ioanna_g
Δραστήριο μέλος
;;;Αχ βρε Μαρια, θέλω κι εγώ μπουζούκια! Και ο καλός μου θα ήθελε αλλά εκτός του ότι είμαστε μακριά, που λεφτα
;;;Προς το παρόν ΠΡΕΠΕΙ να το πάρω απόφαση και να κάνω γενική καθαριότητα στο σπίτι μου επιτέλους γιατι τον τελευταίο καιρό ειλικρινά το μυαλό μου και το σώμα μου αρνείται πεισματικά να καθαρίσει-τακτοποιήσει
... ΔΕ ΘΕΛΩΩΩΩ!!!! Εμψυχώστε με...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Επιτέλους έφυγε η απαίσια αυτή βδομάδα,ελπίζω από Δευτέρα να είναι καλά τα πράγματα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Γιατι καλε;;;Εδω ειμαι κι εγω. Απλα εχω πολυ τρεξιμο.
Anabu να πανε ολα καλα με τον καθηγητη

Μιμικακι καλα τα βλεπω τα πραγματα. Απλα του λειπεις νομιζω.... Καλη η συζητηση, αλλα μην το καθυστερησεις κι εσυ πολυ ακομη. Δες τι θα κανεις με τον Φρου (αεροπλανο, βαπορι κλπ) και ανηφορησε σιγα σιγα. Τελικα μια ψυχηπου ειναι να βγει, δεν πας με το αεροπλανο να τελειωνεις κι εσυ....;;; Ενα κοστος το ειχες προυπολογισει. Να δουμε τη διαφορα να τσονταρουμε κι εμεις να ηρεμισει το κεφαλακι σου (και του φιλου σου) να παρεις και τον Φρου και να μη ταλαιπωρηθειτε;;

Εγω ευχαριστως να συνδραμω. Για να σωθουν 2 σχεσεις 
(με τον φρου κ τον φιλο σου)Εγω παω Αγγλια την Τριτη κι επιστρεφω την Πεμπτη, οποτε δεν θα τα πουμε εκεινες τις ημερες..... Για δουλεια του Γιαννη βασικα. Αλλα εχω παθει μια κριση πανικουπου θα λειψω

Ποιος θα τον προσεχει;;; Θα ειναι ο γιος του, αλλα φαρμακα κλπ;;; Θα τα κανουν σωστα;; 

Εγινα και θεια εκ νεου χτες
Γεννησε η γυναικα του αδερφου μου. Αγορακι.... 
Να ειναι καλα το μικρουλι!!! Δεν θα τον δω ακομη, ειμαι λιγο κρυωμενη, οποτε μη το ρισκαρω. Αλλα συντομα!!! Κατεβασα και τα χειμερινα καλε

Οσα χωρεσανε.... Εχω και μια βαλιτσα ρουχα στο μπαλκονι που δεν χωραει πουθενα 
Καληνυχτα σε ολους και ονειρα γλυκα
Χανω επεισοδεια με το τρεξιμο αυτες τις ημερες

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειμαι αδιαθετη και ψιλοζαλιζομαι κι εκανα τη βλακεια προχθες το απογευμα και κουρνιασα σαν το τελικο σιγμα στη πολυθρονα και απο τη ζαλη με επιασε υπνος εκει για καμμια ωριτσα,,το αποτελεσμα ηταν απο χθες να εχω πιαστει τοσο ασχημα,να ποναει η μεση μου,,σκατουλια
Τελος παντων ας μη πω αλλα..Καληνυχτα σε ολουςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγώ κατέβασα τα χειμωνιάτικά μου επιτέλους!!! Μου αρέσει που έχει κρύο (μάλλον είμαι μαζόχα)Ειμαι ενα ματσο χαλια σημερα,η μαλλον απο χθες Ειμαι αδιαθετη και ψιλοζαλιζομαι κι εκανα τη βλακεια προχθες το απογευμα και κουρνιασα σαν το τελικο σιγμα στη πολυθρονα και απο τη ζαλη με επιασε υπνος εκει για καμμια ωριτσα,,το αποτελεσμα ηταν απο χθες να εχω πιαστει τοσο ασχημα,να ποναει η μεση μου,,σκατουλιαΤελος παντων ας μη πω αλλα..Καληνυχτα σε ολους
Κι εγώ αδιαθέτησα και πλακωθεί στα παυσίπονα και άχω μαστουρώσει τώρα!!!
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος

Ολα μαζι....... Αλλα θα περασει. Υπομονη.....ΚΑληνυχτα Life και καλη ξεκουραση. Πιες και καμια πορτοκαλαδα

marfot75
Δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
!Κορίτσια περαστικά! Άντε, να περάσει αυτός ο ανάδρομος Ερμής γιατί μας τα'χει πρήξει...

ioanna_g
Δραστήριο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημερουδια! Μολις σηκωθηκα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
μπαινει η αφροδιτη στο ζυγο

γιουπι
παω για διαβασμα σιγα σιγα.
η τρελλη η μανα θελει να πλυνουμε τα χαλια και ειμαστε και οι δυο αδιαθετες, που σημαινει οτι θα πεθανουμε απο τους πονους. μου ειπε βεβαια να μην την βοηθησω αλλα δεν μπορω να την αφησω να τα κανει ολα μονη της.
μιμικακι κανενα νεο?
λακτουλα τι εγινε με τον χωρισμο σου τελικα? ( λακτουλα εσυ δεν χωριζες? σωστα θυμαμαι?)
μια_μ πως εισαι?
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι εγω χωριζα... Και τελικα χωρισαμε, εδω και δυο εβδομαδες. Εχουμε παει για καφε, ειπαμε να ειμαστε φιλοι... Δυο χρονια ειναι αυτα, δεν τα πετας ετσι!
Αλλα τωρα κατι παιζει με ενα παιδι, βεβαια ειναι λιγο δυσκολο ειναι στο εξωτερικο. Ομως θα ερθει σε ενα ενα μηνα και θα αποφασισουμε τοτε τι θα κανουμε... 

ladycat
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool