Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέραααα. Επιτέλους Παρασκευή. Χτες το βράδυ διάβαζα το γιό μου μέχρι τις 9.30. Τόσα πολλά τους είχε βάλει.
Κατά τα άλλα...παιδιά σχολείο, άντρας στη δουλειά (εγώ σε λίγο), σκυλιά προσπαθούν να φάνε το φαγητό της Ψιψίς, Ψιψί τους δαγκώνει τα πόδια.
Άκουσα κάτι για σίδερο; Όποια έχει ασιδέρωτα να της φέρω και τα δικά μου να κάνουν παρέα στα δικά της, έτσι να μην αισθάνοντε μόνα; Η μάνα μου μάλλον θα προχωρίσει και σε δημιουργία πολιτιστικού κέντρου στη πλατεία που ετοίμασε έξω απο το νεοανακαινισθέν σπίτι της:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα! Λες να έχασα όλες τις ηλιόλουστες μέρες και τώρα που επιτέλους θα βγω από το σπίτι να χαλάσει ο καιρός;;;; :(
Δε βαριέστε, ας βγω εγώ κι ας ρίξει και χιόνι! Τώρα που είπα χιόνι, θυμήθηκα και τον Χιόνη μας. Θα πάω την Κυριακή να τον δω και την Δευτέρα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα τον έχω σπίτι. Έχω και μεγάλη χαρά και μεγάλο άγχος...
Καφεδάκι εγώ! Έστω και διαδικτυακά τον πίνουμε μαζί. Κάνω κι ένα τσιγάρο στα κρυφά (τώρα που έχει κατέβει η μαμά για ψωμί!). Έλεγα πως δε θα ξανακαπνίσω ποτέ, αλλά αυτό το έλεγα όταν ένιωθα χάλια. Τώρα που παίρνω τα πάνω μου το ζητάω γμτ!
Σήμερα είναι η μέρα που έρχεται ο Δημήτρης. Τι; Δε σας έχω πει για τον Δημήτρη; Είναι ο φυσιοθεραπευτής μου - γνωριμία από το νοσοκομείο! Καλά, το κάθε εμπόδιο για καλό το ξέρουμε, αλλά για ΤΟΣΟ καλό; Σαραντάρης, ψηλός, γαλάζια μάτια, πολύ ωραίος άντρας κι ελεύθερος! Και κάνει ένα μασάζ.... Α! Και φιλόζωος! Το κυριότερο! Ξετρελαμένος με Μέμο και ενυδρεία επίσης! Ελπίζω και μαζί μου οσονούπω... (έτσι γράφεται; ) :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα! Λες να έχασα όλες τις ηλιόλουστες μέρες και τώρα που επιτέλους θα βγω από το σπίτι να χαλάσει ο καιρός;;;; :(
Δε βαριέστε, ας βγω εγώ κι ας ρίξει και χιόνι! Τώρα που είπα χιόνι, θυμήθηκα και τον Χιόνη μας. Θα πάω την Κυριακή να τον δω και την Δευτέρα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα τον έχω σπίτι. Έχω και μεγάλη χαρά και μεγάλο άγχος...
Καφεδάκι εγώ! Έστω και διαδικτυακά τον πίνουμε μαζί. Κάνω κι ένα τσιγάρο στα κρυφά (τώρα που έχει κατέβει η μαμά για ψωμί!). Έλεγα πως δε θα ξανακαπνίσω ποτέ, αλλά αυτό το έλεγα όταν ένιωθα χάλια. Τώρα που παίρνω τα πάνω μου το ζητάω γμτ!
Σήμερα είναι η μέρα που έρχεται ο Δημήτρης. Τι; Δε σας έχω πει για τον Δημήτρη; Είναι ο φυσιοθεραπευτής μου - γνωριμία από το νοσοκομείο! Καλά, το κάθε εμπόδιο για καλό το ξέρουμε, αλλά για ΤΟΣΟ καλό; Σαραντάρης, ψηλός, γαλάζια μάτια, πολύ ωραίος άντρας κι ελεύθερος! Και κάνει ένα μασάζ.... Α! Και φιλόζωος! Το κυριότερο! Ξετρελαμένος με Μέμο και ενυδρεία επίσης! Ελπίζω και μαζί μου οσονούπω... (έτσι γράφεται; ) :D
Κι εγώ καφεδάκι! Στο γραφείο όμως από τις 8:00...:down: Άντε να πιούμε κι ένα καφεδάκι μαζί τη Κυριακή να τοα πούμε. Αλλά Μέμη θα τα χαλάσουμε με το τσιγάρο. Άντε μη σε καρφώσω στη μαμά! Είναι δυνατόν μετά από τέτοια περιπέτεια που πέρασες και να μη βάλεις μυαλό? Καλός ο φυσιοθεραπευτής? Ναι εεε? Αχ! κι έχω κάτι πονάκια στη μέση. Που είπαμε ότι είναι? Ο.Κ. πλάκα κάνω. Εγώ έχω private μασέρ στο σπίτι τον άνδρα μου. Γυμναστής είναι, αλλά και στο μασάζ τα καταφέρνει μια χαρά:P
Αν εκτός από μασάζ, μαγειρεύει κι όλας, είναι ο ιδανικός. Κράτα τον μη σου φύγει!!!;)

Δε θέλω να μαγειρεύει! Αυτό το κάνω εγώ με μεγάλη ευχαρίστηση! Μου τη δίνουν οι άντρες στην κουζίνα, τι βίτσιο κι αυτό! Είναι το βασίλειό μου, δε θέλω ν'ανακατεύεται κανείς! Ας κάνει άλλα βασικά πράγματα καλά και το μαγείρεμα μας περισσεύει...;)

Ξυπνησα γυρω στησ 7 να ξυπνησω το φιλο μου με πηρε λιγο ο υπνος αλλα ευτιχως 8 ωρα τον ηυπνησα παλυ η σικωθηκε απο μονοσ του.:P Εγω κοιμιθηκα ξανα:D και ξυπνησα πριν λιγο 9 ωρα και αρχησα να φτερνιζομαι.Μαλλον κριωσα γιατι νιοθω και καπος το λαιμο μου.:(

.....Ας κάνει άλλα βασικά πράγματα καλά και το μαγείρεμα μας περισσεύει...;)

:redface: :redface: :redface: :P :P:P :lol: :lol: :lol: :up: :up: :up:

Καλημέρα. Σήμερα έχουμε γενέθλια. Η Νερίνα μου κλείνει τα 9 και ακόμα όταν την κυττάω δεν μπορώ να καταλάβω τι τόσο καλό έχω κάνει για να την έχω στη ζωή μου!

Συνημμένα

• DSC00003as.jpg
    DSC00003as.jpg
    250,2 KB · Εμφανίσεις: 18
Nα την χαιρεσαι! Χρονια της Πολλα!:D

Να σου ζήσει η μικρή! Άλλη μια Σκορπίνα.:P
Κι εμένα η ανηψιά μου κλείνει τα 9 σε λίγες μέρες. Πώς μεγαλώνουν έτσι τα άτιμα....

Δεν ξέρεις τί καλό έχεις κάνει;;;; ΑΓΑΠΑΣ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ!!:P

Να την χαίρεσαι λοιπόν!!!

Να την χαιρεστε ολοι και χρονια της πολλα και καλα. Γεματα αγαπη.

Nερίνα, χθες είχε γενέθλεια η ανηψιά μου που επίσης έκλεισε τα 9!!
Nα μας ζήσουν!!

Tην καλημέρα μου σε όλους!!!

Καλησπερα τωρα πια.
Πηγα σχολη, και μετα στο μαγαζι του μπαμπα για να του περασω τα εσοδα-εξοδα! Κουραστηκα πολυ ρε γμτ, και δεν ορεξη για χορο(εχω μαθημα σημερα)!
Νερινα, να χαιρεσαι την κορη σου, και να την δεις οπως επιθυμεις!:D
Memy, καλη επιτυχια με το φυσιοθεραπευτη!Αυτος ειναι και φιλοζωος!!!:up:

Καλησπέρα. Νερίνα να χαίρεσαι τη...Νερίνα σου! να σου ζησει και να είναι πάντα καλά!!

Γεια σας! Πριν λίγο μαζεύτηκα επιτέλους σπίτι! Επιτέλους επίσης κουρεύτηκα. Πήγαμε με δύο φίλες μου σε μια σχολή κομμωτικής που το κούρεμα κοστίζει 2?. Αφραγκίες τι να κάνουμε! Πάντως μια χαρά είναι, μ' αρέσουν. Με περιμένει το σπίτι γενικότερα και ο νεροχύτης ειδικότερα γιατί όλη την εβδομάδα ήμουν στο τρέξιμο. Φιλοξενώ και τον ξάδερφό μου... Ένα μπάχαλο το σπίτι!

ΝΕΡΙΝΑ: Να χαίρεσαι την σκορπίνα σου και να την δεις όπως επιθυμεί! Επίσης, για τα καλά μην ανησυχείς. Για τα άσχημα μόνο!

Mariel: Ουδέν κακό αμιγές καλού! Επομένως τον φυσιοθεραπευτή και τα μάτια σου! Μ΄ένα σμπάρο δύο τρυγόνια και καλή ανάρρωση και καλή αποκατάσταση!

Πνιγόμουνα αυτή την εβδομάδα και δεν κατάφερα να μπω...ή μάλλον να γράψω ...
Διάβασα την ιστορία της Μέμυς και ένοιωσα την ανάγκη να ευχαριστήσω τον θεό που με έχει καλά και εμένα και αυτούς που αγαπάω..Μέμυ μου να είσαι καλά και όλο αυτό να σε κάνει πιο δυνατή..Όλα έχουν κάποιο λόγο που συμβαίνουν..Να το θυμάσαι αυτό...
Νερίνα μου να χαίρεσαι την κόρη σου..Δεν θα σου πω να την δείς όπως επιθυμείς..Θα ευχηθω να κάνει στην ζωή της ότι αποφασίσει και αυτό που θα αποφασίσει να την κάνει να νοιώθει ολοκληρωμένος άνθρωπος..Να γεμίσει εμπειρίες και συναισθήματα και να χαίρεται κάθε στιγμή....

Mariel: Ουδέν κακό αμιγές καλού! Επομένως τον φυσιοθεραπευτή και τα μάτια σου! Μ΄ένα σμπάρο δύο τρυγόνια και καλή ανάρρωση και καλή αποκατάσταση!

Της μεμυς ειναι ο φυσιοθεραπευτης!:blink: :blink: :blink:

aspasiapef εγω τη λύση τη βρήκα στο parbpoiled ρύζι 10λεπτου του μπαρμπα σταθη. Πολύ βολικό και εχουμε ποικιλία. Πότε σάλτσα, ποτε ζαμπον κλπ κλπ. Εγώ μια φορά μαγειρεύω :D :D :D . Και το ρυζάκι δεν παχαίνει πολύ απο μόνο του και χορταίνει.
Μεμυ εσυ να λες πως πονάς κι ας μη πονάς :) . Ο πονος στη μεση δεν αποδεικνυεται ευκολα! Ειναι και φιλοζωος!!!
nerina να σου ζησει και να ειναι πάντα ευτυχισμένη!

Παιδιά είμαι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ χαρούμενη και ήθελα να σας το πω! Πήρα αύξηση!!!! Καλά μη φανταστείτε τίποτα τραγικό, αλλά πάνω από το "νόμιμο". Νιώθω πολύ καλά. Είναι η πρώτη φορά που είμαι σε μια δουλειά και βλέπω ότι ο κόπος μου αναγνωρίζεται και εκτιμάται και ανταμοίβεται!
Κατα τάλλα: γάτος α' κοιμάται στο κεφάλι του "μπαμπά" του. Γάτος β' ...δεν τον βλέπω εδώ γύρω, κάπου θα ναι και θα κάνει σκανταλιές, μάλλον στην κουζίνα.
Επιτέλους ήρθε Σ/Κ και αυτή τη φορά δεν θα κάνω τίποτα, μου το υπόσχομαι. 2 μέρες άραγμα. Επιτέλους!

Αυτή η κοπέλα η anabou, όλο να με μπερδεύει με τη Μάριελ!!!!

Νερίνα, να χαίρεσαι την κορούλα σου και όλοι σας να χαίρεστε - στην κυριολεξία όμως - αυτούς που αγαπάτε.

Γι άλλη μια φορά να ευχαριστήσω όλους σας για τις ευχές σας, είμαι ήδη εντελώς καλά, σα να μην είχα αρρωστήσει ποτέ! Τόσο πολύ που με ταϊζει η μάνα μου, θα γίνω πιο χοντρή απ'ότι ήμουνα πριν μπω στο νοσοκομείο, πάνω που χάρηκα που είχα σουφρώσει!!!

Όσο για τον φυσιοθεραπευτή μου...αααααχ, σας τα έγραψα τα νέα στο άλλο ποστ, μην επαναλαμβάνομαι!....:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back