Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημερα σε ολους:)Μια καινουρια εβδομαδα αρχιζει..που θελω να πιστευω πως θα ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη..Θελω να ξεκινησω με θετικη ενεργεια αυτη τη βδομαδα,μηπως και μου βγει σε καλο,μιας και την περασμενη ειχα σχετικα ασχημη διαθεση:/: Καλη εβδομαδα σε ολους;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα σε όλους .καλή εβδομάδα και καλή δουλειά.ελπίζω και για μένα να κυλήσει ομαλά η εβδομάδα αν και σήμερα θα παω την μεγάλη μου γατούλα για εγχείρηση.έχουμε εκείνο το φουσκωματάκι το οποίο έχει μεγαλώσει και πρέπει να αφαιρεθεί.6:30 έχουμε ραντεβού και εγω δεν έχω ορεξη για δουλειά.μακάρι να μη χρειαστεί βιοψία :(.φιλάκια σε όλους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα σε όλους .καλή εβδομάδα και καλή δουλειά.ελπίζω και για μένα να κυλήσει ομαλά η εβδομάδα αν και σήμερα θα παω την μεγάλη μου γατούλα για εγχείρηση.έχουμε εκείνο το φουσκωματάκι το οποίο έχει μεγαλώσει και πρέπει να αφαιρεθεί.6:30 έχουμε ραντεβού και εγω δεν έχω ορεξη για δουλειά.μακάρι να μη χρειαστεί βιοψία :(.φιλάκια σε όλους
Μακαρι να πανε ολα καλα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!!!:up::up:

ευχαριστουμε:)

Καλημέρα κι από μένα!!! Το μυαλό μου πονάει απ τις πληροφορίες που έχει γεμίσει,σήμερα έχει διάλλειμα όμως,είπα να ευχαριστηθώ καφέ και λίγο υπολογιστή, από αύριο ξανα διάβασμα, ουουουφφφφ!

καλη ξεκουραση μιαμ-μ:happy::happy::happy: εμεις σημερα εχουμε για μεσημεριανο φασολια γιγαντες και δεν μου αρεσουν κα ετσι θα φαω ψωμι:redface::redface::redface: παω να διαβασω:down:

Πεινάωωωωω! Από αύριο θα ξαναγυρίσω στη βάση μου και θα μπαίνω πιο συχνα. Αλλά όχι και για πολύ γιατί την Παρασκευή πάλι Αθήνα θα'μαι... Θα γίνω 21, πως θα το χωνέψω αυτό:blink:;;;;

Πεινάωωωωω! Από αύριο θα ξαναγυρίσω στη βάση μου και θα μπαίνω πιο συχνα. Αλλά όχι και για πολύ γιατί την Παρασκευή πάλι Αθήνα θα'μαι... Θα γίνω 21, πως θα το χωνέψω αυτό:blink:;;;;

τι να πω εγω που ειμαι 23 εεε?:Pαντε ολα καλα θα πανε:)

21...... κάτι μου θυμίζει.....:(:(..
Ωράια που πέρναγα τότε.....;);)
αλλά και τώρα 10+ χρόνια μετά... καλά είναι.....

Ρε ΠΩΣ περνάνε τα χρόνια!!!!:confused::confused:. Ποτε περάσανε 12 χρόνια?????

Μην αγχώνεσε Ιωάννα.... τί 21 τί 31 τί 41.... Σημασία έχει ΠΩΣ νοιώθει κανένας....
Να ζέις την κάθε στιγμή.. και να χαίρεσε... :up::up:

Εντωμεταξύ ακόμα και τα χέρια μου αρνούνται να δεχτούν το πέρασμα του χρόνου. 22 ήθελα να γράψω...:rolleyes:

καλε αν κανεις ετσι απο τωρα τι θα κανεις στα 40 καλε;:P:P

Έλα καλέ δεν είναι τίποτα!
Κι εγώ έκλεισα τα 22 πριν 1,5 μήνα, και δεν έχει καμία διαφορά :)

Να σας πω και σύντομο δελτίο ειδήσεων από Αγγλία.
Τίποτα το συνταρακτικό δεν συμβαίνει εδώ, όλα βαίνουν καλώς. Έχω ξεκινήσει κανονικό διάβασμα σιγά σιγά, αύριο ξυπνάω πρωί γιατί έχω 9 το πρωί Νορβηγικά!
Έχει αρχίσει και το τσουχτερό αγγλικό κρύο, ευτυχώς χωρίς πολλές συννεφιές και βροχές. Το βράδυ όμως φτάνει άνετα τους 0 βαθμόυς! :blink:

Αχ, μου λείπει ο καλοκαιρινός καύσωνας!

:P

Patousaki, εύχομαι να πάνε ολα καλά με την επέμβαση!!!

Οσο για την ηλικια, έχοντας σπάσει το φράγμα των 30, έχω να δηλώσω πως ναι, το πιο βασικο ειναι να αισθάνεται κανεις νέος και να διατηρεί και το σώμα του σε καλή κατάσταση. Βέβαια αυτο το 30 στο λαιμο μου κάθεται... Πιο εύκολα μου βγαίνει το 26 σαν νούμερο ας πούμε.

γεια σας!!!!!!!! δεν ειχα ιντερνετ γιατι για καποιο λογο η καρτα δικτυου σταματησε να επικοινωνει! το εφτιαξε πριν λιγο με τη βοηθεια του αντωνη μου:inlove::inlove::inlove:
ιωαννα πες λεπτομερειες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μη συζητατε για ηλικιες, το καταλαβαινετε οτι σε εναν χρονο θα ειμαι 24???????????ααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
με επιασε υστερια!!!!!!!!!!!!!!!!!
εχω πολυ διαβασμα και ειμαι πολυ κουρασμενη!!!
καληνυχτα σε ολους!!!!!!!!!

απο μιμικα κανενα νεο κανεις????????

Η Μιμικα μου ειπε οτι σας ευχαριστει ολους για το ενδιαφερον και οτι οκ το παλευει το θεμα..Αυτα..δεν μας ξεχναει-απλα δεν θελει να μπει ακομη στο σαιτ..Καληνυχτα σε ολους κι απο εμενα

Καλημέρα, όλοι καλά???:)

Εγώ είχα τρεχάματα με τον μπαμπά μου την Κυριακή, βάφτιζε ο ξάδερφός μου το παιδάκι του και όταν σηκωθήκαμε από το τραπέζι για να φύγουμε, έπεσε κάτω αναίσθητος:cry::cry::cry:, πήραμε μια τρομάρα με την μητέρα μου, νομίζαμε ότι πάει πέθανε:cry::cry:, δεν έιχα ξανανιώσει τόσο φόβο:(. Τελικά ήρθε ασθενοφόρο τον πήρε και τον πήγαμε στο νοσοσκομείο! Ο γιατρός μας έιπε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό , μάλλον από το φαγητο και την πολύ ζέστη που έιχε το κέντρο μέσα. Θα κάτσσει λίγες μέρες μέσα να κάνει κάποιες εξετάσεις και την Τετάρτη θα βγεί! Ευτυχώς τώρα είναι καλά:up:.

Ευτυχώς Κιτσούλα!!! Θα πρέπει να τρομάξατε πολύ!

Περαστικα του...παλι καλα που δεν ηταν κατι σοβαρο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back