Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρονια πολλα λοιπον κι απο μενα!
εχω βρασει καστανακια απο το βουνο τον Χορτιατη οσοι πιστοι προσελθετε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προσέρχομαι, αυτό με τα καστανάκια με αποτελείωσε!!:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύχρονη!!!!!! Ολα καλα να πάνε στη ζωη σου!:lol: :) :D

Προσέρχομαι, αυτό με τα καστανάκια με αποτελείωσε!!:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
περιμενουμε .Ανοιγω και κρασακι αναβω και το τζακι ...

Επιτέλους επέστρεψα στο σπίτι! Επιτέλους τρώω μεσημεριανό! Είχα βάρδια στο εργαστήριο στη σχολή σήμερα (δώρο γενεθλίων από τον υπεύθυνο καθηγητή μου (?) )!

Ευχαριστώ όλους για τα χρόνια πολλά (ναι σήμερα έχω γενέθλια)!!!

ΝΕΡΙΝΑ: Περαστικά στην μικρούλα σου και υπομονή για σένα

Σαρδέλα κι εμένα ο λαιμός μου είναι σε μια περίεργη φάση. Άτιμο κρύο, άτιμο air condition!!!

Χρόνια πολλάαααααααα:inlove:

Καλέ....Χρόνια Πολλά και Καλά και Ευτυχισμένα Anabou!!! :)

Χρόνια πολλά! Να τα εκατοστήσεις!!! Μόλις τώρα άνοιξα το laptop και το είδα. Έστρωνα τα χαλια....:(
Δε φτάνει η δουλεια στο γραφείο. πρέπει να δουλεύουμε και στο σπίτι...:down:

Καλημερα Καιρος ζεστος με ηλιο Ο καιρος τρελαθηκε η εμεις? Παιδια σχολειο ,γατος παραδοξως κοιμαται συζυγος στο καθημερινο της δουλειας . Τωρα η εγω δεν ειμαι καλα η τα χριστουγενιατικα βγηκαν στη φορα Τι λαμπα και κακο ειναι αυτο στα μαγαζια τι δεντρακια τι χιονισμενα τοπια η αχαρα του Ντισνευ ενα πραμα. Δεν μου αρεσει ειναι πολυ νωρις χανει το νοημα ο στολισμος απο τοσο νωρις η μηπως εγω εμεινα πισω? Καλα το ξερω οτι εγω ακομα κολυμπαω σε θαλασσες και αρνουμε να δεχτω οτι εφυγε το καλοκαιρι ,αλλα παλι αυτο του Αι ΒαΣιλη με εκανε καπως.
Για aspasiapef ειδες τι παθαινουμε . Κολπο των αντρων ειναι Σου λεει ας της ριξουμε μια χειραφετηση να τα χει ολα και δουλεια να φερνεις λεφτα και σπιτι. Αυτο τωρα δεν εφυγε απο τα χερια της γυναικας ,σιδερωμα καθαρισμα και ολα αυτα τα ωραια σε διπλο ταμπλω Γυναικες λαστιχο καταντησαμε .Nerina τι κανει η μικρη?

Καλημερα!
Anabou Χρονια Πολλά και Καλά!!!! (για χτες, ξερω αργησα....:( )

Καλημέρα Γιώτα! Η πολύ χειραφέτηση (& τα χαλιά που έστρωνα μέσα σ'όλα τ'αλλα) μου έχει αφήσει μια μετατόπηση σπονδύλου και πολλά νεύρα! Σήμερα δε μπορούσα να σηκωθώ απ' το κρεββάτι από τον πόνο στη μέση κι όσο έβλεπα τον καλό μου να κοιμάται,αφου σαν ελεύθερος επαγγελματίας δεν έχει τόσο πρωινό ξύπνημα όπως εγώ, μου ερχόταν να τον πνίξω με το μαξιλάρι!!! Είμαι πολύ κακιά;:(

ξερω ξερω η βοηθεια που μπορει να προσφερει ενας αντρας (υπαρχουν και οι εξαιρεσεις) ειναι να σηκωσουν τα ποδια τους απο το χαλι οταν περναει η ηλεκτρικη σκουπα.Ασε το μαξιλαρι πηγαινε στο κρεββατι και γυρισε το στρωμα και πες του πως θες να καθαρισεις

Καλημέρα γυναίκες και όχι μόνο. Παιδιά σπίτι. Η μικρή σήμερα είναι καλύτερα, μιλάει σα τη Μπέλλου πια, ελπίζω μην αρχίσει τα ζάρια, η μεγάλη ξεκίνησε για το σχολείο, πήγε και αμέσως γύρισε, πονάει κοιλιά λαιμός καη ήθελε να κάνει εμετό, ο άντρας σχολείο, ο γάτος σπίτι αλλά ευχαρίστως θα την έκανε, ξανάρχισε τις μύγες, χτές το βράδυ κάπου στούκαρε και έκανε πληγή, αλλά δείχνει καλά για την ώρα. Φαι μπιφτεκάκια για αρρώστους, ψωμί και κιμάς, γιαμ, γιαμ ένα πράγμα. Εμένα αυτή τη διατροφική αλλαγή στη ζωή μου δεν μου την είχαν πει οι άλλες μάνες. Εγώ είμαι καλός άνθρωπος και προειδοποιώ τις υποψήφιες μάνες.:P
Για aspasiapef: Αχ εσείς οι νέες χειραφετημένες γυναίκες. (Ελπίζω να μην μας διαβάζει ο άντρας σου). Η μέση δεν μας πιάνει αφού στρώσουμε τα χαλιά, αλλά πριν το στρώσιμο. Μη σου πω ότι με το που θα γνωρίσουμε αυτόν που θα αποφασίσουμε να παντρευτούμε του το ανακοινώνουμε σαν πρόβλημα υγείας μας με συγκεκριμένες συνέπειες "ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΒΑΡΗ και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΧΑΛΙΑ". Σε αυτά τα πράγματα ισχύει το "είπα πρώτη" ή "τούκα προ" (θα το θυμούνται οι μεγαλύτερες). Υπάρχει ένας κατάλογος πραγμάτων που μπορούμε ή δεν μπορούμε να κάνουμε που τα λύνουμε στην αρχή της σχέσης. Όταν βρω χρόνο θα τον καταθέσω για τις νεώτερες συναδέλφισσες. Αλλά για τα χαλιά πιάνει και τώρα. Εαν σου πει "δεν πειράζει άστα για αργότερα", του λες ότι πήγες σε γιατρό, ο οποίος σου συνέστησε περπάτημα. Που περπατάει μει γυναίκα; Σε δρόμους με μαγαζιά. Μετά τη πρώτη χρέωση πιστωτικής που θα δει, θα στρώσει όχι μόνο τα δικά σας αλλά και τα χαλιά όλης της περιοχής, μέχρι και επάγγελμα θα το κάνει. :rolleyes:
Για Γιώτα. Κρασάκι ναι, έτσι όπως είμαι τώρα "βάλε μου να πιω και ξαναβάλε μου".:blink:

Πολύ αργά είμαι ήδη στο γραφείο από τις 8:00!
Πάλι καλά που είχα για βοήθεια στο στρωσιμο τον ανηψιό μου και γλύτωσα τα χειρότερα! Σε κανένα ΚΑΤ θα ήμουν με το πρόβλημα στη μέση....

Όσο για τον άνδρα μου σε γενικές γραμμές βοηθάει, αλλά χθες τον είχε πιάσει ακατάσχετη λογοδιάροια στο τηλέφωνο και δεν κουνησε δαχτυλάκι για να βοηθήσει! Κάτι θα σκεφτώ όμως για να τον τιμωρήσω. Χμμμμ!:hmm: :hmm: :hmm:

Εμεις εχουμε πολλα μικρα χαλια και στρωνονται ευκολα.
Εχουμε φτιαξει ενα κολαζ χαλιων!

Δυστυχώς για μένα, σαλόνι τραπεζαρία είναι ενιαία και βάζω δύο τεράστια χαλιά. Μιλάμε για ένα χώρο γλυρω στα 50 τ.μ. ίσως παραπάνω. Βάλε 3 καναπέδες, τραπέζια, τραπέζι τραπεζαρίας μπουφε κλπ. και έχεις μια εικόνα στο περίπου. Πόσο θα ήθελα να έμενα σε γκαρσονιέρα να έχω λιγότερες δουλιές....:/:
Να'ναι καλά ο μικρός μου, ο ανηψιός εννοώ, που στα 16 του μας βγήκε γεροδεμένος που βοήθησε αρκετά την κατάσταση. Ένα διάλειμα από τα διαβάσματα κατέβηκε να κάνει και τον έστρωσα στη δουλειά!:lol:

Κι εμας ενιαια κουζινα, τραπεζαρια, σαλονι καπου 54 τμ αλλα εχουμε λιγα πραγματα κι ελαφρια! Επισης δεν καλυπτουμε ολο το πατωμα γιατι ειναι ξυλινο. (Κριμα για το γατο γιατι γλυστραει. Τα χαλια ειναι η ευτυχια του!)

"Να'ναι καλά ο μικρός μου, ο ανηψιός εννοώ, που στα 16 του μας βγήκε γεροδεμένος που βοήθησε αρκετά την κατάσταση. Ένα διάλειμα από τα διαβάσματα κατέβηκε να κάνει και τον έστρωσα στη δουλειά"
Για Ασπασία: Η γυναίκα που θα πάρει τον ανηψιό σου θα σε λατρέψει!!!!!!:rolleyes:

NERINA: Κάνω ότι μπορώ! Το περίεργο είναι, ότι ενώ από τη μαμά του τα θέλει όλα στο χέρι, όταν έρχεται σ' εμένα βγάζει τον καλύτερό του εαυτό! Τι με βοηθάει όταν χρειάζεται, τι βαλίτσες μου κουβαλάει, τι καφέ μου φτιάχνει! Δεν έχεις ιδέα. Βέβαια το άλλο καλό που έχει αντίθετα με άλλα αγοράκια, μικρά και μεγάλα, είναι τρομερά τακτικός με τα ρούχα του και ψείρας σε θέματα καθαριότητας. Από μωρό όμως! Τελικά δεν ξέρω αν η τάξη και η καθαριότητα είναι κάτι που το μαθαίνεις ή γεννιέσαι με προδιαθεση...:hmm: :hmm: :hmm:

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν κάνω γιο, θα τον κάνω άνθρωπο:lol:
Αν δεν μου τον χαλάσουν τα πεθερικά μου δηλαδή....

Birthday-Cat.jpg

ρονια πολλα ανα μπου:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back