Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Συγχαριτηρια για την αυξηση!:) :up: . Πάντα τέτοια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτή η κοπέλα η anabou, όλο να με μπερδεύει με τη Μάριελ!!!!

Νερίνα, να χαίρεσαι την κορούλα σου και όλοι σας να χαίρεστε - στην κυριολεξία όμως - αυτούς που αγαπάτε.

Γι άλλη μια φορά να ευχαριστήσω όλους σας για τις ευχές σας, είμαι ήδη εντελώς καλά, σα να μην είχα αρρωστήσει ποτέ! Τόσο πολύ που με ταϊζει η μάνα μου, θα γίνω πιο χοντρή απ'ότι ήμουνα πριν μπω στο νοσοκομείο, πάνω που χάρηκα που είχα σουφρώσει!!!

Όσο για τον φυσιοθεραπευτή μου...αααααχ, σας τα έγραψα τα νέα στο άλλο ποστ, μην επαναλαμβάνομαι!....:D
Sorry και στις δύο :redface::redface::redface:!
Πάλι την έκανα λοιπόν! Και μάλιστα την είχα ξανακάνει και δεν το είχα πάρει είδηση! Αχ και την έλεγα στην Νερίνα που με έλεγε Anadou!!! Ορίστε τώρα τα λούστηκα! Άκουσα ότι ένας καλός μαθηματικός οφείλει να είναι αφηρημένος, δεν μου διευκρίνισαν το πόσο και ιδού τα αποτελέσματα!

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν! Memy βουρ στον φυσιοθεραπευτή! Νερίνα να σου ζήσει η κόρη! Κατερίνα συγχαρητήρια για την αύξηση! Καλοφάγωτα να είναι!

Ελπίζω αυτή τη φορά να τα πέτυχα :P!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γυναίκες εγώ και η Νερίνα ευχαριστούμε.
Καλό και όμορφο βράδυ να έχετε και ακόμα πιο όμορφη μέρα.:inlove:

Γιατί μαμώτο μου πάνε όλα στραβά???
Πήγα να βγάλω διαβατήριο, διότι ένεκα του ότι ευελπιστώ να ταξιδέψω εκτός την Πρωτοχρονιά είπα να ξεκινήσω νωρίς να γλιτώσω την ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής. Αμ δε που θα γλίτωνα την ταλαιπωρία!!...
Από το αστυνομικό τμήμα του Π.Φαλήρου που τόσα χρόνια ήξερα ότι ανήκω, απ'όπου είχα βγάλει και 2 φορές ταυτότητα (την πρώτη μου την έκλεψαν), μου είπαν ότι ανήκω Ν.Σμύρνη. Ο.Κ. είπα θα πάω. Κινάμε σιγά-σιγά με τον Κωστάκη, ο οποίος είναι πιο υπομονετικός από μένα, για Ν.Σμύρνη. Με το που φτάνουμε μας λένε ότι εκεί δεν κάνουν αιτήσεις για έκδοση διαβατηρίων αλλά θα πρέπει να πάμε στην Καλλιθέα. Εγώ που είχα αρχίσει να τα παίρνω από πριν, έριξα κάτι «γαλλικά» αλλά μου 'κλεισε το στόμα ο σύζυγος για να μην μας κρατήσουν μέσα και δεν εννοώ για να μας τρατάρουν καφέ.
Πάμε λοιπόν Καλλιθέα…. Ξανά μανά μια ώρα γύρω-γύρω να ψάχνουμε να παρκάρουμε. Με τα πολλά, βρίσκουμε στην άλλη άκρη. Παίρνουμε αριθμό γιατί γινόταν χαμός από κόσμο και περιμένουμε…. και περιμένουμε…
ΌΤαν εδέησε να έρθει η σειρά μας, άρχισαν τις ερωτήσεις:
-Γιατί έχετε συμπληρωμένη αίτηση?
-Γιατί μου την συμπλήρωσαν στο Π.Φάληρο πριν με στείλουν εδώ
-Γιατί είναι τα μαλλιά σας έτσι στην φωτο/φια της ταυτότητας ?
-Γιατί έτσι είναι το φυσικό μου. Δε σας αρέσει? (έκανα και τη χαριτωμένη π'ανάθεμά με!)
-Ο αριθμός δημοτολογίου της ταυτότητας ισχύει?
-Όχι έχει αλλάξει. Είναι αυτός (του δίνω το χαρτί από το ΚΕΠ)
-Και γιατί ο σύζυγός σας έχει άλλο?
-Που ξέρω εγώ. Ρωτήστε τον!
-Μα δεν ανοίξατε οικογενειακή μερίδα?
-Ε βέβαια άνοιξα. Στην Κεφαλονιά
-Να ανοίξετε στη Ν.Σμύρνη
-Δε θέλω καλέ μου άνθρωπε ν' ανοίξω στη Ν.Σμύρνη ντε & καλά!!!! Γράψε αυτά που έχεις να τελειώνουμε!!
-Όχι να πάτε να ανοίξετε. Και που ξέρω αν ένας από τους 2 είναι δίγαμος?
-Έναν έχω και δεν αντέχω. Δεύτερο θα παντρευτώ?????? Αν αυτός καταφέρνει και δεύτερη ας πάρει!!!!
(Ο Κώστας τόση ώρα ψύχραιμος σε σημείο να μου σπάει τα νεύρα! Το μόνο που είπε ήταν κάτι ου τύπου «Τι ήθελα και ήρθα στην Ελλάδα? Καλά δεν ήμουν Γερμανία? Δεν ξέρετε τι σας γίνεται!)
Αφού άρχισα κι εκεί τα γαλλικά, μάζεψα εν εξάλλω τα χαρτιά και έφυγα.
Γυρνάω σπίτι σε κατάσταση αμόκ κι αρχίζω να ψάχνω το χαρτομάνι που έχω φυλαγμένο και τι βρίσκω λέτε? Τη βεβαίωση ότι έχω ανοίξει οικογενειακή μερίδα στην Κεφαλονιά, όπου έχουμε κοινό αριθμό δημοτολογίου. Μέχρι στιγμής ο Κώστας έχει δύο. Αυτό που μου έδωσαν από το ΚΕΠ και αυτό της βεβαίωσης. Συνεχίζω το ψάξιμο και βρίσκω μια βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης του άνδρα μου όπου υπάρχει ένας τρίτος αριθμός.
Και πείτε μου τώρα ποιον να πάω να βρίσω. Τους ηλίθιους που δουλεύουν στα ΚΕΠ? Τους αστυνομικούς που μόνο που δεν με είπαν ηλίθια? Το Δήμο Αργοστολίου που μου έδωσε βεβαίωση αλλά δεν ενημέρωσαν δε ξέρω κι εγώ ποιον ? Και να βγάλω άκρη, εμένα ποιος θα με αποζημίωση για το σπάσιμο νεύρων και το χάσιμο χρόνου??????!!!!!….. @#$%^&*@###@$#%%%

Για Ασπασία: "ποιος θα με αποζημίωση για το σπάσιμο νεύρων";
Ο Κώστας Ασπασία μου, ο Κώστας. Κάτι τέτοια είναι που δίνουν στο γάμο τη σωστή του διάσταση.:rolleyes: :redface: :lol:

Για Ασπασία: "ποιος θα με αποζημίωση για το σπάσιμο νεύρων";
Ο Κώστας Ασπασία μου, ο Κώστας. Κάτι τέτοια είναι που δίνουν στο γάμο τη σωστή του διάσταση.:rolleyes: :redface: :lol:

Προσπάθησε ο καημενουλης, αλλά τελικά με φοβήθηκε ο δόλιος κι κάθησε στο σαλόνι (σε απόσταση ασφαλείας):lol: :lol: :lol:

P.S.Διαβατήριο θα καταφέρω τελικά να βγάλω ή θα πάει για του χρόνου την Πρωτοχρονιά????

Ασπασία όταν μπλέκεις με δημόσιες υπηρεσίες ένα είναι το βασικό όπλο: ΥΠΟΜΟΝΗ. Α, και κανένα μέσο ακόμα καλύτερα! Κι εγώ έχω ακούσει πάμπολλες ιστορίες για τα καινούργια διαβατήρια. Πάνε οι αλησμόνητες καλές εποχές που πήγαινες στην νομαρχία, κατέθετες τα χαρτιά σου και τέλος. Δεν επιλέγεις καμμιά χώρα της ΕΕ που αρκεί η καινούργια ταυτότητα με τους λατινικούς χαρακτήρες;

Ασπασία όταν μπλέκεις με δημόσιες υπηρεσίες ένα είναι το βασικό όπλο: ΥΠΟΜΟΝΗ. Α, και κανένα μέσο ακόμα καλύτερα! Κι εγώ έχω ακούσει πάμπολλες ιστορίες για τα καινούργια διαβατήρια. Πάνε οι αλησμόνητες καλές εποχές που πήγαινες στην νομαρχία, κατέθετες τα χαρτιά σου και τέλος. Δεν επιλέγεις καμμιά χώρα της ΕΕ που αρκεί η καινούργια ταυτότητα με τους λατινικούς χαρακτήρες;

A! Δε σας είπα! Δεν έχω καινούργια ταυτότητα. Αυτή που έχω είναι από το 1996. Λέτε ν με τρέχουν και γι'αυτό? Έχει βγάλει κανείς/καμμιά διαβατήριο προσφατα? Ξέρετε αν χρειαζεται καινουργια ταυτότητα? Δεν μου ειπαν τίποτα, αλλά φοβάμαι ότι θα με τρέχουν πάλι!!!!:down:

Καλημερα Μετα απο ενα βραδυ βροχερο και κρυο ο βαρδαρης εστειλε τα συνεφα αλλου Η διαυγεια ειναι καταπληκτικη Ο Ολυμπος μας χαιρετα .Γατος παιζει παιδια παιζουν εγω προσπαθω να πιω καφε
Ασπασια εμπλεξες στην οδυσεια ενος φορολογουμενου...Οχι αλλο καρβουνοοοοο! Η αλλη λυση δωσε τα δικαιολογητικα σ ενα πρακτορειο να σου βγαλουν αυτοι την ταυτοτητα και να παθουν την νευρικη κριση .
Κατερινα σε καλη μερια καλοφαγωτη η αυξηση.
Καλο Σαββατοκυριακο σε ολους και ολες

Καλημέρα γυναίκες. Ξυπνήστεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!:P
Σάββατο σήμερα. Μια γενική, ένα σίδερο, ένα σούπερ μάρκετ τουλάχιστον δεν έχετε; Αλλά έτσι μου είστε οι σημερινές γυναίκες.
Τα συγχαρητηριά μου σε Γιώτα (όσο και αν οι περιγραφές του περιβάλλοντος χώρου της με σκοτώνουν, θα ανοίξω ΕΡΤ3 να ισορροπήσω η γυναίκα) και σε Purina, που έχουν ξυπνήσει.
ΥΜΝΟΣ
Γυναίκες σηκωθείτε
να βγούμε στους δρόμους
με σφουγγάρια στα χέρια
σιδερώστρες στους ώμους.....κ.λ.π.
Ακόμα δε μου σηκωθήκατε ή μου εξαφανιστήκατε; Η αλήθεια είναι ότι αυτό συμβαίνει όταν τραγουδάω και όχι μόνο!!!!!:confused: :redface: :blink:
Εσείς χάνετε. Είναι που δεν μπορώ να βάλω μουσική σε αυτό το φόρουμ, αλλιώς θα σας έβαζα μια κάστα ντίβα να δείτε για πότε θα εκτιμούσατε τη φωνή μου.:rolleyes: :whistle: :rolleyes:

Καλημέρα σε όλους. Κερνάω γλυκάκι κορίτσια (για την αύξηση).
Νερίνα, εγώ το δήλωσα, δεν θα κάνω τίποτα αυτό το Σ/Κ. Θα κααααααθομαι. Ψώνια από Δευτέρα, πλύσιμο-σιδέρωμα επίσης, φαί έχουν αναλάβει μαμά και "πεθερά", το σπίτι είναι ακόμα αρκετά καθαρό οπότε δεν μου μένει τίποτα να κάνω.

Ασπασία είχες καιρό να πας σε Δημόσια Υπηρεσία? Κουράγιο!!! Πάντως νομίζω αν βγάλεις διαβατήριο δεν χρειάζεται η καινούργια ταυτότητα. ΝΟμίζω όμως,ε μην σε πάρω στο λαιμό μου.
Επίσης προσοχή με τις φωτογραφίες πρέπει να είσαι ακούνητη, αγέλαστη, με τα μάτια ούτε πολύ κλειστά ούτε πολύ ανοιχτά, τελείως ανφας κλπ κλπ κλπ.
Συμφωνώ με τη Γιώτα, δώστα σε ένα πρακτορείο να ησυχάσεις!

Καλημέρα! Καλή, λέμε τώρα.... Τέλος πάντων....:(
Γιώτα: Δεν βγάζουν πια πρακτορεία τα διαβατήρια. Πρέπει να πας αυτοπροσώπως. Δυστυχώς για μένα, θα ξαναδώ τα μούτρα τους....:mad:
Νερίνα: Όχι απλώς έχω σηκωθεί. Μέχρι τις 1:30 άπλωνα πληντύρια και ξύπνησα απ'τις 7:00 και συνεχίζω. Πληντύριο, ντουλάπες κλπ. Πρέπει να τελειώνω με τα χειμωνιάτικα. Έχει ψωφόκρυο και αν συνεχίσω έτσι θα τη βγάλω με τα καλοκαιριναμέχρι τα Χριστούγεννα! Καλα μου είπε η αδελφή μου ότι όπως πάω θα τα κατεβάσω μαζί με τα Χριστουγεννιάτικα....
Κατερίνα: Έχω να πάρω αύξηση 2 χρόνια γιατί θεωρούμαι υψηλόμισθη (εμένα μου λες? Σαφρίδια υψηλόμισθη!!!).Please μην το αναφέρεις.Πονάει!!!:/:
Όσο για φωτογραφια, αστα να πάνε! Λες και είναι από αυτές που σου βγάζουν στην αστυνομία όταν σε μπουζουριάζουν!!!...:lol:

Απαραδεκτο! Γιατι τους πηραν το ψωμακι? Ηταν μια λυση που δεν ηξερα οτι δεν υπαρχει πια .... Νερινα μην ξεσπας στο ψυγειο αναφορα κανω να αισθανεσαι πως εισαι εδω!
Σιδερο ,σιδερο, σιδερο,σιδερο ...... αντε να παω να μαγειραψω...

Καλημέρα. :)
Δουλειές περιμένουν, (και καλά κάνουν αφού δεν λένε να γίνουν από μόνες τους:down: ), παιδιά βλέπουν παιδικά, σκυλιά παίζουν κυνηγητό, Ψιψί κυνηγάει τις ουρές τους, εγώ πινω το καφεδάκι μου.
Για Ασπασία: Εγώ έβγαλα καινούργιο διαβατήριο πριν το Πάσχα και δεν μου ζήτησαν καινούργια ταυτότητα, είναι από το 1995, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάντως χάρη στις δημόσιες υπηρεσίες μας έμαθα ότι έχω εξώγαμο παιδί:blink: .

Καλημερα!!!!
Ασπασια, δεν χρειαζεσε καινουργια ταυτοτητα, μολις ρωτησα την μαμα μου!Πρεπει να παρεις τηλεφωνο στην αστυνομια που ανηκεις, για να σου πουν που θα καταθεσεις τα χαρτια σου!Επισης, χρειαζεσαι πολυ καλες φωτογραφιες ετσι οπως τις ζητανε. Η αδελφη μου εβγαλε το καλοκαιρι διαβατηριο για να παει στην Αγγλια!

Καλημέρα κι απο μένα! Με περιμένουν τα φύλλα στην αυλή (πρέπει να τα σκουπίσω), ο νεροχύτης που είναι τίγκα και πρέπει να πάω και σουπερ μάρκετ. Αλλά βαριεμαι απίστευτα! Με ξύπνησαν και οι παππούδες που πίνουν καφέ στο μπροστινό δωμάτιο από τις 8.30, καταπληκτικά!

Επιτέλους τελείωσα!!!!:up: :up: :up: :up:
Μετά από 13 ώρες σερί καταναγκαστικής εργασίας στο σπίτι, 4 πλυντήρια, πλύσιμο στο χέρι, ντουλάπες (κατέβασα επιτέλους τα χειμωνιάτικα!) και καθάρισμα και τάησμα του Χιόνι ΤΕΛΕΙΩΣΑ!!!!
Λυπάμαι μόνο την καημένη τη μανούλα μου που έχει να σιδερώσει
τόσα ρούχα...:(
Ευτυχώς ειχα εξορίσει τον άνδρα μου από το σπίτι για να μην τον έχω στα ποδια μου και ξεμπέρδεψα:lol:
Όσο αφορά τα διαβατήρια, πήρα τηλέφωνο και στο αστυνομικό τμημα και στο ΚΕΠ και μου είπαν ότι -δυστυχώς για μένα-, χρειαζεται οπωσδήποτε νεου τύπου ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες:down: Βάλτε μια βδομάδα να πάρουμε τα πιστοπιητικά γέννησης από το ΚΕΠ, και μαλλιοτράβηγμα στο αστυνομικό τμήμα, θα μας πάρει κανένα μήνα μέχρι να τελειώσουμε...:mad:

Hello! Πως ειστε παιδια? Χαθηκα τελειως απο δω :( Αλλα δεν εχω γραμμη και ετσι δεν μπορω να μπαινω στην Πατρα :mad: Ελπιζω ολοι να εισαστε καλα, φιλια!!! :up:

βρε καλως την ! σε χασαμε ! καλως ηρθες
Οποτε μπορεις θα χαιρομαστε να σεβλεπουμε

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back