Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Με καρτα το ειχε αλλα ακοθγεται καλη ιδεα τωρα κατα ποσο μπορει να γηνει αν δεν ανοιξει το κιν,γιατι προς το παρων ειναι κλειστο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν θυμάμαι καλά.. και κλειστό στέλνει σήμα.... Νομίζω πρέπει να βγει η μπαταρία για να σταματήσει.... Αν θυμάμαι καλά....

Τέτοιο κινητό κάποια στιγμή θα το ανοίξουν!!!! και με αλλη κάρτα....και αν στέκουν αυτά που μας λενε... θα δωσει σήμα.....

Αλλά μην ελπιζεις... γιατί και να δωσει σήμα και βρεθεί η τοποθεσία τι θα γίνει??? θα στείλουν τα Ματ??? ή θα πας εσύ να ψαχνεις??? και αντε να αποδείξεις ότι είναι δικό σου....

Σου εκανα την καρδια περιβόλι.....:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το κινητο ειναι αναγνωρισιμο γιατι πανω στην οθονη ειχε χασει λγιο το χρώμα της.Αν χρειαστει θα ψαξουμε φτανει να δωσει σημα!
Κοιτα το πιο πιθανον ειναι καπιος απ το πρωσοπικο του μαγαζιου του κώστα να το πήρε.Αχχ...

γεια σας!!!! παλι τρεχω ολη μερα γιατι ο μπαμπας μου εχει ζαχαρω και κανουμε ξετασεις κλπκλπ. κανει σαν μικρο παιδι, με κουρασε παρα πολυ σημερα... αλλα με αποζημιωσε ο καλος μου, μου γεμισε το αμαξι βενζινη που δεν ειχα καθολου και μου εδωσε λιγο παραπανο χαρτζηλικι:) ξενερωνω που δεν εχω αλλα εσοδα και που δεν ειμαι ανεξαρτητ αλλα τι να κανουμε δεν προλαβαινω να δουλεψω:down:
εν τω μεταξυ γυρισα τωρα απο το πρωι που τρεχω και πρεπει να ετοιμαστω γιατι γιορταζει ενας φιλος, δεν εχω παρει και τιποτα:( παω να ξεκουραστω καμια ωρα γιατι μετα πρεπει να γινω μια θεα ωστε να καταπληξω τα πληθη;) δεν προλαβαινω να ευχαρηστηθω και το γατουνι μου με τουτα και μ'εκεινα:(
φιλακια κοριτσακια!!!!

υ.γ. δεν νομιζω πως τελικα δουλευει αυτο το συστημα για τις κλεμμενες συσκευες, καποιος μου το ειχε εξηγησει.
υ.γ. ιωαννα νομιζω πως κανεις δεν σε πιστευει πως δεν εχεις ζωδιακο κολλημα:lol: (πλακα κανω)
υ.γ. δωσε φιλακια στο μπεμπε
υ.γ καλη αρχη στη δουλεια χαρουλα

Γεια σας..αυτες τις μερες δεν εχω καθολου καλη διαθεση.Πολλα πραγματα με απασχολουν,πολυ τρεξιμο με τα πιτσιρικια και το σχολειο-ευτυχως παμε καλα,δουλειες-κουραση-προβληματα..Φετος δεν ηταν η χρονια μου..Μονο η Μαιρουλα μου ηταν κατι πολυ καλο που μου συνεβει φετος...Εχω φτασει στα ορια μου και ωρες ωρες αισθανομαι οτι θα κανω το ΜΠΑΜ..:/::/:Πριν λιγο εριξα και ενα κλαμα ποση ωρα με τα γατακια τα τυφλα:(:(Θα ειναι αμαρτια να χωριστουν...δεν ειμαι να βλεπω τετοια...τελικα ο γατος μου πολυ φτηνα τη γλυτωσε τοτε,,γιατι και τα δικα του ματακια ηταν κλειστα απο τσιμπλες και ηταν και γενικα το κακο του το χαλι...Τελος παντων,παραπηρα φορα μαλλον..Καληνυχτα

καλημερα!:):up: σημερα παρασκευη!:up::up:

Καλημέρα σε όλους!
LIFE, κουράγιο και υπομονή γενικώς και να σκέφτεσαι θετικά.
Αχ βρε LIFE, δεν έπρεπε να κλαις για τα γατάκια! (Αν κι εγώ έκλαιγα, το ομολογω, ειναι το κείμενο της Νότας, είναι άφταστη στο μάρκετινγκ η άτιμη!)
Εγω που τα ειδα απο κοντα δεν ειναι για λύπηση, ειναι χαρούμενα, ζωηρά και τρυφερά ζωάκια, χοντρουλά, τρέχουν πάνω κάτω. Δεν φαίνονται να έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα κίνησης στο χώρο. Γενικά σου φτιάχνουν το κέφι τα ζουζούνια! :)
Θα δρομολογηθεί και το θέμα του σπιτιού, όλα καλά θα πάνε.
Εσύ πρέπει να εισαι περήφανη για τα 2 σου γατοπαιδια, και τα 2 δύσκολες περιπτώσεις όσο δεν γίνεται, και τα 2 τώρα μια χαρά.

Καλημέρα :D Επιτέλους Παρασκευή σήμερα!
Εχθές προσπαθούσα να μπω όλη μέρα, αλλά τίποτα :mad:, είχαμε πρόβλημα με το ιντερνετ στην εταιρεία !

είχαμε πρόβλημα με το ιντερνετ στην εταιρεία !
Ήταν πολύ γενικότερο το πρόβλημα χτες, είχαμε το πρώτο ψηφιακό "μπλακ άουτ". Δείτε εδώ.

Ήταν πολύ γενικότερο το πρόβλημα χτες, είχαμε το πρώτο ψηφιακό "μπλακ άουτ". Δείτε εδώ.

Το διάβασα, κατάλαβα, λέω και εγώ τι έγινε ξαφνικά:/:, όλη μέρα προσπαθούσα και τίποτα:blink:.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση!:happy:

Καλημέρα!!!!!! Εμείς μάλλον ήμασταν απο τους τυχερούς... Δεν κατάλαβαμε βλάβη..
Παρασκευή!!!!!! ΟΟεεεοοο

Καλημέρα σε όλους!
LIFE, κουράγιο και υπομονή γενικώς και να σκέφτεσαι θετικά.
Αχ βρε LIFE, δεν έπρεπε να κλαις για τα γατάκια! (Αν κι εγώ έκλαιγα, το ομολογω, ειναι το κείμενο της Νότας, είναι άφταστη στο μάρκετινγκ η άτιμη!)
Εγω που τα ειδα απο κοντα δεν ειναι για λύπηση, ειναι χαρούμενα, ζωηρά και τρυφερά ζωάκια, χοντρουλά, τρέχουν πάνω κάτω. Δεν φαίνονται να έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα κίνησης στο χώρο. Γενικά σου φτιάχνουν το κέφι τα ζουζούνια! :)
Θα δρομολογηθεί και το θέμα του σπιτιού, όλα καλά θα πάνε.
Εσύ πρέπει να εισαι περήφανη για τα 2 σου γατοπαιδια, και τα 2 δύσκολες περιπτώσεις όσο δεν γίνεται, και τα 2 τώρα μια χαρά.
Μακαρι να πανε καπου καλα και μαζι..χθες πηγα να κανω κουβεντα στο Νικο,αλλα δεν το συζηταει ουτε για πλακα για αλλη γατα-ποσο μαλλον μετα απο το θεμα με το σκυλι που δεν συμφωνουσα να το παρει:/:Ευχαριστω παντως για τα καλα σου λογια

α στο καλό για αυτό χθές μου κανε νούμερα το ιντερνετ και στη δουλειά και στο σπιτι.τι ωραία παρασκευη !!!!!!!!!!!!!!!!!:up:.(εχω 100 δουλειές το σ.κ )

γεια σας!!!! σημερα δεν ειχα πολλες δουλειες αλλα πηγα να πλυνω το αμαξι με το αγορι και εχασα ολη την μερα γιατι δεν μπορουσα να τον αποχωριστω:D και τωρα πρεπει μεχρι τις 6.55 να καθαρισω οσο γινεται το σπιτι αλλα εγω βαριεμαι και δεν θελω να κανω τιποτα. θελω να κατσω να χαζεψω ολα τα μηνυματα σας που δεν εχω διαβασει.
κανενα νεο απο μιμικα κανεις?
ΑΣΠΑΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Όχι τίποτα.....:(.

Όχι τίποτα.....:(.

μου ειχε στειλει ενα πμ και φαινοταν λιγο καπως... δεν μπορω να αποκαλυψω πραγματα αλλα...

ρε παιδια η μιμικα που ειναι?δεν πιστευω να πηγε αγγλια και να μην μας το ειπε να χαρουμε ε??

Γεια σας παιδια! Επιτελους γυρισα! Ειχε χαλασει ο υπολογιστης μου...

Καληνυχτα σε ολους..Ευχομαι να εχουμε ολοι ενα καλο ΣΚ ;)Εγω τουλαχιστον εχω μεγαλη αναγκη απο λιγη ξεκουραση και ηρεμια:confused:

καλημερα! εγω θα παω για να ψωνισω ενα σινολακι και να πιω καφε (μαλλον σοκολατα:redface::happy:) εχω επεισης να πεταξω ολα τα βιβλια του γυμνασιου και του δημοτικου:/::/:) καθως επεισης να καθαρισω τα πραγματα του εντυ, να του φτιαξω μια καινουρια ζεστη φωλιτσα γιατι δεν καθετε σε αυτην που εχει(:hmm:), να καθαρισω τη φωλια της ηρας... τρελες δουλειες. χτες εκανα δωματιο το μερος που κοιμοταν ο αδερφος μου (δωματιο δεν ηταν αυτο το αχουρι:down::down:) αυτα απο εμενα:up: καλη σας μερα:happy:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back