Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πολυ ωραια, και ο Σακης θεος!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δειτε τι ενδιαφερον μαθηματα μας κανουν εμας?? :lol: Ολες ειναι Live απο μαθημα! :redface::up::lol:
πολυ βαρεμαρα βλεπω πεφτει...:down::down::down: πρεπει να βρειτε ενα χομπι να γινεται μεσα στην ταξη...:hmm::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα το χαμπι μας ειναι η φωτογραφια :lol: Αυτο το εξαμηνο εχουμε φωτογραφια σαν μαθημα... :P λετε ο καθηγητης να εκτιμησει τις φωτογραφιες μας αυτες? :lol:

σιγουρα και θα τις εκτιμησει!:happy::) ειναι πολυ εκφραστικες:rolleyes:

Άννα είναι κορυφαίες οι φωτό!!! :up: μου άρεσε η οπτική από την οποία αναδείξατε αυτό που λέγεται μάθημα στα ελληνικά πανεπιστήμια..η προσφορά των καθηγητών, ο τρόπος τους να κρατάνε προσηλωμένους τους φοιτητές στον ύπνο τους..... χμμ..:redface: στην παρακολούθηση ήθελα να πω... Και κάτι, μα κάτι μου θυμίζει.. :hmm::hmm: Α!Ναι!! εμένα καλέ, όταν έκανα το λάθος να παρακολουθώ.. :P

Μ'έχει ρίξει πολύ το θέμα με την Ασπασία και φοβάμαι μη γίνω κακιά...:mad:

Ασπασία γυρνα:(!

πηγα μια βολτουλα και γυρισα τωρα. νυσταζω αλλα δεν θελω νακοιμηθω, θελω να δω καμια ταινια, να χαζεψω στο ιντερνετ κλπκλπ. αυριο λεω επιτελους να τολμησω να ανεβω στη σχολη.

Καλημερα κι απο εμενα!!! ακομη εδω :(:(
Εχω μια ελπιδα πως σημερα ισως παμε σπιτι αν και δεν ειμαι πολυ σιγουρη.... Σκεφτομαι να απαγχονιστω με το καλωδιο του οξυγονου που ειναι ευκαιρο :hmm::hmm:
Οχι, δεν ειμαι απογοητευμενη η απελπισμενη και ουτε μου λειπουν απιστευτα τα γατακια..... Πως το σκεφτηκατε;; Μπορω να πεσω κι απο το παραθυρο βεβαια, ειναι αρκετα ψηλα.... εχω πιθανοτητες.....
ΘΕΛΩ ΣΠΙΤΙ.......

:lol:λιγο κουραγιο ακομα χριστινακι!ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ερχεται το ΣΒ!

Καλημέρα σε όλους, καλημέρα Ασπασία!
Χριστινάκι, υπομονή! Φάγατε το γάιδαρο και σας έμεινε η ουρά... Κι εγώ είχα πολλά νταραβέρια με νοσοκομεία τις τελευταίες βδομάδες. Το μόνο καλό εκεί είναι ότι γνωρίζεις πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους και μάλιστα χωρίς "μάσκες", αφού μπροστά στον κίνδυνο και στην αρρώστια οι περισσότεροι αφήνουν να βγει στην επιφάνεια ο αληθινός τους εαυτός. Εντυπωσιάστηκα, μπορώ να πω.

Καλημέρα!
Χριστίνα ελπίζω σήμερα να πάρετε εξιτήριο γιατί έρχεται Σ/Κ! Κι εγώ μισώ εξίσου να μένω σε νοσοκομεία....:mpliaks: Ουτε να κοιμηθείς δεν σε αφήνουν...
Ασπασία γύρνα, γιατί θα γίνω το "πιο ενεργό μέλος" και ΔΕΝ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!
Νερίνα μεγάλη και Νερίνα μικρή ΕΦΟΡΙΑ!:)
Σημερα θα την κοπανήσω νωρίτερα από τη δουλειά!:up: (πολύ νωρίτερα!!!!)

Καλημέρα σε όλους....
Κοιμήθηκα χάλια, και το πρωι δεν μπορούσα να ξυπνησω με τιποτα... Τουλάχιστον είναι παρασκευή!!!
Στο δρόμο για την δουλειά, σε ένα στενό είδα ένα πατημένο γατάκι 2-3 μηνών, φρέσκο.... ¨Ηθελε μόνο μισό μέτρο - ούτε - για να φτάσει στην πόρτα μιας μονοκατηκίας....:(

Καλημέρα!

Σημερα θα την κοπανήσω νωρίτερα από τη δουλειά!:up: (πολύ νωρίτερα!!!!)
Εγώ είχα ζητήσει άδεια για σήμερα, αλλά τελικά είμαι γραφείο. Δεν προλάβαμε να τελειώσουμε μια δουλειά που έχει deadline και πρέπει σήμερα να έχουμε τελειώσει! :(

Καλημέρα Ασπασία, καλημέρα myCat ! Χριστίνα κουράγιο είναι χάλια να είσαι στο νοσοκομείο είτε ως άρρωστος είτε ως συνοδός αρρώστου, υπομονή.

Καλημέρα!

Εγώ είχα ζητήσει άδεια για σήμερα, αλλά τελικά είμαι γραφείο. Δεν προλάβαμε να τελειώσουμε μια δουλειά που έχει deadline και πρέπει σήμερα να έχουμε τελειώσει! :(
Το καλό σε αυτές τις περιπτώσεις με μας είναι ότι δεν έχουμε δουλειά!:/:

Καλημέρα!
Ήρθε κι εμένα η σειρά μου τελικά...:/:
Από χτες το βράδυ πονάει ο λαιμός μου και το πρωί ξύπνησα με ρίγη. Ήρθα στο γραφείο εξοπλισμένη με panadol και lysopaine μπας και βγάλω το 8 ωρο...:down: Μάλλον απ'τον καλό μου το τσίμπησα, τον τριγυρνάει κι αυτόν εδώ και καμιά βδομάδα.:(
Δε βλέπω την ώρα να μαζευτούμε σπίτι, να μας γιατροπορέψουνε τα γατάκια μας...:inlove::inlove:

Περαστικά Αλίκη....Εμένα τώρα μου φεύγει....

Καλημέρα!

Julia κρίμα για το γατούλι... :( Δυστυχώς τα περισσότερα αδεσποτάκια δεν εχουν καλή κατάληξη. Και το τραγικό είναι ότι δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό...

Καλημέρα Ασπασία!

καλημέρα σε όλους....
Ισμήνη, σήμερα ήρθα πιο αργά απο εσένα στην δουλειά.....:P
Βγήκα για ενα ποτό χτές το βράδι, για μιά ωρίτσα είπα, και κατέληξα
να γυρίσω να κοιμηθώ στίς 230...που να ξυπνήσω στίς 630 για δουλειά!!!!!:down:
το χρειαζόμουνα πάντως, γιατί η διάθεσή μου και η ψυχολογία μου τον τελευταίο
καιρό ειναι πιο down και απο down!:down:
αλλά Παρασκευή σήμερα.....σ/κ έρχεται και τι ωραία τι καλά!!!!
άκουσα και το κουλό, οτι την Κυριακή θα έχει μείον 10 βαθμούς η θερμοκρασία, βγάλτε μπότες και πανώφόρια!!!;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back