γιατί εάν συνεχίσουμε να επικοινωνούμε μέσω αυτής, είναι σαν να την ακούω τη Μιμίκα :"εγώ θα έφευγα, αλλά άμα φύγω ποιος θα σας λέει τα νέα της Ασπασίας, εξ ου και για να μη σας αφήσω με κενό ενημέρωσης αναβάλλω επ' αόριστο την αναχώρησή μου":mad::rolleyes:

:hmm::hmm::hmm: Τώρα που το λές:hmm::hmm: δεν είναι κακή ιδέα!!!

:rolleyes::lol::lol::lol::lol::lol:
Μην της δίνετε ιδέες καλέ!!!:P:lol:
υγ:Προβλέπω να την πληρώνουμε εμείς απο τον άντρα της!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Καλά είστε απίστευτες, έχω πεθάνει στο γέλιο!!!
Ασπασία περαστικά με την μέση σου. Περαστικά και σε όλες τις σχεδόν ή τελείως κρεβατωμένες.
Χριστίνα υπομονή κοπέλα μου, είναι να μην μπλέξεις με νοσοκομεία...

Κι εγώ τον Τζίντζερ αστείρωτο τον έχω... :whistle:

Ασπασία τι κάνει ο Χιόνης και ο Πίπης; Σου κράτησαν καλή συντροφιά σήμερα; Ελπίζω μόνο να μην σε ποδοπάτησαν.

Καλησπερα!!!! :):)
Εμεις θα παμε σπιτι απο Πεμπτη με το καλο... Εχω παθει φρικη με τα γατακια.... :(:(:( Πρεπει να εχουν τρελαθει...
Ασπασια, περαστικα. Περαστικα Ασπασια. Ασπασια γρηγορα καλα. Καλη αναρρωση Ασπασια.... Σιδερενια. Ασπασια γρηγορα ορθια. Μιμικακι πες στην Ασπασια να ειναι καλα.........

Καλό βράδυ Ασπασία! Ελπίζω να νιώθεις καλύτερα...

Goodnight Chouzouris. Goodnight Mimikaki. Goodnight Aretha. Goodnight Katerina. Goodnight Marestros. Goodnight Melinaki. Goodnight Antwnia. Goodnight Aggeliki. Goodnight Xristina. Goodnight Nerina. Goodnight Olga. Goodnight Ismini. Goodnight myCat...

Goodnight Aspasia

Γεια σας απο Δανιαααααα!!!! Κανει ψοφοκρυο ως συνηθως και εγω εχω μαθημα 9 ωρες καθε μερα:down::blink:

Ασπασια περαστικουλια σου! Και σενα Χριστινα στο Γιαννη και σε οσους αλλους δεν ειναι καλα, δεν προλαβα να δω ολα τα μυνηματα.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Goodnight Ana-boy!! ;)

Goodnight Denmark!!! (mika) ;):D:D

??????:hmm::hmm:Το είπα κατ' αναλογία με το John-Boy...:rolleyes:

και εγω κατα το Jim-Bob:rolleyes::rolleyes: Οταν το βλεπαμε καναμε πλακα οτι ολους τους λεγανε κατι με Bob, Mom-bob, Grandma-Bob ktl

:lol::lol::lol::lol::lol: ;)

Goodnight everyone!!!!!!:):happy::D:P
and espesially.....
goodnight Aspasia!!

Έχω ψυχοπλακωθεί

Γιατί ρε γαμώτο; Πέρασα 2 ιώσεις απανωτές, η δεύτερη δεν πέρασε ακόμα (μας έχει θερίσει εδώ στο my cat, ε;) και γυρνάω και έχει πέσει βόμβα! Και διαβάζω, διαβάζω και λέω τώρα θα δώ μήνυμα της Ασπασίας αλλά... τίποτα...
ΑΣΠΑΣΙΑΑΑΑΑΑ...ΓΥΡΝΑΑΑΑ!!!!
Σε παρακαλώωωωω!!!! Σνιφ σνιφ κλαψ!

Θ'αρχίσω να νιαουρίζω!!!

Εντωμεταξύ τα'χω χάσει με τη ζημιά που έγινε και δε βρίσκω πράγματα που με ενδιέφεραν...

Γειας σας παιδια! Μολις τσακισα ενα μιλφει μουρλια! Πως καταφερα εγω να το φαω ολο του τετραγωνακι ενας θεος το ξερει!! :hmm: Αναγουλιασα βεβαια απο το πολυ γλυκο, αλλα το τελειωσα... :P Πηγα για ψωνια σημερα, εψαχνα τζιν καθως τα παλια μου, μου πεφτουν πια :confused: η ζωνη συννεφο παει.Μπηκα σε ενα μαγαζι και τις τρελανα τις πωλητριες! ΜΟΥ δωσανε το νουμερο 25, το πιο μικρο. Βγαινω, κοιταζομαι στο καθρεφτη... Με παχαινει λεω! :lol: Καλε θα τρελαθουμε μου λενε, δεν φτανει που πηρες το πιο μικρο νουμερο και εισαι 1.70 και κατι και σε παχαινει???? :confused: Αλλα δεν το πηρα, αφου με παχαινει. Βρηκα ενα στα Bershka που επιτελους να μου καθεται καλα, και να μην περισευει υφασμα στην μεση....
Ωραιες φωτογραφιες : https://www.flickr.com/photos/quartzyboy/

Σπερα παιδια.Ημουνα μεχρι τησ 2 στο νοσοκωμειο στο γενιματα και μετα κορινθο στον οφθαλμιατρο μου.Καλα μιλαμε στο νοσοκωμειο πας και σου λενε αλον νταλον εμενα μου βγαλανε αιματομα στον αμφιβλητροειδη ενω στη κορινθο που εχω πολυ καλο οφθαλμιατρο μου ειπε ποσ εχω θρωμβοση και μερικα αιματοματα απ τισ φλεβεσ αλλα τριγυρο απ την οπτικη μου ινα,οποτε θα περασει μονο του το εματομα.Οι εξετασεις μου βγηκαν καλες και ετσι θα βγαλω και καμια πλακα να δουμε απο τι το επαθα.Παντος παιδια πολυ τρομοκρατιθηκα στο νοσοκομειο ειχα μπηξει και τα κλαματα απαπα μακρια απο μας!
Και κατι τελευταιο ΑΣΠΑΣΙΑ γυρνα!!!!!!Και καληνυχτα ασπασια!!!!!Και περαστικα ΑΣΠΑΣΙΑ!!!

Περαστικά purina μου!!!!

Ασπασάκι ζεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Purinitsa περαστικά.:)
Χριστίνα κουράγιο, τα καλύτερα στρίβουν στη γωνία και τα γατιά σου επίσης.:)
Άρρωστες γενικώς καλή ανάρρωση.:)
Λακτούλα χαρά μου, ελπίζω να είσαι έτσι αδύνατη από κατασκευή και όχι γιατί έχεις σταματήσει να τρως. :redface:
Ασπασία έαν συνεχίσεις έτσι ένα θα σου πω, η στάση σου έχει οδηγήσει το φόρουμ σε ψυχοσωματικές πλέον αντδράσεις. Όχι στο θεό σου πες μου: τάβλα στο κρεββάτι που σερφάρεις;
Και για να μη ξεχνιόμαστε
Καλό βραδυ να έχετε όλες και όλοι σας....:)

Εχασα καποια κιλα τωρα το καλοκαιρι, και καποια εδω στην Πατρα :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back