rotonda
Δραστήριο μέλος

Mimikaki, σχετικά με την British, απ' ό,τι έχω καταλάβει, χρεώνει ό,τι γουστάρει ανάλογα με τη ζήτηση και με το πόσο έγκαιρα κλείνεις το εισιτήριο. Το Σεπτέμβριο που έψαχνα επειγόντως για κάποιον ένα εισιτήριο για Λονδίνο, η British χρέωνε οικονομική θέση 900 ευρώ και business 1300 ευρώ. Και ο λόγος ήταν ότι είχε πολύ κίνηση με φοιτητές που επέστρεφαν Λονδίνο, αλλά και προς εδώ λόγω εκλογών. Τελικά, τις ίδιες ημερομηνίες, είχα βρει με Ολυμπιακή στα 450 ευρώ.
Μήπως και τώρα έχει κάνα "ρεύμα μετανάστευσης" φοιτητών (π.χ. λόγω εορτών) και γι' αυτό σε χαρατσώνουν τόσο για τον Φρου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Εντωμεταξύ ψάχνω στο ίντερνετ και δεν υπάρχει πουθενά η τιμή ούτε σε επίσημα site τίποτα!!! Λές και το κρατάνε κρυφό!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Πολύ περίεργα μου ακούγονται όλα αυτά.....
anabou
Διάσημο μέλος
Εννοώ στα σύνορα υπάρχει έλεγχος ή επειδή είναι και οι δύο χώρες ΕΕ περνάς έτσι;
RedCat
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Σε περίπτωση που ο γάτος μπει στην Αγγλία οδικώς μέσω Γαλλίας τι γίνεται;
Εννοώ στα σύνορα υπάρχει έλεγχος ή επειδή είναι και οι δύο χώρες ΕΕ περνάς έτσι;
Aυτό ψάχνω τώρα.Λογικά πρέπει να δηλώνεις ότι "περνας" κατοικίδιο ώστε να εξετάζουν...Φοβάμαι μήπως πληρώνεις πάλι για την πιθανή καραντίνα...
Με τον καλό σου μίλησες σχετικά? τι άποψη έχει? "μαλάκωσε" καθόλου?
Τίποτα, τον πήρα χθές να του το πώ και μου μιλούσε παντελώς αδιάφορα...
aretha
Περιβόητο μέλος
Μωρέ, μήπως να έβγαζες άκρη πρώτα με αυτό το θέμα και μετά να μπλέξεις με τα διαδικαστικά της μεταφοράς του Φρου;Τίποτα, τον πήρα χθές να του το πώ και μου μιλούσε παντελώς αδιάφορα...

mimikaki
Διάσημο μέλος
Μωρέ, μήπως να έβγαζες άκρη πρώτα με αυτό το θέμα και μετά να μπλέξεις με τα διαδικαστικά της μεταφοράς του Φρου;![]()
Καπώς έτσι θα το κάνω,αν και έχω "ξενερώσει" με όλη την συμπεριφορά
, αλλά αυτή τη στιγμή προσπαθω να συνέλθω από το "σοκ" του Φρού να δώ τι μπορεί να γίνει και να πάω...Απ την άλλη βλέπω πάλι να μένει εδώ ο κακομοίρης μέχρι τα χριστούγεννα και μέχρι να βρεθεί μια λύση...Στην τελική τον μεταφέρω και πληρώνω και μετά γίνεται μόνιμος κάτοικος....
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλύτερα να πας μόνη σου,αν χρειαστεί να ξαναγυρίσεις να μην περνάει όλο αυτό ο κακόμοιρος

anabou
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Μάλλον αυτό είναι το καλύτερο. Να πας εσύ, να δεις πώς θα πάνε τα πράγματα που θα είσαστε μαζί και βλέποντας και κάνοντας μετά.
Με πήρε ο δικός μου πρίν λίγο τηλέφωνο και μου ζήτησε τα τηλέφωνα της DEFRA που δίνει πληροφορίες για κατοικίδια που ταξιδεύουν στην Αγγλία για να ρωτήσει εκείνος τί γίνεται όταν ταξιδεύεις οδικώς
Το ύφος του παρέμεινε ψυχρό και τυπικό...
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

σημερα (ειχανε καταληψη) και πηγα με μια φιλη μου και μια φιλη της φιλης μου και δικη μου πρωην κολλητη και νυν γνωστη (μπερδευτηκατε;
), στην θεσ/μικη για κατι ψωνια

και αυριο δεν εχουμε (το τμημα) μας σχολειο κατι σαν αδεια για να παμε να κανουμε εξετασεις
καλη συνεχιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μπλου μου είναι σε οίστρο νομίζω (μονομάχος είναι,για οσους δεν γνωρίζουν) έχει γεμίσει την επιφάνεια με φυσαλίδες και όταν πλησιάζω να τον δω χτυπάει την ουρά του πέρα δώθε (ελπίζω να μην με πέρασε για μονομαχίνα τπτ)
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
τελος παντων..ενα γεια μπηκα να πω,μη σας ριξω κι αλλοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Απλά κλάψε να ξεσπάσεις,όσο το πιέζεις τόσο χειρότερο είναι
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool