RedCat
Διάσημο μέλος
. Οντως και μένα μ'αρέσει πολύ ο ήλιος μετά τη βροχή, φαίνονται τα πάντα πιο καθαρά και ανανεωμένα (είτε μεταφορικά μιλώντας είτε κυριολεκτικά εδώ...
)Κατερινάκι, σε νιώθω, καθώς και εγώ σκεφτομαι πολύ τις αδεσποτούλες μου μ'αυτα τα καρεκλοπόδαρα που ρίχνει έξω...από την άλλη μου έρχονται για φαγητό κανονικότατα και το περίεργο...στεγνές

Χριστινά, εύχομαι πολύ πολύ ηρεμία και γατοαγκαλιές. Πολλά περαστικά στον Γιάννη και πάντα όμορφες και χαρούμενες μέρες από εδώ και πέρα...
Lactoula, ψυχραιμία, είπαμε ως ψαράκι σε καταλαβαίνω, καθώς τη μια "έπεφτα στα μωσαϊκά", από την άλλη όταν "ξενέρωνα" τίποτα δεν μου έλεγε ο άλλος. Ξεκαθάρισε τα μέσα σου και μην κολλάς σε παρεξηγήσεις, αν "είσαι μέσα" στη φάση...αλλιώς....το 21 άλλωστε ήταν ηρωική χρονιά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Κι αντε να σηκωθει κανεις απο το κρεβατι αν βρεχει
Περαστικα στη κορη σου life ευχομαι. Χαμος γινεται απο ιωσεις......
Maestros ευχομαι τα καλυτερα κι εγω

Ladycat εσυ τουλαχιστον καθαρισες!!!! Ελα και σπιτι μου αν θες, κερναω καφε

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!!

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστω πολυ,αυριο θα την κρατησω σπιτι...7φ.εκανε εμετο απο τις 5πμ εως το απογευμα στις 4..Καληνυχτα και σε εσενα.και καλη εβδομαδα πλεον σε ολουςΑχ ναι αυριο Δευτερα
Κι αντε να σηκωθει κανεις απο το κρεβατι αν βρεχει
Περαστικα στη κορη σου life ευχομαι. Χαμος γινεται απο ιωσεις......
Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!!![]()

Βρεχει βρεχει βρεχει!!!

Εχω αφησει ανοιχτη τη μπαλκονοπορτα για να ακουω τη βροχη!!!
Καληνυχτα σε ολους σας!
χριστινα
Διάσημο μέλος
Εδω σταματησε να βρεχει παντως
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ.... Με εχουν φαει οι ερωτες... Καληνυχτα σε ολους! Εγω δεν το κοβω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημερα...ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες..ναι τις δινω πολλα υγρα και χυμο μπανανα..ευτυχως σημερα ειναι μια χαρα και περναμε μαζι αυτη τη βροχερη μερα στο σπιτιLife προσεχε μην αφυδατωθει. Πολλα υγρα..... Αν καιμαλλον τα ξερεις καλυτερα απο εμενα
Εδω σταματησε να βρεχει παντως

anabou
Διάσημο μέλος
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Τι πλατύ χαμόγελο είναι αυτό Αναστασία; Μη μου πεις ότι εντοπίστηκε ο αγνοούμενος επιβλέπων!!

Αστρης
Νεοφερμένο μέλος
mperr7
Νεοφερμένο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Ο επιβλέπων παραμένει άφαντος αλλά σχεδόν όλο το σκ γύριζα έξω και μου φαίνεται ότι έχω ηρεμήσει κάπωςΚαλημέρα!
Τι πλατύ χαμόγελο είναι αυτό Αναστασία; Μη μου πεις ότι εντοπίστηκε ο αγνοούμενος επιβλέπων!!![]()
. Αφού δεν μπορώ να αποφύγω την όλη καθυστέρηση την απολαμβάνω
. Χτες είχα πάει στην Πετρούπολη στο Terra Petra και υπήρχε ένα τέλειο πορτοκαλί γατάκι. Ήταν πολύ ήμερο και καθαρό δεν ξεκόλλησε από πάνω μας, αλλά μου έκανε εντύπωση που όταν σηκωθήκαμε να φύγουμε πήγε απλά στο δίπλα τραπέζι, δεν μας ακολούθησε όπως φοβόμασταν
. Μας είπαν ότι είναι του μαγαζιού.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Αλλά τι να γίνει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
η αρρωστια βεβαια δεν ειναι ενα καλο πραγμα αλλα το οτι περνατε ενα ωραιο βροχερο πρωινο μαζι πρεπει να ειναι πολυ ωραιο πραγμα και για τις δυο σαςΚαλημερα...ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες..ναι τις δινω πολλα υγρα και χυμο μπανανα..ευτυχως σημερα ειναι μια χαρα και περναμε μαζι αυτη τη βροχερη μερα στο σπιτι![]()

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

ελπιζω να ειστε ολοι/ες καλα
πλεω σε πελαγη ευτυχιας αφου εχει τον αγαπημενο μου καιρο
, φετος ειναι πολυ λιγοτερες οι ωρες που αφιερωνω στο διαβασμα (ειναι φυσιολογικο αυτο ή λουφαρω και δεν το καταλαβαινω;
), εχω την υγεια μου εγω κι ολη η οικογενια μου και φυσικα ολα τα κατοικιδια μου (που ειναι κι αυτα μελη της οικογενιας μου αλλα ανηκουν σε ξεχωριστη (με την καλη εννοια) κατηγορια ειναι καλα
, θα παω στο προγραμματου Πολιτιστικου Συλογου: ''κοσμημα''
μαζι με μια φιλη μου και μια αλλη κοπελα, και μολις τωρα ηρθε το χαρτι απο το lower που πηρα!

yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος

Τελικα ποιο ειχες δωσει; Δεν θυμαμαι.....
Εμενα ηταν ημερα σιδερωματος σημερα

(Αλλα μη το πειτε στη Νερινα, μισει το σιδερωμα 
) Προσπαθω να δω πως θα οργανωσω το φροντιστηριο. Το να δουλευει ο Γιαννης 15ωρα παλι οταν συνελθει δεν με εμπνεει καθολου
Καληνυχτα σε ολους και ονειρα γλυκα!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool