Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα ή, μάλλον, καλησπέρα! Πριν από λίγο, εκεί που καθόμουνα στο γραφείο μου, μπήκε ένα πουλάκι από το ανοιχτό παράθυρο και κάθισε πάνω στην οθόνη μου! Το καημένο, μπερδεύτηκε... Τώρα ξαναβγήκε, αλλά ήταν πολύ ωραίο, μου έφτιαξε τη διάθεση:D

Mimikaki, σχετικά με την British, απ' ό,τι έχω καταλάβει, χρεώνει ό,τι γουστάρει ανάλογα με τη ζήτηση και με το πόσο έγκαιρα κλείνεις το εισιτήριο. Το Σεπτέμβριο που έψαχνα επειγόντως για κάποιον ένα εισιτήριο για Λονδίνο, η British χρέωνε οικονομική θέση 900 ευρώ και business 1300 ευρώ. Και ο λόγος ήταν ότι είχε πολύ κίνηση με φοιτητές που επέστρεφαν Λονδίνο, αλλά και προς εδώ λόγω εκλογών. Τελικά, τις ίδιες ημερομηνίες, είχα βρει με Ολυμπιακή στα 450 ευρώ.
Μήπως και τώρα έχει κάνα "ρεύμα μετανάστευσης" φοιτητών (π.χ. λόγω εορτών) και γι' αυτό σε χαρατσώνουν τόσο για τον Φρου;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

rotonda δυστυχώς η τιμή αυτή είναι fix δεν παίζει ρόλο πόσο νωρίς κλείνω εισητήριο ούτε η εποχή...Για μένα μπορεί να έπαιζε ρόλο αλλά για τα ζώα δεν κάνει διαφορά!!!

Εντωμεταξύ ψάχνω στο ίντερνετ και δεν υπάρχει πουθενά η τιμή ούτε σε επίσημα site τίποτα!!! Λές και το κρατάνε κρυφό!!!
:down::down::down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ρωτάς τους γνωστούς σου που είναι στην Αγγλία τι ξέρουν αυτοί απο κεί????
Πολύ περίεργα μου ακούγονται όλα αυτά.....

Σε περίπτωση που ο γάτος μπει στην Αγγλία οδικώς μέσω Γαλλίας τι γίνεται;
Εννοώ στα σύνορα υπάρχει έλεγχος ή επειδή είναι και οι δύο χώρες ΕΕ περνάς έτσι;

Με τον καλό σου μίλησες σχετικά? τι άποψη έχει? "μαλάκωσε" καθόλου?

Σε περίπτωση που ο γάτος μπει στην Αγγλία οδικώς μέσω Γαλλίας τι γίνεται;
Εννοώ στα σύνορα υπάρχει έλεγχος ή επειδή είναι και οι δύο χώρες ΕΕ περνάς έτσι;

Aυτό ψάχνω τώρα.Λογικά πρέπει να δηλώνεις ότι "περνας" κατοικίδιο ώστε να εξετάζουν...Φοβάμαι μήπως πληρώνεις πάλι για την πιθανή καραντίνα...

Με τον καλό σου μίλησες σχετικά? τι άποψη έχει? "μαλάκωσε" καθόλου?

Τίποτα, τον πήρα χθές να του το πώ και μου μιλούσε παντελώς αδιάφορα...

Τίποτα, τον πήρα χθές να του το πώ και μου μιλούσε παντελώς αδιάφορα...
Μωρέ, μήπως να έβγαζες άκρη πρώτα με αυτό το θέμα και μετά να μπλέξεις με τα διαδικαστικά της μεταφοράς του Φρου; :hmm:

Μωρέ, μήπως να έβγαζες άκρη πρώτα με αυτό το θέμα και μετά να μπλέξεις με τα διαδικαστικά της μεταφοράς του Φρου; :hmm:

Καπώς έτσι θα το κάνω,αν και έχω "ξενερώσει" με όλη την συμπεριφορά:(, αλλά αυτή τη στιγμή προσπαθω να συνέλθω από το "σοκ" του Φρού να δώ τι μπορεί να γίνει και να πάω...
Απ την άλλη βλέπω πάλι να μένει εδώ ο κακομοίρης μέχρι τα χριστούγεννα και μέχρι να βρεθεί μια λύση...Στην τελική τον μεταφέρω και πληρώνω και μετά γίνεται μόνιμος κάτοικος....:down:

Βασικά,και οδηκώς να πας,την καραντίνα δεν την γλυτώνεις, απλά αν κάνεις τις εξετάσεις του που ζητάνε θα μείνει το πολύ 20 μέρες,αλλιώς τις κάνουν αυτοί και μένει κανα 4μηνο ο γάτος μέσα!

Καλύτερα να πας μόνη σου,αν χρειαστεί να ξαναγυρίσεις να μην περνάει όλο αυτό ο κακόμοιρος;)

Μάλλον αυτό είναι το καλύτερο. Να πας εσύ, να δεις πώς θα πάνε τα πράγματα που θα είσαστε μαζί και βλέποντας και κάνοντας μετά.

Μάλλον αυτό είναι το καλύτερο. Να πας εσύ, να δεις πώς θα πάνε τα πράγματα που θα είσαστε μαζί και βλέποντας και κάνοντας μετά.

Με πήρε ο δικός μου πρίν λίγο τηλέφωνο και μου ζήτησε τα τηλέφωνα της DEFRA που δίνει πληροφορίες για κατοικίδια που ταξιδεύουν στην Αγγλία για να ρωτήσει εκείνος τί γίνεται όταν ταξιδεύεις οδικώς:hmm:
Το ύφος του παρέμεινε ψυχρό και τυπικό...

Μήπως σου κάνει νάζια βρε? Για να πάρεις το 1ο αεροπλάνο και να πας κοντά του?? Αν ήταν δεν θα ενδιαφερόταν να σου πει που να πάρεις τηλέφωνο

καλησπερα!:):happy: σημερα (ειχανε καταληψη) και πηγα με μια φιλη μου και μια φιλη της φιλης μου και δικη μου πρωην κολλητη και νυν γνωστη (μπερδευτηκατε;:redface::redface:), στην θεσ/μικη για κατι ψωνια:rolleyes::rolleyes::rolleyes: και αυριο δεν εχουμε (το τμημα) μας σχολειο κατι σαν αδεια για να παμε να κανουμε εξετασεις:happy: καλη συνεχια

Ττστστστσ, κι εμείς όταν είχαμε σχολείο ποτέ δεν είχαμε τέτοια, αν κι εγώ όλη μέρα είχα διάλλειμα, ή θα με πετούσαν έξω ή θα κοιμόμουν, ααχχ σχολικές μέρες. Δεν θα ξαναπήγαινα με τίποτα, ειδικά στην επανομή

α! στην επανομη ησουνα; εδω κοντα μας:happy:

Δίπλα δίπλα!

Ο Μπλου μου είναι σε οίστρο νομίζω (μονομάχος είναι,για οσους δεν γνωρίζουν) έχει γεμίσει την επιφάνεια με φυσαλίδες και όταν πλησιάζω να τον δω χτυπάει την ουρά του πέρα δώθε (ελπίζω να μην με πέρασε για μονομαχίνα τπτ)

Καλησπερα σε ολους///ελπιζω να πανε ολα καλα σε οσες βγαζετε ζορι με κατι...εγω απο το πρωι ειμαι πολυ πεσμενη ψυχολογικα,δεν ξερω γιατι...ισως λιγο απο ολα...μου ερχεται να κλαψω χωρις λογο για να ξεσπασω:redface:τελος παντων..ενα γεια μπηκα να πω,μη σας ριξω κι αλλο

καλησπερα Κική μου! μια από τα ίδια !!!!! Κουράγιο..

Κική κλάψε, μην το κρατάς μέσα σου!!!Κι εγώ παθένω κάτι τέτοια,χωρίς να ξέρω γιατί! Ίσως θα ήταν καλύτερα να βρισκόσουν με κάποιον/α φίλο/η.
Απλά κλάψε να ξεσπάσεις,όσο το πιέζεις τόσο χειρότερο είναι

Ευχαριστω,βρε παιδια,,,ειμαι απο το πρωι σκτ...μαλλον θα παω να βαλω λιγη μουσικη στην τσιτα μιας και που λειπουν τα διδυμα στα αγγλικα μηπως και ηρεμισω..:|

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back