Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ βρε purina μου,εσυ δεν περασες και τελεια τον τελευταιο καιρο..μακαρι να το ξεπερασεις οριστικα το οποιο προβλημα..τη μουσικη την εβαλα για κανα μισαωρο,γατονι δεν πηρα αγκαλια γιατι σιγουρα με τοσα μπασα δεν θα αντεχε στο σαλονι κανενα απο τα 2 τουςΚικη και εγω ημουνα χαλια σημερα αν σε βοηθαει αυτο δακρισα και ολας δε ξερω τι μου φταιει ακριβως μπορει ολη αυτη η ταλαιπωρια που εχω περασει δεν εχω ηρεμησει ακομα.Τωρα ομως ειμαι καλιτερα και ναι να βαλεισ μουσικη δυνατα και να παρεισ το γατονι αγκαλιτσα![]()

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος

Μιμικακι δεν σου πηγε πολυ καλα το τελευταιο διαστημα ε;;;

Μην απογοητευεσαι, θα βρεθουν λυσεις. Εστω κιαν ο Φρου ερθει λιγο αργοτερα

Ασε να μιλησει και ο φιλος σου και βλεπεις.Purina μακαρι ολα να ειναι καλα, εγω ετσι πιστευω

Αν κατεβεις Κορινθο, παρε κανενα τηλ μηπως βρεθουμε στο σχολειο εστω, απογευμα. Γιατι για καφε δυσκολο...... Life καλη μου, ευχομαι να νιωθεις καλυτερα!!! Μην αφηνεις να σε παιρνει απο κατω τιποτα. Καλα να ειμαστε, αυτο μετραει, τα αλλα σιγα σιγα
Κι εγω ειμαι πολυ στο τρεξιμο αυτες τις ημερες. Με την Αγγλια ασχολουμαι κι εγω 3 ημερες τωρα. Οχι για τα γατακια αλλα για το εκπαιδευτικο τους συστημα. Μηπω κι εγω κακια κουβεντα και για εκεινους και για τη δικη μας χωρα!!!! Εχω τρελαθει με μειλ και τηλεφωνα για τα αυτονοητα

Ελπιζω αυριο να εχω περισσοτερο χρονο αν και μαλλον δυσκολο. Θα ανεβω Αθηνα με τον Γιαννη, πρεπει να παει στην Ομοσπονδια αλλα δεν ειμαι ετοιμη να τον αφησω μονο ακομη. Με τα μουτρα μου (που δουλευει) καθεται λιγοτερο. Πως λεμε τον φοβο μου να 'χεις; Καπως ετσι

Παθιαζεται και ξεχναει την αναρρωση

Αυριο εχω και γενεθλεια!!! Αλλα δεν θα κανω κατι. Αθηνα, σχολειο... παιε η ημερα.... Καλα να ειμαστε και του χρονου, αυτο μου αρκει

ioanna_g
Δραστήριο μέλος

!Για τα άσχημα δε θα πω τίποτα, θα στείλω μόνο τη θετική μου ενέργεια. Στο euro το 2004 έπιασε...
Καληνύχτα για σήμερα και αύριο εύχομαι να ξημερώσει μια υπέροχη μέρα για όλες/ους μας εδώ μέσα
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωραίος καιρός βρε κορίτσια!!! Άντε να κάνει και λίγο κρύο να ανάψουμε κανα τζάκι!
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα!!! Τί γίνεται, κοιμάστε όλες σήμερα;;;;
Ωραίος καιρός βρε κορίτσια!!! Άντε να κάνει και λίγο κρύο να ανάψουμε κανα τζάκι!
καλά ακόμα δεν άναψες τζάκι???? Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα που είχε λίγο κρύο το άναψα
, ο Γιάννης βέβαια με κορόιδευε
, αλλά εγώ το άναψα
Fotini
Διάσημο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
.Χριστίνα μου χρόνια πολλά, σίγουρα θα έχεις περάσει και καλύτερα γενέθλια αλλά τουλάχιστον έχεις τον Γιάννη μαζί σου.
Μιμίκα και όσες δεν είσαστε στα καλύτερά σας (το λέω να το ακούω κι εγώ), να θυμάστε ότι κάθε μέρα είναι μια νέα μέρα και μπορεί να είναι καλύτερη απ΄την προηγούμενη.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα κόσμε,σήμερα το πρόγραμμα είναι δύσκολο,όλη τη μέρα μου θα τη φάω στη σχολή και αν είμαι τυχερή,μπορεί να κάνω και μια βόλτα το βράδυ!! Πότε θα έρθει η Παρασκευή?!?!?!
mimikaki
Διάσημο μέλος

Χριστινάκι Χρόνια πολλά - πολλά και πάντα ευτυχισμένα!!!!

aretha
Περιβόητο μέλος
Χρόνια πολλά, Χριστίνα!
Μιμίκα, τι κάνεις;

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

Χθές μιλήσαμε πάλι λίγο, κάπως καλύτερα αλλά σε γενικές γραμμές τίποτα καλό στον ορίζοντα..(έχει και συννεφιά όλες αυτές τις μέρες...Τυχαίο??)
Ο μπαμπάς μου χθές προσφέρθηκε να με πάει με τον Φρού οδικώς
Τι κάνουν οι μπαμπάδες για τις κόρες!!!
Όμως ψάχνουμε ακόμη να δούμε τι παίζει στην οδική λύση...Και αν οικονομικά συμφέρει....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool