Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατά τα άλλα...παιδιά σχολείο, άντρας στη δουλειά (εγώ σε λίγο), σκυλιά προσπαθούν να φάνε το φαγητό της Ψιψίς, Ψιψί τους δαγκώνει τα πόδια.
Άκουσα κάτι για σίδερο; Όποια έχει ασιδέρωτα να της φέρω και τα δικά μου να κάνουν παρέα στα δικά της, έτσι να μην αισθάνοντε μόνα; Η μάνα μου μάλλον θα προχωρίσει και σε δημιουργία πολιτιστικού κέντρου στη πλατεία που ετοίμασε έξω απο το νεοανακαινισθέν σπίτι της

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
memy
Νεοφερμένο μέλος
Δε βαριέστε, ας βγω εγώ κι ας ρίξει και χιόνι! Τώρα που είπα χιόνι, θυμήθηκα και τον Χιόνη μας. Θα πάω την Κυριακή να τον δω και την Δευτέρα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα τον έχω σπίτι. Έχω και μεγάλη χαρά και μεγάλο άγχος...
Καφεδάκι εγώ! Έστω και διαδικτυακά τον πίνουμε μαζί. Κάνω κι ένα τσιγάρο στα κρυφά (τώρα που έχει κατέβει η μαμά για ψωμί!). Έλεγα πως δε θα ξανακαπνίσω ποτέ, αλλά αυτό το έλεγα όταν ένιωθα χάλια. Τώρα που παίρνω τα πάνω μου το ζητάω γμτ!
Σήμερα είναι η μέρα που έρχεται ο Δημήτρης. Τι; Δε σας έχω πει για τον Δημήτρη; Είναι ο φυσιοθεραπευτής μου - γνωριμία από το νοσοκομείο! Καλά, το κάθε εμπόδιο για καλό το ξέρουμε, αλλά για ΤΟΣΟ καλό; Σαραντάρης, ψηλός, γαλάζια μάτια, πολύ ωραίος άντρας κι ελεύθερος! Και κάνει ένα μασάζ.... Α! Και φιλόζωος! Το κυριότερο! Ξετρελαμένος με Μέμο και ενυδρεία επίσης! Ελπίζω και μαζί μου οσονούπω... (έτσι γράφεται; )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κι εγώ καφεδάκι! Στο γραφείο όμως από τις 8:00...Καλημέρα! Λες να έχασα όλες τις ηλιόλουστες μέρες και τώρα που επιτέλους θα βγω από το σπίτι να χαλάσει ο καιρός;;;;![]()
Δε βαριέστε, ας βγω εγώ κι ας ρίξει και χιόνι! Τώρα που είπα χιόνι, θυμήθηκα και τον Χιόνη μας. Θα πάω την Κυριακή να τον δω και την Δευτέρα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα τον έχω σπίτι. Έχω και μεγάλη χαρά και μεγάλο άγχος...
Καφεδάκι εγώ! Έστω και διαδικτυακά τον πίνουμε μαζί. Κάνω κι ένα τσιγάρο στα κρυφά (τώρα που έχει κατέβει η μαμά για ψωμί!). Έλεγα πως δε θα ξανακαπνίσω ποτέ, αλλά αυτό το έλεγα όταν ένιωθα χάλια. Τώρα που παίρνω τα πάνω μου το ζητάω γμτ!
Σήμερα είναι η μέρα που έρχεται ο Δημήτρης. Τι; Δε σας έχω πει για τον Δημήτρη; Είναι ο φυσιοθεραπευτής μου - γνωριμία από το νοσοκομείο! Καλά, το κάθε εμπόδιο για καλό το ξέρουμε, αλλά για ΤΟΣΟ καλό; Σαραντάρης, ψηλός, γαλάζια μάτια, πολύ ωραίος άντρας κι ελεύθερος! Και κάνει ένα μασάζ.... Α! Και φιλόζωος! Το κυριότερο! Ξετρελαμένος με Μέμο και ενυδρεία επίσης! Ελπίζω και μαζί μου οσονούπω... (έτσι γράφεται; )![]()
Αν εκτός από μασάζ, μαγειρεύει κι όλας, είναι ο ιδανικός. Κράτα τον μη σου φύγει!!!

memy
Νεοφερμένο μέλος

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω κοιμιθηκα ξανα
και ξυπνησα πριν λιγο 9 ωρα και αρχησα να φτερνιζομαι.Μαλλον κριωσα γιατι νιοθω και καπος το λαιμο μου.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
.....Ας κάνει άλλα βασικά πράγματα καλά και το μαγείρεμα μας περισσεύει...![]()

Συνημμένα
Ismini
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κι εμένα η ανηψιά μου κλείνει τα 9 σε λίγες μέρες. Πώς μεγαλώνουν έτσι τα άτιμα....
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Να την χαίρεσαι λοιπόν!!!
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nα μας ζήσουν!!
Tην καλημέρα μου σε όλους!!!
Πηγα σχολη, και μετα στο μαγαζι του μπαμπα για να του περασω τα εσοδα-εξοδα! Κουραστηκα πολυ ρε γμτ, και δεν ορεξη για χορο(εχω μαθημα σημερα)!
Νερινα, να χαιρεσαι την κορη σου, και να την δεις οπως επιθυμεις!
Memy, καλη επιτυχια με το φυσιοθεραπευτη!Αυτος ειναι και φιλοζωος!!!

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
ΝΕΡΙΝΑ: Να χαίρεσαι την σκορπίνα σου και να την δεις όπως επιθυμεί! Επίσης, για τα καλά μην ανησυχείς. Για τα άσχημα μόνο!
Mariel: Ουδέν κακό αμιγές καλού! Επομένως τον φυσιοθεραπευτή και τα μάτια σου! Μ΄ένα σμπάρο δύο τρυγόνια και καλή ανάρρωση και καλή αποκατάσταση!
Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Διάβασα την ιστορία της Μέμυς και ένοιωσα την ανάγκη να ευχαριστήσω τον θεό που με έχει καλά και εμένα και αυτούς που αγαπάω..Μέμυ μου να είσαι καλά και όλο αυτό να σε κάνει πιο δυνατή..Όλα έχουν κάποιο λόγο που συμβαίνουν..Να το θυμάσαι αυτό...
Νερίνα μου να χαίρεσαι την κόρη σου..Δεν θα σου πω να την δείς όπως επιθυμείς..Θα ευχηθω να κάνει στην ζωή της ότι αποφασίσει και αυτό που θα αποφασίσει να την κάνει να νοιώθει ολοκληρωμένος άνθρωπος..Να γεμίσει εμπειρίες και συναισθήματα και να χαίρεται κάθε στιγμή....
Mariel: Ουδέν κακό αμιγές καλού! Επομένως τον φυσιοθεραπευτή και τα μάτια σου! Μ΄ένα σμπάρο δύο τρυγόνια και καλή ανάρρωση και καλή αποκατάσταση!
Της μεμυς ειναι ο φυσιοθεραπευτης!

χριστινα
Διάσημο μέλος
. Και το ρυζάκι δεν παχαίνει πολύ απο μόνο του και χορταίνει. Μεμυ εσυ να λες πως πονάς κι ας μη πονάς
. Ο πονος στη μεση δεν αποδεικνυεται ευκολα! Ειναι και φιλοζωος!!!nerina να σου ζησει και να ειναι πάντα ευτυχισμένη!
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατα τάλλα: γάτος α' κοιμάται στο κεφάλι του "μπαμπά" του. Γάτος β' ...δεν τον βλέπω εδώ γύρω, κάπου θα ναι και θα κάνει σκανταλιές, μάλλον στην κουζίνα.
Επιτέλους ήρθε Σ/Κ και αυτή τη φορά δεν θα κάνω τίποτα, μου το υπόσχομαι. 2 μέρες άραγμα. Επιτέλους!
memy
Νεοφερμένο μέλος
Νερίνα, να χαίρεσαι την κορούλα σου και όλοι σας να χαίρεστε - στην κυριολεξία όμως - αυτούς που αγαπάτε.
Γι άλλη μια φορά να ευχαριστήσω όλους σας για τις ευχές σας, είμαι ήδη εντελώς καλά, σα να μην είχα αρρωστήσει ποτέ! Τόσο πολύ που με ταϊζει η μάνα μου, θα γίνω πιο χοντρή απ'ότι ήμουνα πριν μπω στο νοσοκομείο, πάνω που χάρηκα που είχα σουφρώσει!!!
Όσο για τον φυσιοθεραπευτή μου...αααααχ, σας τα έγραψα τα νέα στο άλλο ποστ, μην επαναλαμβάνομαι!....

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool