Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εγώ λακτούλα αν σου πω ότι τον Χάρι (το αγγλικό φυσικά) το έχω από τον Αύγουστο και δεν έχω αξιωθεί ακόμα να το ξεκινήσω, θα με πιστέψεις:|;;;

Αχ βρε Μαρια, θέλω κι εγώ μπουζούκια! Και ο καλός μου θα ήθελε αλλά εκτός του ότι είμαστε μακριά, που λεφτα:mad:;;;

Προς το παρόν ΠΡΕΠΕΙ να το πάρω απόφαση και να κάνω γενική καθαριότητα στο σπίτι μου επιτέλους γιατι τον τελευταίο καιρό ειλικρινά το μυαλό μου και το σώμα μου αρνείται πεισματικά να καθαρίσει-τακτοποιήσει:(... ΔΕ ΘΕΛΩΩΩΩ!!!! Εμψυχώστε με...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι έγινε βρε παιδιά, ψεκάσανε στο σάιτ και εξαφανιστήκατε όλες:blink:;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σαββατόβραδο είναι, εγώ είμαι στο γραφείο κλαψψψ:down::down::down:

Τι δουλειά κάνεις καλέ και είσαι και Σάββατο και βράδυ στο γραφείο:blink:;;;

Αααα, θέλω κι εγώ μπουζούκια και συγκεκριμένα ΜΑΚΗ (Χριστοδουλόπουλο) με Μελά που είναι εδώ και ελπίζω να είναι για καιρό, έχει πολύ χαβαλέ!!!
Επιτέλους έφυγε η απαίσια αυτή βδομάδα,ελπίζω από Δευτέρα να είναι καλά τα πράγματα!!!

Στο γραφειο τετοια ωρα και τετοια ημερα;;; :blink::blink: Γιατι καλε;;;
Εδω ειμαι κι εγω. Απλα εχω πολυ τρεξιμο.
Anabu να πανε ολα καλα με τον καθηγητη :):)
Μιμικακι καλα τα βλεπω τα πραγματα. Απλα του λειπεις νομιζω.... Καλη η συζητηση, αλλα μην το καθυστερησεις κι εσυ πολυ ακομη. Δες τι θα κανεις με τον Φρου (αεροπλανο, βαπορι κλπ) και ανηφορησε σιγα σιγα. Τελικα μια ψυχηπου ειναι να βγει, δεν πας με το αεροπλανο να τελειωνεις κι εσυ....;;; Ενα κοστος το ειχες προυπολογισει. Να δουμε τη διαφορα να τσονταρουμε κι εμεις να ηρεμισει το κεφαλακι σου (και του φιλου σου) να παρεις και τον Φρου και να μη ταλαιπωρηθειτε;; :redface::redface: Εγω ευχαριστως να συνδραμω. Για να σωθουν 2 σχεσεις :lol::lol: (με τον φρου κ τον φιλο σου)
Εγω παω Αγγλια την Τριτη κι επιστρεφω την Πεμπτη, οποτε δεν θα τα πουμε εκεινες τις ημερες..... Για δουλεια του Γιαννη βασικα. Αλλα εχω παθει μια κριση πανικουπου θα λειψω :(:( Ποιος θα τον προσεχει;;; Θα ειναι ο γιος του, αλλα φαρμακα κλπ;;; Θα τα κανουν σωστα;; :hmm::hmm:
Εγινα και θεια εκ νεου χτες :up: Γεννησε η γυναικα του αδερφου μου. Αγορακι.... :inlove::inlove: Να ειναι καλα το μικρουλι!!! Δεν θα τον δω ακομη, ειμαι λιγο κρυωμενη, οποτε μη το ρισκαρω. Αλλα συντομα!!!
Κατεβασα και τα χειμερινα καλε :redface::redface: Οσα χωρεσανε.... Εχω και μια βαλιτσα ρουχα στο μπαλκονι που δεν χωραει πουθενα :hmm:
Καληνυχτα σε ολους και ονειρα γλυκα
Χανω επεισοδεια με το τρεξιμο αυτες τις ημερες :/::/:

Ειμαι ενα ματσο χαλια σημερα,η μαλλον απο χθες:/: Ειμαι αδιαθετη και ψιλοζαλιζομαι κι εκανα τη βλακεια προχθες το απογευμα και κουρνιασα σαν το τελικο σιγμα στη πολυθρονα και απο τη ζαλη με επιασε υπνος εκει για καμμια ωριτσα,,το αποτελεσμα ηταν απο χθες να εχω πιαστει τοσο ασχημα,να ποναει η μεση μου,,σκατουλια:/::/:Τελος παντων ας μη πω αλλα..Καληνυχτα σε ολους

Να σου ζήσει ο ανιψιός ;) Κι εγώ κατέβασα τα χειμωνιάτικά μου επιτέλους!!! Μου αρέσει που έχει κρύο (μάλλον είμαι μαζόχα)

Ειμαι ενα ματσο χαλια σημερα,η μαλλον απο χθες Ειμαι αδιαθετη και ψιλοζαλιζομαι κι εκανα τη βλακεια προχθες το απογευμα και κουρνιασα σαν το τελικο σιγμα στη πολυθρονα και απο τη ζαλη με επιασε υπνος εκει για καμμια ωριτσα,,το αποτελεσμα ηταν απο χθες να εχω πιαστει τοσο ασχημα,να ποναει η μεση μου,,σκατουλιαΤελος παντων ας μη πω αλλα..Καληνυχτα σε ολους

Κι εγώ αδιαθέτησα και πλακωθεί στα παυσίπονα και άχω μαστουρώσει τώρα!!!

Χριστινα μου να σας ζησει:D:baby::baby::baby:

Περαστικα ευχομαι :):) Ολα μαζι....... Αλλα θα περασει. Υπομονη.....
ΚΑληνυχτα Life και καλη ξεκουραση. Πιες και καμια πορτοκαλαδα :redface:

Χριστίνα, να σας ζήσει το ανιψάκι!!!!
:):):)

Ευχαριστουμε!!!!! Κι εχουν και γατακι σπιτι!!!! Γαταρο δηλαδη.....

Χριστίνα μεγειά το ανιψάκι:lol:!

Κορίτσια περαστικά! Άντε, να περάσει αυτός ο ανάδρομος Ερμής γιατί μας τα'χει πρήξει...:mad:

Και επίσης καληνύχτα...:)

Καληνύχτα κι από μένα, λέω να πάω να ξεραθώ, άρχισα να τα βλέπω διπλά απ'τη νύστα και με τα παυσίπονα που έχω πάρει μέχρι τώρα!! :down:

Χριστινάκι μου να σας ζήσει το ανηψάκι!!!:up::up:

Να σου ζησει το ανιψακι Χριστινα!!! :)Καλημερουδια! Μολις σηκωθηκα!

χριστινακι μου να το χαιρεστε το μικρουλη!!!!!!!!!!!!!!!!! εχθες πηγα θεατρο ειδα το σπιρτοκουτο στο βικτωρια. παρα πολυ καλη δουλεια, τους ξερω βεβαια προσωπικα αλλα δεν το συγκρινω με την περσυνη παρασταση!!!!!!!!!!!!!! να πατε οπωσδηποτε. μ'αρεσε πιο πολυ απο την ταινια. την ταινια την κοροϊδευα , και εχθες γελαγα στην παρασταση συνεχεια αλλα ηταν πολυ δυνατη. χαρηκα πολυ.
μπαινει η αφροδιτη στο ζυγο;););) γιουπι:D
παω για διαβασμα σιγα σιγα.
η τρελλη η μανα θελει να πλυνουμε τα χαλια και ειμαστε και οι δυο αδιαθετες, που σημαινει οτι θα πεθανουμε απο τους πονους. μου ειπε βεβαια να μην την βοηθησω αλλα δεν μπορω να την αφησω να τα κανει ολα μονη της.
μιμικακι κανενα νεο?
λακτουλα τι εγινε με τον χωρισμο σου τελικα? ( λακτουλα εσυ δεν χωριζες? σωστα θυμαμαι?)
μια_μ πως εισαι?

:lol: Ναι εγω χωριζα... Και τελικα χωρισαμε, εδω και δυο εβδομαδες. Εχουμε παει για καφε, ειπαμε να ειμαστε φιλοι... Δυο χρονια ειναι αυτα, δεν τα πετας ετσι! :cool: Αλλα τωρα κατι παιζει με ενα παιδι, βεβαια ειναι λιγο δυσκολο ειναι στο εξωτερικο. Ομως θα ερθει σε ενα ενα μηνα και θα αποφασισουμε τοτε τι θα κανουμε... :hmm::P

καλησπερααααααααααααααααααααα πωπω ολες μαζι ειμαστε αδιαθετες???? εχω ξεκινησει γενικη που δεν με βλεπω να την τελειωνω γκρρρρρρ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back