RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2007 στις 22:58 Η RedCat έγραψε: #8.441 21-10-07 22:58 Αλίκη, όσο και αν θες να τη αποφύγεις την "κουλτούρα", έχεις την ποίηση εντός σου. Οντως και μένα μ'αρέσει πολύ ο ήλιος μετά τη βροχή, φαίνονται τα πάντα πιο καθαρά και ανανεωμένα (είτε μεταφορικά μιλώντας είτε κυριολεκτικά εδώ...) Κατερινάκι, σε νιώθω, καθώς και εγώ σκεφτομαι πολύ τις αδεσποτούλες μου μ'αυτα τα καρεκλοπόδαρα που ρίχνει έξω...από την άλλη μου έρχονται για φαγητό κανονικότατα και το περίεργο...στεγνές Χριστινά, εύχομαι πολύ πολύ ηρεμία και γατοαγκαλιές. Πολλά περαστικά στον Γιάννη και πάντα όμορφες και χαρούμενες μέρες από εδώ και πέρα... Lactoula, ψυχραιμία, είπαμε ως ψαράκι σε καταλαβαίνω, καθώς τη μια "έπεφτα στα μωσαϊκά", από την άλλη όταν "ξενέρωνα" τίποτα δεν μου έλεγε ο άλλος. Ξεκαθάρισε τα μέσα σου και μην κολλάς σε παρεξηγήσεις, αν "είσαι μέσα" στη φάση...αλλιώς....το 21 άλλωστε ήταν ηρωική χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 01:46 Η LIFE έγραψε: #8.442 22-10-07 01:46 Καληνυχτα σε ολους,,σε 5 παω για υπνο..αυριο Δευτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 01:53 Η χριστινα έγραψε: #8.443 22-10-07 01:53 Αχ ναι αυριο Δευτερα Κι αντε να σηκωθει κανεις απο το κρεβατι αν βρεχει Περαστικα στη κορη σου life ευχομαι. Χαμος γινεται απο ιωσεις...... Maestros ευχομαι τα καλυτερα κι εγω Ladycat εσυ τουλαχιστον καθαρισες!!!! Ελα και σπιτι μου αν θες, κερναω καφε Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 01:56 Η LIFE έγραψε: #8.444 22-10-07 01:56 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Αχ ναι αυριο Δευτερα Κι αντε να σηκωθει κανεις απο το κρεβατι αν βρεχει Περαστικα στη κορη σου life ευχομαι. Χαμος γινεται απο ιωσεις...... Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ,αυριο θα την κρατησω σπιτι...7φ.εκανε εμετο απο τις 5πμ εως το απογευμα στις 4..Καληνυχτα και σε εσενα.και καλη εβδομαδα πλεον σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 01:57 Η sardela έγραψε: #8.445 22-10-07 01:57 Μολις γυρισα απο το σινεμα! Βρεχει βρεχει βρεχει!!! Εχω αφησει ανοιχτη τη μπαλκονοπορτα για να ακουω τη βροχη!!! Καληνυχτα σε ολους σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 01:59 Η χριστινα έγραψε: #8.446 22-10-07 01:59 Life προσεχε μην αφυδατωθει. Πολλα υγρα..... Αν καιμαλλον τα ξερεις καλυτερα απο εμενα Εδω σταματησε να βρεχει παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 02:22 Η lactoula έγραψε: #8.447 22-10-07 02:22 Χμ, εγω εχω αποφασισει... αλλα πως το κανουμε πραξη? Αχ.... Με εχουν φαει οι ερωτες... Καληνυχτα σε ολους! Εγω δεν το κοβω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 10:25 Η LIFE έγραψε: #8.448 22-10-07 10:25 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Life προσεχε μην αφυδατωθει. Πολλα υγρα..... Αν καιμαλλον τα ξερεις καλυτερα απο εμενα Εδω σταματησε να βρεχει παντως Click για ανάπτυξη... Καλημερα...ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες..ναι τις δινω πολλα υγρα και χυμο μπανανα..ευτυχως σημερα ειναι μια χαρα και περναμε μαζι αυτη τη βροχερη μερα στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:26 Η anabou έγραψε: #8.449 22-10-07 11:26 Καλημέρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:29 Η aretha έγραψε: #8.450 22-10-07 11:29 Καλημέρα! Τι πλατύ χαμόγελο είναι αυτό Αναστασία; Μη μου πεις ότι εντοπίστηκε ο αγνοούμενος επιβλέπων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αστρης Νεοφερμένο μέλος Η Αστρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:33 Η Αστρης έγραψε: #8.451 22-10-07 11:33 καλημέρα και σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mperr7 Νεοφερμένο μέλος Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:43 Η mperr7 έγραψε: #8.452 22-10-07 11:43 Καλημέρα σε όλους! Τι καιρός είναι αυτός; Μάτι δεν έκλεισα όλη νύχτα. Σκίστηκε κ η τέντα, γαμώτο. Είμαι στο γραφείο κ μετράω τις ώρες, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα να πάω σπίτι να χωθώ στο πάπλωμα με τον Μάγκα. Πως πέρασε αυτό το Σ/Κ ούτε που το κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:58 Η Mia_m έγραψε: #8.453 22-10-07 11:58 Καλημέρα σε όλους. Όντως πως πέρασε έτσι το ριμάδι!! Ξεκινάει καινούρια εβδομάδα,ελπίζω να είναι καλή αυτή,όχι σαν την προηγούμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 12:32 Η anabou έγραψε: #8.454 22-10-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Τι πλατύ χαμόγελο είναι αυτό Αναστασία; Μη μου πεις ότι εντοπίστηκε ο αγνοούμενος επιβλέπων!! Click για ανάπτυξη... Ο επιβλέπων παραμένει άφαντος αλλά σχεδόν όλο το σκ γύριζα έξω και μου φαίνεται ότι έχω ηρεμήσει κάπως . Αφού δεν μπορώ να αποφύγω την όλη καθυστέρηση την απολαμβάνω . Χτες είχα πάει στην Πετρούπολη στο Terra Petra και υπήρχε ένα τέλειο πορτοκαλί γατάκι. Ήταν πολύ ήμερο και καθαρό δεν ξεκόλλησε από πάνω μας, αλλά μου έκανε εντύπωση που όταν σηκωθήκαμε να φύγουμε πήγε απλά στο δίπλα τραπέζι, δεν μας ακολούθησε όπως φοβόμασταν . Μας είπαν ότι είναι του μαγαζιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 19:16 Η ioanna_g έγραψε: #8.455 22-10-07 19:16 Καλησπέρα! Επέστρεψα πάλι στη βάση μου... Έχω κουραστει πια τα πάνω κάτω και τους αποχωρισμούς... Αλλά τι να γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 21:25 Η μελινάκι έγραψε: #8.456 22-10-07 21:25 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα...ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες..ναι τις δινω πολλα υγρα και χυμο μπανανα..ευτυχως σημερα ειναι μια χαρα και περναμε μαζι αυτη τη βροχερη μερα στο σπιτι Click για ανάπτυξη... η αρρωστια βεβαια δεν ειναι ενα καλο πραγμα αλλα το οτι περνατε ενα ωραιο βροχερο πρωινο μαζι πρεπει να ειναι πολυ ωραιο πραγμα και για τις δυο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 21:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.457 22-10-07 21:32 γεια σας γατοοικογενια μου ελπιζω να ειστε ολοι/ες καλα πλεω σε πελαγη ευτυχιας αφου εχει τον αγαπημενο μου καιρο, φετος ειναι πολυ λιγοτερες οι ωρες που αφιερωνω στο διαβασμα (ειναι φυσιολογικο αυτο ή λουφαρω και δεν το καταλαβαινω;), εχω την υγεια μου εγω κι ολη η οικογενια μου και φυσικα ολα τα κατοικιδια μου (που ειναι κι αυτα μελη της οικογενιας μου αλλα ανηκουν σε ξεχωριστη (με την καλη εννοια) κατηγορια ειναι καλα, θα παω στο προγραμματου Πολιτιστικου Συλογου: ''κοσμημα'' μαζι με μια φιλη μου και μια αλλη κοπελα, και μολις τωρα ηρθε το χαρτι απο το lower που πηρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yodaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η yodaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:30 Η yodaki έγραψε: #8.458 22-10-07 23:30 Συνχαριτήρια Μελινάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:34 Η LIFE έγραψε: #8.459 22-10-07 23:34 Mπραβο Μελινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 01:53 Η χριστινα έγραψε: #8.460 23-10-07 01:53 Μπραβο Μελινακι κι απο εμενα!!!! Παντα επιτυχιες!!!!!! Τελικα ποιο ειχες δωσει; Δεν θυμαμαι..... Εμενα ηταν ημερα σιδερωματος σημερα (Αλλα μη το πειτε στη Νερινα, μισει το σιδερωμα ) Προσπαθω να δω πως θα οργανωσω το φροντιστηριο. Το να δουλευει ο Γιαννης 15ωρα παλι οταν συνελθει δεν με εμπνεει καθολου Βεβαια πρεπει να πεισω κι εκεινον που δεν κρατιεται. Κι επειδη στην Ομοσπονδια θα συνεχισει θελω να μειωσω τις ωρες διδασκαλιας του. Ας μπαινει μονο στις μεγαλες ταξεις. Αυτο βεβαια προσθετει το κοστος μιας καθηγητριας (να παραμεινει η κοπελα που πηραμε δηλαδη) αλλα ας ειναι.... Και οι μαθητες δεν θα χαρουν καθολου. Εχουν ερωτα με το Γιαννη. Αλλα τι να γινει.... Οσοι πιστοι προσελθουν....Τελος παντων, θα δουμε...... Αλλα κατι πρεπει να αλλαξει. Ηταν τρελοι οι ρυθμοι του Καληνυχτα σε ολους και ονειρα γλυκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αλίκη, όσο και αν θες να τη αποφύγεις την "κουλτούρα", έχεις την ποίηση εντός σου. Οντως και μένα μ'αρέσει πολύ ο ήλιος μετά τη βροχή, φαίνονται τα πάντα πιο καθαρά και ανανεωμένα (είτε μεταφορικά μιλώντας είτε κυριολεκτικά εδώ...) Κατερινάκι, σε νιώθω, καθώς και εγώ σκεφτομαι πολύ τις αδεσποτούλες μου μ'αυτα τα καρεκλοπόδαρα που ρίχνει έξω...από την άλλη μου έρχονται για φαγητό κανονικότατα και το περίεργο...στεγνές Χριστινά, εύχομαι πολύ πολύ ηρεμία και γατοαγκαλιές. Πολλά περαστικά στον Γιάννη και πάντα όμορφες και χαρούμενες μέρες από εδώ και πέρα... Lactoula, ψυχραιμία, είπαμε ως ψαράκι σε καταλαβαίνω, καθώς τη μια "έπεφτα στα μωσαϊκά", από την άλλη όταν "ξενέρωνα" τίποτα δεν μου έλεγε ο άλλος. Ξεκαθάρισε τα μέσα σου και μην κολλάς σε παρεξηγήσεις, αν "είσαι μέσα" στη φάση...αλλιώς....το 21 άλλωστε ήταν ηρωική χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 01:46 Η LIFE έγραψε: #8.442 22-10-07 01:46 Καληνυχτα σε ολους,,σε 5 παω για υπνο..αυριο Δευτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 01:53 Η χριστινα έγραψε: #8.443 22-10-07 01:53 Αχ ναι αυριο Δευτερα Κι αντε να σηκωθει κανεις απο το κρεβατι αν βρεχει Περαστικα στη κορη σου life ευχομαι. Χαμος γινεται απο ιωσεις...... Maestros ευχομαι τα καλυτερα κι εγω Ladycat εσυ τουλαχιστον καθαρισες!!!! Ελα και σπιτι μου αν θες, κερναω καφε Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 01:56 Η LIFE έγραψε: #8.444 22-10-07 01:56 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Αχ ναι αυριο Δευτερα Κι αντε να σηκωθει κανεις απο το κρεβατι αν βρεχει Περαστικα στη κορη σου life ευχομαι. Χαμος γινεται απο ιωσεις...... Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ,αυριο θα την κρατησω σπιτι...7φ.εκανε εμετο απο τις 5πμ εως το απογευμα στις 4..Καληνυχτα και σε εσενα.και καλη εβδομαδα πλεον σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 01:57 Η sardela έγραψε: #8.445 22-10-07 01:57 Μολις γυρισα απο το σινεμα! Βρεχει βρεχει βρεχει!!! Εχω αφησει ανοιχτη τη μπαλκονοπορτα για να ακουω τη βροχη!!! Καληνυχτα σε ολους σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 01:59 Η χριστινα έγραψε: #8.446 22-10-07 01:59 Life προσεχε μην αφυδατωθει. Πολλα υγρα..... Αν καιμαλλον τα ξερεις καλυτερα απο εμενα Εδω σταματησε να βρεχει παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 02:22 Η lactoula έγραψε: #8.447 22-10-07 02:22 Χμ, εγω εχω αποφασισει... αλλα πως το κανουμε πραξη? Αχ.... Με εχουν φαει οι ερωτες... Καληνυχτα σε ολους! Εγω δεν το κοβω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 10:25 Η LIFE έγραψε: #8.448 22-10-07 10:25 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Life προσεχε μην αφυδατωθει. Πολλα υγρα..... Αν καιμαλλον τα ξερεις καλυτερα απο εμενα Εδω σταματησε να βρεχει παντως Click για ανάπτυξη... Καλημερα...ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες..ναι τις δινω πολλα υγρα και χυμο μπανανα..ευτυχως σημερα ειναι μια χαρα και περναμε μαζι αυτη τη βροχερη μερα στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:26 Η anabou έγραψε: #8.449 22-10-07 11:26 Καλημέρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:29 Η aretha έγραψε: #8.450 22-10-07 11:29 Καλημέρα! Τι πλατύ χαμόγελο είναι αυτό Αναστασία; Μη μου πεις ότι εντοπίστηκε ο αγνοούμενος επιβλέπων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αστρης Νεοφερμένο μέλος Η Αστρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:33 Η Αστρης έγραψε: #8.451 22-10-07 11:33 καλημέρα και σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mperr7 Νεοφερμένο μέλος Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:43 Η mperr7 έγραψε: #8.452 22-10-07 11:43 Καλημέρα σε όλους! Τι καιρός είναι αυτός; Μάτι δεν έκλεισα όλη νύχτα. Σκίστηκε κ η τέντα, γαμώτο. Είμαι στο γραφείο κ μετράω τις ώρες, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα να πάω σπίτι να χωθώ στο πάπλωμα με τον Μάγκα. Πως πέρασε αυτό το Σ/Κ ούτε που το κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:58 Η Mia_m έγραψε: #8.453 22-10-07 11:58 Καλημέρα σε όλους. Όντως πως πέρασε έτσι το ριμάδι!! Ξεκινάει καινούρια εβδομάδα,ελπίζω να είναι καλή αυτή,όχι σαν την προηγούμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 12:32 Η anabou έγραψε: #8.454 22-10-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Τι πλατύ χαμόγελο είναι αυτό Αναστασία; Μη μου πεις ότι εντοπίστηκε ο αγνοούμενος επιβλέπων!! Click για ανάπτυξη... Ο επιβλέπων παραμένει άφαντος αλλά σχεδόν όλο το σκ γύριζα έξω και μου φαίνεται ότι έχω ηρεμήσει κάπως . Αφού δεν μπορώ να αποφύγω την όλη καθυστέρηση την απολαμβάνω . Χτες είχα πάει στην Πετρούπολη στο Terra Petra και υπήρχε ένα τέλειο πορτοκαλί γατάκι. Ήταν πολύ ήμερο και καθαρό δεν ξεκόλλησε από πάνω μας, αλλά μου έκανε εντύπωση που όταν σηκωθήκαμε να φύγουμε πήγε απλά στο δίπλα τραπέζι, δεν μας ακολούθησε όπως φοβόμασταν . Μας είπαν ότι είναι του μαγαζιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 19:16 Η ioanna_g έγραψε: #8.455 22-10-07 19:16 Καλησπέρα! Επέστρεψα πάλι στη βάση μου... Έχω κουραστει πια τα πάνω κάτω και τους αποχωρισμούς... Αλλά τι να γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 21:25 Η μελινάκι έγραψε: #8.456 22-10-07 21:25 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα...ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες..ναι τις δινω πολλα υγρα και χυμο μπανανα..ευτυχως σημερα ειναι μια χαρα και περναμε μαζι αυτη τη βροχερη μερα στο σπιτι Click για ανάπτυξη... η αρρωστια βεβαια δεν ειναι ενα καλο πραγμα αλλα το οτι περνατε ενα ωραιο βροχερο πρωινο μαζι πρεπει να ειναι πολυ ωραιο πραγμα και για τις δυο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 21:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.457 22-10-07 21:32 γεια σας γατοοικογενια μου ελπιζω να ειστε ολοι/ες καλα πλεω σε πελαγη ευτυχιας αφου εχει τον αγαπημενο μου καιρο, φετος ειναι πολυ λιγοτερες οι ωρες που αφιερωνω στο διαβασμα (ειναι φυσιολογικο αυτο ή λουφαρω και δεν το καταλαβαινω;), εχω την υγεια μου εγω κι ολη η οικογενια μου και φυσικα ολα τα κατοικιδια μου (που ειναι κι αυτα μελη της οικογενιας μου αλλα ανηκουν σε ξεχωριστη (με την καλη εννοια) κατηγορια ειναι καλα, θα παω στο προγραμματου Πολιτιστικου Συλογου: ''κοσμημα'' μαζι με μια φιλη μου και μια αλλη κοπελα, και μολις τωρα ηρθε το χαρτι απο το lower που πηρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yodaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η yodaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:30 Η yodaki έγραψε: #8.458 22-10-07 23:30 Συνχαριτήρια Μελινάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:34 Η LIFE έγραψε: #8.459 22-10-07 23:34 Mπραβο Μελινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 01:53 Η χριστινα έγραψε: #8.460 23-10-07 01:53 Μπραβο Μελινακι κι απο εμενα!!!! Παντα επιτυχιες!!!!!! Τελικα ποιο ειχες δωσει; Δεν θυμαμαι..... Εμενα ηταν ημερα σιδερωματος σημερα (Αλλα μη το πειτε στη Νερινα, μισει το σιδερωμα ) Προσπαθω να δω πως θα οργανωσω το φροντιστηριο. Το να δουλευει ο Γιαννης 15ωρα παλι οταν συνελθει δεν με εμπνεει καθολου Βεβαια πρεπει να πεισω κι εκεινον που δεν κρατιεται. Κι επειδη στην Ομοσπονδια θα συνεχισει θελω να μειωσω τις ωρες διδασκαλιας του. Ας μπαινει μονο στις μεγαλες ταξεις. Αυτο βεβαια προσθετει το κοστος μιας καθηγητριας (να παραμεινει η κοπελα που πηραμε δηλαδη) αλλα ας ειναι.... Και οι μαθητες δεν θα χαρουν καθολου. Εχουν ερωτα με το Γιαννη. Αλλα τι να γινει.... Οσοι πιστοι προσελθουν....Τελος παντων, θα δουμε...... Αλλα κατι πρεπει να αλλαξει. Ηταν τρελοι οι ρυθμοι του Καληνυχτα σε ολους και ονειρα γλυκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καληνυχτα σε ολους,,σε 5 παω για υπνο..αυριο Δευτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 01:53 Η χριστινα έγραψε: #8.443 22-10-07 01:53 Αχ ναι αυριο Δευτερα Κι αντε να σηκωθει κανεις απο το κρεβατι αν βρεχει Περαστικα στη κορη σου life ευχομαι. Χαμος γινεται απο ιωσεις...... Maestros ευχομαι τα καλυτερα κι εγω Ladycat εσυ τουλαχιστον καθαρισες!!!! Ελα και σπιτι μου αν θες, κερναω καφε Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 01:56 Η LIFE έγραψε: #8.444 22-10-07 01:56 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Αχ ναι αυριο Δευτερα Κι αντε να σηκωθει κανεις απο το κρεβατι αν βρεχει Περαστικα στη κορη σου life ευχομαι. Χαμος γινεται απο ιωσεις...... Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ,αυριο θα την κρατησω σπιτι...7φ.εκανε εμετο απο τις 5πμ εως το απογευμα στις 4..Καληνυχτα και σε εσενα.και καλη εβδομαδα πλεον σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 01:57 Η sardela έγραψε: #8.445 22-10-07 01:57 Μολις γυρισα απο το σινεμα! Βρεχει βρεχει βρεχει!!! Εχω αφησει ανοιχτη τη μπαλκονοπορτα για να ακουω τη βροχη!!! Καληνυχτα σε ολους σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 01:59 Η χριστινα έγραψε: #8.446 22-10-07 01:59 Life προσεχε μην αφυδατωθει. Πολλα υγρα..... Αν καιμαλλον τα ξερεις καλυτερα απο εμενα Εδω σταματησε να βρεχει παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 02:22 Η lactoula έγραψε: #8.447 22-10-07 02:22 Χμ, εγω εχω αποφασισει... αλλα πως το κανουμε πραξη? Αχ.... Με εχουν φαει οι ερωτες... Καληνυχτα σε ολους! Εγω δεν το κοβω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 10:25 Η LIFE έγραψε: #8.448 22-10-07 10:25 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Life προσεχε μην αφυδατωθει. Πολλα υγρα..... Αν καιμαλλον τα ξερεις καλυτερα απο εμενα Εδω σταματησε να βρεχει παντως Click για ανάπτυξη... Καλημερα...ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες..ναι τις δινω πολλα υγρα και χυμο μπανανα..ευτυχως σημερα ειναι μια χαρα και περναμε μαζι αυτη τη βροχερη μερα στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:26 Η anabou έγραψε: #8.449 22-10-07 11:26 Καλημέρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:29 Η aretha έγραψε: #8.450 22-10-07 11:29 Καλημέρα! Τι πλατύ χαμόγελο είναι αυτό Αναστασία; Μη μου πεις ότι εντοπίστηκε ο αγνοούμενος επιβλέπων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αστρης Νεοφερμένο μέλος Η Αστρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:33 Η Αστρης έγραψε: #8.451 22-10-07 11:33 καλημέρα και σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mperr7 Νεοφερμένο μέλος Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:43 Η mperr7 έγραψε: #8.452 22-10-07 11:43 Καλημέρα σε όλους! Τι καιρός είναι αυτός; Μάτι δεν έκλεισα όλη νύχτα. Σκίστηκε κ η τέντα, γαμώτο. Είμαι στο γραφείο κ μετράω τις ώρες, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα να πάω σπίτι να χωθώ στο πάπλωμα με τον Μάγκα. Πως πέρασε αυτό το Σ/Κ ούτε που το κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:58 Η Mia_m έγραψε: #8.453 22-10-07 11:58 Καλημέρα σε όλους. Όντως πως πέρασε έτσι το ριμάδι!! Ξεκινάει καινούρια εβδομάδα,ελπίζω να είναι καλή αυτή,όχι σαν την προηγούμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 12:32 Η anabou έγραψε: #8.454 22-10-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Τι πλατύ χαμόγελο είναι αυτό Αναστασία; Μη μου πεις ότι εντοπίστηκε ο αγνοούμενος επιβλέπων!! Click για ανάπτυξη... Ο επιβλέπων παραμένει άφαντος αλλά σχεδόν όλο το σκ γύριζα έξω και μου φαίνεται ότι έχω ηρεμήσει κάπως . Αφού δεν μπορώ να αποφύγω την όλη καθυστέρηση την απολαμβάνω . Χτες είχα πάει στην Πετρούπολη στο Terra Petra και υπήρχε ένα τέλειο πορτοκαλί γατάκι. Ήταν πολύ ήμερο και καθαρό δεν ξεκόλλησε από πάνω μας, αλλά μου έκανε εντύπωση που όταν σηκωθήκαμε να φύγουμε πήγε απλά στο δίπλα τραπέζι, δεν μας ακολούθησε όπως φοβόμασταν . Μας είπαν ότι είναι του μαγαζιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 19:16 Η ioanna_g έγραψε: #8.455 22-10-07 19:16 Καλησπέρα! Επέστρεψα πάλι στη βάση μου... Έχω κουραστει πια τα πάνω κάτω και τους αποχωρισμούς... Αλλά τι να γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 21:25 Η μελινάκι έγραψε: #8.456 22-10-07 21:25 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα...ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες..ναι τις δινω πολλα υγρα και χυμο μπανανα..ευτυχως σημερα ειναι μια χαρα και περναμε μαζι αυτη τη βροχερη μερα στο σπιτι Click για ανάπτυξη... η αρρωστια βεβαια δεν ειναι ενα καλο πραγμα αλλα το οτι περνατε ενα ωραιο βροχερο πρωινο μαζι πρεπει να ειναι πολυ ωραιο πραγμα και για τις δυο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 21:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.457 22-10-07 21:32 γεια σας γατοοικογενια μου ελπιζω να ειστε ολοι/ες καλα πλεω σε πελαγη ευτυχιας αφου εχει τον αγαπημενο μου καιρο, φετος ειναι πολυ λιγοτερες οι ωρες που αφιερωνω στο διαβασμα (ειναι φυσιολογικο αυτο ή λουφαρω και δεν το καταλαβαινω;), εχω την υγεια μου εγω κι ολη η οικογενια μου και φυσικα ολα τα κατοικιδια μου (που ειναι κι αυτα μελη της οικογενιας μου αλλα ανηκουν σε ξεχωριστη (με την καλη εννοια) κατηγορια ειναι καλα, θα παω στο προγραμματου Πολιτιστικου Συλογου: ''κοσμημα'' μαζι με μια φιλη μου και μια αλλη κοπελα, και μολις τωρα ηρθε το χαρτι απο το lower που πηρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yodaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η yodaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:30 Η yodaki έγραψε: #8.458 22-10-07 23:30 Συνχαριτήρια Μελινάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:34 Η LIFE έγραψε: #8.459 22-10-07 23:34 Mπραβο Μελινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 01:53 Η χριστινα έγραψε: #8.460 23-10-07 01:53 Μπραβο Μελινακι κι απο εμενα!!!! Παντα επιτυχιες!!!!!! Τελικα ποιο ειχες δωσει; Δεν θυμαμαι..... Εμενα ηταν ημερα σιδερωματος σημερα (Αλλα μη το πειτε στη Νερινα, μισει το σιδερωμα ) Προσπαθω να δω πως θα οργανωσω το φροντιστηριο. Το να δουλευει ο Γιαννης 15ωρα παλι οταν συνελθει δεν με εμπνεει καθολου Βεβαια πρεπει να πεισω κι εκεινον που δεν κρατιεται. Κι επειδη στην Ομοσπονδια θα συνεχισει θελω να μειωσω τις ωρες διδασκαλιας του. Ας μπαινει μονο στις μεγαλες ταξεις. Αυτο βεβαια προσθετει το κοστος μιας καθηγητριας (να παραμεινει η κοπελα που πηραμε δηλαδη) αλλα ας ειναι.... Και οι μαθητες δεν θα χαρουν καθολου. Εχουν ερωτα με το Γιαννη. Αλλα τι να γινει.... Οσοι πιστοι προσελθουν....Τελος παντων, θα δουμε...... Αλλα κατι πρεπει να αλλαξει. Ηταν τρελοι οι ρυθμοι του Καληνυχτα σε ολους και ονειρα γλυκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ ναι αυριο Δευτερα Κι αντε να σηκωθει κανεις απο το κρεβατι αν βρεχει Περαστικα στη κορη σου life ευχομαι. Χαμος γινεται απο ιωσεις...... Maestros ευχομαι τα καλυτερα κι εγω Ladycat εσυ τουλαχιστον καθαρισες!!!! Ελα και σπιτι μου αν θες, κερναω καφε Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 01:56 Η LIFE έγραψε: #8.444 22-10-07 01:56 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Αχ ναι αυριο Δευτερα Κι αντε να σηκωθει κανεις απο το κρεβατι αν βρεχει Περαστικα στη κορη σου life ευχομαι. Χαμος γινεται απο ιωσεις...... Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ,αυριο θα την κρατησω σπιτι...7φ.εκανε εμετο απο τις 5πμ εως το απογευμα στις 4..Καληνυχτα και σε εσενα.και καλη εβδομαδα πλεον σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 01:57 Η sardela έγραψε: #8.445 22-10-07 01:57 Μολις γυρισα απο το σινεμα! Βρεχει βρεχει βρεχει!!! Εχω αφησει ανοιχτη τη μπαλκονοπορτα για να ακουω τη βροχη!!! Καληνυχτα σε ολους σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 01:59 Η χριστινα έγραψε: #8.446 22-10-07 01:59 Life προσεχε μην αφυδατωθει. Πολλα υγρα..... Αν καιμαλλον τα ξερεις καλυτερα απο εμενα Εδω σταματησε να βρεχει παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 02:22 Η lactoula έγραψε: #8.447 22-10-07 02:22 Χμ, εγω εχω αποφασισει... αλλα πως το κανουμε πραξη? Αχ.... Με εχουν φαει οι ερωτες... Καληνυχτα σε ολους! Εγω δεν το κοβω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 10:25 Η LIFE έγραψε: #8.448 22-10-07 10:25 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Life προσεχε μην αφυδατωθει. Πολλα υγρα..... Αν καιμαλλον τα ξερεις καλυτερα απο εμενα Εδω σταματησε να βρεχει παντως Click για ανάπτυξη... Καλημερα...ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες..ναι τις δινω πολλα υγρα και χυμο μπανανα..ευτυχως σημερα ειναι μια χαρα και περναμε μαζι αυτη τη βροχερη μερα στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:26 Η anabou έγραψε: #8.449 22-10-07 11:26 Καλημέρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:29 Η aretha έγραψε: #8.450 22-10-07 11:29 Καλημέρα! Τι πλατύ χαμόγελο είναι αυτό Αναστασία; Μη μου πεις ότι εντοπίστηκε ο αγνοούμενος επιβλέπων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αστρης Νεοφερμένο μέλος Η Αστρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:33 Η Αστρης έγραψε: #8.451 22-10-07 11:33 καλημέρα και σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mperr7 Νεοφερμένο μέλος Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:43 Η mperr7 έγραψε: #8.452 22-10-07 11:43 Καλημέρα σε όλους! Τι καιρός είναι αυτός; Μάτι δεν έκλεισα όλη νύχτα. Σκίστηκε κ η τέντα, γαμώτο. Είμαι στο γραφείο κ μετράω τις ώρες, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα να πάω σπίτι να χωθώ στο πάπλωμα με τον Μάγκα. Πως πέρασε αυτό το Σ/Κ ούτε που το κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:58 Η Mia_m έγραψε: #8.453 22-10-07 11:58 Καλημέρα σε όλους. Όντως πως πέρασε έτσι το ριμάδι!! Ξεκινάει καινούρια εβδομάδα,ελπίζω να είναι καλή αυτή,όχι σαν την προηγούμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 12:32 Η anabou έγραψε: #8.454 22-10-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Τι πλατύ χαμόγελο είναι αυτό Αναστασία; Μη μου πεις ότι εντοπίστηκε ο αγνοούμενος επιβλέπων!! Click για ανάπτυξη... Ο επιβλέπων παραμένει άφαντος αλλά σχεδόν όλο το σκ γύριζα έξω και μου φαίνεται ότι έχω ηρεμήσει κάπως . Αφού δεν μπορώ να αποφύγω την όλη καθυστέρηση την απολαμβάνω . Χτες είχα πάει στην Πετρούπολη στο Terra Petra και υπήρχε ένα τέλειο πορτοκαλί γατάκι. Ήταν πολύ ήμερο και καθαρό δεν ξεκόλλησε από πάνω μας, αλλά μου έκανε εντύπωση που όταν σηκωθήκαμε να φύγουμε πήγε απλά στο δίπλα τραπέζι, δεν μας ακολούθησε όπως φοβόμασταν . Μας είπαν ότι είναι του μαγαζιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 19:16 Η ioanna_g έγραψε: #8.455 22-10-07 19:16 Καλησπέρα! Επέστρεψα πάλι στη βάση μου... Έχω κουραστει πια τα πάνω κάτω και τους αποχωρισμούς... Αλλά τι να γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 21:25 Η μελινάκι έγραψε: #8.456 22-10-07 21:25 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα...ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες..ναι τις δινω πολλα υγρα και χυμο μπανανα..ευτυχως σημερα ειναι μια χαρα και περναμε μαζι αυτη τη βροχερη μερα στο σπιτι Click για ανάπτυξη... η αρρωστια βεβαια δεν ειναι ενα καλο πραγμα αλλα το οτι περνατε ενα ωραιο βροχερο πρωινο μαζι πρεπει να ειναι πολυ ωραιο πραγμα και για τις δυο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 21:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.457 22-10-07 21:32 γεια σας γατοοικογενια μου ελπιζω να ειστε ολοι/ες καλα πλεω σε πελαγη ευτυχιας αφου εχει τον αγαπημενο μου καιρο, φετος ειναι πολυ λιγοτερες οι ωρες που αφιερωνω στο διαβασμα (ειναι φυσιολογικο αυτο ή λουφαρω και δεν το καταλαβαινω;), εχω την υγεια μου εγω κι ολη η οικογενια μου και φυσικα ολα τα κατοικιδια μου (που ειναι κι αυτα μελη της οικογενιας μου αλλα ανηκουν σε ξεχωριστη (με την καλη εννοια) κατηγορια ειναι καλα, θα παω στο προγραμματου Πολιτιστικου Συλογου: ''κοσμημα'' μαζι με μια φιλη μου και μια αλλη κοπελα, και μολις τωρα ηρθε το χαρτι απο το lower που πηρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yodaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η yodaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:30 Η yodaki έγραψε: #8.458 22-10-07 23:30 Συνχαριτήρια Μελινάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:34 Η LIFE έγραψε: #8.459 22-10-07 23:34 Mπραβο Μελινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 01:53 Η χριστινα έγραψε: #8.460 23-10-07 01:53 Μπραβο Μελινακι κι απο εμενα!!!! Παντα επιτυχιες!!!!!! Τελικα ποιο ειχες δωσει; Δεν θυμαμαι..... Εμενα ηταν ημερα σιδερωματος σημερα (Αλλα μη το πειτε στη Νερινα, μισει το σιδερωμα ) Προσπαθω να δω πως θα οργανωσω το φροντιστηριο. Το να δουλευει ο Γιαννης 15ωρα παλι οταν συνελθει δεν με εμπνεει καθολου Βεβαια πρεπει να πεισω κι εκεινον που δεν κρατιεται. Κι επειδη στην Ομοσπονδια θα συνεχισει θελω να μειωσω τις ωρες διδασκαλιας του. Ας μπαινει μονο στις μεγαλες ταξεις. Αυτο βεβαια προσθετει το κοστος μιας καθηγητριας (να παραμεινει η κοπελα που πηραμε δηλαδη) αλλα ας ειναι.... Και οι μαθητες δεν θα χαρουν καθολου. Εχουν ερωτα με το Γιαννη. Αλλα τι να γινει.... Οσοι πιστοι προσελθουν....Τελος παντων, θα δουμε...... Αλλα κατι πρεπει να αλλαξει. Ηταν τρελοι οι ρυθμοι του Καληνυχτα σε ολους και ονειρα γλυκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Αχ ναι αυριο Δευτερα Κι αντε να σηκωθει κανεις απο το κρεβατι αν βρεχει Περαστικα στη κορη σου life ευχομαι. Χαμος γινεται απο ιωσεις...... Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ,αυριο θα την κρατησω σπιτι...7φ.εκανε εμετο απο τις 5πμ εως το απογευμα στις 4..Καληνυχτα και σε εσενα.και καλη εβδομαδα πλεον σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 01:57 Η sardela έγραψε: #8.445 22-10-07 01:57 Μολις γυρισα απο το σινεμα! Βρεχει βρεχει βρεχει!!! Εχω αφησει ανοιχτη τη μπαλκονοπορτα για να ακουω τη βροχη!!! Καληνυχτα σε ολους σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 01:59 Η χριστινα έγραψε: #8.446 22-10-07 01:59 Life προσεχε μην αφυδατωθει. Πολλα υγρα..... Αν καιμαλλον τα ξερεις καλυτερα απο εμενα Εδω σταματησε να βρεχει παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 02:22 Η lactoula έγραψε: #8.447 22-10-07 02:22 Χμ, εγω εχω αποφασισει... αλλα πως το κανουμε πραξη? Αχ.... Με εχουν φαει οι ερωτες... Καληνυχτα σε ολους! Εγω δεν το κοβω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 10:25 Η LIFE έγραψε: #8.448 22-10-07 10:25 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Life προσεχε μην αφυδατωθει. Πολλα υγρα..... Αν καιμαλλον τα ξερεις καλυτερα απο εμενα Εδω σταματησε να βρεχει παντως Click για ανάπτυξη... Καλημερα...ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες..ναι τις δινω πολλα υγρα και χυμο μπανανα..ευτυχως σημερα ειναι μια χαρα και περναμε μαζι αυτη τη βροχερη μερα στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:26 Η anabou έγραψε: #8.449 22-10-07 11:26 Καλημέρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:29 Η aretha έγραψε: #8.450 22-10-07 11:29 Καλημέρα! Τι πλατύ χαμόγελο είναι αυτό Αναστασία; Μη μου πεις ότι εντοπίστηκε ο αγνοούμενος επιβλέπων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αστρης Νεοφερμένο μέλος Η Αστρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:33 Η Αστρης έγραψε: #8.451 22-10-07 11:33 καλημέρα και σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mperr7 Νεοφερμένο μέλος Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:43 Η mperr7 έγραψε: #8.452 22-10-07 11:43 Καλημέρα σε όλους! Τι καιρός είναι αυτός; Μάτι δεν έκλεισα όλη νύχτα. Σκίστηκε κ η τέντα, γαμώτο. Είμαι στο γραφείο κ μετράω τις ώρες, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα να πάω σπίτι να χωθώ στο πάπλωμα με τον Μάγκα. Πως πέρασε αυτό το Σ/Κ ούτε που το κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:58 Η Mia_m έγραψε: #8.453 22-10-07 11:58 Καλημέρα σε όλους. Όντως πως πέρασε έτσι το ριμάδι!! Ξεκινάει καινούρια εβδομάδα,ελπίζω να είναι καλή αυτή,όχι σαν την προηγούμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 12:32 Η anabou έγραψε: #8.454 22-10-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Τι πλατύ χαμόγελο είναι αυτό Αναστασία; Μη μου πεις ότι εντοπίστηκε ο αγνοούμενος επιβλέπων!! Click για ανάπτυξη... Ο επιβλέπων παραμένει άφαντος αλλά σχεδόν όλο το σκ γύριζα έξω και μου φαίνεται ότι έχω ηρεμήσει κάπως . Αφού δεν μπορώ να αποφύγω την όλη καθυστέρηση την απολαμβάνω . Χτες είχα πάει στην Πετρούπολη στο Terra Petra και υπήρχε ένα τέλειο πορτοκαλί γατάκι. Ήταν πολύ ήμερο και καθαρό δεν ξεκόλλησε από πάνω μας, αλλά μου έκανε εντύπωση που όταν σηκωθήκαμε να φύγουμε πήγε απλά στο δίπλα τραπέζι, δεν μας ακολούθησε όπως φοβόμασταν . Μας είπαν ότι είναι του μαγαζιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 19:16 Η ioanna_g έγραψε: #8.455 22-10-07 19:16 Καλησπέρα! Επέστρεψα πάλι στη βάση μου... Έχω κουραστει πια τα πάνω κάτω και τους αποχωρισμούς... Αλλά τι να γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 21:25 Η μελινάκι έγραψε: #8.456 22-10-07 21:25 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα...ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες..ναι τις δινω πολλα υγρα και χυμο μπανανα..ευτυχως σημερα ειναι μια χαρα και περναμε μαζι αυτη τη βροχερη μερα στο σπιτι Click για ανάπτυξη... η αρρωστια βεβαια δεν ειναι ενα καλο πραγμα αλλα το οτι περνατε ενα ωραιο βροχερο πρωινο μαζι πρεπει να ειναι πολυ ωραιο πραγμα και για τις δυο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 21:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.457 22-10-07 21:32 γεια σας γατοοικογενια μου ελπιζω να ειστε ολοι/ες καλα πλεω σε πελαγη ευτυχιας αφου εχει τον αγαπημενο μου καιρο, φετος ειναι πολυ λιγοτερες οι ωρες που αφιερωνω στο διαβασμα (ειναι φυσιολογικο αυτο ή λουφαρω και δεν το καταλαβαινω;), εχω την υγεια μου εγω κι ολη η οικογενια μου και φυσικα ολα τα κατοικιδια μου (που ειναι κι αυτα μελη της οικογενιας μου αλλα ανηκουν σε ξεχωριστη (με την καλη εννοια) κατηγορια ειναι καλα, θα παω στο προγραμματου Πολιτιστικου Συλογου: ''κοσμημα'' μαζι με μια φιλη μου και μια αλλη κοπελα, και μολις τωρα ηρθε το χαρτι απο το lower που πηρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yodaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η yodaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:30 Η yodaki έγραψε: #8.458 22-10-07 23:30 Συνχαριτήρια Μελινάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:34 Η LIFE έγραψε: #8.459 22-10-07 23:34 Mπραβο Μελινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 01:53 Η χριστινα έγραψε: #8.460 23-10-07 01:53 Μπραβο Μελινακι κι απο εμενα!!!! Παντα επιτυχιες!!!!!! Τελικα ποιο ειχες δωσει; Δεν θυμαμαι..... Εμενα ηταν ημερα σιδερωματος σημερα (Αλλα μη το πειτε στη Νερινα, μισει το σιδερωμα ) Προσπαθω να δω πως θα οργανωσω το φροντιστηριο. Το να δουλευει ο Γιαννης 15ωρα παλι οταν συνελθει δεν με εμπνεει καθολου Βεβαια πρεπει να πεισω κι εκεινον που δεν κρατιεται. Κι επειδη στην Ομοσπονδια θα συνεχισει θελω να μειωσω τις ωρες διδασκαλιας του. Ας μπαινει μονο στις μεγαλες ταξεις. Αυτο βεβαια προσθετει το κοστος μιας καθηγητριας (να παραμεινει η κοπελα που πηραμε δηλαδη) αλλα ας ειναι.... Και οι μαθητες δεν θα χαρουν καθολου. Εχουν ερωτα με το Γιαννη. Αλλα τι να γινει.... Οσοι πιστοι προσελθουν....Τελος παντων, θα δουμε...... Αλλα κατι πρεπει να αλλαξει. Ηταν τρελοι οι ρυθμοι του Καληνυχτα σε ολους και ονειρα γλυκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μολις γυρισα απο το σινεμα! Βρεχει βρεχει βρεχει!!! Εχω αφησει ανοιχτη τη μπαλκονοπορτα για να ακουω τη βροχη!!! Καληνυχτα σε ολους σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 01:59 Η χριστινα έγραψε: #8.446 22-10-07 01:59 Life προσεχε μην αφυδατωθει. Πολλα υγρα..... Αν καιμαλλον τα ξερεις καλυτερα απο εμενα Εδω σταματησε να βρεχει παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 02:22 Η lactoula έγραψε: #8.447 22-10-07 02:22 Χμ, εγω εχω αποφασισει... αλλα πως το κανουμε πραξη? Αχ.... Με εχουν φαει οι ερωτες... Καληνυχτα σε ολους! Εγω δεν το κοβω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 10:25 Η LIFE έγραψε: #8.448 22-10-07 10:25 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Life προσεχε μην αφυδατωθει. Πολλα υγρα..... Αν καιμαλλον τα ξερεις καλυτερα απο εμενα Εδω σταματησε να βρεχει παντως Click για ανάπτυξη... Καλημερα...ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες..ναι τις δινω πολλα υγρα και χυμο μπανανα..ευτυχως σημερα ειναι μια χαρα και περναμε μαζι αυτη τη βροχερη μερα στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:26 Η anabou έγραψε: #8.449 22-10-07 11:26 Καλημέρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:29 Η aretha έγραψε: #8.450 22-10-07 11:29 Καλημέρα! Τι πλατύ χαμόγελο είναι αυτό Αναστασία; Μη μου πεις ότι εντοπίστηκε ο αγνοούμενος επιβλέπων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αστρης Νεοφερμένο μέλος Η Αστρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:33 Η Αστρης έγραψε: #8.451 22-10-07 11:33 καλημέρα και σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mperr7 Νεοφερμένο μέλος Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:43 Η mperr7 έγραψε: #8.452 22-10-07 11:43 Καλημέρα σε όλους! Τι καιρός είναι αυτός; Μάτι δεν έκλεισα όλη νύχτα. Σκίστηκε κ η τέντα, γαμώτο. Είμαι στο γραφείο κ μετράω τις ώρες, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα να πάω σπίτι να χωθώ στο πάπλωμα με τον Μάγκα. Πως πέρασε αυτό το Σ/Κ ούτε που το κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:58 Η Mia_m έγραψε: #8.453 22-10-07 11:58 Καλημέρα σε όλους. Όντως πως πέρασε έτσι το ριμάδι!! Ξεκινάει καινούρια εβδομάδα,ελπίζω να είναι καλή αυτή,όχι σαν την προηγούμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 12:32 Η anabou έγραψε: #8.454 22-10-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Τι πλατύ χαμόγελο είναι αυτό Αναστασία; Μη μου πεις ότι εντοπίστηκε ο αγνοούμενος επιβλέπων!! Click για ανάπτυξη... Ο επιβλέπων παραμένει άφαντος αλλά σχεδόν όλο το σκ γύριζα έξω και μου φαίνεται ότι έχω ηρεμήσει κάπως . Αφού δεν μπορώ να αποφύγω την όλη καθυστέρηση την απολαμβάνω . Χτες είχα πάει στην Πετρούπολη στο Terra Petra και υπήρχε ένα τέλειο πορτοκαλί γατάκι. Ήταν πολύ ήμερο και καθαρό δεν ξεκόλλησε από πάνω μας, αλλά μου έκανε εντύπωση που όταν σηκωθήκαμε να φύγουμε πήγε απλά στο δίπλα τραπέζι, δεν μας ακολούθησε όπως φοβόμασταν . Μας είπαν ότι είναι του μαγαζιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 19:16 Η ioanna_g έγραψε: #8.455 22-10-07 19:16 Καλησπέρα! Επέστρεψα πάλι στη βάση μου... Έχω κουραστει πια τα πάνω κάτω και τους αποχωρισμούς... Αλλά τι να γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 21:25 Η μελινάκι έγραψε: #8.456 22-10-07 21:25 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα...ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες..ναι τις δινω πολλα υγρα και χυμο μπανανα..ευτυχως σημερα ειναι μια χαρα και περναμε μαζι αυτη τη βροχερη μερα στο σπιτι Click για ανάπτυξη... η αρρωστια βεβαια δεν ειναι ενα καλο πραγμα αλλα το οτι περνατε ενα ωραιο βροχερο πρωινο μαζι πρεπει να ειναι πολυ ωραιο πραγμα και για τις δυο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 21:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.457 22-10-07 21:32 γεια σας γατοοικογενια μου ελπιζω να ειστε ολοι/ες καλα πλεω σε πελαγη ευτυχιας αφου εχει τον αγαπημενο μου καιρο, φετος ειναι πολυ λιγοτερες οι ωρες που αφιερωνω στο διαβασμα (ειναι φυσιολογικο αυτο ή λουφαρω και δεν το καταλαβαινω;), εχω την υγεια μου εγω κι ολη η οικογενια μου και φυσικα ολα τα κατοικιδια μου (που ειναι κι αυτα μελη της οικογενιας μου αλλα ανηκουν σε ξεχωριστη (με την καλη εννοια) κατηγορια ειναι καλα, θα παω στο προγραμματου Πολιτιστικου Συλογου: ''κοσμημα'' μαζι με μια φιλη μου και μια αλλη κοπελα, και μολις τωρα ηρθε το χαρτι απο το lower που πηρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yodaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η yodaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:30 Η yodaki έγραψε: #8.458 22-10-07 23:30 Συνχαριτήρια Μελινάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:34 Η LIFE έγραψε: #8.459 22-10-07 23:34 Mπραβο Μελινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 01:53 Η χριστινα έγραψε: #8.460 23-10-07 01:53 Μπραβο Μελινακι κι απο εμενα!!!! Παντα επιτυχιες!!!!!! Τελικα ποιο ειχες δωσει; Δεν θυμαμαι..... Εμενα ηταν ημερα σιδερωματος σημερα (Αλλα μη το πειτε στη Νερινα, μισει το σιδερωμα ) Προσπαθω να δω πως θα οργανωσω το φροντιστηριο. Το να δουλευει ο Γιαννης 15ωρα παλι οταν συνελθει δεν με εμπνεει καθολου Βεβαια πρεπει να πεισω κι εκεινον που δεν κρατιεται. Κι επειδη στην Ομοσπονδια θα συνεχισει θελω να μειωσω τις ωρες διδασκαλιας του. Ας μπαινει μονο στις μεγαλες ταξεις. Αυτο βεβαια προσθετει το κοστος μιας καθηγητριας (να παραμεινει η κοπελα που πηραμε δηλαδη) αλλα ας ειναι.... Και οι μαθητες δεν θα χαρουν καθολου. Εχουν ερωτα με το Γιαννη. Αλλα τι να γινει.... Οσοι πιστοι προσελθουν....Τελος παντων, θα δουμε...... Αλλα κατι πρεπει να αλλαξει. Ηταν τρελοι οι ρυθμοι του Καληνυχτα σε ολους και ονειρα γλυκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Life προσεχε μην αφυδατωθει. Πολλα υγρα..... Αν καιμαλλον τα ξερεις καλυτερα απο εμενα Εδω σταματησε να βρεχει παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 02:22 Η lactoula έγραψε: #8.447 22-10-07 02:22 Χμ, εγω εχω αποφασισει... αλλα πως το κανουμε πραξη? Αχ.... Με εχουν φαει οι ερωτες... Καληνυχτα σε ολους! Εγω δεν το κοβω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 10:25 Η LIFE έγραψε: #8.448 22-10-07 10:25 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Life προσεχε μην αφυδατωθει. Πολλα υγρα..... Αν καιμαλλον τα ξερεις καλυτερα απο εμενα Εδω σταματησε να βρεχει παντως Click για ανάπτυξη... Καλημερα...ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες..ναι τις δινω πολλα υγρα και χυμο μπανανα..ευτυχως σημερα ειναι μια χαρα και περναμε μαζι αυτη τη βροχερη μερα στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:26 Η anabou έγραψε: #8.449 22-10-07 11:26 Καλημέρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:29 Η aretha έγραψε: #8.450 22-10-07 11:29 Καλημέρα! Τι πλατύ χαμόγελο είναι αυτό Αναστασία; Μη μου πεις ότι εντοπίστηκε ο αγνοούμενος επιβλέπων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αστρης Νεοφερμένο μέλος Η Αστρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:33 Η Αστρης έγραψε: #8.451 22-10-07 11:33 καλημέρα και σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mperr7 Νεοφερμένο μέλος Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:43 Η mperr7 έγραψε: #8.452 22-10-07 11:43 Καλημέρα σε όλους! Τι καιρός είναι αυτός; Μάτι δεν έκλεισα όλη νύχτα. Σκίστηκε κ η τέντα, γαμώτο. Είμαι στο γραφείο κ μετράω τις ώρες, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα να πάω σπίτι να χωθώ στο πάπλωμα με τον Μάγκα. Πως πέρασε αυτό το Σ/Κ ούτε που το κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:58 Η Mia_m έγραψε: #8.453 22-10-07 11:58 Καλημέρα σε όλους. Όντως πως πέρασε έτσι το ριμάδι!! Ξεκινάει καινούρια εβδομάδα,ελπίζω να είναι καλή αυτή,όχι σαν την προηγούμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 12:32 Η anabou έγραψε: #8.454 22-10-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Τι πλατύ χαμόγελο είναι αυτό Αναστασία; Μη μου πεις ότι εντοπίστηκε ο αγνοούμενος επιβλέπων!! Click για ανάπτυξη... Ο επιβλέπων παραμένει άφαντος αλλά σχεδόν όλο το σκ γύριζα έξω και μου φαίνεται ότι έχω ηρεμήσει κάπως . Αφού δεν μπορώ να αποφύγω την όλη καθυστέρηση την απολαμβάνω . Χτες είχα πάει στην Πετρούπολη στο Terra Petra και υπήρχε ένα τέλειο πορτοκαλί γατάκι. Ήταν πολύ ήμερο και καθαρό δεν ξεκόλλησε από πάνω μας, αλλά μου έκανε εντύπωση που όταν σηκωθήκαμε να φύγουμε πήγε απλά στο δίπλα τραπέζι, δεν μας ακολούθησε όπως φοβόμασταν . Μας είπαν ότι είναι του μαγαζιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 19:16 Η ioanna_g έγραψε: #8.455 22-10-07 19:16 Καλησπέρα! Επέστρεψα πάλι στη βάση μου... Έχω κουραστει πια τα πάνω κάτω και τους αποχωρισμούς... Αλλά τι να γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 21:25 Η μελινάκι έγραψε: #8.456 22-10-07 21:25 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα...ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες..ναι τις δινω πολλα υγρα και χυμο μπανανα..ευτυχως σημερα ειναι μια χαρα και περναμε μαζι αυτη τη βροχερη μερα στο σπιτι Click για ανάπτυξη... η αρρωστια βεβαια δεν ειναι ενα καλο πραγμα αλλα το οτι περνατε ενα ωραιο βροχερο πρωινο μαζι πρεπει να ειναι πολυ ωραιο πραγμα και για τις δυο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 21:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.457 22-10-07 21:32 γεια σας γατοοικογενια μου ελπιζω να ειστε ολοι/ες καλα πλεω σε πελαγη ευτυχιας αφου εχει τον αγαπημενο μου καιρο, φετος ειναι πολυ λιγοτερες οι ωρες που αφιερωνω στο διαβασμα (ειναι φυσιολογικο αυτο ή λουφαρω και δεν το καταλαβαινω;), εχω την υγεια μου εγω κι ολη η οικογενια μου και φυσικα ολα τα κατοικιδια μου (που ειναι κι αυτα μελη της οικογενιας μου αλλα ανηκουν σε ξεχωριστη (με την καλη εννοια) κατηγορια ειναι καλα, θα παω στο προγραμματου Πολιτιστικου Συλογου: ''κοσμημα'' μαζι με μια φιλη μου και μια αλλη κοπελα, και μολις τωρα ηρθε το χαρτι απο το lower που πηρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yodaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η yodaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:30 Η yodaki έγραψε: #8.458 22-10-07 23:30 Συνχαριτήρια Μελινάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:34 Η LIFE έγραψε: #8.459 22-10-07 23:34 Mπραβο Μελινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 01:53 Η χριστινα έγραψε: #8.460 23-10-07 01:53 Μπραβο Μελινακι κι απο εμενα!!!! Παντα επιτυχιες!!!!!! Τελικα ποιο ειχες δωσει; Δεν θυμαμαι..... Εμενα ηταν ημερα σιδερωματος σημερα (Αλλα μη το πειτε στη Νερινα, μισει το σιδερωμα ) Προσπαθω να δω πως θα οργανωσω το φροντιστηριο. Το να δουλευει ο Γιαννης 15ωρα παλι οταν συνελθει δεν με εμπνεει καθολου Βεβαια πρεπει να πεισω κι εκεινον που δεν κρατιεται. Κι επειδη στην Ομοσπονδια θα συνεχισει θελω να μειωσω τις ωρες διδασκαλιας του. Ας μπαινει μονο στις μεγαλες ταξεις. Αυτο βεβαια προσθετει το κοστος μιας καθηγητριας (να παραμεινει η κοπελα που πηραμε δηλαδη) αλλα ας ειναι.... Και οι μαθητες δεν θα χαρουν καθολου. Εχουν ερωτα με το Γιαννη. Αλλα τι να γινει.... Οσοι πιστοι προσελθουν....Τελος παντων, θα δουμε...... Αλλα κατι πρεπει να αλλαξει. Ηταν τρελοι οι ρυθμοι του Καληνυχτα σε ολους και ονειρα γλυκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμ, εγω εχω αποφασισει... αλλα πως το κανουμε πραξη? Αχ.... Με εχουν φαει οι ερωτες... Καληνυχτα σε ολους! Εγω δεν το κοβω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 10:25 Η LIFE έγραψε: #8.448 22-10-07 10:25 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Life προσεχε μην αφυδατωθει. Πολλα υγρα..... Αν καιμαλλον τα ξερεις καλυτερα απο εμενα Εδω σταματησε να βρεχει παντως Click για ανάπτυξη... Καλημερα...ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες..ναι τις δινω πολλα υγρα και χυμο μπανανα..ευτυχως σημερα ειναι μια χαρα και περναμε μαζι αυτη τη βροχερη μερα στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:26 Η anabou έγραψε: #8.449 22-10-07 11:26 Καλημέρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:29 Η aretha έγραψε: #8.450 22-10-07 11:29 Καλημέρα! Τι πλατύ χαμόγελο είναι αυτό Αναστασία; Μη μου πεις ότι εντοπίστηκε ο αγνοούμενος επιβλέπων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αστρης Νεοφερμένο μέλος Η Αστρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:33 Η Αστρης έγραψε: #8.451 22-10-07 11:33 καλημέρα και σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mperr7 Νεοφερμένο μέλος Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:43 Η mperr7 έγραψε: #8.452 22-10-07 11:43 Καλημέρα σε όλους! Τι καιρός είναι αυτός; Μάτι δεν έκλεισα όλη νύχτα. Σκίστηκε κ η τέντα, γαμώτο. Είμαι στο γραφείο κ μετράω τις ώρες, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα να πάω σπίτι να χωθώ στο πάπλωμα με τον Μάγκα. Πως πέρασε αυτό το Σ/Κ ούτε που το κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:58 Η Mia_m έγραψε: #8.453 22-10-07 11:58 Καλημέρα σε όλους. Όντως πως πέρασε έτσι το ριμάδι!! Ξεκινάει καινούρια εβδομάδα,ελπίζω να είναι καλή αυτή,όχι σαν την προηγούμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 12:32 Η anabou έγραψε: #8.454 22-10-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Τι πλατύ χαμόγελο είναι αυτό Αναστασία; Μη μου πεις ότι εντοπίστηκε ο αγνοούμενος επιβλέπων!! Click για ανάπτυξη... Ο επιβλέπων παραμένει άφαντος αλλά σχεδόν όλο το σκ γύριζα έξω και μου φαίνεται ότι έχω ηρεμήσει κάπως . Αφού δεν μπορώ να αποφύγω την όλη καθυστέρηση την απολαμβάνω . Χτες είχα πάει στην Πετρούπολη στο Terra Petra και υπήρχε ένα τέλειο πορτοκαλί γατάκι. Ήταν πολύ ήμερο και καθαρό δεν ξεκόλλησε από πάνω μας, αλλά μου έκανε εντύπωση που όταν σηκωθήκαμε να φύγουμε πήγε απλά στο δίπλα τραπέζι, δεν μας ακολούθησε όπως φοβόμασταν . Μας είπαν ότι είναι του μαγαζιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 19:16 Η ioanna_g έγραψε: #8.455 22-10-07 19:16 Καλησπέρα! Επέστρεψα πάλι στη βάση μου... Έχω κουραστει πια τα πάνω κάτω και τους αποχωρισμούς... Αλλά τι να γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 21:25 Η μελινάκι έγραψε: #8.456 22-10-07 21:25 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα...ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες..ναι τις δινω πολλα υγρα και χυμο μπανανα..ευτυχως σημερα ειναι μια χαρα και περναμε μαζι αυτη τη βροχερη μερα στο σπιτι Click για ανάπτυξη... η αρρωστια βεβαια δεν ειναι ενα καλο πραγμα αλλα το οτι περνατε ενα ωραιο βροχερο πρωινο μαζι πρεπει να ειναι πολυ ωραιο πραγμα και για τις δυο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 21:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.457 22-10-07 21:32 γεια σας γατοοικογενια μου ελπιζω να ειστε ολοι/ες καλα πλεω σε πελαγη ευτυχιας αφου εχει τον αγαπημενο μου καιρο, φετος ειναι πολυ λιγοτερες οι ωρες που αφιερωνω στο διαβασμα (ειναι φυσιολογικο αυτο ή λουφαρω και δεν το καταλαβαινω;), εχω την υγεια μου εγω κι ολη η οικογενια μου και φυσικα ολα τα κατοικιδια μου (που ειναι κι αυτα μελη της οικογενιας μου αλλα ανηκουν σε ξεχωριστη (με την καλη εννοια) κατηγορια ειναι καλα, θα παω στο προγραμματου Πολιτιστικου Συλογου: ''κοσμημα'' μαζι με μια φιλη μου και μια αλλη κοπελα, και μολις τωρα ηρθε το χαρτι απο το lower που πηρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yodaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η yodaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:30 Η yodaki έγραψε: #8.458 22-10-07 23:30 Συνχαριτήρια Μελινάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:34 Η LIFE έγραψε: #8.459 22-10-07 23:34 Mπραβο Μελινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 01:53 Η χριστινα έγραψε: #8.460 23-10-07 01:53 Μπραβο Μελινακι κι απο εμενα!!!! Παντα επιτυχιες!!!!!! Τελικα ποιο ειχες δωσει; Δεν θυμαμαι..... Εμενα ηταν ημερα σιδερωματος σημερα (Αλλα μη το πειτε στη Νερινα, μισει το σιδερωμα ) Προσπαθω να δω πως θα οργανωσω το φροντιστηριο. Το να δουλευει ο Γιαννης 15ωρα παλι οταν συνελθει δεν με εμπνεει καθολου Βεβαια πρεπει να πεισω κι εκεινον που δεν κρατιεται. Κι επειδη στην Ομοσπονδια θα συνεχισει θελω να μειωσω τις ωρες διδασκαλιας του. Ας μπαινει μονο στις μεγαλες ταξεις. Αυτο βεβαια προσθετει το κοστος μιας καθηγητριας (να παραμεινει η κοπελα που πηραμε δηλαδη) αλλα ας ειναι.... Και οι μαθητες δεν θα χαρουν καθολου. Εχουν ερωτα με το Γιαννη. Αλλα τι να γινει.... Οσοι πιστοι προσελθουν....Τελος παντων, θα δουμε...... Αλλα κατι πρεπει να αλλαξει. Ηταν τρελοι οι ρυθμοι του Καληνυχτα σε ολους και ονειρα γλυκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Life προσεχε μην αφυδατωθει. Πολλα υγρα..... Αν καιμαλλον τα ξερεις καλυτερα απο εμενα Εδω σταματησε να βρεχει παντως Click για ανάπτυξη... Καλημερα...ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες..ναι τις δινω πολλα υγρα και χυμο μπανανα..ευτυχως σημερα ειναι μια χαρα και περναμε μαζι αυτη τη βροχερη μερα στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:26 Η anabou έγραψε: #8.449 22-10-07 11:26 Καλημέρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:29 Η aretha έγραψε: #8.450 22-10-07 11:29 Καλημέρα! Τι πλατύ χαμόγελο είναι αυτό Αναστασία; Μη μου πεις ότι εντοπίστηκε ο αγνοούμενος επιβλέπων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αστρης Νεοφερμένο μέλος Η Αστρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:33 Η Αστρης έγραψε: #8.451 22-10-07 11:33 καλημέρα και σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mperr7 Νεοφερμένο μέλος Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:43 Η mperr7 έγραψε: #8.452 22-10-07 11:43 Καλημέρα σε όλους! Τι καιρός είναι αυτός; Μάτι δεν έκλεισα όλη νύχτα. Σκίστηκε κ η τέντα, γαμώτο. Είμαι στο γραφείο κ μετράω τις ώρες, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα να πάω σπίτι να χωθώ στο πάπλωμα με τον Μάγκα. Πως πέρασε αυτό το Σ/Κ ούτε που το κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:58 Η Mia_m έγραψε: #8.453 22-10-07 11:58 Καλημέρα σε όλους. Όντως πως πέρασε έτσι το ριμάδι!! Ξεκινάει καινούρια εβδομάδα,ελπίζω να είναι καλή αυτή,όχι σαν την προηγούμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 12:32 Η anabou έγραψε: #8.454 22-10-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Τι πλατύ χαμόγελο είναι αυτό Αναστασία; Μη μου πεις ότι εντοπίστηκε ο αγνοούμενος επιβλέπων!! Click για ανάπτυξη... Ο επιβλέπων παραμένει άφαντος αλλά σχεδόν όλο το σκ γύριζα έξω και μου φαίνεται ότι έχω ηρεμήσει κάπως . Αφού δεν μπορώ να αποφύγω την όλη καθυστέρηση την απολαμβάνω . Χτες είχα πάει στην Πετρούπολη στο Terra Petra και υπήρχε ένα τέλειο πορτοκαλί γατάκι. Ήταν πολύ ήμερο και καθαρό δεν ξεκόλλησε από πάνω μας, αλλά μου έκανε εντύπωση που όταν σηκωθήκαμε να φύγουμε πήγε απλά στο δίπλα τραπέζι, δεν μας ακολούθησε όπως φοβόμασταν . Μας είπαν ότι είναι του μαγαζιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 19:16 Η ioanna_g έγραψε: #8.455 22-10-07 19:16 Καλησπέρα! Επέστρεψα πάλι στη βάση μου... Έχω κουραστει πια τα πάνω κάτω και τους αποχωρισμούς... Αλλά τι να γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 21:25 Η μελινάκι έγραψε: #8.456 22-10-07 21:25 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα...ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες..ναι τις δινω πολλα υγρα και χυμο μπανανα..ευτυχως σημερα ειναι μια χαρα και περναμε μαζι αυτη τη βροχερη μερα στο σπιτι Click για ανάπτυξη... η αρρωστια βεβαια δεν ειναι ενα καλο πραγμα αλλα το οτι περνατε ενα ωραιο βροχερο πρωινο μαζι πρεπει να ειναι πολυ ωραιο πραγμα και για τις δυο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 21:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.457 22-10-07 21:32 γεια σας γατοοικογενια μου ελπιζω να ειστε ολοι/ες καλα πλεω σε πελαγη ευτυχιας αφου εχει τον αγαπημενο μου καιρο, φετος ειναι πολυ λιγοτερες οι ωρες που αφιερωνω στο διαβασμα (ειναι φυσιολογικο αυτο ή λουφαρω και δεν το καταλαβαινω;), εχω την υγεια μου εγω κι ολη η οικογενια μου και φυσικα ολα τα κατοικιδια μου (που ειναι κι αυτα μελη της οικογενιας μου αλλα ανηκουν σε ξεχωριστη (με την καλη εννοια) κατηγορια ειναι καλα, θα παω στο προγραμματου Πολιτιστικου Συλογου: ''κοσμημα'' μαζι με μια φιλη μου και μια αλλη κοπελα, και μολις τωρα ηρθε το χαρτι απο το lower που πηρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yodaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η yodaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:30 Η yodaki έγραψε: #8.458 22-10-07 23:30 Συνχαριτήρια Μελινάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:34 Η LIFE έγραψε: #8.459 22-10-07 23:34 Mπραβο Μελινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 01:53 Η χριστινα έγραψε: #8.460 23-10-07 01:53 Μπραβο Μελινακι κι απο εμενα!!!! Παντα επιτυχιες!!!!!! Τελικα ποιο ειχες δωσει; Δεν θυμαμαι..... Εμενα ηταν ημερα σιδερωματος σημερα (Αλλα μη το πειτε στη Νερινα, μισει το σιδερωμα ) Προσπαθω να δω πως θα οργανωσω το φροντιστηριο. Το να δουλευει ο Γιαννης 15ωρα παλι οταν συνελθει δεν με εμπνεει καθολου Βεβαια πρεπει να πεισω κι εκεινον που δεν κρατιεται. Κι επειδη στην Ομοσπονδια θα συνεχισει θελω να μειωσω τις ωρες διδασκαλιας του. Ας μπαινει μονο στις μεγαλες ταξεις. Αυτο βεβαια προσθετει το κοστος μιας καθηγητριας (να παραμεινει η κοπελα που πηραμε δηλαδη) αλλα ας ειναι.... Και οι μαθητες δεν θα χαρουν καθολου. Εχουν ερωτα με το Γιαννη. Αλλα τι να γινει.... Οσοι πιστοι προσελθουν....Τελος παντων, θα δουμε...... Αλλα κατι πρεπει να αλλαξει. Ηταν τρελοι οι ρυθμοι του Καληνυχτα σε ολους και ονειρα γλυκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:29 Η aretha έγραψε: #8.450 22-10-07 11:29 Καλημέρα! Τι πλατύ χαμόγελο είναι αυτό Αναστασία; Μη μου πεις ότι εντοπίστηκε ο αγνοούμενος επιβλέπων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αστρης Νεοφερμένο μέλος Η Αστρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:33 Η Αστρης έγραψε: #8.451 22-10-07 11:33 καλημέρα και σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mperr7 Νεοφερμένο μέλος Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:43 Η mperr7 έγραψε: #8.452 22-10-07 11:43 Καλημέρα σε όλους! Τι καιρός είναι αυτός; Μάτι δεν έκλεισα όλη νύχτα. Σκίστηκε κ η τέντα, γαμώτο. Είμαι στο γραφείο κ μετράω τις ώρες, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα να πάω σπίτι να χωθώ στο πάπλωμα με τον Μάγκα. Πως πέρασε αυτό το Σ/Κ ούτε που το κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:58 Η Mia_m έγραψε: #8.453 22-10-07 11:58 Καλημέρα σε όλους. Όντως πως πέρασε έτσι το ριμάδι!! Ξεκινάει καινούρια εβδομάδα,ελπίζω να είναι καλή αυτή,όχι σαν την προηγούμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 12:32 Η anabou έγραψε: #8.454 22-10-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Τι πλατύ χαμόγελο είναι αυτό Αναστασία; Μη μου πεις ότι εντοπίστηκε ο αγνοούμενος επιβλέπων!! Click για ανάπτυξη... Ο επιβλέπων παραμένει άφαντος αλλά σχεδόν όλο το σκ γύριζα έξω και μου φαίνεται ότι έχω ηρεμήσει κάπως . Αφού δεν μπορώ να αποφύγω την όλη καθυστέρηση την απολαμβάνω . Χτες είχα πάει στην Πετρούπολη στο Terra Petra και υπήρχε ένα τέλειο πορτοκαλί γατάκι. Ήταν πολύ ήμερο και καθαρό δεν ξεκόλλησε από πάνω μας, αλλά μου έκανε εντύπωση που όταν σηκωθήκαμε να φύγουμε πήγε απλά στο δίπλα τραπέζι, δεν μας ακολούθησε όπως φοβόμασταν . Μας είπαν ότι είναι του μαγαζιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 19:16 Η ioanna_g έγραψε: #8.455 22-10-07 19:16 Καλησπέρα! Επέστρεψα πάλι στη βάση μου... Έχω κουραστει πια τα πάνω κάτω και τους αποχωρισμούς... Αλλά τι να γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 21:25 Η μελινάκι έγραψε: #8.456 22-10-07 21:25 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα...ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες..ναι τις δινω πολλα υγρα και χυμο μπανανα..ευτυχως σημερα ειναι μια χαρα και περναμε μαζι αυτη τη βροχερη μερα στο σπιτι Click για ανάπτυξη... η αρρωστια βεβαια δεν ειναι ενα καλο πραγμα αλλα το οτι περνατε ενα ωραιο βροχερο πρωινο μαζι πρεπει να ειναι πολυ ωραιο πραγμα και για τις δυο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 21:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.457 22-10-07 21:32 γεια σας γατοοικογενια μου ελπιζω να ειστε ολοι/ες καλα πλεω σε πελαγη ευτυχιας αφου εχει τον αγαπημενο μου καιρο, φετος ειναι πολυ λιγοτερες οι ωρες που αφιερωνω στο διαβασμα (ειναι φυσιολογικο αυτο ή λουφαρω και δεν το καταλαβαινω;), εχω την υγεια μου εγω κι ολη η οικογενια μου και φυσικα ολα τα κατοικιδια μου (που ειναι κι αυτα μελη της οικογενιας μου αλλα ανηκουν σε ξεχωριστη (με την καλη εννοια) κατηγορια ειναι καλα, θα παω στο προγραμματου Πολιτιστικου Συλογου: ''κοσμημα'' μαζι με μια φιλη μου και μια αλλη κοπελα, και μολις τωρα ηρθε το χαρτι απο το lower που πηρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yodaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η yodaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:30 Η yodaki έγραψε: #8.458 22-10-07 23:30 Συνχαριτήρια Μελινάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:34 Η LIFE έγραψε: #8.459 22-10-07 23:34 Mπραβο Μελινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 01:53 Η χριστινα έγραψε: #8.460 23-10-07 01:53 Μπραβο Μελινακι κι απο εμενα!!!! Παντα επιτυχιες!!!!!! Τελικα ποιο ειχες δωσει; Δεν θυμαμαι..... Εμενα ηταν ημερα σιδερωματος σημερα (Αλλα μη το πειτε στη Νερινα, μισει το σιδερωμα ) Προσπαθω να δω πως θα οργανωσω το φροντιστηριο. Το να δουλευει ο Γιαννης 15ωρα παλι οταν συνελθει δεν με εμπνεει καθολου Βεβαια πρεπει να πεισω κι εκεινον που δεν κρατιεται. Κι επειδη στην Ομοσπονδια θα συνεχισει θελω να μειωσω τις ωρες διδασκαλιας του. Ας μπαινει μονο στις μεγαλες ταξεις. Αυτο βεβαια προσθετει το κοστος μιας καθηγητριας (να παραμεινει η κοπελα που πηραμε δηλαδη) αλλα ας ειναι.... Και οι μαθητες δεν θα χαρουν καθολου. Εχουν ερωτα με το Γιαννη. Αλλα τι να γινει.... Οσοι πιστοι προσελθουν....Τελος παντων, θα δουμε...... Αλλα κατι πρεπει να αλλαξει. Ηταν τρελοι οι ρυθμοι του Καληνυχτα σε ολους και ονειρα γλυκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Τι πλατύ χαμόγελο είναι αυτό Αναστασία; Μη μου πεις ότι εντοπίστηκε ο αγνοούμενος επιβλέπων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αστρης Νεοφερμένο μέλος Η Αστρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:33 Η Αστρης έγραψε: #8.451 22-10-07 11:33 καλημέρα και σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mperr7 Νεοφερμένο μέλος Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:43 Η mperr7 έγραψε: #8.452 22-10-07 11:43 Καλημέρα σε όλους! Τι καιρός είναι αυτός; Μάτι δεν έκλεισα όλη νύχτα. Σκίστηκε κ η τέντα, γαμώτο. Είμαι στο γραφείο κ μετράω τις ώρες, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα να πάω σπίτι να χωθώ στο πάπλωμα με τον Μάγκα. Πως πέρασε αυτό το Σ/Κ ούτε που το κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:58 Η Mia_m έγραψε: #8.453 22-10-07 11:58 Καλημέρα σε όλους. Όντως πως πέρασε έτσι το ριμάδι!! Ξεκινάει καινούρια εβδομάδα,ελπίζω να είναι καλή αυτή,όχι σαν την προηγούμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 12:32 Η anabou έγραψε: #8.454 22-10-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Τι πλατύ χαμόγελο είναι αυτό Αναστασία; Μη μου πεις ότι εντοπίστηκε ο αγνοούμενος επιβλέπων!! Click για ανάπτυξη... Ο επιβλέπων παραμένει άφαντος αλλά σχεδόν όλο το σκ γύριζα έξω και μου φαίνεται ότι έχω ηρεμήσει κάπως . Αφού δεν μπορώ να αποφύγω την όλη καθυστέρηση την απολαμβάνω . Χτες είχα πάει στην Πετρούπολη στο Terra Petra και υπήρχε ένα τέλειο πορτοκαλί γατάκι. Ήταν πολύ ήμερο και καθαρό δεν ξεκόλλησε από πάνω μας, αλλά μου έκανε εντύπωση που όταν σηκωθήκαμε να φύγουμε πήγε απλά στο δίπλα τραπέζι, δεν μας ακολούθησε όπως φοβόμασταν . Μας είπαν ότι είναι του μαγαζιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 19:16 Η ioanna_g έγραψε: #8.455 22-10-07 19:16 Καλησπέρα! Επέστρεψα πάλι στη βάση μου... Έχω κουραστει πια τα πάνω κάτω και τους αποχωρισμούς... Αλλά τι να γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 21:25 Η μελινάκι έγραψε: #8.456 22-10-07 21:25 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα...ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες..ναι τις δινω πολλα υγρα και χυμο μπανανα..ευτυχως σημερα ειναι μια χαρα και περναμε μαζι αυτη τη βροχερη μερα στο σπιτι Click για ανάπτυξη... η αρρωστια βεβαια δεν ειναι ενα καλο πραγμα αλλα το οτι περνατε ενα ωραιο βροχερο πρωινο μαζι πρεπει να ειναι πολυ ωραιο πραγμα και για τις δυο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 21:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.457 22-10-07 21:32 γεια σας γατοοικογενια μου ελπιζω να ειστε ολοι/ες καλα πλεω σε πελαγη ευτυχιας αφου εχει τον αγαπημενο μου καιρο, φετος ειναι πολυ λιγοτερες οι ωρες που αφιερωνω στο διαβασμα (ειναι φυσιολογικο αυτο ή λουφαρω και δεν το καταλαβαινω;), εχω την υγεια μου εγω κι ολη η οικογενια μου και φυσικα ολα τα κατοικιδια μου (που ειναι κι αυτα μελη της οικογενιας μου αλλα ανηκουν σε ξεχωριστη (με την καλη εννοια) κατηγορια ειναι καλα, θα παω στο προγραμματου Πολιτιστικου Συλογου: ''κοσμημα'' μαζι με μια φιλη μου και μια αλλη κοπελα, και μολις τωρα ηρθε το χαρτι απο το lower που πηρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yodaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η yodaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:30 Η yodaki έγραψε: #8.458 22-10-07 23:30 Συνχαριτήρια Μελινάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:34 Η LIFE έγραψε: #8.459 22-10-07 23:34 Mπραβο Μελινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 01:53 Η χριστινα έγραψε: #8.460 23-10-07 01:53 Μπραβο Μελινακι κι απο εμενα!!!! Παντα επιτυχιες!!!!!! Τελικα ποιο ειχες δωσει; Δεν θυμαμαι..... Εμενα ηταν ημερα σιδερωματος σημερα (Αλλα μη το πειτε στη Νερινα, μισει το σιδερωμα ) Προσπαθω να δω πως θα οργανωσω το φροντιστηριο. Το να δουλευει ο Γιαννης 15ωρα παλι οταν συνελθει δεν με εμπνεει καθολου Βεβαια πρεπει να πεισω κι εκεινον που δεν κρατιεται. Κι επειδη στην Ομοσπονδια θα συνεχισει θελω να μειωσω τις ωρες διδασκαλιας του. Ας μπαινει μονο στις μεγαλες ταξεις. Αυτο βεβαια προσθετει το κοστος μιας καθηγητριας (να παραμεινει η κοπελα που πηραμε δηλαδη) αλλα ας ειναι.... Και οι μαθητες δεν θα χαρουν καθολου. Εχουν ερωτα με το Γιαννη. Αλλα τι να γινει.... Οσοι πιστοι προσελθουν....Τελος παντων, θα δουμε...... Αλλα κατι πρεπει να αλλαξει. Ηταν τρελοι οι ρυθμοι του Καληνυχτα σε ολους και ονειρα γλυκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα και σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mperr7 Νεοφερμένο μέλος Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:43 Η mperr7 έγραψε: #8.452 22-10-07 11:43 Καλημέρα σε όλους! Τι καιρός είναι αυτός; Μάτι δεν έκλεισα όλη νύχτα. Σκίστηκε κ η τέντα, γαμώτο. Είμαι στο γραφείο κ μετράω τις ώρες, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα να πάω σπίτι να χωθώ στο πάπλωμα με τον Μάγκα. Πως πέρασε αυτό το Σ/Κ ούτε που το κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:58 Η Mia_m έγραψε: #8.453 22-10-07 11:58 Καλημέρα σε όλους. Όντως πως πέρασε έτσι το ριμάδι!! Ξεκινάει καινούρια εβδομάδα,ελπίζω να είναι καλή αυτή,όχι σαν την προηγούμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 12:32 Η anabou έγραψε: #8.454 22-10-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Τι πλατύ χαμόγελο είναι αυτό Αναστασία; Μη μου πεις ότι εντοπίστηκε ο αγνοούμενος επιβλέπων!! Click για ανάπτυξη... Ο επιβλέπων παραμένει άφαντος αλλά σχεδόν όλο το σκ γύριζα έξω και μου φαίνεται ότι έχω ηρεμήσει κάπως . Αφού δεν μπορώ να αποφύγω την όλη καθυστέρηση την απολαμβάνω . Χτες είχα πάει στην Πετρούπολη στο Terra Petra και υπήρχε ένα τέλειο πορτοκαλί γατάκι. Ήταν πολύ ήμερο και καθαρό δεν ξεκόλλησε από πάνω μας, αλλά μου έκανε εντύπωση που όταν σηκωθήκαμε να φύγουμε πήγε απλά στο δίπλα τραπέζι, δεν μας ακολούθησε όπως φοβόμασταν . Μας είπαν ότι είναι του μαγαζιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 19:16 Η ioanna_g έγραψε: #8.455 22-10-07 19:16 Καλησπέρα! Επέστρεψα πάλι στη βάση μου... Έχω κουραστει πια τα πάνω κάτω και τους αποχωρισμούς... Αλλά τι να γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 21:25 Η μελινάκι έγραψε: #8.456 22-10-07 21:25 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα...ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες..ναι τις δινω πολλα υγρα και χυμο μπανανα..ευτυχως σημερα ειναι μια χαρα και περναμε μαζι αυτη τη βροχερη μερα στο σπιτι Click για ανάπτυξη... η αρρωστια βεβαια δεν ειναι ενα καλο πραγμα αλλα το οτι περνατε ενα ωραιο βροχερο πρωινο μαζι πρεπει να ειναι πολυ ωραιο πραγμα και για τις δυο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 21:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.457 22-10-07 21:32 γεια σας γατοοικογενια μου ελπιζω να ειστε ολοι/ες καλα πλεω σε πελαγη ευτυχιας αφου εχει τον αγαπημενο μου καιρο, φετος ειναι πολυ λιγοτερες οι ωρες που αφιερωνω στο διαβασμα (ειναι φυσιολογικο αυτο ή λουφαρω και δεν το καταλαβαινω;), εχω την υγεια μου εγω κι ολη η οικογενια μου και φυσικα ολα τα κατοικιδια μου (που ειναι κι αυτα μελη της οικογενιας μου αλλα ανηκουν σε ξεχωριστη (με την καλη εννοια) κατηγορια ειναι καλα, θα παω στο προγραμματου Πολιτιστικου Συλογου: ''κοσμημα'' μαζι με μια φιλη μου και μια αλλη κοπελα, και μολις τωρα ηρθε το χαρτι απο το lower που πηρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yodaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η yodaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:30 Η yodaki έγραψε: #8.458 22-10-07 23:30 Συνχαριτήρια Μελινάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:34 Η LIFE έγραψε: #8.459 22-10-07 23:34 Mπραβο Μελινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 01:53 Η χριστινα έγραψε: #8.460 23-10-07 01:53 Μπραβο Μελινακι κι απο εμενα!!!! Παντα επιτυχιες!!!!!! Τελικα ποιο ειχες δωσει; Δεν θυμαμαι..... Εμενα ηταν ημερα σιδερωματος σημερα (Αλλα μη το πειτε στη Νερινα, μισει το σιδερωμα ) Προσπαθω να δω πως θα οργανωσω το φροντιστηριο. Το να δουλευει ο Γιαννης 15ωρα παλι οταν συνελθει δεν με εμπνεει καθολου Βεβαια πρεπει να πεισω κι εκεινον που δεν κρατιεται. Κι επειδη στην Ομοσπονδια θα συνεχισει θελω να μειωσω τις ωρες διδασκαλιας του. Ας μπαινει μονο στις μεγαλες ταξεις. Αυτο βεβαια προσθετει το κοστος μιας καθηγητριας (να παραμεινει η κοπελα που πηραμε δηλαδη) αλλα ας ειναι.... Και οι μαθητες δεν θα χαρουν καθολου. Εχουν ερωτα με το Γιαννη. Αλλα τι να γινει.... Οσοι πιστοι προσελθουν....Τελος παντων, θα δουμε...... Αλλα κατι πρεπει να αλλαξει. Ηταν τρελοι οι ρυθμοι του Καληνυχτα σε ολους και ονειρα γλυκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σε όλους! Τι καιρός είναι αυτός; Μάτι δεν έκλεισα όλη νύχτα. Σκίστηκε κ η τέντα, γαμώτο. Είμαι στο γραφείο κ μετράω τις ώρες, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα να πάω σπίτι να χωθώ στο πάπλωμα με τον Μάγκα. Πως πέρασε αυτό το Σ/Κ ούτε που το κατάλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 11:58 Η Mia_m έγραψε: #8.453 22-10-07 11:58 Καλημέρα σε όλους. Όντως πως πέρασε έτσι το ριμάδι!! Ξεκινάει καινούρια εβδομάδα,ελπίζω να είναι καλή αυτή,όχι σαν την προηγούμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 12:32 Η anabou έγραψε: #8.454 22-10-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Τι πλατύ χαμόγελο είναι αυτό Αναστασία; Μη μου πεις ότι εντοπίστηκε ο αγνοούμενος επιβλέπων!! Click για ανάπτυξη... Ο επιβλέπων παραμένει άφαντος αλλά σχεδόν όλο το σκ γύριζα έξω και μου φαίνεται ότι έχω ηρεμήσει κάπως . Αφού δεν μπορώ να αποφύγω την όλη καθυστέρηση την απολαμβάνω . Χτες είχα πάει στην Πετρούπολη στο Terra Petra και υπήρχε ένα τέλειο πορτοκαλί γατάκι. Ήταν πολύ ήμερο και καθαρό δεν ξεκόλλησε από πάνω μας, αλλά μου έκανε εντύπωση που όταν σηκωθήκαμε να φύγουμε πήγε απλά στο δίπλα τραπέζι, δεν μας ακολούθησε όπως φοβόμασταν . Μας είπαν ότι είναι του μαγαζιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 19:16 Η ioanna_g έγραψε: #8.455 22-10-07 19:16 Καλησπέρα! Επέστρεψα πάλι στη βάση μου... Έχω κουραστει πια τα πάνω κάτω και τους αποχωρισμούς... Αλλά τι να γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 21:25 Η μελινάκι έγραψε: #8.456 22-10-07 21:25 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα...ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες..ναι τις δινω πολλα υγρα και χυμο μπανανα..ευτυχως σημερα ειναι μια χαρα και περναμε μαζι αυτη τη βροχερη μερα στο σπιτι Click για ανάπτυξη... η αρρωστια βεβαια δεν ειναι ενα καλο πραγμα αλλα το οτι περνατε ενα ωραιο βροχερο πρωινο μαζι πρεπει να ειναι πολυ ωραιο πραγμα και για τις δυο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 21:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.457 22-10-07 21:32 γεια σας γατοοικογενια μου ελπιζω να ειστε ολοι/ες καλα πλεω σε πελαγη ευτυχιας αφου εχει τον αγαπημενο μου καιρο, φετος ειναι πολυ λιγοτερες οι ωρες που αφιερωνω στο διαβασμα (ειναι φυσιολογικο αυτο ή λουφαρω και δεν το καταλαβαινω;), εχω την υγεια μου εγω κι ολη η οικογενια μου και φυσικα ολα τα κατοικιδια μου (που ειναι κι αυτα μελη της οικογενιας μου αλλα ανηκουν σε ξεχωριστη (με την καλη εννοια) κατηγορια ειναι καλα, θα παω στο προγραμματου Πολιτιστικου Συλογου: ''κοσμημα'' μαζι με μια φιλη μου και μια αλλη κοπελα, και μολις τωρα ηρθε το χαρτι απο το lower που πηρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yodaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η yodaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:30 Η yodaki έγραψε: #8.458 22-10-07 23:30 Συνχαριτήρια Μελινάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:34 Η LIFE έγραψε: #8.459 22-10-07 23:34 Mπραβο Μελινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 01:53 Η χριστινα έγραψε: #8.460 23-10-07 01:53 Μπραβο Μελινακι κι απο εμενα!!!! Παντα επιτυχιες!!!!!! Τελικα ποιο ειχες δωσει; Δεν θυμαμαι..... Εμενα ηταν ημερα σιδερωματος σημερα (Αλλα μη το πειτε στη Νερινα, μισει το σιδερωμα ) Προσπαθω να δω πως θα οργανωσω το φροντιστηριο. Το να δουλευει ο Γιαννης 15ωρα παλι οταν συνελθει δεν με εμπνεει καθολου Βεβαια πρεπει να πεισω κι εκεινον που δεν κρατιεται. Κι επειδη στην Ομοσπονδια θα συνεχισει θελω να μειωσω τις ωρες διδασκαλιας του. Ας μπαινει μονο στις μεγαλες ταξεις. Αυτο βεβαια προσθετει το κοστος μιας καθηγητριας (να παραμεινει η κοπελα που πηραμε δηλαδη) αλλα ας ειναι.... Και οι μαθητες δεν θα χαρουν καθολου. Εχουν ερωτα με το Γιαννη. Αλλα τι να γινει.... Οσοι πιστοι προσελθουν....Τελος παντων, θα δουμε...... Αλλα κατι πρεπει να αλλαξει. Ηταν τρελοι οι ρυθμοι του Καληνυχτα σε ολους και ονειρα γλυκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα σε όλους. Όντως πως πέρασε έτσι το ριμάδι!! Ξεκινάει καινούρια εβδομάδα,ελπίζω να είναι καλή αυτή,όχι σαν την προηγούμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 12:32 Η anabou έγραψε: #8.454 22-10-07 12:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Τι πλατύ χαμόγελο είναι αυτό Αναστασία; Μη μου πεις ότι εντοπίστηκε ο αγνοούμενος επιβλέπων!! Click για ανάπτυξη... Ο επιβλέπων παραμένει άφαντος αλλά σχεδόν όλο το σκ γύριζα έξω και μου φαίνεται ότι έχω ηρεμήσει κάπως . Αφού δεν μπορώ να αποφύγω την όλη καθυστέρηση την απολαμβάνω . Χτες είχα πάει στην Πετρούπολη στο Terra Petra και υπήρχε ένα τέλειο πορτοκαλί γατάκι. Ήταν πολύ ήμερο και καθαρό δεν ξεκόλλησε από πάνω μας, αλλά μου έκανε εντύπωση που όταν σηκωθήκαμε να φύγουμε πήγε απλά στο δίπλα τραπέζι, δεν μας ακολούθησε όπως φοβόμασταν . Μας είπαν ότι είναι του μαγαζιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 19:16 Η ioanna_g έγραψε: #8.455 22-10-07 19:16 Καλησπέρα! Επέστρεψα πάλι στη βάση μου... Έχω κουραστει πια τα πάνω κάτω και τους αποχωρισμούς... Αλλά τι να γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 21:25 Η μελινάκι έγραψε: #8.456 22-10-07 21:25 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα...ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες..ναι τις δινω πολλα υγρα και χυμο μπανανα..ευτυχως σημερα ειναι μια χαρα και περναμε μαζι αυτη τη βροχερη μερα στο σπιτι Click για ανάπτυξη... η αρρωστια βεβαια δεν ειναι ενα καλο πραγμα αλλα το οτι περνατε ενα ωραιο βροχερο πρωινο μαζι πρεπει να ειναι πολυ ωραιο πραγμα και για τις δυο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 21:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.457 22-10-07 21:32 γεια σας γατοοικογενια μου ελπιζω να ειστε ολοι/ες καλα πλεω σε πελαγη ευτυχιας αφου εχει τον αγαπημενο μου καιρο, φετος ειναι πολυ λιγοτερες οι ωρες που αφιερωνω στο διαβασμα (ειναι φυσιολογικο αυτο ή λουφαρω και δεν το καταλαβαινω;), εχω την υγεια μου εγω κι ολη η οικογενια μου και φυσικα ολα τα κατοικιδια μου (που ειναι κι αυτα μελη της οικογενιας μου αλλα ανηκουν σε ξεχωριστη (με την καλη εννοια) κατηγορια ειναι καλα, θα παω στο προγραμματου Πολιτιστικου Συλογου: ''κοσμημα'' μαζι με μια φιλη μου και μια αλλη κοπελα, και μολις τωρα ηρθε το χαρτι απο το lower που πηρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yodaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η yodaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:30 Η yodaki έγραψε: #8.458 22-10-07 23:30 Συνχαριτήρια Μελινάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:34 Η LIFE έγραψε: #8.459 22-10-07 23:34 Mπραβο Μελινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 01:53 Η χριστινα έγραψε: #8.460 23-10-07 01:53 Μπραβο Μελινακι κι απο εμενα!!!! Παντα επιτυχιες!!!!!! Τελικα ποιο ειχες δωσει; Δεν θυμαμαι..... Εμενα ηταν ημερα σιδερωματος σημερα (Αλλα μη το πειτε στη Νερινα, μισει το σιδερωμα ) Προσπαθω να δω πως θα οργανωσω το φροντιστηριο. Το να δουλευει ο Γιαννης 15ωρα παλι οταν συνελθει δεν με εμπνεει καθολου Βεβαια πρεπει να πεισω κι εκεινον που δεν κρατιεται. Κι επειδη στην Ομοσπονδια θα συνεχισει θελω να μειωσω τις ωρες διδασκαλιας του. Ας μπαινει μονο στις μεγαλες ταξεις. Αυτο βεβαια προσθετει το κοστος μιας καθηγητριας (να παραμεινει η κοπελα που πηραμε δηλαδη) αλλα ας ειναι.... Και οι μαθητες δεν θα χαρουν καθολου. Εχουν ερωτα με το Γιαννη. Αλλα τι να γινει.... Οσοι πιστοι προσελθουν....Τελος παντων, θα δουμε...... Αλλα κατι πρεπει να αλλαξει. Ηταν τρελοι οι ρυθμοι του Καληνυχτα σε ολους και ονειρα γλυκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα! Τι πλατύ χαμόγελο είναι αυτό Αναστασία; Μη μου πεις ότι εντοπίστηκε ο αγνοούμενος επιβλέπων!! Click για ανάπτυξη... Ο επιβλέπων παραμένει άφαντος αλλά σχεδόν όλο το σκ γύριζα έξω και μου φαίνεται ότι έχω ηρεμήσει κάπως . Αφού δεν μπορώ να αποφύγω την όλη καθυστέρηση την απολαμβάνω . Χτες είχα πάει στην Πετρούπολη στο Terra Petra και υπήρχε ένα τέλειο πορτοκαλί γατάκι. Ήταν πολύ ήμερο και καθαρό δεν ξεκόλλησε από πάνω μας, αλλά μου έκανε εντύπωση που όταν σηκωθήκαμε να φύγουμε πήγε απλά στο δίπλα τραπέζι, δεν μας ακολούθησε όπως φοβόμασταν . Μας είπαν ότι είναι του μαγαζιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 19:16 Η ioanna_g έγραψε: #8.455 22-10-07 19:16 Καλησπέρα! Επέστρεψα πάλι στη βάση μου... Έχω κουραστει πια τα πάνω κάτω και τους αποχωρισμούς... Αλλά τι να γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 21:25 Η μελινάκι έγραψε: #8.456 22-10-07 21:25 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα...ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες..ναι τις δινω πολλα υγρα και χυμο μπανανα..ευτυχως σημερα ειναι μια χαρα και περναμε μαζι αυτη τη βροχερη μερα στο σπιτι Click για ανάπτυξη... η αρρωστια βεβαια δεν ειναι ενα καλο πραγμα αλλα το οτι περνατε ενα ωραιο βροχερο πρωινο μαζι πρεπει να ειναι πολυ ωραιο πραγμα και για τις δυο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 21:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.457 22-10-07 21:32 γεια σας γατοοικογενια μου ελπιζω να ειστε ολοι/ες καλα πλεω σε πελαγη ευτυχιας αφου εχει τον αγαπημενο μου καιρο, φετος ειναι πολυ λιγοτερες οι ωρες που αφιερωνω στο διαβασμα (ειναι φυσιολογικο αυτο ή λουφαρω και δεν το καταλαβαινω;), εχω την υγεια μου εγω κι ολη η οικογενια μου και φυσικα ολα τα κατοικιδια μου (που ειναι κι αυτα μελη της οικογενιας μου αλλα ανηκουν σε ξεχωριστη (με την καλη εννοια) κατηγορια ειναι καλα, θα παω στο προγραμματου Πολιτιστικου Συλογου: ''κοσμημα'' μαζι με μια φιλη μου και μια αλλη κοπελα, και μολις τωρα ηρθε το χαρτι απο το lower που πηρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yodaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η yodaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:30 Η yodaki έγραψε: #8.458 22-10-07 23:30 Συνχαριτήρια Μελινάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:34 Η LIFE έγραψε: #8.459 22-10-07 23:34 Mπραβο Μελινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 01:53 Η χριστινα έγραψε: #8.460 23-10-07 01:53 Μπραβο Μελινακι κι απο εμενα!!!! Παντα επιτυχιες!!!!!! Τελικα ποιο ειχες δωσει; Δεν θυμαμαι..... Εμενα ηταν ημερα σιδερωματος σημερα (Αλλα μη το πειτε στη Νερινα, μισει το σιδερωμα ) Προσπαθω να δω πως θα οργανωσω το φροντιστηριο. Το να δουλευει ο Γιαννης 15ωρα παλι οταν συνελθει δεν με εμπνεει καθολου Βεβαια πρεπει να πεισω κι εκεινον που δεν κρατιεται. Κι επειδη στην Ομοσπονδια θα συνεχισει θελω να μειωσω τις ωρες διδασκαλιας του. Ας μπαινει μονο στις μεγαλες ταξεις. Αυτο βεβαια προσθετει το κοστος μιας καθηγητριας (να παραμεινει η κοπελα που πηραμε δηλαδη) αλλα ας ειναι.... Και οι μαθητες δεν θα χαρουν καθολου. Εχουν ερωτα με το Γιαννη. Αλλα τι να γινει.... Οσοι πιστοι προσελθουν....Τελος παντων, θα δουμε...... Αλλα κατι πρεπει να αλλαξει. Ηταν τρελοι οι ρυθμοι του Καληνυχτα σε ολους και ονειρα γλυκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα! Επέστρεψα πάλι στη βάση μου... Έχω κουραστει πια τα πάνω κάτω και τους αποχωρισμούς... Αλλά τι να γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 21:25 Η μελινάκι έγραψε: #8.456 22-10-07 21:25 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα...ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες..ναι τις δινω πολλα υγρα και χυμο μπανανα..ευτυχως σημερα ειναι μια χαρα και περναμε μαζι αυτη τη βροχερη μερα στο σπιτι Click για ανάπτυξη... η αρρωστια βεβαια δεν ειναι ενα καλο πραγμα αλλα το οτι περνατε ενα ωραιο βροχερο πρωινο μαζι πρεπει να ειναι πολυ ωραιο πραγμα και για τις δυο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 21:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.457 22-10-07 21:32 γεια σας γατοοικογενια μου ελπιζω να ειστε ολοι/ες καλα πλεω σε πελαγη ευτυχιας αφου εχει τον αγαπημενο μου καιρο, φετος ειναι πολυ λιγοτερες οι ωρες που αφιερωνω στο διαβασμα (ειναι φυσιολογικο αυτο ή λουφαρω και δεν το καταλαβαινω;), εχω την υγεια μου εγω κι ολη η οικογενια μου και φυσικα ολα τα κατοικιδια μου (που ειναι κι αυτα μελη της οικογενιας μου αλλα ανηκουν σε ξεχωριστη (με την καλη εννοια) κατηγορια ειναι καλα, θα παω στο προγραμματου Πολιτιστικου Συλογου: ''κοσμημα'' μαζι με μια φιλη μου και μια αλλη κοπελα, και μολις τωρα ηρθε το χαρτι απο το lower που πηρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yodaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η yodaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:30 Η yodaki έγραψε: #8.458 22-10-07 23:30 Συνχαριτήρια Μελινάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:34 Η LIFE έγραψε: #8.459 22-10-07 23:34 Mπραβο Μελινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 01:53 Η χριστινα έγραψε: #8.460 23-10-07 01:53 Μπραβο Μελινακι κι απο εμενα!!!! Παντα επιτυχιες!!!!!! Τελικα ποιο ειχες δωσει; Δεν θυμαμαι..... Εμενα ηταν ημερα σιδερωματος σημερα (Αλλα μη το πειτε στη Νερινα, μισει το σιδερωμα ) Προσπαθω να δω πως θα οργανωσω το φροντιστηριο. Το να δουλευει ο Γιαννης 15ωρα παλι οταν συνελθει δεν με εμπνεει καθολου Βεβαια πρεπει να πεισω κι εκεινον που δεν κρατιεται. Κι επειδη στην Ομοσπονδια θα συνεχισει θελω να μειωσω τις ωρες διδασκαλιας του. Ας μπαινει μονο στις μεγαλες ταξεις. Αυτο βεβαια προσθετει το κοστος μιας καθηγητριας (να παραμεινει η κοπελα που πηραμε δηλαδη) αλλα ας ειναι.... Και οι μαθητες δεν θα χαρουν καθολου. Εχουν ερωτα με το Γιαννη. Αλλα τι να γινει.... Οσοι πιστοι προσελθουν....Τελος παντων, θα δουμε...... Αλλα κατι πρεπει να αλλαξει. Ηταν τρελοι οι ρυθμοι του Καληνυχτα σε ολους και ονειρα γλυκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλημερα...ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες..ναι τις δινω πολλα υγρα και χυμο μπανανα..ευτυχως σημερα ειναι μια χαρα και περναμε μαζι αυτη τη βροχερη μερα στο σπιτι Click για ανάπτυξη... η αρρωστια βεβαια δεν ειναι ενα καλο πραγμα αλλα το οτι περνατε ενα ωραιο βροχερο πρωινο μαζι πρεπει να ειναι πολυ ωραιο πραγμα και για τις δυο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 21:32 Η μελινάκι έγραψε: #8.457 22-10-07 21:32 γεια σας γατοοικογενια μου ελπιζω να ειστε ολοι/ες καλα πλεω σε πελαγη ευτυχιας αφου εχει τον αγαπημενο μου καιρο, φετος ειναι πολυ λιγοτερες οι ωρες που αφιερωνω στο διαβασμα (ειναι φυσιολογικο αυτο ή λουφαρω και δεν το καταλαβαινω;), εχω την υγεια μου εγω κι ολη η οικογενια μου και φυσικα ολα τα κατοικιδια μου (που ειναι κι αυτα μελη της οικογενιας μου αλλα ανηκουν σε ξεχωριστη (με την καλη εννοια) κατηγορια ειναι καλα, θα παω στο προγραμματου Πολιτιστικου Συλογου: ''κοσμημα'' μαζι με μια φιλη μου και μια αλλη κοπελα, και μολις τωρα ηρθε το χαρτι απο το lower που πηρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yodaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η yodaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:30 Η yodaki έγραψε: #8.458 22-10-07 23:30 Συνχαριτήρια Μελινάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:34 Η LIFE έγραψε: #8.459 22-10-07 23:34 Mπραβο Μελινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 01:53 Η χριστινα έγραψε: #8.460 23-10-07 01:53 Μπραβο Μελινακι κι απο εμενα!!!! Παντα επιτυχιες!!!!!! Τελικα ποιο ειχες δωσει; Δεν θυμαμαι..... Εμενα ηταν ημερα σιδερωματος σημερα (Αλλα μη το πειτε στη Νερινα, μισει το σιδερωμα ) Προσπαθω να δω πως θα οργανωσω το φροντιστηριο. Το να δουλευει ο Γιαννης 15ωρα παλι οταν συνελθει δεν με εμπνεει καθολου Βεβαια πρεπει να πεισω κι εκεινον που δεν κρατιεται. Κι επειδη στην Ομοσπονδια θα συνεχισει θελω να μειωσω τις ωρες διδασκαλιας του. Ας μπαινει μονο στις μεγαλες ταξεις. Αυτο βεβαια προσθετει το κοστος μιας καθηγητριας (να παραμεινει η κοπελα που πηραμε δηλαδη) αλλα ας ειναι.... Και οι μαθητες δεν θα χαρουν καθολου. Εχουν ερωτα με το Γιαννη. Αλλα τι να γινει.... Οσοι πιστοι προσελθουν....Τελος παντων, θα δουμε...... Αλλα κατι πρεπει να αλλαξει. Ηταν τρελοι οι ρυθμοι του Καληνυχτα σε ολους και ονειρα γλυκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γεια σας γατοοικογενια μου ελπιζω να ειστε ολοι/ες καλα πλεω σε πελαγη ευτυχιας αφου εχει τον αγαπημενο μου καιρο, φετος ειναι πολυ λιγοτερες οι ωρες που αφιερωνω στο διαβασμα (ειναι φυσιολογικο αυτο ή λουφαρω και δεν το καταλαβαινω;), εχω την υγεια μου εγω κι ολη η οικογενια μου και φυσικα ολα τα κατοικιδια μου (που ειναι κι αυτα μελη της οικογενιας μου αλλα ανηκουν σε ξεχωριστη (με την καλη εννοια) κατηγορια ειναι καλα, θα παω στο προγραμματου Πολιτιστικου Συλογου: ''κοσμημα'' μαζι με μια φιλη μου και μια αλλη κοπελα, και μολις τωρα ηρθε το χαρτι απο το lower που πηρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yodaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η yodaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:30 Η yodaki έγραψε: #8.458 22-10-07 23:30 Συνχαριτήρια Μελινάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:34 Η LIFE έγραψε: #8.459 22-10-07 23:34 Mπραβο Μελινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 01:53 Η χριστινα έγραψε: #8.460 23-10-07 01:53 Μπραβο Μελινακι κι απο εμενα!!!! Παντα επιτυχιες!!!!!! Τελικα ποιο ειχες δωσει; Δεν θυμαμαι..... Εμενα ηταν ημερα σιδερωματος σημερα (Αλλα μη το πειτε στη Νερινα, μισει το σιδερωμα ) Προσπαθω να δω πως θα οργανωσω το φροντιστηριο. Το να δουλευει ο Γιαννης 15ωρα παλι οταν συνελθει δεν με εμπνεει καθολου Βεβαια πρεπει να πεισω κι εκεινον που δεν κρατιεται. Κι επειδη στην Ομοσπονδια θα συνεχισει θελω να μειωσω τις ωρες διδασκαλιας του. Ας μπαινει μονο στις μεγαλες ταξεις. Αυτο βεβαια προσθετει το κοστος μιας καθηγητριας (να παραμεινει η κοπελα που πηραμε δηλαδη) αλλα ας ειναι.... Και οι μαθητες δεν θα χαρουν καθολου. Εχουν ερωτα με το Γιαννη. Αλλα τι να γινει.... Οσοι πιστοι προσελθουν....Τελος παντων, θα δουμε...... Αλλα κατι πρεπει να αλλαξει. Ηταν τρελοι οι ρυθμοι του Καληνυχτα σε ολους και ονειρα γλυκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συνχαριτήρια Μελινάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2007 στις 23:34 Η LIFE έγραψε: #8.459 22-10-07 23:34 Mπραβο Μελινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 01:53 Η χριστινα έγραψε: #8.460 23-10-07 01:53 Μπραβο Μελινακι κι απο εμενα!!!! Παντα επιτυχιες!!!!!! Τελικα ποιο ειχες δωσει; Δεν θυμαμαι..... Εμενα ηταν ημερα σιδερωματος σημερα (Αλλα μη το πειτε στη Νερινα, μισει το σιδερωμα ) Προσπαθω να δω πως θα οργανωσω το φροντιστηριο. Το να δουλευει ο Γιαννης 15ωρα παλι οταν συνελθει δεν με εμπνεει καθολου Βεβαια πρεπει να πεισω κι εκεινον που δεν κρατιεται. Κι επειδη στην Ομοσπονδια θα συνεχισει θελω να μειωσω τις ωρες διδασκαλιας του. Ας μπαινει μονο στις μεγαλες ταξεις. Αυτο βεβαια προσθετει το κοστος μιας καθηγητριας (να παραμεινει η κοπελα που πηραμε δηλαδη) αλλα ας ειναι.... Και οι μαθητες δεν θα χαρουν καθολου. Εχουν ερωτα με το Γιαννη. Αλλα τι να γινει.... Οσοι πιστοι προσελθουν....Τελος παντων, θα δουμε...... Αλλα κατι πρεπει να αλλαξει. Ηταν τρελοι οι ρυθμοι του Καληνυχτα σε ολους και ονειρα γλυκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Mπραβο Μελινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 01:53 Η χριστινα έγραψε: #8.460 23-10-07 01:53 Μπραβο Μελινακι κι απο εμενα!!!! Παντα επιτυχιες!!!!!! Τελικα ποιο ειχες δωσει; Δεν θυμαμαι..... Εμενα ηταν ημερα σιδερωματος σημερα (Αλλα μη το πειτε στη Νερινα, μισει το σιδερωμα ) Προσπαθω να δω πως θα οργανωσω το φροντιστηριο. Το να δουλευει ο Γιαννης 15ωρα παλι οταν συνελθει δεν με εμπνεει καθολου Βεβαια πρεπει να πεισω κι εκεινον που δεν κρατιεται. Κι επειδη στην Ομοσπονδια θα συνεχισει θελω να μειωσω τις ωρες διδασκαλιας του. Ας μπαινει μονο στις μεγαλες ταξεις. Αυτο βεβαια προσθετει το κοστος μιας καθηγητριας (να παραμεινει η κοπελα που πηραμε δηλαδη) αλλα ας ειναι.... Και οι μαθητες δεν θα χαρουν καθολου. Εχουν ερωτα με το Γιαννη. Αλλα τι να γινει.... Οσοι πιστοι προσελθουν....Τελος παντων, θα δουμε...... Αλλα κατι πρεπει να αλλαξει. Ηταν τρελοι οι ρυθμοι του Καληνυχτα σε ολους και ονειρα γλυκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπραβο Μελινακι κι απο εμενα!!!! Παντα επιτυχιες!!!!!! Τελικα ποιο ειχες δωσει; Δεν θυμαμαι..... Εμενα ηταν ημερα σιδερωματος σημερα (Αλλα μη το πειτε στη Νερινα, μισει το σιδερωμα ) Προσπαθω να δω πως θα οργανωσω το φροντιστηριο. Το να δουλευει ο Γιαννης 15ωρα παλι οταν συνελθει δεν με εμπνεει καθολου Βεβαια πρεπει να πεισω κι εκεινον που δεν κρατιεται. Κι επειδη στην Ομοσπονδια θα συνεχισει θελω να μειωσω τις ωρες διδασκαλιας του. Ας μπαινει μονο στις μεγαλες ταξεις. Αυτο βεβαια προσθετει το κοστος μιας καθηγητριας (να παραμεινει η κοπελα που πηραμε δηλαδη) αλλα ας ειναι.... Και οι μαθητες δεν θα χαρουν καθολου. Εχουν ερωτα με το Γιαννη. Αλλα τι να γινει.... Οσοι πιστοι προσελθουν....Τελος παντων, θα δουμε...... Αλλα κατι πρεπει να αλλαξει. Ηταν τρελοι οι ρυθμοι του Καληνυχτα σε ολους και ονειρα γλυκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.