mimikaki
Διάσημο μέλος
Ευτυχώς έβρεξε την νύχτα και τώρα που ξύπνησα έχει ήλιο!!Όχι θα τολμούσε η βροχή να σκάσει μύτη τώρα που λείπει η Ασπασία ΧΑ!

Αλίκη τί να πώ? Περαστικά..Εγώ ακόμη βήχω....
Χριστίνα μου υπομονή... Εύχομαι εξιτήριο άμεσα!
Φιλάκια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
κα εγώ χάλια είμαι
έχω ωτίτιδα και είμαι με αντιβίωση
!δεν πειράζει όμως , ευτυχώς έρχεται το Σαββατοκύριακο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγω πηγα χθες στο γιατρο και μου εδωσε αντιβιωση για 3 μερες και κατι εισπνοες για το βηχα.
Εχω γαλλικα σε λιγο και βαριεμαι παρα πολυ!Και δεν εχω διαβασει και τιποτα!!!

marestros
Δραστήριο μέλος
χριστινακι μου ευχομαι να γυρισετε γρηγορα σπιτι!!
marestros
Δραστήριο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Θα πάθουμε κατάθλιψη.. ολόκληρο το mycat..και καλά να μην σκέφτεσαι εμάς, τα γατάκια ομως?? Θέλεις να αρχίσουν τα ναιουριτά διαμαρτυρίας στον Χιόνη και στον Πίπη?? Κατα τ'αλλα η μέρα ήταν χάλια.. πήγα στον ΟΑΕΔ για τρίτη μέρα και δεν βρήκα άκρη..
ένα σεμινάριο θέλω να κάνω και με βασανίζουν..με χτύπησαν και τα παπούτσια τα καινούρια.. κι όχι απλά έκαναν φουσκάλα αλλά άρχισε να τρέχει αίμα!!!
Βρήκα ένα φαρμακείο, μπήκα πήρα compeede κι εκεί μου την έπεσε ένας γελοίος γέρος... 
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
σημερα πηγαμε εκδρομουλα με το σχολειο

στην περαια
περασαμε τελεια! εφαγα και βαφλα με παγωτο
(κανω και διαιατα
)επεισης σημερα φορεσα μποτες και κολαν κατο απο το παντελονι(
) ε-ε-ερχετε ε-ε-ερχετε ο χειμωνας
γεννησε η σκυλιτσα μιας φιλης μου και εκανε 5. μαλλον θα βαλω αγγελια κι εδω να τους βοηθησω να βρουνε κανεναν που να θελει..(η μαμα ειναι ημιαιμη γκριφον, κι ο πατερας κοντουλη μαλλιαρος γλυκας απο οτι μου ειπανε..τα σκυλακια τα ειδα ειναι...αξιολατρευτα

εχω και φωτο τους και της μανας, εχω δει κι ενα απο την προιγουμενη γεννα της σκυλας που μεγαλωσε τωρα και ειναι τελειο! οτι πρεπει για καποιον που θελει σχετικα μικροσωμο σκυλι (δεν θα ειναι 15 κιλα
) που να μπορει να ζησει μια χαρουλα στον κηπο)αυτο ηταν μια συντομη περιγραφη
τωρα θα παω να ετοιμασω τις χειμερινες φωλιτσες της ηρας και του εντυ...πολυ δουλεια..

Χριστίνα φιλιά στο Γιάννη, αλλά με μέτρο τώρα στην αρχή

Γυναίκες περαστικά και κουράγιο

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος

Η μεγαλη εξοδος!!!!
Ειπε ο γιατρος στο Γιαννη πως εχει δυο επιλογες. Η να παραμεινει μεχρι να πεσουν τα λευκα του (που κατεβαινουν σταθερα αλλα αργα
) η να παμε σπιτι και να το παρακολουθουμε απο εκει.... Με ρωτησε γιατι δεν ειμαι ηδη στο λογιστηριο 
Αλλα ειχε κλεισει.... Οποτε το πρωιΝερινα κι εγω ανησυχω για το αν θα ακολουθησει οσα του λενε και ξεκινησει χαλαρα. Δυσκολο το βλεπω.....

Ηδη αρχισε να λεει πως πρεπει να παει ατην ομοσπονδια 

drusilia
Διάσημο μέλος

Άντε, με το καλο να γυρίσετε σπίτι στα μικρά!
Και ξέρεις οτι πρέπει να τον αστυνομεύεις τον δικό σου να ξεκουράζεται.
Έχω την αίσθηση ομως οτι αφού πήγε καλά η εγχείριση θα είναι μια χαρά απο εδώ και πέρα, σωστά;
anabou
Διάσημο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Μιμικαααααααααααα που εισαι,θελω εγω ψυχαναληση
τωρααααααααααααααααααααααααααααΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosette
Δραστήριο μέλος
Ευτυχώς έβρεξε και κρύωσε λίγο ο καιρός. αλλά τώρα έχει μια τρελή υγρασία...κολλάω ολόκληρη.

Anyways, τουλάχιστον αρχίζει να χειμωνιάζει

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Α δεν εχει τετοια εξω βρεχει που να παει να κατσει μεσα με τα γατονια και να παιξουνε.Θα τον εχουν πεθυμησει οπως και σενα και θα κανουνε χαρουλες αυριο που θα πατε.Αντε και καλη αναρωση στο σπιτι πλεον
marfot75
Δραστήριο μέλος

Περαστικά σε όλες τις άρρωστες

χριστινα
Διάσημο μέλος

Περιμενω την εξοδο!!!!
ΜΑλλον εγω θα χαρω περισσοτερο απο τα γατακια που θα ειμαι παλυ κοντα τους

Να ειστε καλα ολοι. Ο Γιαννης θα πρεπει να προσεχει για κανενα μηνα ακομη, ειδικα ιωσεις κλπ, περαν των αλλων. Αν καταφερω να τον πεισω δηλαδη

Δυσκολο να μη δουλευει...... Και την πιεση πρεπει ισοβια να τη προσεχει. Οχι πως ειχε ποτε πιεση, αλλα γινομαστε ακομη πιο αυστηροι. (10.5 με 6,5 θα ηταν ιδανικο.... Καπου εκει το θελουμε)
Θα τα πουμε απο το σπιτακι πλεον!!!!

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

σημερα θα παμε Γιαννενα..
και δεν θελω..ζητησα απο τον μπαμπα μου να φτιαξουμε ενα σπιτακι για την ηρα μαζι
για τον εντυ μπορει να παρω και κανενα ετοιμο τα χριστουγεννα
mimikaki
Διάσημο μέλος
Χριστινάκι με το καλό σπιτάκι σας!!!

Χθές κρύο βροχή και υγρασία!!

Ο βήχας και το σινάχι δεν λέει να "ξεκουμπιστεί"!!
Μιμικαααααααααααα που εισαι,θελω εγω ψυχαναλησητωραααααααααααααααααααααααααααα
Κική τί έγινε παιδί μου???

Εγώ θέλω ερμηνία ονείρου!!

Έβλεπα κάτι κουφά πάλι!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool